Atentie Romani ! In nadejdea Domnului Isus, veti disparea ca Natie si ca Tara.

Stimate D-le Sergiu Gabureac,

Nu stiu ce sa cred sunteti prea ocupat cu protestele DSD-lui si ale PNL-lui contra guvernului PD-L-lui, ori nu aveti argumente serioase sa-mi raspundeti in continuare la comentariile mele anterioare. De la posturile de Tv. din SUA, care au transmis secvente filmate din timpul protestelor care au loc in Bucuresti, m-am lamurit mai bine care-i de fapt situatia. Acele proteste nu sunt indreptate impotriva dictaturii Uniunii Europene, ca in Polonia, Ungaria, Cehia, Grecia, Italia si alte tari europene, ci strict impotriva actualului govern Basescu-Boc. Deci dupa cum se vede treaba, nu-i vorba de o revolta a populatiei contra saraciei si injustitiei, ci este vorba despre o ambitie meschina si perfida a PSD-lui si PNL de a reveni la putere. Daca n’ar fi asa n’avea ce cauta in fata manifestatilor Mircea Diaconu de la Partidul National Liberal ori Victor Ponta de la Partidul Social Democrat cu sloganele “JOS DICTATURA !”, “JOS BASESCU !” si “JOS PD-L !”. Asa cum am spus mai sus, dictatura nu apartine lui Basescu-Boc, ci Uniunii Europene, dar se pare ca va trece inca multa apa pe Dunare pana lumea care protesteaza astazi va intelege aceasta. Vad ca opozitia contra guvernului PD-L, promite darea cu marea, locuri de munca, imbunatatirea economiei si o viata mai buna, dar daca prin absurd reuseste sa vina din nou la putere si nu rezolva nimic din ce a promis pentru inlaturarea lui Basescu-Boc, accepta liderii PSD si PNL, inclusive dvs. care le faceti jocul sa fiti cu totii trasi in tapa la marginea Bucurestiului ? Visul PSD-lui de a pune Romania sub influenta Rusiei, asa cum s-a intamplat cu Ucraina, atata timp cat in Romania sunt trupe americane, ar trebui sa fie spulberat si s-o lase balta, ca comunismul n’are nici un viitor, ci viitorul este al Nationalismului, mai ales ca Uniunea Europeana si globalismul se scufunda. Si acum urmeaza raspunsul meu la comentariile dvs. dintr-un mesaj anterior.


In a message dated 1/19/2012 6:00:52 A.M. Eastern Standard Time, gsm_as@yahoo.com writes:

Problema problemelor din Romania dupa 1990, a fost regimul Iliescu-Roman, care a dat lovitura de gratiei economiei nationale, a distrus industria, agricultura si comertul

Erau distruse în mare parte. Tehologiile nu mai fuseseră schimbate de la programul lui Gheorghiu-Dej încheiat prin 1975. vedeţi ce înseamnă lipsa de informaţie !?


Domnule Gabureac, eu n’am venit in 1980 in SUA, din Patagonia, ci din Romania, si ca unul care din motive lesne de inteles am cutreierat tara intreaga,cunosc foarte bine care a fost situatia acolo. Pe timpul lui Gheorghiu-Dej, tara noastra avea o tehnologie invechita ramasa din timpul nationalizarii ori a fiarelor vechi aduse din URSS. Ceausescu a facut mari imprumuturi la bancile straine tocmai de a moderniza industria, agricultura si comertul. Astfel au fost modernizate vechile uzine, au aparut uzine, combinate si hidrocentrale noi, in care se muncea in trei schimburi, iar muncitorii si taranii erau chiar obligati in zilele libere sa prestezi munca voluntara pentru cresterea productiei. Dar nu numai uzine, combinate, aeroporturi, porturi si blocuri moderne au fost construite in timpul lui Ceausescu, ci chiar si foarte multe biserici ortodoxe, asa ca-i o minciuna gogonata faptul ca, biserica a fost o victim a lui Ceausescu, care de fapt, si-a inmormantat parintii cu un alai de preoti ortodocsi. Produsele romanesti erau de o buna calitate si erau cautate in intreaga lume. Vazand ca Romaniei ii merge bine din punct de vedere industrial, capitalistii occidental, au facut niste aranjamente cu Ceausescu si acesta a fost de accord ca produsele romaneste sa nu mai poarte eticheta de “Made in Romania”, ci “Made in UK”, “Made in Franta”, “Made in USA”, “Made in Israel” s.a.m.d. Inca un exemplu, jidanii care erau bagati cu manile pana la cot in comertul guvernului comunist, mai cu seama in cel de import-export, atunci cand, se facea controlul de calitate pentru comertul exterior, materiale de buna calitate si loturi de mii de tractoare si masini, erau declarate defecte, apoi erau preluate de catre Israel la un prêt de nimic si vandute de sionisti la un prêt mult mai mare fata de pretul original al unui produs de inalta calitate, exportat de Romania. Dar despre faptul ca in timp ce romanii mancau oase ca cainii, Ceausescu alimenta trupele NATO-lui si trupele americane din Europa cu cea mai buna si gustoasa carne, la pretul de 10 centi Kg., ati stiut ? Prin urmare dvs. sunteti complet lipsit de informatii si mancati bors cand faceti astfel de declaratii denaturate. Plini de ura si gelozie ca pe timpul lui Ceausescu, Romania avea o industrie bine dezvoltata si moderna, cei care i-au dat bani pentru aceasta,dupa ce si-a achitat datoriile, l-au asasinat, apoi prin agentii lor Iliescu-Roman, au distrus totul, ca Romania sa fie obligate sa faca alte imprumuturi la bancile mondiale jidanesti. Insa avand in vedere ca la ora actuala Romania nu mai poate ca pe timpul lui Ceausescu sa-si achite datoriile externe, Romania va fi a bancherilor jidani, asa cum a spus Szymon Perski, presedintele Israelului ca “ Am cumparat Romania…”

si mai cu seama Statul Roman si a adus democratie de la zidul vestic de la Ierusalim, cu tot cortegiul ei funeral de coruptie, inflatie, haos, specula, escrocherii, debandare, depravare, decadere, homosexualitate, somaj, mizerie si saracie.


Iar nu e bine 1 Cine a marşat spre Moscova şi nu spre Londra cum ne îndemna bătrânul Raţiu ?


Cei cu care manifestati astazi, adica membrii PSD-ul au marsat spre Moscova si nu inteleg de ce va este rusine sa recunoasteti adevarul. Cat despre batranul Ratiu si Londra, ii dau dracul pentru ca din cauza Londrei si mai cu seama, a nesuferitul acela de Churchill, multe tari europene inclusiv Romania au fost vandute ca vitele la iarmaroc URSS-lui. Am cunoscut bine activitatea lui Ion Ratiu si a multor romani din exil, inclusiv a groparului Garzii de Feir Horia Sima. Ion Ratiu a venit in occident sa se imbogateasca si nu din cauza regimului comunist, ca mine si alti romani anti-comunisti,ci dupa cum a declarat chiar el insusi, din cauza legionarilor, care i-au stricat lui ta’su ghesefturile pe care le facea impreuna cu jidanii.

Spre exemplu, datorita neocomunistilor ca Iliescu, Roman, Nastase, Geoana si urmat de Basescu si ai lui, Romania are o gaura financiara in valoare de cateva zecii de miliarde de dolari,


De ce-i faceţi neocomunişti, când ei sunt comunişti sadea, iar gaura, cam exagerată, de care vorbiţi s-a făcut în proporţie de 90% după 2008.


Neachitandu-se la timp datoriile externe, era de asteptat ca gaura sa se largeasca, dar dvs. vad ca-l scoateti tap ispasitor numai pe Basescu-Boc, nu pe Iliescu, Roman,Nastase si ceilalti din PSD, care sunt primii initiatori ai dezastrului si crizei economice. Si aceasta denota ca sunteti patimas si acceptati numai ce va convine dvs. nu si adevarul.

Să nu exagerăm.


Bine,bine, daca credeti ca exagerez, puteti sa-mi dati informatii concrete din statistici din care sa rezulte cu exactitate la cat se ridicau datoriile externe ale Romaniei in 1990,

Asta a fost dintre cele mai mari greşeli ale lui Ceauşescu. Părearea mea ! Ca să citez din clasici în viaţă.


Parerea dvs. este foarte eronata si sa nu uitati asa cum v-am mai spus, citand un proverb intelept “Omul moare, dar datoriea nu moare.”. Cel putin in aceasta privinta, nimeni nu poate da vina pe Ceausescu sa-si justifice gaura facuta in economia nationala, cum este felul romanilor de a da vina pe altii si mai cu seama pe morti.


apoi in timpul guvernarii Iliescu-Roman-Nastase si mai nou al guvernarii actuale al lui Basescu-Boc? Din cate sunt informat, datoriile externe ale Romanie, se ridica la ora actuala la circa 56 miliarde de euro, este adevarat ?

Nu datoriile cumulate ale României se ridică la apropape 100 de miliarde de euro, din care 65.000.000.000 din 2009 încoace.


Pai daca dvs. cunoastei aceasta, in mod sigur ca, acest lucru este cunoscut si de UE si FMI, nu-i asa ? Si atunci, se pune intrebarea, cu ce scop aceastea continua sa pompeaza in Romania zeci de miliarde de euro, pentru a sinucide tara noastra ?


Daca da, cum plateste natiunea romana inapoi aceste imprumuturi luate de la FMI,U.E.si alte banci mondiale jidanesti ?

Evident e foarte greu să plăteşti asemenea datorii. Tocmai de aceea s-au şi trezit românii.


Protestele care au loc in Romania, nu sunt o dovada ca romanii s-au trezit, pentru ca ar manifesta contra dictaturii Uniunii Europene si a bancilor mondiale jidanesti, nu contra lui Basescu-Boc, care nu poate face decat cat ii tin punga.


Vanzand Romania bucatica cu bucatica la straini ?!

Nu asta e problema. SUA e şi mai vândută. Aproape nimic nu le mai aparţine şi totuşi supravieţuiesc.


Intr-un mesaj anterior, v-am explicat cat va mai supravietuii SUA, daca vor contina politica jidaneasca pe care o practica, asa ca n’are rost sa mai repet aceasta.

S-au poate va alimentati in acea perioada din depozitele special de unde se alimentau jidanii,mai stii ?

Nu. Întâmplător sau nu, avem câteva relaţii prin lumea comerţului socialist.

Tot spre informarea Dumneavostră jidanii se aprovizionau de la Sinagogă. La depozitele speciale apelau cadrele de bază ale partidului şi securităţii statului. Atenţie nu toţi ! Cum s-ar crede.


Mai sus v-am explicat cum a stat situatia cu comertul in Romania. Iar spre informatia dvs. la sinagoga nu sunt depozite de alimente,imbracaminte si incaltamite, ci aceste depozite secrete au fost in diferite cladiri de pe anumite strazi, unde jidanii se puteau aproviziona numai pe baza unor legitimatii speciale. Asa ca nu confundati depozitele speciale de unde se aprovizionau oamenii de baza ai partidului comunist , militiei, securitatii si procuraturii, cu depozitele secrete de unde se aprovizionau jidanii, cu produse kosher. Si aceasta ma face sa cred ca sunteti mic si nu stiti nimic.


Vedeti ca stiu si despre aceste dedesupturi secrete din perioada dictaurii comuniste, informatii care au fost publicate de mine la timpul potrivit in revista “The New Right”, fapt ce i-a determitat pe multi securisti, militieni si militari romani sa-l abandoneze pe Ceausescu ca pe un nimeni in drum.

Care secrete ? Ăstea sunt secrete ?!? Mă uluiţi cu lipsa Dumneavostră de informaţii care erau la ordinea zilei. Le ştiam cu toţii.


Ati stiut cu totii pe dracul! Aceste informatii secrete au fost obtinute de mine de la anumiti oameni strecurati in randurile organizatiilor jidanesti, fapt ce a uimit Securitatea si agentii agenturii judeo-masonice. Demascand foarte multe secrete ale conspiratie interenationala jidanesti, care este capul tuturor rautatilor in lume, am fost considerat de sionistii si agentii lor extrem de inteligent si periculos. Ce am facut eu pentru zdrobirea Imperiului Diabolic Comunist,n’a fost deloc usor, dar vorba proverbului “Dupa razboi, multi viteji se arata”.


Si s-o credeti dvs. ca SUA poate avea cate datorii vrea. Probabil dvs. nu sunteti la curent cu degradarea nivelului de trai American, cu somajul catastrofal, cu disparitia in scopuri meschine si perfide a fondurilor pentru pensii.

Ai, lăsaţi-mă, ca şi la greci ?! Măi să fie ! Înseamnă că prietenii mei de peste baltă mă dezinformează ceas de ceas. Sau or fi nişte fripturişti ?! Am vreo cinci doctori, vreo patru profesori, doi ingineri agronomi, până şi vreo trei scriitori ! Nu mi-au relatat corect situaţia. Să le fie ruşine ! Mulţumesc că m-aţi informat corect Dumneavoastră.


Daca prietenii dvs. din SUA, sunt alde Robert Harvath, m-am lamurit.


Oamenii care au muncit din greu aici o viata intreaga vor fi lasati fara pensii, ajutor medical si vor fi muritori de foame in curand. Iar daca credeti ca SUA poate avea cate datorii vrea, de ce zeci de milioane de americani sunt saraci si nu mananca decat odata pe zi si atunci daca gasesc ceva la gunoi ?

Aveţi convingeri de stânga, ceea ce nu-i rău, dar vă pot dăuna grav sănătăţii !


Daca spun un adevar in forma lui reala, nu inseamna ca am convingeri de stanga. Iar cu sanatate stau bine pana in prezent, asa ca aveti grija de sanatatea dvs. nu de a mea. De fapt sunt obisnuit cu faptul ca, atunci cand, la cineva nu-i convine adevarul, sa ma acuza ca sunt de stanga, comunist si securist, iar daca acestea n’au nici un efect daunator asupra mea,sa ma acuza ca sunt de dreapta, fascist, nazist si anti-semit. Cei de la central Wiesenthal-Kremer, au avut chiar tupeaul sa ma acuze ca sunt criminal de razboi nazist, si au cerut sa fiu deport din SUA, cum a fost deportat Valerian Trifa, desi eu sunt nascut in 1949. Anti-semit nu sunt pentru ca eu n’am nimic impotriva celor peste 300 de milioane de arabi ai rasei semite, ci sunt anti-jidan si anti-sionist si nu din motive rasiale. Anti-semiti sunt jidanii, pentru ca au sters Palestina de pe harta lumii si lupta pentru nimicirea celor peste 300 de milioane de semiti arabi.

De protestele numite “Occupay Wall Street” ale celor 99% dintre saraci, contra la 1% de bogatasi ati auzit, ori nu ?

Vă daţi seama ce afirmaţi ?

Dacă era aşa, SUA nu ar mai exista în acest moment.


Da !!! imi dau seama ce vorbesc, iar despre povestea in care se scalda SUA, v-am explicat in mesajele precedent, asa ca luati bine aminte ce v-am spus, ca nu-i deloc lucru de gluma.


Dar de brutalitatea si barbaria politie contra acestor protestatari ati auzit ? O locuinta cu patru pereti a ajuns sa coaste in orasul New York sute de mii de dolari ori poate milioane depinde zona.

Dar cine vă obligă să staţi în locul pierzaniei ?


Sunt mai multe motive ce ma determina sa stau in SUA, iar in primul rand faptul ca, nu doresc dupa atatia ani de sedere aici sa ma innec ca tiganul la mal. Apoi situatia este proasta in intreaga lume si nu prea ai unde sa te refugiezi. Decat poate in Germania, Japonia si …(strict confidential). In Romania ma asteapta un proces in baza legilor mostenirii judaice introdu-se de guvernul Nastase prin OUG 31/2002. Pai daca cartea mea “Istoria Moldovei’ mi-a fost arestat in Romania si bagata dupa gratii, dar mai cu seama sa vin eu acolo. Apoi este bine sa aveti in vedere ca am fost expulzat din tara cu primul avion inapoi in SUA, iar printr-o scrisoare primita din partea Parlamentului Romanie si semnata de un secretar bozgor, am fost declarat persoana indezirabila in Romania. Nu stiu daca mai am interdictie sau nu sa intru in Romania, dar la timpul potrivit, fiti sigur ca voi veni acolo intr-o noapte ca un hot, pentru ca rabdarea mea are limite si nu pot tolera la infinit ca Romania sa fie condusa de comunisti, unguri, tigani, jidani si tradatorii monarhisti.

Si atunci cum puteti afirma fara nici o credibilitate ca SUA poate avea cate datorii vrea , doar pentru faptul ca, a preluat rolul Uniunii Sovietice ?

Fals ! SUA nu a prelut niciun rol. SUA are rolul stabilit prin programul de care v-am vorbit, dar ce să-i faci dacă nu l-aţi citit cu atenţie !


Repet, SUA au preluat rolul URSS-lui de cotropirea si subjugarea unor tari si acest lucru il vede si un choir. Iar atat programul fostului URSS cat si actualul program al SUA este stabilit de oculta sionisto-masonica, nu de americanii de rand. Dvs. ca de obicei bateti campii si aveti informatii false, pe care nu le pot cumpara si lua in serios. Eu optez ca SUA sa-si vada de intereselei ei interne, nu sa fie jandarmul lumii, de dragul jidanului international. Aveti ceva impotriva ?!?


Probabil dvs. aveti in vedere forta militara Americana, care a devenit jandarmul lumii, dar fara fonduri aceasta nu poate supravietui sub nici o forma, decat doar cativa ani. Apoi armata Americana nu-i o armata disciplinata si serioasa, ci o armata formata in mare parte din mercenari si drogati, de oameni pusi pe jefuire si contropire in numele “democratiei”.

V-aţi gândit vreo clipă la natura umană. La latura violentă, care poate fi atenuată în bună măsură prin educaţie, dar că nu se rezolvă în cele mai multe cazuri. Şi atunci s-a găsit această formulă, care mi se pare inteligentă, deoarece nu poţi să construieşi închisori la nesfîrşit, de a-i concentra şi ale da o misiune sinucigaşă, care culmea le face plăcere.


Nu cu Arabia Saudita de unde au fost recrutati teroristii de la 9/11 s-a razboit SUA, ci cu Irakul care n’a avut nici in clin, nici in maneca cu 9/11, dimpotriva Hussenin Saddam era impotriva celor de la Qaeda. Iar daca credeti ca “s-a găsit această formulă, care mi se pare inteligentă” platiti dvs. ori prietenii dvs.daunele provocate Irakului, precum si cheltuielile SUA-lui de circa 4 trilioane de dolari ? Cetatenii americani nu doresc sub nici o forma ca taxele lor sa fie folsite de aventurieri in razboaie si de subjugarea lumii intereselor globaliste sioniste. Si aceasta v-o spune un roman care traieste aici, printre americani de rand, care plateste taxe si care cunoaste bine situatia.


Se pare ca nu sunteti la curent cu cartea “End of America” scrisa de Naomi Wolf si multe alte carti documentare care scot in evident ca Imperiul American creat de sionism, se prabuseste cum s-a prabusit si Imperiul Roman, Englez ori cel diabolic comunist.

Dacă aşa e în programul divin aşa va fi.

Toate la timpul lor !

Am mai citi câte ceva, dar de cele mai multe ori e o repetare la nesfârşit a unor subiecte apocaliptice.

Dumnezeu mi-a dat segmentul de viaţă hărăzit ca să mă bucur de el şi nu să mă încrîncenez pe fel de fel de subiecte, pe care, sunt conştient, că nu am cum să le rezolv.

Mă implic doar în ceea ce cred că pot să contribui cât de cât.

Închei aici, pentru că termin lucrul şi e timpul să merg în Piaţa Universităţii unde aerul devine din ce în ce mai fierbinte !

Dacă voi avea timp şi voi supravieţui voi continua discuţia de unde am rămas.


Imperile de cotropire si dominatie de pe pamant n’au nimic de a face cu Imparatia cerului, cu divinitatea. Iar numai lasii si miseii lasa totul la voia intamplarii. Subiectele apocaliptice sunt in cea mai mare parte scormonite de crestini, pentru a baga groaza si frica in oameni, ca daca nu cred in dumnezeii abrahamitici ca ei si jidanii, vor sfarsi in focul iadului si alte bazaconii judeo-masono-crestine. Intr-adevar Dumnezeu v-a dat viata, minte sa ganditi si sa mergeti pe calea binelui, dar se pare ca dvs. v-ati abatut de la toate cele inzestrate de Dumnezeu si mai stii, poate ca asteptati de la Dumnezeu ca multi altii mura-in-gura. Faptul ca, in loc sa va faceti datoria la serviciu, va ocupati cu corespondenta personala, iar pe deasupra vreti marirea salariului, v-am vorbit intr-un mesaj anterior. Sper ca veti supravietuii aerului fierbinte din Piata Universitatii, iar dupa inlaturarea lui Basescu-Boc in Romania va curge din cer lapte si miere, iar romanii de fericire vor dubla populatia tarii.


Să ştiţi că mi-a făcut o plăcere deosebită.


Si mie!

Toate bune,

Sergiu Găbureac


Cu bine,

Dr.Constantin Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928