CINE ESTI D-TA D-LE COL (r) Dr.MIRCEA DOGARU ?


Stimate D-le Col.(r) Dr.Mircea Dogaru
Presedinte al SCMD
Am auzit vorbindu-se de dvs. prin presa,Tv si Internet, dar adevarul despre dvs. nu-l cunosc si cum intr-un proverb se spune” “La pomul laudat, sa nu te duci cu sacul mare”,asi vrea sa va cunosc ori mai bine spus, sa ma lamuriti cine sunteti. In primul rand vreau sa stiu daca sunteti roman get-beget ? In al doilea rand vreau sa stiu daca ati fost membru al partidului comunist ? In al treilea rand vreau sa stiu daca sunteti judeo-crestin ori liber cugetator ? In al patrulea rand vreau sa stiu daca sunteti mason ? In al cincilea rand vreau sa stiu daca suportati globolismul sionist de dominarea si subjugarea lumii de catre jidani ?
Va intreb toate acestea, pentru ca, implicandu-va in viata politica, sociala, culturala si militara, asi vrea sa stiu daca nu cumva in mod constient ori inconstient dvs. serviti intersele straine rasei, natiei si tarii noastre. Spun aceasta, avand in vedere ca cineva m-a informat ca sunteti mason, ori este bine stiut faptul ca masoneria a fost infiintata de regele jidan Solomon,iar masonii nu sunt altceva decat servitorii internationali ai jidanilor. Apoi avand in vedere ca masoneria are planuri secrete fata de natiunea in care se infiltreaza, asi vrea sa stiu, in cazul ca sunteti mason, daca puteti sa faceti cunoscut public planurile secrete ale judeo-masoneriei contra rasei, natiei si tarii noastre ? Poate va vine greu sa faceti acest lucru, dar astfel stand situatia,ar fi cazul sa alegeti din doua una,si anume, ce-i mai important,sa fi roman ori sa fi mason ?
Despre mine nu-i cazul sa va spun cine sunt, ca in mod sigur stiti bine ca sunt roman get-beget din neamul traco-geto-dacilor, un reactionar ultranationalist si un mare patriot anti-judeo-moasono-sionisto-comunisto-crestino-monarhist. Si acest lucru il dovedesc cu fapte, nu prin vorbe goale si sper sa nu va deranjeze acest lucru.
Cu stima,
Dr.Constantin Burlacu
P.S. Anextat va trimit informatia care am primit-o din Romania despre dvs. si va rog sa-mi confirmati daca este adevarata.
“Mircea Dogaru joaca dupa interesele lui si ale masonilor indepartati din functii de Basescu si gasca lui.
Mircea Dogaru Presedintele SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD) este mason si absolvent al Facultãþii de Istorie-Filosofie din Bucureºti în 1979 si este repartizat ca professor la Liceul nr. 13 din Capitalã, dar în acelaºi an, renunþã la învãþãmânt în favoarea cercetãrii si devine cercetãtor-ºtiinþific la Institutul de Istorie ºi Teorie Militarã (1979-1999), condus pînã în 1989 de Ilie Ceauºescu, specialitatea "Istorie militarã anticã, medievalã ºi arheologie" si in calitate de publicist obtine premiul pentru debut în 1984, iar dupa 1989 participa la disponibilizarea cadrelor militare.
Mircea Dogaru a fãcut parte pânã în 1987 din Consiliul Politic al Armatei.
Obtine în 1994 titlul de doctor în istorie militarã si devine specialist în istoria UE la Institutul Francez (1997) ºi în Politici de apãrare NATO în Canada (1998), trece de la GRU la NATO si in 1999 devine membru al UZP -Uniunea Ziaristilor Profesionisti, iar din anul 2002 este professor asociat la Facultatea de Istorie, Geografie, Filosofie a Universitãtii Craiova.
Dogaru este ginerele general-colonelului Vasile Petruþ, fostul comandant al trupelor de grãniceri, absolvent al Academiei Militare 'Frunze de la Moscova, aceiasi generatie cu Ion Iliescu, unde va fi racolat de GRU, fiind anchetat impreuna cu ginerele sau Mircea Dogaru membru GRU in cazul CORBI I si CORBI II, alaturi de Militaru, Iliescu, Roman, Brucan, Magureanu,...
Dupã Revoluþie, Petruþ va fi vicepreºedintele PSM, condus de Ilie Verdeþ.
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD), reprezinta un regiment de învinºi de realitate, manevraþi de o pereche de colonei de paradã, fãcuþi la apelul de searã condusi de istoricul militar Dogaru, specializat în istorie anticã, medievalã ºi arheologie ºi jurnalistul militar Valeriu Pricinã, fostul director al trustului de presã al Armatei.
In realitate este o lupta MASONICA la furat si jefuit, masoni din PDL se bat pentru putere cu masoni din USL, nu au nimic cu Romania si natia romana.”

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928