MONARHIA SI BISERICA DISTRUG ROMANIA


Va repet!
Monarhia este o forma de guvernamant depasita de evolutia societatii umane!
Ultimi doi monarhi ai Romaniei, Carol II si Mihai I se fac vinovati de acte repetate de tradare de tara!
Le stiti, nu vi le mai spun!
Actuala situatie exploziva din asa zisul Tinut Secuiesc se datoreste in exclusivitate monarhistilor care prin reprezentantul lor Mihai I au semnat "Declaratia de la Budapestea din 16 Iulie 1989", act de tradare de tara si neam, act pentru care toti dar absolut semnatarii si sustinatorii lor ar fi trebuit sa sfarseasca in fata plutonului de executie! Au fost insa salvati de lovitura de stat din 1989.
Nu ma mira ca printre semnatarii acestei petitii se afla si semnatari ai Declaratiei de la Budapesta ca Dinu Zamfirescu pe care se intampla sa-l si fi cunoscut.
Mai devreme sau mai tarziu pentru tradatorii de tara si neam se vor gasi sufiecienta sfoara si pari pentru a atarna in streang!.
Academicienieni si actori incetati aceasta diversiune ordinara! Nu mai divizati TARA!
Romania si romanii trabuie sa fie uniti pentru a putea contracara actiunile Marilor Puteri care au pus la cale dezintegrarea Romaniei ca stat si dispartia poporului roman ca neam!
Romania a devenit deja o "Colonie a Vestului" si datorita tradarii monarhistilor! indiferent unde s-ar afla ei!
Nu sunt surprins ca pe lista senmnatarilor se afla si un "academician" care chestionat de mine putin dupa 90, era la New York, dupa ce Domnaia Sa a afirmat public in cadrul unei conferinta patronata de catre " Asociatia Iuliu Maniu" din New York cand a sustinut public ca Basarabia si Bucovina nu sunt tinuturi romanesti! Academicanul despre care vorbesc, mi-a raspuns ca daca el ar sustine altfel se " pishe astia pe el" si nu-l mai invita la nici un congres! Chiar si in acesti ani, urmariti-l cand mai "cuvanteaza" la TV caci este personajul la moda, sustine ca indiferent care ar fi situatia cu teritoriile de rasarit este bine ca Basarabia si Bucovina sa ramana asa cum sunt pentru ca nu este strategic sa aduci in Romania milioane de rusi! Rusii insa pot sa tina in componenta lor milioane si milioane de alte natii!
II atrag atentia Domnului Academician si tuturor monarhistiloc ca in Basarabia si Bucovina nu sunt milioane de rusi ci milioane de romani!
Ati auzit Domnilor semnatari ai acestei petitii spusele mele "in Basarabia si Bucovina nu sunt milioane de rusi ci milioane de Romani abandonati de Carol II " cand a preferat sa-si tradeze tara pentru amanta! Hala profil moral!
Da de "dictatura regala" a lui Carol II ati auzit!
Cei care comit sau sustin asemenea acte ca cele ale lui Carol ii si Mihai I sunt tradatori de tara si neam!
Iata deci profilul moral al celor care vor monarhie!
Nu cred ca imi veti cere sa va spun si care-i academicianul! si nici care sunt semnatarii Declaratiei de la Budapesta ca-i stiti! dar cum sunteti bine platiti preferati sa divagati, ca doar ce sa faca fosta si asa zisa "Casa Regala" cu propietatile care i-au fost retrocedate si care in realitate nu i-au apartinut! caci "Domeniile Coroanei" si alte proprietati revendicate si obtinute au fost atribuite pomenitei institutii doar pentru folosinta asa cum s-a intamplat si cu proprietatile atribuite Biserici Ortodaoxa Romane.
Virgil Ciuca
New York

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928