Comunicatul Ligii Apararii Nationale referitor la dizolvarea TPT/PPP

Subject:
Comunicatul Ligii Apararii Nationale referitor la dizolvarea TPT/PPP
Date:
9/7/2012 10:26:03 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

COMUNICAT AL LIGII APARARII NATIONALE REFERITOR LA DIZOLVAREA PARTIDULUI TPT/PPP DE CATRE PARCHETUL BUCURESTI.
Stimati domni,
Va multumesc pentru E-mail, dar sa stiti ca nu ma intereseaza dizolvarea de catre procuratura a partidului Totul pentru Tara/Partidul Pentru Patrie.Acest partid, precum si Noua Dreapta, Miscarea Legionara Serban Suru, Fundatia George Manu, National Socialistii 88 si altele au fost infiintate la comanda si sunt desfiintate la comanda. Si chestiunea cu Consiliul Unirii cred ca-i o vorbarie goala, nimic serios, iar cei de la CNSC/SCMD sunt cunoscuti ca agentii masoneriei, deci nu poti pune nici o baza in ei si in nimeni.
Au trecut peste douazeci de ani de la rasturnarea de la putere a dictaturii comuniste, iar romanii din tara cu pretentii nationaliste si de dreapta n'au intreprins nimic serios pentru salvarea Natiunei si Patriei noastre. Dimpotriva, au lasat Romania sa cada prada jidanilor, ungurilor, tiganilor si altor venetici straini, din care cauza tara noastra nu mai este astazi a romanilor si aceasta este cea mai concreta dovada de ura rasiala,caracter sionist, hortist si tiganesc, xenofobie, bigotism, anti-democratie, anti-nationalism si anti-dreapta impotriva rasei, natiei si patriei noastre. Si aceasta a fost posibil pentru ca romanii n'au credibilitate si caracter national, ci sunt cu doua fete ori mai multe, iar cei cu pretentii legionare isi pierd timpul cu parastase judeo-crestine, icoane jidanesti, cu povesti de adormit naivi din Noul si Vechiul Testament, cruci si troite sub forma de minora si alte simbolulri judeo-crestine cu care este iudaizat poporul nostru de circa 500 de ani incoace, precum si cu readucerea pe tronul Romaniei a ex-regelui Mihai Hohenzollern, cel mai mare tradator si vanzator de neam si tara din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Cei drept sunt si romani care opteaza pentru dacologie, pentrui care am toata stima si respectul, dar acestia sunt foarte putini, iar vocea lor este inabusita nu de strainatate, ci de romanii judeo-masono-crestini si de catre cei care tin cu tot dinadinsul ca tara noastra sa poarta denumirea de colonie a Impreiului Roman, desi Imperiul Roman a disparut de mult.
Sa fiu sincer ma mir ca Munisterul Public din Romania care aplica legile mostenirii judaice a luat masuri de scoatera in afar legi a partidului TPT/PPP a carui credinta nu este in Zeul Zamolxis si mostenirea geto-dacica, ci in jidanul Isus Cristos si mostenirea judaica a sinagogii satanei, deci se afla impreuna pe aceleasi unde si baricada. Cred ca Parchetul din Bucuresti a comis o mare greseala confundand TPT/PPP si ale organizatii similare conduse de Cariolan Baciu, Florin Dobrescu, Serban Suru, Mircea Nicolau, Mircea Dogaru, Victor Roncea, Tudor Ionescu, Claudiu Popa si altii, cu Corneliu Zelea Codreanu, Prof. A.C.Cuza si Maresalul Ion Antonescu, care intr-adevar au avut conceptii nationaliste similare cu ale fascismului si nazismului.
Din corespondenat avuta cu asa-zisii nationalisti/legionari din Romania, rezulta clar ca Buna Ziua, ca atat cei din PPP, cat si cei de la Noua Dreapta, Fundatia George Manu, Miscarea Legionara Sereban Suru si Nationalistii Autonmi au folosit cuvinte insultatoare, defaimatoare si de ocara impotriva mea si a nationalismului intelept si luminat, precum si impotriva credintei sacre pagane si a mostenirii geto-dacice pe care o impartasesc. Da,cred ca este un abuz politic, faptul ca Procuratura din Romana, care este ca si PPP-ul impotriva libertatii umane, dreptatii si adevarului istoric,a dizolvat acest partid de sorginte judeo-crestina,si in loc sa-l felicite, la pus pe lista neagra in randul organizatiilor serioase, nationaliaste, de dreapta, fasciste si naziste. M-am cam saturat de politca legionarismului vostru, asa ca va rog sa nu mai ma deranjati cu credinta voastra judeo-crestina, ca vorba proverbului "Ma doare sufletul de voi dar si de mine mi se rupe inima".
Si lasati povestea ieftina precum ca: "Mișcarea Legionară nu a fost condamnată ca mișcare politică fascistă, sau ca mișcare politică responsabilă de crime de război de către Tribunalul de la Nurenberg, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial." Miscarea Legionara fiind condusa de Horia Sima care a fost omul conspiratiei sionisto-comunista, n'avea cum sa fie acuzata de catre Tribunalul de la Nurenberg, cand acest tribunal international avea dovezi ca Horia Sima si secta sa simista a luptat impotriva nationalismului, fascismului si nazismului, a urmarit sa-l asasineze pe Maresalul Ion Antonescu, Adolf Hitler si Benito Mussolini si a colaborat in secret cu aliatii sovieto-anglo-americani. Nu de aceleasi privilegii s-au bucurat legionarii din Romania. Din contra, legionarii luati prizoneri de razboi de catre sovietici, ori ramasi in tara au fost condamnati la ani grei de inchisoare ori dusi si impuscati ca niste caini de catre regimul judeo-bolsevico-comunist sub acuzatii de criminali de razboi, legionari, anti-semiti, fascisti si anti-judeo-comunisti.Si atunci in ce consta logica justificarii voastre ? In lasitate, frica si minciuni ?!
Eu inteleg ca va place sa-i lingeti in fund pe jidani si colobarotorii lor,UE, inclusiv NATO, care n'a fost in stare sa traga un singur cartus asupra tarilor lagarului de exterminare comunista,iar acum se da mare scula in Afganista, Irak, Libia, Siria, Iran si alte tari anti-Israel, dar nu incercati sa rescrieti istoria, pentru a fi pe placul vostru si al cercurilor suprematiei sioniste, ca nu tine vrajeala. Nu stiu cum Parchetul din Romania a ajuns la concluzia ca partidul Totul Pentru Tara este anti-semit, cand se stie bine ca cei mai mari anti-semiti din lume sunt jidanii si Israelul, iar dovada este ca Israelul a sters Palestina de pe harta lumii, le-a daramat casele palestinenilor cu buldozerele,si a comis cele mai oribile crime si holocaust contra populatiei palestinene, pentru a-i lua pamantul si tara si lupta sa-i extermine pe cei peste 300 de milioane de semiti arabi pentru a infaptui Israelul Mare, iar mai nou amenita sa atace cu rachete nucleare Iranul.
Voi cei de la TPT/PPP puteti fi acuzati de anti-semitism,xenofobie si bigotism, numai in cazul ca, va pronuntati ca si jidanii impotriva islamicilor arabi semiti, care formeaza majoritatea rasei semite si care se opun globalizarii sioniste a Noii Ordine Mondiale jidanesti, in rest vorba proverbului, voi nu sunteti nici caini si nici ogari, ci un fel de pierde vara, cu toate ca unii dintre voi ati fost detinuti politici, dar n'ati invatat nimic de la istorie si de la viata.In concluzie incetati sa nu va mai dati ceea ce nu sunteti, adica nationalisti si oameni de dreapta, ca voi sunteti complet striani de aceste ideologii intelepte si luminate.Si inca ceva, nu mai confundati crestinismul vostru cu nationalismul, ca acestea sunt doua filozofi diametral opuse si numai prostii si idiotii cred ca a fi crestin inseamna neaparat a fi nationalist si de dreapta. Aceata tampenie a fost vanturata prin secolele XIX-lea si XX-lea, in plasa careia au cazut din necunostinta de cauza multi oameni de mare valoare politica, insa acum traind alte timpuri si avand experieta trecutului ar fi ipocrizie, daca nu chiar o mare nebunie sa mai impartasim acest conceptii denaturate si lipsite de sens.
PENTRU DUMNE-ZEU,NEAM SI TARA !
Dr.Constantin Burlacu, presedinte al Ligii Apararii Nationale
In a message dated 9/1/2012 5:44:49 P.M. Eastern Daylight Time, ppp1993@gmail.com writes:
PARTIDUL "TOTUL PENTRU TARA"
Str. Veseliei 21, sector 5, Bucuresti, Tel. 0722749249

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928