Misterul morţii lui Hitler


Fuhrer Adolf Hitler

Adolf Hitler si salutul nazist
Banderola Nazista cu Svastica
Eva Braun
Adolf Hitler si Eva Braun
Adolf Hitler si Rudolph Hess

Adolf Hitler si Benito Mussolini
Adolf Hitler si Mohammad Amin al-Husseini


Adolf Hitler si Ion Antonescu

Scriitorul argentinian Abel Basti, cunoscut în presa internaţională datorită cercetărilor făcute asupra istoriei naziştilor, în ultima sa carte susţine că după 1945, Adolf Hitler şi Eva Braun au stat ascunşi pentru mulţi ani în Argentina. În ultima sa opera intitulată „Hitler în Argentina”, Basti aduce mărturii ale unor martori oculari care au declarat că îl întâlniseră pe Hitler în diverse părţi ale lumii, citând printre altele şi un raport întocmit de FBI care susţine aceste declaraţii.
După cum scrie Basti, între iulie şi august 1945, Adolf Hitler însoţit de şapte persoane, între care şi Eva Braun, a ajuns la bordul unui mic submarin escortat de alte două, în mica insulă Caleta de Los Loros, în provincia meridională Rio Negro, după care, toate trei submarinele au fost scufundate.
„Cu ajutorul tehnicilor de ultimă oră, în acest colţ al coastelor Patagoniei am reuşit să descoperim trei submarine germane scufundate la cca 30 m adâncime, incident care nu este menţionat în nici o arhivă a Marinei militare Argentiniene, iar această descoperire aduce mărturie faptul că în cel de-al doilea război mondial, submarinele germane aveau acces regulat în porturile argentiniene” scrie Basti.
După cum afirmă în continuare Basti, Hitler şi Eva Braun au făcut o călătorie care fusese dinainte programată de capii nazişti Bormann, Mengele şi Eichmann – traversând provinciile Cordoba, Buenos Aires, Mendoza şi La Rioja. Capul celui de-al Treilea Reich s-a cazat pentru o perioadă mare de timp într-o fabrică din satul La Angostura, aparținând în acel timp unui întreprinzător pe nume Jorge Antonio - unul din fidelii susţinători ai dictatorului argentinian Juan Peron. În paginile ultimei sale cărţi, Abel Basti aduce numeroase mărturii ajungând să convingă cititorii că într-adevăr Hitler şi Eva Braun au întreprins acea călătorie şi că s-au ascuns în locurile menţionate în cartea sa.
„Într-un mic sat din provincia Cordoba, numit La Falda, de mult timp locuiau Walter şi Ida Eickhorn, cunoscuţi mai bine ca principali agenţi ai celui de-al Treilea Reich în America de Sud. În casa lor, pentru mulţi ani a fost femeie de serviciu Catalina Gamero (încă în viaţă şi cu memoria bună). Chiar ea a fost cea care mi-a povestit că l-a servit pe Hitler într-un mic hotel care aparţinea soţilor Eickhorn şi care îl strigau pe Hitler cu apelativul „văr”. Hitler a rămas în hotel doar puţine zile, mutându-se apoi în casa nou construită de soţii Eickhorn pe colina Pan de Asucar. În plus, a fost păstrată corespondența dintre soţii Eickhorn şi „vărul” lor, plus câteva fotografii care îi înfăţişează pe toţi împreună” scrie Basti.
În carte mai sunt aduse declaraţii făcute de grădinarul din acel timp al soţilor Eickhorn, agent sub acoperire FBI şi care declară că după luna mai 1945, cei doi soţi Eickhorn se pregăteau intens să-l primească pe Hitler în Argentina. Abel Basti mai afirmă că există dovezi clare referitoare la o întâlnire a lui Hitler cu dictatorul croat Ante Pavelic, întâlnire care a avut loc la Mar del Plata, oraş aflat în apropierea capitalei Buenos Aires.
Femeia de serviciu, Catalina Gamero susţine că „vărul” a telefonat cu regularitate soţilor Eickhorn până în 1964, an în care a murit Ida Eickhorn. (După cum erau regulile în casele oamenilor bogaţi, proprietarii rar răspundeau direct la telefon, în felul acesta Catalina Gamero a avut de foarte multe ori ocazia să recunoască în aparat vocea „vărului”). Basti mai scrie că pe la jumătatea anilor 60, Hitler s-a mutat în Paraguay, sub protecţia dictatorului Alfredo Stenser, cunoscut pentru fanatismul sau faţă de cel de-al Treilea Reich şi „noua ordine mondială”.
Nu este pentru prima dată când Basti susţine că Hitler nu a murit la Berlin în 1945, cum este în general cunoscut. În precedenta, cu doi ani înainte de apariţia cărţii, Basti mai publicase „un intinerar cu locurile care aminteau de nazişti” în Patagonia şi de-a lunul munţilor Anzi. Însăşi faptul că Hitler şi Eva Braun au reuşit să ajungă până pe coastele Argentinei la bordul unui mic submarin, a provocat o adevărată agitaţie a turiştilor în jurul vilei cu două etaje în care se pare că a trăit Fuhrer-ul.
Moartea lui Hitler în 1945 a fost un adevărat caz pentru istorici şi încă începând de atunci, în fiecare an au apărut noi dovezi că Hitler nu s-a sinucis în 30 aprilie 1945 în bunker-ul său din Berlin asediat de Armata Roșie. În acest punct, istoricul paraguayan Mariano Liano (care susţine teoria lui Basti) a scris o carte intitulată „Hitler. Naziştii în Paraguay”.
Chiar şi în Rusia sunt serioase dubii faţă de moartea lui Hitler. De exemplu, în 2003 , scriitorul Leon Arbatski, în cartea sa „Ultimul secret al Reich-ului”, susţine că în locul cadavrului lui Hitler, a fost adus în fața bunker-ului cadavrul unei sosii. De subliniat şi faptul că însuşi primul ministru englez din acel timp Clement Attlee, susţinea că Hitler este viu, lucru pe care l-a declarat public la conferinţa susţinută la Potsdam din iunie 1945.

Comments

Anonymous said…
HITLER PATRIOTUL GERMAN A MURIT IN 1945.GOEBBLES A MURIT TOT ATUNCI,CU SOTIA LUI SI CEI 6 COPII. ION ANTONESCU A MURIT IN 1946 DUPA LUNGI CHINURI,SOTIA LUI,MARIA ANTONESCU A FOST VIOLATA DE KOMISARII SOVIETICI JIDANI,LA PUSCARIA NKVD KGB DIN LUBIANKA.
Dr.Constantin Burlacu said…
Pentru anonimus,

Prin anii '93 ori '94, toate ziarele din New York aveau pe prima pagina,scris cu litere de o schioapa ca, Adolf Hitler a murit la 104 ani in Paraguay si este posibil. Povestea ca a murit in 1945, nu-i deloc documentata, ci doar speculatii de tip sovietic. Poveste Maresalului Ion Antonescu si a sotiei sale este adevarata, trista si revoltatoare.
Anonymous said…
HITLER N-AVEA CUM SA TRAIASCA 104 ANI PENTRU MOTIVUL CA AVEA PROBLEME MEDICALE.DUPA CE A RIDICAT GERMANIA IMPICIOARE,IMPOTRIVA JIDANILOR MASONILOR POPONARILOR,A DEVENIT DEPENDENT DE ANUMITE MEDICAMENTE: LA ATATEA DISCURSURI A INCEPUT SA AIBA PROBLEME DE SANATATE.IN 1945 EXISTA VIDEO PE CARE SE POATE VEDEA: HITLER AVEA TREMURAT AL MAINILOR,LA MANA STANGA SI DREAPTA,CA LA PARKINSON.

CU ASEMENEA BOLI E IMPOSIBIL SA TRAIASCA 104 ANI. VERSIUNEA DIN ARHIVELE SECRETE KGB SPUN CA ADOLF HITLER A FOST CAPTURAT,JUDECAT,TORTURAT,DE ARMATA SOVIETICA,A FOST UCIS SI ARUNCAT IN RAUL ODER.SINUCIDERILE IN RANDUL GERMANILOR AU FOST FOARTE MULTE LA SOSIREA RUSILOR SI JIDANILOR IN TARA: HONEKER PRIM-SECRETARUL GERMANIEI DE EST- RDR A FOST JIDAN SADEA,SI A TINUT IN SARACIE LUCIE ACEST STAT ARTIFICIAL RDR: ROMANIA O DUCEA CHIAR MAI BINE DECAT ACEST STAT.SUTE DE NEMTI AU FOST IMPUSCATI LA ZIDUL BERLINULUI.INSA IN 1945 EXISTA FOTO SI VIDEO: MII DE NEMTI S-AU SINUCIS IAR CADAVRELE SI LE-AU INCINERAT,CA SA NU FIE PROFANATE ORI VIOLATE DE RUSII BETI.RUSII AU VIOLAT PESTE 5 MILIOANE DE FEMEI IN GERMANIA DOAR,SA NU VORBIM DE ROMANIA,POLONIA,UNGARIA,UCRAINA,SI ALTE TARI.6 MILIOANE DE GERMANI AU FOST UCISI DE STALIN.ALTE 3 MILIOANE DE ROMANI AU FOST UCISE TOT DE JIDANUL STALIN SI JIDANUL BERIA NKVD.ADOLF HITLER,LA ORICARE VARIANTA AM VORBI A AVUT O SOARTA TRAGICA.DOAR JIDANII ADOLF EICHMAN SI DOCTORUL MENGELE,CARE SE SPUNE CA AR FI FOST EVREI,AU TRAIT BINE-MERSI IN ARGENTIA IN BUENOS AIRES.ADOLF EICHMAN CU FIZIONOMIE SEMITICA,SE VEDE DE LA O POSTA,A FOST PRIETENUL LUI HORIA SIMA,SIMEON HERSH,ATUNCI CAND in 1945 S-AU RETRAS IN MUNTII ALPI IN AUSTRIA.SIMEON HERSH A MURIT IN 1993 DE LA CIANURA OFERITA CADOU DE ADOLF EICHMANN.DUPA O VIZITA SCURTA LA STOMATOLOG IN 1993 HORIA SIMA(SIMEON HERSH)A DECEDAT.PROBABIL A UITAT DE CIANURA PUSA IN DINTI.IN ORICE CAZ,ROMANIA DE AZI NU ESTE ROMANIA VISATA DE SFANTUL ION ANTONESCU SI SFANTUL ZELEA CODREANU,CI PROBABIL CA AICI SI-AR FI GASIT LOCUL HORIA SIMA,SIMEON HERSH CARE DUPA REVOLUTIE IN 1990 S-A INTORS IN ROMANIA,FARA CA CINEVA SA-I FACA CEVA,BA CHIAR S-A SI INTALNIT CU VIRGIL MAGUREANU,SI EL EVREU,IN DELTA DUNARII LA O RELAXARE.POPORUL ROMAN IN ACELASI TIMP A FOST INDOBITOCIT DE COMUNISM,SI UCIS PE FELII: 4 milioane ROMANI IN AFARA TARII,ALTII MORTI,O TARA IMBATRANITA SI BATJOCORITA DE TOTI VENETICII:INCLUSIV REGELE MIHAI CARE SI-A RECAPATAT TOATA AVEREA ,HECTARE INTREGI DE PADURE,PALATE,CASE SI BIJUTERII.
Anonymous said…
HITLER N-AVEA CUM SA TRAIASCA 104 ANI PENTRU MOTIVUL CA AVEA PROBLEME MEDICALE.DUPA CE A RIDICAT GERMANIA IMPICIOARE,IMPOTRIVA JIDANILOR MASONILOR POPONARILOR,A DEVENIT DEPENDENT DE ANUMITE MEDICAMENTE: LA ATATEA DISCURSURI A INCEPUT SA AIBA PROBLEME DE SANATATE.IN 1945 EXISTA VIDEO PE CARE SE POATE VEDEA: HITLER AVEA TREMURAT AL MAINILOR,LA MANA STANGA SI DREAPTA,CA LA PARKINSON.

CU ASEMENEA BOLI E IMPOSIBIL SA TRAIASCA 104 ANI. VERSIUNEA DIN ARHIVELE SECRETE KGB SPUN CA ADOLF HITLER A FOST CAPTURAT,JUDECAT,TORTURAT,DE ARMATA SOVIETICA,A FOST UCIS SI ARUNCAT IN RAUL ODER.SINUCIDERILE IN RANDUL GERMANILOR AU FOST FOARTE MULTE LA SOSIREA RUSILOR SI JIDANILOR IN TARA: HONEKER PRIM-SECRETARUL GERMANIEI DE EST- RDR A FOST JIDAN SADEA,SI A TINUT IN SARACIE LUCIE ACEST STAT ARTIFICIAL RDR: ROMANIA O DUCEA CHIAR MAI BINE DECAT ACEST STAT.SUTE DE NEMTI AU FOST IMPUSCATI LA ZIDUL BERLINULUI.INSA IN 1945 EXISTA FOTO SI VIDEO: MII DE NEMTI S-AU SINUCIS IAR CADAVRELE SI LE-AU INCINERAT,CA SA NU FIE PROFANATE ORI VIOLATE DE RUSII BETI.RUSII AU VIOLAT PESTE 5 MILIOANE DE FEMEI IN GERMANIA DOAR,SA NU VORBIM DE ROMANIA,POLONIA,UNGARIA,UCRAINA,SI ALTE TARI.6 MILIOANE DE GERMANI AU FOST UCISI DE STALIN.ALTE 3 MILIOANE DE ROMANI AU FOST UCISE TOT DE JIDANUL STALIN SI JIDANUL BERIA NKVD.ADOLF HITLER,LA ORICARE VARIANTA AM VORBI A AVUT O SOARTA TRAGICA.DOAR JIDANII ADOLF EICHMAN SI DOCTORUL MENGELE,CARE SE SPUNE CA AR FI FOST EVREI,AU TRAIT BINE-MERSI IN ARGENTIA IN BUENOS AIRES.ADOLF EICHMAN CU FIZIONOMIE SEMITICA,SE VEDE DE LA O POSTA,A FOST PRIETENUL LUI HORIA SIMA,SIMEON HERSH,ATUNCI CAND in 1945 S-AU RETRAS IN MUNTII ALPI IN AUSTRIA.SIMEON HERSH A MURIT IN 1993 DE LA CIANURA OFERITA CADOU DE ADOLF EICHMANN.DUPA O VIZITA SCURTA LA STOMATOLOG IN 1993 HORIA SIMA(SIMEON HERSH)A DECEDAT.PROBABIL A UITAT DE CIANURA PUSA IN DINTI.IN ORICE CAZ,ROMANIA DE AZI NU ESTE ROMANIA VISATA DE SFANTUL ION ANTONESCU SI SFANTUL ZELEA CODREANU,CI PROBABIL CA AICI SI-AR FI GASIT LOCUL HORIA SIMA,SIMEON HERSH CARE DUPA REVOLUTIE IN 1990 S-A INTORS IN ROMANIA,FARA CA CINEVA SA-I FACA CEVA,BA CHIAR S-A SI INTALNIT CU VIRGIL MAGUREANU,SI EL EVREU,IN DELTA DUNARII LA O RELAXARE.POPORUL ROMAN IN ACELASI TIMP A FOST INDOBITOCIT DE COMUNISM,SI UCIS PE FELII: 4 milioane ROMANI IN AFARA TARII,ALTII MORTI,O TARA IMBATRANITA SI BATJOCORITA DE TOTI VENETICII:INCLUSIV REGELE MIHAI CARE SI-A RECAPATAT TOATA AVEREA ,HECTARE INTREGI DE PADURE,PALATE,CASE SI BIJUTERII.
Anonymous said…
ADOLF HITLER A FOST VENERAT IN GERMANIA,CA UN SALVATOR AL ACESTEI TARI IMPOTRIVA JIDANILOR COMUNISTI CARE ERA CAT PE CE SA PUNA MANA PE PUTEREA DIN GERMANIA SI PE BUNDESTAG:CA SI JIDANII COMUNISTI DIN ROMANIA IN ANII 20,30,JIDANII IN GERMANIA VROIAU SA RUPA GERMANIA IN DOUA: PRUSIA SI BAVARIA.ROMANIA IN MAI MULTE REGIUNI,BUCOVINA ARDEALUL,BASARABIA OLTENIA SA FIE INDEPENDENTE.
IN ACEST CONTEXT HITLER A INCERCAT SA SE INFILTREZE LA COMUNISTI INCEPAND CU ANII 20,IN ORASUL MUNICH(LOCUL UNDE SE AFLA UZINA BMW),PENTRU A PRELUA SI CONDUCE MUNCITORIMEA GERMANA,CARE ERA NIMICITA ECONOMIC DE PATRONII JIDANI DE LA BMW(BAVARIAN MACHINEN WERK,FABRICA BAVAREZA DE AUTO).

ION ANTONESCU A DAT DE PAMANT CU SIMEON HERSH,ALIAS HORIA SIMA,UN BANDIT NOTORIU,CARE A EXPLOATAT LEGIUNEA SI L-A TRADAT PE CAPITAN DIRECT SIGURANTEI.
Anonymous said…
IN GERMANIA DE EST S-AU NASCUT PESTE DOUA MILIOANE(CONFORM ISTORICILOR)DE COPII,IN URMA VIOLURILOR FACUTE DE RUSII BETI DIN ARMATA ROSIE,SI JIDANII SPURCATI DIN NKVD.
Anonymous said…
CONSTANTIN BURLACU ESTE UN LIDER REPUBLICAN DIN AMERICA? PAGINA ASTA A DUMITALE ESTE FOARTE SAVUROASA.DE ALTFEL AI SI TALENT LITERAR,AR FI BINE SA PUBLICATI PE INTERNET ,,ISTORIA MOLDOVEI,,
Anonymous said…
anonymous are dreptate in legatura cu cartea dv. poate o puteti posta ca altfel nu prea e de gasit
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le anonim, in lumea aceasta orice este posibil,apoi vorba proverbului “Nu mor caii cand vor cainii”. Am intalnit in New York, jidani care pretindeau ca au suferit groaznic in lagarele germane, le tremura mainile si sufereau de o multime de boli printre care Parkinson, dar au ajuns sa traiesca peste 104 ani si nu inteleg de ce Adolf Hitler n’a avut dreptul sa traiasca 104 ani, ci trebuia neaparat sa moara in 1945 ? In legatura cu Horia Sima aveti dreptate. Intr-o brosura a lui de prin ani ’83, am citit cum se lauda ca a evadat din lagarele germane cu scopul de a-l asasina pe Adolf Hitler si pune capat suferintelor poporului evreu, comunistilor, masonilor, homosexualilor, tiganilor si altor subproduse umane. Cautati in arhiva asa-zisilor legionari batrani, care nu-l recunosc pe Constantin Burlacu, ca fiind fiu de veteran de razboi, fiu de legionar si nepot de cuzist si veti gasi acea brosura cu mentiunea “TARA SI EXILUL—EDITIE SPECIALA”.Sima poarta nu numai vina disparitei lui Corneliu Zelea Codreanu, ci vina ca dupa 1990 le-a ordonat “legionarilor” din tara sa nu se implice in viata politica, ci sa stea in banca lor, si uite ce s-a intamplat stand in banca lor, ca astazi Miscarea Legionara si Garda de Fier au fost scoase in afara legii. (va continua)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Un altul, cel care a infaptuit actul tradarii si rusinei nationale de la 23 August 1944, ex-regele Mihai la randul lui se lauda ca a trecut de partea aliatilor si a intors armele contra Maresalului Ion Antonescu si Adolf Hitler, pentru a pune capat suferintelor poporului evreu.Pai daca jidanii pretend ca sunt “poporul ales al lui Dumnezeu” de ce nu i-a salvat Dumnezeu, ci a trebuit sa-i salveze Horia Sima, Mihai Cohenzollern, Iosif V.Stalin, Winston Churchill, Franklin D.Roose-velt ? Sunt acestia mai puternici decat Dumnezeu ? Crimele si violurile comise de judeo-bolsevicii sovietici sunt bine cunoscute, dar vina este data astazi pe niste amarati de rusi, nu pe comisarii jidani din Armata Rosie, care au ordonat acele crime si violuri. Acelasi lucru s-a intampla in Romania, unde cei care cerceteaza crimele comunismului, fiind chiar urmasii celor care le-au comis dau vina pe niste amarati de securisti, militieni si militari romani, care habar n’au nici astazi ca comunismul a fost opera jidanilor marxist-leninisti, si ca Gheorghe Gheorghi-Dej si Nicolae Ceausescu au fost pusi in fata de forma. Iar ca sa intelegeti cum sta situatia cu jafurile jidanilor si violurile comise de soldatii Armatei Rosie in Romania, va recomad sa vizionati filmul “A 25-a ora” dupa romanul scris de C.Virgil Gheoghiu, scriitor roman refugiat la Paris.Cartea mea “Istoria Moldovei”, dupa cum am fost informat de catre Inalta Curte de Apel din Bucuresti,deocamdata se afla arestata de autoritatile romane in incinta cladirii Casei de Cultura si Patrimoniu National din Arad, dar va apare in curand pe Internet.
Dr.Constantin Burlacu said…
In atentia tuturor. Acest bolog nu este cocina de porci a celor care isi aratau ura criminala impotriva nationalistilor romani pe Web-situl https://groups.google.com/group/soc.culture.romanian/ Mesajele care n'au nici o legatura cu articolul in cauza si care contin un limbaj obscur si de dezinformare vor fi sterse.Prin urmare d-le M, mai bine ti-ai plati datoria ca vorba aceia "Omul moare datortia nu moare".

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928