PPP-UL ADEPTUL CAMARILEI REGALE


SCRISOARE DESCHISA ADRESATA PPP-LUI
NYC, 4 Februarie 7520 (2012)
 
Stimati membri ai Partidului  Pentru Patrie,
Am aflat de mult timp despre PPP, dar nu v-am contactat pana acum, pentru ca, n’am stiut exact ce este in realitate acest partid, o oficiana de propaganda a fostului post de radio comunist “Pentru Patrie” a carui reporter principal a fost poetul crestino-legionar Radu Gyr, ori o continuitate a partidului “Totul Pentru Tara”  al eroului si martirului national Corneliu Zelea Codreanu.
De asemenea, nu stiu cu exactitate, cine este liderul principal si ceilalti militanti ai acestui partid din Romania, dar sunt informat ca acest partid ar fi format din fosti detinuti politici legionari si simpatizanti legionari. Si acest lucru nu-i rau deloc, din contra ma bucura mult faptul ca, in tara, mai exista in viata legionari, gata de lupta  si sacrificii pentru cauza nationala. Insa dupa cum circula recent unele zvonuri, nu cred ca sunteti legionari adevarati, adica legionari codrenisti, asa cum a fost tatal meu si unchii mei, ci sunteti legionari ai sectei simiste, care au recurs la tot felul de intrigi, santaje si dezinformari pentru a-si atinge scopul.
Spun toate acestea avand in vedere faptul ca, au trecut peste 20 de ani, de la prabusirea regimului dictaturii comuniste, iar acest partid n’a miscat un deget, n’a actionat autoritar, concret si logic pentru binele rasei, natiei si tarii noastre, din care cauza n’a fost in stare sa aiba  un singur reprezentant in Camera Deputatilor, Senat ori Guvern. Despre vreun                                           candidat la presidentia Romaniei din cadrul acestui partid, nicivorba, pentru ca, mentorul acestui partid, Horia Sima, agentul camarilei regale si groparul Garzii de Fier, a transmis legionarilor din tara prin anii ’90 de la Budapesta, unde cocheta acolo, cu un alt tradator de neam si tara, ex-regele Mihai, ca legionarii sa nu se implice in politica, ci sa stea deoparte, probabil ca timpul sa treaca, iar legionarii adevarati sa moara, fie de necazuri si suparari, fie de batranete. Horia Sima le-a cerut legionarilor sa nu actioneze, ci sa bata pasul pe loc, motivand faptul ca, in jurul fenomenului legionar, s-ar fi creat o proasta imagine si reputatie, evitand in mod deliberat sa precizeze ca, toate aspectele daunatoare si negative  care s-au pus pe seama Miscarii Legionare si a Garzii de Fier, au avut loc din cauza unor agenti  infiltrati de agentura straina in  cadrul acestei miscari nationaliste, ca alde Mihai Stelescu, Horia Sima, Traian Boieru, Nicolae Patrascu, Gheorghe Calciu-Dumitreasa si multi altii din anturajul lor. Acestia au compromis  ideologia de dreapta si principiile nationaliste care au stat la baza Miscarii Legionare si a Garzii de Fier si au suprimat vocile legionarilor care au avut curajul sa spuna adevarul si sa lupte pentru libertate si dreptate.
Dar, hai sa nu lungesc mult vorba, ci sa trec direct la subiect si sa va explic  ce m-a determinat cel mai mult sa va contactez si sa va scriu aceste randuri. Intr-un material informativ raspandit pe Internet de catre D-l Valentin Manoliu din Bucuresti, se spune printre altele, citez : Am fost in Piata Universitatii si am vazut oameni platiti sa sustina CASA REGALA GERMANA din Romania: Regele Mihai. ….iar legionari de la Partidul Pentru Patrie, sustin sa vina Regele Mihai, iar toate nenorocirile provocate de Carol al II-lea poporului roman si statului roman trebuie sterse cu BURETELE pentru ca acestia sustin ca: Regele Carol al II-lea nu reprezinta CASA REGALA GERMANA din Romania, ci pe mama mea din mormant si viseaza ca daca vine regele Mihai o sa ajunga si ei la putere.” Am fost socat de aceasta stire si nu-mi vine sa cred ca legionarii din PPP, sunt atat de timpiti si imbecili, ca sa ceara sa vina  din nou la putere fostul rege Mihai de Cohen-Zolern, care ne-a vandut si tradat  neamul si tara judeo-bolsevicilor sovietici si a instalat tirania judeo-comunista la putere  in Romania, devenind astfel timp de 3 ani si jumatate, regele comunistilor. Auzi, cica “daca vine regele Mihai o sa ajunga si ei la putere”. La o mai mare mediocritate si ipocrizie nici nu putea sa aspire membrii PPP,nu-i asa ? Se pare ca sunteti atat de dezinformati si naivi incat habar n’aveti de declaratiile defaimatoare si denigratoare facute  de ex-regele Mihai in lumea libera la adresa legionarilor. Sa tineti minte de la mine, ca daca nemernicul asta de fost rege, ajunge din nou la putere, primii romani pe care ii v-a lichida, vor fi cei cu conceptii legionare. Si aceasta o va face de groaza ca, legionarii vazand ca nu vor ajunge la putere cu ajutorul lui, din cauza obligatiilor  pe care asta le are fata de conspiratia elitei sioniste globalista, se vor intoarce ca un bumerang contra lui, asa cum s-au intors contra lui ta’su.
Oare chiar atat de incapabili sunteti, incat nu puteti sa va dati seama ca, de cand monarhia Cohen-Zollern a ajuns pe tronul tarii noastre cei mai destoinci si ilustri nationalisti romani, au fost exterminati rand pe rand ? Spre exemplu: Primul a fost lovit de catre monarhie Cuza-Voda, apoi parintele Nationalismului romanesc, Domnul nostru (Our Lord) Mihai Eminescu. A urmat apoi poetul Octavian Goga, Corneliu Zelea Codreanu, Maresalul Ion Antonescu si multi alti patrioti nationalisti romani. Cum este posibil ca dupa ce, monarhia Cohen-Zollern a dat ordin sa fie asasinat Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Miscarii Legionare si al Garzii de Fier, legionarii in loc sa elimine total orice ramasita a monarhiei adusa de judeo-masoni, trec cu vederea peste asasinarea atator nationalisti romani, inclusive a lui Corneliu Zelea Codreanu de catre monarhie si-l elogiaza pe Carol al II-lea si pe fiul sau Mihai I, doi teroristi si criminali odiosi ai patriotilor nationalisti,armatei si poporului roman ? Daca membrii PPP, au mila de ex-regele Mihai, n-au decat sa-l puna sa le mature strazile in dreptul locuintei lor, ori sa le spele WC-urile, ca pe tronul Romaniei nu poate ajunge fara vointa natiunii noastre si un referendum national. Apoi se pare ca ati imbatranit si suferit degeaba prin inchisorile comuniste, daca astazi scandati lozinci pentru monarhie si ex-regele Mihai impreuna cu  jidanul Michael Shafir, Lucian Butaru (jumatate jidan) de la Universitatea Babes Boloy, care-l ataca vehement pe Corneliu Zelea Codreanu, Prof.A.C.Cuza, Prof.Nicolae Iorga, Dr.Nicolae C. Paulescu  si alti istorici, filozofi si oameni de stiinta romani. http://www.euro.ubbcluj.ro/structura/pers/ Lucian_Butaru.php
Este ridicol faptul ca, pe de-o parte pretindeti ca aparati interesele cauzei nationale promovate de Corneliu Zelea Codreanu, iar pe de alta parte stati cu tradarea la masa si aceasta este dovada ca, n’aveti character si demnitate nationala, ci faceti o politica parsiva, care aplauda monarhia, in detrimental rasei, natiei, tarii si nationalismului. Bastardul asta de Butaru, isi baga nasul unde nu-i fierbe oala si a spus despre cei mai destoinci nationalisti romani ca, au fost rasisti si anti-semiti, dar de ce nu recunoaste el, ca de fapt, cei mai mari rasisti si anti-semiti din lume sunt jidanii ? Si dovada este ca, Israelul a sters Palestina de pe harta lumii, a comis cele mai odioase crime, genocid si holocaust contra palestinienilor si lupta pentru exterminarea in masa, cu arme nucleare, a celor peste 300 de milioane de semiti arabi, pentru a le lua bogatiile si mai cu seama aurul negru (petrolul) atat de pretios si cautat astazi. Insa sa nu se uite, vorba proverbului “Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”, iar Imperiul Diabolic Jidanesc va fi detestat de intreaga lume si i-a sunat sfarsitul.
Aveti o mentalitate invechita si ati ramas cu unele idei fixe de pe timpul lui Corneliu Zelea Codreanu, care a militat pentru “coroana regala” si “crucea crestina”, dar pe atunci, nu se stia cat de tradatoare si criminale sunt acestea institutii. Biserica crestina, a ucis sute de milioane de oameni inocenti in numele jidanului Isus Cristos, iar monarhia Hohen-Zollern are mainile patate cu sangele eroilor si martirilor nostrii nationalisti.  Atat monarhia, cat si biserica crestina, au colaborat cu sinagoga satanei si au dat rasa, natia si tara noastra pe mana ucigasa a Imperiului Diabolic Comunist si Sionist, pentru a se pune ele la adapost de orice necaz si pericol. Si acesta este motivul principal pentru care preotii si calugarii crestino-ortodocsi din Romania, au protestat in strada, sa nu li se publice dosarele de la securitate, pentru ca, nu cumva, lumea sa afle adevarul despre colaborarea lor cu diavolii sionisto-comunisto-securisti. Si aceasta sub  pretextul ca, pe ei, numai DumneZEU are dreptul sa-i judece, pentru faptele lor diavolesti, nu legile umane, ori oamenii care au avut de suferit din cauza lor. Manifestariile pro-manarhiste, pro-globaliste si pro-judeo-crestine, au un impact dezastros asupra eficientei, moralitatii si spiritualitatii nationaliste. Si este foarte ciudat faptul ca, nu observati aceasta, ci va situati pe baricade opuse conceptiilor politice ale unui nationalism intelept si luminat. Invatati sa va rezolvati problemele nationale, in mod rational, fara sa apelati la Biserica ori Monarhie.Mizand pe Biserica si Monarhie, legionarii n’au reusit sa faca mare lucru cand erau un milion de membrii, dar nu acum, cand sunt o mana de oameni si acestia debusolati si dezbinati.
Din corespondenta cu unii romani din tara,  membrii ori adepti ai PPP-lui, am dedus ca, militau in favoarea monarhiei, nu pentru republica. Fiind intrebati, ce-i determina sa opteze pentru monarhie, au motivat faptul ca mosii si stramosii nostrii traco-geto-daci aveau regi, nu presedinti, ca sefi ai statului. Le-am explicat ca mosii si stramosii nostrii, nu aveau denumirea tarii de Romania,o denumire falsa data de masoni si slugile Romei, ci avea  denumirea reala si istorica de Dacia. Adevarul este ca, regii geto-daci proveneau din randurile populatiei bastinase, pe cand monarhia dinastiei Cohen-Zollern a fost adusa din Germania, de catre judeo-masono-crestini. Iar ca religie, geto-dacii nu practicau religia judeo-crestina,  ci pe cea sacra pagana, a Cultului Soarelui. Apoi mosii si stramosii nostrii geto-daci, credeau in Zeul Zamolxis, nu in Isus Cristos (copil de jidan nascut din flori), cum cred din naivitate romanii astazi. De asemenea, credeau in Zeita Bendis, a fertilitatii, binelui si fericirii umane, nu in Maria, mama lui Isus Cristos, pe care o considera fecioara si dupa ce a nascut sapte copii. Traco-geto-dacii si-au transformat tara lor in tara zeilor, nu in “Gradina Maicii Domnului”, adica in gradina jidanilor, cum au transformat-o cei care s-au convertit la religia satanica judeo-crestina. Si sa nu se uite ca, mosii si stramosii nostri geto-daci aveau o credinta puternica in divinitate si cosmologie, nu in dumnezeii abrahamitici cum au romanii astazi, din cauza convertirii lor la o religie de import, inventata de jidani, extrem  de periculoasa si daunatoare intereselor nationale ale rasei, natiei si tarii noastre.
Dar nu numai membrii PPP, bat campii cu monarhia, ci si alte organizatii cum ar fi Noua Dreapta, PNDC si Legiunea Crestina care are ca mentor pe  jidanului Isus Cristos sau Miscarea Legionara care are ca patron un alt  jidan pe Arhanghelul Mihail, a caror sef se erijeaza Serban Suru.  Acum cativa ani Prof.Dr.Lucian Orasel din New  York, facandu-i o vizita lui Serban Suru la Bucuresti, mi-a povestit ca, interiorul casei sale era decorat cu portretele fostilor regi ai dinastiei Cohen-Zollern, inclusiv al regelui Carol al II-lea asasinul principal al lui Corneliu Zelea Codreanu. Si atunci cum mai poate pretinde Serban Suru ca-i legionar, daca el se inchina la asasinul lui Corneliu Zelea Codreanul intemeietorul curentului politic legionar ? Serban Suru nu-i decat un fanatic crestin, care propaga in tara noastra istoria si traditiile mostenirii judaice si este impotriva credintei stramosesti pagane, a  culturii si civilizatiei mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, din care provine poporul roman. O fi si el vreun nepot al lui “badita” Traian, care a cotropit 14% din teritoriul Daciei ori vreun nepot al tradatorului Bacilius, care l-a ajutat pe talharul asta de imparat roman, Traian, sa jefuiaasca de langa Sarmisegetuza, 165 000 kg.de aur si 331 000 kg.de argint.
Intr-un material documentar  intitulat “Generalul Platon Chirnoaga: Regele Mihai si-a predat armata dusmanului” aparut in presa in anul 2011, acest general roman, care a luptat atat in Primul Razboi Mondial cat si in al Doilea Razboi Mondial si care avea convingeri politice nationaliste de orientare cuzista, a spus, citez: “In noaptea de 23 August, regele Mihai anunta la Radio ca fusese semnat un armistitiu cu sovietecii (…) De fapt armistitiul nu a fost semnat pana pe 12 Septembrie, la Moscova. Trimisii regelui au suferit acolo cea mai grea dintre umilinti; au trebuit sa astepte 15 zile, inainte de a li se face cunoscute conditiile impuse de catre URSS, pe care au trebuit sa le semneze fara sa cracneasca. In timpul acestor 15 zile, trupele sovietice ocupasera intreaga Romanie. Astfel, au facut imposibila orice reactie din partea tarii care, cu siguranta s-ar fi produs daca s-ar fi cunoscut conditiile inainte de a se semna. Dat fiind ca nu se semnase armistitiul, toate trupele romane, care se aflau pe frontul din Moldova si Basarabia si care incetasera focul, dupa ordinul regelui Mihai, au fost facute prizoniere de catre rusi; soldatii si ofiterii au plecat captivi catre Rusia. Asa ca a fost o capitulare si nu un armistitiu. Exista aici un rege care isi preda armata dusmanului. In ce tara din lume poate fi gasit un sef de stat asemanator ? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin maresalul Tolbukhin din ordinul lui Stalin “Ordinul Victoriei Sovietice’. Trista onoare de a fi decorat de catre dusmanul de moarte al poporului sau ! (…) Atitudinea regelui Mihai si a celorlalti “invatacei de vrajitor” care il insoteau si-l ajutau a fost contrara: si-a tradat proprii sai soldati si pe poporul sau si a incredintat Romania, fara conditii, sovieticilor. Nu trebuie sa ne mire ca Stalin decidea sa-si stoarca prada la maxim” . (Carlos Caballero Jurado/Richard Landwehr,Armata Nationala a Guvernului de la Viena,Editor, Garcia Hispan, Granada 1997,p.87)
Multi pro-monarhisti, sustin cu nerusinare, ca atunci cand, fostul rege Mihai a comis astfel de fapte in defavoarea tarii noastre, era prea tanar si nu-si dadea seama ce face. Mai ce scuza ieftina ! Pai daca atunci era un copil, acum cand este un om putred de batranete, de ce nu a inapoiat decoratiile primite de la diavolii comunisti si nu si-a cerut iertare poporului roman, pentru infaptuirea actului rusinii si tradarii nationale de la 23 August 1944, precum si pentru aducerea dictaturii comuniste la putere ? Dimpotriva, continuie ca un neghiob sa se  lauda si mandreasca cu aceste fapte rusinoase si criminale. Iar daca atunci, chiar nu si-a dat  seama ce face, ca era prea indragostit de amanta lui, jidauca comunista Doly Cristoloveanu, cum adica, nici acum, cand are 90 de ani, are sotie, copii si  nepoti, nu-si da seama ce face, de participa ca invitat de onoare la paradele militare de la Kremlin, organizate cu prilejul victoriei sovietice impotriva Germaniei Naziste, a Romaniei nationaliste si a Italiei fasciste ?! Ii inteleg pe cei de la Noua Dreapta, ca s-au dus la Moscova, pentru ca, sunt tineri necopti la minte si le place sa danseze cazaciocul, dar si acestei stafii, inchilozata fizic si psihic, ii arde sa danseze cazaciocul si sa le cante rusilor in struna ?!
Recent, in REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/regele-mihai-in-vizita-oficiala-la-roma_908670.html#ixzz1kzcy9rZR, a aparut urmatoarea stire : “ÃŽn perioada 29 - 30 ianuarie 2012, Majestatea Sa Regele Mihai I efectuează o vizită oficială la Roma, la invitaÅ£ia, AlteÅ£ei Sale Eminentisime Fra’ Mattew Festing, Principe ÅŸi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar ÅŸi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos ÅŸi de Malta.” Iata cu cine este in cardasie fostul rege Mihai, cu bolsevicii, sionistii, comunisii, masonii si toate gunoaiele pamantului. In primul rand, ex-regele Mihai, n-are nici o functie la ora actuala in Statul Roman, ca sa pretinda ca efectuiaza o vizita “oficiala” la Roma, ori mai stiu eu unde. In al doilea rand, cu putregaiul asta moasonic, vrea fostul rege Mihai sa-i impresioneze pe romani si sa se dea mare in fata lor ? In al treilea rand, acest Mattew Festing, degeaba si-a luat niste titluri  pompoase de “AlteÅ£ei Sale Eminentisime”,ori auzi la el cica “Principe ÅŸi Mare Maestru al Ordinului Suveran Militar ÅŸi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rodos ÅŸi de Malta.”, ca acestea sunt simple simboluri, iar el n’are nici o putere, discernamat si credibilitate, ci este un codos pervers ca toti nemernicii. Intr-un proverb se spune “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti”. Iata deci, cine este Mihai de Cohen-Zollern, un codos, pervers si handicapat idiot.Asadar, in zadar il ling in fund cei de la postul de televiziune “antena3.ro”, care pledeaza pentru extremistii monarhisti, rasistii, bigotii si xenofobii anti-romani, ca tradator a fost si tradator va muri.
Eu nu spun ca, Traian Basescu este vreun “sfant nationalist”, dar asa cum este: spanchi, betiv si corupt, de bine de rau, a condamnat crimele tiraniei judeo-comuniste, a demascat tradarea fostului rege Mihai, a dat sutelor de mii de moldoveni de peste raul Prut cetatenia romana, si a lasat organizatiile nationaliste, inclusive PPP, sa poarte uniforme si simboluri legionare, naziste si fasciste, si sa se manifeste nestingerite. Asa ca putina decenta in gandire nu strica, nu sa va lasati trasi pe sfara de toti aventurierii si aiuritii, care va sucesc mintea pentru a-si atinge scopurile lor diabolice. Va spun aceaste adevaruri, nu pentru a ma da mare, ori pentru a lasa impresia ca sunt vreun suporter al lui Traian Basescu, ci ca un om bine documentat, informat si stapan pe situatie, caruia ii place sa priveasca realitatea in fata, un om care vrea binele, nu raul romanilor. Asadar, ar fi cazul sa le iasa prostia din cap asa-zisilor “batrani legionari”, precum ca, eu a-si urmari sa-i iau locul lui A.C.Cuza, Corneliu Zelea Codreanu ori Ion Antonescu, ca eu, ca si acestia, am locul meu bine meritat in viata politica si vreau sa fiu original, nu o copie a nimanui.
Unii ma acuza ca am conceptii politice ultra-nationaliste. Ei si…! Nu le convine n’au decat sa plece sa-si faca reciclarea in Rasistul, Sionistul si Criminalul Stat, Israel si acolo vor intelege mai bine motivul de ce sunt ultra-nationalist si de extrema dreapta. Altii ma acuza ca sunt rasist. Pai daca a-ti iubi, pretui si apara  rasa, natia si tara din care-ti tragi radacina inseamna rasism, ei bine, atunci nu-mi este teama sa recunosc  ca sunt rasist. In fond, ce vor astia care ridica problemele rasiale, sa fiu de partea ungurilor care vor sa ne rapeasca din nou Transilvania, ori a ucrainenilor care ne-au rapit ilegal o mare parte din teritoriile moldovenesti, ori a bulgarilor care ne-au rapit ilegal doua judete din Dobrogea, ori a sarbilor care au pus stapanire ilegala pe jumatate din Banat, ori a tiganilor care si-au numit ilegal regi si imparati si vor sa transforme Romania intr-o tiganie, ori a jidanilor care se lauda ca au cumparat Romania ? Cu acuzatia de anti-semitism, nu tine figura in cazul meu, pentru ca, eu nu sunt impotriva a peste 300 de milioane de semiti arabi, ci sunt anti-jidan si anti-sionist, dar nu din motive rasiale, ci pentru faptul ca aceste fiinte biologice, au reprezentat si continua sa reprezinte un mare rau si pericol, nu numai pentru tara mea natala Romania, ci pentru intreaga umanitate, fapt discutat astazi, tot mai amplu pe scara larga in lume. Sper sa nu-mi luati in nume de rau observatiile, reactiile si cuvintele dure pe care le-am folosit pentru a va trezi la realitate, ci veti medita bine la tot ce v-am spus in mod prieteneste, frateste ori camaradereste cum vreti s-o luati.
In inchiere va cer in mod onorabil si pasnic sa puneti capat propagandei in favoarea monarhiei si a fostului rege Mihai, in sens contrar vom ajunge la razboi, pentru ca nu se poate tolera la infinit naivitatea, prostia si tradarea de Neam si Patrie. Sper ca ma veti intelege; veti da dovada de omenie si intelepciune; veti schimba directia gresita; veti merge pe calea cea dreapta si buna si nu veti mai accepta sa fiti o marioneta a dusmanilor rasei, natiei si tarii noastre. Prin urmare este bine sa aveti in vedere ca, romanii nationalisti, trebue sa fie cat mai uniti pentru apararea cauzei nationale a Neamului si Patriei noastre, nu sa se lase manati din urma, cum mai vitele la abator de catre monarhie, etniile straine, Uniunea Europeana si dictatura sionista globalista. Adevarul gol-golut este ca, romanilor nu le trebuie pe trantorul asta de fost rege Mihai, ori pe escrocul international de jidan ungur George Soros, ori sa se inglobeze in datorii la FMI si alte banci jidanesti, ori sa-si insuseasca normele dictatoriale ale Uniunii Europene, ori sa traieasca de la o zi la alta cu vaga speranta ca va veni Isus Cristos sa-i mantuiasca si sfarseasca lumea, ci le trebuie noi idei, noi solutii pentru imbunatatirea situatiei economice nationale, precum si cat mai multe locuri de munca, salarii si pensii satisfatoare si sa traiasca o viata normala, in armonie si pace. Cine nu-i de acord cu toate acestea idei si teorii, inseamna ca nu-i roman adevarat si nu vrea binele interesului national, ci este o unealta ascunsa a conspiratiei straine,  de asuprirea si exploatarea sangeroasa a Rasei, Natiunii si Patriei noastre. Eu sunt un politician nationalist si un revizionist al istoriei, pentru ca adevarul istoric ne-a fost falsificat, dar sunt preocupat mai mult de problemele actuale si de viitor, nu de parastase ori solutii si ideologii politice depasite de timp.  Sper ca veti lua in considerare tot ce v-am scris in sens contrar lasti-va de politica.
Sa va dea Zamolxis o minte inteleapta si luminata.
Dr.Constantin Burlacu din SUA.

http://www.youtube.com/watch?v=5u3Si3VlC3w

“Legionarii isi fac partid - Sistem Legionar”

Serban Suru si tanarul de langa el in camasa verde, nu sunt legionari versati. Ei s-au comportat copilareste, nu camaradereste. In ce-l priveste pe Andrei Gheorghe, care i-a luat la bani marunti ca la securitate, daca se crede “destept” si ca le stie pe toate-toate, poate el sa prezinte numele, etatea si locul mortii celor sase milioane de jidani cat pretend jidani ca au murit in holocaustul nazist ? La Auschwitz pana in 1994, era o placa comemorativa pe care scriia ca, acolo au fost ucisi 4 milioane de jidani, ca apoi acea placa sa fi inlocuita cu alta in care se spune ca, acolo au fost ucisi un milion si jumatate de jidani. Chiar asa se pot juca jidanii cu cifrele celor morti fara nici o rasponsabilitate si credibilitate ? Dar apropo de holocaust, in Romania n’a fost nici un holocaust contra jidanilor, ci jidanii comunisti au comis un holocaust rosu contra Natiunii Romane, pe care jidanii nu-l pot despagubi cu toate trilioanele lor de dolari. Despre acest holocaust rosu trebuie discutat in mod serios, nu despre pretentiile absurde si ridicule ale jidanilor.Si inca ceva, pentru a conduce o tara, nu-ti trebuie o pregatire speciala la scoala suprematiei elitei sioniste, ci orice om cu draguste si iubire fata de natia si tara sa, are acest drept . Important este sa fie un om bine informat, pregatit politic, un om de cuvant, cinstit si omenie.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
D-le Serban Suru, mai incet cu insultele si defaimarea nepotului lui CZC, Florea Nicanor Codreanu. Acest om a fost sofer de salvare, pentru ca regimul dictaturii judeo-comuniste , nu i-a creeat ca dvs. posibilitatea sa-si continua studiile, pentru ca, in Romania comunista, aveau dreptul la invatatura numai fiii si fiicele celor care construiau comunismul, nu si cei care luptau sa-I darame.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………..
D-le Andrei Gheorghe, m-ati facut sa zambesc fara sa vreau, vazund cum incercati sa le impuneti cu forta romanilor, cum sa se imbrace si incalte, cand au voie sa se spele, cand au voie sa manance, cand au voie sa munceasca ori odihneasca , si mai cu seama ce politica au voie sa faca si ce politica n’au voie sa faca. Sunteti ridicol din cale afara. Cine va credeti domnule, cumva Gheorghe dracul ?!
 

Comments

manoliu said…
Florin Dobrescu -PARTIDUL PENTRU PATRIE: priviti si judecati singuri:


Poate dorit sa semnati ??!!
petru borodi/Cluj

http://groups.yahoo.com/group/Reintregirea_Romaniei/message/7214

----- Forwarded Message ----
From: Florin Dobrescu
To: petruaros@...
Sent: Mon, October 11, 2010 9:44:19 PM
Subject: Please join my cause: " ROMANIA REGAT- ROMANIA MONARHIE CONSTITUTIONALA"


Florin Dobrescu has invited you to join their cause on Facebook:

ROMANIA REGAT- ROMANIA MONARHIE CONSTITUTIONALA
706 members
Mission: SUSTINE TRANSFORMAREA ROMANIEI IN REGAT

We need your help to reach 750 members!
Join Cause

Despre demnitate
http://despredemnitate.wordpress.com/2011/06/23/regele-meu/
Priviti si va lamuriti:
Toate casele regale sunt membre ale celei mai cumplite organizatii criminale masonice: B`nai B`rith si sunt rude intre ele si FD este in eroare totala si doreste sa ajunga SENATOR si primar.
Si ce GUITA REGELE DE LA RADIO EUROPA LIBERA: JOS COMUNISMUL IMPLEMENTAT DE EL SI KOMINTERNISTI EVREI RUSI AGENTI NKVD-KGB, iar fii kominternistilor mercenarii regelui Mihai sunt in comisiile prezidentiale Basescu, respectiv GDS-Tismaneanu,...si ei fabrica legi si reduc salariile si pensiile si inchid scoli si spitale,...OOPS!? Despre ce vorbim?

Florin Dobrescu says:
25/10/2011 la 13:08

Am fost crescut in familie in spirit monarhic. Cand eram copil, ascultam la Europa Libera discursul Regelui Mihai, nu pe cel al lui Ceausescu, de anul nou.
Raman in credinta ca Monarhia este singura forma de guvernamant consfintita de Divinitate, spre deosebire de Republica, care este o nascocire masonica, pentru intoarcerea ierarhiilor omenesti cu dosul in sus.
Regii pot si buni sau rai, dar Monarhia este intotdeauna buna, spunea Corneliu Zelea Codreanu.
Monarhia confera unei natiuni prestigiu, demnitate si stabilitate statala.

From: "DACIALAN@aol.com"

Sent: Sunday, February 12, 2012 12:16 PM
Subject: Raspunsul PPP-lui

Domnule Burlacu,

Sunt Florin Dobrescu, presedintele executiv al PPP.

NU ascultati ce spune dl Manoliu, nu am avut noi cu dansul discutii ref. la regele Mihai.

PPP nu sustine oficial nici o casa regala din lume si nici alte chestii de-astea.

Noi avem lucruri mai importante de facut.

Florin Dobrescu
manoliu said…
PPP UL ADEPTUL CAMARILEI REGALE I
http://www.youtube.com/watch?v=tYRNQSuA21c&list=UUHYt5zcqMHR2WoXtRtve5zg&index=1&feature=plpp_video

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928