Consiliul National Secuiesc este o organizatie terorista si criminala.

http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/instigarea-cns-nesupunere-civica-si-apararea-integritatii-tinutului-secuiesc-61151.html/comment-page-2#comments

In primul rand, ca sa putem lamuri mai bine situatia, hai sa vedem ce inseamna termenul de secui. Dupa dictionarul explicativ al limbii romane secui ori secuime inseamna: "SECÚI, secui, s. m. Persoană care face parte dintr-o populație de limbă turcică asimilată de triburile maghiare pe care le-a însoțit în migrațiunea lor spre Europa și care s-a așezat alături de populația românească în partea de sud-est a Transilvaniei. – Din magh. székely." Asadar, aceasta populatie este un amestec de triburi turcomane cu triburile maghiare, care s-au oplosit in tara noastra in migratia lor din Asia spre Europa.Prin urmare, secuimea n'are nici un drept sa revendifice nici un teritoriu si nici o regiune autonoma pe pamantul sacrul al tarii noastre, pe care-l mostenim de la mosii si stramosii nostri traco-geto-daci, nicidecum de la acesti secui, maghiari,unguri, boanghene, bozori ori cum naiba se mai numesc acesti venetici neinvitati si nedoriti de nimeni pe la noi. Si n'are nici o importanta daca aceste judete se numesc Covasna, Harghita ori Muresi, ca ele sunt situate pe pamantul Daciei strabune, nu in Altai de unde provin unguri, ori din regiunile turcomane, inclusiv fostul Imperiu Kazar, care la randul lui a fost format tot din aceste triburi turcomane convertite la religia judaica si dumnezeii abrahamitici. Prin urmare Natiunea Romana care este majoritara in tara noastra, are tot dreptul sa schimbe aceste judete in denumire istorice care apratine trecutului nostru istoric si orice impotrivire trebuie considerat un atentat criminal la integritatea si securitatea nationala a Romaniei.

In al doilea rand initiativa de a desfiinta aceste judete si de a le integra la altele judete ori regiuni, nu-i apartine lui Traian Basescu, asa cum au sarit unii ca niste himere la gatul lui,ci acesta este dorinta, aspiratia si visul inaintasilor nostrii geto-daci, iar nesupunerea civica a acestor etnii straine care traiesc ilegal pe pamantul tarii noastre, trebui pedepsita cu cea mai mare asprime, cu inchisoare ori expulzarea acestor etnii din tara noastra. Iar cei care pretend ca prin aceasta am incalca cumva drepturuile fundamentale ale omului, n’au decat sa ia aceste etnii straine, care incearca sa ne rapeasca teritoriile nationale si sa le integreze in societatiile lor din vest ori din est. Pentru cei care nu cunosc adevarul istoric dorim sa le reaminitim urmatoarele: “Dacii și geții, ramură a marelui popor indo-european al tracilor, erau unul și același popor (fapt recunoscut de autorii antici) și vorbind aceeași limbă.[5] Dintre cele peste 100 de formațiuni tribale și gentilice ale tracilor, triburile dacilor și geților erau cele mai mari și cele mai puternice. Ocupau teritoriul cuprins între Munții Balcani (Haemus) și Munții Slovaciei, și de la litoralul apusean al Mării Negre până dincolo de bazinul Tisei, adică până la Bazinul Panonic. Triburile denumite "dacice" locuiau pe teritoriul actualei Transilvanii, - Bazinul Carpatic -, și al Banatului, iar ale "geților" în câmpia Dunării (inclusiv în sudul fluviului), în Moldova și Dobrogea de azi. Una și aceeași populație geto-dacă apare la scriitorii greci de obicei cu numele generic de "geți", iar la autorii romani cu denumirea de "daci", pentru prima dată la Iulius Caesar.[6] Dacii și geții sunt menționați de 63 de autori antici; de 32 în limba greacă și de 31 în latină.[7] Între etimologiile propuse pentru numele de "daci" este și cea care îl presupune ca derivând din daca ("cuțit, pumnal", arma caracteristică populațiilor geto-dace). Dar ipoteza cea mai plauzibilă pare a fi cea care leagă acest nume de dáos, cuvânt care în frigiană (limbă înrudită cu limba tracilor) înseamnă "lup". După mărturia lui Strabon, dacii înșiși își spuneau dáoi.[8] Pare destul de probabil că numele lor etnic derivă, în ultimă instanță, de la epitetul ritual al unei confrerii războinice.[9] Triburi războinice cu numele de "lupi" se întâlnesc în multe alte părți (în Spania, Irlanda, Anglia, etc.). Acest nume de animal, desigur totemic, explică forma de lup a stindardului dac. Se pare că în prima jumătate a sec. II î.e.n. toate aceste formațiuni gentilice și tribale constituiau patru uniuni puternice, fiecare emițând (încă din secolul anterior) monedă proprie.” Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cultura_%C8%99i_civiliza%C8%9Bia_dacic%C4%83

O alta marturie istorica este dovedita si prin lista cu triburile geto-dacice de pe teritoriul nostru strabun, dupa cum urmeaza:

Albocensii -localizați în jurul orașului Alboca, Banat. Menționați de Ptolemeu.
Ansamensii -localizați pe Someș, în Nord-Vestul Transilvaniei. Tribul este atestat de inscripții romane un sat purtând numele acestui trib: vicus Ansamensium.
Appullii -localizați în jurul orașului Apulum. Sunt menționați de textul antic cunoscut sub numele de Consolatio ad Liviam.
Biephii / Biefii -localizați în Nord-Estul Banatului. Sunt amintiți de Ptolemeu.
Biesii -pe malurile Mureșului. Sunt amintiți de Ptolemeu.
Burii | Buridavensii -capitala Buridava> Ocnele Mari, Oltenia. Sunt menționați de Ptolemeu.
Carpii | Carpodacii -unul din cele mai mari și importante triburi dacice ce a locuit la est de Carpați până la Nistru.
Caucoensii -trib dacic, localizat de V.Pârvan în "regiunea de munte din Neamț și Bacău și ținutul spre apus din țara secuilor". Caucoensii au fost vecinii de Sud ai costobocilor, locuind Nordul Moldovei, inclusiv în partea carpatică și dincolo de Siret până la Nistru. Sunt menționați de Ptolemeu.
Ceiagisii | Keiagisii -trib aflat la Sud de potulatensi, adică în Sud-Vestul Munteniei și Sud-Estul Olteniei (cursul inferior al Oltului). Sunt menționați de Ptolemeu.
Costobocii -triburi de daci liberi care au locuit în Nordul și Nord-Estul Daciei.
Cotensii -unul din principalele neamuri geto-dacice. V.Pârvan îi localizează pe “enigmaticii cotensi” în Estul Daciei, respectiv în Sud-Estul Moldovei. Sunt menționați de Ptolemeu la sud de ratacensi, caucoensi și biefi.
Crobizii -trib getic cel mai probabil din Dobrogea, au fost conduși de Isanthes, menționați de Herodot și Ptolemeu.
Dacii
Geții
Harpii -localizați la Nord de gurile Dunării, între Prut și Nistru, sudul Basarabiei. Menționați de Ptolemeu.
Obulensii -trib getic localizat după izvoare vechi și după cercetări recente în Estul Dobrogei, unde s-au descoperit numeroase orașe, posibile capitale ale acestui trib. Tribul obulensilor este menționat de Ptolemeu.
Oinensii -trib traco-getic, localizat în Estul Moesiei inferioare, adică partea de Vest a Dobrogei Centrale. Sunt menționați de Ptolemeu.
Ordyssii | Ordenssos -trib de pe malurile Argeșului.
Pelii
Piageții
Piefigii -localizați de V.Pârvan în Câmpia munteană.
Potulatensii -neam dacic, după opinia lui V.Pârvan ar fi populat părțile de Nord ale Olteniei și zona deluroasă din Vestul Munteniei. Sunt menționați de Ptolemeu.
Predavensii -trib dacic, localizat la Nord de Mureșul inferior, până aproape de Crișuri.
Racataii | Racatriaii -triburi dacice de pe teritoriul actualei Ungarii.
Ratacensii | Racatensii -trib plasat de V.Pârvan în platoul transilvănean dintre Târnave și Someș.
Sacii -trib dacic, localizat de V.Pârvan în jurul orașului Sacidava, la sud de Axiopolis (Cernavodă).
Saldensii
Sargeții -localizați în Vestul Mureșului și pe Siret.
Sensii | Siensii -trib dacic localizat de V.Pârvan de-a lungul râurilor Ialomița și Buzău adică în partea de Nord-Est a Munteniei, corespunzătoare județelor Buzău și Brăila.
Sucii -capitala Sucidava> Corabia, Oltenia
Tyrageții -localizați pe malurile Nistrului(Tyras).

Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_triburi_dacice

Tara noastra care istoric si de drept tine de la Nistru si pana la Tisa trebuie impartita in 12 regiuni ori judete asa cum a fost pe timpul regilor geto-daci Burebista si Decebal. Dar iata ce a scos in evideta Ptolemy privitor la triburile din Dacia, citez: “The 15 tribes of Dacia named by Ptolemy, starting from the northernmost ones are the followings : the Anartes, the Teurisci and the Coertoboci /Costoboci. To the south of them the Buredeense (Buri / Burs), the Cotense / Cotini and in a next row the Albocense, the Potulatense and the Sense, while the southernmost were the Saldense, the Ciaginsi and the Piephigi. To the south of them were Predasense / Predavensi, the Rhadacense / Rhatacenses, the Caucoense (Cauci) and Biephi [82]. Twelve out of these fifteen tribes listed by Ptolemy are ethnic-Dacians [87] and three are Celt Anarti, Teurisci, Cotense[87] “

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Dacians

In al treilea rand, in actele de identitate, inclusiv in pasaport, trebuie obligatoriu mentionat aparteneta etnica a fiecarui cetatean al Romaniei.Persoanele care nu sunt de origine romana, deci nu sunt descendete din geto-daci, nu trebuie sub nici o forma sa le fie inlesnit dreptul de a face parte din guvern, institutiile guvernamentale, presidentie,parlament, senat, armata, politie, serviciile secrete, procuratura si justitie, ci sa fie multumite daca vor fi admise la maturat strazile, spalatul WC-urilor publice, carautul de gunoaie si alte munci josnice pentru care trebuie sa munceasca din greu pentru banii romanilor. Si aceasta nu inseamna nici un fel de discrimiare rasiala, ci un act logic si just de demnitate si dreptate. O manifestare de discriminare si ura criminal rasiala impotriva rasei, natie si patrie noastre il reprezinta Consiliul National Secuiesc si celelante etnii straine care vor sa formeze in tara noastra stat-in-stat si sa elimine si extermine populate bastinasa din tara noastra pentru a devenii ele stapane ale acestui pamant sacru si al bogatiilor lui naturale. Astel de acte teroriste si criminale trebuie response cu cea mai mare impotrivire, iar la nevoie chiar luptand cu arma in mana pentru apararea integritatii, suveranitatii si independentei tarii noastre. Romani! Romania este a romanilor, asa ca zdrobitii ca pe niste viermi pe toti cei care pun in pericol integritatea si securitatea nationala a Romaniei. A sosit timpul sa dati dovada ca si mosii si stramosii vostri geto-daci ca suntetii lupii din Carpati care ii sfasiti pe toti cei care indraznesc sa profite nelimitat de bunatatea,ospitalitatea si demnitatea voastra. Fiti duri si neiertatori cu dusmanii vostri, ca dreptatea si biruinta este a voastra.

Dr.Constantin Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928