A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.

Date:3/1/2012 11:14:40 A.M. Eastern Standard Time
To:
CC:

Sent from the Internet (Details)
A 3-a Scrisoare Deschisa adresata PPP-lui.
D-le Ariel Iacobini,
Sunt informat ca in pagina „ActiuneaVerde”, ai vociferat ceva contra mea. De ce ? Te mananca cumva sub limba ?! Sau crezi ca ma impresionezi cu ceva daca te-ai pozat cu Uzi ori AKM-ul in mana ? Ai permis legal in Romania pentru astfel de arme automate, sau tie nu-ti trebuie ca esti al Mossadului si al elitei suprematiei sioniste si faci ce vrei in tara romanilor ?! Te ascunzi in spatele comentariului care a avut ca:Subject: “[actiuneaverde] (Fw: PPP-UL ADEPTUL CAMARILEI REGALE) :) SA RADEM CU C. Burlacu”. Vezi sa nu plangi tu pana la urma. De ras asi putea sa rad eu ca PPP-ul din Arad este sub conducerea unui individ cu nume jidanesc si jidan de origine. Care-i misiunea ta in PPP sa transformi aceast partid de conceptie legionara intr-un partid de conceptie sionista ? Stiu fostii detinuti politici legionari si simpatizantii legionari din PPP cine esti sau nu conteaza ca dupa atatia ani de suferinte neavand incotro sau jidanit si ei, nu-i asa ? Printre altele te intrebi, citez: “Sa va dea Zamolxis o minte inteleapta si luminata. Dr.Constantin Burlacu din SUA. cine e ateul asta?”
Sa sti si tu mai “inteleptule sionului” care gemi de prost ca, a crede in Zeul Mos (Zamolxis), adica in Dumnezeul adevarat al romanilor urmasi ai geto-dacilor, nu inseamna ca esti ateu, ci un credincios adevarat al lui Dumne-ZEU. Atei sunt cei care cred in evolutia maimutii, si n’am nici o indoiala ca esti un maimutoi, pentru ca intorci spatele si razi ca maimuta si ca prostu’n targ.Te avertizez sa incetezi orice bartjocora la adresa mea daca vrei sa-ti fie indamana.

Pentru Zamolxis,Neam si Patrie !
Dr.Constantin Burlacu

P.S. In scurtul istoric al PPP-lui despre “Cine suntem”,nu apare numele tau si nici faptul ca PPP-ul are drept scop de a-i barfi pe patriotii nationalisti si anti-judeo-masono-comunisti adevarati. Asta denota ca tu esti o diversiune sionista, nu legionar. Citeste cu atentie cele prezentate mai jos de PPP si ia un cartus si impusca-te singur, ca faci de rusine organizatia „Totul pentru Tara” fondata de nationalistul si anti-judeo-masono-comunistul Corneliu Zelea Codreanu.


„Partidul "Pentru Patrie" a fost infiintat in 1993 de un grup de vechi cadre ale Miscarii Legionare, luptatori in Rezistenta Nationala Anticomunista si fosti detinuti politici, in scopul continuarii Rezistentei nationale, pentru combaterea politicanismului imoral si a perpetuarii structurilor comunisto-securiste in noile conditii democratice de dupa 1990.
Dupa Revolutia din Decembrie 1989, deturnata de structurile vechiului regim comunist, a urmat o perioada caracterizata prin continuitatea si consolidarea structurilor sistemului totalitar dinainte de 1989, prin dezvoltarea unui politicianism imoral, ce se cobora ca o infectie in intreaga societate romaneasca. Aceste fenomene puneau în pericol insasi existenta neamului romanesc si a statului national unitar roman, amenintand Romania cu izolarea de lumea civilizata.
In aceste conditii, un grup de initiativa alcatuit din vechi cadre ale Miscarii Legionare, luptatori in Rezistenta Nationala Anticomunista si fosti detinuti politici, avind in frunte pe doctorul Nistor Chioreanu, avocatul Virgil Mateias, av. Puiu Atanasiu, av. Nicu Paun, av. Nelu Rusu, preot Nicu Cracea, Dumitru Baicu, Ion Agapie, ing.Gheorghe Brahonschi, dr. Teofil Mija, av. Filon Lauric, Neculae Purcarea si prof. Simion Giurgeca, au considerat ca este necesar ca Rezistenta Nationala sa continue, desigur, in condiţiile si cu mijloacele puse la dispozitie de Statul de Drept, pentru care militasera intotdeauna.
Astfel, in urma unor intruniri organizate in perioada 1992-1993 la Brasov, in casa lui Neculae Purcarea, s-a hotarat reinfiintarea Partidului “Totul pentru Tara”, desfiintat in februarie 1938, cu ocazia instituirii dictaturii regelui Carol II. Au fost intocmite actul constitutiv si statutul, precum si o declaratie de principii, alcatuita de Virgil Mateias, sub numele de “Chemare catre tara”.”










Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928