Evelina Negara


Subject:
Re: Raspuns: M-am lamurit cine sunteti.
Date:
4/12/2012 12:10:28 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Catre,
Evelina Negara
Asculta duduie,
Lasa vrejeala ca ti-a spart cineva E-mailul si ca s-a folosit de numele tau, pentru a te compromite, ca cu mine nu tine vrajeala. Tu te-ai compromise singura bagandu-te cu mainile pana la cot in toate rahaturile crezand ca doar-doar pica ceva pe gratis. Pune mana pe carte si educate, apoi i-ati un serviciu pe masura pregatirii tale profesionale si nu mai umbla pe la toate gunoaile, care te vor folosi la maximul, apoi te vor transforma intr-un gunoi. Iti dau acest sfat avand in vedere ca mi-ai spus ca din partea mamei esti moldoveanca si nu doresc ca un copil de moldoveanca sa ajunga intr-un hal fara de hal, chiar daca te-ai declarat pe fata dusmanul meu Nr.1.
In legatura cu Fata din Dacia,Ecaternina Dochian, ar fi bine daca tu ai fi cel putin 25% ca ea, dar nu esti, ci esti ridicola. Esti o fanatica, maniaca si lunatic judeo-crestina, care incerci sa pui poporul roman, urmas al geto-dacilor si al lui Zamolxis, sub dominatia si sclavia dumnezeilor abrahamitici si a sinagogii satanei de unde-si trage radacina crestinismul. Sa stii si tu “iluminato”, care zic ca,” De asa-zisul „Conciliu Global al Iluminatilor”, eu, personal, nici nu am auzit pana acum”, dar iti publici si te falesti pe Web-situl tau, cu diploma pe care ti-a acordat-o acesta organizatie oculta a intunericului satanic, ca fara Judaism si Sinagoga Satanei, n’ar fi existat astazi crestinismul, dar tu esti prea dusa rau cu pluta pe Nistru, ca sa intelegi ca crestinismul nu-i altceva decat mostenirea iudaica si o falsa religie, inventata de jidani pentru a-i scapa din sclavie si sclaviza ei pe cei care i-au sclavizat. Si inca ceva,”desteapto” n’au cum exista “valorile nationalist-crestine”,decat in mintea unor dobitoci, pentru ca acestea sunt doua idiologii/filozofii diametral opuse. Nationalismul lupta pentru apararea intereselor nationale ale unei rase, natii ori tari, pe cand crestinismul lupta pentru interesele internationaliste ale judeo-crestinismului de inrobirea omenirii si transformarea fiintelor umane in goimi, adica in animale de munca pentru intersesele jidanilor si acolitilor lor,printre care te numeri si tu.
 
In prima scrisoare mi-ai insirat siteurile pe care le ai, citez: P.S.: Va scriu siteurile mele, ce le-am creat anume eu, ca sa nu survina neclaritati pe parcurs, datorita multiplelor fasificari:
Iar in aceasta ultima scrisoare mi-ai spus, citez: Cu exceptia contului de Facebook: https://www.facebook.com/shewolfwhiteforever si a contului de youtube: http://www.youtube.com/user/ShewolfWhiteRomania, - alte conturi, site-uri etc nu am. Daca si exista altele, - mi-au fost create de catre dusmani, cu scopul de a ma compromite.
Vezi cum te-ai dat de gol singura ca umbli cu oca mica si esti o mincinoasa. Asa ca nu mai da vina pe altii si presupune fara rost ca “a facut-o gasca KGB/FSB-ista”. Din gasca care umbla cu diversiuni sa distruga nationalismul luminat si intelept, faceti parte tu, Ariel Iacobini, cei mentionati de tanarul Alexandru Suditoiu din Petrosani si Ecaterina Dochian din Bucuresti si chiar Florin Dobrescu si Cariolan Grigore Baciu, fac parte din agentura straina ori fac jocul agenturii straine, fara sa-si dea seama. Si aceasta nu inseamna deloc nationalism ori legionarism cum vor ei sa lase impresia.
In mesajul tau ai spus, citez: “Fiti atent, pentru viitor si cu amenintarile/avertismentele ce mi le-ati adresat mie, personal, si din acest motiv Va avertizez eu acum - Dvs Va jucati cu focul! Exista Legislatie. Exista norme ale Dreptului International, care Va vor gasi pe Dvs si in SUA.” Ei da, ce sa mai vorbim. Vezi ca esti prinsa asupra faptului, dar n’ai cel putin bunul simt sa-ti ceri scuzele de rigoare, ci hodoronc-tronc recurgi ca o lasa si ipocrita la legile mostenirii judaice pe care sa fiu sincer nu dau nici un scuipat. Tu incerci ca si regimul dictaturii judeo-comuniste sa pui pumnul in gura oamenilor, numai ca acelea timpuri s-au dus pe apa Sambetei, iar ca tu sa-mi interzici mie in SUA de a gandi si exprima liber cuvantul, trebuie mai intai sa schimbi Constitutia Americana si sa ucizi cateva zeci de milioane de americani de dreapta si extrema dreapta, adepti ai Constitutii actuale americane. Asa ca nu te mai c*** pe tine, ci veziti de problemele tale si nu te mai lega aiurea de oameni ca vorba proverbului “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”.Au incercat multi ca tine sa-mi faca rau in SUA si mai cu seama cei din cercurile sionisto-masono-comuniste, ori agentii acesteia, asa-zisii “batrani legionari”, dar nu le-a mers, asa ca vrei-nu-vrei, este bine sa intelegi ca esti prea mica pentru un foc/razboi asa de mare. Eu sunt protejat de puterea divina pagana si Oastea Zeilor lui Zamolxis, iar daca va fi cumva sa cad, fii sigura ca voi cadea cu fata la dusman, ca un adevarat patriot nationalist moldovean.
Sa-ti dea Zamolxis o minte luminata si inteleapta… daca te vei intoarce la el.
Si eu sper sa nu mai aud de tine, care confuzi nationalismul lui Eminescu, Cuza, Codreanu si Antonescu cu fanatismul si terorismul crestin, al sectei dizidente al judaismului.
 
Dr.Constantin Burlacu din NYC,SUA.
In a message dated 4/12/2012 2:53:01 A.M. Eastern Daylight Time, evelina.negara@yahoo.com writes:
D-le Constantin Burlacu!
 
Eu, Evelina Negara, Va anunt oficial, ca pana in prezent am folosit un alt e-mail, pe un alt server, iar azi, accesand pentru prima oara in decurs de cateva luni acest e-mail, am fost nevoita sa resetez parola (cu ajutorul intrebarilor de control), ce a fost modificata, deci, evident, - dusmanii mi-au spart acest e-mail. Presupun, ca a facut-o gasca KGB/FSB-ista, ce se ascunde sub ID-ul conspirativ „Fata din Dacia”, - cei care au creat focarul anti-romanesc cu denumirea „Centrul pentru Combaterea Anti-Romanismului”, „Fata din Dacia”, precum si alte pagini diversioniste, menirea carora este de a provoca dezbinari intre nationalistii romani, identificandu-i dupa like-urile si comentariile de pe pagina, si, respectiv, - monitorizandu-i pe parcurs.
Am citit mesajele intre Dvs si impostorii din aceasta gasca, ce mi-au spart e-mail-ul dat si V-au raspuns Dvs din numele meu, inducandu-Va in eroare.
Toata informatia, ce V-au oferit-o acesti indivizi nu este veridica, datele sunt eronate.
Cu exceptia contului de Facebook: https://www.facebook.com/shewolfwhiteforever si a contului de youtube: http://www.youtube.com/user/ShewolfWhiteRomania, - alte conturi, site-uri etc nu am. Daca si exista altele, - mi-au fost create de catre dusmani, cu scopul de a ma compromite.
De asa-zisul „Conciliu Global al Iluminatilor”, eu, personal, nici nu am auzit pana acum. Ce tine de avertizarile Dumneavostra, - Va ofer un sfat: orientati-Va corect in situatie!!! Dusmanii nationalismului romanesc sunt impostorii, mai sus-mentionati, ce administreaza cel putin aceste 2 pagini diversioniste: „Centrul pentru Combaterea Anti-Romanismului” si „Fata din Dacia”!!! Ma mira faptul, cum n-ati inteles Dvs acest lucru (sau Va prefaceti ca n-ati inteles...)! E suficient de a accesa aceste pagini, de a gandi rational, de a analiza corect situatia, si devine evident faptul denigrarilor intentionate, insinuarilor false!
Fiti atent, pentru viitor si cu amenintarile/avertismentele ce mi le-ati adresat mie, personal, si din acest motiv Va avertizez eu acum - Dvs Va jucati cu focul! Exista Legislatie. Exista norme ale Dreptului International, care Va vor gasi pe Dvs si in SUA.
 
P.S.: Faptul, pe care l-ati recunoscut Dvs, ca sunteti un adept al paganismului, anti-crestin, ma face pe mine in mod automat dusmanul nr. 1 al Dvs. Pentru mine scopul suprem este de a lupta pentru valorile nationalist-crestine.
 
Sa Va lumineze Dumnezeu... daca e posibil!..
 
Sper sa nu mai aud de Dvs! Evelina Negara.
 
 


De la: "DACIALAN@aol.com"
Către: evelina.negara@yahoo.com
Trimis: Miercuri, 11 Aprilie 2012 20:07:39
Subiect: M-am lamurit cine sunteti.
 
Stimata domnisoara ori doamna Evelina Negara,
A trecut o luna de zile si nu mi-ati raspuns la scrisoarea mea, in schimb am aflat ca m-ati criticat pe unde scrieti dvs. De ce ? Am apelat vreodata la borsul dvs. ? Va sunt dator cu ceva ? Ori din cauza mea nu sunteti presedinta Republicii Moldova ori vreo printesa de bani gheata ? V-am intrebat la deruta despre “Consiliul Glogal al Iluminatilor”, ca sa vad daca va dati seama in ce mocerila va scaldati, in rest pentru mine acesti “Iluminati” sunt ultimele scursuri ale pamantului care fac numai rau umanitatii.De asemenea, stiam de legaturile pe care le aveati cu badaranul acela din Arad, Ariel Iacobini, dar am vrut sa verific cat de sincera sunteti. Avand in vedere vorba proverbului “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti” nu-i nevoie sa-mi mai spuneti cine va este tata, ca va tradeaza infatisarea. Dvs. umblati cu mata in traista, de aceia v-ati creat o multime de bloguri ca sa induceti lumea in eroare. Sunteti singura care pretindeti ca sunteti moldoveanca dupa mama cu care vad ca nu ne putem intelege in graiul moldovenesc. In trecut am avut conflicte cu multe corcituri ori membri ai unor etnii straine din Transilvania, ori Muntenia, ori chiar din Moldova, dar niciodata n’am intrat in conflict cu vreun moldovean ori moldoveanca, pentru ca noi moldovenii adevarati suntem o alta fire, tinem unul la altul si sarim unul pentru altul si aceaasta se transmite din tata in fiu. Cam atat am avut sa va spun in rest va avertizez ca orice actiune a dvs. impotriva mea si a nationalistilor autentici nu va ramane fara riposta cuvenita.Ceea ce faceti dvs.,Ariel Iacobini si altii din anturajul dvs. este o abureala de moment, despre care peste cativa ani nimeni nu va mai mentiona numele dvs.,ori a colaboratorilor dvs., pentru ca lumea se va lamuri ca a fost o diversiune de compromiterea patriotilor nationalisti adevarati.
Cu bine,
Dr.Constantin Burlacu

Comments

Un Prieten said…
ATENTIE d-le Constantin Burlacu, aceasta curva ordinara care denigreaza si baga zazanie intre romanii nationalisti diversionista platita de ONG-urile KGB/MOSSAD judeo-sionist-masonice EVELINA NEGARA, actrita de show-uri porno pe video-webcam,o puteti vedea aici in splendoarea ei deschisa catre lume cu "chizda la vedere" pe poze ca NU sunt un montaj precum minte cu nerusinare, se pot observa detalii clare pe poze care arata clar ca pozele nu sunt un montaj ci este chiar ea , gaurile si degetele ei inelate si personale:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406948449333088.111254.314842878543646&type=3
Curva tot curva ramane pana moare si va MINTE cu nerusinare asa cum obisnuieste s-o faca de cand a aparut pe facebook, va minte cum ca acest profil de facebook :
https://www.facebook.com/evelina.negara nu ar fi al ei, profilul pe care apare acel COUNCIL ILUMINAT GIC, daca va veti uita pe acest link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.369396043093268.94289.100000686253314&type=3
o veti gasi cu acest profil cum comenteaza de zor sub albumul lui SEKTOR CYRAX (ARIEL IACOBINI) aceleasi comentarii stas pe care le pune ca un robot crizat peste tot in disperare de cauza...deci aceasta creatura minte si cand respira si creaza diversiuni ordinare la adresa romanilor nationalisti, daca va puteti inchipui ca pe un copil un minor de 16 ani, pe nationalistul ALEXANDRU SUDITOIU l-a acuzat ca ar fi mason cavaler de Malta :))) deci ea acuza pe toti ceilalti de exact ce este ea si seful ei direct masonul GEORGE RONCEA si KGB/MOSSAD-istul filosemitul FLORIN DOBRESCU !

Daca nu puteti vedea aceste linkuri cu conturile lui EVELINA NEGARA SI ARIEL IACOBINI care va injura si va face "securistul dracului" care ati activa in "gruparea SIMONA fICA, EUGEN PAN, PRICHICI" , inseamna ca impostorii le-au restrictionat pentru public si se pot vedea doar in interiorul retelei facebook, astfel incat v-as sugera sa fa faceti un profil privat de facebook (daca nu doriti sa activati acolo) doar pentru a putea vedea activitatea acestor nemernici mincinosi si denigratori !

EVELINA NEGARA si-a creat alte conturi noi impreuna cu ARIEL IACOBINI , i-au dezactivat/desfiintat toate conturile veterane(din 2008 pe facebook si 2006 pe youtube) lui Ecaterina Dochian de pe facebook prin plangeri abuzive si false si dupa inclusiv i-au creat profile-clona cu numele ei "Ecaterina Dochian" batjocoritoare:
https://www.facebook.com/ecarisaj

+ au creat o pagina falsa clonata copiata identic dupa pagina originala a Centrului pentru Combaterea Anti-Romanismului, au copiat pozele, sigla, video, chiar textele copiate identic, pe care au trecut la favorit pagini cu Rusia,Israel,Stalin,comunism, pt a o compromite pe cea originala...aici:

http://www.facebook.com/pages/Centrul-pentru-Combaterea-Anti-Rom%C3%A2nismului/361092177259821

Originala fiind aceasta cu peste 2500 de sustinatori si likeuri:
https://www.facebook.com/centrulpentrucombatereaantiromanismului

Pagina care le sta in gat dusmanilor Romaniei , masonii sionisti pentru ca le expune diversiunile si minciunile, iar aceasta EVELINA NEGARA + ARIEL IACOBINI o ataca 24/24h cu furie virulenta isteric prin denigrari ordinare fara nicio veridicitate, demonstrand prin aceasta ca sunt cozile de topor ale dusmanilor Romaniei !

Sa ne auzim cu bine d-le Burlacu, multa sanatate, numai bine va doresc !

Un Prieten
Un Prieten said…
ATENTIE ! Acest cont de facebook "DIANA DINU" CU POZE FURATE ALE UNEI FOTO-MODELE si identitatea furata a acestei fete, ii apartine tot judeei diversioniste MOSSAD/KGB EVELINA NEGARA:

https://www.facebook.com/dididinu?ref=pb

Cont pe care continua cu defaimarea si calomnierea lui Ecaterina Dochian si paginii Centrul pentru Combaterea Anti-Romanismului, impreuna cu tiganul-jidan DAVIDESCU LIVIU CORNEL, alt diversionist precum EVELINA NEGARA care a fost dat afara din NOUA DREAPTA BACAU, care i-a creat profilul-clona batjocoritor Ecaterinei si care a intrat pe pagina ei din senin fara ca ea sa-i adreseze vreun cuvant, sa-i spuna ca ii doreste moartea "mori curvo", i-a injurat familia ca tiganii "bagamias pula in familia ta" si o ameninta cu bataia!

Dupa cum vedeti pe acest fals profil de facebook DIANA DINU ce apartine lui EVELINA NEGARA, DAVIDESCU LIVIU CORNEL, impreuna cu aceasta, scriu aberatii si expun tot felul de falsuri si inventii la adresa lui Ecaterina Dochian, o cauta prin cartile de telefon, ii cauta adresa si o invita la intalniri pe strada s-o bata !

HALAL "NATIONALISTI" ARE FLORIN DOBRESCU ...
Inca o diversiune marca EVELINA NEGARA / ARIEL IACOBINI este contul de facebook "Diana Dinu", cont fals cu poze furate de la un foto-model rusoaica , dama de companie din Moscova pe numele real Elena!

Iata cine este "DIANA DINU" ea insasi CONT FALS DE DIVERSIUNE KGB/MOSSAD care raspandeste minciuni, calomnii si falsuri la adresa mea cum ca eu n-as exista sau ca pagina mea ar fi defapt o grupare si nu persoana mea, imprastiind confuzie, zazanie, neincredere, paranoia si dezbinare intre romanii nationalisti, reala fata din poze nu este nicio "DIANA DINU" ci o rusoaica dama de companie din Moscova,de aici i-au furat pozele:
http://aprettywoman.com/dc.cgi?5816783J
http://russian-romance-guide.com/russian-women/APW200.htm

Deci iata inca un cont fals de diversiune si dezinformare ce apartine in realitate lui EVELINA NEGARA/ARIEL IACOBINI(SEKTOR CYRAX), cyber-agenti KGB/FSB/Mossad ei insisi, EVELINA NEGARA din R.Moldova Orhei , ea insasi agenta de influenta masonic-sionista,limbajul de lemn specific o da de gol, farisee mincinoasa perfida diabolica si manipulatoare care minte fara scrupule si ma denigreaza peste tot din oficiu si gratuit fara sa-i fi facut vreodata ceva, totul la ordinele sefilor!

EVELINA NEGARA personaj care s-a infiltrat in Noua Dreapta de unde a fost data afara pentru lipsa conduitei etice si morale, pentru depravare si alte nereguli, dezbinare, dezinformare; si acum infiltrata in partidul "legionar" al lui Florin Dobrescu!

EVELINA NEGARA , sluga fidela a securistului mason GEORGE RONCEA bufonul sistemului sionist basist, este cea care fabrica falsuri la adresa mea,ma hartuieste continuu impreuna cu ARIEL IACOBINI, MARIUS ANGHELOIU si sleahta lor de corcituri, posteaza public hartii false "de la politie" pe care i le livreaza acest impostor care o plateste GEORGE RONCEA , foto-capturi false create de ea scrise in numele meu din conturi-clona, imi monitorizeaza toate comentariile si posteaza apoi in foto-capturi frazele mele scoase din context denaturate, intentia ei si a gastii sale de agenti sionisti , fiind sa ma compromita pt a numai fi crezuta de nimeni atunci cand il dau in vileag pe judeo-masonul GEORGE RONCEA & Co si manevrele lor cu care manipuleaza si prostesc lumea!

Aceasta EVELINA NEGARA = "DIANA DINU" , are un limbaj de lemn tipic securistilor si cyber-agentilor ONG-isti KGB/MOSSAD, tablagiii, slugile,lacheii, care misuna pe internet sa dezinformeze, sa creeze dezbinare si sa compromita nationalistii, plus de asta,ea denigreaza toti nationalistii romani, pe NOUA DREAPTA si altii nationalisti romani creand cu rea intentie conflicte , neincredere si dezbinare intre FRATII nationalistii romani!Culmea tupeului ordinar este sa acuze pe altii de exact ceea ce face ea si sleahta ei!
Faptul ca ea ma ataca pe mine si pagina
Centrul pentru Combaterea Anti-Românismului (inclusiv a creat o clona, o pagina falsa acestei pagini, pe care a trecut la favorite pagini cu Rusia, Israel, Comunism, Lenin, KGB, pt a induce in eroare romanii si a compromite; in disperare de cauza) eu care de cand exist pe internet nu am facut decat sa apar cauza romanilor, sa promovez romanismul sa expun adevarul despre dusmanii romanilor, nu am deviat niciodata de la crezul meu si am luptat intotdeauna pentru interesele romanilor si pentru adevar, prin petitii, video create de mine, pagini patriotice, munca titanica, conturi pe care ea si cu cloaca ei mi le-au desfiintat in mare parte prin repetate reclamatii abuzive, denota ca aceasta mizerabila impostoare nu face decat sa fie in slujba strainilor anti-romani, iar cei care pot crede in falsurile si minciunile , diversiunea pe care ea o raspandeste manipuland cu vorbe pompoase si falsuri ordinare, nu pot fi decat ori foarte prosti care nu pot rationa singuri logic, ori la fel de impostori ca si ea!
(continuare la mesajul de mai sus)

FOCARUL ANTI-ROMANESC ANTI-NATIONALISTI ROMANI este ea EVELINA NEGARA si cu sleahta ei (ARIEL IACOBINI,ROXANA IANCU, MARIUS ANGHELOIU,ILEANA STAN,LIANA MANZAT,s.a. gasca filosemita de corcituri, cateii de paza ai jidanilor) , prin denigrarile pe care le fac la adresa nationalistilor romani si prin atacul continuu al initiativelor constructive patriotice romanesti, singurele lucruri pe care le fac sunt distrugerea intentiilor bune, fara sa puna nimic in loc!

In timp ce eu fac munca patriotica benevol in slujba romanilor, ea si sleahta ei nu fac decat sa daramae si sa spurce ceea ce creez eu frumos, initiativele mele constructive!

Ce a facut aceasta provocatoare impostoare in slujba nationalismului romanesc ?
NIMIC!
Doar MINCIUNA, RASPANDESTE URA, RAUTATE, CALOMNII, CONFUZIE, PARANOIA SI CREAZA CONFLICTE INTRE NATIONALISTI cu zecile ei de grupuri si profile false "legionare, nationaliste" cot la cot cu activistii sionisti ai ONG-ului "MCA" (MONITORIZARE COMBATERE ANTISEMITISM) pastorit de infractorul penal MAX MARCO KATZ, altfel de unde ar stii atat de bine lacheul duplicitar ARIEL IACOBINI care este tariful lunar (2500 euro) al acelor activisti si metodele lor de a ne afla datele private prin reportarea conturilor noastre de youtube cu plangeri false de copyright, el singur a scris-o pe grupul lor de facebook (PPP-GRUPUL PARTIDULUI TOTUL PENTRU TARA)!

Mai multe poze cu "Diana Dinu" si explicatii despre falsurile lor aici:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.439379499423316.117078.314842878543646&type=1

Va salut d-le Burlacu si va urez multa sanatate cu speranta ca sunteti bine !

Ecaterina
Fata din Dacia

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928