Scrisoare deschisa.

Stimate Domnule Crin Antonescu presedinte PNL, Presedinte USL si Presedinte interimar al Romaniei

Subsemnatul Manoliu Valentin fost salariat al MAE si membru PNL din 04 07 2011, cu carnetul nr. 4702319, doresc sa va comunic urmatoarele:

Doresc sa incep cu lovitura de stat din decembrie 1989, identica cu cea din Libia sau Egypt si chiar Siria, in care membri NATO imbracati in civil si refugiati arabi pregatiti militar in occident si sprijiniti financiar si logistic militar cu armament si alte aparate militare ataca institutiile statelor respective si propaganda media internationala controlata de Israel, guita ca porcii revolutie, sa vina Soros si Israel la putere in aceste state sau marionetele lor, asa cum s-a intamplat in Romania.

In realitate, in 1989 Ceausescu a scos Romania din ghearele FMI-ului si Bancii Mondiale si Romania nu mai avea datorii la aceste organizatii sioniste Israeliene particulare, iar Ceausescu cu banii imprumutati a facut fabrici si uzine, a facut industrie si economie, a dezvoltat agricultura si a creat locuri de munca la 22 de milioane de locuitori, iar dupa 1989 Romania se imprumuta la FMI si finanteaza asociatii, fundatii, ONG-uri particulare romanesti si straine, dar si IMM-uri care anual sunt scutite de taxe si impozite si acum Romania are o datorie de peste 100 de miliarde de euro, dar si 16 milioane de locuitori si acestia sunt batrani, bolnavi si someri si fara locuri de munca si fara salariu, casa, familie si identitate.

In decembrie 1989, Petre Roman un judan spurcat a distrus industria Romaniei, cu renumitele cuvinte: ``Industria Romaniei este falimentara si statul roman nu este un bun administrator.``
Dar, timpul a aratat ca acest jidan spurcat Petre Roman coleg de partid cu subsemnatul in PNL nu a avut dreptate si ca Statul este cel mai bun administrator si sistemul privat CAPITALIST este total falimentar si risipitor de energie, resurse umane si bani, drept dovada Romania in 1989 NU mai aveam datorii la FMI si Banca Mondiala si azi Romania are peste 100 de miliarde de euro datorii externe.

Ceausescu cand facea credite la FMI si Banca Mondiala, Regina Elisa-WC-beta, a Marii Britanii il plimba cu calesca prin Londra si Carter presedintele Americii il primeau la Casa Alba cu sampanie ca pe un mare print planetar, iar cand Ceausescu a terminat de platit datoriile si a refuzat sa mai faca datorii la societatile particulare FMI si Banca Mondiala, controlate de Israel a devenit DICATATOR si l-au fact muci.

Sa revenim la Lovitura de stat din 1989, aceasta a fost finantata, organizata si sustinuta de Israel, iar America si alte tari occidentale se supun ORBESTE acestui stat criminal si terorist planetar Israel si executa planurile lor criminale planetare, pentru ca Israel sa controleze si conduca intreaga planeta si sa reduca numarul de cetateni pe Terra, iar in Romania a avut ca scop, distrugerea, jefuirea si scoterea Romaniei la vanzare si exterminarea poporului roman si aceste lucruri s-au facut si se fac de 22 de ani, prin renumitele arme evreiesti Israeliene: PRIVATIZAREA, RESTUCTURAREA si DISPONIBILIZAREA, implementate de ION Iliescu si Petre Roman in 1989, prin comunicatul din 22 decembrie 1989, ora 22, transmis de Ion Iliescu de la TVR catre natia romana si de aici a inceput dezastrul Romaniei, distrugerea industriei si economiei, invatamantului, culturi, sanatati,... si de 22 de ani cumparam si ne hranim cu alimente otravite, adica cumparam otrava sa traim si mai mult, nu avem serviciu si de multe ori nici bani sa cumparam aceste otravuri impuse de Israel.

Care e treaba Romaniei cu NATO? Pentru care motiv Romania trebuie sa se imprumute la Soros-FMI si sa finateze cu 360 milioane de euro anual operatiunile militare organizate de Israel si Soros pe Terra?

Va dau un exemplu, invazia militara NATO din Irak fara acordul ONU, a avut ca scop jefuirea si distrugerea Irakului si exterminarea poporului Irakian. iar Israel si America au jefuit tezaurul irakian de 2000 tone de aur si jefuiesc zilnic petrolul irakian, si Romania a pierdut si pierde miliarde de euro pentru finantarea acestei campanii militare teroriste internationale controlata de Israel si datoria de 3 miliarde de dolari pe care Irakul o avea catre Romania din 1989.

NATO zice ca lupta impotriva TERORISMULUI? Care terorism si teroristi?

Am fost in trei centre de refugiati si am aflat ca in aceste centre de refugiati cetateni arabi si din alte colturi ale planetei sunt pregatiti militar pentru actiuni teroriste militare organizate de NATO in tarile lor de bastina, precum Belarus sau pentru operatiuni militare in Asia si Africa, asa cum s-a intamplat in Ungaria in perioada martie- decembrie 1989 cand refugiati romani si maghiari au fost pregatiti militar de generali NATO si GRU sa atace Romania in decembrie 1989, iar lunetisti CIA, mossad si ai altor servicii secrete ne-au impuscat in gat si cap la Timisoara si Bucuresti, lucru recunoscut de Victor Atanasie Stanculescu pentru a creste presiunea populatiei aspura lui Ceausescu, iar in Siria asupra lui Bashar al-Assad.

In cazul refugiatilor romani si maghiari din Ungaria acestia au fost sprijiniti si de intelectuali romani adusi de occident si America in Ungaria, precum Neagu Djuvara colegul meu de azi din PNL, mare istoric, adica cel care participa la fabricarea istoriei, agent al serviciilor de informatii secrete franceze si pentru care dumneavoastra aveti un deosebit respect si el are o parere opusa dumneavoastra si va invata sa-l promovati pe regele Mihai un tortionar al neamului romanesc sa ajunga la putere in Romania

Printre intelectuali din ungaria s-a si aflat Vladimir Tismaneanu si alti romani, membri ai postului de Radio Europa Libera care lucrau pentru Romania, prin Directia Generala de Informatii Externe, dar si pentru CIA si mossad, iar daca aveti timp va rog sa priviti Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta ( despre care membri PNL nici nu au auzit si zic ca fac politica!) si o sa vedeti semnatarii declaratiei, precum si colegul meu de la PNL, agentul francez Neagu Djuvara si o sa vedeti sustinatorul acestei declaratii, regele kakat Mihai, care a primit in luna august 1989 la Geneva o delegatie condusa de Adriana Combes, fiica Doinei Cornea.
In aceea perioada regele Mihai instiga romani de la radio Europa Libera (post de radio finantat de Israel si congresul SUA), sa iasa in strada impotriva COMUNISMULUI si sa-l aparam pe Tokes, un preot maghiar.
OOPS!? Care comunism?

E imporatnt de mentionat faptul ca, toti semnatarii acestei Declaratii din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria sunt mercenarii Regelui Kakat Mihai si au facut parte din Comisia Basescu GDS-Tismaneanu sau Comisia Prezidenþialã pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România din aprilie 2006, adica copii agentilor NKVD-KGB sovietici: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici si alti, cei care ne-au ucis parinti si bunici, in perioada monarhiata 1944-1947 si urmatoarea 1947-1964 si mai mult, acestia din comisiile prezidentiale GDS- Basescu au fabricat legi cu care au vant cetateanul roman, legea sclavului roman, legea pensiilor si altele, iar membri GDS si ai postului de radio europa libera sunt la conducerea TVR si au jefuit TVR cu 100 milioane de euro.

Daca cititi aceasta Declaratie o sa vedeti scopul acesteia, sub masca Proiectului Multiculturalism, Pluralism si Societate Libera se doreste dezmembrarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania cu ambasade, moneda proprie, stema si aici, am o supriza pentru dumneavoastra, Guvernul Tariceanu PNL-PC-UDMR, sprijinit de PSD, mai precis prim ministru CALIN POPESCU TARICEANU si fostul ministru de Interne, CRISTIAN DAVID colegii mei din PNL, prin hotararea de Guvern din 7 august 2007, au emis Stema UNGARIEI MARI care se afla acum in componenta stemei IPJ Covasna!

Acesti tradatori de neam sprijina pe fata Ungaria pentru dezmembrarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania, iar USL sprijina la alegerile din 10 iunie 2012, la Hunedoara un membru UDMR, medicul Barna care nu doreste sa vorbeasca in limba romana, chiar si la mitingul USL pentru promovarea lui in alegeri a vorbit in limba maghiara.

Dupa toate astea regele Mihai il decoreaza pe Calin Popescu Tariceanu cu Decoratia Regala Nihil Sine Dea, pentru ca sprijina Declaratia din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria si lupta pentru dezmembrarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania, lucru sustinut de toti membri GDS si consilieri prezidentiali Basescu, in frunte cu Catalin Avramescu.

Care comunism? Probabil, comunismul implementat de regele kaka Mihai dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, cand a adus agenti NKVD-KGB sovietici rusi la putere in Romania, parinti lui Tismaneanu, Patapievici, Petre Roman membru PNL, respectiv: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici, Walter Neulander Roman si alti, si cu care a infiintat institutiile statului Roman, iar o parte din acesti agenti militari NKVD-KGB au fost numiti in conducerea puscariilor din Romania si acesti agenti NKVD-KGB sovietici au vanat si ucis militari si civili romani si toata intelectualitatea romaneasca si a distrus toata miscarea legionara care se opunea deportarilor in Siberia Bolsevica si implementarii comunismului in Romania, toate aceste crime bolsevice NKVD-KGB s-au comis timp de 20 de ani, incepand cu perioada MONARHISTA 1944-1947 si urmatoarea 1947-1964.

Gheorghe Ghiorghiu Dej cand a venit la putere a emis numeroase decrete cu care a scos din inchisorile NKVD-KGB -iste sovietice toti detinuti politici: Decretul de gratiere nr. 293/16.IV.1962, nr. 294/17.IV.1962, nr. 551/9.09.1963, 30 decembrie 1963, nr.176/7.04.1964, 16 aprilie 1964, nr. 411/24 iulie 1964, iar din august 1964, in R.P.R. nu au mai existat detinuti politici.

Guvernul sovietic Groza a fost infiintat cu spijinul regelui Mihai care in scrisoarea din 21 august 1945, adresata guvernelor aliate, solicita extinderea guvernului Groza, prin numirea lui Anton Alexandru membru al Partidului National Taranesc si a lui Gheorghe Tatarascu membru Partidul National Liberal-PNL, iar in data de 4 martie 1945, Maresalul palatului comunica `` M.S. Regele a insarcinat pe Dr. Petre Groza cu formarea unui guvern de concentrare, cu reprezentarea partidelor democratice. Dr. Petre Groza a trecut la consultari in vederea alcatuirii guvernului.`
`
Astfel, in data de 6 martie 1945, prin decret emis de Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania, Regele Mihai, se infiinteaza guvernul Groza,``Presedintele Consiliului de Minitri Dr. Petru Groza, Vicepresedintele Consiliului de Ministri si Ministrul de externe Gheorghe Tãtãrãscu, membru PNL care a pastrat aceste functii pana la data de 5 noiembrie 1947, iar la aceasta data regele Mihai o numeste pe Ana Pauker agent NKVD-KGB sovietic Ministru de externe, care pastreaza aceasta functie pana la data de 2 iunie 1952 si in data de 4 februarie 1948, prim-ministrul Dr. Petru Groza si Minstru de externe Ana Pauker din partea romana si ministrul de externe al URSS, Viaceslav Molotov, au semnat la Moscova „Protocolul referitor la precizarea parcursului liniei frontierei de stat între România si URSS” protocol in care „Insula Serpilor, situatã în Marea Neagrã, la rãsãrit de gurile Dunãrii, intrã în componenta URSS”.

Daca doriti sa vorbim de COMUNISM si comunisti si crime comuniste, COMUNISMUL a fost implementat pe aceasta planeta de evrei cu sprijunul finaciar al celor de pe Well Street din America care i-au finantat pe Lenin si Stalin, iar in Romania daca vorbim de comunism mai intai trebuie sa vorbim de regelui Mihai care a adus kominternisti evrei rusi agenti NKVD-KGB la putere in Romania, prin lovitura de stat de la 23 august 1944 si cu care a implementat COMUNISMUL in Romania.
Daca urmariti cronologia datelor si faptelor se poate vedea ca Partidul National Liberal-PNL, prin Vicepresedintele Consiliului de Ministri si Ministrul de externe Gheorghe Tãtãrãscu membru PNL din data de 6 martie 1945, pana la data de 5 noiembrie 1947 a participat la implementarea COMUNISMULUI in Romania.

Asa, ca va rog frumos cand vorbiti de comunisti si crime comuniste, sa va ganditi ca la implementarea comunismului in Romania a participat si PNL, daca doriti sa vorbim de crime comuniste, trebuie sa incepem cu crimele regelui Mihai, crime comise prin decrete emise de Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania si ale kominternistilor NKVD-KGB si daca cineva doreste sa ceara despagubiri pentru crime COMUNISTE, pentru perioada MONARHISTA 1944-19647 si urmatoarea 1947-1964, sa ceara despagubiri de la Regele Mihai pentru perioada MONARHISTA 1944-1947 sau de la copii acestor tortionari ai natiei romane, respectiv Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman si alti, ori chiar de la mama Rusia, dar sa nu ceara despagubiri de la romani nascuti dupa 1944 si sa nu faca vinovati in vecii vecilor copii nostri.

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar in 2004 PDSR-PSD a inchis OTV pentru ca in fiecare zi prezenta coruptia si jaful national provocat de Ion Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si alti, Bancorex, Jimbolia,...,

In 2012, Antena 3 face acelasi lucru, dar arata numai coruptia si jaful national al celor de la PDL si nu spun nimic de cei de la USL, respectiv PNL, PSD sau PC si mai mult, PDL a vrut sa inchida OTV si Antena 3, considerand ca acestea atenteaza la siguranta Romaniei, asta e politica terorista criminala si terorista, RAZBOI IMPOTRIVA ROMANIEI din institutiile statului roman.

Un tanar Gregorian Bivolaru, are neinspiratia sa tipareasca si sa vanda cartea ``Romania ca o prada``, scrisa de Radu Theodoru, daca nu ati citit cartea va spun ca e vorba de tortionari neamului romanesc din perioada Monarhista-1944-1947 si COMUNISTA 1947-1964, Regele Mihai si kominternisti evrei rusi agenti NKVD-KGB care au venit la putere in Romania, dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, cu sprijinul Regelui Mihai si indica punctual adevarati tortionari ai natiei Romane.
Aceasta carte punea in pericol infiintarea Comisiei Tismaneanu pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România, iar ambasada Israel a sesizat acest aspect si prin agenti sai mossad au planuit un complot impreuna cu PSD si Nastase pentru atacarea si denigrarea scoli de yoga MISA, intrucat prin aceasta Comisie Tismaneanu pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România Israel urmarea inrobirea finaciara a Romaniei si obliga Romania sa platesca sute de milioane de euro despagubiri pentru crimele comuniste, dar aceasta carte ``Romania ca o prada`` indica tortionari nemului romanesc, Regele Mihai si kominternisti evrei rusi agenti NKVD-KGB, parinti lui Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman-PNL, respectiv: Leonte Tismaneanu, Dionis Patapievici, Walter Neulander Roman si alti si nimeni nu mai putea cere despagubiri financiare statului roman si Israel nu mai putea inrobi finaciar Romania, iar cei care doreau sa ceara despagubiri, trebuia sa ceara despagubiri doar tortionarului sef in viata: Regele Mihai pe care statul Israel doreste sa-l aduca din nou la putere in Romania.

Doresc sa va amintesc si de tezaurul Romaniei care a fost dus de Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania, prin regele Ferdinand la Moscova, in perioada 12-21 decembrie 1916 la Moscova, la bunicul Reginei Maria, Tarul Rusiei si era in cantitatea de 93,4 tone de aur si formatã din 91 de tone de monede istorice de aur si 2,4 tone de lingouri de aur, tezaur pierdut definitiv.
In 2011, Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania, condusa de regele Mihai care a produs atatea nenorociri natiei romane, plecand de la deportari in Siberia Bolsevica si crime impotriva celor care se impotriveau implementarii comunismului bolsevic sovietic in Romania, crime comise prin decrete emise personal de Regele Mihai, mai ales impotriva grupului Antonescu, care a luptat alaturi de Regele Mihai impotriva Rusiei, grup condamnat pentru CRIME IMPOTRIVA UMANITATII si pentru a ascunde aceste atrocitati si crime comise impotriva natiei romane Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania isi schimba denumirea la fel ca partidele nenorocite si criminale SIGLA, respectiv: Casa regala a Romaniei.

Nu doresc sa vorbesc despre primul Razboi mondial, va spun doar ca Primul razboi mondial a fost declansat de catre evrei cu sprijinul masonilor si Vaticanului pentru acapararea puterii in Europa si in lume prin distrugerea vechilor imperii: austro-ungar si tarist si pentru a infiinta Liga Natiunilor - ONU si statul Israel, vanzarea armamentului si exterminare umana, reducerea numarului de fiinte umane pe Terra.

De asemena, va aud vorbind de Mineriada, dar nu va aud vorbind de SAFI, FNI, Gelsor, Caritas si altele, pentru ca toata clasa politica in frunte cu PDSR-PSD, PNL, PNTCD si PD au participat la aceste jafuri nationale, pentru jefuirea natiei romane, voi cu bani si romani cu paguba.

Lista cu beneficiari FNI-Vantu

1. Sorin Ovidiu Vantu - 341,2 miliarde lei, in afara de saci cu bani care ajungeau zilnic la el din depunerile cetatenilor romani la FNI, GELSOR si SOVINVEST.
SOV a infiintat IMAS si controla alegerile in Romania, patronul realitatii TV pe bani celor 300 000 de cetateni romani furati si infometati cu sprijinul SIE, gen. Fulga, SRI- KGB Radu Timofte,
SOV depune in contul Aureliei Carmen Popa 300 000 lei care la randul ei il depune in contul lui Ion Iliescu la Fundatia Romana pentru republica si democratie, iar Adrian Nastase primea lunar intre 3000-5000 dolari pentru ca se ocupa de afacerile firmelor lui SOV in strainatate unde a fost sustinut de Toni Blaier in Anglia si de Maria Asnar in Spania.

2. Popa Nicolae 28,6 miliarde lei
3. Crabulea Ilie 14,9 miliarde lei
4. Ionescu Iulia 10,4 miliarde lei
5. Rudareanu Cornel 10,4 miliarde lei
6. Saidac Alexandru 10,3 miliarde lei
7. Ionut Cojoaca 10,2 miliarde lei
8. Livadariu Marilena 10,2 miliarde lei
9. Nita Eugen 10,2 miliarde lei
10. Achimescu Emil 10,1 miliarde lei
11. Marian Serban 10,1 miliarde lei
12. Hoanta Nicolae 7,3 miliarde lei
13. Radu Sarbu PNTCD 5,5 miliarde lei
14. Sangeorzan Anton 5 miliarde lei
15. Decebal Traian Remes PNL 4,7 miliarde lei
16. Nicolae Noica 4,2 miliarde lei
17. Remus Opris 3,8 miliarde lei
18. Ion Diaconescu 3,6 miliarde lei
19. Hagiu Traian 3,6 miliarde lei
20. Ioan Avram Muresan 3,4 miliarde lei
21. TRAIAN BASESCU 3,3 miliarde lei
22. Radu Berceanu 3,3 miliarde lei
23. Constantin Dudu Ionescu 3,3 miliarde lei fost Ministru de Interne
24. Valeriu Stoica PNL 3,3 miliarde lei fost Ministru de Justitie
25. Vlad Rosca 3,2 miliarde lei
26. Dancuta Dobrin 3 miliarde lei
27. Dragos Constantinescu 2,8 miliarde lei (fiul presedintelui Romaniai Emil Constantinescu)
28. Vasile Lupu 2,6 miliarde lei
29. Chalfa Gheorghe 2,5 miliarde lei
30. Minculete Dan 2,5 miliarde lei
31. Cristea Valentin 2,2 miliarde lei
32. Ulm Spineanu 2,2 miliarde lei

Ce informatii aveti dumneavoastra despre mineriada?

Am fost 50 de zile in Piata Universitatii, pana in momentul cand au incendiat TVR, in seara zilei de 13 iunie 1990, m-am gandit ca nu este meciul meu si am plecat acasa.

Dar, pentru care motiv nu vorbeste nimeni din clasa politica despre evenimentele de la Targu Mures din 15 martie 1990, sa nu supere UDMR?

Acolo a fost o alta incercare de lovitura de stat pentru infiintarea Republicii Transilvania, dar fiind vorba de un singur roman si ranit grav, Cofariu, nu este de interes national, iar presa internationala israeliana a spus ca e vorba un maghiar batut de romani, iar daca era un maghiar sau evreu in acest caz, 200 de ani se dezbatea acest fenomen pe toata planeta.

Evenimentul din 15 martie 1990, a fost organizat de Israel, cu sprijinul Frantei si Ungariei si la care au prticipat agenti mossad, AVO, CIA, FSB-KGB si alti, pentru dezmembrarea Romaniei si infiintarea republicii Transilvania, iar colegul meu de partid PNL Calin Popescu Tariceanu, un escroc si mafiot, tradator in favoarea UNGARIEI este partener de afaceri cu Rudas Erno, fostul sef al serviciului de spionaj AVO al Ungariei in Romania, in firma H-D Clasic Motorcycles SR si mai mult, au format asociatia motociclistilor care-l sprijina pe regele kakat Mihaiu, asociatie finantata din taxele si impozitele poporului roman.

Tariceanu nu este pentru prima oara cand sprijina serviciile secrete straine si apara interesele Ungariei si Israelului si a altora in Romania, printr-o decizie de Guvern din 2005, l-a numit in Consiliul „Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania“, pe Dennis Deletant, agent MI6, recrutat in urma cu mai multi ani de catre colonelul profesor Eric Ditmar Tappe de la Intelligence Service, Marea Britanie si a activat ca agent M16 in Romania, in perioada 1969-1988.

Dennis Deletant avea intalniri cu actuali membri GDS, Ana Blandiana, Dinescu, Caramitru, Stelian Tanase si alti, agenti si cartite pentru occident, America si Israel si aceste intalniri aveau loc la Ambasada Olandei, cu sprijinul Ambasadorului Coen Stork, disidenti cartite pe care ii pregatea sa provoace actiuni teroriste si proteste de strada in Romania, vezi Timisoara si Bucuresti Decembrie 1989, 15 martie 1990, Targu Mures si 13-14-iunie 1990, Bucuresti.

Sa revenim la mineriada, pe 24 aprilie 1990, Emil Constantinescu a deschis balconul de la Facultatea de Geografie si aici au luat cuvantul sute de vorbitori care au contestat puterea de la Bucuresti si actiunile ei, au cerut inlaturarea vechilor comunisti din functiile de conducere, reforme si aflarea adevarului despre evenimentele din decembrie 1989.

S-au ridicat baricade, s-au instalat corturi provenite de la Crucea Rosie internationala care este un paravan pentru agenti mossad. Corturile au fost aduse de Israel pentru ca era o operatiune controlata de Israel, dar au fost instalate cu sprijinul Ambasadei Frantei la Bucuresti, iar perimetrul de la Universitate a fost declarat "Zona libera de neocomunism". Numerosi manifestanti au intrat in greva foamei.

Printre cei care au vorbit aici s-au numarat Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, Ovidiu Iuliu Moldovan, Victor Rebengiuc, Gheorghe Zamfir, Marian Munteanu, Doina Cornea si altii.

Inante de alegerile din 20 mai 1990, acesti grevisiti ai foamei s-au instalat in Piata Universitati cu scopul vadit de a ajunge la putere cu forta strazi si au stat in strada 50 de zile, poate nu stiti lucrul acesta, iar Liiceanu era la Paris si in alte parti ale Europei si ataca Romania, la Figaro si alte publicatii, Mitterand il ataca pe Iliescu, Radio Europa Libera luase foc, era in clocot. Stelian Tanase, Brucan si alti, se tavaleau pe jos in Piata Universitatii, adica acesti agenti ai occidentului doreau sa ajunga la putere cu forta strazi si dupa alegerile libere si democratice din 20 mai 1990, cand Iliescu s-a pisat pe ei si a castigat alegerile cu 85%, totusi ei doreau puterea in Romania si au ramas pe baricade.

ION Ratiu in aceea perioada se ducea la sediul PNTCD si finanta zilnic cu 10 000 de dolari aceasta incercare de lovitura de stat si sopul acesteia era aducerea Regelui Mihai la putere si numirea lui Ion Ratiu prim ministru, lucru recunoscut de Sorin Iliesiu la Antena 3, cu aproximativ o luna de zile in urma, iar majoritatea grevistilor foamei erau membru PNL si PNTCD si erau vizitati de Ion Diaconescu, Ciumara, Brucan, Radu Campeanu si alti.

Conducerea statului roman a decis ca grevisiti foamei trebuie sa fie evacuati din Piata Universitatii si sa redea pietei nu curs normal al traficului rutier si pietonal.

In dimineata de 13 inuie 1990, au venit organele de ordine sa evacueze piata, au arestat numai pe cei care nu doreau sa paraseasca de bunavoie Piata Universitatii.

Priviti ce spune Ioan Talpes si lasati vrajeala criminala mincionoasa sionista cu MINERIADA.
Ioan Talpes, fost sef SIE: In 13 iunie 1990 s-a incercat o lovitura de stat, sustinuta de Franta.

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Ioan Talpes, sustine ca violentele din 13 iunie 1990 au fost provocate de agenti ai unor state straine, cu precadere Franta. Acestia urmareau rasturnarea guvernului si numirea lui Radu Campeanu ca prim-ministru. Conform lui Ioan Talpes, Franta era nemultumita de structura puterii din Romania.

In 13 iunie a fost o lovitura care urmarea sa anuleze ce s-a decis la 20 mai (data alegerilor din 1990 - n.r.). Printre cei care au declansat violentele au fost agenti ai altor state, cum ar fi francezi, care doreau o alta formula de guvernare. S-au amestecat si rusii, dar nu prea tare, iar unguri au fost cu certitudine. In schimb, americanii n-au avut nimic de a face cu ce s-a intamplat, a dezvaluit Talpes, potrivit Ziare.com.

Fiind martor al acelor evenimente va spun ca, cei care au plecat de bunavoie s-au intors in Piata Univrsitatii si au instigat oameni din piata sa mearga sa atace sediul politiei cu sticle incendiare, sa elibereze arestati si apoi s-au deplasat la TVR si aici au inceput atacurile cu sticle incendiare si avem si noi specialisti si au desfacut filmele lui SORIN ILIESIU fram cu fram si am revazut cum agenti straini si cetateni din Bucuresti si zonele din jurul Bucurestiului platiti de ION Ratiu au devastat si incendiat sediul Politiei si TVR si au atacat armata-militari cu sticle incendiare in noaptea de 13-14 iunie 1990, Bucurestiul era in flacari.

Cand au venit minerii in Bucuresti? Dupa 50 de zile de teroare si haos din Piata Universitatii, stari intretinute de PNL, PNTCD si GDS, locatari din jur nu se puteau odihni, era muzica si tipete toata noaptea.
Mineri au venit in dimineata zilei de 14 iunie 1990, in jurul orei 5 dimineata, dupa ce cu o seara inainte au vazut cum este atacata televiziunea Romana cu sticle incendiare si s-a intrerupt emisiunea.
Si, dumneavostra cei de la PNL si PNTCD, ce doreati? Sa plece Iliescu pentru ca voi devastati Bucurestiul si atacati armata, instituttiile statului si TVR cu sticle incendiare?

Specialisti nostri au descoperit un lucru extraordinar. Incendiera autobuzelor s-a facut de catre membri PNL, PNTCD si GDS- disidenti-cartite, iar din inregistrarea video reiese in mod fals ca, vorbeste un ofiter roman:

52-53, Rog sa-l informati pe domnul Presedinte, dam foc la toate autobuzele, asta a fost intelegerea. Va rog informati.

Aici este un fals odinar, fabricat de laboratoarele de la radio Europa Libera, iar vocea este a persoanei care comenteaza filmul si reapare cu claritate cu putin timp inainte sa se inchida TVR si din film rezulta ca, manifestanti ataca cu sticle incendiare autobuzele politiei, iar politisti sunt in spatele autobuzelor, nu mai vorbim de atacarea politistilor cu pietre. S-a luat fram cu fram filmele lui Sorin Iliesiu si se poate vedea cum un tanar cu un tomberon de gunoi in mana se apropie de un autobuz si arunca cu cealata mana o sticla incendiara asupra autobuzului.

In fond, ce dorea PNL si PNTCD? Doreati sa provocati un RAZBOI CIVIL in Romania?
Iar, pentru ca au venit MINERII si v-au stopat actiunile voastre criminale si teroriste se numeste MINERIADA si nu terorism poltic de stat, provocat de PNL, PNTCD si GDS?
Cand CDR a venit la putere in 1996, pentru ce nu a rezolvat aceasta Mineriada?

Pentru ca a fost o incercare de LOVITURA DE STAT si la care a participat PNL si PNTCD impreuna cu grupul GDS-Tismaneanu.

Cand ati venit la putere ati distrus mineritul sa va razbunati pe mineri, dar adevarati vinovati pentru acele evenimente sunt: PNL, PNTCD si GDS-Tismaneanu, Patapievici, Liiceanu, Monica Kakavei, stelian Tanase,...care au participat la aceasta actiune terorista, sprijinita pe fata de ambasada Frantei la Bucuresti si de mii de agenti mossad, AVO si alti, iar organizatorul tuturor acestor actiuni teroriste din Romania este statul Israel, iar peste 200 de agenti straini sunt inmormantati la Straulesti cu identitate necunoscuta.

In final, agentiile de presa internationale constata ca evenimentele din 13-14 iunie 1990, sunt identice cu cele din decembrie 1989.

Ion Ratiu si Regele Mihai, tortionarul al natiei romane au fost colaboratori la BBC, incepand cu anul 1951 si de aici Regele Mihai ii ataca pe Gheorghe Ghiorghiu Dej si Ana Pauker, pe care ii numise personal in Guvernul Groza, prin Decrete emise de Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania.

Urmaresc evenimentele din Romania de 22 de ani si sunt uimit cum poate fi distrusa si vanduta Romania si romani ucisi fara mila cu doua sigle mincinoase, cacealmale sioniste: MINERIADA si COMUNISM.
Priviti cine condamna CRIMELE COMUNISTE si cine sunt tortionari poporului roman si o sa vedeti ca crimele comuniste au fost comise de Regele Mihai, parinti lui Tismaneanu, Patapievici, Petre Roman si alti, kominternisti agenti NKVD-KGB, in perioada monarhista 1944 -1947 si comunista NKVD-KGB 1947-1964 si Vladimir Tismaneanu, Horia Patapievici, Petre Roman condamna Romania si poporul roman nascut dupa 1944 si de 22 de ani, toti cacati politruci guita ca porcii: MINERIADA, JOS COMUNISTI, FARA COMUNISTI, dar membri PNL, PSD, PDL si PC si alti, nu au fost comunisti si nu a participat toata clasa politica alcatuita din fosti comunisti la distrugerea Romaniei?

Dar,cine a implementat COMUNISMUL pe aceasta planeta? Evreii, jidani spurcati. Cine a implementat COMUNISMUL in Romania? Regele Mihai in perioada Monarhista 1944-1947. PUNCT.

Am scris despre aceste lucruri pentru ca Israel si America au pregatit militar si chiar, au finantat grupari teroriste internationale, talibani si kurzi pentru operatiuni teroriste in Afganstan, Pakistan, Irak si Turcia, nu mai vorbesc de UCK sprijinit in mod special de CIA pentru ca sa ucida cetateni sarbi nevinovati, carora le-au scos organele de vii din corpul lor, dar nu sunt crime de razboi pentru ca sunt planificate si organizate de Israel pentru dezmembrarea Serbiei si infiintarea statului Kosovo.

In mod special, am punctat acest aspect pentru a arata ca toate gruparile teroriste internationale de pe aceasta planeta sunt finantate si sustinute de Israel si sunt folosite la actiuni teroriste internationale si pregatite si controlate de generali si militari NATO sau ai serviciilor secrete occidentale si altele, aceste grupari teroriste sunt trimise in misiuni pentru a crea stari de revolta si atacuri militare asupra unor institutii sau obiective militare, iar CIA si mossad se instaleaa pe cladiri inalte si ucid tot ce intalnesc in cale si in final propaganda Israeliana da vina pe aceste grupari teroriste.

Mai mari teroristi internationali decat Israel si Mossad nu exista pe fata pamantului.

De cativa ani se simte prezenta mossadului si a CIA pe teritoriul Romaniei, priviti numeroasele incedii provocate de mossad in Romania, depozite de furaje pentru infometarea populatiei, intreprinderi mici, cladiri, incendiu la Moara lui Assan din Capitala, pentru a pune mana pe acest teren, biserici, ambasada Vietnam si altele, asa au procedat si cand au ajuns in Palestina, au ras Palestina de pe fata pamantului si acum se numeste statul Israel, mai trebuie sa spun ca elicoptere militare sovietice aterizeaza pe aeroporturi din Romania si ca militari NATO cauta aur cu aparate speciale pe teritoriul Romaniei sau ca se plimba ca porci prin loboda in toata Romania.

Daca doriti sa vorbim de terorism international marca mossad si CIA, asa cum guita America si Israel, sa incepem cu 9/11 septembrie 2001 cand au ucis zeci de mii de americani pentru ca Israel sa impinga America in razboi impotriva Irakului si pentru ce?
Pentru ca Israel sa jefuiasca Irakul si sa extermine poporul irakian, asa cum face in Romania de 22 de ani, iar majoritatea atentatelor de pe fata pamantului sunt provocate de Israel si America folosind masini capcana si roboti umani pline cu exploxibili, dirijate din spatiul cosmic cu ajutorul satelitilor militari, iar ulterior propaganda media Israeliana si Americana guita ca porcii ca teroristi au facut aceste atentate si pe urma ataca tari si natiuni nevinovate, adica sa-i pedepseasca pe cei vinovati pentru crimele deja comise de Israel si serviciile lor militare secrete, mai trebuie sa amintesc de atentate asupra unor cercetatori iranieni sau ministri din Libia si Siria?

Atentate marca CIA - mossad Israel:

- Anna Lindh Ministrul de externe al Suediei se opune inlocuiri monedei nationale suedeze Coroana cu Euro Jidanesc si face REFERENDUM sa intrebe cetateni suedezi daca sunt de acord cu aceasta inlocuire de moneda si suedezi refuza inlocuirea menedei Coroana cu Euro, iar la data de 10 septembrie 2003, Anna Lindh in varsta de 46 de ani a fost injunghiata de mai multe ori de un tanar mason de 26 de ani Mijailo Mijailovici.

- Olof Palme lider social democratilor si al Suediei a fost a asasinat intr-o strada din Stockholma 28 februarie 1986, impreuna cu sotia sa, cand se intorceau acsa dupa ce au fost la cinema.. Sotia a aupravietiut, iar crima a ramas nerezolvata. olof Palme a avut o atitudine critica la interventia SUA in Vietnam si a organizat in Suedia actiuni de protest impotriva razboiului dus de America in Vietnam si mai mult, pe data de 21 februarie 1986, Palme a participat la o demnonstratie impotriva Razboiului din Vietnam impreuna cu ambasadorul nord-vietnamez acreditat la Atockholm, iar SUA si-a rechemat ambasadorul din Suedia.

- La 22 iulie 2011, Israel a aruncat in aer sediul guvernului norvegian din Oslo si a asasinat, prin intermediul unui zombi francamason, zeci de copii aipoliticienilor laburisti, la o zi dupa ce ministrul de externe laburist al Norvegiei a declarat ca va recunoaste statul palestina, cerand totodata ca ocupatia evreiasca a Palestinei sa inceteze imediat. Anders Behring Breivik, a ucis 91 de oameni si este cetatean norvegian si mason cu sioniste.

Cat priveste Fondul Monetar International, statul roman are o datorie de peste 100 miliarde de euro, dar dupa cum bine se stie 80% din acesti bani sunt la organizatii si firme romanesti si straine, iar Romania si poporul roman plateste aceste credite si datorii, bani care sunt folositi de alti si fara stirea si acordul poporului roman.

In acest caz va rog sa DESECRATIZATI toate datoriile pe care le are Romania la FMI si cine le-a facut in numele natiei romane sa le plateasca si de urgenta si nu poporul roman sau sa fie pusi la pachet si trimisi in Israel sau America.

Am vazut ultimele schimbari politice din Romania si le cunosc foarte bine, inclusiv demiterea lui Basescu pentru fapte care le-a comis la alegerile din 2004 sau pentru expresii de genul: Tiganca imputita, dar in fapt dumneavoastra doriti indepartarea lui Basescu pentru al elibera pe Adrian Nastase si ca Patriciu sa nu ajunga din nou la puscarie, dar Patricu si Sorin Rosca Stanescu, adica colegii mei din PNL trebuie sa dea socoteala si pentru jaful de zeci de milioane de dolari de la Bancorex.

Ca cetatean al Romaniei sunt foarte ingrijorat de soarta mea si a familie mele, pentru ca nu stiu maine cand veti avea puterea deplina nu veti face mai rau decat Basescu, pentru ca toti care ati venit la putere in acesti 22 de ani, ati procedat la fel, ati folosit o tactica fascista, poporul ne-a votat trebuie sa ne suporte, dar poporul a votat pentru ce ati promis in campania electorala, iar dupa vot toti v-ati inrolat la ambasadele occidentale la usa sa primiti ordine si nu va interesat o zi de soarta Romaniei sau a romanilor, cu toti ati participat la jefuirea Romaniei si exterminarea romanilor.

A facut multe greseli Basescu, dar austeritatea, recesiunea, criza sunt cacealmale jidanesti spurcate, pentru reducerea numarului de locuitori pe Terra si sunt impuse de Israel, deoarece acest stat Israel controleaza toate institutiile planetare ONU, NATO, UE, FMI, Crucea Rosie internationala in care sunt agenti mossad sub acoperire, Tribunalul de la HAGA, CEDO si altele, iar reducerea salariilor si pensiilor a fost ordonata de ISRAEL, prin Soros-FMI si alti masoni si satanisti planetari.

USL are bani pentru salarii si pensii? NU
USL are bani pentru spitale si scoli? NU
USL are bani pentru IMM-uri, firmele lor private? DA
USL are bani pentru asociatii, fundatii, ONG-uri romanesti si straine? DA
USL are bani pentru investitori straini? DA si le va da 150 de milioane de euro.
USL a promis ca va disponibiliza 200 000 de romani? DA

Da, Basescu a redus salariile si pensiile, a inchis scoli si spitale, dar pe o politica externa impusa de FMI, adica de Israel si Soros, care a impus si metoda, nu mai finantati aceste institutii si spuneti ca nu sunt bani pentru spitale si scoli, le luati voi, si le dati la rudele si familiile voastre si pe urma le dati FMI -ului, iar cine nu doreste sa le dea unde zice FMI le fabricati dosare penale, asa cum s-a intamplat cu arestarea lui Marian Iancu de la Poli Timisoara, care a stat in puscarie pana a cedat RAFO.

FMI a impus ce sa se vanda si la cine sa se vanda anumite institutii si intreprinderi din Romania, iar acum doreste sa impuna si presedinti straini in regiile autonome din Romania si sa platim sute de mii de euro pentru aducerea lor in Romania.

Deja sunt trist, nu sunt locuri de munca si Oprescu membru PDSR-PSD, vinde RATB, iar daca cineva poate sa sustina ca Oprescu nu e membru PDSR-PSD sa priveasca campania electorala din 10 iunie 2012.

Dumneavoastra si USL il acuzati pe Basescu pentru prosta guvernare a Romaniei, dar in aceste cateva luni de zile vad ca urmati aceleasi cai batute de 22 de ani, colaborarea cu FMI, ori aducerea de investitori straini care ii mai si finantam, dar nu avem bani sa infiintam intrepriunderi si fabrici in care sa folosim resursele naturale ale Romaniei si sa creem locuri de munca, iar ministru de finante, jefuitorul de la Bancorex, Ministrul de finante Florin Georgescu iese la Antena 3, a mogulului Dan Voiculescu, care a jefuit 12 miliarde de dolari de la Crescent in perioada 1989-1990 si spune ca anul acesta va finanta investitori straini cu 150 de milioane de euro, acest Bancorex poate sa risipeasca sute de milioane de euro la straini, pentru ca apoi sa-i scuteasca de taxe si impozite si ei sa fuga cu bani.

De asemena, am ramas mut de uimire cand am vazut unealta lui Voiculescu, asociatul nostru in USL, respectiv Daniel Constantin- PC fost PUR, zis si Mister Ben, se comporta la fel cu renumitul comic englez, numit in guvernul Poanta Ministrul Agriculturii care spune: Noi vom vinde Posta Romana cu avocatii de la FACIAS si vom disponibiliza 5000 de postasi. PUNCT.
Si, care e atunci diferenta dintre PDL si USL?

Posta Romana a fost jefuita de PDL, Udrea si Valeriu Stoica cu zeci de milioane de euro si daca va amintiti Udrea a mai participat si la jefuirea RAAPPS cand a fost numita avocat particular sa apere interesele RAAPPS, dar daca priviti in urma, amandoi au fost membri PSD si PNL, dar culmea jafului identic este Turceni si Rovinari, unde avocati jefuitori au fost: Sova si Poanta.

De fapt, ce se intampla? Hoti striga HOTI si se schimba hotii intre ei de 22 de ani si asta se numeste cacealma politica jidaneasca si atentat la siguranta cetateanul si subminarea economiei nationale, dar pardon, aceasta economie nationala nu mai exista din 1989, avem economia mafiotilor politruci. De aceea, DNA nu se mai pronunta pe acest aspect: SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.

Am vazut cazul cu Arafat si l-am urmarit cu atentie.
In ralitate e vorba de jefuirea, distrugerea si inchiderea spitalelor din Romania pe motiv mincinos evreiesc si la ordin extern din Israel, ca nu sunt bani, dar in realitate se doreste trecerea spitalelor in proprietate privata, adica sa fie transformate in Fundatii si facute cadou la rudele si prieteni clasei politice, la fetele lui Basescu, la copii lui Nastase, familia Blaga, Videanu, Hrebenciuc si alti, dar dupa ce statul a investit sute de milioane in aparatura si modernizarea cladirilor respective, iar dupa aceea sa fie finantate de Guvernul Boc si acum de guvernul Poanta.
Acelasi lucru e valabil si in cadrul scolilor care s-au inchis pe motiv ca nu sunt bani, dar in realitate sa se faca gradinite particulare si sa se faca cadou tot clasei politice, pentru asta va votam sa jefuiti Romania si sa ne ucideti fara mila?

Daca imi aduc bine aminte un alt membru PNL, Eugen Nicolãescu la data de 22 august 2005, dupã demisia din functie a lui Mircea Cintezã, a fost numit în functia de ministru al sãnãtãtii publice în Guvernul Tãriceanu si a inceput distrugerea spitalelor din Romania, reducerea numarului de medici si de paturi din spitale si acum doua zile pe Antena 3 il critica pe Basescu cu privire la inchiderea spitalelor, de tot plansul, iar in mai 2008, procurorii DNA au început urmãrirea penalã împotriva lui Eugen Nicolãescu si a deputatului Cristian Boureanu, vicepresedinte al PDL, pentru „abuz în serviciu contra intereselor publice”. Cei doi sunt acuzati cã, în anul 2000, pe când erau membri în Adunarea Generalã a Actionarilor (AGA) de la Loteria Nationalã, au aprobat un act aditional la un contract dintre Loterie si firma greceascã Intracom, care a adus companiei românesti pagube de peste 120 de milioane de euro.
Mai e ceva de comentat?

Cat priveste sistemul energetic nu doresc sa intru prea mult pe acesta tema, deoarece ne-ar trebui zeci de mii de pagini de scris, dar doresc sa spun ca toate partidele aflate la putere in acesti 22 de ani, au participat la jefuirea energiei natiei romane, prin Videanu PDL, Pinalti PNL-PDL, ARLO, UDREA PSD-PNL, COCOS, Stolojan fost presedinte PNL si Alianta DA, Basescu si alti, dar cineva din clasa politica a cerut REFERENDUM sa intrebe natia romana daca e de acord cu privatizarile din Romania?
Nu
Acum dupa MOTIUNEA de CENZURA ati ajuns la putere in Romania si ce se intampla?

Jaful NATIONAL de la HIDROELECTRICA de miliarde de euro trece in paguba cetateanului roman, adica Videanu si baieti destepti din energie scumpesc energia, iar jefuitori sunt in continuare la furat si jefuit, membri de partid FSN respctiv: PDSR-PSD si aripa tanara UNPR, PD-PDL, PNL, PUR-PC si UDMR. Ca in fizica, perpetuum mobile politic, din 4 in 4 ani schimbam corupti, cu corupti si nimeni nu este vinovat, iar Romania este jefuita zilnic de 22 de ani si romani sunt ucisi fara mila.

Singura solutie pentru salvarea sistemului energetic al Romaniei este NATIONALIZAREA RESURSELOR ENEGRETICE ALE ROMANIEI, smulgerea energiei din mana baietilor destepti si readata Romaniei, iar daca nu doriti sa faceti acest lucru, insemna ca sunteti cu adevarat un dusman al natie romane, iar daca doriti rezolvati aceasta problema e simplu, aveti majoritate parlamentara si dupa cum s-a vazut ati facut ce ati vrut in 24 de ore.

Am ramas uimit cand am vazut stirea: VICTOR PONTA cere DESECRETIZAREA contractului de la ROªIA MONTANÃ

Premierul Victor Ponta a cerut, pe facebook, desecretizarea contractului de la Roºia Montanã. Proiectul Roºia Montanã va fi reanalizat împreunã cu organizaþiile neguvernamentale din domeniu ºi pânã nu vom avea aceastã analizã, nu va fi luatã nicio decizie, a declarat, de curând, ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Cum adica, Poanta prim ministru!!!!! si dumneavoastra si USL cu ajutorul voturilor din Parlament, ati schimbat conducerea Parlamentului si l-ati demis pe Basescu si azi Poanta se adreseaza ONG-urilor pe facebook pentru desecretizarea si analiza contractului de la Rosia Montana!

In acest caz, va solicit dumneavoastra sa DESECRETIZATI TOATE PRIVATIZARILE DIN ROMANIA, vedeti este o diferenta dintre subsemnatul si Poanta, eu ma adresez unei institutii a statului roman, iar Poanta prim ministru al Romaniei se adreseaza pe facebook pentru DESECRETIZAREA si analiza contractului de la Rosia Montana!

Poanta este prim ministru sau el inca nu stie ca e prim ministru? Poanta se adreseze parlamentului sau guvernului si nu pe facebook, ce face Poanta e o smecherie jidaneasca spurcata sa jefuiasca personal Rosia Montana, are cateva grupuri de prieteni pe facebook si ei il sustin si gata jefuirea Rosiei Montane.

Daca Poanta si dumneavostra doriti binele Romaniei si sunteti politicieni ADEVARATI si nu jefuitori de doi lei, faceti REFERENDUM cu privire la Rosia Montana sau orice problema de interes national si nu va mai pisati pe voi cu ong-uri si alte plosnite platite de poporul roman saracit, infometat si ucis.

Ponata prim ministru al Romaniei nu poate sa rezolve problemele din Romania decat cu sprijinul ONG-urilor, cu GDS-Tismaneanu, Patapievici, Hossu, UDMR, Fundatia Socrate si Soros, Pro demokakatia a lui Parvulescu si alti, plosnite finantate de poporul roman prin taxe si impozite, iar daca astia spun ca trebuie sa cedeze aurul de la Rosia Montana, Poanta va ceda impreuna cu Rovana Plumb aurul de la Rosia Montana Israelului-Soros si firmelor lor private?

Poanta a stopat si protejat toate dosarele de coruptie ale PSD-ului si ale lui Iliescu si Nastase si Hrebenciuc incepand de la Bancoorex, Jumbolia si altele, si acum e prim ministru si doreste sa conduca Romania dupa cum zic ONG-urile?

Dar, cine sunt ONG-urile, sugatori de bani nemunciti, bani care provin din txele si impozitele romanilor. ONG-urile sunt plosnitele Romaniei, rudele clasei politice, iar toata clasa politica guita de 22 de ani ca este criza si austeritate si ca nu sunt bani, se inchid spitale si scoli, se reduc salarii si pensii, dar sunt bani pentru aceste plosnite nationale asociatii, funadatii, ONG-uri romanesti si straine si IMM-uri care sunt scutite anual de taxe si impozite. Despre ce vorbim?

Detin informatia ca, Rovana Plumb si Poanta au dat liber la extractia de gaze de sist, prin ordonanta de urgenta, lucru care-l combateau atunci cand erau in opozitie.

Anual ambasadele straine acreditate in Romania organizeaza marsuri HOMESEXUALE si promoveaza schimbarile de sex, dar spre suprinderea mea, am aflat ca aceste operatii de schimbare de sex sunt gratuite si cheltuielile sunt suportate de toti cetatenii Romaniei din taxe si impozite si costa intre 20 000 si 60 000 de euro.

De zeci de ani, acesti ambasadori straini intervin brutal in treburile interne ale Romaniei si lucrul acesta este penalizat de legi internationale bine definite.

Astfel, Rezoluþia 2131 din 1965 ºi apoi în Rezoluþia 2625 din 1970, Adunarea Generalã a O.N.U. a subliniat inadmisibilitatea oricãror forme de intervenþie în treburile interne sau externe ale statelor.

Intr-un stat de drept aceste actiuni diversioniste si teroriste, cat si interventiile din media din Romania in legatura cu seful DNA, acesti ambasadori fascisti teroristi erau expulzati in secuna urmatoare, dar probabil politicieni nostri nu vor sa piarda o invitatie la o tuica, primita de la acesti ambasadori straini acreditati in Romania, iar la aceste manifestatii ale Diversitatii participa de ani de zile si Remus Cernea actual membru USL, coleg cu mine care sprijina aceste actiuni de degradare umana in Romania, in primul rand nu este etic si nici moral pentru tineretul roman haituit in scoli si la examene cu politia, jandarmi, procurori si camere video sa nu promoveze in viata si sa ramana pe strada fara meserie, serviciu si fara nici un venit pentru hrana si imbracaminte, asa ceva nu a existat pe timpul lui Ceausescu, erau probleme si atunci, dar frigiderele erau pline si romani aveau casa, serviciu si salariu, azi nu mai au nimic, nimic, nimic,...

Dupa 1989 a inceput o noua sovietizare si KGB-izare a Romaniei.
Conform H.G. nr.549/1991 si HG 288/1993 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate.
Cine era PRESEDINTE? Cine era consilier prezidential?
ILIESCU si MIRONOV cetatean de etnie sovietica: DUPA NOI TOT NOI, zice WALTER ROMAN NEULANDER, tatal lui Petre Roman PNL cand a venit pe tancurile sovietice in Romania, in 1944 cu sprijinul regelui Mihai.

Studenti basarabeni-rusi-ucrainieni sunt adusi la studii gratuite de 21 de ani in Romania pentru a inlocui cetateni romani in institutiile statului roman, iar povestea cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara stil bolsevic: MIRONOV ALEXANDRU care era foarte pornit dupa 1989 impotriva poporului ROMAN si spunea ca in institutiile statului ROMAN trebuie sa fie adusi cetateni RUSI, asa cum este el si numai ei trebuie sa conduca ROMANIA.

In acest caz, etalon este EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN de etnie rusa angajat in MAE, ministru secretar de stat care negociaza pentru Romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american, in numele statului roman si a poporului roman, iar instalarea scutului antiracheta in Romania inseamna trecerea definitiva a armatei romane sub comanda generalilor americani si statul roman va fi obligat sa le plateasca salarii de zeci de mii de dolari si mai mult, ne vom imprumuta la Israel si Soros si vom plati anual intretinerea acestor instalatii sute de milioane de dolari, iar in final trebuie sa cumparam si rachete pe care sa le aruncam dupa tintele inamice.

Tomac a fost adus la studii gratuite in Romania pe banii romanilor si acesta a facut diferenta la alegerile din 2009, deaorece a folosit studenti basarabeni la actiuni de protest pentru sustinerea lui Basescu in perioada 1-5 decembrie 2009 in toata Romaniasi si acestia au fost finantat si dirijati de PDL-Basescu si de SOROS.

Mai mult, au votat de mai multe ori impotriva Romaniei si a romanilor in centrele de votare speciale pentru BASESCU-SOROS-FMI, iar basarabeni care au avut cetatenie romana au falsificat PROCESELE VERBALE din centrele de votare pentru a ataca si distruge Romania si a apara interesele Israelului-Soros in Romania.

Din 1991, Romania le asigura acestor basarabeni rusi studii gratuite, cazare, bursa si masa, mai mult, statul roman le finanteaza si asociatiile, fundatiile si ONG-urile, iar pentru viermi romani nu sunt bani, nu credeti priviti ACTIUNEA 2012 si NOII Golani.

In Romania sunt PRO BASARABIA si la Chisinau solicita dezmembrarea Romaniei si infiintarea Republicii Transilvania si participa la actiuni diversioniste si teroriste in Romania, l-au atacat pe ION iliescu la fiecare lansare de carte si au participat la proteste si actiuni de strada in Romania si la Chisinau, priviti si in 7 aprilie 2009, sprijiniti de grupul GDS Vitalie Ciobanu cand au incendiat Parlamentul de la Chisinau, R. Moldova.

Eugen Tomac prietenul lui EBA, actualmente membru al Consiliului Mondial Român. A venit în România la vârsta de 17 ani prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul graniþelor. Este redactor al revistei de culturã istoricã Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia ºi românii de peste hotare, dar ºi studii privind istoria Statelor Unite ale Americii. Eugen Tomac este profesor de istorie la Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituþie ce aparþine de Ministerul Afacerilor Externe, unde studiazã tineri din Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina, viitoare cadre de conducere in institutiile statului roman si in misiunile diplomatice romanesti acreditate in strainatate si tineri romani unde se gasesc in aceasta ecuatie? Si, pentru care motiv Romania trebuie sa finanteze tineri straini si sa le asigure si locuri de munca in Romania, iar pe de alta parte atacati si ucideti tineri din Romania.
Care-i filozofia?

Unde au fost plecati Poanta si Kakaterina Andronescu, ciuma si cancerul invatamantului romanesc sapatmana trecuta?

In republica Moldova pentru a aduce cetateni basarabeni de etnie sovietica la sudii gratuite, in numar de 5 000 de persoane, asta zice Poanta, dar informatiile noastre e vorba de 500 000 de tineri si mai mult, le va asigura si locuri de munca, dar pentru tineri cetateni romani nu sunt studii gratuite si nici locuri de munca. Si, pentru care motiv Romania trebuie sa faca acest lucru?

Traim intr-o Europa democratica, iar granitele sunt libere si Romania si R. Moldova au aceiasi conducere democratica adusa la putere prin vot popular si Romania si R. Moldova se imprumuta la Soros-FMI si nu vad motivul pentru care trebuie sa aducem straini la studii gratuite in Romania si sa oropsim si sa vanam tineri nostri autohtoni, copii nostrii viitorul Romaniei?

Deja, am vzut cine sunt si ce fac acesti basarabeni in Romania, ataca Romania si statul roman si participa la fraudarea voturilor romanilor in interesul Israelului si al lui Soros si participa la actiuni diversioniste si teroriste in Romania si R. Moldova la ordinele Israelului- Soros. PUNCT.

Nu va scriam acest lucru, dar dupa 1989, Romania a inlocuit agenti NKVD -KGB sovietici adusi de Regele Mihai in Romania dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, cu acesti studenti basarabeni rusi, care se gasesc in institutiile statului si participa la jefuirea si distrugerea statului roman si exterminarea natiei romane, de fapt Romania a inlocuit pe Ana Pauker cu George Simion si alti.

Am vazut sistemul terorist fascist politic din parlamentul Romaniei, condus de Basescu, cat si de dumneavoastra, majoritatea face legea, nu este bine si e foarte grav pentru ca toate aceste actiuni teroriste politice din politica si institutiile statului roman, nu au legatura cu Romania si cetateanul roman, ci cu interesele dumneavoastra politice, iar noi suntem simpli chibiti pe margine pe care ii ucideti cand doriti si fara mila, chiar daca suntem colegi in acelasi partid, respectiv PNL.

V-am mai scris si pentru urmatorul motiv, Ramona Manescu spune ca: Crin Antonescu ar putea pregati legislativ trecerea la monarhie

Ramona Manescu, europarlamentar PNL, a discutat cu membrii Partidului National Liberal posibilitatea revenirii la monarhie, o schimbare pe care crede ca ar putea sa o pregateasca din punct de vedere legislativ Crin Antonescu.

Ramona Manescu sustine ca a discutat, in cadrul unei intalniri cu bloggerii liberali, despre posibilitatea schimbarii regimului din Romania, prin revenirea la monarhie.

Eu sunt membru PNL de peste un an de zile si nu am fost invitat la aceasta discutie si nci nu s-a discutat online acest subiect, Ramona Manescu face exact ca si Poanta cere sprijinul ONG-urilor pentru analiza contractului de la Rosia Montan, dar va intreb Poanta e prim ministru al Romaniei, poate nu stiu eu si nici el?

Daca e prim ministru pentru ce nu cere DESECRETIZAREA privatizarilor din Romania si nu cere o analiza a guvernului sau parlamentului in legatura cu Rosia Montana si sa o faca publica si sa faca REFERENDUM si nu pe vorbele unor plosnite intertinute de natia romana, asociatii: Pro Demokakatia-Parvulescu si GDS- Tismaneau, Hossu si UDMR, Fundatii si ONG-uri, Poanta e prim ministru sau o gluga de coceni?
Problema e foarte grava, tinand cont de tot ce s-a intamplat in aceast scurta perioada de timp, imi este teama ca avand majoritatea parlamentara, trecem fara REFERENDUM la Monarhie, asa cum s-a vandut si distrus Romania fara REFERENDUM.

Priviti adevarate democratii: Suedia si altele, sunt probleme care privesc comunitatea din aceste tari, politicieni respectivi nu procedea in stil fascist terorist cum se intampla in Romania de 22 de ani, oameni fac REFERENDUM sa ii intrebe pe cei care i-au trimis in institutiile statului sa le apere interesele, ce e bine si ce e rau si nu ataca ca pesti carnivori PIRANHA, sa ucida tot si pe toti.

De 22 de ani vorbim de coruptie, dar mai rar de cumpararea de fregate-fiare vechi englezesti cu peste 150 de milioane de lire sterline, la care a participat si Printul Duda, prin Fundatia principesa Magareata si au primit un comision de 7 milioane de lire sterline si mai mult, fundatia Magareata e intretinuta de poporul roman din taxe si impozite, iar pentru cetateni romani nu sunt bani pentru salarii si pensii, se inchid scoli si spitale si cine sa vina la putere? Regele Mihai?Ii platim pensie Regelui Mihai care nu este redusa, si-i platim aceasta pensie pentru toate nenorocirile provocate natiei romane, de rasul lumii.

Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania, Regele Mihai, din 2011 se numeste Casa regala de Romania, iar dupa cum se vede Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen din Romania, condusa de Regele tortionar Mihai e un SRL ordinar care si isi schimba sigla cand doreste si cum doreste, e treaba lor, dar nu in numele Romaniei si al romanilor.

Acest rege venetic tradator de neam si tara, a bagat Romania in razboi alaturi de rudele sale germane si de Hitler si Romania plateste si azi pentru aceasta alianta, ori a cedat neconditionat Romania bolsevicilor, a implementat comunismul, a ucis pe toti cei care se impotriveau implementarii comunismului, a deportat romani in Siberia bolsevica, a abandonat militari romani in Crimeea- bolsevica, iar cei care au ajuns in Romania haituiti de partizani si de trupele sovietice, fara hrana si apa, au fost condamnati pentru ca au luptat impotriva Rusiei, alaturi de Antonescu si rege Mihai, condamnati pentru crime impotriva umanitatii.

Regele Mihai a complotat la atacarea Romaniei in decembrie 1989 si instiga romani de la postul de Radio europa Libera sa iasa in strada impotriva romanilor, impotriva comunismului si sa-l sutina pe Tokes pentru ca sa vina Ungaria-UDMR si Israel si Soros la putere in Romania si sa conduca, si sa distruga si sa vanda Romania si sa extermine poporul roman.

Ce sa faca Regele? Sa vanda Romani in continuare, sa aduca straini in institutiile statului roman, daca cu romanasi nostri in institutiile statului murim de foame si de sete, dar cu straini adusi de rege la furat si jefuit o vom duce mai bine?

Ce sa faca regele? Sa discute personal cu FMI sau cu NATO si noi unde suntem in aceasta ecuatie? Se vand terenurile agricole la ordinul Israelului, iar noi deja suntem sclavi in tara noatrsa, fara carnet de munca si fara nici un drept ca cetateni ai Romaniei, murim de foame, fara serviciu si salariu si aducem cetateni straini la consiliul europei sa reprezinte interesele Romaniei de care nu a auzit nimeni in Romania si nu ii cunoaste nimeni din Romania sau pe Funeriu il numim Ministru invatamantului sa ne vaneze copii la examene si sa numere secundele la miscarea pumnului lui Basescu, atunci cand loveste un copil si romani cu studii superioare si cu inima de romani ii saracim, infometam si ii gonim sa plece din Romania.

Ce sa faca regele? Sa bage Romania in razboi alaturi de Israel, in al treilea razboi mondial planificat de Israel si America? Asa, cum a bagat Romania in Razboi alturi de neamurile sale germene si Hitler, dar dupa ce a cedat de bunavoie Basarabia si Bucovina sau alaturi de Rusia impotriva Germaniei si apoi cedeaza de bunavoie si nesilit de nimeni si NECONDITIONAT ROMANIA Rusiei?

Acum in situatia aceasta ne trebuie Rege? Acum cand aducem investitori straini la furat si jefuit si se vinde Romania de 22 de ani si mai mult, finantam investitori si nu avem bani pentru salarii si pensii si scoli si spitale si nu avem bani sa facem intreprinderi si uzine sa folosim resursele naturale ale Romaniei si sa creem locuri de munca, dar aceste resurse naturale sunt vandute de toata clasa politica pe nimic la ordinul Israelului, iar bani ajung la cei care vand Romania si nu la cetateanul roman. Despre ce vorbim?
Ce sa faca regele Mihai sa puna capac pe toate actele de coruptie ale intregii clase politice si sa va apere averile provenite din vanzarea Romaniei. Pe mine ca cetatean al Romaniei nu ma poate ajuta si nici Romania, pentru ca Romania are un sistem fascist la fel ca si Marea Britanie, Spania, Italia si altele, una se declara in alegeri si alta fac dupa ce ajung la putere.

La fel se intampla in Marea Britanie, Spania si altele, e acelasi sistem politic fascist, se finanteaza asociatiile si funadatii si IMM-urile, iar cetateanul britanic traieste din ajutor social, dar stati un pic a inceput meciul in Spania cu rege cu tot la putere si o sa vedeti meci in Spania, pentru ca asuteritatea si recesiunea si criza sunt impuse de Israel si Soros pentru exterminarea poporului spaniol si sa vedem pe unde scoate camasa regele Spaniei.

Regele Juan Carlos al Spaniei si-a redus salariul cu 20.000 de euro, de parca el traieste din salariu, iar ginerele regelui, a deturnat 17 mil. euro din fonduri publice si a fost audiat de procurorii din Mallorca, in Romania Magareata regala a primit un comision de 7 milione de lire sterline, prin cumpararea a doua fegate de la Regina Elisa-WC-beta, una functioneaza, iar cealalta e pentru piese de schimb, cu sprijinul guvernului Nastase-PSD.

Pentru ce sa vina Regele la putere in Romania? Sa scufunde fregatele in Marea Neagra sa nu se mai stie nimic despre acest jaf national regal?

Solutiile pentru salvarea Romaniei sunt:

NATIONALIZAREA RESURSELOR ENERGETICE ALE ROMANIEI si terminam cu baieti destepti, nu mai au ce suge, decat pula.

STOP FINANTARII ASOCIATIILOR, FUNADTIILOR, ONG-URILOR SI IMM-URILOR ROMANESTI SI STRAINE, sa nu intelegeti ca sunt impotriva acestor plosnite parazite asociatii, fundatii, ONG-uri sau IMM-uri, dar cine le doreste si vor sa-si faca, sa le faca pe banii masi, pe bani lor si sa traiasca din banii lor si nu pe bani nostri.

Afara NATO din Romania si stop finantari actiunilor militare NATO, deoarce zilnic se dovedeste ca NATO duce o campanie militara terorista internationala pentru ca ISRAEL sa ajunga la putere pe aceasta planeta, sa conduca toate natiunile planetei, sa le controleze militar, economic, social, politic, cultural, religios,...

Afara FMI din Romania, sau desfiintarea institutiilor statului roman si numirea FMI-ului in mod direct sa conduca Romania sau ambasada Americii, si toti politicieni sa plecati dracului acasa si nu mai trebuie sa facem alegeri din 4 in 4 ani, nu mai risipim bani cu voi si voi sa vindeti si sa distrugeti Romania si sa ne ucideti fara mila.

Romania are nevoie de industrie si economie controlata de stat si nu de grupuri mafiote romanesti si straine, industrie si economie care sa sigure locuri de munca si prosperitatea Romaniei si siguranta neamului romanesc.

Eu am inteles ca poporul roman va voteaza si va aduce la putere in Romania pentru a administra Romania pentru binele Romaniei si al poporului roman, dar in acesti 22 de ani ati distrus si vandut Romania si ne ucideti zilnic fara mila, asta nu e politica, e terorism politic de stat, e razboi politic pe fata impotriva Romaniei si natiei romane din institutiile statului roman.

Toate aceste probleme doresc sa le discut cu conducerea PNL sau USL, deoarece sunt probleme importante care afecteaza grav Romania.

Cu stima, Manoliu Valntin

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928