Jidanii pun stapanire pe pamanturile tarii

Atentie stirea e din 2011,deci probabil s-a realizat deja tranzactia.

 Urmasii unor familii de evrei care odata au detinut terenuri in localitatea Lapusel din comuna Recea, solicita retrocedarea a numai putin de 165 hectare atat intravilan, cat si extravilan. Este vorba de familia Solomon, care in momentul de fata traieste in Brazilia. Primarul comunei, Octavian Pavel, spune ca respectiva familie a plecat din Romania odata cu deportarea din anii 40, si ca “e dreptul lor sa ceara”.
“Suntem in instanta cu dansii. N-au fost depuse planurile de amplasament, n-au fost puse actele de filiatie dupa fiecare, pentru ca s-au cerut dupa familia Solomon. Foarte multi au vandut terenurile si n-au mai facut actele de cumparare-vanzare cu cetatenii. Da, a fost terenul lor, o parte e in intravilan, iar o parte in extravilan. Sunt emise titluri de proprietate, sunt ale cetatenilor, practic lor le trebuie despagubiri de pe statul roman.
Ei s-au dus atunci, cand a fost cu deportarea, in 42-43. E dreptul lor sa vina sa ceara. A fost o familie, Solomon Eugen, vreo cinci frati, de acolo s-a ramificat. Terenul din intravilan sunt ocupate, va dati seama, plus ca sunt martori care spun ca le-au dat doi boi pe pamantul respectiv, si alte lucruri. Cine a crezut ca s-a mai intoarce lumea”, a declarat Octavian Pavel.
Procesul dintre cele doua parti, care are loc la Judecatoria Baia Mare, ar putea dura mult si bine.

 www.ziarmm.ro/incredibil-mai-multi-evrei-solicita-retrocedarea-a-165-hectare-de-teren-din-comuna-recea/

Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
Jidanii au pus stapanire in mod fraudulos nu numai pe pamaturile tarii noastre, ci pe ale Palestinei si al altor tarii, iar in Statele Unite vor sa schimbe pana si Constitutia Americana cu legile mostenirii judaice. Dovada ca jidanii vor sa schimbe Constitutia Americana in special al 2-lea amendament, care da dreptul la libera exprimare a cuvantului si de a purta arma, este declaratia facuta de primarul orasului Jew York,Michael Bloomberg, care in urma incidentului de la o scoala din Connecticut, a spus : “ Noi nu dorim arme in toate locurile. Nu este ceea ce parintii fondatori au avut in minte”. Statele Unite s-a fondat pe baza armelor si hai sa va spun eu D-le Bloomberg ce au avut exact in minte parintii fondatori ai Statelor Unite, din care citez: “Unul dintre "Parintii" Revolutiei Americane a avertizat inca din 1787 asupra pericolului evreiesc. Iata ce spunea inteleptul Benjamin Franklin la "Adunarea Constituanta" ("Constitutional Convention") de la Philadelphia : "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington , ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare , domnilor , vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare , ei au adus atingerea integritatii morale a natiunii , au distrus reteaua comerciala , s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea , iar atunci cind au intimpinat rezistenta , au purces la strangularea financiara a respectivei tari.(...). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra , evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici , incit vor domina si vor devora intrega tara , iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele , si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.” Prin urmare d’ta D-le Bloomberg , te numeri printre jidanii care i-au avut in minte parintii fondatori ai Statelor Unite. D-l Bloomberg, nu se mai satura de putere cu ajutorul careia face anual miliarde si miliarde de dolari, deci nu munciad la curatat metrourile din Jew York, unde statiile chiar si cele din centru orasului sunt cele mai mizerabile si infecte din lume, miroase a excremente si urina de la sistemul de canalizare invechit, roiesc tot felul de soareci si soboloani ca jidanii, iar daca te muti dintr-un vagon, pentru ca, nu poti suporta putoarea homelesilor, dai peste altii, care put ca jidanii care umbla cu caciuli si paltoane cand temperarura este 100 grade F., si nu se spala decat cand le da voie rabinul. D-l Bloomberg fiind mai smecher se parfumeaza, altfel n’ai putea sa stai nici langa el, fara sa nu intorci capul, ca si el este un jidan habotnic.
Va continua
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Din cate se discuta, acea familia de jidani Solomon, a arendat terenuri pe un anumit termen prevazut de lege in localitatea Lapusel din comuna Recea, nu ca era proprietara de drept al acelui teren, asa ca judecatoria din Baia Mare, trebuie sa ancheteze mai bine acest caz, iar acea familie de jidanii sa dovedeasca cu acte autentice, ca au venit acolo cu bani din “tara sfanta” ori din alta tara si a cumparat acele terenuri si nu le-a obtinut prin escrocherii si frauda, fapte la care jidanii se pricep de minunie. Apoi sunt bine cunoscute metodele diablice cu care i-au alcolizat jidanii pe taranii romani, le-au dat bautura si bani cu camata, incat taranii au fost nevoiti sa-si lase boii, averea si pamanturile la jidani, pentru a scapa de datorii, care au fost in asa fel umflate de catre jidani, incat taranii nostrii au devenit saraci, iar jidanii tot mai bogati prin frauda, specula, camata, fals si inselaciune. Iar daca jidanii ca si ungurii, si alti venetici, vor pamanturile noastre, vorba lui George Cosbuc “Sa nu dea DumneZEU cel sfant. Sa vrem noi sange nu pamant”. De asemenea, sunt informat ca la numite centre de traducerea unor documente din romana in engleza din SUA, foarte multi jidani, care au stat cu chirie in anumite cladiri din Romania, cladiri care acum nu mai exista, au cerut Statului Roman despagubirii pentru casa ori apartamentul in care au fost chiriasi. Ei au pretins in mod fraudulos ca acelea au fost proprietatea lor si le-au apartinut, iar aurtoritatile romane de teama sa nu fie acuzate de anti-semitism le-au satisfacut dorinta, ruinand astfel Statul Roman.Nici un jidan, ori ungur, ori de alta natie straina, nu trebuie sa primeasca nimic inapoi, ori sa fie despagubit cu ceva, pana nu dovedeste ca proprietatea, terenurile si bunurrile care le-au avut, le-au obtinut prin munca cinstita, nu prin afaceri murdare ca talharii la drumul mare.

Dr.Constantin Burlacu
Anonymous said…
DOMNULE BURLACU, JIDANII AU PUS STAPANIRE PE TARA UNDE LOCUIESTI ALIAS AMERICA NEW YORK MASONERIA SI OBEZITATEA POPULATIEI PRIN E-uri CANCERIGENE.IN AMERICA 7MILIOANE JIDANI ISI FAC DE CAP,SI CONDUC PLANETA DIN NEW YORK,ORASUL IN CARE LOCUIESTI.DE CE NU ZICI NIMIC DE EI?
Dr.Constantin Burlacu said…
Domnule anonim, daca nu stii ce inseamna Jew York, ori cine este Bloomberg, e mai bine sa taci. Eu am curajul sa spun adevarul despre conspiratia internationala jidaneasca, in acest centru jidanesc mondial,cu toate ca am fost amenintat cu deportarea ca criminal de razboi nazist si am fost amenintat in nenumarate randuri cu moartea de catre jidani, dar ma indoiesc ca tu ai curajul sa faci acest lucru in Romania, unde nu sunt nici un milion de jidani, nu sapte ca aici.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928