ALIANTA NATIONALA ESTE O MASCARADA EUROPEANO-LEGIONARO- JUDEO-CRESTINA.
de Dr.Constantin Burlacu

Vazand ca fenomenul legionar nu mai are mare cautare si efect asupra Natiunii Romane, pentru ca este prezentat in mod denaturant de falsi nationalisti, cei de la organizatiile Pro-Viata, Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania si partidul Totul Pentru Tara, au hotarat de cateva luni infiintarea unei platforme politice de dreapta, intitulata Alianta Nationala. Aceasta organizatie civica de dreapta si-a expus principiile si formele de adeziune pe Web-situl http://www.aliantanationala.org Chestiunea cu dreapta, ar fi in regula si necesara,mai ales ca pretinde ca “Promoveaza valorile autentice de dreapta” si ca “Sustine interesele reale ale Romaniei intr-o Europa si o lume a natiunilor”.  Dar citind si studiind mai bine statutul de functionare al acestei Aliante Nationale, rezulta cu totul altceva si anume: aceasta Alianta Nationala, este de fapt o platforma civica de dreapta crestina care militeaza pentru “Reunirea  tuturor celor care cred in valorile dreptei crestine”. Si atunci cum pot eu ori alti politicieni nationalisti si de dreapta autentici, sa aderam la aceasta alianta, ancorata pe miturile si deceptiile traditei crestine, sau mai corect spus  judeo-crestine, ca doar fara Judaism, n’ar fi existat crestinismul, nu-i asa ? In primul rand este bine sa se aiba in vedere ca-i o mare diferenta intre politica si religie, iar nationalismul si crestinismul sunt doua ideologii diametral opuse. Nationalismul a carui termen vine de la natiune, sustine interesele nationale, sociale, economice, financiare, culturale, precum  si traditiile stramosesti ale unei tari, pe cand crestinismul este internationalist, deci acelasi in intreaga  lume, indiferent ca unii aderenti ai lui se numesc ortodocsi, altii catolici, ori  protestanti, deci toti au aceiasi filozofie judeo-crestina, cu radacini in Israel. Crestinimul din tara noastra a incepus sa  bantuie mai tare de circa  500 de ani, timp in care a inlocuit interesele natiunii si tarii noastre, precum si traditiile mostenirii stramosesti a traco-geto-dacilor, cu interesele bisericii crestine, care nu-i altceva decat o copie a sinagogii satanei, iar conducatorii ei, agentii principali ai intereselor judaismului, masoneriei si sionismului. Cine doreste sa suntina contrariu in aceasta privinta, n’are decat s-o faca, dar sa vina cu argumente logice si concrete sa ma contrazica, altfel nici sa nu indrazneasca sa scoata capul, ca va fi tocat ca pe varza.
“Credinta si traditia crestina sunt fundamentale in ethos-ul romanesc.”, se spune in prezentarea facuta pe Internet de catre Alianta Nationala. Deci dupa inchipuirile bizare si iresponsabile ale celor de la Alianta Nationala, credinta si traditia crestina sunt temelia fundamentala care au  stat la baza formarii rasei,natiei si patriei noastre multimilenara.Numai ca, adevarul istoric nu-i asa cum ni-l prezinta acesti pretinsi europeano-legionaro-judeo-crestini.Temelia ori fundamentul de baza religios al rasei, natiei si tarii noastre este credinta pagana a Cultului Soarelui in care au crezut mosii si stramosii nostrii traco-geto-daci,mii si mii de ani. Iar urmele temelilor fondamentale ale sanctuarelor credintei nostre sacre pagane se pot vedea la Sarmizegetusa, Stancesti (vechea vatra culturala geto-dacica cu o vechime de circa 8 mii de ani), la Deva, Blidaru, Costesti, Gradiste, Piatra si in multe alte locuri sacre. O mare dovada istorica in ce priveste temelia fundamentala a religiei nostre sacre este Soarele de Andezit de la Sarmizegetusa. Asadar credinta si traditia crestina, au in tara noastra o temelie/fundament fals,iar convertirea poporului nostru la aceasta religie de import a fost facuta fortat de catre greci, bulgari, aromani, sarbi, unguri, rusi, polonezi si mai cu seama de catre agentii judeo-masoneriei,de la Constantinopol,Vatican si Ierusalim de care scapi mai degraba de raie decat de ei. Exemple si dovezi in legatura cu aceste subiecte sunt la nesfarsit, dar voi scoate in relief doar faptul ca pana acum circa 200 de ani, slujbele religiose din bisericile crestine din tara noastra erau facute in limba slavona, o limba de neinteles de catre bastinasii patriei noastre, vorbitori ai limbii geto-dacica, ori limba romana cum se spune astazi in mod eronat, pentru a ne sterge/distruge trecutul, limba, cultura si religia strabuna. Pana prin secolul al XIX-lea taranilor romani care formau 85 % din populatia tarii, le era interzis de catre Biserica Crestina sa invete carte, iar pana prin 1940, deci pe timpul monarhiei Hohenzollern, mai mult de 70 % din populatia tarii noastre era analfabeta si nestiutoare de carte.  Si atunci, cum putea rasa si natia tarii noastre sa citeasca si sa-si dea seama ce inseamna de fapt credinta si traditia crestina ? Religia crestina ne-a fost impusa cu forta dinafara, si este de fapt a dumnezeilor abrahamitici ai jidanilor,nu al Dumne-Zeului nostru adevarat,  Zamolxis (ZEUL MOS).  Acum pe buna dreptate si la drept vorbind, cum sa nu considere jidanii, ca Silviu Brucan si altii, poporul roman, ca fiind  un popor de prosti, cand vede cum pe de o parte se da nationalist si de dreapta, iar pe de alta parte  se inchina orbeste la religia crestina internationala de dominarea si subjugarea lumii de catre jidani, prin biserica crestina si masonerie ?!
Mai departe in prezentarea facut de Alianta Nationala se spune, citez; “Il recunoastem pe Dumnezeu ca izvor de adevar, dreptate, bine si frumos, respectand totodata libertatea religioasa si de credinta a oricarei persoane.” Foarte bine ca-l recunosc pe “Dumnezeu ca izvor de adevar”, dar ma indoiesc ca l-au vazut vreodata pe Dumnezeu, ca sa-l poata recunoaste ca-i adevarat si nu o imaginatie halucinanta precum este cea cu  jidanul Isus Cristos, ca ar fi fost Dumnezeu,ori fiul lui Dumnezeu cum le place crestinilor sa faca speculatii si sa exagereze pentru a intuneca si indobitoci mintiile fiintelor umane neiudaice. In legendele jidanesti se spune ca Dumnezeu i-a dat intalnire lui Moise pe muntele Sinai si i-a dictat acestuia sa scrie cele 10 porunci din Biblie.Insa Moise n’a precizat niciunde daca  acel Dumnezeu cu care s-a intalnit, era barbat ori femeie. Dumnezeu nu s-a aratat nimanui, nici lui Avram, nici lui David, nici lui Moise, nici lui Isus Cristos si nici Maicii Domnului, iar in Biblie nu exista un singur cuvant scris de Dumnezeu cu mana lui, asa cum in mod fals sustin crestinii. Din contra Biblia a fost scrisa de jidani si greci dupa inchipuirele lor, nu de catre Dumne-zeu. Apoi cum poata sa pretinda in mod aberent cei de la Alianta Nationala ca respecta “libertatea religioasa si de credinta a oricarei persoane”, cand se stie bine ca cei care au fondat aceasta organizatie si altele cu pretentii nationaliste si de dreapta, au criticat/insultat/batjocorit  ca la usa cortului pe cei care s-au lepadat de religia satanica crestina si s-au renascut pagani, asa cum au fost din cele mai vechi timpuri cunoscute mosiii si stramosii nostri geto-daci ?! Putina gandire si decenta n’ar strica, ca de perveristatea si minciunile unor fanatici si dementi crestini  m’am saturat sa le tot aud din ura, gelozia si egoismul fata de cei care scot adevarul la lumina si-i trezesc din adormire, dinamicul cult pagan care exista in subconstientul fiecarui roman, urmas al geto-dacilor.
Tot in informarea facuta  pe Internet, Alianta Nationala sustine ca “Piata libera este fundamentul pentru o economie functionala.” Ei da, ce sa mai vorbim, au auzit si ei vorbindu-se in lumea capitalista de economia de piata libera si gata au si preluat imediat aceasta idée, fara sa tina cont de faptul ca, astazi capitalismul este un sistem economic si financiar fara capital. La ora actuala Romania n’are nici o economie functionala, ci falimentara si aceasta din mai multe motive si anume. Bancile jidanesti in mana carora au ajuns astazi finatele lumii, l-au imprumutat cu camata pe dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, cu miliarde de dolari pentru a dezvolta industria, agricultura  si economia Romaniei. Iar pentru a-si lichida dotariile externe, Ceausescu a fost nevoit sa  infometeze  poporul roman, dadu-i de mancare doar oase ca la caini, apoi agentii conspiratiei suprematiei sioniste, i-au tras un glont in cap, si i-au adus la putere pe alti comunisti ca: Iliescu, Roman, Brucan, Nastase, Basescu si multi alti sionisto-comunisti, care au distrus toata economia nationala. Cu scopul de a ingloba Romania in noi datorii, FMI si alte banci jidanesti mondiale, au acordat alte imprumuturi cu dobanda Romaniei, dar de data aceasta nimeni din Romania n’a vazut acesti bani, decat Soros si agentii lui de influenta,corupti pana peste cap, din care cauza nu s-a construit nici o intreprindere industriala ori agricola productiva, din contra s-a urmarit inglobarea tarii noastre  in mari datorii externe. Prin urmare Romania fiind vanduta din punct de vedere financiar monopolului bancar jidanesc international, nu mai poate avea o economie functionala. Si atunci ce vand cei de la Alianta Nationala pe “piata libera” saracia, mizeria, prostia, traditiile mostenirii judeo-crestine si icoanele jidanesti din biserici la care se inchina ? Ar fi foarte bine, nu numai bine, daca cei de la Alianta Nationala ar excava bisericile, manastirile si monumentele crestine din Romania si le-ar vinde Israelului sa le puna pe dealul Golgotei, unde le este locul potrivit si atunci fara doar si poate romanii ar trai mai bine, in fratie, unire, liniste si armonie. Cei de la Alianta Nationala, trebuie sa tina cont, ca acum, piata libera, este invadata peste tot in lume, inclusiv in Statele Unite, modelul capitalismului vestic, de produse cu mentiunea clara “Made in China”. Lasandu-se cotropita de catre elita suprematiei sionista, care s-a mutat din Uniunea Sovietica in Statele Unite, aceasta tara nu mai este de mult un bastion al libertatii si democratie, iar exportul ei principal in lume este: coruptia, inflatia, degradarea nivelului de trai, somajul, falimentul economic si financiar, haosul, intriga, dezbinarea si razboaie nimicitoare in numele religei crestine a lui Isus Cristos, Israelului si globalismului sionist.
Crezand ca nimeni n-o sa se prinda de figura,acesti fundamentalisti crestini de la Alianta Nationala si-au ales un simbol in sase colturi din care este format si simbolul jidanescu cu Steaua lui David. Am mai vazut pe la catolicii din Vatican si masoni acest simbol, iar litera “P” din varful simbolului in sase colturi, inclus intr-un cerc, inseamna Pavel, apostolul judeo-grec al lui Isus Cristos care a infiintat secta dizidenta a judaismului numita crestina. Deci acestia, n’au facut altceva decat sa-l inlocuiasca pe jidanul Arhanghelul Mihail cu un semi-jidan, cu Pavel. Asadar  nimic nou si bun in Romania. Eu cred ca acestia de la Alianta Nationala, chiar nu pot trai fara sa-i linga in fund pe jidani si secta lor judeo-crestina, de aceia se tin de religia judeo-crestina ca scaii de om. Si mai are tupeul unul dintre liderii Aliantei Nationale, Mihai Rapcea (Tel:0727673376; E-mail: rapcea@gmail.com)  sa spuna: “ Acestea sunt lucrurile pe care le avem in comun: romanismul, iubirea de patrie, respectul pentru trecutul glorios, dorinta de a face viitorul mai bun decat prezentul” ? Pai unde este specificat un sigur rand in doctrina Aliantei Nationale despre trecutul glorios al inaintasilor nostrii geto-daci din care se trag astazi asa-zisii romani si romanismul ? Geto-dacii au vanturat in trecut Europa, astazi romanii se umilesc, milogesc si injosesc in fata Uniunii Europene, pentru cativa euro si un bob de linte. Strabunii nostrii geto-dacii n’au avut nimic in comun cu judeo-crestinii, ori romanismul Imperiului Roman, care ne-a jefuit ca criminalii si hotii  aurul, argintul si multe alte bogatii ale tarii noastre,din contra s-au razboit cu romanii. Apoi in ce consta “iubirea de patrie” a Aliantei Nationale,daca nu si-a exprimat nici de forma  iubirea pentru Dacia, denumirea adevarata si istorica a tarii noastre ? Cat despre “respectul pentru trecutul glorios” nici vorba de asa ceva in cadrul Aliantei Nationale, de aceia este bine sa aiba in vedere ca cine nu-si cunoaste si respecta trecutul, n’are parte de viitor.
Exprimandu-si liber opinia,un suporter al Aliantei Nationale, Dan Badea (Tel: 0748323415; E-mail: florindbadea@gmail.com), a spus, citez : “Am 30 de ani si conduc publicatiile Argeseanul.com si Saptamana Argeseana. Am opt ani experienta in presa si consider ca nationalismul, in actualul context national si international, are multe de spus.” Intr-adevar nationalismul luminat si intelept are multe de spus, daca n’ar fi reprezentat de niste falsi nationalisti, vorba unui prieten si camarad de arme din Romania “"Cei care mai credeau ca sunt NATIONALISTI, de fapt nu stiau cu ce se manaca, pentru ca azi erau cu Basescu si impotriva lui Iliescu, maine sunt cu Iliescu si poimaine cu Regele Mihai." Dar apropo de ex-regele Mihai, care a fost agentul principal al Uniunii Sovietice si fost rege al sionisto-comunistilor timp de 3 ani si jumatate. Daca astia care pretind ca sunt legionari, ar fi informati despre declaratiile ex-regelui Mihai facute in strainatate contra legionarilor,care-i considera pe legionari niste oameni de nimic, n’ar mai fi suporterii ex-regelului Mihai si sta in genunchi cand trece caleasca "regala",decat in cazul ca, sunt asa cum a spus fostul rege Mihai, niste oameni de nimic, fara discernamant si caracter. Vai de capul lor, au fost indusi si vor fi indusi in eroare tot timpul, pentru ca sunt naivi si usor de manipulat din cauza milei, iertarii si tolerantei crestine cu care au fost indoctrinati.
Cel mai versat dintre cei de la Alianta Nationala, care s-a axat pe niste vorbe politice intelepte, nu de propaganda religioasa crestina, se pare ca este  Viorel Ene (Tel:0729431152; E-mail : ene.libertate@gmail.com). Acesta a spus: “ Sunt presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (AVMR).Anti-comunist.Anti-Iliescu. Cred ca viitorul Romaniei nu poate fi decat unul Nationalist, de Dreapta. Cred in potentialul acestui popor, in capacitatea lui de regenerare morala, spiritual si economica. Mai cred ca putem scapa de jigodiile comuniste si copii acestora, care au napadit ca o plaga sarmana noastra tara, in 44, adusi de tancurile sovietice.” Dar se putea sa scape nebestelit de un fanatic crestin, care ca mare adept al jidanului Isus Cristos ce este,n’are cel putin curajul sa-si spuna numele adevarat ci semneaza cu pseudonimul “Potocean”. Iata ce a putut sa debiteze, acest Potocean sau mai bine spus Potaie turbata, citez: “Minerii, Iliescu, comunistii si copii lor,in toti e chipul lui Hristos si asa cum ne cere Domnul trebuie sa ne iubim vrajmasii. Ma rog pentru fratia ta sa te lumineze Sfantul Duh si sa te faca  sa simti ca trebuie sa-ti schimbi macar in parte postarea.Doamne ajuta!”. Pai daca Cristos, nu Hristos ca in greaca, a zis ca-i bine sa ne iubim dusmanii, el de ce nu si-a iubit dusmanii, si atunci nu mai ajungea sa fie rastignit pe cruce si strapuns cu sulita romanilor, ori scuipat si batjocorit chiar de catre semenii sai rivali ? Si in ce consta in fond si la urma urmei, marea iubire a lui Cristos, daca a spus ca a venit sa aduca sabia ?  Si inca ce sabie, una cu doua taisuri, cu care s-au facut cele mai sangeroase cruciade, razboaie si revolutii in care a curs atata sange nejidanesc  inocent in numele gosticismului lui totalitar si dictatorial, pentru a pune lumea convertita la secta sa dizidenta a judaismului, numita la inceput “The Way (Calea), apoi schimbata  mai tarziu de catre sarlatanul judeo-grec Pavel in crestinism, sub dominatia si sclavia neamului diabolic al lui Juda  si a agentilor sinagogii satanei ?! Dar nu numai acest Potocean, ci si alti extremisti crestini sustin varianta ca oamenii sunt facuti dupa chipul si infatisarea lui Dumnezeu. Pai daca ar fi adevarat, asta denota clar ca sunt mai multi Dumne-zei,pentru ca, un om alb, nu are acelasi chip/infatisare cu a unui negru, ori semit, ori asiatic, ori de alta rasa existenta ori disparuta. Iata o dovada logica si concreta, ca cei care  sustin ca in toti oamenii, inclusiv in negrii, chinezi ori atei, e chipul lui Cristost, n’au nici o credibilitate si discernamant,ci bat campii din lipsa de o informare corecta.
A te supune fortat contra vointei tale religiei dumnezeilor abrahamitici ai Israelului nu poti numi aceasta sub nici o forma iubire ori dragoste adevarata. Iar ca sa pretinda romanii crestini, ca noi romanii, avem chipul lui Isus Cristos, cand cei mai mari istorici, filozofi si oameni de stiinte din lume,au spus ca noi romanii suntem de rasa alba si  avem chipul/infatisarea inaintasilor nostrii traco-geto-daci, nicidecum  a semitilor jidani ca Isus Cristos, este o tampenie, absurditate si ipocrizie. Intr-adevar  Iliescu, Roman, Brucan si toti cei care au adus si condus tirania comunista din tara noastra,precum si cei care atat in trecut cat si in prezent au pus mana pe economia si finantele tarii noastre, au chipul lui Isus Cristos, pentru ca sunt jidani, ca Isus Cristos, nu romani adevarati.  Apoi nu rezulta niciunde, ca Isus Crisos a cerut adeptilor altor religii si mai cu seama mosilor si stramosilor nostrii geto-daci sa-si iubeasca vrajmasii, asa ca ar fi cazul ca crestinii romani sa se trezeasca la realitate si sa nu mai induca lumea  in eroare cu povestile de adormit naivi din Biblie. Pe timpul lui Isus Cristos, geto-dacii aveau un imperiu puternic si de temut,numit Dacia, nu ca jidanii care erau un manunchi de oameni si acestia sclavi ai Imperiului Roman. Cazand in sclavia straina, era normal ca Isus Cristos sa le ceara semenilor sai, sa-si iubeasca dusmanii pentru a se salva si de a nu fi sacrificati ca el pe crucea pagana a Imperiului Roman. Dar Potocean si altii ca el indruga cu totul altceva si fiind prea incuiati la minte, nu-si dau seama de anumite lucruri si traiesc cu impresia ca vad peste tot, pana si prin copaci, pereti, usi si ferestre chipul lui Isus Cristos si al Maicii Domnului.
Se vehiculeaza ideia ca Isus Cristos a acceptat sa fie batjocorit si rastignit pe cruce pentru iertarea pacatelor oamenilor. Pai atunci, cum se explica faptul ca si astazii oamenii sunt acuzati ca au pacate ? A fost oare Isus Cristos doar un sarlatan si escroc, care a mintit oamenii, ca-i iarta de pacate si salveaza ? Mai mult ca sigur! Si auzi la ei crestinii, cica si copiii se nasc cu pacate si trebuie sa-i afume preotul cu tamaie si stropeasca cu aghiazma pentru a scoate diavolul din ei. Astfel de mediocritatii si ironii numai crestinii le pot debita si sustine. Prin urmare cel care semneaza sub pseudonimul de Potocean, ar fi bine sa se roage la Sfantul Duh pentru el, sa-i lumineze mintea si sa-i scoata din cap prostia cu crestinismul, care-i macina rau mintea,de aceia  traieste cu vaga impresie ca l-a prins pe Dumne-zeu de picioare. Iar daca acest Potocean, ca crestin si mare adept al lui Isus Crisos, incearca sa dea lectii si exemple de iubire a lui Isus Cristos, ar trebui sa-l accepte si iubeasca pe Viorel Ene, asa cum este nu sa se roage la Sfantul Duh sa-i schimbe ideile pentru a devein sclavul celor a carui victima a fost. Aceste “valori morale crestine”, exprimate de Potocean, nu sunt  demne de urmat, ci o dovada de lasitate, tradare si umilinta in fata dusmanilor, pe care numai cei cu creierii spalati le pot accepta, nu si oamenii care au o minte sanatoasa si nealterata de otrava religiei judeo-crestina.
Un alt maniac crestin care-i tine hangul lui Potocean, este un oarecare Claudiu Prioroc, care dandu-se mare proroc crestin ortodox a spus: “Oameni buni, despatimiti-va din aceasta patima a urii, nu vedeti ca politica nu face altceva decat sa ne dezbine ? Jicnirile la adresa USListilor, jicnirile la adresa PDListilor, jicnirile la adresa celor care stau deoparte scarbiti de jocul politic nu face decat sa invrajbeasca roman pe roman, frate pe frate,caci toti suntem romani intr-un final! Uniti suntem mai puternici, prin puterea exemplului si printr-o educatie Crestin Ortodoxa ii putem birui pe nemernicii din clasa politica (elitele parazitare asa cum Eminescu le-a definit). Tara si neamul se ridica prin dragoste si unire frateasca nu prin ura si dezbinare!!!” Adevarul este ca pana in prezent cea care a dat dovada de ura si dezbinare contra fratilor nostrii romani, a fost religia crestina. Religia crestina i-a corupt pe politicieni si i-a invrajbit pe romani contra romanilor, pe frati contra fratilor, pe catolici contra ortodocsilor, pe ortodocsi contra sectantilor s.a.m.d. Apoi ce exemple de educatie crestino-ortodoxa a putut lua romanii de la patriarhii si episcopii rosii care au colaborat cu Securitatea si regimul tiraniei judeo-comuniste ? Ori de la patriarhul, episcopii si preotii crestini din zilele noastre care sunt membrii in organizatiile masonice, care umbla cu secrete fata de Neamul si Tara noastra ? Cum isi inchipuie Potocean si Prioroc, ca noi romanii cinstiti si cu un caracter national sanatos, vom sta ca ei, cu rusinea la masa si inca cu dragoste si unire frateasca fata de acesti tradatori, criminali, hoti si nemernici care i-au belit pe bietii romani nationalisti, de dreapta si anti-comunisti  de un rand de piele si le-a lasat doar ochii sa planga ?! Niciodata ! Si aceasta pentru ca suntem oameni drepti si de cuvant, care nu uitam si iertam pe nimeni, iar ideile cu mila, iertarea si toleranta crestina le consideram o mare prostie si insulta grava la adresa celor care au fost victimele judeo-crestinismului, judeo-comunismului, judeo-masoneriei, judeo-manarhiei si sionismului globalist de astazi.
Daca alde Potocean, Prioroc si alti fanatici crestini ca ei, ar fi ramas invalizi din razboiul contra Imperiului Diabolic Comunist,deci fara un ochi,o mana,un picior si fara parinti, frati, surori si copii. Ori ar fi fost arestati si aruncati in dubele negre ale Securitatii si KGB-lui,ar fi fost torturati in timpul anchetei, ar fi avut  lanturi la maini si la picioare, le-ar fi introdus ace sub unghii,le-ar fi smuls unghile cu clestele si le-ar fi strivit degetele cu usa. Ori ar fi fost deportati in Siberia, ori la muncile grele din ocnele de plumb si de sare, ori la canalul Dunarea-Marea Neagra si ingropati de vii de escavatoare. Ori ar fi fost obligati sa-si manance fecalele si sa-si bea propria urina. Ori ari fi fost tinuti la izolare si nevoiti sa doarma pe o scandura, sa se inveleasca cu un colt de toala si sa-i manance de vii sobolanii si alte ganganii. Ori ar fi fost nevoiti sa se hraneasca cu turtoi mucegait,  mancare de arpacas facuta cu subproduse de la abator,cu buruieni nespalate si pline cu tot felul de viermi si sa bea apa dintr-un hardau mizerabil plasat special deasupra tinetei, ca sa-ti taie pofta de a mai bea apa. Ori ar fi fost ciruiti de gloante in Decembrie 1989, si loviti cu batele de mineri in timpul mineriadelor. Ori ar fi fost urmariti pas cu pas de catre Serviciile Secrete puse in slujba agenturii straine. Ori le-ar fi fost arestata si interzisa vreo carte care a previziunile caderii comunismului, socialismului, capitalismului, crestinismului si globalismului sionist. Ori le-ar fi fost confiscate publicatiile sub motivul ca contine materiale cu character legionar, interzis de legile mostenirii iudaice impuse cu forta in tara noastra de catre agentii straini care ne-a guvernat si ne guverneaza tara. Ori le-ar fi intocmit parchetul dosare de darea in judecata pentru indrazneala de a spune adevarul despre crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de catre regimul dictaturii comuniste contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, ar fi fost expulzati din Romania cu primul avion, ar fi fost declarati persona non-grata si ar fi avut interdictie de a intra in tara, nu cred ca le-ar mai arde acestor impostori sa dea sfaturi nimanui de iertare, toleranta si iubire de dusmani. Neavand parte ca altii de necazuri si suferinte ingrozitoare le vine usor sa-i ocroteasca pe teroristii si criminalii comunisti in numele lui Isus Cristos si al religiei judeo-crestine si sa-i faca astfel  pe acesti raufacatori scapati de pedeapsa. Numai ca rugaciunile lor la Sfantul Duh sunt zadarnice si mai devreme sau mai tarziu, intr-o forma sau alta, nimic si nimeni nu scapa nepedepsit fata de raul pe care l-a facut fiintelor umane inocente in numele comunismului ori al crestinismului.
Un alt sustinator al Aliantei Nationale, Alexandru Petrescu (Tel:0721701303 ; E-mail : alexrt6@yahoo.com), a spus: “…cred in echilibru societatii pe principii politice si economice corecte. Cred in meritocratie si militez pentru o clasa politica noua, care sa puna Romania pe o pozitie de joc mai buna in raport cu Uniunea Europeana si celelalte state.” Eu cred ca acesta a ajuns degeaba la o varsta matura, daca nu-si da seama de terorismul politic si economic care bantuie in aceasta lume si crede in echilibru unei societati corecte, cand totul in cadrul  Uniunii Europene si peste tot in lume este un haos, debandare si decadere a societatiilor umane si fiecare cauta sa-l insele unul pe altul pentru a trai bine. Adevarul este ca Romania nici n’a scapat bine de Uniunea Sovietica si a alergat cu gura cascata sa se injuge  la alta uniune inventata de jidani, dar cu alta tichie. Oare chiar acesti sustinatori ai Aliantei Nationale, nu vad ca tari europene, care au aderat cu mult inaintea Romaniei la Uniunea Europeana  au dat faliment si sunt déjà in prapastie. Sa nu fie ei informatii de protestele care au loc zilnic in Grecia, Spania, Italia si alte tari impotriva masurilor de austeritate dictatoriale impuse de Uniunea Europena ? Oare chiar sa nu-si dea seama ca Germania, care se crede patroana Europei, este la cheremul bancilor jidanesti, ca inainte de venire lui Adolf Hitler la putere si-i pune la punct pe jidani, masoni, comunisti, tigani, homosexuali si alte scursuri umane ?
Realitate este ca Uniunea Europeana si NATO nu sunt altceva decat niste forme noi coloniale de subjugarea unor tari, mai cu seama a tarilor arabe bogate in petrol.  Si atunci de ce se dau romanii crestini atat de mult in vant dupa Uniunea Europeana, pentru a-i folosi pe soldatii romani ca carne de tun in diferite razboaie nimicitoare de cotropire; pentru a aduce Romania pe cale falimentara si a-i dicta ce are voie si ce n’are voie sa faca ? Uniunea Europeana este multietnica si multiculturala ca si religia judeo-crestina, iar aderand la Uniunea Europeana ai terminat-o cu nationalismul, legionarismul, dreapta si anti-comunismul. Spun aceasta avand in vedere ca Uniunea Europeana este in proportie de 75% socialista, deci de stanga, iar organizatiile de dreapta sunt marginalizate si interzise in multe tari ale Uniunei Europene. Si atunci cum cred cei de la Alianta Nationala care se declara de dreapta, ca vor supravietuii in cadrul Uniunii Europeane care este de stanga, mizand doar pe faptul ca atat dreapta cat si stanga, cred in religia judeo-crestina a jidanului Isus Cristos ? Uniunea Europeana, NATO si inclusive Statele Unite n’au nici un respect pentru nationalism, democratie si dreapta,si dovada este ca in loc sa ajute dupa 1990 victimele dictaturii comuniste, au preferat sa colaboreze si sa faca afaceri cu fostii comnunisti, care au devenit peste noapte milionari. Apoi daca n’ar fi avut concesul Uniunii Europene,NATO-lui si Statelor Unite, Iliescu si cripto-comunistii lui, n’ar fi ajuns in nici un caz la putere. Victimele tiraniei comuniste au fost total neglijate de catre Uniunea Europeana si Statele Unite,care nu incurajeaza nicicum inceperea procesului comunismului, pentru ca stiu bine ca, responsabili pentru crimele, genocidul si holocaustul rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, sunt jidanii, care au infaptuit, adus si condus comunismul in tara noastra. Si aceasta da bine de inteles, ca Uniunea Europeana si Statele Unite, pun intersele Israelului si ale jidanilor, inaintea proprilor lor interese. Astfel stand situatia, nu cred ca cei de la Alianta Nationala care pretind ca sunt nationalisi si apara interesele nationale ale Romaniei, vor avea mare succes in fata Uniunii Eurpene dupa care se dau peste cap, mai ales ca s-au exprimat ca sunt pentru casatoria unui barbat cu o femeie, fapt foarte normal si corect, iar Uniunea Eurpeana si Statele Unite incurajeaza si apara homosexualitatea, adica casatorile intre barbati cu barbati si femei cu femei.
Nationalistul roman, avocatul Vlad Hogea, un vechi prieten, a sesizat bine, ce se intampla astazi in Statele Unite,atunci cand, a spus, citez: “Putina lume stie ca revolta coloniilor americane, in urma cu mai bine de 200 de ani , a fost provocata de incercarea plutocratiei iudaice ( este vorba, in special, despre marile trusturi financiare ale vremii) de a-si extinde dominatia si asupra teritoriilor din Lumea Noua. Unul dintre "Parintii" Revolutiei Americane a avertizat inca din 1787 asupra pericolului evreiesc. Iata ce spunea inteleptul Benjamin Franklin la "Adunarea Constituanta" ("Constitutional Convention") de la Philadelphia : "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington, ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de  influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare, domnilor, vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare, ei au adus atingere integritatii morale a natiunii, au distrus reteaua comerciala, s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea, iar atunci cind au intimpinat rezistenta, au purces la strangularea financiara a respectivei tari.(...). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra, evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici, incit vor domina si vor devora intrega tara, iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele, si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.”Din pacate , profetia lui Benjamin Franklin s-a implinit. In mai putin de 200 de ani, previziunile batrinului om de stat american au devenit cruda realitate. Sper ca nu este cineva atit de rau-voitor incat sa-l acuze de "rasism", "antisemitism" sau "xenofobie" pe marele ideolog al Revolutiei Americane!
Printre fondatorii Aliantei Nationale se numara si Nicolae Calota (Tel: 0721122111; E-mail: nicolaecalota@yahoo.com) care a spus: Ma numesc Nicolae Calota, am 35 de ani, sunt bucurestian si fac parte din “generatia cu cheia de gat”, a copiilor de muncitori crescuti in epoca ceausista cu lipsuri de tot felul.Aveam doar 13 ani la revolutie, destui insa ca sa inteleg rapid ca viitorul ne-a fost confiscat de o noua gasca de smecheri…am hotarat, impus si de nevoile materiale sa imi interup studiile pentru a intra in afaceri si astfel, de 13 ani lucrez in domeniul vanzarilor ca manager al propriei afaceri dar si colaborator al unor companii mai mari, de unde am acumulat o buna experienta organizatorica… In anul 1999 am participat ca membru fondator la infiintarea organizatiei nationaliste de tineret Noua Dreapta, unde am activat timp de sapte ani ca vice-presedinte. In anul 2011, alaturi de un grup minunat de prieteni, am fondat asociatia Totul Pentru Tara, dedicata restituirii istorii moderne a Romaniei, in special prin promovarea adevarului istoric despre Miscarea Legionara.”
Probabil acest Nicolae Calota, care pretinde ca-i bucurestean, nu roman, a vrut sa spuna ca face parte din generatia copiilor de muncitori comunisti, crescuti cu cravata rosie la gat, nu cu “cheia de gat”. Cu cheia ori cu crucea de aur la gat umbla acum, cand se da mare om de afaceri si crestin. Cred ca a comis o mare greseala prin intreruperea studiilor, pentru a se ocupa de bisnita si ghesefturi pe care si-i le-a acumulat sustine el, de la  “companii mai mari” care in realitate asupresc si exploateaza sangeros bogatiile tarii noastre si pe romani. Cat despre pretinsa lui activitate nationalista “dedicate restituirii istorii moderne a Romaniei, in special prin promovarea adevarului istoric despre Miscarea Legionara” ar fi bine s-o lase balta, ca macane.
Mai jos prezint o parte din corespondenta avuta cu Nicolae Calota, ca lumea sa stie si sa vada ce incult, badaran si nemernic vorbeste astazi in numele lui Corneliu Zelea Codreanu si al Miscarii Legionare:
In a message dated 10/10/2005 1:56:10 AM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
cine mortii mati mai esti ma si tu?
Cel care-ti face din muci haturi !
In a message dated 10/14/2005 4:48:00 AM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
BAI CIUDATULE!!!!
nu intelegi sa nu ne mai stresezi ca nu ne intereseaza opiniile tale? N-ai si tu un serviciu, o nevasta sau vreun hobby?
uitasem cine esti ca nu m-ai mai deranjat de cativa ani, dar acum mi-am amintit... am vazut odata o poza cu tine imbracat in uniforma NSDAP, cu brasarda cu zvastica, cu freza si mustata ca a lui Hitler, basca si cu u AK47 in mana. am ras de m-am indoit... tu ori esti nebun, ori esti vreun clown, ori esti provocator, si-atunci iti dai seama ca nu ai ce discuta cu noi...ori te duci la balamuc sa joci sah cu Napoleon sau Hitler sau alti colegi de celula, ori te duci la circ intre maimute sa distrezi copilasii de 3 ani, ori la securitate sa le spui ca ai fost desconspirat si nu-i mai acuzi pe altii ca ar fi colaboratori. o vorba din batrani spune ca hotul striga cel mai tare "hotul".
Bai tigane, lasa-te de goange ca, eu am servici, bani, proprietati, sotie, copii, nepoti si sunt un foarte bun tragator la tinta. Vad ca ai vise urate si halucinatii ca, m-ai vazut in uniforma NSDAP si cu un AK47. Mai era pe aici un zurliu, dement ca tine, care a declarat la FBI ca m-a vazut intr-o poza cu un UZI. Te-ai indoit degeaba de ras,ca prostu'n targ, ca eu n'am uniforma NSDAP, pentru ca, nu sunt neamt, chiar daca-l admir pe Hitler, pentru ca le-a dat cu flitul pe la nas jidanilor, tiganilor, homosexualilor, masonilor, comunistilor si tuturor subproduselor umane. N'am nici AK47, in schimb am in mod legal, alte arme, destul de moderne, de fabricatie americana, ca doar de aceia traiesc in America si ma bucur de acest drept garantat de Constitutia americana,pe care jidanii ar vrea s-o schimbe,dar nu vor reusi nici la a doua venire a lui Isus Cristos,adica peste unul ori doua milioane de ani.I-a intreaba-l pe semenul tau, tiganul bulgar Petrica Paizan din Popesti-Leurdeni,ce fel de arme am eu si atunci n'ai sa mai aiurezi, ca eu nu umblu ca Ben Laden cu un AK47. Dar i-a spune-mi, atunci cand, esti prins cu escrocherii,violuri de gaini inghetate ori infectate de gripa, specula si bisnita,iti gasesti refugiu pe la balamuc,de stii ca acolo, se joaca sah cu Napoleon sau Hitler sau alti colegi de celula ??? Cat despre maimute,tu nu vezi ca esti o fiinta bipeda tuciurie ca maimutele si urlii la luna si la stele a paguba ??? I-a uite-te in oglinda si vezi ce muian de cioroi ai. Cat despre securitate, eu am batut in securisti si militieni ca in hotii de cai, asa ca las-o balta cu colaborarea mea cu securitatea, ca cloncanesti ca o cioara care a ciordit si ciugulit matraguna. Eu n'am spus niciodata, dar niciodata si te rog sa retii bine aceasta,precum ca, tu esti securist ori lucrezi la securitate, sau SRI, cum se numeste mai nou securitatea. Tu esti cunoscut ca bisnitar, pungas si sutist de buzunare, asa ca, cum sa fii tu securist ori sa lucrezi la securitate ?! Chiar asa de degradanta, crezi ca, a ajuns aceasta institutie statala ?! O fii ei securistii aceia niste servitori ai jidanilor si vrajmasi ai dreptei si nationalismului, dar nu cred ca accepta sa se compromita cu un tigan ca tine. Pentru ca, esti chior si intr-o ureche,am spus si repet ca,organizatia Noua Dreapta este o inventie a securitatii,pentru a contracara publicatia mea The New Right si ca voi cei de la Noua Dreapta functionati in Romania cu acordul Serviciilor Secrete, alfel v-ar interzice pentru manifestarile voastre "legionare" in 24 de ore,asa cum i-a interzis nepotului Capitanului Nicanor Codreanu si altora,de a-si manifesta public vederile legionare, iar literatura cu adevart legionara a fost confiscata si zace dupa gratii. Prin urmare vorba din batrani cu "hotul", ti se potriveste de minune, pentru ca atat Tudor Ionescu cat si ciracii sai,inclusiv tu tigane, ciripiti la SRI si Parchet, din care cauza multi membrii ai Noii Drepte cu vederi de dreapta si nationaliste si mai cu seama contra jidanilor si tiganilor au fast batuti mar, in beciurile securitatii si procuraturii, au procese ori sunt in atentia justitiei. Da, sunt foarte sigur pe mine,pentru ca sunt bine informat si documentat, de aceia va dau peste rat ca la porci, pentru ca sunteti niste porci ordinari, nu nationalisti ori de dreapta,cum va dati cu scopul de a-i depista pe adevaratii nationalisti si oameni de dreapta si turna la SRI si Parchet,iar acestia la randul lor la Mossad si cercurile sioniste.Si despre Mihai Eminescu, parintele nationalismului si anti-semitismului romanesc, s-a spus ca-i nebun si provocator,asa ca mai schimbati si voi placa ca nu mai tine vrajeala. Cand cineva va spune adevarul si va vorbeste despre lucruri si fapte reale si autentice, despre care voi habar n'aveti ori fiind lipsiti de caracter si discernamant, n'aveti cum sa le intelegeti,nu inseamna ca acea persoana este nebuna,provocatoare ori exagereaza. Prin urmare,iti dau un sfat,lasa-te de mandria prostului si bisnita, ci pune mana pe carte si lumineaza-ti mintea ca, gemi de prost.Sa fiu sincer, nu-mi face placere sa port un dialog cu membrii Noii Drepte, pentru ca multi dintre voi, sunteti niste boi incaltati, care n'aveti nimic de a face, nici cu dreapta si nici cu originea si rasa noastra. Apoi dupa crucile si sloganele judeo-crestine cu care umblati, va identificati mai degraba cu "Oastea Domnului"decat cu o organizatie politica. Si inca ceva tigane, cum canti tu cantece legionare in care se spune "Sa ne scapi pe noi taranii/Care suferim din greu/Caci talharii (N.A.tiganii)si jidanii/Ne tot sug mereu, mereu". Bai da prost mai esti!!! Imi este greata si scarba de voi, dar va raspund cu scopul de a face astfel cunoscut intregii tari cine sunteti, si ce prostii, marsavii si tampenii se invarte in capul vostru. Si cu cat imi scrieti mai multi si mai multe porcarii, cu atat imi dati ocazia de a va demasca mai bine, si face astfel cunoscut si Serviciilor Secrete ca suntem pe faza si ca cu mine si oamenii mei nu-i merge nimanui sa joace bambilici. In mesajul din 10/11/2005 de la ora 5:41:31 AM (EST), te-am intrebat "D-le Nicolae Calota, sunteti roman ori tigan de origine, ca bisnitar am auzit ca sunteti, chiar de la colegii dvs. ?", dar simtindu-te cu musca pe caciula nu mi-ai raspuns la intrebare, ci pentru a devia de la subiect, ai inceput sa indrugi tot felul de baliverne. Bai cacanarule, tu nu vezi ca esti un rahat raschetat, ce te zbarlesti atata in pene, crezi ca ma impresionezi ori intimidezi cu ceva ? Nu-ti este indamana ?! Ai grija ca, eu am multi prieteni in Romania, unii chiar infiltrati in Noua Dreapta si pot sa-ti vin de hac, cand iti este lumea mai draga. Asa ca, i-ati satra tigane si cara-te in nordul Indiei, de unde ati venti voi parazitilor in Europa.
In a message dated 10/17/2005 4:52:48 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
hai ca ti-am tras-o bulangiule...
te ustura, ai?
I-ai tras-o lui ma'ta nu mie! Cat despre usturat pe tine te ustura pentru ca esti demascat si o sa te usture si mai tare
In a message dated 12/10/2005 12:57:45 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
DE CE NU COMBATEM MASONERIA? PENTRU CA SUNTEM TIGANI, EVREI, HOMOSEXUALI SI SECURISTI. BINEINTELES CA SUNTEM SI MASONI.
BAI CACATULE!
PS: MA-TA SUGEA PULE DE CAI MORTI IN TIMP CE TE ALAPTA!
BORATURA ORDINARA CE ESTI, TU MERITI UN CARTUS IN CAP CA NICOLAE SI ELENA CEAUSESCU. DACA II SPUN MAMEI MELE CEA AI SPUS CU TOATE CA ARE 80 DE ANI DESCARCA INCARCATOARELE UNUI PISTOL MITRALIERA IN TINE. VETI FI ZDROBITI CA NISTE VIERMI, TIGANILOR,JIDANILOR, HOMOSEXUALILOR, MASONILOR SI AGENTILOR SECURISTI CE SUNTETI,VOI CEI DE LA NOUA DREAPTA.RETINE AM SPUS AGENTI SECURISTI CA VOI SUNTETI PREA PROSTI SI IMBECILI CA SA FITI SECURISTI. CACAT RASCHETAT CE ESTI !
In a message dated 11/10/2005 8:31:30 AM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
HaHaHa !!! Mai ce vocabular "constelat" au cei care imbraca astazi camasa verde si se dau drept mari cruciati crestini si urmasii Capitanului Corneliu Zelea Codreanu. Am sa va fac cunoscut peste tot ca sa se stie ce fel de sefi de cuib sunteti in ND, mai ales tu marele bisnitar si suporter financiar al ND.
In a message dated 11/9/2005 2:32:37 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
ASTA-I FACI TU LUI TUDOR IONESCU SI EL TIE !
In a message dated 11/9/2005 2:33:27 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
JAVRA ZOG-lui !
In a message dated 11/9/2005 2:34:46 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
DEMENTULE !
In a message dated 11/9/2005 2:35:49 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
SCARNAVIE ORDINARA !
In a message dated 11/9/2005 2:37:01 PM Eastern Standard Time, nicolaecalota@yahoo.com writes:
sugi pula
DOBITOCULE!
Incercand sa-si faca prozelitii, cei de la Alianta Nationala il elogiaza pe Nichifor Crainic, despre care au spus: “Teologul, ganditorul si poetul crestin mult incercat, mare personalitate a perioadei interbelice, s-a nascut la 22 decembrie 1889 la Bulbucata-Ilfov, cu numele de Ion Dobre.De la parintii sa-i Nichifor a deprins cele dintai valori crestin-ortodoxe…Ca om politic a fost Secretar general in Ministerul Cultelor si Artelor (1926), deputat de Vlasca si Ministru al Propagandei Nationale (1940-1941)…. In anul 1945 a fost exclus din Universitate si condamnat la inchisoare pe viata, s-a predate in 1947 si a fost eliberat dupa 15 ani, de la Aiud, aprilie 1962. A fost fortat de securitate  (1962-1968) sa colaboreze la redactia ziarului de propaganda comunista “Glasul Patriei”, care avea menirea de a influenta romanii din exil. Era o metoda curenta comunista de a murdarii oamenii mari prin compromisuri si in acelasi timp de a-I folosi pentru atragerea “recalcitrantilor”. Trece la cele vesnice in 20 august 1972 la Mogosoaia langa Bucuresti.” Prin ce scuza ieftina, incearca cei de la Alianta Nationala, sa-l apere pe Nichifor Crainic, spunand ca a fost “fortat de securitate” sa faca propaganda comunista. Insa din interviul “Scenariile unui colaborator al Securitatii –Convorbirea cu profesorul Dan Zamfirescu, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta” publicat in revista Rost (http://www.rostonline.org/rost/dec2006/zamfirescu.shtml), rezulta cu totul altceva si anume, citez:
În 1960, s-a dat drumul la faimoasa colectie "Luceafarul", în care au aparut Nichita Stanescu, fiu de rusoaica alba si de inginer, Cezar Baltag, fiu de popa din Basarabia, si Ilie Constantin, fiu de muncitor. În acel moment, s-a deschis posibilitatea ca intelectuali de alta origine decât muncitoreasca sau taraneasca sa poata sa-si spuna si ei cuvântul.
Generatia 1960 începe cu Fanus Neagu si Paul Anghel si se încheie cu Ana Blandiana, Ioan Alexandru si Adrian Paunescu. ÃŽn aceasta generatie se afla oameni care au repus cultura româna pe marile ei traditii. Nimeni nu poate contesta geniul lui Marin Sorescu sau geniul lui Nichita Stanescu, Paul Anghel ori Fanus Neagu si Adrian Paunescu. Sau extraordinara poeta Ana Blandiana. Noi am fost o generatie care a crezut, ca Hrusciov si Gorbaciov, în umanizarea socialismului. Dupa noi, a venit generatia scepticilor sau poate a lucizilor, cu Alexandru Ivasiuc, Nicolae Breban, Augustin Buzura.”
 Fiind intrebat “- Si Dumitru Radu Popescu, un mare scriitor, uitat în mod regretabil astazi.”, Dan Zamfirescu a spus: “- Nu-i uitat! Este directorul general al Editurii Academiei Române. ÃŽn 1964, România a fost prima tara care a abolit comunismul de puscarie. Dej a deschis toate închisorile si au venit Nicolae Balota, Ovidiu Cotrus, Vladimir Streinu, Constantin Noica, Dumitru Staniloaie, Edgar Papu si altii. Nichifor Crainic si Radu Gyr iesisera cu primul lot. Si toti au fost trimisi direct la "Glasul Patriei". Toata aceasta intelighentie româneasca are o istorie ca o epopee; am pupat mâinile, am pupat tot, dar am facut cultura româna! Ce-au facut, de 16 ani încoace, aceia care contesta ce s-a facut atunci? Nimic!” Este adevarat ca cei mentionati de Dan Zamfirescu, au “pupat mainile”, au “pupat tot” inclusiv pe sionisto-securisto-comunisti in fund, dar propaganda lor satanica comunista, numai cultura romana nu poate fi numita. Interesat este faptul ca acestia, n’au fost fortati de securitate sa faca acest lucru cum sustin cei de la Alianta Nationala, ci au iesit din inchisori si au trecut de buna voie la “Glasul Patriei” comuniste, pentru a trai bine si se pune la adapost de orice pericol. Nu intamplator a circulat zvonul “Capitane, nu fi trist, legiunea ta, trece prin partidul comunist”. In mod sigur,daca regimul judeo-comunist, le-ar fi oferit de la bun inceput acestor pretinsi legionari si crestini, o astfel de sansa ar fi uitat de mult de Corneliu Zelea Codreana si ideile, teorile si principiile lui nationaliste si de dreapta si ar fi facut propaganda comunista, mai ceva ca comunistii autentici. Iata deci,cum adevaratii nationalisti si legionari, am avut curajul sa luptam pe viata si pe moarte cu securitatea,pana la prabusirea tiraniei comuniste, iar astia care se cred "elita" legionarilor s-au compromis semnand colaborarea cu regimul tiraniei comuniste, iar daca-i arati cu degetul,nu le convine si te fac "persoana labila psihic", securist ori colaborator al securitatii. Acum am inteles cum a putut sa ajunga arhiva lui Nichitor Crainc la George Boian din New York, numai si numai cu ajutorul securitatii. Ce s-a intamplat cu acea arhiva nu stiu, dar cartea “Pentru Legionari”, daruita lui Nichifor Crainc cu un autograf semnat de Corneliu Zelea Codreanu a fost retiparita in Florida si raspandita in tara si exil. Tot in casa la George Boian din New York, am vazut ca era pastrata arhiva lui Vasile Posteuca.
Dar nu numai legionari ca Nichifor Crainic (Ion Dobre) si Radu Gyr (Radu Dumitrescu) i-au indobitocit pe legionari cu mostenirea judaica a crestinismului, ci si Ionel Mota, Mircea Eliade, Petre Tutea, Emil Cioran, Nicolae Steinhardt si alti militanti ai legionarismului mistic crestin. In loc sa scrie cum ar fi fost normal despre credinta sacra pagana, a  lui Zamolxis, care a stat la baza rasei, natiei si tarii noastre,Mircea Eliade, a scris in treacat doar cateva pagini despre Zeul Zamolxie, in schimb a scris o multime de volume despre mostenirea judaica si miturile crestine, desi astazi nimeni inafara de naivi, nu mai crede in gosticismul crestin al lui Isus Cristos, propagat de Mircea Eliade si alti adepti ai crestinismului.  De aseamenea, in loc sa faca cultura romaneasca si sa scrie despre femeile geto-dacice, ori despre romance, a scris lucrarea “La tiganci” de parca tigancile sunt mai importante decat romancele. Dar cum sa te astepti la Mircea Eliade sa fi  scris adevarul despre Zamoxis, si frumos despre romance, cand el a fost casatorit cu o jidauca. Insa nu numai acest adept al Miscarii Legionare Arhanghelul Mihail a fost casatorit cu o jidauca, ci si comandantul-adjunct legionar Vasile Marin, Dr.Faust Bradescu si altii, iar aceasta se numeste integrare rasiala, nu puritate rasiala. Din cauza fanatismului lor crestin, Ionel Mota si Vasile Marin, in loc sa lupte in tara noastra impotriva comunistilor care unelteau inca din 1919 sa de lovitura de stat si sa instaureze tirania comunista la putere, au plecat in Spania sa lupte acolo, pentru ca, judeo-comunistii trageau cu mitraliera in chipul lui Isus Cristos. Si ce au inteles ca s-au sacrificat pentru Spania, s-a alaturat Spania in cel de-al doilea razboi AXEI sa lupte contra Imperiului Raului Comunist ? Nici ca i-a pasat de asa ceva,si atat Spania, cat si Grecia si Turcia, au refuzat sa intre in razboi contra comunismului si asta ar trebui sa fie o invatatura de minte, ca romanii sa-si vada strict de problemele tarii lor,nu de problemele altor tari, ca nimeni nu plange pentru ei cand sunt in necazuri.
Din cauza religiei crestine si a reprezentatilor ei, de-a lungul istoriei, romanii au avut multe necazuri de indurat, de aceia asa cum in Statele Unite religia este separata de stat, tot asa si in Romania religia trebuie sa fie separata de stat si de politica. Apoi daca in trecut Miscarea Legionara, iar in prezent Alianta Nationala si alte organizatii cu pretentii legionare se ocupa cu apararea intereselor religiei crestine si fac propaganda fundamentalista crestina, care mai este rostul patriarhiei, bisericilor si manastirilor ortodoxe din Romania ? Acela de colaborare ca in trecut cu Siguranta si Securitatea, iar in prezent cu SRI-ul, masoneria si sinagoga satanei ?! Este bine cunoscut rolul jucat de reprezentatii bisericii ortodoxe in timpul dictaturii comuniste, de aceia preotii au protestat atunci cand, a venit vorba sa li se publice dosarele de turnatori de la securitate, motivand ca pe ei, “unsiilui Dumnezeu, nu poate sa-i judece decat Dumnezeu pentru faptele lor nu si victimele care au suferit din cauza lor. Si exemple despre faradelegile patriarhilor, epscopilor si preotilor crestini din tara noastra sunt o multime. Ma voi limita de a scoate in evident doar cateva, dupa cum urmeaza:
Spre exemplu: Cineva mi-a povestit ca preotul de la o biserica ortodoxa din Bucuresti, frecventata des de Corneliu Zelea Codreanu cand acesta era in viata, a fost arestat de securitate sa afle ce legaturi avea cu legionaro-fascistul si anti-semitul Corneliu Zelea Codreanu. Acesta a marturisit in timpul anchetei ca, n’avea nici o simpatie pentru Corneliu Zelea Codreanu si naivitatea lui crestina, iar atunci cand venea la biserica si ingenunchia in fata icoanelor jidanesti expuse acolo si le saruta, inainte de a-i intinde  mana sa i-o sarute cum era si este prostul obicei, ca membru al masoneriei, se stergea cu ea la fund si partile sexuale, apoi i-o dadea lui Codreanu s-o sarute. Iata deci ce mare plasa a luat Corneliu Zelea Codreanu cu preotii crestini in care avea atata incredere si-i credea “unsii lui Dumnezeu”. Dar nu numai cu multi preoti crestini care l-au tradat a luat plasa, ci cea mai mare plasa a luat-o atunci cand, a dat denumire miscarii sale de Arhanghelul Mihail,cunoscut ca comandant al armatei de ingeri ai judaismului. In multe picturi jidanul Arhanghelul Mihail este infatisat bagand sulita in capul de lup si coada de balaur care era de fapt simbolul national al traco-geto-dacilor. Acest simbol reprezenta intelepciunea si  puterea divina pagana a mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci, iar jidanul Arhanghelul Mihail, a urmarit  distrugerea ei si pune lumea pagana sub controlul Stelei lui David. Povestea ca ar semnifica uciderea diavolului si a raului este o frauda si interpretare eronata pentru naivi. Nu exista nici un diavol cu coarne pe fata pamantului asa cum au halucinatii judeo-masono-crestinii, ci acestea sunt doar inchipuiri bizare, cu care este bagata frica in oameni pentru a-i tine mai bine in tarla religiei judeo-crestine. Luandu-l ca model si patron pe jidanul Arhanghelul Mihail, Corneliu Zelea Codreanu si Miscarea Legionara si-a semnat singura condamnarea la moarte, tot asa cum crestinii procedeaza cand isi fac semnul crucii.
In cartea “Anti-umanii” scrisa de fostul detinut politic anti-comunist,Dumitru Bacu, precum si in alte carti ale fostilor detinuti politici anti-comunisti, se spune ca preotul legionar Gheorghe Calciu-Dumitreasa a fost la inchisoare comunista de la Pitesti, Director-adjunct al Detinutilor cu Convingeri Comuniste si a infaptuit cea mai crancena re-educare din istoria omenirii.Un prieten, fost detinut politic in Romania, pr.Iosif Chereches, pe numele adevarat de famile Deleanu din Cluj-Napoca, nume care i-a fost schimbat fortat de unguri din Deleanu in Cherches, maghiarizandu-l, mi-a povestit cum preotul Calciu, ii tortura pe detinutii politici de la Pitesti,mai cu seama pe cei legionari de le tisnea sangele pe gura, nari si urechi, apoi isi dadea pantalonii jos si isi obliga victimele sa-l sarute in borta c******, spunandu-le ca acolo este Maica Domnului. Iata deci care este adevarata “spiritualitate” si “morala” crestina a unor preoti, dar lumea de frica ori naivitate continua sa creada in preotii crestini, agentii principali ai sinagogii satanei, ai masoneriei, comunismului si globalismului sionist.
Un prieten de al meu, fost profesor de biologie la o universitate din orasul New York, inainte de pensionare s-a dus sa-si viziteaze tara lui natala Romania, sa vada daca se poate stabili acolo. Printre altele a vizitat si dealul Mitropoliei unde se afla sediul Patriarhiei Ortodoxe Romane. Acolo a vazut cum niste tineri imbracati in sutana de preoti, descarcau dintr-o masina niste butoaie mari cu vin si damigene cu palinca si le bagau intr-o pivnita. I-a intrebat ce au in butoaile acelea, iar ei i-au raspus ca impartasanie pentru sufletelul lor. Iata deci ca, in timp ce enoriasii crestini sunt impartasiti cu niste zoi din spalatul butoaielor de vin in care-si spala preotii manile si scuipa sa sfinteasca impartasania, patriarhul, episcopii, preotii, calugarii si maicile  se adapa cu cele mai fine si selectate vinuri din tara.
Se zice ca un enorias crestin s-a dus in timpul postului mare la un preot sa-l spovedeasca si ierte de pacate. Spre surprinderea lui preotul era la masa si manca o gaina bine rumenita , indeletnicindu-se si cu un pahar de vin rosu. Omul nu s-a putut abtine si l-a intrebat pe preot cum vine asta, adica el posteste, iar preotul care la sfatuit sa posteasca, manca carne in postul mare. Iar preotul i-a spus sa stea linistit ca a avut el grija, ca atunci cand, a binecuvatat acea gaina, sa spuna ca-i fasole si fasole a ramas. Hai ca asta-i buna gluma ! Adevarul este ca mai in gluma mai in serios, preotii crestini stiu sa-si traiasca viata, in timp ce enoriasii crestini sunt obligati sa respecte toate regulile impuse de religia judeo-crestina, si postesc de le chioraie matele de foame in speranta desarta ca vor ajunge in imparatia cerului si vor sta la dreapta lui Isus Cristos, ca la stanga lui stau comunistii.
In concluzie Alianta Nationala este o mascarada europeano-legionaro-judeo-crestina, iar reprezentatii ei, cu mici exceptii, nu fac altceva decat sa se foloseasca de nationalism si dreapta pentru a-si atinge scopurile lor internationaliste de fundamentalisti si extremisti judeo-crestini.Nu asi fi sezizat toate acestea, daca Alianta Nationala nu s-ar fi dat drept purtatoarea de cuvant a nationalismului si dreptei, si n’ar ifi incercat sa le compromita atarnandule de coada tinichiaua cu fundamentalismul mistic crestin.  Asa ceva nu poate fi acceptat, iar nationalismul si dreapta trebuie pastrate in forma lor politica originara, adica necompromise de cabala judeo-crestina a jidanului Isus din Nazaret Regele Iudeilor (INRI). Iar daca cineva doreste sa indeplineasca visul lui Corneliu Zelea Codreanu, de a face “o tara ca Soarele sfant de pe cer” trebuie sa renunte la judeo-crestinism,Isus Cristos si ceilalti dumnezei abrahamitici, si sa se intoarca la radacina nationala, la valorile cuturii si civilizatiei mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, la spiritualitatea si morala sacra a dinamicului cult pagan a lui Zamolxis, altfel rasa,natia si tara noastra, va fi blestemata de Dumne-ZEU si va decade si dispare cu timpul. Nu am scris toate acestea din invidie, patima si ura, cum procedeaza crestinii si legionarii impotriva mea, a nationalismului intelept si luminat, ori impotriva adevaratei drepte, ci am scris aceasta in dorinta de a arata adevarul in forma lui reala si atentiona ca nu exista alta cale mai buna de salvare nationala: sociala, economica, financiara, politica si religioasa, decat revenind la Dacia, la Zeul Zamolxis, la religia divina a paganismului si cosmologiei si gospodarindu-ne singuri,fara George Soros si capitalul jidanesc al globalismului sionist,Israelului, FMI, Uniunii Europene si Statelor Unite.   
Zamolxis sa va destepte si lumineze mintea.

New York City,15 Septembrei 7520 (2012).

Comments

Anonymous said…
”Vazand ca fenomenul legionar nu mai are mare cautare si efect asupra Natiunii Romane, pentru ca este prezentat in mod denaturant de falsi nationalisti, cei de la organizatiile Pro-Viata, Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania si partidul Totul Pentru Tara, au hotarat de cateva luni infiintarea unei platforme politice de dreapta, intitulata Alianta Nationala.”

Am fost nevoit sa ma opresc aici cu lectura pentru ca nu mi se pare un text serios. Dupa cum bine stie oricine, Partidul Totul pentru Tara nu are absolut nimic in comun cu platforna Alianta Nationala. Dimpotriva...
petroporianus said…
Anonymoous, inainte sa fi mancat un c**** din gura si sa spui ca tare-i bun, era bine daca deschideai Web-situl www.aliantanationala.org si te convingeai singur ca Partidul Totul pentru Tara face parte din Alianta Nationala, prin imaginile prezentate acolo. Esti total neserios si ridicol.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928