BATAIOSU SE BATE CU MORILE DE VANT.

Stimate Domnule Marian Bataiosu,
Din cate am aflat sunteti fondatorul Partidului National Crestin, iar pe blogul dvs. propagati idei religioase judeo-crestine ale dumnezeilor abrahamitici. http://bataiosu.wordpress.com/Asta-i problema dvs. dar va scriu pentru ca am observant ca faceti o mare confuzie intre spiritualitatea nationala si spiritualitatea crestina, sau mai bine supus judeo-crestina,pentru ca, fara Judaism, crestinismul n’ar fi existat  pe fata pamantului. De acord, ori nu ? 
"Read More" 
 
In primul rand vreau sa va spun ca, una inseamna sa fi nationalist si cu totul altceva inseamna sa fi crestin, deci nu mai incurcati borcanele, ori politica cu religia. Adevarul este ca, de cand tara noastra a devenit o tara crestina, mai exact acum circa 500 de ani, rasa si natiunea noastra traieste din ce in ce mai prost de la o zi la alta si doar cu vaga speranta ca, va veni jidanul Isus Cristos s-o salveze, sa-i dea mura-in-gura si s-o mantuieasca de pacate, adica s-o termine de tot, ca de fapt asta inseamna termenul de mantuire. Iar daca intentionati  sa faceti din “Romania Noul Canaan”, adica o regiune a semitilor si vorbitorilor de limba ebraica, si s-o obligati sa se inchine “patriei fiilor lui Dumnezeu” adica Israelului, va rog sa vedeti in mine cel mai inversunat dusman la dvs. Sa fie clar ca Buna Ziua, Romania este a romanilor si numai a romanilor, care-si trag radacina din traco-geto-daci, deci din cei mai credinciosi oameni ai divinitatii si Cultului Soarelui, adica al lui Zamolxis si paganismului, iar orice incercare de a transforma tara noastra intr-o colonie al “poporului ales de Dumnezeu” adica al diavolilor jidani, este considerata nu numai o insulta grava la adresa demnitatii noastre nationale, ci un act de inalta tradare, care trebuie pedepsit exemplar.
 
In al doilea rand, descrestinarea poporului roman, nu inseamna nici pe departe desnationalizarea ori disparitia statului roman unitar, national, suveran, independent si indivizibil,asa cum n’au insemnat nici procesul de decomunizarea si deconspirarea securitatii, ci inseamna eliberarea Natiunei si Tarii noastre din jugul sclaviei judeo-crestine si asigurarea unui viitor cu adevarat luminos rasei, natiei si tarii noastra. Foarte bine ca “Partidul National….doreste sa prezinte romanilor o alta Romanie, o alta viziune a Romaniei de maine, un alt proiect national al Romaniei, si pentru asta isi fixeaza drept unul dintre obiectivele sale scoaterea la suprafata a Romaniei profunde, pusa in umbra de Romania politicienilor incompetent, tradatori si mafioti”, dar pentru aceasta trebuie sa incepeti cu scoaterea adevarul istoric la iveala; sa vorbiti despre civilizatia si cultura multimilenara a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci si sa demascati abuzurie, crimele si genocidul comis de catre religia crestina de-a lungul timpului in tara noastra, mai cu seama din epoca fanariota si din timpul guvernarii monarhiei si comunismului. Si este bine sa retineti ca, nu numai politicienii de astazi sunt incompetent, tradatori si mafioti, ci si preotii crestini, in frunte cu masonul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Prin urmare Biserica, pe care PNC o pune in primul plan al activitatii sale politice, nu-i al lui DumneZEU, ci al SATANEI, de aceia enoriasii crestini n’au nici o putere, nici o salvare, ci sunt niste amarati ca vai de capul lor. Si Miscarea Legionara a mers pe principii mai mult crestine decat nationaliste, din care cauza legionarii au sfarsit in inchisori si in fata plutoanelor de executii cu tot Arhanghelui Mihail, Isus Cristos si Maica Domnului in care credea orbeste.
 
Din cauza crestinismului si a schimbarii denumirii tarii noastre din Dacia in Romania, “romanii au devenit o populatiei fara identitate nationala, fara speranta si optiuni pentru viitor”, nu prin aderarea la Uniunea Eurpeana, NATO si FMI, care sunt institutii internationale artificiale care pot dispare in orice clipa fara urme.  Si nu fortele anti-criste,adica neopagane ale New Agelui, tind sa “inrobeasca si distruga lumea”, ci fortele judeo-masono-crestine care sunt la cheremul globalismul sionist. Si exemple aveti razboiul din Afganistan, Irak, interventia franceza in Mali, suportul acordat de americani organizatiei Al Qaeda in Libia si Siria, precum si sprijinul acordat de tarile crestine Israelului de a sterge Palestina de pe fata pamantului si de a extermina rasa semita a palestinenilori si arabilor. Fara suportul tarilor crestine si mai cu seama al Statelor Unite, Israelul ar fi ca un melusel bland si n’ar mai indrazni sa ucida palestinieni inoceti si sa ameninte cu atacarea Iranului.
 
In al treilea rand, Romania nu are o traditie colonial ca Anglia, Franta, Spania, Portugalia, Italia,SUA si Rusia, ca sa-i dicteze cuieva ce religie ori politica are ori n’are voi sa practice. De aceia,consider o aberatie si o absurditate faptul in care ati spus, citez : “Partidul National Crestin considera ca a venit vremea ca Romania sa dicteze directiile de evolutie a umanitatii potrivit conceptiilor sale crestine despre lume si viata”. Ii doare drept in partea dorsal pe budisti, conficionisti, hindo, islamici, pagani si liberii cugetatori, de conceptiile crestine de indobitocirea si intunecarea caracterului uman. Asa ca intindeti-va pana unde va tine coarda, nu depasiti masura cu “Romania sa dicteze directiile de evolutie a umanitatii”, ca va faceti nu numai de rasul lumii cu aceste idei paranoice, dar atrageti ura si dusmania altor tarii contra tarii noastre.
 
Mai departe in programul dvs. se spune: “PARTIDUL NAÅ¢IONAL CREÅžTIN nu intenÅ£ionează să transforme România într-un nou imperiu colonial, ci să facă din acest pământ sacru central lumii creÅŸtine, în jurul căruia să se strângă naÅ£iunile debarasate de materialism, ateism ÅŸi satanism.” si ca: “PARTIDUL NAÅ¢IONAL CREÅžTIN îşi propune să metamorfozeze România într-o forÅ£a hristică capabilă să cucerească lumea cu ajutorul puterii Cuvântului, fermităţii Adevărului, Dragostei nefăţarnice ÅŸi Crucii de viaţă făcătoare.” Domnule Bataiosu, centru lumii crestine este in Israel, pe care judeo-crestinii o numesc “tara sfanta”, apoi la Vatican, de unde vine marea parte a homosexualitatii in lume. Si este bine sa aveti in vedere ca, in tara noastra sunt destui preoti trantori, escroci si sarlatani, care traiesc pe spinarea prostitului popor, asa ca nu trebue sa facem din tara noastra un butoi fara fund, in care sa se stranga toti nemernicii judeo-crestini cu dragoste lor fatarnica. Eu nu cred ca dvs. sunteti capabil sa cuceriti o femei, dar nu mai cu seama lumea.Asta n’a reusit sa faca nici Isus Cristos in 2000 de ani, din care cauza doar 25% din fiintele umane de pe pamant sunt declarate crestine, desi mai bine de jumatate dintre ele o fac de forma. Si pentru ce anume vreti sa faceti aceasta, de dragul de a impune dictatura bisericii universale a judeo-masono-crestinismului ? D-le Bataiosu, era crestina s-a sfarsit, asa ca degeaba visati cai verzi pe pereti. Si sa fie clar, cuvantul si adevarul, nu sunt proprietatile religei crestine, mai ales ca crestinismul n’are cuvant si nu sta in adevar, ci este adeptul minciunii, nedreptatii, santajului si  ascunderii adevarului. Asa ca vorba proverbului “Inainte de a vedea paiul din ochiul altuia, priveste la barna din ochiul tau”. Cat despre cruce, nu este asa cum ati spus dvs. un simbol “de viata facatoare”, ci este un simbol al morti, un simbol pe care au fost ucisi o multime de oameni inocenti, nu numai jidanul Isus din Nazaret,Regele Iudeilor (INRI). Asa ca mai informati-va si documentati-va bine inainte de a scrie niste exagerari inspirate din fanatismului crestin.
 
Tot in programul dvs. se spune ca: PARTIDUL NAÅ¢IONAL CREÅžTIN se situează programatic la dreapta spectrului politic, fiind o formaÅ£iune politică creÅŸtină, naÅ£ionalistă, conservatoare, pragmatică, populară ÅŸi vizionară.” Eu cred ca dvs. vizionati prea mult canalul de Tv 44 “Fox News”, ca numai cei care palavragesc acolo, sustin sus si tare, ca sunt de dreapta si conservativi prin faptul ca sunt crestini si suporta Israelul si “poporul ales al lui DumneZEU”, incat te apuca greata si scarab de astfel de pretinsi oameni de dreapta.Pai daca intentionati sa faceti in Romania, centrul “lumii crestine”, care sa “dicteze directiile de evolutie a umanitatii” si sa constituiti “Uniunea Statelor Crestine” ati terminat-o total cu nationalismul, si n’are nici un rost sa va mai folositi de termenul de nationalism, doar pentru a va atige scopurile internationaliste crestine.
 
In concluzie daca renuntati la tinchieau de coda de “crestinism” si va limitati simplu si concret la un Partid National cu conceptii politice strict nationaliste, mai discutam, daca nu consider aceasta corespondenta si dialog cu dvs. incheiat aici.
                                                                 
Cu stima,
 
Dr.Constantin Burlacu, presedintele Ligii Apararii Nationale
 
New York, 1 Martie 2013

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928