NOUA DREAPTA INGRIJORATA DE PACATUL HOMOSEXUALILOR

http://deveghepatriei.wordpress.com/

http://www.youtube.com/watch?v=r91GIjwrIog&feature=player_embedded

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/11/30/noua-dreapta-invitata-in-emisiunea-jurnalistului-luis-lazarus/#comment-3738

Am urmarit din curiozitate aceasta emisiune “Zeus” a D-lui Luis Lazarus si am fost socat de faptul ca membrii organizatiei Noua Dreapta in loc sa se ocupe de problemele nationaliste ale tarii,a caror principii si idei pretind ca le impartasesc, se ocupa de fundurile unor dezechilibrati mintal. Deci pe de o parte romanii vor sa fie in Uniuna Europeana, in NATO, si tanjesc spre democratia din vest cu tot cortegiul ei funeral de saracie, mizerie, prostitutie, haos si debandare,si mai cu seama vor cat mai multi bani de la FMI, iar pe de alta parte cand aceste rele cu care au intrat in contac isi spun cuvantul in Romania, nu le convinei. Ei bine, va credeti voi cei de la Noua Dreapta, niste smecheri, dar nu se poate sa fi si cu p*** in p**** si cu sufletul in rai. Asta este ca si povestea cu coletivizarea, au vrut unii colectiv, atunci a trebuit sa suporte consecintele si sa stea la rand cu gamela in mana, daca n’au gandit cum trebuie la timp.

Am trait cu impresia ca avocatul Mihai Rapcea este un om mai informat si documentat, dar mi-a spulberat aceasta impresie. E si el un palavragiu ca multi altii, care bat apa in piua. Si ar fi bine s-o lase balta cu valorile crestine ortodoxe ori a valorilor crestinatatii, ca aceste sunt niste iluzii. Spre exemplu, cum poti numi o mare valoare faptul ca in timpul epocii fanoriote, crestinismul ortodox din tara noastra ii obliga pe tarani sa presteze zile de claca gratuit pe mosiile bisericilor si manastirilor ortodoxe, ii biciuiau pe taranii romani ca pe vite de tastea sangele din ei, si-i obliga sa plateaxa taxa si pentru cenusa din vatra ? Ori ce mare valoare a crestinatatii este faptul ca preotii si calugarii ortodocsi au fost cei mai mari informatori ai aparatului represiunii comuniste (securitatea) ? Daca aceasta n’ar fi adevarat, de ce preotii crestini ortodocsi din Romania se opun cu inversunare sa li se publice dosarele de la Securitate din care rezulta cum i-a turnat pe enoriaasii crestini, sub motivul ca astfel au facut voia Domnului ? D-l Rapcea are dreptate ca cei de la Noua Dreapta nu sunt legionari, pentru ca nu actioneaza in stil legionar ca sa curate tara de excroci,hoti, homoxesuali si alte rele. Dar se pune intrebarea de ce ei umbla cu portretele fostilor lideri legionari, cu camasi legionare, drapele si simboluri legionare, daca avocatul Noii Drepte, D-l Rapcea sustine ca membrii Noii Drepte nu sunt legionari ? Apoi cum explica el faptul ca in Romania fiind atatea legii contra Garzii de Fier, cei de la Noua Dreapta se manifesta in stil legionar, fara sa pateasca nimic din partea SRI-ul si a justitiei din Romania, iar daca eu ori altcineva ca mine, pentru aceleasi manifestari suntem tinata procuraturii,SRI-lui si a altor servicii secrete din Romania ? Daca SRI-ul ar vrea conform legilor anti-romanesti si ale mostenirii judaice din Romania, ar putea suspenda si trece in ilegalitate Noua Dreapta in 24 de ore, dar n’are nici un interes s-o faca pentru ca este in mana SRI-lui si ii face jocul. Si inca ceva pentru D-l Rapcea. A spus ca vrea sa puna mana pe putere, dar nu pe cea politica ori guvernamentala, ci pe cea spirituala, adica pe cea a lui DumneZEU. Ei bine, a fi dedicat puterii spirituale cum a fost spre exemplu Corneliu Zelea Codreanu, e ceva normal si acceptabil, dar a pune mana pe puterea spiritual care este in exclusivitate a lui Dumnezeu, deci a pune mana pe Dumnezeu, mi se pare ceva deplasat si o exagerare, si acest lucru nu se va intampla niciodata chiar daca D-l Rapcea ar mai trai sapte vieti.

Cat despre Catalin Danoiu e foarte bine ca i-a atras atentia ambasadorului Frantei ca noi romanii nu suntem tigani ori gunoiul Europei, dar tare am teama ca el insusi este tigan-macedonean din Strihaia. Mi-a venit sa zambesc vazut cum D-l Danoiu s-a pronuntat contra asa-zisei “cultura a mortii” din occident, iar declaratiile si comentariile lui apar intr-un Web-site intitualat “Moarte Lumii Noastre”, deci asta vor adeptii Noii Drepte, moarte lumii noastre, nu-I asa ? Pai nu asta vrea si judeo-masoneria, si atunci care-i diferenta intre judeo-masoni si Noua Dreapta ? D-l Danoiu, care pretinde ca le stie pe toate toate, probabil are acces la computerul SRI-lui, in niste comentarii a criticat aspru ideologia politica cuzista, pentru faptul ca este contra jidanilor din randurile carora provine Isus Cristos, Arhanghelul Mihail si ceilalti asa-zisi sfinti si apostoli judeo-crestini. Iata deci cine a ajunse sa se lege de Prof.A.C.Cuza care a fost o mare somitate nationala in tara noastra, si care l-a format ca om politic pe Corneliu Zelea Codreanu si alti nationalisti, un oreacare Catalin Danoiu care umbla prin occident ca un ciofligar si cu o sacosa ca un cersetor. D-l Danoiu, s-a legat tam-nesam de patriotul nationalist Claudiu Popa din Timisoara, pentru simplu motiv ca acesta impartaseste doctrina nationalista cuzista si are curajul sa spuna lucrurile pe nume, si nu umbla cu fofarlica ca cei de la Noua Dreapta. Auzi la D-l Danoiu cica “Svastica este imorala, nu ilegala” De unde oare a mai scos si asta ca Svastica este “imorala”, din capul lui de dovleaca degerat ? Daca habar n’are ce reprezita simbolul Svastica, e mai bine sa-si tina gura inchisa, dacat sa debiteze niste prostii mai mari decat el. Ii tot trage fara rost cu chestiunea ca “Dumnezeu nu bate cu parul”, dar oare unde o fi fost acel dumnezeu abrahamitic in care crede D-l Danoiu si ceilaltii membrii ai Noii Drepte in perioada 1917-1990, cumva in concediu la Kremlin, unde a roit “poporul ales al lui Dumnezeu”, adica judeo-bolsevicii sovietici ? Sunt impotriva homosexualitatii care a fost promovata de insusi Isus Cristos pana s-a casatorit cu Maria Magdalena (vezi in Biblie cum s-a culcat in acelasi past cu un barbat sa-l simta cat mai aproape si era amantul lui Petru) si este promovata pe scara larga astazi de preotii crestin catolici, despre care vad ca nu s-a suflat un cuvant in aceasta emisiune, dar noi, nationalistii nu trebuie sa ne irosim timpul cu probelmele homosexualilor, ori impotriva avorturilor, ci trebuie sa ne ocupam de salvarea cauzei noastra nationala, de revizuirea istoriei si intoarcerea la radacina nationala a rasei,natiei si patriei noastre. In inchiere doresc sa precizez ca natiunea noastra nu-i doar de 2000 de ani cum s-a discutat in emisiune, ci are mii si mii de ani vechime, fiind cea mai veche rasa si natiune de pe continental european, fapt recunoscut de marii istorici ai lumii, dar negata cu nerusinare de catre judeo-crestinii ortodocsi romani de astazi.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928