Auzi si la asta, cica tatal lui Corneliu Zelea Codreanu a fost jidan.

Subject:
Re: Asa-zisa “investitie romano-israeliana” este o excrocherie jidaneasca
Date:
6/27/2012 12:50:16 A.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Ing. Emil Gheorghiu, M.S., PhD
Confirm primirea mesajelor dvs. din 23 si 25 Iunie a.c. si va raspund dupa cum urmneaza:
1). De la bun inceput doresc sa va spun ca-mi plac oamenii dintr-o bucata care stiu sa lupte si sa se scacrifice pentru cauza nationala, pentru ca, nimic in lumea asta nu se dobandeste, decat prin sacrificiu si sange. Povestea cu “fate frate cu dracul ca sa treci puntea” nu este specifica poporului roman, pentru ca-i o rusine, umilinta si dovada de egoism si lasitate. Deci sa fie clar ca Buna Ziua, ca acest gen de oameni care preiau de la jidani lingusirea, perversitatea, hotia si minciuna, pentru a trai ei bine, atat in sistemul comunist, cat si in cel capitalist, ori mai nou in cel globalist sionist al Noii Ordine Mondiale jidanesti,nu sunt oameni de omenie, ci niste sarlatani si escroci. Daca toti romanii ar lua exemplul dvs. cu “fate frate cu dracul ca sa treci puntea”, ori “capul plecat sabia nu-l taie” ar insemna sa avem un popor de nimic, decazut moral si spiritual, un popor fara caracter, demnitate, cinste si onoare nationala. Asta educatie vreti dvs. s-o faceti Natiunii Romane ?
2). Este destul de trist ca sunteti roman si pretindeti ca sunteti din Rm.Valcea, dar nu stiti ca romanii sunt mult mai destepti/inteligenti/intelepti decat jidanii. Asadar nu avem nevoie de hotia, curvarsaria si minciunele jidanilor, pentru ca acestea oricat de importante si valoroase ar fi pentru jidani sunt o rusine, o dovada de lipsa de bun simt si civilizatie, si fapte anti-sociale, imorale si criminale. Cu aceasta ocazie doresc sa va spun ca cunosc bine judetul dvs. natal Valcea, unde am lucrat ca sef de restaurant la Horezu si Vidra-Voineasa. Sotia mea este de sub poalele Muntelui Cozia si am fost cununat acolo de catre preotul ortodox legionar Ghita Carstescu. Preotul Carstescu a facut multi ani de inchisoare in timpul regimului judeo-comunist, dar nu pentru credinta in jidanul Isus Cristos, ci pentru credinta in nationalistul roman Corneliu Zelea Codreanu si Garda de Fier. Copiii acestui legionar n’au avut dreptul la invatatura sub regimul comunist, pentru ca el nu a vrut sa se compromita, si a refuzat sa se faca frate cu dracul pentru a trai bine cu familia sa. In judetul Valcea am facut o parte din armata la Petrimanul si Jidoaia, iar in 1977 am fost arestat la Voineasa de catre securitate pentru instigarea muncitorilor de pe santierul hidroenergetic Lotru si de la mina Cataracte la revolta impotriva regimului dictaturii comuniste. Acest judet era plin de jidani cu nume schimbate.
3). Referitor la cartile pe care le-ati citat, le-am citit si studiat de mult, si nu numai pe acestea doua, ci multe multe altele si ca drept dovada le gasiti inserate in filmul “ZIONISIM HAS A HUGE INFLUENCE ON ROMANIA”.
4). Nu stiu de cat timp n’ati mai fost in Romania, dar din surse demne de incredere sunt informat ca taranilor romani le este sacarba sa munciasca pamantul lor, dar nu mai cu seama sa lucreze intr-un kibut, adica intr-un nou colectiv judeo-bolsevic. Si nu-i exclus ca, vazand ca vreti sa-i injugati la un alt jug de sorginte jidaneasca, taranii asa cat de “prosti’ si “inculti’ ii credeti, sa va judece ca pe Isus Cristos, sa va biciuieasca si arunce cu pietre in dvs. Romanii si mai cu seama taranii sunt foarte sensibili cand merge vorba despre jidani, pentru ca, ei au patit atatea necazuri din cauza jidanilor si ideilor lor diabolice si s-au saturat de acestia ca de mere padurete. Si am sa va dau un mic exemplu.Fostul rabin al comunitatii israelite din Romania, Moses Rosen, intr-o lucrare a sa, a povestit cum in cel de-al doilea razboi mondial a fost concentrat la o unitate militara din Dorohoi. Cu scopul de a se strustrage plecarii pe frontul anti-sovietic,sa lupte in para focului,pentru Romania, unde manca o bucata de paine buna, s-a prefacut ca-i bolnav, a ramas in urma plutonului militar din care facea parte si s-a trantit in mijlocul drumului. A fost gasit acolo de un taran roman, care s-a oferit bucuros sa ajute un soldat in uniforma militara romana. Fiind insa intrebat de Rosen, ce ar face daca ar sti ca-i rabin, l-ar ajuta ? Acesta nici una nici doau i-a raspuns. Daca esti jidan atunci sa arzi aici ca un chibrit, trantindu-l intro balta, sa-i treaca “febra”. Asadar, nu-i exclus sa va treziti si dvs. aruncat intr-o balta de vre-un taran roman, daca incercati sa-i fortati pe tarani, sa accepte planul dvs. cu kibuturile din Israel. Si in Statele Unite cu toate ca fermierii americani au alte conditii de viata si utilaje modern este o mare problema cu agricultura si nu din cauza ca in Romania unde ziceti ca “taranii nostri si-au pierdut complet increderea in clasa politica comunista sau mostenita de la comunisti”, ci din cauza ca copiii lor nu mai vor sa lucreze pamantul, ci vor sa stea pe scaun intr-un birou, ca toti cei de la oras, care le dau sfaturi parintilor lor cum sa-si lucreze pamantul. In locul lor au fost adusi imgranti ilegali din Mexic si alte tari, care fiind prost platiti fac o munca de mantuiala, din care cauza produsele agricole au ajuns exagerat de scumpe. Si nu numai atat dar pentru a mari productia, fermierii americani folosesc tot felul de chimicale, care odate intrate in legume, fructe si ceriale intra in corpul uman ca o otrava care ucide lent. Vreti ori nu vreti sa recunoaste, adevarul este ca in lume au loc mari schimbari si nu-i exclus ca cu timpul taranii sa se mute la orase, iar orasenii la sate. Si aceasta nu-i deloc rau, pentru ca-i bine sa vada si orasenii, cum se munceste din greu pamantul pentru a le oferi oamenilor o bucata de paine sa nu mara de foame.
5). In legatura cu Corneliu Zelea Codreanu, ori sunteti total dezinformat desi ziceti ca ati plans de mama focului citindu-i opera si ascultandu-i cantecele patriotice, ori incercati sa faceti o diversiune impotriva sa, ca lumea sa fuga de el ca dracul de tamaie. Numele de Zelea provine de la zalele cu care sunt impodobiti caii in zilele de sarbatoare nationala. Aceasta familie provine din judetul Cernauti, nu din Polonia. In trecut acest judet romanesc fiind ocupat ilegal de catre polonezi, acestia haholi le-au schimbat numele romanilor in terminatie poloneza si astfel Zelea a devenit Zelinski. Si nu numai polonezii au procedat astfel cu romanii, ci si maghiarii, ucrainenii si rusii. Parintii lui Corneliu Zelea Codreanu n’au fost padurari, ci invatatori. Mutandu-se din judetul Cernauti la Husi, pentru a scapa de teroarea austro-ungara si ruseasca, aceasta familie pe langa faptul ca si-au pastrat numele romanesc de Zelea si-a luat si numele de Codreanu, care vine de la codru, in amintirea codrilor Cosminului din judetul Cernauti de unde isi trage obarsa. Mentorul lui Corneliu Zelea Codreanu in ce priveste comertul legionar ori de afaceri,a fost Prof.Nicolae Iorga, nicidecum jidanii cum in mod eronat ati afirmat dvs. Ati spus ca dupa asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu, “Zelea Codreanu a fugit in Uniunea Sovietica”. Asta de unde ati mai scos-o din burta ? Tatal lui Corneliu Zelea Codreanu, Prof.Ion Zelea Codreanu, a facut politica cuzista si a fost un inversunat luptator contra intunericului satanic judeo-masono-comunist si daca i-ar fi dat de gratis tot URSS-ul, n’ar fi fugit acolo in ruptul capului. Prof.Ion Zelea Codreanu a ramas sus pe baricade in locul fiului sau Corneliu si a luptat contra camarile regale, pana la alungarea din tara a asasinului fiului sau, regele Carol al II-lea si a amantei sale, jidauca Magda Elena Lupescu Wolf, care a fugit in Portugalia cu o colosala avere din patriomoniul national, fiind facut scapat de bestia ordinara de Horia Sima. Nenorocirea a fost ca, Prof.Ion Zelea Codreanu si alti patrioti legionari s-au lasat trasi pe sfoara de catre jidanul Simon Hersh alias Horia Sima, agentul lui Carol al II-lea si al conspiratiei internationalas judeo-masono-comunista.
6). Ati spus ca: “Stiu ca si eu voi fi sacrificat ca si Corneliu Zelea Codreanu, findca voi deranja politica lui Kissinger de a controla fiecare tara cu Energia si fiecare individ cu hrana.” Pai parca ziceati ca : “Nu imi este teama de evrei, pentru ca stiu sa ma fac frate cu dracu pana trec pragu, dar imi este teama de romanii nostri care fiecare are o parere, de parca fiecare vorbeste o alta limba. Cum se ridica unu mai sus, imediat se gaseste cineva sa-i dea in cap. Sunt prea multi lasi si tradatori in neamul nostru romanesc, romani fara de care strainii nu ar fi avut asa de mare succes in Romania.” Fiti linistit domnule, ca dvs. nu sunteti nici la degetul cel mic de la picior al lui Corneliu Zelea Codreanu, ca sa prezentati un pericol real pentru Kissinger & Co. Si sa stiti si dvs. ca, a te face frate cu dracul, adica cu Kissinger, pentru a trece puntea inseamna de fapt lasitate si tradare nationala. Kissinger, Soros si ceilalti jidani ai elitei sioniste se vor bucura de mama foculului, daca vor afla ca vreti sa infiintati in Romania un kibut in geniul celor din Israel si chiar va vor ajuta financiar, nu sa va asasineze ca pe Mihai Eminescu, Corneliu Zelea Codreanu,Nicolae Iorga, Maresalul Ion Antonescu si alti inalti demnitari ai rasei, natiunii si tarii noastre. In concluzie daca vreti cu adevarat binele Natiunei si Patriei noastre, dvs. trebuie sa colaborati cu romanii adevarati si patioti, nu cu oamenii corupti pana peste cap si care servesc interesele strainilor si mai cu seama ale jidanilor, care sunt niste finite biologice ce prezinta un mare rau si pericol pentru umanitate. Mi-ati spus ca “Venirea mea in America este un accident dupa ce m-am imbolnavit grav tragand din greu la jugul agriculturii socialiste care scartia din toate incheieturile”. Nu v-a fortat nimeni sa trageti in jugul agriculturii socialiste si nici sa veniti in America, ci ati facut-o din interese stric personale, asa ca nu aveti nici o scuza.Dar nu asta ma deranjeaza pe mine, ci faptul ca traiti in Statele Unite, dar nu vedeti ori nu vreti sa vedeti faptul ca jidanii au falimentat economic si financiar aceata tara, Europa si toate tarile in care s-au cuibarit ca sobolanii pentru a roade din roata de cascaval. Daca nu veti avea curajul sa demascati si radiati acest cancer, in mod sigur nu veti reusi sa redresati si dezvoltati agricultura din Romania, care este controlata si manipulate de acesti diavoli impelitati.
7). Va rog sa prezentati dovezi din care sa rezulte ca Israelul are cea mai “avansata agricultura din lume si ca tehnica si ca ecologie.”, altfel insemna ca induceti lumea in eroare facand propaganda in favoarea Israelului.
8). Ati spus, citez “Cand evreii au inceput sa fie persecutati in Germania de Hitler - nu stiu insa daca el stia ca Hitler este evreu din familia Rothshield - a format Garda de Fier cu intentia sa faca educatia romanilor sa invete si ei de la evrei cum sa faca business , fara sa-i persecute pe evrei.” Va rog sa prezentati probe autentici nu contrafacute la sinagoga satanei, din care sa rezulte ca profetul german Adolf Hitler era jidan din familia Rothshield. Se pare ca nu prea sunteti la curent cu noile dezvaluiri facut de revezionstii istorici in ce priveste asa-zisele “persecutii” si “holocaustul” contra jidanilor. Si asta ma face sa cred ca n’aveti o asa mare experienta cum va laudati, cu toate ca in biblioteca personala pretindeti ca aveti peste 2500 de volume. Prin urmare mai informati-va, studiati si meditate si apoi stam de vorba.
Cu aceleasi alese sentimente romanesti,
Dr.Constantin Burlacu – cosmarul dusmanilor Neamului,Patriei si umanitatii.
P.S.1). V-am intrebat daca sunteti roman get-beget ori un amestec de straini, avand in vedere ca umblati cu “investitii romano-israeliene, dar n’am afirmat si nu v-am acuzat nici cand ca mama ori tatal dvs. care a venit degerat de la Stalingrad au fost jidani. Deci va rog, sa nu incercati sa-mi puneti cuvinte in gura, ca atunci cred ca faceti parte dintre “ romanii nostri care fiecare are o parere, de parca fiecare vorbeste o alta limba” cum ati afirmat in mesaj.
P.S.2).
In a message dated 6/23/2012 5:21:03 P.M. Eastern Daylight Time, mcollan@yahoo.com writes:
Draga D-le Dr. Burlacu,
Apreciez in mod deosebit nationalismul si patriotismul co-legionarilor lui Corneliu Zelinsky Codreaniu, pe care noi l-am inteles gresit. Cultura mea generala in general, si cultura mea speciala in special, nu ma lasa insa indiferent la ceea ce se intampla in agricultura in general si in agricultura din Romania in mod special. La varsta mea, stau foarte bine aici unde stau cu familia mea - un mare succes romanesc in America - dar educatia mea din Romania si experienta din America ma obliga sa ajut si tara mea de origine.
Fara indoiala ca evreii sunt cei mai mari hoti si cele mai mari curve din lume, dar D-ta ai vazut vreodata un hot prost sau o curva proasta? Trebuie deci sa ne ridicam ca inteligenta deasupra unui hot si unei curve, daca vrem sa facem ceva si pentru tara si poporul nostru, mai ales acum cand nu 700.000 ci 1.000.000 de evrei sunt planificati sa vina in Romania. D-ta sti cine sunt acesti evrei? Ai citit vreodata cartea lui Arthur Koestler "Al 13-lea Trib", sau lucrarea lui Shlomo Sand "The Invention of the Jewish People"?
Ca student al lui Cicero, am invatat ca "Not to know what happened before you were born is to be forever a child". Istoria m-a pasionat in mod deosebit datorita profesorilor mei de Istorie de la Rm. Valcea - Gusetoiu si Papuc - ultimul facand parte si din garzile de sacrificiu ale lui Corneliu Zelea Codreanu, si parintilor mei, doi invatatori cu un inalt standard in educatie, care au reusit - chiaburi fiind - sa renunte la avere si sa asigure o educatie universitara la toti cei 5 copii - doi ingineri, o avocata, o profesoara de l.Romana si o ginecologista. In biblioteca mea cu peste 2500 de volume, cartile de Istorie ocupa al 3-lea loc dupa cartile mele de specilaitate in Agricultura (Horticultura), Nutritie si Sanatata. Nimic nu ma face mai fericit decat cultura mea generala care ma ajuta sa cunosc trecutul, sa traiesc prezentul si sa intuiesc viitorul care nu ne surade, dar care ne poate salva daca stim sa ne folosim inteligenta si harnicia romanului atunci cand stie ca lucreaza pentru el, nu ca sluga la straini.
Va trimet atasat doua articole din care veti reusi sa ma cunoasteti si mai bine, si sa intelegeti ca investitia mea in agricultura romaneasca, nu este o investitie israeliana in adevaratul sens al cuvantului, ci un model asemanator kibutzului, care a reusit sa puna toti evreii la munca - pana la Presedinte si Prim Ministru - .si sa creeze cea mai avansata agricultura din lume si ca tehnica si ca ecologie. Diferenta consta in faptul ca proprietatea lor este comuna, iar proprietatile din Romania sunt individuale, si taranii nostri si-au pierdut complet increderea in clasa politica comunista sau mostenita de la comunisti si sunt greu de convins sa mai incerce un nou sistem de agricultura.
Cred ca va dati seama cat de grea este misiunea mea, dar la ora actuala, nu vad altul capabil sa reuseasca asa ceva. Nu imi este teama de evrei, pentru ca stiu sa ma fac frate cu dracu pana trec pragu, dar imi este teama de romanii nostri care fiecare are o parere, de parca fiecare vorbeste o alta limba. Cum se ridica unu mai sus, imediat se gaseste cineva sa-i dea in cap. Sunt prea multi lasi si tradatori in neamul nostru romanesc, romani fara de care strainii nu ar fi avut asa de mare succes in Romania. Este adevarat ca printre noi sunt multi straini care isi ascund originea, dar despre acest aspect vom vorbi cu alta ocazie daca sunteti interesat. Acum sunt foarte ocupat sa scriu o noua carte ca sa ne salvam copiii de otravurile din hrana si apa, si de conspitatia farmaco-medicala de a incepe reducerea populatiei pentru Noua Ordine Mondiala cu noii nascuti, si bine inteles, cu proiectul meu pentru redresarea si dezvoltarea agriculturii in Romania.
Cu alese sentimente romanesti,
Ermil C. Gheorghiu
In a message dated 6/25/2012 11:45:32 A.M. Eastern Daylight Time, mcollan@yahoo.com writes:
Bine ca mai sunt si oameni ca tine si ca Dr. Burlacu. Se pare insa ca voi nu l-ati inteles niciodata pe Corneliu Zelea Codrean. Am citit si recitit caretea lui "Pentru Legionari" si, si astazi plang cand citesc versurile voastre si ascuilt cantecele voastre patriotice. Cu pasiunea mea pentru Istorie, am mers insa mai departe si mi-am format cultura si intelectul care ma obliga sa ma sacrific pentru salvarea marei bogatii pe care am mostenit-o de la Daci si de la Natura - nu de la Dumnezeul inventat de evrei. Zelinsky, o familie de evrei polonezi au venit in Romania si au lucrat ca padurari, de unde si-au luat si numele Codreanu - de la Codru. Zelinsky a devenit Zelea si sub acest nume il intalnim pentru prima data pe Zelea Codreanu. Corneliu a mostenit frumusetea si dragostea lui de tara de la mama lui, dar nu a uitat niciodata ca tatal lui venea dintr-o familie de evrei. Cand evreii au inceput sa fie persecutati in Germania de Hitler - nu stiu insa daca el stia ca Hitler este evreu din familia Rothshield - a format Garda de Fier cu intentia sa faca educatia romanilor sa invete si ei de la evrei cum sa faca business , fara sa-i persecute pe evrei. L-a certat pe legionarul care a omorat un evreu - dupa cum ati citit in cartea lui "P entru Legionari"si si-a continua politica lui de a salva Romania de politicienii conrupti. Politica lui l-a deranjat pe Carol II-lea si a organizat asasinarea lui in mod miselesc. Dupa asasinarea lui, Zelea Codreanu a fugit in Uniunea Sovietica si s-a intors din URSS prin schimb cu Ana Pauker asistati la granita pe Nistru de Maiorul Teofil Sidorovici si Sublocotenentul Dezebacinsky, care mai tarziu si-a schimbat numele in Dr. DeZeba.
Stiu ca si eu voi fi sacrificat ca si Corneliu Zelea Codreanu, findca voi deranja politica lui Kissinger de a controla fiecare tara cu Energia si fiecare individ cu hrana. Acesta este motivul pentru care Romania importa 80% din nevoile noastre de consum, alimente care dupa 7-10 zile de la recoltare isi pierd 80% din valoarea lor nutritiva. Nu va grabiti insa sa ma judecati pe mine ca pe Cristos findca vreau sa ma sacrific pentru neamul nostru romanesc, deoarece eu le stau in coasta lor.
Pacat ca nu ati reusit sa cu noasteti pe tatal meu care a trait 100 de ani, s-a intors degerat de la Stalingrad si nu a vazut un doctor in toata viata lui, si pe mama mea - evreica dupa parerea Dr. Burlacu - care s-a sacrificat ca sa dea la toti cei 5 copii o educatie universitara. Venirea mea in America este un accident dupa ce m-am imbolnavit grav tragand din greu la jugul agriculturii socialiste care scartia din toate incheieturile
From: VIRGIL CIUCA
To: virgil ciuca
Sent: Monday, June 25, 2012 5:54 AM
Subject: Fw: Traian Basescu si marea conspiratie globalista
Colaj interesant.
Oare care-i adevarul despre evenimentele care au transformat Romania intr-o colonie?
Virgil Ciuca

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928