SA VA DEA ZAMOLXIS O MINTE INTELEAPTA SI LUMINATA

Subject: Re: GSM SCRISOARE DESCHISA
Date: 1/25/2012 12:12:43 P.M. Eastern Standard Time
From: Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com
To: gsm_as@yahoo.com

Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Sergiu Gabureac,

Confirm primirea mesajelor dvs. inclusiv scrisoarea deschisa pe care ati adresat-o presedintelui, guvernului, parlamentului si altor autoritati din Romania, inclusiv presei si ambasadelor straine. Ma bucur ca, sunteti liber sa va manifestati nemultumirea,si aceasta denota ca in Romania nu-i vorba de nici o dictatura a lui Basescu-Boc, asa cum ati afirmat dvs. ori strigau manifestatii "Jos dictatura!".Ei bine, dvs. sunteti liber sa va exprimati opinia si sa protestati, dar se pare ca n'ati citit cu atentie mesajele mele precedente, din care cauza lasati impresia ca va luptati cu morile de vant. Va spun aceasta pentru ca, actiuniile dvs. si ale protestatarilor nu sunt indreptate ca in alte tari europene impotriva Uniunii Europene, cum se numeste mai nou Uniunea Sovietica,care a corupt si imbolnavit politicienii,partidele politice si societatea din tara noastra, si a distabilizat situatia economica si financiara, pentru a fonda o Romanie anormala,cu streangul sinucigas deasupra capului. Dimpotriva, protestele dvs. sprijina normele dictatoriale ale Uniunii Europene si sunt indreptate deliberat impotriva romanilor care vor ca, Romania sa fie Romania. Apoi nu-i exclus ca din necunostinta de cauza, sa faceti jocul serviciilor secrete ale fostului KGB, care si-au bagat ratul in Ucraina, reuisind sa atraga aceasta tara din nou de partea Rusiei. Acum fostii KGB-isti ai lui Putin isi incearca norocul in Polonia si Romania, tari care au devenit membre ale UE si NATO-lui.In Polonia au avatajul ca populatia este slava ca rusii, iar dezavantajul ca Polonia este o tara catolica. In Romania este invers, fostul KGB, are avantajul ca Romania este o tara crestin ortodocsa ca Rusia, iar dezavantajul ca populatia este latina si anti-rusa din nastere.Sunt de acord cu multe reforme pe care le-ati propus, dar dupa parerea mea trebuia mai intai sa informati populatia, sa-i faceti o educatie nationala sanatoasa, ca sa puteti avea oameni de baza, ca sa puteti inlocui atat actualul guvern cat si opozitia, care este mai periculoasa decat actualul guvern. A aprinde doar un foc de paie, ca sa iasa doar fum,nu indreapta cu nimic situatia din Romania, ci trebuie ca dvs. sa invatati sa priviti ce se ascunde in spatele zidului, apoi sa treceti la actiune, si atunci daca aveti oameni de actiune, nu doar niste aventurieri si flutura vant. In fine, sunt multe de discuta in privinta unor schimbari radicale in Romania, pentru a deveni o tara normala si a romanilor si numai a romanilor, de aceia daca aveti vreo neclaritate privind comentariile mele, va rog sa nu ezitati sa ma contactati, pentru ca interesul meu este ca romanii sa progreseze si sa traieasca mai bine, nu sa se inglobeze mai tare in datorii externe si sa traiasca de la o zi la alta cu vaga speranta ca va veni Isus Cristos sa-i mantuiasa, sa le dea mura-in-gura si sa sfarseasca aceasta lume.

Sa va dea Zamolxis o minte inteleapta si luminata.

Cu multa stima,
Dr.Constantin Burlacu

In a message dated 1/23/2012 8:15:05 A.M. Eastern Standard Time, gsm_as@yahoo.com writes:

Forwardaţi ! Postaţi ! Multiplicaţi !
Dragii mei,
Azi, însoţit de avocatul meu, am transmis şi înregistrat următoarea scrisoare la instituţiile statului, la unele sedii de partid, organizaţii, asociaţii, ambasade ... (vedeţi în Attach).
Intenţionez organizarea unei conferinţe de presă chiar în Piaţa Universităţii

Scrisoare deschisă

Către,

Administraţia Prezidenţială a României

Guvernul României – Cabinetul Primului Ministru

Parlamentul României – Biroul Senatului şi Biroul Camerei Deputaţilor

Partidele parlamentare şi UDMR

Alte partide, sindicate, organizaţii, societăţi, asociaţii …

Subsemnatul, Sergiu Găbureac, domiciliat în mahalaua Bucureştilor, Pantelimon, Sectorul 2: Şos. Iancului, 37, ap. 52; tel. 0731 936.615 / 0752 975.130; mail gsm_as@yahoo.com (mă găsiţi şi cu ajutorul dlui Google), unul din protestatarii în Piaţa Universităţii (din 13 ianuarie 2011), ca urmare a sfidării şi incitării din partea preşedintelui, guvernanţilor şi a unor parlamentari, declar cu toată responsabilitate:

La Cotroceni există un un individ bolnav de putere. Traian Băsescu, autodeclarat preşedinte-jucător, a dus prin amestecul său repetat, iresponsabil, mai ales în ultimii 4 ani, în treburile puterilor executivă şi legilsativă şi ale justiţiei, a produs daune ireparabile poporului român. Am bătut drumul pănă acolo, dar nu l-am găsit la muncă. Era la munte, deşi afirma că munceşte peste 16 ore pe zi.

Îl solicit să-mi precizeze ziua, pentru a sta de vorbă cu un simplu cetăţean umilit de guvernanţi.

Avem un Guvern bolnav cu numeroşi miniştri inculţi, aroganţi şi neprofesionişti. Dovezile sunt fără număr, recunoscute chiar de preşedintele-jucător şi specialiştii în domeniu. Aştept părerea dlui Boc ?

Avem un Parlament bolnav, supraponderal, imoral, dominat de traseişti ce-şi urmăresc doar propriile interese şi mercenari politici de toate etniile. Am sute de dovezi. Aştept răspunsul birourilor camerelor.

Principalele instituţii civilizatoare ale statului şcoala, biblioteca publică, sănătatea, justiţia, armata, poliţia şi chiar biserica nu funcţionează normal. Am mii de argumente şi dovezi.

Statul este bolnav de corupţie, dominat de bunul plac şi imoralitate. Şi aici am un dosar greu.

Avem o justiţie legată la ochi de adevăratelea, care judecă după cum bate vântul.

Cum m-am săturat de incompetenţa, prostia şi aroganţa „aleşilor” noştri, cer cu toată responsabilitatea:

1. DEMISIA lui Traian Băsescu, un om slab educat, ajuns conjunctural preşedintele României.

2. DEMISIA GUVERNULUI Boc, incompetent, susţinut doar de mercenari parlamentari fără scrupule.

3. AUTODIZOLVAREA PARLAMENTULUI. Reducerea NUMĂRULUI de parlamentari (200 + 70) şi un PARLAMENT bicameral cu funcţii distincte. Pentru Parlament să candideze doar desemnaţi ai partidelor şi persoane independente. Aştept răspunsul birourilor celor două camere

4. REFORMAREA PARTIDELOR. Partidele să-şi facă curăţenie generală prin eliminarea tuturor celor care i-au făcut de râs de-a lungul anilor: fripturişti, traseişti şi mercenari politici. Apoi să se prezinte la alegeri. Aştept răspunsul tuturor partidelor. Poporul cunoaşte foarte bine conotaţia cuvântului javră.

5. GUVERN de TEHNOCRAŢI care să organizeze:

6. ALEGERI PARLAMENTARE şi PREZIDENŢIALE în perioada martie-mai 2012.

7. REFORMAREA GUVERNULUI ROMÂNIEI. Reducerea drastică a organigramelor instituţiilor şi agenţiilor sale la nivel naţional şi un cabinet cu 10-12 miniştri.

8. JUSTIŢIA să-şi pornească motoarele, fără tot felul de prescrieri pentru crimele economice şi financiare, pentru ca cei vinovaţi de involuţia României în ultimii 20 (douăzeci) de ani să plătească ! Aştept răspunsul Curţii Supreme de Justiţie, al Curţii Constituţionale etc.

Vreau o Românie europeană ! Vreau democraţie adevărată, o societate pluralistă, morală, modernă !

Vă informez, fără respect, că protestele actuale din pieţele României şi ale lumii s-a constituit, de la bun început, într-o mişcare de protest inteligentă. În ciuda acţiunilor paşnice, apar tot felul de diversiuni, care induc ideea că toţi cei din politica României sunt la fel. Nu este adevărat. Chiar şi la PDL, UDMR sau UNPR sunt câteva conştiinţe. E cazul să se exprime clar ! Să nu se mai complacă în marasmul politic.

Din câte îmi amintesc, pe cei anteriori „boborul” i-a dat afară de la guvernare, iar actualii au câştigat alegerile tocmai cu promisiunea fermă cu nu vor face la fel. Şi au făcut mult mai rău decât toţi ceilalţi la un loc.

De ce mă luaţi de prost ? Aştept răspuns.

Mă delimitez de orice acţiune violenţă. Prima formă de rezolvare a situaţiei tot mai tensionate este dialogul deschis cu Opoziţia străzii şi cea din Parlament. Uniunea Europeană deja v-a atenţionat !

Nu cred, însă, că actualul regim clientelar PDL-UDMR-UNPR va ceda uşor. Pentru asta trebuie inteligenţă şi ceva onoare ! Se pare că unii sau obişnuit să plece doar cu parul sau cu milioane prin stradă. Nu ne siliţi la aşa ceva. Sunt convins că tot mai mulţi vom fi în pieţe pentru a ne manifesta paşnic.

Aştept, urgent, un răspuns coerent şi decizii inteligente de retragere de pe scena politică a ţării, pentru a nu îngreuna şi mai mult situaţia în care se află România din cauza celor menţionaţi mai sus.

Vă asigur că voi fi printre ultimii care vor stinge lumina în Piaţa Universităţii.

Răspunsurile primite vor fi făcute publice prin conferinţe de presă susţinute în Piaţa Universităţii.

Sergiu Găbureac, protestatar „nevrotic”, cetăţean român 23.01.2012 Bucureşti

N.B. Prezenta scrisoare a fost depusă şi înregistrată la principalele instituţii menţionate şi are caracter deschis. La Admin. Prezidenţială cu Nr 1246/23.01.2012; Parlamentul României Nr 358, respectiv Nr. 14; Guvernul României Nr. 79; PDL Nr. 462, PSD Nr. 01, PNL Nr. 2012 …
Vă mulţumesc pentru susţinerea demersului pentru binele României şi al tuturor românilor,
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/211572_100002359165866_5979909_n.jpg&imgrefurl=http://ro-ro.facebook.com/people/Sergiu-G%C4%83bureac/100002359165866&usg=__QmJhLpqsF41TlqixG_IXDaqAIE8=&h=237&w=180&sz=12&hl=ro&start=20&zoom=1&itbs=1&tbnid=tWfRvSeOM09xGM:&tbnh=109&tbnw=83&prev=/search?q=gabureac+sergiu&hl=ro&sa=X&biw=1251&bih=838&tbm=isch&prmd=ivnso&ei=dIL4TeWvCcKG-wbf7fzdDw
Sergiu Gãbureac
Tel. 0752 975.130
Tel. 0731 936.615
Bucuresti - 39
Ai nevoie de o informatie filo-carto ?
Micã, micã ? O rezolvãm împreunã.

Comments

Anonymous said…
ARMATA NATIONALA SA PREIA PUTEREA IN ROMANIA!

Puscasu Vlad Irimie,Cluj Napoca

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928