Jidanul Horia Roman Patapievici despre romani

-->
GEOGRAFIA ROMÂNIEI: „Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)
POPULAŢIA ROMÂNIEI: – „23 de milioane de omuleţi patibulari.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag 53) – „Un popor cu substanţă tîrîtă. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag. 34) –
„Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cît o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag. 64)
LIMBA ROMÂNĂ: „Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…“ (din „Politice“ …de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.64)
ISTORIA ROMÂNILOR:
„Toată istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut.
Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit. Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o băşică a udului mai mare (de, beţiile…) i-au dovedit.” (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)
CULTURA ROMÂNILOR:
„Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc… spirocheta (SIFILISUL, nota mea ) românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconşient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.“ (din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag 49)
„Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC.“ (Din „Politice“ de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.56) „România are o cultură de tip second hand“ a enunţat în-tr-o emisiune televizată. (după Viorel Patrichi în Revista „Rost“ nr.24/ 2005)
VIITORUL ROMÎNIEI:
„Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană.“ (după Viorel Patrichi în Revista „Rost“ nr. 24 / 2005) CELE de mai sus se pot verifica în partea întîia a volumului „POLITICE“ apărut în 1996 în Editura Humanitas; citate şi în Revista „ROST“ NR.24 / 2005.

 Dr.Constantin Burlacu said... Pai daca jidanul asta de Horia Roman Patapievici, zice ca poporul roman “valoreaza cat o turma” de animale, atunci de ce se complace sa stea in aceasta turma si nu pleaca in Israel, numita “tara sfanta” a “poporului ales de DumneZeu” ? Pentru ca n’are bun simt,discernamant si caracter ?! Adevarul este ca tot ce a spus acest sfrajit sifilitic cu urechi caplaugi,care arata ca un cadavru, s-a descris pe el insusi, pe jidanii lui si ceilalti minoritari din tara noastra, ca: unguri, maghiari,ceangai, bulgari, greci, macedoneni, armeni, tigani, rusi, ucraineni, polonezi,gagauzi, lipoveni,turci, tatari s.a.m.d.Aceste etnii straine sunt ca: “a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării”,si cand privesti le ei “vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.“ Domnul nostru (Our Lord), Mihai Eminescu, i-a descries bine pe toti acesti minoritari din tara noastra,insa acest Patapievici, simtindu-se cu musca pe caciula, a incercat cu nerusinare sa inverseze adevarul, numai ca cele spuse de acest bastard, nascut din flori, ca si Isus Cristos,deci fara tata, tara si fara minte, nu corespunde deloc realitatii, asa ca, urinandu-se contra vantului, s-a urinat pe el. Auzi la el, uraste si huleste tot ce-i romanesc mostenit de la geto-daci, dar zice ca-l cheama Horia Roman Patapievici,adica Horia dupa numele eroului legendar al rascoalei taranesti din 1784 din Transilvania;Roman dupa numele poporului roman si Patapievici, nume de jidan slavizat. Asadar decat si-ar irosi timpul ca “Cercetător în istoria ideilor”, pe care nu o sa le inteleaga niciodata, mai bine s-ar ocupa sa-si cerceteze biografia, adica cum a ajuns sa poarte aceste nume si de ce geme de prost, iar pe deasupra este increzut si fudul, vorba proverbului “Prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul”. Prin 2004, cica a infintat revista “Cultura ideilor”, dar asta n’are nici o ideie buna, ci numai absurditati, aberatii si halucinatii bizare.Cuvantul “Cultura” vine de la cuvantul “Cult”, adica de la “Cultul Soarelui” si alte culte pagane, iar dupa cum au scos in evidenta cei mai mari istorici ai lumii, care nu poti fi comparati nici pe departe cu acestui pitigoi cu papion, poporul roman care se trage din traco-geto-daci, are cea mai veche cultura si civilizatie din lume. Prin urmare acest Horia Roman Patapievici, ar fi bine sa-si cantareasca bine ideile si vorbele inainte de a le pune in circulatie si aduce prin ele grave insulte la adresa poporului,tarii, limbii si culturii noastre, ca s-ar putea intr-o buna zi sa-l manance Gaia si nimeni nu va plange dupa el. Asadar pana aici i-a mers cu democratia, de acum inainte are de-a face cu nationalistii, care nu uita si nu iearta pe nimeni.
Dr.Constantin Burlacu


Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
Pai daca jidanul asta de Horia Roman Patapievici, zice ca poporul roman “valoreaza cat o turma” de animale, atunci de ce se complace sa stea in aceasta turma si nu pleaca in Israel, numita “tara sfanta” a “poporului ales de DumneZeu” ? Pentru ca n’are bun simt,discernamant si caracter ?! Adevarul este ca tot ce a spus acest sfrajit sifilitic cu urechi caplaugi,care arata ca un cadavru, s-a descris pe el insusi, pe jidanii lui si ceilalti minoritari din tara noastra, ca: unguri, maghiari,ceangai, bulgari, greci, macedoneni, armeni, tigani, rusi, ucraineni, polonezi,gagauzi, lipoveni,turci, tatari s.a.m.d.Aceste etnii straine sunt ca: “a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării”,si cand privesti le ei “vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.“ Domnul nostru (Our Lord), Mihai Eminescu, i-a descries bine pe toti acesti minoritari din tara noastra,insa acest Patapievici, simtindu-se cu musca pe caciula, a incercat cu nerusinare sa inverseze adevarul, numai ca cele spuse de acest bastard, nascut din flori, ca si Isus Cristos,deci fara tata, tara si fara minte, nu corespunde deloc realitatii, asa ca, urinandu-se contra vantului, s-a urinat pe el. Auzi la el, uraste si huleste tot ce-i romanesc mostenit de la geto-daci, dar zice ca-l cheama Horia Roman Patapievici,adica Horia dupa numele eroului legendar al rascoalei taranesti din 1784 din Transilvania;Roman dupa numele poporului roman si Patapievici, nume de jidan slavizat. Asadar decat si-ar irosi timpul ca “Cercetător în istoria ideilor”, pe care nu o sa le inteleaga niciodata, mai bine s-ar ocupa sa-si cerceteze biografia, adica cum a ajuns sa poarte aceste nume si de ce geme de prost, iar pe deasupra este increzut si fudul, vorba proverbului “Prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul”. Prin 2004, cica a infintat revista “Cultura ideilor”, dar asta n’are nici o ideie buna, ci numai absurditati, aberatii si halucinatii bizare.Cuvantul “Cultura” vine de la cuvantul “Cult”, adica de la “Cultul Soarelui” si alte culte pagane, iar dupa cum au scos in evidenta cei mai mari istorici ai lumii, care nu poti fi comparati nici pe departe cu acestui pitigoi cu papion, poporul roman care se trage din traco-geto-daci, are cea mai veche cultura si civilizatie din lume. Prin urmare acest Horia Roman Patapievici, ar fi bine sa-si cantareasca bine ideile si vorbele inainte de a le pune in circulatie si aduce prin ele grave insulte la adresa poporului,tarii, limbii si culturii noastre, ca s-ar putea intr-o buna zi sa-l manance Gaia si nimeni nu va plange dupa el. Asadar pana aici i-a mers cu democratia, de acum inainte are de-a face cu nationalistii, care nu uita si nu iearta pe nimeni.
Dr.Constantin Burlacu

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928