COMUNICAT

http://www.ioncoja.ro/2012/02/aniversare-dr-serban-milcoveanu/comment-page-3/#comment-9677
 
ATENTIE! NOI SUNTEM AICI.
 
HORIA SIMA was arrested by GESTAPO because of acts against nazi Germany.Horia Sima was an anti-fascist leader from Romania.
„Mi s-a comunicat ca Reichsfufirerul Himmler a ordonat o ancheta în legatura cu evadarea mea în Italia, pentru a servi ca baza informativa Führerului, în vederea deciziei ce o va lua.” Horia Sima
„În acest scop, am si lasat conducerea Miscarii lui Iasinschi, pentru a ma conforma si dorintei Ministerului de Externe german, care, de nenumarate ori, mi-a cerut sa ma retrag de la sefie.” Horia Sima
 
.................................................
 
Informatiile referitoare la Simeon Hersh alias Horia Sima sunt foarte adevarate. El a fost un anti-fascist, anti-nazist si anti-legionar inversunat. Evadarea lui din lagarele germane si fuga lui  in Italia a fost cu scopul de a-l asasina pe Adolf Hitler si aceasta rezulta clar dintr-o declaratie pe care a publicat-o intr-o editie speciala a revistei „Tara si Exilul” de prin anii `83. Auzi la el,  cica a evadat cu intentia sa-l asasineze pe Hitler, pentru a pune capat suferintelor evreilor, exact ce sustine si ex-regele Mihai cand este intrebat de ce Romania a intors armele contra aliatului ei, Germania. Avand in vedere ca Vasile Iasinschi,era un infocat anti-jidan si anti-sionist,exact ceea ce dorea Corneliu Zelea Codreanu sa fie comandantii legionari, Horia Sima dupa ce i-a predat sefia Miscarii Legionare in urma presiunilor naziste, a avut grija ca imediat dupa caderea Germaniei naziste, sa-l inlature si marginalizeze pe Vasile Iasinschi pentru ca prezenta un pericol pentru conspiratia jidaneasca internationala si aliatii ei. Iata ce a spus comandatul legionar Dr.Alexander Eugene Ronnette,”originar ca si ilustrii legionari Vasile Iasinschi, Vasile Posteuca, Anton Ciuntu din Moldova de nord, Sima a provocat „marea dizidenta din 1954, cand impreuna cu domnul Vasile Iasinschi l-au parasit mai bine de doua sute de legionari din cei mai viteji, mai curati si mai credinciosi.” Dar Sima si simistii s-au inselat, pentru ca, vorba lui Vasile Iasinschi „ Dincolo de mormant vom realiza destinul acestui neam...”. Asadar, lupta continua pentru indeplinirea idealurilor si nazuintelor nationale, pana la victoria finala.
 
COMUNICAT
Catre,
         Legionarii sectei simiste,
 
Va aduc la cunostinta ca, sunteti responsabili pentru manifestarile anti-legionare, anti-fasciste si anti-naziste si va cer ca, pana la data de 24 Iunie 2012, cand se implinesc 85 de ani de la infiintarea Miscarii Legionare de catre Corneliu Zelea Codreanu, nu de catre Horia Sima, sa puneti capat tuturor actiunilor provocatoare si daunatoare cauzei nationale a rasei, natiei si tarii noastre. Aveti suficient timp sa ganditi si sa va insusiti ratiuni temeinice, iar daca nu va linisiti si nu respectati termenul final, ci veti  continua cu dezinformarile si dezbinarile, va asumati riscu de a suporta grav consecintele.
Este o rusine, tragedie si crima ordinara faptul ca, voi  adeptii sectei simiste, ati abandonat si ati  patat valorile fundamentate pe idei, tendinte si principii politice nationaliste, care au stat la baza Miscarii Legionare si a Garzii de Fier  intemeieate de catre  Corneliu Zelea Codreanu. Ati creat o puzderie de grupari cu pretentii legionare, ca:  Partidul pentru Patrie, Totul pentru Tara, Legiunea Crestina Arhanghelul Mihail, Partidul Nationalist: National-Crestin-Social, Miscarea National-Crestina Noua Dreapta, Forumul Crestin Noua Dreapta, Partidul Noua Romanie Crestina, Miscarea Legionara – Fundatia „Profesor George Manu”, Asociatia Prezent si altele,  vorba securisto-comunistului Virgil Magureanu "voi infinta atitea organizatii incit lumea nu o sa mai stie care este adevarata legiune". N’aveti nimic in comun cu traditiile si  sentimentele politice nationaliste ale lui Mihai Eminescu, A.C.Cuza, Octavian Goga, Nicolae Iorga, Corneliu Zelea Codreanu, Maresalul Ion Antonescu, si a altor ganditori si intelepti nationalisti. Dimpotriva, cu scopul de inducerea in eroare si manipularea celor dornici sa mearga pe o cale buna si dreapta, va axati pe niste conceptii invechite si depasite de timp, propagate de religia judeo-crestina, a dumnezeilor abrahamitici in slujba carora v-ati pus.
Aceasta situatie nu mai poate fi tolerata sub nici o forma. Miscarea Legionara, Garda de Fier si toate organizatiile nationaliste si de dreapta din Romania si exil, nu trebuie sa mai fie la cheremul Serviciilor Secrete ale agenturilor straine de tot felul, ci trebuie sa fie stapane pe ele si sa dea dovada de seriozitate, demnitate si onoare nationala. Dr.A.E.Ronnette, a spus:Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” Si aceste cuvinte de mare importanta si valoare trebuie sa va intre bine in cap si sa le puneti in practica cat mai curand posibil, in sens contrar n’aveti dreptul sa va dati legionari ori sa vorbiti in numele legionarilor autentici.
Eu nu ma joc de-a politica, ci fac politica nationalista si de dreapta, o politica inteleapta si luminata si, nu voi avea liniste si pace, pana cand, Romania nu va fi a romanilor si numai a romanilor -- urmasi ai geto-dacilor,  o Romanie Mare, normala si puternica in care sa domneasca libertatea, dreptatea si adevarul.
Pentru Dumne-ZEU, Neam si Patrie !
 
Dr.Constantin Burlacu – adept al lui Corneliu Zelea Codreanu si un vis al Garzii de Fier.
DACIALAN@AOL.COM

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928