GSM Ce vrem:VREM O ROMANIE MARE SI LIBERA,NU UE.

Subject:
Re: "GSM Ce vrem": VREM ROMANIA MARE SI LIBERA,NU UE.
Date:
1/18/2012 11:37:32 A.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

 
In a message dated 1/16/2012 3:24:17 A.M. Eastern Standard Time, gsm_as@yahoo.com writes:
 
 
--- On Mon, 1/16/12, DACIALAN@aol.com wrote:

From: DACIALAN@aol.com
Subject: Re: GSM Ce vrem
To: gsm_as@yahoo.com
Date: Monday, January 16, 2012, 5:16 AM
Stimate Domnule Sergiu Gabureac,
In primul rand va multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati trimis.
Cu plăcere şi vă mulţumesc la rându-mi.
 
Foarte frumos si ma bucur.
 
Sunt interesante, dar majoritatea lor nu coincid cu punctul meu de vedere politic.
Ăsta nu-i un motiv să nu dialogăm. Vă respect, în totalitate, convingerile pe care le aveţi.
 
Da, putem dialoga, ca nimeni si nimic nu ma impiedica sa fac acest lucru, mai ales ca am trait si am vazut multe in viata mea si sunt stapan pe situatie si informatii, dar atata timp cat nu cunoasteti nici 10% din convingerile mele politice,nu pot crede in respectul dvs. Sa stitii si dvs. ca eu, nu sunt omul care sa ma las magulit de cineva, mai ales de care n’am auzit nimic pana in prezent. Oricum va recomand sa vizionati filmele mele de pe YouTube ca “ZIONISIM HAS A HUGE INFLUENCE ON ROMANIAsi altele, ori vidio “Nations Die by Zionist Banking, Zionist Media, Zionist Politics.flv” si atunci mai stam de vorba, daca intr-adevar respectati convingerile mele politice si a celor care raspandesc adevarul de unde vine tot raul si criza economica in lume.
 
Ziceti ca aveti un plus de cunostinte si experienta, in lumea informatiei, fata de alte persoane si aceasta ma bucura, dar nu inteleg cum va limitati doar a spune despre Badescu, Boc, Guvern, Parlament si Statul Roman ca sunt oameni si institutii bolnave, cand situatia este mult mai precara in alte tari decat in Romania.
Cred că aţi vrut să spuneţi Băsescu !
Aici e problema problemelor.
Actualii au câştigat alegerile cu promisiunea fermă că nu vor face aceleaşi matrapazlâcuri ca
precedesorii.
Culmea, sunt mai hrăpăreţi şi mai aroganţi decît cei dinainte folosind un discurs fanfaronad şi racolajul de merceneari politici.
 
Intr-adevar m-am referit la Basescu, nu la Badescu.A fost o greseala de tipar,prin inlocuirea litera s cu litera d, fapt  pentru  care-mi cer scuzele de rigoare. Nu stiu cum ati ajuns la concluzia ca Basescu este problema probemelor, dar se pare ca nu-i dracul chiar asa de negru cum il descrie omul. Problema problemelor din Romania dupa 1990, a fost regimul Iliescu-Roman, care a dat lovitura de gratiei economiei nationale, a distrus industria, agricultura si comertul si mai cu seama Statul Roman si   a adus democratie de la zidul vestic de la Ierusalim,cu tot cortegiul ei funeral de coruptie, inflatie, haos, specula, escrocherii, debandare, depravare, decadere, homosexualitate, somaj, mizerie si saracie.
 
Spre exemplu, datorita neocomunistilor ca Iliescu, Roman, Nastase, Geoana si urmat de Basescu si ai lui, Romania are o gaura financiara in valoare de cateva zecii de miliarde de dolari,
Să nu exagerăm.
 
Bine,bine, daca credeti ca exagerez, puteti sa-mi dati informatii concrete din statistici din care sa rezulte cu exactitate la cat se ridicau datoriile externe ale Romaniei in 1990, apoi in timpul guvernarii Iliescu-Roman-Nastase si mai nou al guvernarii actuale al lui Basescu-Boc? Din cate sunt informat, datoriile externe ale Romanie, se ridica la ora actuala la circa 56 miliarde de euro, este adevarat ? Daca da, cum plateste natiunea romana inapoi aceste imprumuturi luate de la FMI,U.E.si alte banci mondiale jidanesti ? Vanzand Romania bucatica cu bucatica la straini ?! Sau credeti ca lumea capitalista care este atat de avara dupa bani si bogatii,nu mai poate de dragul Romanie si i-a dat acesta suma colosala de bani, asa cum dai de pomana la parastase pentru morti,nu-i asa ? Astia cu capitalul jidanesc pentru un dolar se zgarie pe ochi ori sunt in stare sa te bage la puscarie,ori sa declare razboi, dar nu mai cu seama sa acorde gratuit zeci de miliarde de euro ori dolari Romaniei, ca doar Romania nu-i Rasistul si Sionistul Stat Criminal Israel, de care au toti teama. Hai sa fim seriosi! Ceausescu, care dispunea de o industrie, agricultura si comert bine pus la punct, n-a fost in stare sa-si achite datoriile la bancile mondiale jidaneste de vreo 20 de miliarde de dolari, pana n’a infometat poporul roman,luandu-i totul de la gura,si lasandu-i doar oasele sa roada ca cainii, ori ati uitat acele timpuri de trista amintire ? S-au poate va alimentati in acea perioada din depozitele special de unde se alimentau jidanii,mai stii ? Vedeti ca stiu si despre aceste dedesupturi secrete din perioada dictaurii comuniste, informatii care au fost publicate de mine la timpul potrivit in revista “The New Right”, fapt ce i-a determitat pe multi securisti, militieni si militari romani sa-l abandoneze pe Ceausescu ca pe un nimeni in drum.
 
 
iar Statele Unite datorita lui Clinton, Bush Jr. si Obama are o gaura finaciara de peste 15 trilioane de dolari.
Nu datorită, ci din cauza lor.Însă
SUA poate avea câte datorii vrea.
 
 
Faptul ca, din cauza ori datorita lor, a decazut Romania, e tot un drac. Si s-o credeti dvs. ca SUA poate avea cate datorii vrea. Probabil dvs. nu sunteti la curent cu degradarea nivelului de trai American, cu somajul catastrofal, cu disparitia in scopuri meschine si perfide a fondurilor pentru pensii. Oamenii care au muncit din greu aici o viata intreaga  vor fi lasati fara pensii, ajutor medical si vor fi muritori de foame in curand. Iar daca credeti ca SUA poate avea cate datorii vrea, de ce zeci de milioane de americani sunt saraci si nu mananca decat odata pe zi si atunci daca gasesc ceva la gunoi ? De protestele numite “Occupay Wall Street” ale celor 99% dintre saraci, contra la 1% de bogatasi ati auzit, ori nu ? Dar de brutalitatea si barbaria politie contra acestor protestatari ati auzit ? O locuinta cu patru pereti a ajuns sa coaste in orasul New York sute de mii de dolari ori poate milioane depinde zona. Nu mai departe dar,stiti dvs. cate milioane de cetateni americani si-au pierdut casele si au  ramas homeless ? Si atunci cum puteti afirma fara nici o credibilitate ca SUA poate avea cate datorii vrea , doar pentru faptul ca, a preluat rolul Uniunii Sovietice ? Probabil dvs. aveti in vedere forta militara Americana, care a devenit jandarmul lumii, dar fara fonduri aceasta nu poate supravietui sub nici o forma, decat doar cativa ani. Apoi armata Americana nu-i o armata disciplinata si serioasa, ci o armata formata in mare parte din mercenari si drogati, de oameni pusi pe jefuire si contropire in numele “democratiei”. Poate ati vazut si dvs, cum unii soldati American, dupa ce au asasinat niste luptatori pentru libertate afgani, pe care dictatorii democrati ii numesc “teroristi” s-au urinat pe cadavrele lor si acesta poate fi un exemplu de onoare si civilizatie ? Dvs. v-ar convenii daca luptatorii romani pentru libertate ar fi ucisi in luptele pentru eliberarea Moldovei, a teritoriilor romanesti ocupate ilegal de catre Ucraina, Bulgaria, Sarbia ori Ungaria, iar cineva s-ar urina pe cadavrele lor ? Se pare ca nu sunteti la curent cu cartea “End of America” scrisa de Naomi Wolf si multe alte carti documentare care scot in evident ca Imperiul American creat de sionism, se prabuseste cum s-a prabusit si Imperiul Roman, Englez ori cel diabolic comunist.
 
Apoi sa nu mai vorbesc de Grecia, Italia, Spania si alte tari europene care sunt la pamant din punct de vedere financiar.
Şi aici vă cam înşelaţi.
 
Domnule, daca nu puteti sa-mi demonstrati prin fapte ca ma insel si n’am dreptate, n’are nici un rost sa-mi reprosati asa ceva, pentru ca,neavand argument logice sa ma combateti, lasati o impresie proasta si-mi dati de inteles ca, am de-a face cu un om care bate campii.
 
Deci nu-i vorba doar de o criza finanicara in Romania, pentru care-l gasiti vinovat in exclusivitate pe presedintele Basescu, prim-ministru Boc, Guvernul si Parlamentul Romanei,
Iar vî înşelaţi. În România nu trebuia să fie nicio criză.
Când ai 30 de miliarde de euro la dispoziţie, gratis, şi tu, guvern, nu eşti capabil să tragi aceste sume, înseamnă că avem o problemă la nivel managerial.
Åži mai ÅŸi furi din ele la greu
De ce Polonia nu are criză de nici un fel ?
 
 
De la cine a primit Romania 30 de miliarde de euro gratui ? Au cazut cumva acesti bani din cer de la Isus Cristos si Maica Domnului ? N’a avut ce face FMI ori UE cu acesti bani cand aceste institutii au dat faliment de mult ? Asta n’am mai auzit-o pana acum de la nimeni ? Este vorba de 30 de miliarde de euro, nu de 30 de arginti ai lui Juda.Apoi credeti ca Romania este ca o curva sa-i dai bani, apoi s-o reguleze cum vrea ? Chiar in asa  hal fara de hal a ajuns Natiunea Romana si Romania?! In lumea capitalista nimic nu se da pe gratis, din contra totul se da cu dobanda si va rog sa-mi spuneti drept la cate miliarde de euro se ridica interesul la cele 30 de miliarde de euro ? Ziceti ca Polonia n’are criza de nici un fel. Ce vorbiti domnule, cand polonezii neputandu-se c*** de foame in Polonia au dat busna ca lacustele in America dupa lucru si ajutor social. Si atunci cum puteti afirma ca nu-i criza in Polonia cand situatia ei  economica este mai proasta decat in Romania. Prin urmare mai informati-va domnule si apoi vorbiti ca visati degeaba la para malaiata in gura lui natafleata.
 
 
ci este vorba de o criza finaciara mondiala, create de un sistem diabolic globalist,
Aici înclin să dau dreptate.
Da cine te pune să apelezi la ei, când, repet aveai 30 de miliarde de euro la dispoziţia ta ? ?
 
Deci daca am luat bine intelesul nu-i vorba despre un prezent gratuit de 30 de miliarde de euro, ci acesta ar fi un surplus de care dispune Romania, nu-i asa ? Pai daca asa sta situatie este foarte bine si atunci Basescu nu este problma problemelor cum ati afirmat dvs. Asi dori sa fiti mai explicit in ce priveste cele 30 de miliarde de euro, pentru a nu creea vreo confuzie.Apoi se pare ca nu Basescu este tinta dvs. ci cum sa va frecati mainile in cele 30 de miliarde de euro. Daca Basescu ar fi un politician intelept, ar trebui sa inapoieze imediat aceasta oferta de 30 de miliarde de euro de prin anul 2009, si atunci sa vedeti ca nimeni n’ar mai cere inalaturarea lui si a guvernului Boc, pentru ca n’ar mai fi tentati cum sa se scalde in milarde de euro.Mai mult daca Basescu, ar fi cel putin cu cinci minute mai ager la minte decat opozitia contra sa, ar trebui sa-i aresteze imediat pe toti cei care au distrus economia nationala, au devastat fabricile, uzinile si institutiile agricole,lasandu-i pe muncitorii si taranii romani fara lucru, din care motive au fost nevoiti sa-si ia lumea in cap si sa plece in cautare de lucru in alte tari. Responsabili de criza si dezastrul economic din Romania sunt in primul rand, fostii comunisi, sionistii, ungurii,tiganii, armenii, macedonenii, aromanii, gagauzii, bulgarii, grecii, italienii, sasii, secuii si alte etnii straine in frunte cu   Iliescu, Roman, Nastase, Crin Antonescu si multi alti venetici straini. Crin Antonescu asta, care se da mare liberal si anti-Basescu, nici nu-i roman la origine, ci lipovean,deci rus si atat el cat si membrii altor etnii straine din Romania ar trebui sa fie cotati ca cetateni de categoria a II-a, nu sa fie lasati sa-si faca mendrele cum doresc, pe pamantul sacru al romanilor. Iar daca nu le convine aceasta, n’au decat sa plece in taile lor de origine etnica, ca nimeni nu plange dupa ei.  
 
in spatele caruia au sta si stau de vreo 200 de ani jidanii, despre care vad ca n’aveti curaj sa scoatei o vorba.
Nu de 200 de ani, ci de vreo opt mii de ani. Ce vreţi, dacă aşa a fost conceput actualul program Homo Sapiens de către Managerul programului.
 
 
Acum opt mii de ani aceste fiinte biologice care se numesc jidani, evrei, kazari, bolsevici , sionisti ori cum dracul se mai numesc, nici nu erau pe fata pamantului si aceasta o dovedeste chiar calendarul iudaic care incepand de la 28 Septembrie 2011 si pana la 16 Septembrie 2012, are o vechime de 5772 de ani. Asa ca nici aici n’ati nimerit-o si va recomand prieteneste sa luati de bine ce v-am spus si spun eu, ca sunt fapte adevarate, studiate, verificate si para verificate. Si sa nu uitati ca pana acum circa 200 de ani, nu mai departe dar moldovenii ii putea arunca in Nistru, ori Prut, ori Siret pe orice netrebnic de jidan ca pe o fiinta fara nici o valoare si insemnatate umana. Dar nu-i nimic roata vietii se invarte, iar istoria se repeat si nu-i exclus cu toata lauda lor sa le iasa pe ochi toate relele pe care le-au facut umanitatii. Dumnezeu nu-i tolereaza pe jidani, cu toate ca ei pentru a impresiona pe naivi si mai cu seama  pe goimi, se dau drept “poporul ales al lui Dumnezeu”, ales pe dracul. Si sunt destule documente istorice din care rezulta ca DumneZEU n’a dat si nu da nici un scuipat pe jidani, de aceia ei sunt atat de gelosi, egoisti si plini de o ura criminal contra umanitatii. Cele 15 milioane de jidani care traiesc  in Israel si in intreaga lume, nici nu sunt descendenti din Judea si Israel, ci sunt descendenti ai Kazariei (652-1016) o tara create artificial, si care a fost formata dintr-o rasa turcomana convertita la Judaism, dar care se da mai jidani decat jidani, ca si jidanul Petre Roman care se da mai roman decat romanii, de aceia si-a luat numele de Roman.
 
De ce ? Sunteti cumva jidan la origine si ziceti ca, purtati doar numele de Sergiu Gabureac ?
Da, sunt evreu, cu tata preot ortodox, misionar în Transnistria, ctitor de biserică ş.a.
 
 
Orice crestin este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Isus Crisos a fost jidan sadea, nu oltean din Craiova.  Faptul ca tatal dvs. a fost preot orthodox, misionar si ctitor de biserica este o dovada clara ca a fost o uneala a religiei crestine care-si trage radacina din sinagoga satanei pentru  intunecarea si indobitocirea mintelor umane. Poate ca, nu va dati seama de aceasta si traiti cu impresia ca crestinii  sunt fiii lui Dumnezeu, pe cand in realitate sunt fiii diavolului, ai raului si ai dumnezeilor abrahamitici inventati de sinagoga satanei. Mai informati-va si documentati-va si apoi stam de vorba pe aceasta tema, daca nu va este teama de adevar si lumina.
 
 
 
  
Vad ca, va bucurati ca ar fi disparut din arena politica ziaristul Mircea Badea.
Unde am făcut o astfel de
afirmaţie ?
 
 
Iata unde ati facut o astfel de afirmatie:
 
In a message dated 1/6/2012 9:05:05 A.M. Eastern Standard Time, gsm_as@yahoo.com writes:
 
"Regretăm dispariÅ£ia fulgerătoare a lui Mircea Badea, ziarist pe care l-am  apreciat extrem de mult, bla, bla, bla..." Hă, hă, hă ! “
 
Mai aveti vreo nedumerire ?
 
 
De ce ? Pentru ca spunea adevarul despre religia judeo-cresina, despre jidanul Isus Cristos, despre ma’sa si ceilalti asa zisi “sfinti” jidani ai crestinismului la care se inchina din naivitate si prostie romanii ?!
Eu nu mă închin la sfinţi, ci la Managerul programului, la Dumnezeu şi cer ajutorul tuturor celor care pot să mă ajute pe mine şi pe toţi ceilalţi.
 
 
Pai cum mai vine si asta, adica sunteti fiu de preot orthodox, dar nu va inchinati la “sfintii” jidani ai judeo-crestinismului expusi in bisericile, manastirile si pe toate gardurile din Romania ? Hai ca asta-i o gluma buna ! Daca ati fi pagan ca mine si ati crede in Cultul Soarelui, in Zamolxis, divinitatea pagana si cosmologie, v-asi da crezare, dar ma indoiesc ca ati ajuns la acest inalt nivel de gandire si filozofie.Vad ca pomeniti de Dumnezeu si  de “Managerul  programului” sau. Pai dvs. traiti cu impresia ca Dumnezeu este un fel de afacerist (businessman) si are “Manageri” ? Vorbiti in deradere despre aceste lucruri divine dumnezeiesti, de parca Dumnezeu s-ar trage de maneca cu oricine si ar fi un fel de Gigi Becali,care are tot felul de manageri(ciobani) ce-i pasc oile, si-i calculeaza profiturile din tot felul de escrocerii, pardon mari afaceri “cinstite”. Si de ce trebuie sa cersiti si sa apelati la  “ajutorul tuturor” ? Sunteti handicapant ? Va este rusine ori va vine greu sa munciti si sa va castigati cele necesare vieti, de trebuie sa va transformati intr-un milog si om care traieste din pomana altora ?! De unde ati deprins aceste apucaturi josnice de la tatal dvs. care era preot orthodox si traia din munca si sudoarea enoriasilor crestini ? Cand oare va dispare din tara noastra,acest prostul obicei tiganesc de cerseala ?!
 
 
 
In acesti dumnezei abrahamitici credeti, apoi va mai si plangeti ca poporul roman traiste din zi-in-zi mai prost, cand de fapt isi merita soarta pentru ca si-a abandonat credinta sacra, cultura si civilizatia multimilienara, a tradat glasul sangelui traco-geto-dac si s-a autotransformat in rob al neamului lui Juda, fapt pentru care a fost blestemat de Zamolxis ?!
Convingerea mea e că noi nu suntem deloc, da deloc urmaşii acelei civilizaţii uriaşe.
 
 
 
Cum ati ajuns la aceasta concluzie eronata ? In urma unor studii si cercetari indelungate si aprofundate, ori asa va venit dvs. la repezeala, sa spuneti ceva, fara sa taceti ? Iar daca chiar credeti ca nu suntem “urmasii acelei civilizatii uriase”, atunci ce suntem dupa parerea dvs.si cum am aparut pe pamantul acelei culturi si civilizatii uriase ? Ori credeti ca si pocaitul rosu de Vadim, ca poporul roman, a aparut odata cu Isus Cristos, ori cum pretend alti nemernici ca am aparut doar acum 150 de ani de cand poartam denumirea de Romania ? Va trimit un Web-site pentru a va imbogatii cunostintele istorice si stiitifice. Navigatie placuta.
http://www.dacia.org/daciarevival/muzica/167-intr-un-sat-de-pe-o-colina-
 
 
V-am spus aceasta ca sa va dati seama cat de cat ca, de fapt aveti cunostinte si experienta despre viata si adevar foarte limitate si traiti cu vaga impriesie ca daca Romania este o tara crestina ortodoxa este buricul pamantului, pe cand in realitate este la cheremul tuturor etniilor straine si mai cu seama a jidanilor, ungurilor si tiganilor.
Nu sunteţi atent la nuanţe.
Am spus poate am un plus de ...
România nu are cum să fie buricul Terrei din mai multe motive.
În primul rând, suntem o naţiune extrem de tânără nematurizată.
 
Ei da, ce sa mai vorbim, deci tot eu sunt neatent la nuante, dupa ce va spun adevarul in fata si n’aveti dovezi sa ma contraatacati, nu-i asa ? Si inca ceva domnule, noi nu suntem o “natiune extrem de tanara” ci suntem una dintre cele mai vechi rase si natiuni de pe contintul european. Daca l-ati fi citit si studiat pe Herodat si alti mari istorici ai umanitatii, n’ati mai fi vent cu asemenea aberatii si absurditati, pe care le sustin inamicii tarii noastre si mai cu seama bozgorii.Asa ca mai informati-va si apoi veniti sa discutati cu un revizionist al istoriei de calibrul meu.Este o injosire, umilinta si rusine grosolana faptul ca oamenii din alte tari straine, cunosc mai bine trecutul nostru istoric decat romanii, care sunt precupati mai mult de istoria jidanilor din Bible decat sa-si cunoasca trecutul de glorie, cultura, civilizatia si credinta sacra in Dumne-ZEU, precum si cine suntem si din ce neam nobil ne tragem (traco-geto-dac). Natiunea romana este destul de maturizata,destul de veche,este o natiune buna, inteleapta si cu bun simt, dar din cauza unor venetici straini care se dau drept romani demnitatea si prestigiul natiunei noastre sunt  stirbite si denigrate.
 
Optati pentru ca Romania sa fie o tara normala, foarte frumos, dar pentru aceasta trebuie sa avem o natiune normala, o natiune care sa aiba o educatie nationala sanatoasa, sa-si cunoasca trecutul istoric, radacina nationala si aceasta trebuie sa inceapa cu individual insusi, familia, si apoi natiunea.
Aici aveţi totală dreptate.

In sfarsit ati recunoscut si dvs. un mare adevar.
 
Romanii care-ti vorbesc despre istoria jidaneasca din Biblie, nu mai sunt romani adevarati ci jidaniti, iar de acesti oameni nu trebuie sa ai nici mila si nici crutare pentru ca sunt tot atat de rai si periculosi ca si cei care au dus Romania de rapa.
Se vede cu aţi lecturat cu atenţie programul Terra din Biblie. Sunt doar primele cinci cărţi. În rest sunt creaţii ale oamenilor, mai mult sau mai puţin inspirate.
 
 
Da, am citit si studiat putin si  Biblia printre multe alte carti de mare valoare si documentare istorica si religioase si pot sa va spun fara nici un ocolis ca Biblia este o carte de mana a 4-a pentru adormit naivi. Nu numai primele cinci carti, ci toate cartile inserate  in Vechiul si Noul Testament sunt inspiratii, imaginatii si superstitii bizare ale unor oameni si nici un cuvant din Bible nu reprezinta cuvatul lui Dumnezeu scris cu mana lui. Dumnezeu nu a aparut odata cu jidanul Isus Cristos, ori acum circa 6 mii de ani cum pretinde invataturile mincinoase si denaturate al Biblie, ci Dumnezeul universului nostru are trilioane si trilioane de ani vechime. Iar daca mintea umana in special al rasei albe, n’ar fi fost intunecata si indobitocita cu aberatiile si absurditatiile din Biblie, astazi ar fi reusit poate sa decodifice si cunoasca destinul vietii si in special ce are de facut pentru a ajunge inapoi de unde a venit pe aceasta planeta turistica.
 
 
A-l inlatura de la putere pe Basescu, care a spus ca este o rusine pentru Romania, ca si dupa caderea comunismului de la putere, poporul trebuie sa aleaga conductor tot din radurilor fostilor comunist ca el, si-l inlocui cu Geoana, ori Ponta,ori Crin Antonescu, ori mai stiu eu ce alt fiecior de mare fost communist, nu rezolvati cu numic situatia ori criza economica si coruptia din Romania.
Ba da se rezolvă.
Dacă-i schimbam de zece ori în aceşti 20 de ani aveam o altă situaţie.Dar noi am ratat, de fapt, startul.
 
Domnule, atata timp cat Romania este la cheremul sistemului globalist jidanesc,a suprematie elitei sioniste si a dictaturii judeo-masono-crestine, puteti sa schimbati dvs. de 100 de ori in fiecare an, pe cei de la putere, ca tot nimic nu rezolvati si tot slugi la straini veti fi in propria tara. Oare chiar ata de greu sunteti de cap, incat nu intelegeti ca-i vorba de o conspiratie internationala contra Romaniei si a umanitatii ?! Aceasta conspiratie a intunericului satanic nu poate fi zdrobita decat de Fiii Soarelui, Fiii Luminii si Fiii Intelepciunii, adica de catre fortele nationaliste si puterea lor divina. Multa lume traieste cu falsa impresie ca Imperiul Diabolic Comunist, s-a prabusit din cauza unor placarte de pe strazile Varsovei, ori a unor demostratii ale tinerilor din Timisoara, ori a unor dizidenti de la Moscova, dar situatia a fost cu totul alta si s-a datorat actiunilor dure ale fortelor nationaliste din strainatate. Fara interventia directa a elementelor nationaliste si de dreapta, comunismul ar fi fost si azi la putere in toate fostele tari comuniste si nu cred ca v-ati mai fi bucurat dvs.astazi, de libertatea de actiune si internet. Si aceasta v-o spune un luptator pentru libertate, un fost detinut politic din Romania comunista,un om care are o mare dragoste si iubire fata de rasa,natia si tara sa natala,Romania. Si aceasta,  cu toate ca, dupa 1990 am fost expulzat din Romania cu primul avion inapoi in SUA, sub motivul ca sunt spion American al FBI-lui si am venit acolo sa distrug “democratia” introdusa de Iliescu-Roman, care m-au declarat persoana indezirabila in tarta mea natala, tara parintilor mei, a bunicilor mei si a mosilor si stramosilor mei geto-daci. Apoi este bine sa aveti in vedere ca, eu n’am venit in America nici sa ma imbogatesc, ci am venit din cauza cruntelor persecutii indurate in Romania comunista. Iar daca am venit aici,  n’am venit sa pasc iepurii, ci am venit sa actionez asa cum trebuie pentru zdrobirea dictaturi judeo-comuniste si nu voi avea liniste si pace pana nu vor fi zdrobite si celelante dictaturi: cea judeo-crestina, judeo-masonica, judeo-monarhista si judeo-capitalista.Intr-un mesaj adrest lui Nicolae Ceausescu prin anii ’89, l-am rugat sa lase Romania sa fie Romania, in sens contrar va primi un glont in cap chiar de la omul care-l pazeste si asa s-a intamplat.Prin spionii sai din New York City, vreo 2000 la numar, Ceausescu a fost informat cum il lucrez, fapt ce la determinat sa spuna la simulacru de process care la avut, ca lovitura contra sa si a regimului communist este opera fortelor fascisto-legionare din strainatate facand aluzie indirect la mine. Eu nu ma joc de-a politica, si nici n’am voie sa gresesc tinta, asa ca, nu ma voi lasa pana nu-mi voi indeplinii misiunea si atinge scopul.
 
 
Ziceti ca, “Din cauza acestora am ajuns una dintre oile negre ale Uniunii Europene.”, dar stiti dvs. ca de fapt Uniunea Europeana este un fel de Uniune Sovietica dar cu alta tichie, una de margaritar ? Stiti dvs. ca Uniunea Europeana este condusa de jidani, masoni si socialisti ?
Uniunea Europeană este unica soluţie de a rezista pieţelor economice NAFTA (cele două continente americane) şi, mai ales aceea care se conturează tot mai mult în Orientul Îndepărtat.
 
Asta s-o credeti dvs. ! Uniunea Europeana este condusa in exclusivitate de suprematia elitei sioniste din SUA, de bancile jidanesti din America, care in 1917, l-au suportat financiar pe jidanul Lenin sa instaleze comunismul la putere in Rusia si sa fondeze Uniunea Sovietica. Iar daca credeti ca Uniunea Europeana care este de fapt groparul Europei, este unica solutie de rezistenta contra celor care stau in spatele Uniunii Europene va inselati amarnic. Vedeti din cauza unor oameni dezinformati ca dvs. Romania decade, se inglobeaza in mari datori externe si se duce naibi in prapastie, ori pe apa Sambetei.
 
Este o mare tragedie faptul ca nici n'a scapat bine Romania de Uniunea Sovietica, si s-a si injugat imediat la alt jug, cel al Uniunii Europene, care trateaza Romania cu dispret ca pe un popor de tigani si oameni fara nici un discernamat si character, un popor care este cand cu estul cand cu vestul, cand cu dracul cand cu crucea.
Nu Uniunea Europeană, ci noi înşine ne tratam aşa: ţigancă împuţită, găozar ...
 
Nu va suparati, dar ati stat vreodata langa un tigan ori jidan ca sa va dati seama cum put a hoit ? Si atunci, cum sa nu le spui tigan imputit, ori tiganca imputita; jidan imputit,ori jidauca imputita; bozgori, venetici si paraziti ai umanitatii ?! Iar daca Uniunea Europeana ne impune legi prin care-i face pe homosexuali si lesbience egali cu romanii, de ce trebuie sa-i deranjeza faptul daca romanii ii numesc gaozari, le este cumva rusine si se simt ofesanti de ceace ce sunt, de ceea ce practica si se rasfatesc intre ei ? Etniele straine si acesti bolnavi gaozari, nu ne reprezinta pe noi romanii,nu fac nici o cinste si onare culturii si civilizatiei noastre, ca sa puteti afirma ca “noi insine ne tratam asa”. De accord, ori nu?!
 
De fapt nu este prima plasa pe care au luat-o romanii, alegandu-l pe Iliescu, ori Basescu, ci a luat o mare plasa atunci cad l-a inlaturat de pe tronul tarii pe Domnitorul Alexandru Ion Cuza si a adus la putere monarhia Cohen-Zollern din Germania, care i-a manipulta pe romani, partidele politice si guvernele dupa bunul ei plac si al jidanului international.
Principele Cuza, însuşi, a cerut să vină un principe străin, dându-şi seama cu ce ilieşti şi băseşti are de-a face.
Ce-i aşa de greu să vă informaţi ?
 
M-ati facut sa zambesc fara sa vreau, cand ati afirmat  “Ce-i asa de greu sa va informatii ? “ De unde ati scos ca domnitorul Cuza-Voda, a cerut el insusi sa vina un principe strain,in locul lui, din burta dvs. ? Domnule, mergeti mai bine si va culcati, decat sa debitati niste ineptii atat de desucheate. Ca moldovean si adept al cuzismului, am studiat bine fenomenul Cuza-Voda si nici unde n’am gasit ceea ce debitati dvs. in mod denaturat. Pentru a va spulbera din cap asemenea tampenii si prostii, va recomad sa cititi cartea “Domnia Marelui Domnitor Roman, Alexandru Ioan I.Cuza si Epoca Glorioasa a Romanilor de M.Savel, editia 1909, tiparita in Moldova. Domintorul Alexandru Ioan Cuza a fost detronat de catre oculta secreta a masoneriei, care a prins de veste dintr-o corespundenta a sa secreta cu tarul Rusei, ca urma sa dea lovitura de gratie judeo-masoneriei, asa cum o dadu-se contra religiei judeo-crestine prin impartirea la tarani a mosiilor bisericilor si manastirilor crestine. Din cauza unui principe strain de neamul si tara noastra, Cuza-Voda a avut un sfarsit tragic, ceea ce la indemnat pe poetul national George Cosbuc, mai ales dupa ce a vazut curuzime acestui pricipe strain,fata de tot cei romanesc sa spuna, citez: “Sa nu dea Dumnezeu cel sfant/Sa vrem noi sange, nu pamant.”
 
Vad ca cereti ca” JUSTIÅ¢IA să funcÅ£ioneze.”, dar cum sa functioneze justitia cand este bine stiut ca legile sale sunt legi injuste ale mostenirii judaice si comuniste impuse in Romania ? Adevarul este ca aceste legi injuste, nu sunt de fapt legi, pentru ca fac o mare nedreptate si injustitie poporului roman. Din cate-mi amintesc cu ani in urma, in timpul unei campanii electorale, Ion Iliescu a spus clar ca Buna Ziua, ca undiferent cine este presedintele Romaniei, trebuia sa fie supus sistemului financiar globalist,FMI,UE si altor banci si oreganizatii sioniste. Nu cred ca lumea a fost atenta la ceea ce a spus Iliescu, dar cu toate ca nu vreau sa aud de acesta fosila comunista, a spus un mare adevar, probabil din neatentie ori sa se dea mare.
Nu pot comenta asemenea afirmaţii.
 
De ce ? Aveti cumva vreo obligatie fata de Iliescu si de asa-zisa opozitei a lui Crin Antonescu contra lui Basescu ? Mai al dracului ce nume si-a luat lipoveanul asta, de Antonescu, ca sa lase impresia ca-i vrun nepot de al Maresalului Ion Antonescu, pe cand in realitate acesta nu-i nici la degetul cel mic de la picior al marelui patriot nationalist si martir al neamului Ion Antonescu.
 
 
Tot dvs. ati afirmat negru pe alb ca”Vrem sa fim parte a societatii civile fara implicatii in mediul politic”, pai daca astfel sta situatia de ce va amestecati in treburile politice ale tarii, numai asa de dragul lelii ?
Nu cred că aţi decodat bine mesajul.
Mai citiţi-l odată.
 
Cred ca dvs. ar fi cazul sa meditati mai bine asupra celor afirmate ? Apoi poate imi explicati ce inseamna de fapt “fara implicatii in mediul politic” nu exact ceea ce am sesizat eu ?
 
Oamenii care nu vor sa se implice in politica, adica sa-si asume anumite responsabilitati fata de Natiune si Tara, este bine sa stea in banca lor, decat doar sa dea cu batul la rahat sa puta, ori mai stiu eu ce alte dedesupturi ascunse urmareste, ca sa creze un haos si mai mare. O schimbare in bine in Romania, nu o poate face decat patriotii nationalisti, restul sunt povesti de adormit naivi. Si inca ceva, nici un guvern dictatorial din lume, nu cade de la putere de dragul unor actiuni pasnice si cuvinte constelate, ci numai prin actiuni duri si in multe cazuri prin lupta cu arma in mana.
Da la cehi cum a fost, la bulgari, la polonezi, la unguri ... Ăia cum au putut porceda inteligent şi noi mârlăneşte ?
 
 
In primul rand cehii, bulgarii,polonezii si ungurii nu sunt condusi de etniile straine, cum este condusa natiunea romana, de aceia le-a venit mai usor sa resolve problema comunismului mai inteligent si simplu. Romanii n’au avut si nu au alta sansa decat sa ia  taurul de coarne si sa dea cu el de pamant si cu toate  minoritatiile straine care s-au strecurat la putere si le fac romanilor viata mizerabila si imposibila. Astfel de actiuni ostile celor care reprezinta un rau si un pericol pentru soarta Romaniei, vad ca dvs. le considerate ca sunt proceduri “marlaneste”, pe cand eu le consider actiuni patriotice si intelepte. Iar daca credeti ca cehi, bulgarii, polonezii si ungurii stiu sa procedeze inteligent si sa traiasca mai bine, de ce etniile cehilor, bulgarilor, plonezilor si ungurilor din Romania, mai stau in tara noastra daca este o asa mare criza economica si nu se cara in Cehia, Bulgaria, Polonia si Hun-garia si stau pe capul romanilor ca niste marlani ? Apoi n’am auzit ca Cehia,Bulgaria,Polonia si Ungaria care sunt pline de tigani sa aiba ca Romania regi si imparati ai tiganilor, iar daca romanii se opun tiganilor dupa opinia dvs. sunt procedee marlanesti, nu-i asa ?
 
In incheiere doresc sa va spun ca, daca sunteti un patriot nationalist roman adevarat si aveti o organizatie nationalista serioasa si capabila sa lupte contra raului si periculului ce-l reprezinta conspiratia globalista a carui slugoi nu ma indoiesc ca este si Basescu-Boc cum a fost si Iliescu-Roman, imi face placerea sa primesc mesaje de la dvs.si sa facem chiar un front comun pentru salvarea cauzei nationale a Romaniei, in sens contrar corespondenta noastra se incheie aici, pentru ca de vorbe goale sunt satul de 20 de ani.
Sunt patriot, dar nu naţionalist. Nu vă faceţi griji, nu ne fură nimeni ţara, o distrugem sau o dăm noi, prin reprezentanţii noştri, aproape gratis doritorilor.
 
In primul rand doresc sa subliniez ca natiunea si nationalismul sunt una si aceiasi, iar daca dvs. ziceti ca, nu sunteti nationalist inseamna cu nu sunteti de origine romana, ci un parvenit. Apoi ce fel de patriot sunteti dvs. internationalist de stanga, comunist, socialist, judeo-crestin, mason, ca nationalist ori de dreapta ziceti ca nu sunteti ??? Si la care “noi” va referiti,cumva  la etniile straine care distrug si vand Romania la preturi de nimic, pentru ca nu poate fi vorba nicicum despre  noi nationalistii, oamenii de dreapta si anti-judeo-masono-comunisti care luptam din greu pentru Romania Mare si Libera, nu pentru Uniunea Europeana ?!? Vedeti daca sunteti fecior de preot crestin, adica fecior de bani gheata, ca, nu va dati deloc seama de unde vine raul si pericolul real in Romania si cine anume distruge si da tara pe gratis doritorilor ! Daca ati fi avut ceva de suferit in viata dvs., ati fi stat ca noi in celula pentru cauza nationala, pentru rezistenta contra Imperiului Diabolic Comunist, fara doar si poate ca ati fi nationalist si ati lupta pentru interesele nationale  ale Natiunii si Tarii, nu pentru interesul personal si mai cu seama cum sa bagati in buzunarul dvs. cateva milioane ori miliarde dintre cele 30 de miliarde de euro. In fine ar fi multe sa va reprosez, dar pentru a intelege cam cum sta situatia va recomand un cantec, pentru ca,  cantecul este asa cum spunea Corneliu Zelea Codreanu, un indreptar pentru cei dornici sa mearga pe o cale buna si dreapta. Cantecul se numeste “Voi n’ati fost cu noi in robie” si-l puteti ascula la:  http://www.dacia.org/daciarevival/muzica 
 
Si in Statele Unite se face mare valva pentru inlaturarea lui Obama, pe care republicanii i-l acuza de criza finaciara, somaj si dificitul de circa 15 trilioane de dolari. Dar Obama a preluat toate acestea rele de la republicanul George Bush Jr., iar acesta la randul lui de la democratul Clinton. Si uite asa se acuza unul pe altul, iar in realitate atat Obama, care este pictat ca socialist, precum si Mitt Romney care o face pe-a crestino-conservativul sunt suportati financiar de catre marile corpratii si bancile jidanesti, mai exact de catre Wall Street care a distrus financiar Statele Unite. Atat Obama cat si Romney promit darea cu mare, indreptarea economiei, creerea de locuri de munca si imbunatatirea nivelului de trai, dar ambii mint in aceasta privinta, iar dupa ce castiga alegerile, fac exact ce dicteaza sistemul care i-a suportat sa ajunga la Casa Alba. Cine a citit cartea lui Pat Buchannan “Suicide of a Superpower: Will America survive to 2025 ? “ isi poate da seama ca nimeni si nimic nu poate sa mai indrepte economic Statele Unite, vorba proverbului “Fiecare pasare pe limba ei piere”. Ca republican-conservativ, tin sa sublinez ca cel care ar putea salva ceea ce se mai poate salva in Statele Unite, cel putin pentru un timp este Congresmanul American Dr.Ron Paul in rest toti sunt marionete ale dictaturii mondiale sioniste.
Propun să-i lăsam pe americani, pe evrei şi pe toţi ceilalţi în plata Domnului şi să vedem cum rezolvăm buboiul din ţara noastră.
 
 
Buboiul din tara noastra nu poate fi rezolvat decat printr-o operatie nationalista, in rest este o vorbarie goala, un fel de lasa-ma sa te las. Asadar, nu cu ajutorul Uniunii Europene, ori a manarhie, ori a americanilor si jidanilor, care sunt institutii compromise pana peste cap se poate indrepta situatia in tara noastra, ci prin actiuni curajoase, intelepte si darze ale romanilor nationalisti. Asa cum v-am spus, natiunea si nationalismul sunt una si aceiasi, iar cine nu-i de accord cu nationalismul inseamna ca este impotriva rasei, natiunii si tarii noastre.
 
Sa fiu sincer, nu doresc aceiasi mascarada din SUA sa se intample in Romania, de aceia sunt de acord cum ati spus: “ROMANIA TREZESTE-TE !”
Cu multa stima,
Dr.Constantin Burlacu, presedintele Ligii Apararii Nationale
Cu aceeaşi stimă,
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/211572_100002359165866_5979909_n.jpg&imgrefurl=http://ro-ro.facebook.com/people/Sergiu-G%C4%83bureac/100002359165866&usg=__QmJhLpqsF41TlqixG_IXDaqAIE8=&h=237&w=180&sz=12&hl=ro&start=20&zoom=1&itbs=1&tbnid=tWfRvSeOM09xGM:&tbnh=109&tbnw=83&prev=/search?q=gabureac+sergiu&hl=ro&sa=X&biw=1251&bih=838&tbm=isch&prmd=ivnso&ei=dIL4TeWvCcKG-wbf7fzdDw
Sergiu Gãbureac
Tel. 0752 975.130
Tel. 0731 936.615
Bucuresti – 39
 
Cu multa stima,
Dr.Constantin Burlacu
P.S. Din cate am inteles din ultimul mesaj faceti parte din „Grupul de iniÅ£iativă pentru Societatea VREM O ROMÂNIE NORMALÄ‚” Foarte bine, dar Romania nu poate fi normala cu tot felul de venetici, hoti, gaozari si oameni vanduti  intereselor Uniunii Europene si  globalismului sionist. Apoi nu-i deloc normal, daca etniile straine au boala sa devina stapanii romanilor, ale bogatiilor si viitorului lor. Prin urmare vrem o Romanie normala pentru romani si numai pentru romani, nu si pentru dusmanii ei. Romania v-a intra in normalitate numai dupa ce va deveni un stat nationalist de drept si va pierii iarba rea din tara, asa cum a spus marele poet nationalist Vasile Alecsandri.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928