http://www.ioncoja.ro/2012/02/aniversare-dr-serban-milcoveanu/


  1. http://0.gravatar.com/avatar/23a05dee96b5aa567192b0b77b4e1237?s=60&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D60&r=GDr.Constantin Burlacu spune:
Mai concetatean spurcat, mai porcule ordinar de rasa judeo-bolsevica, tu ai auzit ca NEVOIA SCHIMBA LEGEA, asa ca ce tot ii tragi tu ca un imbecil imputit ca „amenintarile se pedepsesc conform legislatiei in vigoare” ? La ce „legislatie in vigoare” te referi tu,mai banditule, cumva la legile diabolice ale mostenirii judaice impuse cu forta in Romania de catre globalismul sionist ?! In primul rand nu recunosc astfel de legi dictate Natiunii si Tarii mele natale de catre suprematia elitei sioniste pentru a domina si subjuga poporul roman si mai cu seama pe cei mai buni fii ai lui, pe nationalisti.In al doilea rand eu sunt un adept al Constitutiei SUA si al legilor americane care garateaza libera exprimare a cuvantului, iar daca nu-ti convine, n’ai decat sa ma saruti in partea dorsala. Ca cetatean american, eu respect cuvantul parintilor Statelor Unite asa ca prea putin imi pasa mie de avertizarea ta ori al altor hahalere. Eu nu sunt nazist ca nu sunt german si nu sunt nici fascist ca nu sunt italian, ci sunt nationalist ca sunt roman, un urmas al geto-dacilor, care aveau ca simbol svastica, cand nu era pe fata pamantului nici Hitler si nici Mussolini. Dar iata ce a scos in evidenta un prieten de-al meu si camarad de lupta pentru cauza nationala din Romania despre ideile si principiile parintilor Statelor Unite, citez:
BENJAMIN FRANKLIN DESPRE EVREI
Putina lume stie ca revolta coloniilor americane , in urma cu mai bine de 200 de ani , a fost provocata de incercarea plutocratiei iudaice ( este vorba , in special , despre marile trusturi financiare ale vremii) de a-si extinde dominatia si asupra teritoriilor din Lumea Noua. Unul dintre “Parintii” Revolutiei Americane a avertizat inca din 1787 asupra pericolului evreiesc. Iata ce spunea inteleptul Benjamin Franklin la “Adunarea Constituanta” (“Constitutional Convention”) de la Philadelphia : “Sunt perfect de acord cu Generalul Washington , ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare , domnilor , vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare , ei au adus atingere integritatii morale a natiunii , au distrus reteaua comerciala , s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea , au incercat sa elimine crestinismul , iar atunci cind au intimpinat rezistenta , au purces la strangularea financiara a respectivei tari.(…). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra , evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici , incit vor domina si vor devora intrega tara , iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele , si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.”
Din pacate , profetia lui Benjamin Franklin s-a implinit. In mai putin de 200 de ani , previziunile batrinului om de stat american au devenit cruda realitate. Sper ca nu este cineva atit de rau-voitor incit sa-l acuze de “rasism” , “antisemitism” sau “xenofobie” pe marele ideolog al Revolutiei Americane ! Avocat Vlad Hogea
P.S. 1). Sper ca nu vei spune si despre acesti oponenti ai raului si pericolului ce-l reprezinta pentru umanitate aceste fiinte biologice care se autointituleaza „poporul ales al lui DumneZeu”, ca au fost niste inculti care putia a „duhoare si a nesimtire”, ori au fost niste „ratati morali”,”jigodii ordinare”, „nespalati ordinari”, si „porci jegosi” care „grohaia”, ori ca au fost niste „ratati social, profesional si mintal”care n’au avut caracter si bun simt. Dar de la un debil mintal ca tine te poti astepta la orice insulta, jignire si defaimare. Mai bastardule crapi de ura, gelozie si necaz ca omenirea s-a trezit la realitate si n-o mai puteti mulge voi jidanii si jidanitii ca pe o turma de oi,iar Imperiului Diabolic Globalis al Sionismului si slugilor sale: crestinismul, masoneria, comunismul , socialismul si Wall Streetul, le-a sunat sfarsitul.
P.S.2). Si ce ma iei tu,mai mongrelule, cu Burlace si Burlacelule, crezi ca ne tragem de sireturi ? Ori ai impresia ca am pascut impreuna oile ? Ai suferit tu in inchisorile comuniste in aceiasi celula cu mine pentru cauza nationala si pentru distrugerea comunismului ? Ori ai fost expulzat ca si mine din tara mea natala Romania, tara parintilor, bunicilor, mosilor si stramosilor mei cu primul avion inapoi in SUA ? Ai avut tu vreoata interdictie de la agentii dictaturii sioniste globaliste sa intrii in tara si ai fost declarat persona nongrata ca si mine in Romania ? Tu chiar nu-ti dai seama ca esti un rahat raschetat care puti a hoit si prea mic pentru un razboi atat de mare ? Du-te dracului ! Go To Hell
.....................................................................................

  1. Dr.Constantin Burlacu spune:
Mai concetaten jegos si imputit, care te folosesti de ortografia bolsevica a jidanului Al.Graur, iata ce se spune in dictionarul explicativ al limbii romane: “ VÉNĂ s.f. 1. Vas prin care sângele se întoarce spre inimă; vână.” http://dex-online.ro/vena/cauta/. Deci vena=vana. Mai vita incaltata, tu sti ce inseamna in primul rand fascism de zici ca am tendinte fasciste ? Iti spun eu dobitocule ! Cuvantul fascism deriva de la fascie. “FÁSCIE1 s. f. 1. mănunchi de nuiele legat cu o curea în jurul unei securi, simbol al puterii, purtat în Roma antică de lictorii care însoțeau pe dictatori, consuli etc” http://dex-online.ro/vena/cauta/. Si eu nu vad nimic rau de a fi stransi uniti in jurul fasciei si securii, simbol al puterii. Insa tu, care ai tendinte diabolice si o ura criminala impotriva celor ce sunt uniti in jurul ideologiei nationaliste, fasciste si naziste, urli ca o potaie turbata a paguba, la luna si la stele. Hai mars nerusinatule la kibutul tau din Israel, ca vorba cantecului, portile de la Auschwitz se vor deschide din nou, iar ziua judecatii voastre nu mai este departe.Si inca ceva, vom desgropa securea geto-dacica si vom face cu ea dreptate, rasiei, natiei si patriei noastre, asa ca sa nu spuneti mongrelilor ca nu v-am prevenit din timp.
...................................................................

  1. http://0.gravatar.com/avatar/23a05dee96b5aa567192b0b77b4e1237?s=60&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D60&r=GDr.Constantin Burlacu spune:
Bre Ioane,bre nea Guita, da prost mai esti ! Eu nu ma cred ca tine sau ca Isus Cristos un unicat, ori mare destept,ori alesul lui Demne-ZEU,ori reincarnarea lui Moise, dar nici prost nu sunt ca sa i-au de bune aberatiile si bazaconiile pe care le debitezi. Ai halucinatii rau de tot daca crezi ca Dumne-ZEU, n’avea altceva mai importat de facut decat sa vorbeasca cu Moise si prin acest copil dus cu pluta si infiltrat la curtea faraonului de catre jidani, sa porunceasca omenirii ce are de facut, ca si cum, pana la Moise , DumneZEU n’ar fi stiut ca exista fiinte umane pe pamant. Apoi in articolul scris de Tudor Voicu, mergea vorba despre Dr.Serban Milcoveanu, Miscarea Legionara, Garda de Fier si tot ce-i legat de fenomenul legionar, cu meritele si defectele lui. Dar tu hodoronc-tronc te certi cu jidanii si le spui „Ati inteles jidanilor?”. Este adevarat ca orice crestin este din punct de vedere spiritual religios jidan, pentru ca Isus Cristos a fost jidan sadea, dar nu la asta cred ca te-ai referit tu, ca nu dispui de atata inteligenta, cultura si desteptaciune umana. Sa stii si tu mai nevlegule, ca eu m-am lepadat de mult de religia satanica judeo-crestina si m-am renascut pagan, asa cum au fost mosii si stramosii mei, mii si mii de ani, deci nu ma incadrez in categoria jidanilor si jidanitilor ca tine. Eu sunt doctor in filozofie, dar sa fiu sincer daca asi fi doctor medical ti-asi face o injectie cu benzina in vana si tie si lui Nicu si la alti bastarzi ca voi de pe aici, asa cum le-au facut medicii securitatii fostilor detinuti politici nationalisti, de dreapta, legionari si anti-judeo-masono-comunisti si sa vedeti voi ce repede va lecuiti de ura criminala contra rasei, natiei si tarii noastre si mai cu seama contra nationalistilor, legionarilor autentici si oamenilor de dreapta. Oricum va avertizez ca sunt nu numai un specialist in filozofie si politica, ci si un bun tragator la tinta, iar daca doriti neaparat sa privesc peste multimea neagra adunata, o voi face cu muta placere in numele cauzei nationale.



  1. http://0.gravatar.com/avatar/23a05dee96b5aa567192b0b77b4e1237?s=60&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D60&r=GDr.Constantin Burlacu spune:
Bre Ioane,bre nea Guita, da prost mai esti ! Eu nu ma cred ca tine sau ca Isus Cristos un unicat, ori mare destept,ori alesul lui Demne-ZEU,ori reincarnarea lui Moise, dar nici prost nu sunt ca sa i-au de bune aberatiile si bazaconiile pe care le debitezi. Ai halucinatii rau de tot daca crezi ca Dumne-ZEU, n’avea altceva mai importat de facut decat sa vorbeasca cu Moise si prin acest copil dus cu pluta si infiltrat la curtea faraonului de catre jidani, sa porunceasca omenirii ce are de facut, ca si cum, pana la Moise , DumneZEU n’ar fi stiut ca exista fiinte umane pe pamant. Apoi in articolul scris de Tudor Voicu, mergea vorba despre Dr.Serban Milcoveanu, Miscarea Legionara, Garda de Fier si tot ce-i legat de fenomenul legionar, cu meritele si defectele lui. Dar tu hodoronc-tronc te certi cu jidanii si le spui „Ati inteles jidanilor?”. Este adevarat ca orice crestin este din punct de vedere spiritual religios jidan, pentru ca Isus Cristos a fost jidan sadea, dar nu la asta cred ca te-ai referit tu, ca nu dispui de atata inteligenta, cultura si desteptaciune umana. Sa stii si tu mai nevlegule, ca eu m-am lepadat de mult de religia satanica judeo-crestina si m-am renascut pagan, asa cum au fost mosii si stramosii mei, mii si mii de ani, deci nu ma incadrez in categoria jidanilor si jidanitilor ca tine. Eu sunt doctor in filozofie, dar sa fiu sincer daca asi fi doctor medical ti-asi face o injectie cu benzina in vana si tie si lui Nicu si la alti bastarzi ca voi de pe aici, asa cum le-au facut medicii securitatii fostilor detinuti politici nationalisti, de dreapta, legionari si anti-judeo-masono-comunisti si sa vedeti voi ce repede va lecuiti de ura criminala contra rasei, natiei si tarii noastre si mai cu seama contra nationalistilor, legionarilor autentici si oamenilor de dreapta. Oricum va avertizez ca sunt nu numai un specialist in filozofie si politica, ci si un bun tragator la tinta, iar daca doriti neaparat sa privesc peste multimea neagra adunata, o voi face cu muta placere in numele cauzei nationale.

......................................................................................................
  1. http://0.gravatar.com/avatar/23a05dee96b5aa567192b0b77b4e1237?s=60&d=http%3A%2F%2F0.gravatar.com%2Favatar%2Fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3Fs%3D60&r=GDr.Constantin Burlacu spune:
Ioan cel nevleg a spus: „Jidanul, care se dă Dr. Constantin Burlacu, să încerce să judece referinţele pe care le-am dat eu din Biblie. Eu nu dau referinţe din Biblie pentru a fi crezut ci pentru a fi judecat. Moldova nu am împărţit-o eu, în trei, ci voi jidanii, care vă credeţi aleşii lui dumnezeu să conduceţi lumea.Dacă ai avea o minte altfel decât de dobitoc ai înţelege că eu nu-ţi cer să mă crezi, cum au cerut marii preoţi ai lumii, Moise, Isus şi Mahomed”
Iar Nicu cel zapacit a spus: „Motivul pentru care te tolezeaza evreii de la New York este ca au nevoie de acte de antisemitism iar tu zapacit precum esti le satisfaci cerintele.”
Mai Ioane si Nicule, voi trebuie sa fiti nebuni de-a binelea daca credeti ca eu asi fi jidan ori asi fi tolerat de catre jidani din SUA,iar cu nebunii n’am ce discuta. Am spus si repet, nu sunt antisemit, ci numai anti-jidan si anti-sionist si nu din motive rasiale, ci pentru raul pe care aceste fiinte biologice, pe care voi ii numiti evrei l-au facut tarii mele natale, umanitatii, mie si familei mele. Ati-semiti sunt jidanii, si dovada este ca au sters de pe fata pamantului Palestina, au comis cel mai oribil holocaust contra semitilor palestinieni si lupta sa-i lichideze cu arsenalul lor nuclear pe cei peste 300 de milioane de semiti arabi.
Iar ca sa va demonstrez cat de egoisti, fatarnici si mincinosi sunteti redau mai jos un articol aparut intr-o publicatie americana, ca sa se stie cat de „jidan’ si cat de „favorizat” sunt eu de catre jidani. Cititi cu luare aminte, apoi duceti-va dracului de dobitoci, ca n’am timp de pierdut cu astfel de fiinte bipede.
THE CDL REPORT
Published by the Christian Defense League
P.O.Box 449
Arabi,Louisiana 70032
October 1987 Issue100
Page 11
ROMANIAN PATRIOT PERSECUTED
One of the most interesting anti-Zionist publications we receive is the bi-language NEW RIGHT published by Romanian patriot, Constantin Burlacu. Mr. Burlacu is like many Eastern European refugees who have made their way to the United States. He is anti-Jewish, having seen how the Jews control Communist Romania.
Since Mr.Burlacu was born in 1949,the Jews haven’t been able to label him as a “war criminal”. However, his publishing the NEW RIGHT seems to have been too much for a Jew by the name of Dr.Charles H.Kremer to stomach. Dr.Kremer is the president to the Committee to Bring Nazi War Criminals to Justice. As a result of Kremer’s agitation, New York Police Commisioner, Benjamin Ward has begun an investigation of Mr. Burlacu.
In1985,Mr. Ward met with Mr.Burlacu and pictures were taken as praised the anti-Communist work being done by Mr.Burlacu.
When the Jews found out about this meeting they went into action not only to get Mr.Ward to denounce Mr.Burlacu but to investigate him.(for”war crimes”?) In a letter to Mr.Ward, Mr.Burlacu has this to say about Jews threatening his life:
“In the spring of 1985, a Jew from the Anti-Defamation League of B’nai B’rith and a special agent of the state of Israel,come to my house and told me that they will shoot me if I continue to speak the truth about the Jews and occult forces. Thus, under the protection of the American authorities,the Jews have the right to kill whoever they please in this country, and I and the anti-Communists are not even guaranteed the right to freely tell the truth.”
Any of our readers who would like to show support for Mr.Burlacu can write to him and receive a copy of his open letter to Mr. Ward as well as a sample copy of NEW RIGHT which is published in English and Romanian.Letters of support for Mr.Burlacu from non-Romanian Americans would encourage him and others to keep fighting for our freedom from Jewish Communism. Our readers can obtain a copy of NEW RIGHT and a letter to Mr.Ward by writing to: New Right Box 292- Brooklyn,NY 11237
P.S.
Vreau sa va spun in legatura cu Dr.Charles H.Kremer urmatoarele: Acesta impreuna cu inca sase indivizi s-a prezntat la Comisarul Politiei din orasul New York unde locuiesc, si i-au pus in vedere ca ei refuza sa paraseasca biroul acestuia, daca eu nu sunt deportat din SUA ca criminal de razaboi nazist. Comisarul politiei a ramas stupifiat si a anuntat FBI-ul.In cateva ore m-am trezit la serviciu cu o armata de agenti speciali ai FBI si detectivi. Cei de la FBI, care de fapt m-au ajutat sa vin in SUA, si-au dat seama ca aceasta este o inscenare a cercurilor sioniste, care recurg la metode si procedee mai putin democratice pentru a-i anihila si scoate din joc pe cei care spun adevarul, mai cu seama despre crimele, genocidul si holocaustul rosu, comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Mi-au spus despre ce-i vorba si m-au intrebat doar in ce an sunt nascut. Le-am spus ca in 1949. Mi-au multumit, si-au cerut scuze pentru deranj si mi-au spus sa nu-mi fac griji. Au plecat infuriati si i-au raportat comisarului de politie. Acesta cand a aflat in ce an sunt nascut,de teama sa nu dau politia in judecata pentru zeci si zeci de milioane de dolari, le-a pus in vedere jidanilor sa paraseasca imediat biroul si sediul politie ori risca sa fie arestati si diferiti justitie pentru fals si uz de fals. Astfel jidanii au plecat cu coada intre picioare facandu-se de ras in fata politiei si FBI-ului. Printre cei 7 indivizi care s-au prezentat la politie a fost si un roman. Este vorba despre sculptorul Constantin Antonovici. Acesta era moldovean de prin partile Radautului si era un fel de om care daca se afla in cercurile legionarilor se dadea mare simpatizat legionar, daca era in cercurile sioniste se dadea mare simpatizat jidan. Prin cineva, l-am intalnit de cateva ori in New York si-mi dadea din cand in cand telefon, probabil sa afle ce mai este nou pe partea mea si sa le raporteze jidanilor, numai ca pentru mine era prea mic si fara importanta. Avand teama ca voi da politia in judecat si stiindu-se cu musca pe caciula, a doua zi, Antonovici mi-a dat telefon sa-si ceara mii de scuze pentru prostia care a facut-o si ca sa-l iert ca a fost obligat de acestia sa mearga cu ei fara sa-i spuna exact despre ce-i vorba. Vazand ca nu le-a mers, am inceput sa primesc de la jidanii din JDL, telefoane de amenintare cu moartea si ca-mi pun bomba la casa si multe altele. Telefoane au fost urmarite de FBI, iar toti acei jidani care s-au ocupat de asa ceva au fost arestati, si bagati la inchisoare. Si-a incercat norocul si Mossadul si agentii lui din randurile comunitatii romanesti si chiar a legionarilor dar degeaba,ca eu sunt sus pe baricade, iar daca voi cadea fiti sigur ca voi cadea cu fata la dusman.
............................................................................................
D-le Sarmis,
Ati sesizat bine ca Horia Sima are date de nastere si locuri de nastere diferite, citez: "Horia Sima s-a nascut la data de:
- 3 iulie 1906
- 6 iulie 1906
- 3 iulie 1907
- 7 iulie 1907
uneori in satul Mandra, judetul Fagaras (azi Brasov), alteori la Bucuresti."
Din informatiile pe care le am este nascut in Bucuresti, iar data exacta a nasterii sale se poate afla din arhivele sinagogii satanei din Bucuresti. Mai stiu eu un jidan care pentru a-si atinge scopul are data nasterii schimbata dupa cum bate vantul. Este vorba despre EmanueL alias Isus Cristos, care are data de nastere diferita, odata in Septembrie, altadata in Martie, iar una pe 25 Decembrie. Vai de capul crestinilor, pretind cu nerusinare ca Isus Cristos este "DumneZEU" dar habar n'au nici cand s-a nascut cel in care cred orbeste.
.......................................................................

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928