COL.(r) Dr.MIRCEA DOGARU A DECLARAT CA NU-I MASON, CI CRESTIN ORTODOX IN FAPT.

DOMNULE Col.(r)Dr.MIRCEA DOGARU
Inainte de toate, va multumesc pentru raspuns si ma bucur ca sunteti roman get-beget, si recunoasteti deschis ca, nu sunteti ateu, nu sunteti mason si nu suportati globalismul sionist de dominarea si subjugarea lumii de catre jidani. Prin urmare, n’am nimic de obiectat, in aceasta privinta, mai ales ca, v-ati dat cuvantul de onoare, dar asa sa fie, nu maine s-o suciti si sa spuneti ca “habar n’aveti” ca sunteti mason, asa cum mi-ati reprosat ca “habar n’aveti” ca ati fost communist. La a doua mea intrebare raspunsul a fost evaziv,din care citez: “habar nu am, legal sigur n-am fost, dar va poate lamuri d-na Zoe Petre". Sunteti cumva prieten, ori va este secretara aceasta jidauca ? Eu n’am nici o relatie cu jidauca Zoe Petre, ca sa ma pot informa de la ea, daca ati fost sau nu comunist legal, mai ales ca D-l Prof.Ion Coja a spus despre ea ca-i “o mincinoasa nerusinata”. Si eu cu oamenii mincinosi si perversi nu vreau sa am nici o corespondenta amicala.Insa este ciudat faptul ca dvs. habar n’aveti daca ati fost comunist, insa colegul dvs. Col.(r) Vasile Mihai, mi-a spus despre dvs. ca, “a fost membru al partidului comunist”. La a treia intrebare, mi-ati spus ca, sunteti “ortodox in fapt, romano-catolic prin botez”. N’am nimic impotriva optiunilor dvs. religioase, politice ori militare. Avand in vedere faptul ca, dupa 50 de ani de dominatie judeo-comunista, e greu sa le scoti romanilor din cap, ideologia comunista, dar nu mai cu seama sa le scoti romanilor din cap, ideologia judeo-crestina, care este mai rau ca o dictatura si domina in tara noastra de circa 500 de ani, deci odata cu aparitia primelor bisericute crestine. Faptul ca poporul roman, este crestin ortodox ori romano-catolic,doar cand merge vorba despre botezuri, nunti si inmormantari, o stim cu totii, cum stim si faptul ca, in subconstientul fiecarui roman, urmas al traco-geto-dacilor se afla instinctul divinitatii si credintei sacre pagana, a Cultului Soarelui si Oastei Zeilor lui Zamolxis, de la care va veni salvarea rasei, natiei si patriei noastre.Este trist, foarte trist faptul ca nimeni nu incearca sa le deschida ochii romanilor in legatura cu religia diabolica judeo-crestina si-i lasa sa rataceasca in intunericul satanic.
In mesajul dvs. mi-ati vorbit despre un “dictator ratat”, dar vad ca n’ati avut curajul sa-l numiti, ca sa-mi dau seama la cine va referiti, ca dictatorul ratat Nicolae Ceausescu, nu mai este in viata de mult. Ati facut cumva aluzie la Traian Basescu, pe care-l criticati, atacati si cu care va razboiti de un timp de vreme ? Daca da, impresia mea despre Traian Basescu, mi-am exprimat-o in corespondenta avuta cu colaboratorii dvs. din SCMD, asa ca n’are rost sa mai repet. Insa regret ca trebuie sa va contrazic, dar eu nu vad in Traian Basescu un dictator asa de negru si periculos cum il descrieti, de vreme ce dvs. colegii dvs. si oricine din Romania este liber sa-si exprime cuvantul, sa manifestezi si chiar sa-l critice si arate cu degetul pe Traian Basescu. Si tare am teama, ca aceasta este doar o ura si rafuiala personala, o diversiune. Sa stiti si dvs. ca, adevaratul dictator in Romania, dupa caderea regimului comunist, n’a fost nici Ion Iliescu si nici Traian Basescu, ci Uniunea Europeana si Fondul Monetar International, conduse si controlate de “inteleptii” sionului, si asta v-o spune un adversar inversunat al oricarei ramasita comunista.
N-am citit lucrarea dvs. "poporul de imparati din tara nimanui", ca sa-mi dau seama la ce imparati si tara anume v-ati referit, dar sunt curios sa aflu. Din cate sunt informat sunteti cercetator in istoria antica si medievala, si in mod sigur ati aflat ca noi romanii, care suntem urmasii geto-dacilor, am avut regi, nu imparati, iar tara noastra, chiar daca a fost bantuita de unele cotropiri straine, este in mod oficial si de drept tara noastra, nu tara nimanui. Se stie ca, nu exista padure fara uscaturi, dar dvs. vad ca v-ati permis sa-i puneti pe toti romanii in aceeasi oala, si sa-i discreditati intr-un hal fara de hal. Eu cred ca ar fi cazul sa cercetati mai bine caracterul romanilor si sa-i pretuiti la adevarata lor valoare umana, nationala, culturala si spirituala, altfel nu va deosebiti cu nimic de jidanul Silviu Brucan, care a spus ca, poporul roman este un popor de prosti. Probabil prosti de buni ce sunt, nu-i asa ? Poate n-o sa credeti, dar motivul principal pentru care v-am scris, a fost tocmai de a afla daca sunteti mason, pentru ca, masonii sunt inamicii nr.1 de “distrugerea rezistentei si valorilor nationale” ale Natiunii si Patriei noastre.
In legatura cu apelul meu la istorie, eu cred ca-i bine, cinstit si drept, sa revenim la calitatea noastra originala de geto-daci, nu “sa ramanem la calitatea de romani”, care este o denumire artificiala si falsa. Si ma mir cum dvs., care va dati mare cercetator in istoria antica si medievala, n’ati descoperit pana acum, ca denumirea tari noatre, in perioada antica si medievala, purta denumirea istorica de necotestat de DACIA. Denumirea tarii noastre de Romania, are o vechime doar de circa 150 de ani, iar aceasta denumire a fost aleasa de masoni, aromani, romano-catolici,cu scopul de a lasa impresia ca tara noastra este o provincie a Imperiului Roman, desi acest imperiu n’a cucerit decat 14% din teritoriul Daciei, apoi disparu-se de mult ca imperiu.
Asadar, n’au acceptat italienii sa poarte denumirea tarii lor de Roma-nia, cu toate ca acolo se afla Roma si a fost centrul Imperiului Roman,ci trebuie sa acceptam noi, adversarii Imperiului Roman, denumirea dusmanilor nostrii ? Asta nu inseamna altceva, decat o rusine, umilinta, dezonoare, tradare si bataie de joc la adresa rasei, natiei si tarii noastre.De aceia, denumirea tarii noastre de Romania, trebuie schimbata in DACIA, pentru a repara o nedreptate istorica, nu ce indrugati dvs. ca ar insemna “teoria kaghebista a "buricului pamantului". Ori dvs. aveti impresia ca pe timpul lui Burebista si Decebal exista KGB-ul ? Prin astfel de afirmatii neintemeieate, dvs. negati si respingeti marturiile istorice ale parintelui istoriei Herodotus si a altor mari istorici de renume mondial, nu facuti la universitatea Victor Frunza si Stefan Gheorghiu, ca geto-dacii au fost cei mai numerosi, mai cinstiti si mai drepti dintre toti tracii, nu-i asa ? Cei drept pe timpul lui Burebista si Decebal, n’au existat oltenii din care va trageti si de aici presupun ca porneste supararea, invidia si egoismul dvs. fata de mosii si stramosii nostrii geto-daci. Cei drept, este adevarat ca, oltenii sunt putin increzuti din firea lor, sufere de boala sefiei si sa se dea mai mari decat sunt, dar fiind prea putini la numar, n’au cum sa-i domine pe moldoveni, transilvaneni si munteni, oricat ar incerca ei. Cu toate acestea nu consider ca oltenii reprezinta un pericol pentru Natia si Patria noastra, asa cum prezinta ungurii, tiganii si jidanii, care incearca sa faca stat in stat in tara noastra. Apoi tin cont de faptul ca oltenii vorbesc limba noastra materna, nu ca ungurii, sasii, tiganii, lipovenii, gagauzii, tatarii, jidanii si macedonenii care vorbesc limbile lor, iar limba romana o vorbesc numai pentru interesele lor. Ca un fapt divers doresc sa scot in evidenta faptul ca, tatal meu,Petru Burlacu, fost legionar si fiu de cuzist, precum si invalid din razboiul pentru reintregirea neamului si contra Imperiului Diabolic Comunist,declarat de Hitler-Antonescu, s-a refugiat din calea invaziei judeo-bolsevica sovietica in Oltenia. Din cate mi-a povestit, oltenii cu toate ca erau oameni foarte saraci si dormeau pe rogojini, i-au intins o mana de ajutor, atat lui cat si la alti moldoveni care s-au refugiat in Oltenia si restul tarii de groaza invaziei barbare comuniste si eu n’am sa uit niciodata aceasta facere de bine. Si pentru a nu fi inteles gresit, tin sa sublinez, ca eu n’am nimic impotriva oltenilor, nu-i urasc, atata timp cat ei nu vor autonomie ca bozgorii. Din contra, ii admir si pretuiesc pentru faptul ca iubesc rasa si natia noastra si au luptat in razboaie pentru Romania Mare, libera si suverana de la Nistru pana la Tisa, care este tara romanilor si numai a romanilor, nu “tara nimanui” cum ati afirmat dvs.
Ati spus, sa lasam “cercetarea istorica pe seama istoricilor!”, dar acceptand acest lucru, ne-am trezit cu o alta istorie, cu o istorie falsa, in care unii “istorici” au venit in mod deliberat cu idei si teorii ca noi romanii, ne-am trage din tiganii Romei, nu din neam nobil geto-dac. De aceia istoria tarii noastre trebuie revizuita si scos adevarul la lumina, chiar daca adevarul ii doare pe cei care au falsificat-o, fie din interese personale, materiale, a unor casatorii mixte,a unor sentimente religioase,ori pur si simplu din lipsa de informare si o cercetare adecvata, bazata pe documente si fapte reale, nu pe speculatii si imaginatii bizare, asa cum au procedat cei care au scris Biblia. Apoi vorba unui prieten, mare patriot anti-comunist si nationalist roman “Adevarul adevarat trebuie impus si nu negociat!”.
Sunt de accord cu dvs. cand ati spus, citez: “Vom progresa ca natie numai atunci cand fiecare va face doar lucrul pentru care a fost pregatit, lasand deoparte veleitatile care tin de alte domenii!”. Dar pentru a infaptui acest mare lucru, natiunea noastra trebuie sa aiba o educatie nationala sanatoasa, sa-si cunoasca originea, deci in primul rand sa-si cunoasca trecutul altfel vorba aceia “Cine isi reneaga trecutul nu are parte de viitor”. Si numai veneticii straini oplositi pe la noi, si care se dau drept mai romani decat romanii, precum si tradatorii si vanzatorii de Neam si Tara se pot incadra in ceea ce ati afirmat dvs., citez: “"genii" neintelese, adica de indivizi buni la nimic, ce au, in opinia lor, "solutii" pentru toate problemele, la degetul mic, si a caror trecere inutila prin viata s-a identificat in ISTORIE cu sustinerea, din prostie, a intereselor inamice, si mana de ajutor, adesea ucigasa, data inamicului pentru distrugerea rezistentei si valorilor nationale.” Iar printre “indivizi buni la nimic” se numara si aghiotantul dvs.Sorin Nicolaescu, care nu stie sa vorbeasca politicos si civilizat, ci ca un marlan de pe coclaurile de la Cuca Macai.
Iata ce mi-a transmis acest extremist fanatic al SCMD si al religiei judeo-crestine, care a crezut ca ma poate intimida. In a message dated 1/7/2013 8:15:16 A.M. Eastern Standard Time, sorinnicolaescu@yahoo.ca writes:
-ASTFEL DE GUNOAIE GEN BURLACU CONSTANTIN AR FACE MULT MAI BINE SA PUNA MANA SA CITEASCA OPERA LUI PETRE TUTEA INTITULATA ''AFLAREA IN TREBA LA ROMANI'' DECAT SA BATA CAMPII CU ASTFEL DE JEGOSENII CU CARE INCEARCA STAPANUL(RECTE, DICTATORUL BASESCU) ACESTUI SCLAV, PE NUMELE LUI ANONIM DE BURLACU CONSTANTIN SA NE MAI IMPUIE CAPUL CU IDIOTENIILE MARELUI CLASIC DE LA COTROCENI DIN CICLUL ''CUM SA-I MAI PROSTIM PE PROSTI'' SA-I FIE RUSINE ACESTUI CRETINOID CA VINE CU ASTFEL DE ORDINARELI DICTATE DE JAVRA ORDINARA A NEAMULUI ROMANESC, RECTE BASESCU DICTATORUL !!!
Cu astfel de inculti, badarani si dezinformatori va inconjurati dvs. D-le Col (r) Dr.Mircea Dogaru ? Aceasta este dovada de “progres” pentru care optati ?! In legatura cu Petre Tutea,vreau sa va spun ca acesta, ca si alti pretinsi filozofi crestini romani de geniu lui, au visat cai verzi pe pereti,si si-au irosit viata degeaba crezand orbeste in sperantele desarte ca, daca crezi fara sa gandesi si cercetezi in Isus Cristos, dumnezeii abrahamitici si biblie, maine vei duce o viata mai buna si ca va veni Isus Cristos sa le dea crestinilor mura’n gura, sa-i ierte de pacate si sa mantuiasca lumea, adica s-o sfarseasca, ca acasta inseamna termenul de mantuire.Am mai spus si cu alte ocazii ca, Isus Cristos nu va veni nici anul acesta, nici la anul, nici peste 10 ani, nici peste 100 de ani, nici peste1000 de ani, nici peste1 000 000 de ani, si nici peste 1 000 000 000 de ani si numai oamenii naivi si fara ratiune, pot da crezare miturilor, aberatiilor si absurditatilor propagate in biblie si de catre filozofii crestini. Daca acest Sorin Nicolaescu ar fi trait in epoca fanariota, cand a fost infaptuita crestinarea fortata a poporului nostru si ar fi fost biciuit de i-ar fi tasnit sangele din el, pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine, cum au patit taranii romani, care formau majoritatea populatii tarii noastre, in mod sigur n’ar mai recomanda la nimeni sa citeasca carti crestine scrise cu atata interes, emotii si placere de alde Petre Tutea.
Eu nu sunt anonim si nici nu ma ascund dupa nume anonime, ci actionez deschis pe fata si nu de azi ori de ieri, ci din frageda copilarie. Ia intrebati-l pe Col.Stefan Constantin, fost comandant de Securitate in judetul Botosani, ori pe Col.Constantin Bucur, fost comandant al Militiei din judetul Botosani, cine sunt si veti afla de la ei, cum am avut curajul sa ma bat in parte cu securitatea si celelalte organe ale represiunei comuniste. Dar dvs ori ceilalti membrii SCMD-lui, ori acest crestin Sorin Nicolaescu, ati avut aceasta indrazneala ? Sa fie clar ca, eu nu sunt sclavul nimanui, nici al crestinismului, nici al comunismului si socialismului, nici al masoneriei, nici al monarhiei, nici al globalismului sionist, dar nu mai cu seama sclavul lui Traian Basescu, asa ca n’are de ce sa-mi fie rusine. N’am acceptat si nu voi accepta niciodata ca cineva sa-mi dicteze ce politica sa fac,ce credinta sa practic, cum trebuie sa ma imbrac, ce trebuie sa mananc, cu cine sa fiu prieten sau nu, s.a.m.d. Sunt un luptator pentru libertate, dreptate si adevar, nu un gunoi,cum ma considera niste dezechilibrati mintali de geniul crestinului Sorin Nicolaescu.Am fost si sunt nationalist, un ultranationalist si asa prefer sa mor, decat sa ma vand globalismului sionist, masoneriei si religiei satanice judeo-crestine.
Dar apropo de Traian Basescu, ori “RECTE BASESCU DICTATORUL !!!” cum spune aghiotantul dvs. auzind probabil de la dvs. si colegii dvs.,cum il considerati pe actualul presedinte al Romaniei. De ce daca este asa mare dictator Traian Basescu, majoritatea romanilor l-au repus la presidentie, atunci cand, a fost demis, ca doar dvs. ati desfasurat o mare activitate de informare, ca romanii, sa stie cine este in realitate Traian Basescu,nu-i asa ? Apoi cineva care a declinat sa-si spuna numele, mi-a trimis prin altcineva, care nu-l suporta pe Traian Basescu si pe fostii comunisti, o informare din care rezulta ca sunteti tare pe pozitie in Romania. “Este intelligent , complex , instruit si foarte periculos .”, a fost precizat in mesaj. Si ca “inclusiv Basescu l-a lasat in pace , pt ca si-a dat seama ca este " extrem de periculos " si spre deosebire de alti tradatori . este inventiv , intelligent si joaca la " mai multe capete " deodata .”. Sunt toate acestea fapte adevarate D-l Col (r) Dr.Mircea Dogaru ? Pana la proba contrara, eu personal, nu cred in asa ceva, pentru ca daca ati fi chiar asa de grozav cum ati fost descris si va dati mare, nu numai Traian Basescu, nu mai era la putere,dar insusi Romania, nu mai era la cheremul dictaturii Uniunii Europene.
Iata ce mi-a comunicat acea persoana care a declinat sa-si spuna numele, din motivul ca: “omul chiar are relatii mari si chiar este periculos.”
“Tot ce spune si scrie Dl Dr Burlacu este perfect adevarat dar incomplet . Mircea Dogaru este mult mai " pervers " decat socrul sau . Mircea Dogaru a " jucat " la toate capetele posibile , adica a fost si informator al Vechii Securitati , infiltrat in randurile Armatei Romane . Vechea Securitate , f pe scurt , a avut doua ramuri : " patriotii " care erau un fel de nationalisti comunisti si " tradatorii " care colaborau perfect cu KGB - ul , unii " la vedere " si altii " subteran " . Dupa Revolutie a castigat " aripa tradatorilor " din Vechea Securitate , care l-au sustinut si propulsat permanent si pe Mircea Dogaru . Parintii sai sunt romani din Gorj , dar el este nascut la Cluj unde lucra tatal sau pe atunci - colonel de intendenta ( izmenar ) . M Dogaru este mason si liber cugetator dar mai ales un comunist fanatic . Face parte din asa numita " masonerie rosie " coordonat de MOSCOVA . Este intelligent , complex , instruit si foarte periculos . Dl Burlacu este " un biet naiv " ca si mine si ca toti nationalistii romani . Personal Presedintele Basescu a iesit in 2012 de doua ori la TVR 1 si i-a cerut public lui " M Dogaru sa se potoleasca " . Apoi inclusiv Basescu l-a lasat in pace , pt ca si-a dat seama ca este " extrem de periculos " si spre deosebire de alti tradatori . este inventiv , intelligent si joaca la " mai multe capete " deodata . Puteti sa transmiteti acest mail D-lui Burlacu , dar fara semnatura mea ! Sub nici o forma NU vreau un scandal cu Dogaru , omul chiar are relatii mari si chiar este periculos . Eu cunosc perfect " dosarul " lui Dogaru , lucrurile sunt mult mai complexe cu intreaga lui familie , dar prefer sa ma opresc aici . V -am facut o minisinteza fara sa mai reiau lucrurile deja pomenite . Cu stima , “
In concluzie oamenii sunt liberi sa spuna si sa creada ce vor despre dvs., insa eu voi trage concluzia numai dupa faptele dvs., nu dupa vorbe, care de multe ori au menirea sa te induca in eroare.
 
LA MULTI ANI !...SI SA AUZIM DE BINE.
 
Dr. Constantin Burlacu – fiu de veteran de razboi si fiu de legionar.
 
In a message dated 1/7/2013 7:24:38 A.M. Eastern Standard Time, sindicatulmilitarilor@gmail.com writes:
DOMNULE BURLACU,

La prima dvs. intrebare, raspunsul este DA.
La a adoua intrebare raspunsul este "habar nu am, legal sigur n-am fost, dar va poate lamuri d-na Zoe Petre".
La a treia, raspunsul este ortodox in fapt, romano-catolic prin botez.
La a patra - NU.
La a cincea - NU.

In rest, va asigur ca nu pot da doi bani pe opinii bazate doar pe informatiile din presa, respectivii neintelegand ca presa este infestata de servicii speciale in slujba unui dictator ratat, servicii care-si dovedesc loialitatea manjind cum le vine la gura sau la mana, adversarii respectivului DEMIS si inventandu-le biografii care mai de care mai stiintifico-fantastice.
De ce au succes (Si, dupa parerea mea, asta este drama poporului roman)? Pentru ca, din pacate, noi, romanii, adica "poporul de imparati din tara nimanui" (este titlul uneia dintre lucrarile mele) avem, un numar nepermis de mare de "genii" neintelese, adica de indivizi buni la nimic, ce au, in opinia lor, "solutii" pentru toate problemele, la degetul mic, si a caror trecere inutila prin viata s-a identificat in ISTORIE cu sustinerea, din prostie, a intereselor inamice, si mana de ajutor, adesea ucigasa, data inamicului pentru distrugerea rezistentei si valorilor nationale.

Cat despre apelul dvs. la istorie, sa ramanem la calitatea de romani, respingand teoria kaghebista a "buricului pamantului" si lasand cercetarea istorica pe seama istoricilor! Vom progresa ca natie numai atunci cand fiecare va face doar lucrul pentru care a fost pregatit, lasand deoparte veleitatile care tin de alte domenii!

LA MULTI ANI!

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)
PRESEDINTE
Telefon 0736600961
Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr.4, cod postal 013705, Sector 1,
E-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com, Site: http://www.sindicatulcmd.blogspot.com/

Comments

Anonymous said…
DOMNULE BURLACU,VA PIERDETI VREMEA CU HALUCINATII PAGANE! DE CAND A MURIT TATAL DVS IN ANUL 2000 ATI LUAT-O TARE CONTRA CRESTINISMULUI,CU PAGANISMUL ASTA,CARE NU FOLOSESTE LA NIMENI.DOMNULE BURLACU TREZITI-VA DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,ATI LUPTAT PENTRU CRUCEA CRESTINA,CA ACUM SA CADETI IN ACEASTA MLASTINA PAGANISTA!
Dr.Constantin Burlacu said…
Domnule anonim, vad ca de cinstit si crestin ce sunteti declinati sa va spuneti pana si numele. Eu nu m’am lepadat de crestinism in anul doua mii cand a decedat tatal meu,ci prin ani ’85, asa ca este bine sa nu vorbiti despre ceva pana nu sunteti bine informat si documentat. Filozofia pagana este cea mai inteleapta din lume, de aceia sinagoga satanei si slugile ei crestine si masonice, vor s-o distruga, pentru ca paganismul este in binele si folosul omenirii, nu al diavolilor judeo-masono-crestini. Judeo-grecii care au scris Biblia, ori Sfanta Scriptura cum se mai numeste aceasta carte de adormit naivi, au furat mult din filozofia pagana, dar nu pentru a-i destepta pe oameni din somnul cel de moarte, ci pentrui a-i face sclavii sinagogii satanei cu ajutorul bisericii crestine si al templelor masonice.In legatura cu crucea, decat v-ati pierde timpul sa vorbiti neadevaruri, mai bine ati studia istoria religilor si veti afla ca crucea este un simbol pagan al justitiei Imperiului Roman, iar sionistul Isus Cristos, niciodata, dar niciodata n’a facut semnul crucii ori s-a inchinat la cruce, asa cum fac paganii convertiti la crestinism.Plina de mituri,superstitii,halucinatii si o mlastina este crestinismul, nu paganismul cu legile naturii si nu de 2000 de ani, ci de milioane de ani.Ati inteles ? Mai aveti vreo neclaritate ?
Anonymous said…
DOMNU BURLACU,DE CE UMBLI CU MINCIUNA? IN ANII 80 AVEAI CRUCEA CRESTINA PE ZIARUL NOUA DREAPTA,ORI ALTE PUBLICATII,CHIAR IN VIDEO PREZENTATE AI PREZENTAT ASTA.DE CE AI ABANDONAT CRESTINISMUL ANTICOMUNIST SI ANTIATEU?ACUM AI DAT EXACT IN MENTALITATEA ANTICRESTINA PE CARE AU FOLOSTI-O COMUNISTII,CONTRA LA CARE AI LUPTAT.
Dr.Constantin Burlacu said…
Pentru anonim.
Se pare ca esti cam rau de cap, daca conofuzi anul 1985 cu 1980. Crestinismul nu face politica, ci este supus total lui Isus Cristos si dumnezeilor abrahamitici, inclusive regelui Solomon care a intemeieat masoneria si care este prezent peste tot in biblie si a carui icoana este pusa numai in altarul bisericii, sa-l vada doar preotii care se inchina la el. Am fost si sunt anti-comunist si ant-ateu din punct de vedere nationalist,deci politic, nu religios. Fondatorii comunismului s-au inspirit tocmai din filozofia crestina cu camasa rosie a lui Isus Cristo. Ia intreba-l pe Fidel Castro si o sa vezi ca-ti confirma acest lucru cu mare placere. Comunistii s-au folosit de crestinism, n’au fost anti-crestini. Ia incearca sa afli cine a facut colectivizarea fortata a tarii noastre si vei afla ca preotii si calugarii crestini. Ei au vrut sa le ia pamantulire taranilor pentru a se razbuna pe domnitorul Al.Ion Cuza, care a expropiat mosiile bisericilor si manastirilor crestine si le-a impartit taranilor nostrii. Apoi ia interesaza-te cine au fost cei mai mari turnatori la Securitate si vei afla ca preotii, calugarii si maicile crestine din Romania. Acestia refuza sa li se publice dosarele de la Securitate, sub pretextul ca pe ei n’are dreptul sa-i judece decat Isus Cristos si asta denota ca Isus Cristos care este considerat dumnezeul crestinilor i-a pus sa faca colectivizarea si sa colaboreze cu Securitatea. Dupa parerea mea ai o mentalitate de fanatic crestin, si vrei sa tii romanii, in contra vointei lor sub dictatura si jugul robiei crestine.Dar aceste timpuri au apus si numai oamenii redusi la minte, fara discernamat si character mai cred in religia judeo-crestina.
Burlacu, esti doctor ? Nu se vede! Agramezi incontinuu si debitezi numai prostii . Cuza a fost mason daca n-ai stiut ..... Cat despre Dogaru.... intradevar , mason , turnator, kgb-ist . PS: Oltenii sunt cei mai mari nationalisti dintre romani . Documenteaza-te !
Dragan said…
Intamplator am intrat pe acest site unde aflu o disputa stranie. Am convingerea ca credinta-necredinta nu este un subiect de disputa, ci numai de meditatie pur personala, deci consider neavenite comentariile de mai sus.Am sa precizez un fapt care sper sa va puna pe ganduri.Noul testament descrie ca evreii l-au condamnat la moarte pe Iisus obligandu-l pe Pilat sa-l execute.Vaticanul a facut de curand publica scrisoarea lui Pilat catre Roma in care descrie amanuntit cum s-au petrecut lucrurile.Biblia precizeaza ca Dumnezeu s-a lepadat de evrei ca popor ales din aceasta cauza si a promis ca va gasi alt popor sa merite protectia Sa.De cativa ani s-a creiat un curent puternic in comunitatea evreiasca prin care se incearca sa se acrediteze ideea ca nu evreii l-au executat pe Iisus, ba din contra vor sa-l reabiliteze ca martir al poporului.M-ar bucura daca ati cauta si ati gasi detalii despre aceste fapte.Mai pe direct puteti contacta chiar comunitatea evreilor din Romania.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928