A 4-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui

Subject:
A 4-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
Date:
3/3/2012 4:03:15 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:
CC:


Sent from the Internet (Details)

A 4-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
Stimati reprezentanti ai PPP-lui,
Recent am fost informat de catre camarazii din Romania, ca reprezentatul PPP-lui din Arad, sionisto--legionarul Ariel Iacobini, a comis niste infractiuni de calomnie impotriva mea in numele Partidului pentru Patrie/Totul pentru Tara. M-am adresat lui personal prin „A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui”, iar ca drept raspuns, in cele trei mesaje primite de la el, a facut uz de un limbaj insultator, denigrator si mizerabil la adresa mea, care nu face cinste si onoare unui partid cu pretenti nationaliste legionare. Spre exemplu, in cele cateva randuri pe care mi le-a scris, acest individ cu nume jidanesc, s-a invartit ca un incult si badaran in jurul expresilor vulgare ca: „satana mica”, „satanist”, c****” , “gunoi”, “dement” , “securist”, “securist jenant”, “las”, “oligofren” , “tembel”. Asa i-a invatat Corneliu Zelea Codreanu pe urmasii lui sa vorbeasca ? Nicivorba! In mod sigur, asta a invatat toate aceste cuvinte murdare si de ocara de la universitatea comunista Victor Frunza ori Stefan Gheorghiu si asta face, insa cu aceasta ura dusmanoasa si criminala impotriva mea, care am fost si sunt un aprig luptator nationalist, cunoscut pe plan mondial, nu numai national, el n’are ce cauta intr-un partid care se vrea continuarea politicii nationaliste al lui Corneliu Zelea Codreanu si nici in vre-un alt partid de nuanta nationaliasta si de dreapta din Romania.Si asta sa fie clar atat pentru el, cat si pentru altii ca el.
Fiind un mediocru, nici nu cunoaste definitiile religilor, ci amesteca satana si diavolul, care sunt inventate de catre religia judeo-crestina, ca o sperietoare de ciori, cu paganismul religios al lui Zamolxis, iar daca nu crezi in religia crestina care-si trage radacina din sinagoga satanei, ci crezi in Cultul Soarelui, adica in Dumne-ZEUL cel adevarat si puterea divina te acuza fara nici un argument logic ca esti ateu.Fiind un fanatic cu idei fixe, el nu poate face diferenta intre o religie si alta, ori intre un cult si altul, ori intre o cultura si alta. Cu astfel de ipocriti vreti sa infaptuiti ceea ce dorea Corneliu Zelea Codreanu “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” ??? Pai daca Corneliu Zelea Codreanu nu dorea o “tara sfanta” ca Israelul lui Isus Cristos,ori ca Romania sa fie”gradina Maicii Domnului”, ci dorea o tara stralucitoare ca Soarele, insemna ca era adeptul “Fiii Soarelui”, “Fiii Luminii” si Fiii Intelepciunii”, dar “legionari” ca alde Ariel Iacobini, care manifesta insuficienta intelectuala, n’au cum sa-si dea seama de importanta acestor valori culturale, umane si spirituale la care a aspirat Codreanu si multi alti ganditori si intelectuali romani de mare valoare si prestigiu.
Acest reprezentat oficial al PPP-lui din Arad, Ariel Iacobini, a spus ca sunt securist. Ei bine, aveti 30 de zile din data de astazi, deci pana la data de 3 Aprilie 2012, sa prezentati public dovezi si probe reale din care sa rezulte ca am fost ori sunt securist, in sens contrar nu-mi ramane decat sa ma adresez justitiei pentru afirmatii mincinoase si tendentioase, defaimarea de caracter si alte insulte grosolane facute de acest reprezentant al PPP-lui impotriva mea. Acum am inteles mai bine ce de fapt a vrut sa spuna presedintele executiv al PPP-lui, care a afirmat “Noi avem lucruri mai importante de facut.” Deci astea erau lucrurile mai importate pe care trebuia sa le faca PPP-ul, de a ma acuza pe nedrep, denigra si ataca miseleste pe la spate, numai ca cu mine nu tine figura, iar cine nu-i om corect si de omenie, valea, ca-l toc ca pe varza. Mai dar sacra mai este vorba aceea “Pazeste-ma Doamne de prieteni… ca de dusmani ma pazesc singur”, ca toti astia care se dau astazi drept legionari sunt tocmai pe invers. Oarecum, este bine sa se stie ca eu nu fug de justitie si n’am teama de unul ca alde Ariel Iacobini, de-al intalni “fata in fata”cu toate puscoaile lui de foc ori airsoft, pentru ca urmez sfaturile mentorului meu care a spus “ Priviti-i drept in ochi pe toti dusmanii vostri”. In mesajul pe care i l-am adresat am inserat un scurt istoric al PPP-lui despre “Cine suntem”, iar acesta mi-a reprosat “satana mica, n-ai ce scrie si-mi umpli mailul cu c****?”. Deci dupa el, tot ce se spune despre legionarii din PPP, fosti detinuti politici anti-comunisti este un c****, nu-i asa ? Ce mai aveti de spus D-le Florin Dobrescu, mare presedinte executiv al PPP-lui ? Voi chiar nu vedeti aceasta degradare, imoralitate si infectie care degradeaza principiile nationaliste ale lui Corneliu Zelea Codreanu si care izoleaza organizatiile nationaliste din tara noastra de lumea civilizata ? V-am mai spus si repet, daca nu sunteti in stare sa fiti ca Corneliu Zelea Codreanu lasati-va de politica lui si cedati locul celor capabili sa intreprinda ceva concret, nu sa bateti in zadar apa in piua.Se da mare pistolar legionar ca sa recunosca in cele din urma ca armele lui cu air comprimt sunt de vanat muste. Oare cu astfel de arme nevatamatoare au luptat veteranii din PPP in munti contra tiraniei judeo-masono-comuniste ? Atat pentru moment.
Traiasca Corneliu Zelea Codreanu si Noua Garda de Fier !
Dr.Constantin Burlacu
P.S. Anexez mai jos mesajul meu adresat lui Ariel Iacobini si cele trei mesaje primate de la el.
From: "DACIALAN@aol.com"
To: sektorrules@yahoo.com
Cc: ariel.iacobini@pentrupatrie.ro
Sent: Thursday, March 1, 2012 6:14 PM
Subject: A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
D-le Ariel Iacobini,
Sunt informat ca in pagina „ActiuneaVerde”, ai vociferat ceva contra mea. De ce ? Te mananca cumva sub limba ?! Sau crezi ca ma impresionezi cu ceva daca te-ai pozat cu Uzi ori AKM-ul in mana ? Ai permis legal in Romania pentru astfel de arme automate, sau tie nu-ti trebuie ca esti al Mossadului si al elitei suprematiei sioniste si faci ce vrei in tara romanilor ?! Te ascunzi in spatele comentariului care a avut ca:Subject: “[actiuneaverde] (Fw: PPP-UL ADEPTUL CAMARILEI REGALE) :) SA RADEM CU C. Burlacu”. Vezi sa nu plangi tu pana la urma. De ras asi putea sa rad eu ca PPP-ul din Arad este sub conducerea unui individ cu nume jidanesc si jidan de origine. Care-i misiunea ta in PPP sa transformi aceast partid de conceptie legionara intr-un partid de conceptie sionista ? Stiu fostii detinuti politici legionari si simpatizantii legionari din PPP cine esti sau nu conteaza ca dupa atatia ani de suferinte neavand incotro sau jidanit si ei, nu-i asa ? Printre altele te intrebi, citez: “Sa va dea Zamolxis o minte inteleapta si luminata. Dr.Constantin Burlacu din SUA. cine e ateul asta?”
Sa sti si tu mai “inteleptule sionului” care gemi de prost ca, a crede in Zeul Mos (Zamolxis), adica in Dumnezeul adevarat al romanilor urmasi ai geto-dacilor, nu inseamna ca esti ateu, ci un credincios adevarat al lui Dumne-ZEU. Atei sunt cei care cred in evolutia maimutii, si n’am nici o indoiala ca esti un maimutoi, pentru ca intorci spatele si razi ca maimuta si ca prostu’n targ.Te avertizez sa incetezi orice bartjocora la adresa mea daca vrei sa-ti fie indamana.
Pentru Zamolxis,Neam si Patrie !
Dr.Constantin Burlacu

P.S. In scurtul istoric al PPP-lui despre “Cine suntem”,nu apare numele tau si nici faptul ca PPP-ul are drept scop de a-i barfi pe patriotii nationalisti si anti-judeo-masono-comunisti adevarati. Asta denota ca tu esti o diversiune sionista, nu legionar. Citeste cu atentie cele prezentate mai jos de PPP si ia un cartus si impusca-te singur, ca faci de rusine organizatia „Totul pentru Tara” fondata de nationalistul si anti-judeo-masono-comunistul Corneliu Zelea Codreanu.

„Partidul "Pentru Patrie" a fost infiintat in 1993 de un grup de vechi cadre ale Miscarii Legionare, luptatori in Rezistenta Nationala Anticomunista si fosti detinuti politici, in scopul continuarii Rezistentei nationale, pentru combaterea politicanismului imoral si a perpetuarii structurilor comunisto-securiste in noile conditii democratice de dupa 1990.
Dupa Revolutia din Decembrie 1989, deturnata de structurile vechiului regim comunist, a urmat o perioada caracterizata prin continuitatea si consolidarea structurilor sistemului totalitar dinainte de 1989, prin dezvoltarea unui politicianism imoral, ce se cobora ca o infectie in intreaga societate romaneasca. Aceste fenomene puneau în pericol insasi existenta neamului romanesc si a statului national unitar roman, amenintand Romania cu izolarea de lumea civilizata.
In aceste conditii, un grup de initiativa alcatuit din vechi cadre ale Miscarii Legionare, luptatori in Rezistenta Nationala Anticomunista si fosti detinuti politici, avind in frunte pe doctorul Nistor Chioreanu, avocatul Virgil Mateias, av. Puiu Atanasiu, av. Nicu Paun, av. Nelu Rusu, preot Nicu Cracea, Dumitru Baicu, Ion Agapie, ing.Gheorghe Brahonschi, dr. Teofil Mija, av. Filon Lauric, Neculae Purcarea si prof. Simion Giurgeca, au considerat ca este necesar ca Rezistenta Nationala sa continue, desigur, in condiţiile si cu mijloacele puse la dispozitie de Statul de Drept, pentru care militasera intotdeauna.
Astfel, in urma unor intruniri organizate in perioada 1992-1993 la Brasov, in casa lui Neculae Purcarea, s-a hotarat reinfiintarea Partidului “Totul pentru Tara”, desfiintat in februarie 1938, cu ocazia instituirii dictaturii regelui Carol II. Au fost intocmite actul constitutiv si statutul, precum si o declaratie de principii, alcatuita de Virgil Mateias, sub numele de “Chemare catre tara”.”
..............................................................................
Subject:
Re: SCRISOARE DESCHISA ADRESATA PPP-LUI
Date:
3/2/2012 2:28:06 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

satana mica, n-ai ce scrie si-mi umpli mailul cu cacat?
…………………………………………………………………
Subject:
Re: A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
Date:
3/2/2012 2:29:12 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

esti un gunoi dement securist si n-are rost sa-ti dau replica
………………………………………………………………………
Subject:
Re: A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
Date:
3/2/2012 2:31:59 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Vino in romania las satanist si vezi cine sunt fata in fata! mai esti si oligofren, alea sunt arme de airsoft tembelule, pentru alea nu trebuie nici un permis, securist jenanat !
……………………………………………………………………………

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928