Scrisoare Deschisa adresata D-lui Valentin Manoliu

Date:
11/23/2012 9:09:16 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Valentin Manoliu,
Va multumesc pentru mesaj si pentru informatiile destul de utile trimiste. Am viziontat filmul facut de catre Al Jazeera in care se spune niste adevaruri de necontestat, inclusiv cele declarate de bozgorul Tokes ,ori de Voinea, Bucur, Tinu, Oprea, Tanase, Bourceanu,Purcarea ect. Asa este ! Securistii, marii comunisti si agentii regimului tiraniei comuniste din biserica au preluat putere dupa Ceausescu si taie si spanzura in Romania.Cine au fost si sunt acesti securisti, comunisti si preoti,se stie ca, in majoritatea lor sunt neromani, ori romani pusi in slujba sionismului globalist.Niste jigodii,carnatari si pupicuristi. Postul de Tv. Al Jazeera este un post de televiziune arab anti-zionist si anti-Israel, fapt pentru care era gata-gata sa fie bombardat in timpul lui Bush Jr. din ordinul acestuia, mai marele suporeter al Israelului. Ce a ascuns Tokes acestui post de televiziune este faptul ca el a optat si opteaza pentru separarea Transilvaniei de  Romania si alipirea ei Ungariei. De asemenea, a ascuns faptul ca atat in timpul regimului comunist, a lui Gheorghiu-Dej si Ceausescu, cat si dupa 1989, ungurii au facut parte din conducerea Romaniei, din ministere, securitate, militia, procuratura, judecatorie, marea adunare nationala, senat, parlament, si sa nu-mi spuna Tokes ca acesti unguri n’au fost comunisti si securisti, ci anti-comunisti cu dosare la securitate. Tokes este un internationalist de stanga pus in slujba judeo-crestinismului si sionismului globalist si este impotriva dreptei mai cu seama a ultranationalistilor romani, pentru ca, are teama ca, acesti venind la putere, vor curate tara nu numai de securisto-comunisti,ci de unguri, jidani si tigani, care sunt cele mai spurcate rase de pe fata pamantului. Deci aici trebuie sa-l atacati dvs. pe Tokes, nu sa-i dati ocazia sa rada de dvs.ca faceti un ghiveci calugaresc si ca nu stiti ce vreti si ce vorbiti. Amestecand toate lucrurile in aceiasi oala, creati o mare confuzie si nu rezovati absolut nimic.Din filmul documentar prezentat de Al Jazeera, am vazut ca in 1989, Tokes era inconjurat numai de mutre de tigani si bozguri oribili, nu de catre moldovenii care au murit in revolutia din 1989 de la Timisoara.
Spre exemplu ati spus: “Occident-Stelian Tanse si cu aceleasi cartite agenti pentru straini care conduc mascat, fascist si conspirativ Romania, prin RENUMITELE GDS si ICR fostele PCR si UTC conduse de copii kominternistilor evrei rusi” Din doua una D-le Manoliu, ori acestia sunt“fascisti” ori “kominternisi evrei”!  Si pentru a lamuri aceasta situatie, doresc sa va intreb daca dvs. va dati seama ce inseamna dreapta si ce inseamna stanga, ce inseamna fascism si ce inseamna comunism. Desigur ca o sa-mi spuneti ca da, dar s-ar putea ca aceste din greseala ori intentionati sa le confundati. De aceia pentru a lamuri cu dvs. aceasta situatie vreau sa va explic cum se clasifica acestea pe plan mondial si politic si va rog de astazi inainte sa tineti cont de ce v-am spus, daca vreti sa fiti luat serios in seama de catre cineva.
1) Miscarile/partidele/asociatile/ligile/fronturile/gruparile nationale sunt considerate de dreapta, pentru ca lupta pentru dreptate, adevar si libertate al rasiei, natiei si patriei. Din aceasta categorie, fac parte nationalistii, ultra-nationalistii, fascistii, nazistii, democratii autentici (democratia originala este pentru majoritate, nu pentru o mana de venetici straini), populistii, paganii si tot ce este legat de interesul strict national.
2) Miscarile,partidele/asociatile/ligile/fronturile/ gruparile internationale sunt considerate de stanga, pentru ca lupta pentru internationalism, amestec rasial,egalitatea in drepturi ale minoritarilor cu majoritarii si dominarea majoritatii de catre o mana de conspiratori straini. Din aceasta categorie, fac parte sionistii,comunistii, socialistii,liberalii, taranistii(taranistii au fost cunoscuti ca a doua veriga a comunismului), republicanii si democratii din SUA, monarhistii, globalistii, crestinii, pocaitii, judeii, masonii, kominternistii, trotskistii,neo-consevativii si toti cei care opteaza pentru intersele internationaliste si mai cu seama pentru Isus Cristos, judeo-crestinism, globalismul sionist si Israel.
 
Dupa cum stiti eu sunt nationalist, dar daca aceasta inseamna pe undeva fascism sa stiti ca nu-mi este teama ori rusine de cineva sa spun ca sunt. Ca un fapt divers, doresc sa va spun ca, in urma evenimentelor din 15-20 martie 1990 de la Targul Mures am citit in presa cum ungurii din Ungaria i-a acuzat pe doi colonei romani de armata de nationalism. Iar acestia in loc sa se bucure,de onoarea facuta, fiind educati in spirit internationalist au spus ca prostii “Auzi la ei (N.A.ungurii) sa ne acuza pe noi de nationalism cand n’am fost in viata noastra asa ceva”. Vedeti ce tampenii poate sa debiteze unii romani, neavand o educatie nationala sanatoasa, incat fug si de umbra lor si cad exact in plasa urmarita de conspiratorii straini, apoi se plang ca niste curve ca, nu stiu cum au ajuns in situatia in care sunt.
Ati scris cu litere de o schioapa “RAPORT ATACAREA ROMANIEI DE ONU”. Cu ce dovediti aceasta ? Eu traiesc nu departe de sediul ONU-lui din New York, si datorita lui Dr.Kurt Waldheim, fost secretat general al ONU-lui si a anturajului sau mondial, am avut acces la ONU si chiar am reprezentat o organizate non-guvernamentala la ONU din New York, dar niciunde in arhivele ONU-lui n’am descoperit ca ONU-l urmareste atacarea si distrugerea Romaniei. Aceste sunt niste inventii si speculatii care n’au nici o crediblitate si justificare, ci mai degraba pune Romania intr-o postura proasta, ca lumea sa nu mai stie ce sa creada si sa ne izoleze,lasandu-ne in gura dusmanilor, care sunt ungurii,tiganii, jidanii, securisto-comunisto-crestino-monarhistii.
Mai departe ati spus: “Ce urmeaza dupa acest film si toate atacurile la siguranta si securitatea statului roman, domnule Basescu?... O alta lovitura de stat?” Nu stiu ce o sa va raspunda Basescu, dar din filmul prezentat de  Al Jazeera, nu rezulta nici un atac impotriva sigurantei si securitatii statului roman, ci atacuri impotriva fostilor securesto-comunisti ca Traian Basescu, Iliescu, Roman, Gelu Voican Voiculescu, Ungureanu,Nastase, Ponta si altii care au preluat puterea dupa 1990 incoace. Si nu inteleg de ce v-ar deranja o lovitura de stat contra acestor fosile securisto-comunisto-crestino-manarhiste ??? Fiti sincer si lamuriti-ma de ce culoare politica sunteti si pentru cine anume optati sa vina la putere in Romania. Puteti sa-mi specificati chiar anumite nume, ca sa inteleg mai bine despre cine-i vorba si sa stie lumea pe cine sa aleaga ? Dar cum alegerile sunt de multe ori furate chiar si in America, care-i considerata cea mai democratica tara din lume, dar nu in Romania unde este un haos si debandare totala, eu optez pentru o lovitura de stat militaro-nationalista. Aveti ceva impotriva ?! Romanii trebuie sa aiba curajul sa puna mana pe arme si sa lupte pentru dreptatea,adevarul si libertatea rasei, natiei si patrie noastra. Cum adica, multii dintre romanii au avut curajul sa puna mana pe arme si sa lupte contra dictaturii comuniste, atunci cand comunismul era la putere in tara noastra si n’au curajul acum, cand poate sa-i ia pe fostii calai comunisti ca din oala, ci sa limiteaza doar la batul de matani si facut parastase cum procedeaza “faimosii” legionari de astazi ?! Vai de capul lor acestia nu pot fi considerati patrioti nationalisti, legionari si de dreapta, ci niste nimeni in drum, niste casca gura si pierde vara, care nu valoreaza nici doua parale.
Ati spus ca: “Semnatarii Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, cei care vor destramarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania, mercenarii regelui Mihai din comisia prezidentiala Basescu-GDS-ICR, comisia pentru condamnarea crimelor COMUNISTE, dar fara crimele parintilor lor si ale regelui MIHAI, crime comise in perioada Monarhista 1944-1947, impotriva poporului roman care se impotrivea implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Bolsevica.
Tanase vorbeste de ascultarea telefoanelor, cand GDS si ICR controleaza SRI si SIE din comisiile prezidentiale Basescu si chiar CSAT, iar in SIE sunt numai cetateni straini adusi la studii gratuite din 1991 si mai mult, controleaza justitia si parchetul din comisiile lui Basescu, i-au bagat in puscarie pe Voicu si Nastase si au schimbat 4500 de judecatori, procurori si magistrati romani cu cetateni basarabeni sau de aiurea, vorbitori de limba romana. Acestia ne asculta telefoanele si ne aresteaza pe strada si daca va ganditi acestia apar in spatele unor simple asociatii, ONG-uri si fundatii, dar in REALITATE NOI II FINANTAM sa conduca si sa distruga Romania si sa ne ucida fara mila, cu complicitatea intregii clase politice.”
Prin semnarea declaratiei de la Budapesta din 16 iunie 1989, de catre fostul rege Mihai privind destramarea Romaniei si infiintarea Republicii Trasilvania, aceasta a comis a 3-rea inaltra tradare de neam si de tara. Prima inalta tradare este infaptuirea actului rusinei nationale de la 23 August 1944, de catre fostul rege Mihai impreuna cu asa-zisele partide “istorice” din   Romania (partidul liberal, taranist si socialist-democrat), care au adus teroarea comunista la putere, iar Mihai CohenZollern, a fost regele comunistilor timp de trei ani si jumatate. A doua inalta tradare de neam si tara, fostul rege Mihai a comis-o in timpul plecarii sale din tara prin jefuirea patrimoniului national. A treia este cea de la Budapesta, iar a 4-tra este ca continua sa cocheteaze cu fostii comunisti si agenturile straine, pentru a reveni pe tronul Romaniei si-i beli din nou de un rand de piele pe romani (copii, femei, batrani,tarani,muncitori si intectuali).Aveti perfecta dreptate ca cei “din comisia prezidentiala Basescu-GDS-ICR, comisia pentru condamnarea crimelor COMUNISTE” sunt mercenarii fostului rege Mihai care au “implementat comunismul in Romania” si au infaptuit “deportarile in Siberia Bolsevica”, a soldatilor romani si a peste un milion si jumatate de romani dintre Prut si Nistru, de unde majoritatea nu s-au mai intors, ci acolo le putrezesc oasele din cauza fostului rege Mihai si a colaboratorilor lui judeo-bolsevici sovietici.  Si eu nu-l inteleg deloc pe acest Basescu daca a condamnat comunismul, de ce  n’a pedepsit pe nimeni, din contra a numit in aceste comisii de cercetarea crimelor comunismului pe cei care de fapt au adus comunismul in tara noastra si sunt direct responsabili pentru crimele, genocidul si holocausutul rosu din timpul regimului tiraniei comunismului contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ?  Cum adica, nu mai exista in viata nici o victima a regimului dictaturii comuniste, nici un fost detinut politic anti-comunist, ca sa fie numit in fata comisei de cercetarea si condamnare crimelor comunismului ? Cum a procedat Basescu in aceasta privinta nu-i numai o insulta la adresa fostilor detinuti politici anti-comunisti, ci o musamalizare si o crima la adresa victimelor tiraniei comuniste,fapt pentru care nu poate fi uitat si iertat nici in mormant, oricat s-ar da el acum de dreapta si anti-comunist. Dar cea mare tradare si crima ordinara pe care a infaptuit-o Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei este faptul ca a acuzat pe nedrept Natiunea Romana ca a infaptuit un holocaust contra jidanilor in Romania in perioada celui de-al doilea razboi mondial. De unde stie acest mucos, incrucisat si jigodie securiso-comunista, care in timp ce dadea mana la Casa Alba cu Bush, a fost surprins de camerele de luat vedere cum se  scarpina cu celalta mana in fund caun badaran, ca romanii au infaptuit un holocaust contra jidanilor in tara noastra ? A fost el martor ocular, cand nici nu era nascut in perioada despre care vorbeste si despre care sustine niste aberatii si minciunii ? Nici un istoric din lumea aceasta, nici chiar de origine jidaneasca n’a venit cu vre-un document autentic din care sa rezulte ca poporul roman a infatuit un holocaust contra jidanilor in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Si atunci, cum si-a permis acest nimernic sa puna in spinarea poporului roman asfel de fapte, pe care nu le-a comis niciodata ? In Romania a fost un holocaust rosu contra rasei si natiei noastra comis de judeo-comunisti in perioada dicaturii comuniste, intamplat chiar sub ochii lui Traian Basescu, si nici nu holocaust contra jidanilor, cum in mod eronat si stupid sustine Traian Basescu si alti mancatori de c****. Ca au avut loc in tara noastra anumite pogromuri contra jidanilor si nu numai in perioda guvernarii militaro-legionara, este adevarat,dar acestea au avut loc din cauza ca jidanii au asupurit si exploatat sangeror poporul roman. Spre exemplu, din cauza asupririi si exploatarii sangeroasa a taranilor romani de catre arendasii jidani in 1907 au fost ucisi peste 11 mii de tarani inoceti romani. Grevele muncitoresti din Bucuresti si din alte orase din tara, dintre cele doua razboaie mondiale, in care au fost ucisi muncitori romani inocenti, au pornit tot din cauza asupririi si exploatarii sangeroasa a patronilor si bancherilor jidani. Pogromurile din Moldova din 1940-41 si deportarea jidanilor in Transnistrea au avut loc din cauza ca jidanii ii jefuiau, asupreau si exploatau sangeros pe romani, ii scuipau pe soldatii romani si aruncau cu uncrop de fereastra in armata romana, au format grupuri de partizani si trageau cu pistoalele mitraliera in soldatii romani, aruncau poduri si trenuri militare in aer si semnalau cu lanternele aviatia inamica unde sa bombardeze tara noastra si multe ale fapte teroriste si criminale impotriva poporului si al armatei romane.
De asemenea, ati tinut sa precizati ca: “crimele comuniste s-au comis in perioada monarhista 1944-1947si au fost crime comise de regele Mihai si kominternisti evreu rusi agenti NKVD-KGB impotriva cetatenilor romani” . Nu numai in perioada 1944-1947 au fost comise crime contra poporului roman, ci cele mai ordinare crime sionisto-comuniste au fost comise in perioada 1947-1990 si ar fi bine sa faceti rectificarea necesara, altfel  e ca si cum i-ati scuti pe fostii conducatori ai aparatului represiunei comuniste de dupa 1947 de orice responsabilitate pentru faptele lor teroriste si criminale.
Vad ca-i luati apararea lui Adrian Nastase, un tigan borat care a jefuit Romania si-i plangeti de mila afirmand ca : “i-au bagat in puscarie pe Voicu si Nastase”  In primul rand, urmarind afirmatiile facute de Voinea, nu Voicu in film, acesta recunoaste ca a cazut ca musca in zar, in timpul simulacrului de proces pe care l-a avut Ceausescu, asa ca, pot sa va spun ca diferenta intre Voinea si Nastase este ca intre cer si pamant.Si de ce-l considerati acum pe Voinea un criminal daca a spus un mare adevar si anume: “: “L-au ucis pe el ca să se salveze pe ei pentru ca apoi să răspândească ideea că oamenii l-au ucis pe CeauÅŸescu, Astfel, comuniÅŸtii au rămas la putere chiar ÅŸi după revoluÅ£ie”. Luandu-i apararea lui Nastase dvs. aparati un om corupt pana peste cap, escroc, hot si criminal.  Adrian Nastase, care a fost prim ministru al Romaniei este cel care a spus clar ca Buna Ziuaca, “am restabilit mostenirea jidaica in Romania”, si a introdus OUG 31/2002 prin care condamna poporul roman pentru anti-semitism, rasism, xenofobie, daca incearca sa arate adevarul ca jidanii au asuprit si exploatat la maximul poporul roman intre cele doua razboaie mondiale si in perioada guvernarii comuniste. Acest talhar si criminal pus in slujba conspiratie straine, nu in puscarie trebuie bagat, ci dus in fata plutoanelor de executie si impuscat pentru tot raul pe care l-a facut natiunii romane. Vad ca ati sesizat faptul ca in Romania se asculta telefoanele ca pe timpul lui Ceausescu, dar de unde credeti ca au luat acest exemplu comunistii si neocomunistii, nu de la americani, care asculta telefoanele oamenilor, aresteaza cetateni americani  fara nici un drept de apel conform “Actului Patriotic” ori ucide pe oricine, oriunde esti pe fata pamantului cu ajutorul telefonului celular care este controlat prin satelit. Nu-i asta adevarat ? Ar fi bine daca SRI,SEI, SMI si alte servicii de informatii din Romania ca am auzit ca sunt in total vreo 12, ar asculta orice telefoan in vederea apararii securitatii nationale, dar nu o face in acest scop, ci pentru a afla si zdrobii orice rezistenta nationala contra Noii Ordine Mondiale jidanesti (NOW) si a Guvernului Mondial Sionist (ZOG). Si atunci de ce v-ar deranja atat de mult o lovitura de stat contra politicienilor corupti si vanduti si impotriva acestor servicii secrete, care in mod absurd si eronat pretind ca apara interesele si securitatea statului roman ? Cum apara aceste servicii secrete din Romania sigurata  statului roman, urmaridu-ma pe mine si pe alti nationalisti si anti-comunisti romani ? Apoi cum vine asta,adica  eu si altii care vrem binele rasei, natiei si tarii noastre suntem considerati un rau si primedie pentru Romania, iar cei care o distrug si o duc la sapa de lemn sunt considerati eroi nationali ? Ce eu si alti fosti detinuti politici anti-comunisti am bagat Romania in mari datori externe in timpul lui Ceausescu, dublu agent, adica comunist si capitalist  si am infometa poporul roman pentru a scapa tara  de aceste datorii fata de bancherii jidani cu care ranjea si cocheta Ceausescu ? Eu si alte victime ale comunismul am distrus economia nationala dupa 1990 si am trecut bunurile statului roman in buzunarul interesului personal ? Eu si alti amarati de anti-comunisti ne numaram printre bancherii din Romania, care s-au imbogatit peste noapte sub ochii americanilor prin tot felul de escrocherii pe spinarea poporului roman ? Eu si alti romani nationalisti am luat dupa 1990 imprumuturi de la UE, FMI si alte banci mondiale jidanesti in valoare de peste 100 de miliarde de euro ? Va spun toate acestea avand in vederea ca in 1990 am fost expulzat din Romania cu primul avion inapoi in SUA,fiind acuzat ca sunt spionul FBI-lui si am fost declarat de catre regimul din Romania persona indezirabila, avand interdictie de a intra in tara mea natala, tara parintilor, buneilor si mosilor si stramosilor mei. Dupa ce mi-a fost ridicata interdictia de a vizita Romania, am fost in tara de trei ori pana in anul 2000 si de fiecare data am fost urmarit peste tot in tara de catre serviciile secrete care ma filau din automobile care aveau numere de imatriculare din diferite judete. Uneori erau si cate 12 masini coada dupa mine, iar toti  cei cu care am venit in contact au fost anchetati de securitate care si-a luat mai nou denumirea de SRI ori de procuratura care mai nou isi zice parchet. Deci serviciile secrete din Romania sunt cotrolate si conduse de aceiasi securistii ori copii lor dar cu alta tichie, una de margaritar, ca sa lase impresia ca sunt “democrati” si pe placul americanilor.
Tot dvs. ati scris negru pe alb: “In primul rand Ceausescu a amenajat Dambovita, Metroul, Casa Poporului strazi si sosele si locuinte pentru romani, toti cei 22 de milioane de loucitori aveau serviciu , salariu, locuinta si familie, dupa 1989 mai sunt 16 milioane de romani, restul sunt fugiti prin lume si peste 4 milioane someri si fara serviciu si Romania facea comert cu peste 85% din tarile planetei, romani nu aveau datori la banci si intretinere si Romania nu mai avea datorii la FMI si dupa 1989 avem peste 100 de miliarde de euro datorie la FMI si toti bani sunt la straini prin asociatii, fundatii si ONG-uri, IMM-uri sau corporatii si banci si romani sunt viremi si cimpalaci. Despre ce vorbesc acesti neaica nimeni.” Eu zic sa o lasati balta cu elogiera adusa calului comunist Nicolae Ceausescu si a perioade comuniste ca dvs. nu cunoasteti decat ce v-a servit pe tava Ceausescu si comunismul nu ce de fapt s-a intamplat in fond in Romania, in lagarele si inchisorile comuniste, in care a fost nenorocita elita neamului romanesc si mai cu seama patriotii nationalisti, din care cauza astazi poporul roman este total debusolat si fara stapan. Daca dvs. ati fi cunoscut cat de cat pe pilea dvs. teroarea comunista si ati fi fost imparasit de Pasti la inchisoare Pitesti, cu lingurita plina cu excremente umane de catre preotul ortodox legionar Gheorghe Calciu-Dumitreasa, fost director adjunc al detinutilor politici cu convingeri comunste, cum a povestit fostul detinut politic anti-comunist Ion Bourceanu, in mod sigur n’ati mai indrazni sa luati in deradere adevarul si pe cei care s-au opus cu curaj comunismului si sa credeti ca le stiti pe toate-toate.  Este adevarat ca in timpul lui Ceausescu a fost amenajata Dambovinta, Metroul, Casa Poporului, strazi si sosele, locuinte pentru romani cu blocuri, case si chiar vile de lux, dar nu Ceausescu  a muncit pe aceste santiere nationale, ci romanii amartati, si mai cu seama moldovenii, care au fost juguiti de Ceausescu si colaboratorii lui jideo-comunisti si judeo-capitalisti, ca vitele de la coarnele plugului.Apoi nu numai in Romania au fost construite metrouri,blocuri, strazi  si sosele moderne, ci in intreaga lume, si pana si in Africa unde africanii candva dansau in copaci. Si asta nu se mai datoreste lui Ceausescu, judeo-comunismului ori judeo-capitalismului, ci datorita dezvoltarii stiintei  si modernizarii civilizatiei umane. Din cate am inteles sunteti jumatate moldovea, si va rog sa-mi spuneti ce s-a construit in Moldova in timpul eroului dvs. principal Nicolae Ceausescu ? Nimic! Din contra, moldovenii au fost nevoiti sa-si ia traista in bat si sa plece in cutare de lucru in Bucuresti, Dobrogea, Banat, Oltenia,Muntenia si Transilvania, iar acum, pentru a supravietuii intr-un fel sau altul,  sunt nevoiti sa fie robii in Anglia, Italia, Spania,Israel si alte tari pe care n’ar trebuie sa dam nici un scuipat, avand in vedere ca avem o tara frumoasa si bogata.
Tot dvs. ati spus: “Deja se vede pe fata ca este o lucrare pentru indepartarea prin forta internationala a lui Basescu, salvarea lui Voiculescu si Nastase si aducerea regelui Mihai la putere, mai ales dupa cina de la palatul regal dintre Voiculescu, Iliescu, Constantinescu si regele Mihai.” Pai D-le Manoliu, nu va suparati, dar nu si dvs. va numarati printre cei care cereau indepartarea cu orice pret a lui Basescu de la putere ? Abia acum v-ati prins de figura, ca se urmareste salvare lui Voiculescu si Nastase si aducerea ex-regelui Mihai la putere ? Vedeti cum nevand o line politica bine stabilta, treceti cu usurinta de la o varianta la alta si creati o mare confuzie in randurile opinei publice, care are nevoie de informatii corecte, nu eronate.
Mai departe ati spus: “Cine a impus COMUNISMUL pe Terra? Cele 8 familii din America care conduc planeta de sute de ani. Acestia au impus si ZIDUL BERLINULUI care trebuie sa-l darame pentru ca acest kakat de COMUNISM nu este favorabil intereselor acestor evrei si s-au folosit de doua marionete internationale in planurile lor criminale internationale:Mihail Gorbaciov si Eduard Sevardnadze care la scurt timp au fost indepartati de la putere identic si la fel cum a fost gonit Ceausescu, cu revolte de strada si atacuri militare.” Este adevarat ca comunismul pe Terra a fost impus de catre jidani, pentru a face comun bogatiile altor popoare cu acesti ciofligari de jidani fara Dumnezeu, patrie si capatai, dar cele 8 familii de jidani din America nu sunt aici de sute de ani, ci de circa 100 de ani, iar pana atunci au trait in Europa (Germania,Anglia, Franta,Spania).  Apoi sa stiti si dvs. ca baza ori centru jidanesc din lume nu este astazi nici in America si nici in Israel, ci in GERMANIA. Din Germania provine marxism-leninismul si tot din Germania provin acele familii de jidani care controleaza finaciar lumea, cat o v-a mai putea prostii si controla, ca se pare ca i s-au cam infundat drumurile, iar daca America cade financiar, adio Israel si globalism sionist. Mihai Gorbaciov, a carui tata a fost crut persecutat de judeo-bolsevicii sovietici are un merit deosibit pentru faptul ca a dat lovitura de gratie conspiratiei judeo-comuniste si a lichidat URSS si fostele tari comuniste. Ca nu a reusit sa-si duca lucrarea inceputa pana la captat, cum n’a reusit nici Adolf Hitler este cu totul atceva, dar vina nu o are acestia, ci popoarele subjugate de comunism, care in loc sa actioneze au stat cu limba in gura si mainile incrucisate asteptand minuni din cer, nu de la Lenin, ci de la un alt jidan Isus Cristos, depre care au impresia ca nu mai poate de dorul si dragul lor.
Nu stiu cine este acest Marius Oprea, dar eu cred ca-i un bou incaltat daca pe de o parte vrea sa arate crimele comise de securisto-comunisti, iar pe de alta parte este insotit de un puhoi de preoti crestini fosti colaboratori securisto-comunisi, la dezhumarea si binecuvantarea victimelor lor. Uite asa iau romanii plase cu reprezentatii religiei crestine care este in exclusivitate de sorginte jidaneasca si anti-umana.In ce o priveste pe Germina Nagâţ, nu stiu cum a ajuns ea sefa arhivelor dosarelor securitatii, probabil ca nu-i romanca get-beget, dar ca  sa spuna despre cladirea intitulata “Casa Poporului” ca-i un “colos urât, si se vaita ca Bucurestiul nu-i ca alta data “Micul Paris”al francmasonerie,inseamna ca-i o vita incaltata, care habar n’are ce vorbeste.In ce-l priveste pe maghiarul dintr-un sat din Transilvania,Kemeny, care a cerut evacuarea localnicilor, este vina romanilor ca nu l-au expulzat in Ungaria ori inapoi in Altai de unde-si trag originea ungurii, ori sa-l fi spanzurat in padurea pe care pretinde ca-i prorietatea lui de 400 de ani, cand adevarata lui proprietate este in Altai, nu in Romania.  Pai cum sa nu vina acesti nemerci de bozgori cu preteniile lor absurde, daca romanii din naivitate, lipsa de informare si o educatie nationala sanatoasa, pastreaza in tara lor denumiri unguresti ca: Nadas,Hun-nedoara si multe altele.In legatura cu pastorul judeo-crestin Laszlo Tokes vrea sa spun ca i-a mers cu ofiterul de securitate Tinu si cu alti securisti de sub comanda jidaucei Elena Ceausescu, dar nu-i merge cu nationalistii romani si ar fi cazul sa uite definitiv Romania, ca pentru noi anti-comunistii romani autentici, el n’a fost si nu este nici un simbol al luptei contra dictaturii comuniste, asa ca,nu valoreaza nici cat negru sub unghii.El este un agent imputit al Ungariei si al conspiratiei globaliste judeo-crestine si numic altceva, asa ca n’re nici un drept sa reprezinte si sa vorbeasca in numele timisorenilor, ori in  numele poporului roman.
In concluzie, doresc ca pe viintor sa tineti cont de tot ce v-am spus si sa separati raul de bine, fara sa le amestecati si sa creatii confuzii. Noi nu trebuie sa fim asa cum se spune in vorba despre preotul Burduce, adica, “Cand cu dracul cand cu crucea”, ci trebuie sa stim ce vrem, sa vorbim numai ce trebuie si cand trebuie si bine documentati ca sa putem fi intelesi clar  de catre poporul roman, altfel contribuim la dezinformarea lui in mod constient ori inconstient. Eu am pus si pun baza in dvs. de aceia actiuniile dvs.ar trebuie sa fie ca la carte, bine gandite si calculate, altfel dati totul peste cap si le dati posibilitatea  dusmanilor nostri interni si externi sa profite de ocazie si sa-si faca de cap cum vor. Iar ca dupa toata increderea si respectul acordat sa veniti sa spune ca eu si “romani din America sug pula” ma face sa cred ca nu sunteti intreg la minte, ci sunteti un mahalgiu, un om fara character si discernamant. Indiferent de situatie, eu n’am sa va reclam niciodata la FBI, asa ca stati linistit, ca probabil FBI stie mai bine decat dvs. cate parale faceti fara sa le spun eu.  La Mossad nici vorba sa va reclam, ca eu nu sunt Nicolae Ceausescu, Horia Sima,Cornel Dumitrescu, Dr. Charles Kramer, Vlad Irieme Puscasu, George Bara,Liviu Valenas, Mircea Dimitriu si altii falsi pretinsi legionari si anti-comunisti. Si mai usor cu amenitarea la adresa mea ca “venim dupa ei, la ei acasa si vad pe dracu” ca eu nu sunt un fricos si nici de azi de ieri pe baricadele nationale. Apoi sa fie clar, atat pentru dvs. cat si pentru multi altii, ca eu, nu-mi intretin prieteniile cu bani. Cu mine ori este om drept si dintr-o bucata, ori valea. Si de ce anume intentionati sa-mi stergeti filmele de pe YouTube, pentru ca am avut curajul sa-l infrunt pe fata pe calaul comunist Nicolae Ceausescu si conspiratia sionisto-comunista, ca nimeni altul ?  In cazul ca veti sterge acele filme pe care le-ati facut pentru bani, va trebui sa-mi restituti inapoi toti banii pe care vi i-am trimis pana acum, alfel iseamna ca sunteti un escroc ca toti escrocii. Si nu va mai dati mare ca asteptati mesajul lui Obama, ca acesta asa pupafund al jidanilor cum este, nu cred ca-i arde acum de Romania si mai cu seama sa va bage in seama si sa  raspunda provocarilor dvs. iresponsabile. Apoi dvs. care n’ati facut niciodata parte din miscarea de rezistena nationala contra comunismului, n’aveti nici un drept sa-mi dictati mie ori altui exilat roman din strainatate, unde sa traim ori ca n’avem ce cauta in Romania, tara pentru care eu si altii patrioti nationalisti si anti-comunisti ca mine, ne-am sacrificat tineretea si viata. Eu cred ca dvs. ati baut o bere in plus si s-a umflat fasolea in dvs. de aceia asa hodoronc-tronc, ati trecut ca si Vlad Puscasu la atacuri pline de ura, egoism si gelozie impotriva mea.  Cred ca ar fi cazul, sa va cereti scuzele de rigoare si sa nu-mi lasati impresia ca am avut de a face cu un escroc si sarlatan, care umbla numai dupa fraiereala. Si inca ceva, acea Romanica, despre care vorbti este de fapt Dacia, adica tara zeilor lui Zamolxis, tara mosilor si stramosilor mei geto-daci, patria mea natala, iar dvs. nu va deosebiti cu nimic de sionisto-comunistii Iliescu-Roman care m-au declarat persono non-grata si mi-au interzis intrarea in Romania, daca-mi rapiti dreptul de revenire in Romania, in tara regelui meu Decebal, nu in tara regilor tradatori HohenZollerni, ai conspiratiei internationale jidanesti, germane, unguresti, rusesti, engleze s.a.m.d. Putina decenta si respect pentru adevar n’ar strica, ca pe mine n’au reusit sa ma doboare altii mult mai puternici decat dvs., nu dvs. care ati recurs la un limbaj vulgar neadecvat cu “sugi p***”,prin care va autodistrugeti singur si va faceti de rasul curcilor.
Cu aceiasi stima,
 
Dr.Constantin Burlacu
New York City, 23 Noiembrie 2012.
 
In a message dated 11/23/2012 6:07:24 P.M. Eastern Standard Time, manoliu.valentin@yahoo.com writes:
NU nu glumesc cu Romania si am vrut sa vedem pe cine ne putem baza in aceasta lume, iar dumnevoastra si romani din America sug pula.
Puteti sa ma reclamati la FBI si MOSSAD si la cine doriti dumenavoastra mecanismul a inceput in tara si strainatate pentru o ROMANIE CURATA.
Va spun ca din aceasta clipa, nu o sa mai vedeti picior de american sau de jidan in Romania. Am dorit sprijin financiar din America cea mai bogata tara si de la roamni nostri din cartiere bogate ale AMERICII care au plecat acolo pentru ca au fost atacati si oropsiti in Romania de sistemul COMUNIST implementat de REGELE MIHAI la ordinul ALIATILOR, dar acum nu iertam pe nimeni, Cine nu este din Romanica si nu sprijina ROMANICA acum sa suga pula, astept mesaj de la OBAMA.
 
Si, va rog sa va salvati filmele de pe youtube, pentru ca eu le sterg, Nu doresc sa mai aud de romani din America sau aiurea, sa ramana acolo sunt si sa si vada de treaba lor, E suficient ca ne ataca straini cunascatori ai limbi romane de pe toata planeta, pe tot NET-ul si ne invata cum sa traim, nimeni nu va mai putea de azi inaite sa atace Romania. Cine va ataca Romania se ataca pe el, indiferent unde se gasete. Mesaj pentru America, Ungaria, Israel si toti care mai au curajul sa atace Romania si nu sunt cetateni romani sau sunt cetateni romani si nu traiesc in ROMANICA, venim dupa ei, la ei acasa si vad pe dracu.
 
 
Cu stima, Valentin
 
In a message dated 11/23/2012 5:52:03 P.M. Eastern Standard Time, manoliu.v@gmail.com writes:
NU nu glumesc cu Romania si am vrut sa vedem pe cine ne putem baza in aceasta lume, iar dumnevoastra si romani din America sug pula.
Puteti sa ma reclamati la FBI si MOSSAD si la cine doriti dumenavoastra mecanismul a inceput in tara si strainatate pentru o ROMANIE CURATA.
Va spun ca din aceasta clipa, nu o sa mai vedeti picior de american sau de jidan in Romania. Am dorit sprijin financiar din America cea mai bogata tara si de la roamni nostri din cartiere bogate ale AMERICII care au plecat acolo pentru ca au fost atacati si oropsiti in Romania de sistemul COMUNIST implementat de REGELE MIHAI la ordinul ALIATILOR, dar acum nu iertam pe nimeni, Cine nu este din Romanica si nu sprijina ROMANICA acum sa suga pula, astept mesaj de la OBAMA.
 
Si, va rog sa va salvati filmele de pe youtube, pentru ca eu le sterg.
 
 
Cu stima, Valentin
 
In a message dated 11/22/2012 4:53:51 P.M. Eastern Standard Time, manoliu.valentin@yahoo.com writes:
Ce urmeaza dupa acest film si toate atacurile la siguranta si securitatea statului roman, domnule Basescu?
http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2012/11/22/ce-urmeaza-dupa-acest-film-si-toate-atacurile-la-siguranta-si-securitatea-statului-roman-domnule-basescu/
O alta lovitura de stat?

Merceneari si teroristi din decembrie 1989, 15- 20 martie 1990, Targu Mures si 13-15 iunie 1990 Bucuresti ataca din nou Romania, dar schimba postul de Radio Europa Libera cu televiziunea Al Jazeera.
Romania continua sa fie atacata si dupa 22 de ani si pe aceiasi filiera Ungaria –Tokes si Occident-Stelian Tanse si cu aceleasi cartite agenti pentru straini care conduc mascat, fascist si conspirativ Romania, prin RENUMITELE GDS si ICR fostele PCR si UTC conduse de copii kominternistilor evrei rusi
agenti NKVD-KGB care au participat impreuna cu regele Mihai la lovitura de stat de la 23 august 1944, au implementat COMUNISMUL in Romania, au deportat milioane de civili si militari romani in Siberia Bolsevica si au ucis milioane de romani nevinovati care se impotriveau implementarii COMUNISMULUI in Romania si DEPORTARILOR in SIBERIA BOLSEVICA.
Cine este seful lor?
În România, Securitatea e în toate, ea conduce. Un reportaj al televiziunii Al Jazeera
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/in-romania-securitatea-e-in-totul-un-reportaj-al-televiziunii-al-jazeera-vorbeste-despre-realitatea-romaneasca-postrevolutionara-i-629353.html

Comments

Mihaela said…
Ce nebuni in tara asta, credeam ca domnul asta e mai normal la cap, dar se vede treaba ca e un mahalagiu ca ceilalti, ma mir cum de nu ati lasat-o balta cu atatia dobitoci. Va doresc sanatate si putere sa continuati.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928