IULIAN MOLDOVANU, ORI UNDE DAI SI UNDE CRAPA.

Subject:
Re: Raspuns: Scrisoare Deschisa adresata lui Traian Basescu
Date:
6/9/2012 2:02:57 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Stimate d-le Iulian Moldovanu,
 
Va multumesc pentru mesaj si va raspund urmatoarele:

In primul rand daca ati fi nutrit aceleasi sentimente de revolta ca si mine contra dusmanilor umanitatii, le-ati fi facut cunoscut pana acum fara nici o rezerva si teama, mai ales ca pretindeti ca, cunoasteti bine gramatica limbii romane. Dar n'ati avut acest curaj, ci aveti curajul sa-mi cautati mie nod in papura, pentru niste lucuri marunte, cu care incercati sa-mi inchideti gura, asa cum de fapt ati afirmat "lasati pe altii sa faca astfel de demersuri". Daca v-a placut sau nu continutul scrisorii mele adresata lui Basescu, nu-i nici o problema, ci problema grava este ca altii se dau mari zmei si specialisti in demersuri, in fond numai gura este de ei ca la articolul fapte sunt ZERO.
 
In al doilea rand, si eu sunt din judetul Botosani, mai exact din satul Cervicesti com.Mihai Eminescu, asa ca daca vreti sa va interesati pentru a ma cunoaste mai bine, va puteti deplasa in localitatea mea natala si ce veti auzi despre mine de la consatenii mei, in mod sigur vi se va face parul in cap maciuca. Eu sunt un luptator pentru libertate, dreptate si adevar, nu un lingvist ori palavragiu cum mi-ati lasat impresia ca sunteti dvs. Am trait jumatate din viata mea in Romania, dar sa fiu sincer n'am auzit de dvs. ca fiind un oponent al dictaturii comuniste. In schimb cunosc alte persoane cu numele de Moldovanu, de prin partile Dorohoiului si alte localitati cu care am colaborat contra tiraniei judeo-comuniste, si care merita toata lauda si cinstea din partea mea. Vad ca v-a deranjat faptul ca am facut "referire la originea etnica". Domnule, sunteti sigur ca sunteti moldovean, ori numai numele va este de "Moldovanu" ? Sper ca nu v-ati luat acest nume sa lasati impresia ca sunteti mai moldovean decat moldovenii si mai cu seama decat Domnul Nostru, Mihai Eminescu, asa cum si jidanul Petre Neulander si-a luat numele de "Roman" ca sa para mai roman decat romanii si mai cu seama decat Maresalul Ion Antonescu. Am specificat clar in scrisoarea mea adresata lui Basescu ca “Nu sunt deloc patimas ori rasist, de aceia atunci cand, un roman greseste fata de semenii sai ori umanitate il mustrez  foarte aspru, iar daca un strain, fie el chiar jidan ori tigan, face bine umanitatii il apreciez si respect.”.  Asadar, afirmatia dvs. cu “atac la persoana prin referire la originea etnica” este lipsita de logica, o inchipuire bizara si un atac grosolan la adresa mea, fara sa va fi cunoscut vreodata, sa va fi facut vre-un rau, ori sa va fiu dator cu ceva.Sunteti penibil domnule !
 
In al treilea rand,sa stiti si dvs. ca Mihai Eminescu este cu adevarat Domnul Nostru (Our Lord), nu jidanul Isus din Nazaret Regele Iudeilor (INRI), la care se inchina din prostie, din lipsa de cultura si demnitate nationala, natiunea romana si romanii de pretutindeni. Deci eu scot in relief niste adevaruri istorice pe cand dvs. vreti sa le tineti ascunse poporului roman si sa-l tineti in robia mostenirii, traditiilor si legilor jidanesti si mai si pretindeti ca un mare cunoscator al limbii romane, demascati planurile acestora introduse in toate sistemele capitaliste, comuniste, socialiste, democratice, masonice, monarhiste si crestine si chiar in cadrul Miscarii Legionare. Hai domnule,lasa-ti vrejeala ca nu sunt nascut ieri,iar  in viata mea am avut de-a face cu cele mai feroce forte anti-umane ca: Securitatea, Militia, Procuratura, SRI-ul, Mossadul, OSI-ul, ADL si altele. Dar ce sa-i faci, vorba unui proverb intelept “Dupa razboi,  multi viteji se arata!”.
 
In al patrulea rand,ceea ce am aratat eu in scrisorile adresate lui Basescu si Ponta, se bazeaza pe documente, si surse sigure de informare, nu pe speculatii ori interese personale, asa ca va sugerez  sa meditati mai bine asupra la tot ce le-am scris eu acestor pretinsi oficiali ai Romaniei, in realitate reprezentati ai conspiratiei internationale sioniste. Spre exemplu am spus, citez: "Am indurat destul persecutiile si teroarea sistemului diabolic sionisto-comunist si nu dorim sa induram acum brutalitatea si torturile sistemului sionisto-capitalist ale imperiului sionisto-american. Statele Unite nu mai este de mult o tara a democratiei si libertatii, ci a preluat rolul Uniunii Sovietice, iar de dragul Israelului si a suprematiei elitei sioniste au devenit jandarmul lumii." De asemenea, am spus,citez “Asadar, falsa poveste ca “Vin Americanii” , a fost scormonita chiar de catre propaganda comunista, pentru ca comunistii care colaborau strans cu americanii erau informati bine ca americanii, n’au nici un interes sa strice stransele relatii cu tovarasii lor comunisti si sa elibereze Romania de sub dictatura sionisto-comunista.”  Si atunci de unde ati scos dvs., din burta ca : "Ar fi cazul sa recunoasteti ca in randul acelora care muncesc cu sarg la globalizare sunt si foarte multi americani de soi... veritabili. Faptul ca incercati sa-i disculpati pe aceia, numai pentru ca dv traiti printre ei, iarasi va discrediteaza discursul." Eu sunt conservativ, nu neoconservativ si fac  politica de dreapta in Statele Unite, iar daca un American nejidan serveste interesele globalismului sionist, fiti sigur ca nu-l uit si iert si exemplu este John McCain, fostul candidat la presidentia Statelor Unite pe care l-am repezit de nu s-a vazut, cu tot eroismul lui militar.
 
In al cincilea rand, eu nu acuz si nu ma leg de nimeni fara un motiv bine intemeiat si dovezi. Si nici nu recurg la legile mostenirii iudaice din Constitutia Romaniei,ci la  legile omeniei de care dvs. sunteti strain, ori nu vreti sa auziti de ele si sa le recunoasteti. Si nu numai pe Traian Basescu si Victor Ponta, i-am demascat, ci pe Ion Iliescu, Petre Roman, Adrian Nastase, Corneliu Vadim Tudor si multi alti neocomunisti deghizati in democrati. Dar cum dvs. nu sunteti un om bine informat, n’aveti de unde sa stiti toate acestea si mai cu seama activitatea mea nationalista si de dreapta. De aceia, va recomand sa va informati mai bine, apoi sa vorbiti, ca altfel imi lasati impresia ca sunteti un ipocrit, caruia ii place sa manance un c**** cu lingura si sa spuna ca tare este bun.
 
In al saselea rand, tin sa subliniez ca, mesajul dvs. este plin cu negativisme, gelozie, egoism si ura pentru tot ce fac eu bun pentru rasa, natia si tara mea natala. Cred ca, daca taceati, vorba proverbului “filozof ramaneati”, dar asa v-ati facut un dusman nedorit.  Ati spus ca, cu “mijloacele astea nu va aratati demn de respect”. Dar ce parere aveti dvs., ca pentru terfelirea celor scrise de mine lui Basescu si Ponta, dvs. meritati vre-un respect din partea mea ? Nicivorba ! Si ar fi bine sa nu-l mai acuzati pe de o parte pe Basescu de “tradare”, iar pe de alta parte sa va dati drept avocatul lui, ca asta inseamna ca sunteti un om pervers si mediocru. Si inca ceva, avand in vedere ce mi-ati scris, va asigur ca n-o sa va cer niciodata opiniile, pentru ca sunt denaturate, lipsite de sens si un obiectiv clar. Apoi nu greselile de redactare, lipsa unei virgule ori a unui punct sunt o crima, ci o crima este ceea ce se intampla in Romania de la 23 August 1944 pana in prezent. Corect, nu ? Asa ca, legati-va de cei care distrug rasa, natia si patria noastra si, nu va mai dati mare “destept” ori  lega aiurea’n tramvai de mine, ca nu m-am adresat dvs., ci lui Traian Basescu si Victor Ponta. Prin urmare lasatii pe acestia sa-mi raspunada la scrisori, si nu va mai bagati nasul unde nu va fierbe oala.Totul in viata  se face prin risc, iar daca eu si altii ca mine, despre care dvs. ziceti ca nu sunt “demn de respect”, nu ne-am fi riscat viata sa doboram dictatura comunista, si astazi traiati in Republica Socialista Romania. Ati spus, citez: “Imaginaginati-va ce simtim noi, cei care stam in tara!!!”  Simtiti pe propia piele saracia si mizeria care domina in tara, pentru ca sunteti lasi si n’aveti curajul sa va ridicati la lupta contra raului si intunericului satanic, asa cum am avut curajul s-o fac eu si alti patrioti nationalisti ca mine contra regimului opresiunei judeo-comuniste. Dvs. suferiti de boala trufiei, dar sa nu uitati ca aratand cu degetul impotriva mea, trei degete sunt indreptate impotriva dvs. In concluzie daca aveti fapte contra raului si pericolului ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numiti jidani/evrei/israeliti/sionisti si agentii lor mai stam de vorba, altfel stati in banca dvs. si nu mai incercati sa faceti teoria chibritului.
 
Dr.Constantin Burlacu
 
P.S. Ascultati/cititi/informati-va  si… dati mai departe adevarul.
 
 
 
 
 
ZIONISIM HAS A HUGE INFLUENCE ON ROMANIA
 
 
In elaborate reports by the Romanian Service of Information (SRI) I discovered that this institution’s principal interest is to protect the Jewish community, synagogues, Jewish cemeteries, and the Jews’ dirty business in Romania....
 
Adevarul la lumina:
 
 
Adevaruri tulburatoare:
 
 
 
 
 
Domnul nostru, Mihai Eminescu
 
 
Acolo unde i tara mea
 
 
 
 
Subject:
Răspuns: Scrisoare Deschisa adresata lui Traian Basescu
Date:
6/9/2012 2:09:58 A.M. Eastern Daylight Time
From:
Reply To:
To:




Sent from the Internet (Details)

 
In a message dated 6/9/2012 2:09:58 A.M. Eastern Daylight Time, iulianmoldovanu@yahoo.com writes:
 
stimate domnule Constantin Burlacu,
 
Inainte de toate vreau sa va asigur ca si eu nutresc aceleasi sentimente de revolta impotriva sistemului financiar international, a miscarii de globalizare fortata a natiunilor si a lacomiei celor care se vor stapanii lumii.
Numele meu este Iulian Moldovanu. Am citit mesajele dv, dar o sa fiu sincer si o sa spun ca sunt foarte dezamagit de ceea ce am citit din urmatoarele considerente:
 
- Textele contin numeroase greseli de redactare, greseli gramaticale si pe alocuri lipsa de sens. Asta ma duce cu gandul la o slaba cunoastere a limbii romane sau cel putin la neatentie in redactare. Asta spune cate ceva despre autorul documentului. Ca sa-ti permiti sa tragi la raspundere pe cineva trebuie sa faci dovada ca esti cel putin la fel de informat, de instruit si de bun ca el. Or dv. nu va cunoasteti si nu va respectati suficient nici limba materna. In aceste conditii sa-l numiti pe Eminescu „Domnul Nostru” suna mai mult a fanfaronada.
- Scrisorile contin o cantitate mult prea mare de subiectivism si opinii personale pentru un rechizitoriu la adresa unei persoane oficiale. Eu, personal, l-am acuzat de tradare pe domnul presedinte, intr-un demers similar facut la inceputul anului, dar pe o problema punctuala si cu argumente din Constitutie, nu cu pareri personale. Opiniile personale intr-un dialog cu o institutie oficiala nu au prea mare valoare.
- Scrisorile sunt un amalgam de idei, opinii si informatii din diverse domenii și nu poarta un mesaj clar. Eu, unul, nu as semna un astfel de document.
- Obiceiul de a acuza un singur om de toate relele lumii, numai pentru ca e expus public, descalifica. E necesara o privire mult mai lucida asupra lucrurilor. Tot asa cum si acuzarea exclusiva si obsesiva a sionistilor si evreilor este un sablon cultural al vestului. Ar fi cazul sa recunoasteti ca in randul acelora care muncesc cu sarg la globalizare sunt si foarte multi americani de soi... veritabili. Faptul ca incercati sa-i disculpati pe aceia, numai pentru ca dv traiti printre ei, iarasi va discrediteaza discursul. Punctul dv de vedere este unilateral si partinitor.
- ... limbaj suburban, atac la persoana prin referire la originea etnica.... si ar mai fi si altele, dar ma opresc aici. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar cu mijloacele astea nu va aratati demn de respect.
 
Inteleg ca sentimentele dv sunt puternice. Imaginaginati-va ce simtim noi, cei care stam in tara!!! Dar consider ca aceste demersuri trebuie facute cu mult mai mare atentie pentru a nu risca penibilul. Va recomand sa revizuiti profund documentele, cereti si opiniile unor cunoscatori si mai bine lasati pe altii sa faca astfel de demersuri.
 
Iulian Moldovanu
Botosani

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928