NU PATATI MEMORIA LEGIONARULUI DR.SERBAN MILCOVEANU


ANIVERSARE DR. SERBAN MILCOVEANU- 100 DE ANI DE LA NASTERE. Publicat de Ion Coja

Recent s-au implinit 100 de ani de la nasterea marelui savant doctor SERBAN CONSTANTIN MILCOVEANU (1911 – 2011). Un om de exceptie, un doctor de avangarda, o figura originala, o inteligenta sclipitoare, o adevarata enciclopedie – toate cuprinse intr-o modestie de adevarat intelectual – asa a fost perceput de colegi, prieteni, studenti si pacienti, cel care a fost doctorul Serban Constantin MILCOVEANU. A fost medic primar, asistent universitar 1940-1945, decorat cu Coroana Romaniei si Steaua Romaniei, panglica Virtutea Militara, Medalia Eliberarii de sub regimul fascist.
La 30 august 2009, a incetat din viata la varsta de 98 ani, doctorul Serban Constantin MILCOVEANU, fost student al savantului prof. dr. NICOLAE PAULESCU si nepotul prof. dr. Constantin DIMITRESCU – SEVEREANU (1840-1930), una din cele mai reprezentative figuri de chirurgi romani.
S-a nascut la 23 decembrie 1911, in comuna Milcov, judetul Olt. A studiat la Colegiul National “Sf. Sava” din Bucuresti, absolvea facultatea de medicina din Bucuresti (1935). Si-a inceput cariera profesionala in 1935 ca presedinte al “Societatii Studentilor in Medicina”, in 1936-1940 ca presedinte al “Asociatiei Internilor de Spital”, in octombrie 1940 ca presedinte al “Asociatiei Generale a Medicilor din Romania (Colegiul Medicilor) si in septembrie 1940 ca asistent universitar la facultatea de Medicina din Bucuresti, asistent al academicianului profesor doctor NICOLAE LUPU (1884-1966).
A aderat de tanar la ideile marilor profesori A. C. CUZA, NICOLAE PAULESCU, ION GAVANESCU, CORNELIU SIMULEANU, ION CATUNEANU, TRAIAN BRAILEANU, LONGINESCU GHEORGHE, VASILE PARVAN, RADULESCU MOTRU, NICHIFOR CRAINIC, NAE IONESCU, SIMION MEHEDINTI, etc. si s-a apropiat de miscarea nationalista condusa de CORNELIU ZELEA CODREANU, caruia i-a fost admirator, partizan si devotat. La 17 aprilie 1938 este arestat si izolat sub paza jandarmereasca, intai in manastirile Tismana in Oltenia si Dragomirna din Bucovina si apoi in lagarul Miercurea Ciuc din nord estul Transilvaniei. La 25 iunie 1938 Tribunalul Militar Bucuresti judeca statul major al Legionarilor si condamna intre 5-9 ani inchisoare grea pentru “complicitate la tradare” pe ing. Gh. CLIME, Alexandru CANTACUZINO si pe dr. Serban MILCOVEANU.
Scapa ca prin minune din inspaimantatorul masacru din 22 septembrie 1939, cand au fost asasinati 275 sefi legionari, in frunte cu ing. Gh. CLIME, dr. Ionel BARNEA si principele Alexandru CANTACUZINO.
La 22 iunie 1940 este pus in libertate. Refuza sa-l recunoasca drept sef al Miscarii Legionare pe Horia Sima, considerandu-l un om foarte periculos pentru Natiune si Statul Roman si agent al iudaismului mondial. HORIA SIMA a reusit sa introduca in Miscarea Legionara, foarte multi evrei, tigani, iudeo-tigani si sectanti (care in realitate sunt agenti ai iudaismului), in scopul compromiterii Miscarii Legionare si lichidarii Romaniei ca stat si a poporului roman ca natiune. Din aceasta cauza este prigonit de guvernele Gh. Tatarascu, ing. Ion Giugurtu si Ion Antonescu. Horia Sima a fost ministru Educatiei Nationale in guvernul Tatarascu, Ministru la Culte in guvernul Giugurtu si vice presedinte al Consiliului de ministri in guvernul Antonescu si a fost bun prieten cu Morusoff Mihail, seful Serviciului Special de Informatii al Armatei Romane, spion international polivalent, evreu originar din Harkov – Rusia. Academicianul CARACOSTEA DUMITRU ( 1819- 1964), fost ministru la departamentul instructiei publice in guvernul Giugurtu, avea pasiunea de a cereceta trecutul oamenilor politici. A rasfoit dosarul de student de la Facultatea de Litere si Filosofie din Bucuresti a lui Horia Sima si a constatat ca si-a dat licenta la profesorul Aurel Candrea-Hecht, fiind astfel singurul student roman care si-a sustinut teza cu un profesor evreu.
Probabil ca sa fie sigur de reusita (vezi cartea ” Istoria Miscarii Legionare” de Stefan Palaghita, pagina 299, editura Roza Vanturilor, Bucuresti, 1993).
Generalul ION ANTONESCU a fost printre primii, care a vazut caracterul murdar a lui HORIA SIMA si al adeptilor lui HORIA SIMA si a inteles ca singura solutie pentru extirparea raului este desfiintarea Miscarii Legionare, ceea ce a si facut-o.
In iunie 1941 are loc la Tribunalul Militar Bucuresti, procesul asa-zisei “rebeliuni legionare”, cu ordinul generalului Ion Antonescu sa se pronunte sentinte de condamnare la moarte pentru majoritatea acuzatilor: general Petrovicescu, principele Alexandru Ghica, jurist Victor Biris, publicist Constantin Maimuca etc. Au fost bagati in proces cu ordinul de a fi condamnati cate 5 ani inchisoare: prof. univ. P.P. Panaitescu, rectorul Universitatii din Bucuresti, dr. Alexandru Popovici, chirurg la spitalul Coltea si dr. Serban MILCOVEANU. Cum Serban Milcoveanu nu avusese nicio demnitate in guvernarea legionara, la propunerea procurorului general SON AURELIAN (1888-1952), a fost achitat din “lipsa de probe”.
Este trimis pe frontul din Est 1941-1943, cand s-a incercat de patru ori asasinarea lui prin misiuni periculoase anume concepute, in batalia de la Odessa din octombrie 1941 si in batalia din 1 iulie 1942 de la Sevastopol. A fost medic in cadrul Batalionului “Pionieri de Asalt” din cadru Diviziei IV Vanatori de Munte. In vara anului 1943, Dr. Milcoveanu era seful sectiei medicale II din spitalul 7 Campanie Simferopol- Crimea de sub coma da colonelului dr. Cornel Stoian. Putini stiu ca atunci in 1943 la SIMPEROPOL, un submarin sovietic a esuat si 10 militari sovietici raniti au reusit sa ajunga la mal. Un subaltern l-a informat pe Dr. MILCOVEANU, care a ordonat sa fie adusi imediat in spital, unde i-a ingrijit, riscandu-si chiar viata.
Sovieticii nu au uitat aceasta fapta de o mare umanitate, care este consemnata in analele marinei sovietice.
Probabil asa se si explica de ce conducerea iudeo-bolsevica a Romaniei din 1948 formata din cei trei evrei Ana Pauker, Vasile Luca si Teorani Georgescu, nu au reusit sa-l lichideze pe Dr. Serban Milcoveanu .
Generalul Ion Antonescu care era intr-o vizita pe front, avea o durere continua in membrele inferioare. A fost chemat printre altii si dr. Serban Constantin Milcoveanu.
Dr. MILCOVEANU i-a pus diagnosticul de reticuloza malarica si l-a sfatuit sa mearga la unchiul lui, marele chirurg prof. dr. Amza Jianu, format la scoala prof. dr. TOMA IONESCU.
AMZA JIANU (1881-1962) l-a tratat pe Antonescu, conducatorul insanatosindu-se prin tratamentul prescris de marele chirurg doctor.
Amza Jianu are un frumos monument funerar la cimitirul Bellu Ortodox, fig. 98, loc 63.
In toamna anului 1944, fiind mobilizat pe frontul de Vest ca medic al Spitalului Militar 144 din Botosani, un tribunal comunist din Bucuresti, l-a eliminat din functia de asistent universitar la facultatea de Medicina din Bucuresti, pentru vinovatia de apartenenta in anii 1935-1937 la Miscarea Legionara. La demobilizare a fost eliminat din functia de medic consultant la cabinetul medical al Uzinelor si Domeniilor Resita din str. Vasile Alecsandri nr. 4, ramanand simplu liber profesionist cu cabinetul medical in str. Sapientei nr.1 langa podul Mihai Voda. A plecat pe frontul din Est cu gradul de sublocotenent si s-a intors de pe frontul de Vest cu acelasi grad.
In perioada 1948-1952 a fost fara serviciu, fiind epurat din motive politice. La 17 aprilie 1952 este arestat si dupa 18 luni de detentie politica si ancheta penala, la 7 mai 1954 este eliberat ca nevinovat si trimis ca medic la Spitalul Caritas, Policlinicile Gh. Cosbuc, Bradului si Vitan. Din 15 mai 1954 pana la 31 decembrie 1973 a lucrat ca medic de circumscriptie. Dupa 42 ani de activitate profesionala a terminat la munca de jos, ca medic de circumscriptie teritoriala.
Doctorul Serban Constantin MILCOVEANU, a simtit, a gandit si a actionat romaneste. A fost un mare patriot si nationalist. Acest fapt a deranjat pe evrei si pe cei aserviti iudaismului mondial. Doctorul Milcoveanu a vazut in internationalismul comunist si mai recent in “mondialism” sau “globalism”, un paravan inselator al iudaismului mondial, care urmareste desfintarea natiunlor ca entitati ontologice si subminarea Biserici Crestine prin ecumenism, ofensiva sectelor si apropierea de iudaism, cu scopul ca evreii sa fie clasa conducatoare monopolista a intregii omeniri de pe intreaga planeta Terra. Deasemeni a aratat ca pe masura ce tehnica avanseaza, lumea se descrestineaza,se salbaticeste, se dezumanizeaza, se iudaizeaza si se indreapta repede spre auto-distrugere.Fereasca DUMNEZEU, sa invinga iudaismul mondial, pentru ca lumea va disparea si pe pamant, vor ramane numai urmele pasilor lui Iisus. Doctorul MILCOVEANU SERBAN a aratat pericolul actual al invaziei iudaice, care este mai periculoasa ca oricand, mascata sub forma de sectanti, oameni de afaceri, recuperatori de bunuri (cea mai mare parte a acestor evrei alungati din toata lumea, nici bunicii si strabunicii lor nu s-au nascut in Romania). Evreii au venit cu intentia clara de a desfiinta Statul Roman, insusirea bunurilor materiale si morale ale patriei noastre si alungarea romanilor de pe teritoriile stramosesti. Evreii au raspuns totdeauna cu ura si dusmanie la bunatatea si ospitalitatea romanilor. Caracterul nedemn si chiar criminal al unor evrei s-a vazut in 1940 in timpul invaziei trupelor sovietice in Basarabia si Bucovina de Nord, si in timpul complotului international antiromanesc din decembrie 1989. Conducerile post decembriste formate aproape in totalitate din evrei, doresc o Romanie fara romani. Ne meritam soarta. Cata dreptate avea PETRE TUTEA cand afirma in 1990 :”Un tampit mai mare ca mine nu exista. Sa faci treisprezece ani de temnita pentru un popor de idioti !. De asta numai eu am fost in stare …” Iata unde a dus bunatatea, toleranta, indiferenta, nesimtirea si chiar prostia romanilor. NE MERITAM SOARTA, AM AVUT MILA DE ALOGENI.
Doctorul MILCOVEANU a fost in permanenta urmarit, haituit, persecutat, amenintat cu moartea, obligandu-l sa renunte la convingerile sale. Nu I s-a permis accesul la nici o functie, participarea la niciun congres medical, acordarea unui titlu stiitific etc. Cu mare greutate a reusit sa participe timp de 6 luni in 1957 la cursul intensiv de cardiologie la Spitalul Coltea, sub conducerea acad. prof. dr. Basil Teodorescu (1891-1967). La terminarea prelegerii de deschidere, prof. dr. Basil Teodorescu, vine in mijlocul celor 80 de cursanti, ii strange mana dr. Milcoveanu si in auzul oficialitatilor de Partid si de Stat spune:”Daca fac cu placere acest curs este ca printre cursanti esti dumneata”. Cu toate ca la examenul de absolvire si calificare a fost clasat printre primii, doctorul Milcoveanu a ramas mai departe medic de medicina generala la circumscriptia teritoriala. Nu ma mai surprinde nedreptatea si umilinta facuta dr. Milcoveanu, cand am constatat recent ca Administratia Cimitirului Bellu Catolic vrea sa desfiinteze mormintele prof. dr.Basil TEODORECU si al sotiei Margaritte TEODORESCU, nascuta CLEMENCEAU (1900-1962),din familia lui Georges CLEMENCEAU ( 1841 – 1929), prim- ministru al Frantei ( 1906-1909, 1917-1920); presedinte al Conferintei de pace de la Paris (1919-1920), fig Y, loc F16-17.Aceasta este recunostinta Statului Roman, pentru ajutorul dat de Georges CLEMENCEAU, in infaptuirea ROMANIEI MARI? Ce ar fi daca statul Francez, in replica, ar desfiinta mormantul lui GEORGE ENESCU?
Doctorul MILCOVEANU a scris multe carti de medicina, dintre care mentionez numai doua: Profilaxia si tratamentul sifisului. Epidemia de sifilis pe frontul de est 1941-1943: Stricnino-terapia masiva in intoxicatiile barbutirice acute. Dupa 1989 a scris si carti privind istoria Miscarii Legionare si Istoria Romanilor, dintre care mentionez cateva: Razboiul dintre Stat si Natiune voi. I, II si III; Comeliu Zelea Codreanu, cum l-am cunoscut si l-am inteles; Ce se vrea cu Romania? A fost casatorit cu EMILIA (1915-1994), medic pediatru si are 2 fete: dr. Dana – Domnica MILCOVEANU si dr. Ioana-Anca MILCOVEANU.
Dupa o viata de munca in slujba umanitatii, ca medic, disparitia lui a trecut aproape neobservata. Un singur ziar a scris cateva randuri. Este inmormantat in cimitirul Sf. Vineri Bucuresti, fig 10, loc. 50, alaturi de mormantul artistului liric Octav Enigarescu (1924-1993).Dr. MILCOVEANU a trait pentru Natiune, dar si-a daruit viata stiintei, familiei si lui DUMNEZEU. Cinstindu-i pe inaintasi, dovedim ca-i meritam.
Probitas laudatur et alget
(Cinstea-i laudata, dar patimeste)
Decimus Junius Juvenalis (60-140)

07.02.2012 TUDOR VOICU
http://www.ioncoja.ro/2012/02/aniversare-dr-serban-milcoveanu/
.....................................................................................................................................
50 comentarii la “ANIVERSARE DR. SERBAN MILCOVEANU”
  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
Stimate Domnule Coja,
Va felicit pentru articolul „ANIVERSARE DR. SERBAN MILCOVEANU -100 DE ANI DE LA NASTERE”. Ati spus lucruri de mare insemnatate si valoare despre Dr.Milcoveanu. Asa este cum ati spus! Vedeti cand aveti dreptate, eu nu nesocotesc ori rapesc acest merit. Dar apropo de cartea „Garda de Fier spre reinvierea Romaniei” scrisa de Pr.Stefan Palaghita. Cu greu am intrat acum cativa ani in posesia acestei carti, pentru ca membrii sectei simiste au avut grija s-o cumpere si sa nu se mai gaseasca de vanzare si afla adevarul. Am inserat cateva capitole mai importante in publicatia mea nationalista „The New Right” insa n-o sa va vina sa credeti cine de fapt s-a opus. Este vorba despre fiica preotului Palaghita care era inhaitata la New York cu toti nemernicii jidani ca Velvet Sapsa si altii.Fiul ei, deci nepotul preotului Palaghita care o insotea la New York, ducandu-se in fosta R.S.Romania, mi-a telefonat din sediul Securitatii din Bucuresti si m-a amenintat cu darea in judecata pentru publicarea in revista „The New Right” a unor extrase din cartea bunicului sau, fara consintamatul familiei Palaghita. Si ce mare se dadea din sediul Securitatii, crezand ca gata eu nu mai pot de frica lui si a securistilor care-l incurajau contra mea. I-am spus atat lui cat si ma’sii ca legionarul Stefan Palaghita, n’a scris acea carte pentru familia sa, ci pentru a se stii adevarul despre tradarea si crimelele lui Horia Sima si a colaboratorilui lui, iar daca ar trai si ar stii ca nepotul si fiica lui colaboreaza cu securitatea si sionismul nici nu i-ar recunoaste si ar scrie contra lor. Nu mai m-a deranjat de atunci, probabil vreun securist cu vederi nationaliste l-a scos de ureche din sediul securitatii si i-a dat un picior in fund. Adevarul este ca au fost foarte multi securisti cu vederi nationaliste, altfel nu s-ar fi prabusit regimul dictaturii comuniste ca un castel de nisip si eu personal n’am nimic impotriva acestui gen de securisti romani.
Cu urari de bine si multa stima,
Dr.Constantin Burlacu din NYC,SUA.
P.S. Cei care va critica pentru elogile adusa prestigiosului legionar Dr.Serban Milcoveanu, sunt niste jigodii si lichele ordinare. Oricum este bine sa pastrati adresa lor de E-mail si IP-ul ca-i vom cauta fara doar si poate, pentru ca nimic nu trebuie sa ramana nepedepsit exemplar. Acestia habar n’au cati suntem de multi si de ce suntem in stare sa facem.
........................................................................................................
  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
D-le Atnaoj Elisav,
In primul rand asi vrea sa stiu ce esti d’ta de origine, cumva roman maghiarizat, bozgor ori mongrel, ca cu acest nume roman curat nu poti fi ?
In al doilea rand, poti sa faceti public certificatul de nastere al lui Horia Sima ? Ori ai teama ca-i o poveste cu cantec ca si a lui Barack Obama ?!
Horia Sima, poarta acest nume dupa tatal sau adoptiv, iar fratii lui din „satul Mandra situat la cca. 6 km de Fagaras, inspre Brasov” nu sunt frati drepti, ci vitrigi. Vedeti ca asta n’ati stiut-o !
Si pentru ca tot sunteti un adept al sectei simiste si va place biografia lui Horia Sima, puteti dvs. sa-mi explicati ce fel de ditamai comandat legionar putea sa fie Horia Sima, daca el l-a inselat pe legionarul Constantin Papanace, i-a violat sotia acestuia cu forta si i-a facut un copil ? Pentru infidelitate fata de alt camarad legionar si mai cu seama pentru incalcarea juramantului si disciplinei legionare, Corneliu Zelea Codreanu l-ar fi impuscat cat ai clipi din ochi ca pe comisarul Manciu de la Iasi.
Apoi crezi d’ta ca,daca Horia Sima era un legionar autentic,si nu un tradator si lichea ordinara, care a uneltit impreuna cu Carol al II-lea contra lui Corneliu Zelea Codreanu sa-i ia locul, fratii lui C.Z.Codreanu l-ar fi urmarit cu scopul sa-l faca ingeras daca-l prindeau ? Horia Sima poarta raspunderea uciderii la 26 Ianuarie 1939 a lui Vasile Cristescu, profesor universitar la Universitatea Bucuresti care a fost desemnat de catre Corneliu Zelea Codreanu sa preia conducerea Miscarii Legionare si a Garzii de Fier in locul lui. Si tot Horia Sima poarta raspunderea asasinarii lui Nicolae Iorga, mare istoric si apostolul luptei contra sionismului si a jidanului international. Horia Sima l-a facut scapat din tara pe Carol al II-lea, pentru ca a fost agentul camarilei regale si acest lucru rezulta clar din cartile scrise cu manuta lui ca „Sfarsitul Unei Domnii Sangeroase” si „Era Liberatii”. Cititi-le si veti vedea cum ii spiona pe legionarii autentici, iar informatiile le dadea camarilei regale, ori cum s-a retras de la guvernare in semn de protest fata de masurile aspre luate de guvernul roman contra asupritorilor si exploatatorilor sangerosi jidani. Iar atunci cand, legionarii autentici sub comanda colonelului Stefan Zavoianu i-au mitraliat la Jilava pe dusmanii Romaniei si ai Garzii de Fier, Horia Sima a sarit in sus ca ars ca si-a pierdut colaboratorii.De asemenea, Horia Sima a facut rebeliunea legionara din 21-23 Ianuarie 1941, contra Maresalului Ion Antonescu si Armatei Romane cu scopul de a sabota razboiul contra Imperiului Diabolic Comunist si pentru reintregirea tarii si acest adevar este stiut de toata lumea bine informata.
In exil Horia Sima a fost in legatura cu cercurile sioniste, comuniste si masonice. In publicatia editata de Nicolae Carja din New York, fratele lui Ionel Carja care a scris cartea „Canalul Mortii” a aparut o fotografia in care Horia Sima se mandrea stand alaturii de membrii masoneriei si ai ADL-lui. Horia Sima i-a tradat si lichidat pe cei mai destoinici legionari refugiati in strainatate si mai cu seama pe legionarul Vasile Iasinschi, cel mai indreptatit sa fie seful Miscarii Legionare si al Garzii de Fier.Horia Sima si ciracii lui si-au incercat norocul si cu mine, numai ca nu le-a mers cu toate legaturile pe carte le-au avut cu suprematia elitei sioniste, OSI, si celelate organizatii jidaneste care se ocupa cu vanatarea nationalistilor, legionarilor, nazistilor si fascistilor.
De la camarazii mei legionari din Germania care colaboreaza cu BFU-ul, am aflat ca, atunci cand, Horia Sima a decedat in Germania, in servieta lui diplomatica au fost gasite patru pasapoarte cu poza lui, dintre care doua erau eliberate de o ambasada si un consulat al Israelului din Europa ca om de afacere jidan.Stirea ca Horia Sima s-a numit Simeon Hersh, o avem de la un om de baza al Comunitatii Evreiesti din Romania, care a fost casatorit cu fiica unui fost presedite al acestei comunitati, cu care are un copil in Israel si care a avut acces la arhivele jidanesti. Si nu numai despre Horia Sima stim ca a fost jidan de origine, ci si de multi altii infiltrati in randurile Miscarii Legionare si Garzii de Fier, iar toate acestea vor apare la timpul potrivit. Asa ca stai in banca ta ca esti prost si dezinformat.
............................................................................
  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
Comentariul tău e în așteptare.
D-le Nicu si D-le Cetatean,nesimtiti gretosi si boi jegosi ai Imperiului Satanic Sionist
In primul rand doresc sa subliniez ca, D-l Vlad Puscasu a vrut sa spuna ca in SUA, nu sunt biserici in geniul celor din Moldova, ci lacasuri de rugaciuni, temple masonice si sinagogi ale religiei judeo-crestine, nu ca n’ar exista biserici. Dimpotriva, masoneria a avut toata grija sa construiaesca in SUA, cum a construit in Europa, niste catedrale si biserici uriasi in care sa incapa cat mai multi robi ai dumnezeilor abrahamitici. Cei drept sunt cam goale in ultimul timp pentru ca lumea si mai cu seama tineretul nu-i interesat de halucinatiile, superstitiile si ineptiile biblice, ci este interesat de discoteci, cluburi si baruri de noapte,de muzica electronica, nu de muzica sinistra de inmormatare cantata in bisercile crestine. Apoi tineretul de astazi nu mai poate fi indus in eroare si infricostat de doctrina unui copil nascut din flori si care fiind incapabil de a face fata necazurilor vietii, a preferat sa fie rastignit pe crucea religiei pagane. Am sa va prezint doar patru melodii preferate de tineretul de astazi din America de nord,sud si centrala, cantate in una dintre cele mai faimoase discoteci din lume. Este vorba despre discoteca Palladium din Acapulco,Mexico, o tara considerata „catolica”. Iar melodiile sunt:
Palladium – DANCE WITH THE DEVIL ( sin video )
http://www.youtube.com/watch?v=RR0LDDhEQxo&feature=related The Judgement Day – D Devil http://www.youtube.com/watch?v=1v_bJoyUMEM&feature=related , salute! – 666 http://www.youtube.com/watch?v=40wPyegJ584&feature=related si 666-I´m your nightmare.wmv http://www.youtube.com/watch?v=ouSJgJnz8G0&feature=related
Sper ca veti avea curajul sa le ascultati, ca aveti multe de invatat din ele, mai ales ca atentioneaza faptul ca, portile sunt deschise din nou, iar ziua rafuielilor nu-i departe. Hai sa va vad cat de curajosi sunteti,ori faciti in pantaloni de frica cand auziti de asa ceva ? Vai de capul vostru “vitejilor” si “popor ales al lui DumneZeu” !
In al doilea rand nu-i vorba de nici o minciuna si ura contra jidanilor,ci de adevarul despre conspiratia international jidaneasca si acest adevar l-a spus in repetate randuri Domnul Nostru (OUR LORD) Mihai Eminescu, Cuza, Iorga, Codreanu, Antonescu si alti ilustrii si de prestigiu patrioti nationalisti romani. Daca vreti va pot da cate citate doriti, despre parerea acestora referitor la aceste fiinte biologice numiti jidani, care reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate din cele mai vechi timpuri si pana astazi, pentru a nu mai sustineti o frauda si sa nu mai dati dovada de nesimtire si incultura. Aaaa! uitasem ca, atunci cand, in trecut, acestia si eu in prezent si multi altii ca mine, demascam conspiratia international jidaneasca, voua va place sa bagati stramba ca: “scrii despre “conspiratia internationala jidaneasca” – poate cu educatia asta aleasa de ‘dr’ iti completezi cei 7 ani de acasa (lipsa)”.Mai nea guita, voi nu sunteti nici la degetul cel mic de la picior al nationalistilor citati mai sus, ori a mea si altora ca mine,asa ca nu tine vrajeala cu ghilimelele si cu „cei 7 ani de acasa (lipsa)” decat la fraieri. Vad ca i-ati reprosat D-lui Puscasu urmatoarele: „Am crezut ca te-ai vindecat de Burlacu, asa ai promis, dar vad ca esti si mincinos”. Eu nu cred ca D-l Puscasu va cunoaste de vreme ce va cere sa va identificati si sa nu va mai ascundeti dupa degete, ca sa puteti afirma ca „asa ai promis”. D-l Vlad Puscasu, are o mare credinta in nationalismul intelept si luminat, nu in religia judeo-crestina si dumnezeii abrahamitici si asta va deranjeaza pe voi cel mai mult ca nu mai vrea sa faca parte din turma voastra de goimi, adica animale de munca pentru jidani. Sa stiti si voi ca eu sunt un vis al Garzii de Fier, iar cei care imi sunt fideli, este greu sa se dezica de mine si sa-si incalce juramantul fata de cauza nationala carora le este atat de scumpa si draga. Vine timpul cand voi pune piciorul in prag si voi reface Garda de Fier asa cum trebuie sa fie, fara simisti si agenti ai conspiratiei sionisto-masono-comunista, asa ca prea putin imi pasa mie de aiurelile, jignirile si insultele voastre defaimatoare. Voi nici daca va veti naste de sapte ori nu inca odata nu veti ajunge la nivelul meu de patriotism si nationalism, pentru ca ati fost niste jigodii si misei si asa veti murii si va veti renaste.Mai departe ati spus: „Daca ai asa mare respect pentu Costel Condurache, l-ai intrebat ce crede despre Burlacu? “ Nu stiu cine este acest Costel Artenie Condurache, nu ne cunoastem si n’am avut niciodata vreun dialog ori relatii cu el, deci n’avea cum sa-si formuleze vreo parere buna sau rea despre mine. Iar daca a cazut in plasa dezinformarilor, nu-i vina mea si va avea de suporta consecintele, ca orice naiv.
In al treilea rand eu n-o sa ma port niciodata politicos cu dusmanii Natii si Tarii mele natale si ai umanitatii, adica cu acesti extremisti, teroristi si criminali de origine jidaneasca, asa ca lasa vrajeala cu “atata timp cat nu vorbeste politicos despre persoane de origine evreiasca, si despre persoane de alta credinta, indiferent care ar fi aceasta, nu merita nici un scuipat gretos in moaca aia a lui de nationalist xenofob si antisemit jegos.” Foarte bine ca nu mert un scuipat gretos, insa tu,meriti in mod sigur unul, iar daca din senin iti va veni un scuipat in moaca aia a ta de mongrel jegos, sa nu te miri de unde vine ca vine de la mine. Si inca ceva, eu am un mare respect pentru toate religile din lume, dar nu si pentru cea judeo-crestina care a intunecat si indobitocit mintea oamenilor, pentru a-i face robii jidanilor. Si dovada este ca toate tarile declarate crestine sunt conduse si controlate de jidani, cu nume reale ori schimbate si exemplele sunt o multime. Asa ca retineti de la mine ca civilizat si respectos te poti purta numai cu oamenii care merita asa ceva, nu si cu cei care au belit si belesc in continuare omenirea de piele, ori cu voi care folositi un limbaj insultator, iar daca vi se raspunde cu aceiasi moneda sariti in sus ca toti dracii. Asa ca incercati sa respectati voi in primul rand convingerele politice si religioase ale oamenilor cu care veniti in contact, daca vreti sa fiti respectati. Dar tare am teama ca niste xenofobi si bigoti ca voi, care huliti nationalismul si religiea pagane care sta la radacina nationala a rasei, natiei si patriei noastre se pot schimba si deveni oameni politicosi si civilizati.
In al patrulea rand vad ca v-ati legat de faptul ca, am spus un mare adevar despre Dr.Serban Milcoveanu si anume: “singurul care a avut curajul sa spuna adevarul despre raul si pericolul ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numiti jidani”Si ati afirmat, auzi la ei, cica „Asta este criteriul ce-l califica pe Milcoveanu? Nu asta inseamna a fi legionar autentic.” Mai spurcaciunilor cu tichia ascunsa sub palarie jerpelita, sa stiti si voi ca scopul infiintarii Miscarii Megionare si a Garzii de Fier de catre Corneliu Zelea Codreanu, a fost tocmai de a lupta contra pericolului si intunericului satanic judeo-masono-comunist, iar legionarii care n’are fapte in aceaasta privinta, nu sunt legionari autentici, ci legionari de nimic, cum a fost Horia Sima si ciracii lui. Cititi materialele legionare si mai cu seama cartea lui C.Z.Codreanu, „Pentru Legionari” si va veti convinge ca eu spun adevarul, iar voi mintiti pentru ca interesul vostru este ca legionarii sa fie altceva decat ce a dorit C.Z.Codreanu. Voi doriti ca legionarii sa fie niste agenti sionisto-comunisto-masoni, cum a fost Horia Sima, fapt pentru care a fost bagat de profetul german Adolf Hitler in lagarele germane alaturi de sionisti, comunisti, tigani, homosexuali, criminali si alte gunoaie ale umanitatii. Ati spus ca: „putoarea nu se poate indeparta nici cu bani.” Da, jidanii nu pot indeparta putoarea care o emana cu toti banii lor. Si sa fereasca Dumnezeu sa stai alaturi de un jidan imbracat cu palton si caciula in cap de dihor in timpul verii cand sunt 100 de grade caldura, cati vine sa vomiti de putoarea de hoit cu care poluiaza aierul din jurul lui. Asa ca dati-le lectii stapanilor vostri jidani cum sa se imbrace, ce politica sa faca, cum trebuie sa fie onesti si civilizati, nu D-lui Ioan Coja, Vlad Puscasu si a altor nationalisti romani.
........................................................................
  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
D-le Ioan Traian, aveti perfecta dreptate in ce priveste conspiratia internationala jidaneasca, din care face parte sinagoga satanei, sionismul, masoneria, crestinismul, monarhiile europene, comunismul si mai nou globalismul.Dar lasati-o balta cu citatele din Geneza 49:10), ori (Iov 38:23),ori alte aberatii si absurditati din Vechiul si Noul Testament, ca atunci, nu mai sunteti anti-jidan asa cum pretindeti si tare-mi place sa aud ca exista astfel de fiinte umane, ci in mod inconstient cadeti in plasa lor. Va rog sa ma credeti si sa nu uitati ca chestiunea cu Mesia a fost inventata de catre jidani. Jidanii l-au asteptat cu sufletul la gura sa vina sa-i scape din sclavia egipteana,ori romana unde erau robii acestora. Dar de cand cu ajutorul unor tradatori ai religie pagane, au reusit sa converteasca lumea la dumnezeii abrahamitici, ei nu-l mai asteapta si nu mai vorbesc despre venirea lui Mesia, pentru ca, cu ajutorul goimilor au devenit stapanii lumii, mai cu seama ai economiei si finatelor mondiale. Intr-un raspuns dat camaradului nationalist Vlad Puscasu, care este credincios Rasiei, Natie si Pastriei noastre, ati spus, citez: „Te întreb: Ce te face să crezi că americanii nu-s proÅŸti? Te întreb, nu de altceva, dar eu trăiesc în mijlocul lor din aprilie 1983, cu o pauză de 5 ani ÅŸi constat, cu părere de rău, că sunt la fel, dacă nu chiar mai proÅŸti decât celelalte neamuri.” D-l Puscasu nu traieste in SUA, sa cunosca atat de bine situatia de aici, dar eu care am venit din fosta R.S. Romania in SUA cu statut de refugiat politic anti-comunist in anul 1980, pot sa va spun ca americanii nu sunt deloc prosti pentru ca, la ei Biserica este separata de Stat, iar ei pun in primul rand interesele lor nationale, inaintea intereselor religie judeo-crestine, nu ca romanii care fac tocmai invers. Si acest lucru a luat o amploare proseasca de pe timpul legionarilor, care pretindeau ca icoana Arhanghelului jidan Mihail, patronul Miscarii Legionare le-a facut fondatorilor acestei miscari din fund cu ochiul si alte speculatii bizare. Sa fiu sincer, cunosc foarte multi romani din exil, dar niciodata n’am auzit despre numele dvs., ceea ce inseamna ca n’aveti nici o fapta de aceia nu sunteti cunoscut. Ziceti ca ati lipsit 5 ani din SUA. Asta-i treaba dvs. dar daca nu va suparati unde ati fost plecat 5 ani, cumva la reciclare in vreun chibut din Israel ? Mai era unul Ioan Manescu in SUA, care se dadea cand anti-jidan cand pro-jidan si care a stat vreo 5 ani prin institutiile medicale neopsihiatrice americane, bagat de FBI, sunteti cumva el ? Acest s-a plans la mine ca-i urmarit de jidani, pentru ca-l iubeste pe Isus Cristos si ca, in el s-a reincarnat Mesia,insa cand a fost pus sub urmarire de catre echipele noastre de filaj, am aflat ca aceasta a fost o poveste inventata,in realitatea traia cu o jidauca si se intalnea cu jidanii de la postul de Radio Europa Libera, cu un oarecare Floda si primea scrisori de la misiunea comunista romana din New York si Washington D.C. In comentariul dvs. ati spus; „Nu trebuie să mă credeÅ£i ÅŸi nici ce scrie în Biblie nu trebuie să credeÅ£i ci trebuie să vedeÅ£i împlinirea profeÅ£iilor făcute de El.ÃŽmplinirea profeÅ£iilor făcute de jidani se împlinesc prin grija jidanilor.”Aici aveti dreptate, tot ce a urmarit acel jidan „El” adica Isus Cristos, se implineste prin grija jidanilor, nu a lui DumneZEU, care n’are nimic comun cu religia diabolica judeo-crestina. Deci asta urmariti, ca in numele jidanului „El” jidanii sa domine si subjuge lumea, numai ca DumneZEU cel adevarat nu va mai toleral lui „El” si jidanilor lui sa-si faca mult de cap, iar dvs. veti ramane batand din buze.
........................................................................................
  1. http://0.gravatar.com/avatar/23a05dee96b5aa567192b0b77b4e1237?s=60&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D60&r=GDr.Constantin Burlacu spune:
HORIA SIMA CA OM SI CA SEF AL MISCARII LEGIONARE
“…Prin atitudinile si masurile arbitrare pe care le lua, a pricinuit multe faramitari si rupturi in Miscarea Legionara. In 1953 prin degradanta purtare, a priciunuit faramitarea celui mai numeros grup legionar in 1953 (Argentina), pentru ca dupa aceea sa se pripeasca si sa dizolve garnizoana din Buenos Aires, provocand marea dizidenta din 1954, cand impreuna cu domnul Vasile Iasinschi l-au parasit mai bine de doua sute de legionari din cei mai viteji, mai curati si mai credinciosi.
Nici o forta politica nu reusise inainte sa rupa unitatea Legiunii.Nici Carol cu spriinul lui Stelescu si a lui Beza, nici Antonescu, nici incercarile lui Ribbentrop si Goering, nici amenintarile masoneriei.. Numai el, cu comportarea lui inganfata si autosuficienta, si cu credinta ca lui i se putea ierta orice marsavie si slabiciune degradanta, numai el a reusit sa faramiteze Miscarea pana in zilele prezente.
Horia Sima a transformat Miscarea Legionara a lui Corneliu Zelea Codreanu si dintr-o uriasa revolutie morala si de renastere nationala a reusit sa o degradeze la un simplu partid politic. Corneliu Zelea Codreanu nu a arncat LEGIUNEA ARHANGHELUL MIHAIL in arena murdara a politicianismului. Pentru a participa in arena politica crease Formatiunea Codreanu, Garda de Fier si la urma “Totul Pentru Tara”. Erau formatiuni secundare care tasneau din trupul viguros al unei Miscari de Reanviere Morala si Spiritula. Erau ca si alte formatiuni care aparase pe masura ce Legiunea crestea si se spiritualiza, cum au fost ; “Prietenii Legiunii”, “Legiunea Soportiva”, “Restaurantele Legionare”, “Bacaniile Legionare”, “Taberele de Munca Legionara”, “Colportajul Legionar”, cele douasprezece reviste legionare care apareau lunar in diferite regiuni, ziarele “Cuvantul”, si “Buna Vestire”, Revistele de Cultura Legionara (Axa, Vremea,etc), “Scoala de Viitori Deputati”, “Casa Legionarilor Raniti”, “Corpul Mota-Marin”, Fratiile de Cruce, “Cetatuile de Fete.”
Daca in 1940 sefia Miscarii Legionare a fi fost luata de catre unul dintre fondatorii “Legiunii Arhanghelul Mihail”, alta ar fi fost soarta Miscarii. Ma intreb daca exista o cale care sa ne indurume spre salvarea natiunii noastre si a Statului Roman de la decaderea in care se afla ? Ar mai exista oare vreo sansa a transformarii spirituale si nationale, care sa ne salveze de la desfigurarea satanizata produsa de comunismul diabolic in acesti cincizeci de ani ?
Vom putea rezista impotriva eforturilor oculte a dusmanilor ce ne inconjoara si aspira sa dezintegreze tara noastra, Romania ?
Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.”
Cu durere constat ca virusul simist domina in publicatia clubului de la “PERMANENTE”. Membri acestui club se misca pe dimensiunile unui piliticianism perimat si ruginit de ambitii si egocentrism. Onoarea, cinstea, integritatea morala si setea de adevar nu mai sunt principii de baza. TRANSFORMAREA MISCARII LEGIONARE INTR-UN PARTID POLITIC ESTE O ADEVARATA PACOSTE PENTRU NEAMUL NOSTRU. SUNTEM MENITI UNUI DESTIN VITRIG ??”
(O PACOSTE SAU UN DESTIN VITREG de Alexander Eugene Ronnette, M.D.,D.D.S. &D.M.D.)
Nota: Am fost socat de cele scrise de Dr.A.E. Ronnette din Chicago inainte de moarte pentru adevaratii patrioti nationalisti romani din care citez :”Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea de dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” “ Multi ani, i-am supus ca Horia Sima este un tradator si dusman de moarte al Garzii de Fier, dar a continuat sa stea alaturi de Sima. Este bine totusi, ca acest legionar de mare valoare nascut pe meleagurile din nordul Moldovei, si-a dat seama, ca am avut dreptate si a lasat scrise aceste declaratii ca un testament pentru cei care lupta pentru cauza nationala pentru care a luptat Capitanul Corneliu Zelea Codreanu. Asadar, este bine, ca fiecare sa retina ca, numai prin revenirea la “vechile traditii geto-dace”, ne puntem salava Neamul si Patria, nu prin cabala judeo-masono-crestina a lui Isus Cristos. Dr.Ronnette, a sesizat bine ca cei de la Permanente, in frunte cu Mircea Nicolau si Mircea Dimitriu, sunt ca niste virusi simisti. Acesti dublii agenti au lansat zvonul ca eu nu sunt recunoscut de batranii legionari, de parca mie, care am avut si continu sa am legaturi cu elita legionara, imi trebuia recunostita acestor virusi simisti care lupta sa distruga Garda de Fier. Constantin Burlacu,Ph.D.
...................................................................................
  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
D-le Nicu, l-am cunoscut personal pe Dr. Serban Milcoveanu acum cativa ani la Iasi, cu prilejul unei adunari cu caracter legionar.Pot sa spun ca dintre toti legionarii si simpatizantii legionari prezenti la acea manifestare a fost singurul care a avut curajul sa spuna adevarul despre raul si pericolul ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numiti jidani, ori evrei in terminologia bolesvica. Cu astfel de oameni dedicati cauzei nationale iti face placerea sa-l asculti si sa-i acorzi respectul si onoarea cuvenita.

Comments

Mireanu said…
1- Poate ma insel, dar cred ca i-am fost si eu pacient doctorului Milcoveanu pe cand eu eram adolescent si dansul medic la dispensarul Bradului. Am plecat de la dansul optimist si increzator.
2- Totusi ciudat cum a "scapat" cu viata si sum Carol si sub Antonescu si sub Dej si sub Ceausescu si sub Iliescu iar altii au murit pe capete din cauza convingerilor politice sub ocarmuirea celor mai sus mentionati.
3- Nu securistii nationalisti l-au doborat pe Ceusescu ci cei kaghebisti, rusofili si rusofoni de-ai lui Iliescu. Securistii asa-zisi "natonalisti" au facut pe ei in pantaloni si au bagat capul la cutie. Ca sa taca li s-au oferit facilitati in domeniul economic de stat si privat. Rezultatul este ca tara este condusa de 22 de ani de minoritari si nu de majoritari.
4- In rest toate cele bune.
Anonymous said…
a semnat puscasu

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928