Opriti prozelitismul crestin! Opriti construirea "Catedralei imbecilizarii neamului"
 de Virgil Ciuca
 
Opriti prozelitismul crestin! Opriti construirea "Catedralei imbecilizarii neamului"
Opriti propaganda de imbecilizare religioasa a poporului roman!
Readuceti religia si biserica ortodoxa romana sub legile tarii.
Daca vreti sa fiti deasupra legilor tarii este bine sa va cautati o alta patrie!
Ati ales un titul nepotrivit pentru "Declaratia de la Timisoara" titlu deja patentat de revoutionarii din 1989-2000!
puteati sa adaugati cuvantul crestin.."Declaratia crestinilor de la Timisoara" ca sa o diferentiati de declaratia revolutionarilor, patentata asa cum am afirmat, grabiti-va si corectati-va confuzia!
Mai inainte de lovitura de stat din 89 mai mult de jumatate din populatia Romaniei era inrolata in PCR si UTC deci organizatii atee si antireligioase!
Cum de au devenit ei peste noapte crestini si mai cu seama crestini imbecilizati! cand au fost acesti crestini ipocriti ? in timpul comunismului sau acum?
Cati dintre cei care ati semnat "declaratia" sunteti si ati fost si membrii organizatiilor pomenite de mine si deci si colaboratori ai segmentului securitatii care practica politia politica? cati stimati crestini?
Nu cumva va faceti prea des frate cu dracu pentru un trai de huzur! eu asa cred!
-de ce dosarele popilor de colaborare cu securitatea nu pot fi cercetate? nu cumva cam toti au turnat!
-de ce averile popilor nu pot fi cercetete? nu cumva au furat!
-de ce biserica ortodoxa romana a devenit dupa 2000 cea mi boagata institutie- capuse-din Romania si a cerut retrocedare de bunuri care nu-i apartin! cu ignorarea legii secularizarii averilor manastiresti si a legilor reformelor agrare de dupa 1916-1918 cand a fost impropietarita taranimea ce s-a jertifit pentru apararea si Reintregirea Nemului?!
Nu cumva biserica ortodoxa romana prin participarea la mazilirea lui Cuza a comis inca de pe atunci un act de "tradare de tara"? ca mai apoi mai sunt si alte actiuni la care biserica ortodoxa romana a  fost partase, actiuni ce pot fi usor categorisite ca tradare de tara!
Cum de tocmai parlamentarii si senatorii fosti comunisti si securisti au ajutat prin legi la imbogatirea nefireasca a bisericii? nu cumva a fost o "fratie de sange" intre ei si biserica in perioada "dictaturii comuniste"?
De ce unii dintre popii arestati in timpul prigoanei comuniste au devenit in inchisori si turnatori si tortionari!? si de ce le acoperiti pacatele!? Toti dar absolut toti, buni si rai, crestini si atei, trebuie sa fim judecati aici pe pamant pentru faptele noastre! De ce va vreti deasupra legilor tarii? De ce popimea ortodoxa traieste in lux si huzur? Ati vazut ce limuzine si sutane au!? Nu arata prea "cucernici" inaltii prelati! ba din contra!
De ce "biserica ortodoxa romana" prin pretentia de autonomie fata de STAT participa la fel ca si ungurii care vor si ei autonomie la dezintegrarea statului roman?!
Cautati-va AUTONOMIA in ceruri si nu pe pamant romanesc.
Mai meditati "dragi" crestini ortodocsi si opriti praganda de imbecilizare a poporului roman?
Cine va plateste pentru acesta actiune de distrugere a Romaniei si poporului roman?!
Subordonati biserica, religia si credinta intereselor STATULUI ROMAN si nu subordonati statul roman unei credinte mai mult sau mai putin fundamentate!
Jos "valul ipocriziei si imbecilizarii" credintelor de orice fel!
"n-avem scoli, n-avem spitale, noi construim catedrale" toate pentru imbecilizare.
Eu va mediatizez "declaratia" impreuna cu comentariul meu! Faceti si Dumneavoastra le fel daca aveti frica fata de Dumnezeu si crestinul de rand va decide intre bine si rau.
Virgil Ciuca
New York
1 noembrie 2012

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928