A 2-a Scrisoare Deschisa adresata conducerii PPP-lui.

Subject:
A 2-a Scrisoare Deschisa adresata conducerii PPP-lui.
Date:
2/24/2012 10:48:45 A.M. Eastern Standard Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

 
 
 
Domnule Florin  Dobrescu, presedinte executiv al PPP-ului,
 
Confirm primirea mesajului dvs.pentru care va multumesc. Inainte de toate  doresc sa va spun ca, daca v-ati dat cuvantul de onoare ca PPP-ul nu sustine monarhia si pe tradatorul Mihai Cohen-Zollern,asa sa fie. Insa daca D-l Manoliu, ori altcineva imi v-a trimite imagini si documente din care rezulta ca PPP-ul a scandat lozinci pro-monarhiste ori a manifestat impreuna cu cei care scandau lozinci  pro-monarhiste, cu mine v-ati mancat  omenia. Dupa cum bine stiti, in trecut noi am mai avut niste discutii neplacute,dar avand in vedere ca, sunteti dezinformat si imatur in chestiuni politice, am trecut peste acestea, mai ales ca intre timp mi-ati lasat impresia ca sunteti pe calea cea buna si faceti o politica anti-globalista, asa cum se cere in secolul XXI-lea, nu cum se cerea prin anii ‘27. Sper sa nu ma deceptionati din nou cu ceva.
 
In mesaj ati spus: “Noi avem lucruri mai importante de facut.” Foarte bine ca nu va mai pierdeti timpul ca legionarii in trecut, cu problemele coroanei regale si ale crucii crestine, ci sunteti preocupati cu salvarea tarii, dar daca acesta este doar un pretext de a nu-mi raspunde punct cu punct la scrisoarea deschisa pe care am adresat-o PPP-lui, este foarte neplacut si injust. Romania are nevoie de patrioti nationalisti care sa lupte pentru interesele cauzei nationale, nu de argati ai monarhiei ori ai bisericii judeo-crestino-ortodoxa. Si sa nu se uite ca, pentru legionari, nationalistul roman, Corneliu Zelea Codreanu este adevaratul Cristos/Mesia/Mantuitorul/Salvatorul, nu jidanul Isus din Nazaret Regele Iudeilor (INRI), dar se pare ca legionarii vor rataci mult prin intuneric, pana cand li se v-a lumina mintea si vor ajunge la acest inalt nivel de gandire si intelepciune umana.
 
Recent am fost informat de catre camarazii din tara ca, din materialele pe care le-ati publicat, rezulta ca, desfasurati o inversunata activitate contra nazismului si fascismului, cu care a fost aliat atat Corneliu Zelea Codreanul, seful Miscarii Legionare si al Garzii de Fier, cat si Maresalul Ion Antonescu, seful  Armatei Romane si al Statului Roman. Este adevarat D-le Dobrescu ? Daca da, de ce faceti aceasta, cumva ca, Partidul pentru Patrie/Totul pentru Tara, sa fie pe placul suprematiei elitei sioniste ? Asta este o dovada ca nu sunteti legionar autentic, ci va erijati in legionar  pentru a induce lumea in eroare ca multi altii. Pai asa ceva putea sa faca si Corneliu Zelea Codreanu si atunci murea de moarte naturala la batranete ca Horia Sima,nu era strangulate si ciuruit de gloantele dusmane, nu-i asa ? Ori membrii PPP-lui si ai  altor organizatii cu pretentii legionare  va credeti mai destepti si versati decat Corneliu Zelea Codreanu ? Aceasta denota, nu numai ca, l-ati abandonat pe Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul organizatiei Totul pentru Tara, dar i-l scuipati si-i terfeliti memoria cu fecale, ca si asasinii lui.
 
Sa fie clar ca Buna Ziua ca, Corneliu Zelea Codreanu a fost botezat de catre Prof.A.C.Cuza, s-a format ca politician la scoala cuzista de la care si-a insusit ideile, teoriile si principiile nationaliste si a fost cununat cu svastica pe cap, simbol al religiei pagane, a binelui si puterii divine, iar orice manifestare contra ideologiei politice a lui Corneliu Zelea Codreanu si a mentorului sau Prof.A.C.Cuza, va fi considerata un act de inalta tradare si o actiune anti-nationalista. De asemenea, va place sau nu de Maresalul Ion Antonescu, el este un erou si martir al neamului, asa ca va atrag atentia in mod civilizat  sa incetati de a-i mai terfeli memoria prin presa si televiziune, de dragul lui Horia Sima, care n’a luat si n’a dat in viata lui o palma tiraniei comuniste.
 
In fine, sunt multe de spus si discutat in ce priveste nationalismul intelept si luminat cu toate ramurile lui de dreapta: cuzista, legionara, gardista si populista, dar aceasta cu prima ocazie cand ne vom intalni, chiar daca-mi va face ori nu placerea sa va intalnesc. Si inca ceva, eu nu umblu dupa sefie ori grandomanie si nici   nu ma joc de-a politica, ci fac politica nationalista si de dreapta. Si nu de azi ori de ieri, ci de cand m-am nascut si aceasta o dovedesc prin fapte, nu cu vorbe goale. Se poate vedea de la o posta ca, una a spus Corneliu Zelea Codreanu in domeniul politic, si alta fac astazi astia care se dau drept legionari. Apoi n-am intales, cum adica, avem curajul sa ne luptam cu cele mai feroce forte ale Imperiului Satanic Sionist si n'avem bunavointa sa ne facem ordine in casa, cu cei care ne intorc casa pe dos ?! Aceasta stare de lucruri nu mai poate fi tolerata, ci trebuie demascata, stopata si zdrobita. In cadrul sistemului nationalist autoritar,  nu mai este colt pentru falsii nationalisti ori falsii anti-judeo-masono-comunisti, iar orice incercare de diversiune, nu va ramane fara riposte cuvenita. In incheiere vreau sa va spun ca, daca aveti vreo neclartitate, va rog, sa nu ezitati de a ma contacta.
 
Patria este pentru mine prima !
 
Dr.Constantin Burlacu, presedinte al Ligii Apararii Nationale
 
New York, SUA
24 Februarie 7520 (ani de cultura si civilizatie, nu 2012 ani de scalvie judeo-crestina).
 
 
Subject:
REFERITOR LA CAMARILA
Date:
2/12/2012 12:32:58 P.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

 
In a message dated 2/12/2012 12:32:58 P.M. Eastern Standard Time, buciumul@yahoo.com writes:
Domnule Burlacu,
 
Sunt Florin Dobrescu, presedintele executiv al PPP.
 
NU ascultati ce spune dl Manoliu, nu am avut noi cu dansul discutii ref. la regele Mihai.
 
PPP nu sustine oficial nici o casa regala din lume si nici alte chestii de-astea.
 
Noi avem lucruri mai importante de facut.
 
Florin Dobrescu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928