Replica data D-nei Irina Manea

Historia.ro

Dacomania sau cum mai falsificãm istoria

Autor: Irina Manea

Încã din a doua jumãtate a secolului trecut, când comuniştii reinventau biografia lui Burebista pentru a crea o legãturã fictivã cu Ceauşescu din nevoia de legitimitate carismatico-miticã prin descendenţa dintr-un veritabil ‘erou’ antic autohton, un instrument propagandistic eficace, se remarcã un fenomen care ia amploare tot mai mult şi dupã democratizarea istoriei survenitã odatã cu prãbuşirea regimului în ’89. www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/dacomania-cum-mai-falsificam-istoria

Stimata D-na Irina Manea,

Am luat nota de cinicul dvs.articol „Dacomania sau cum mai falsificam istoria” si va aduc la cunostinta ca un articol de o asa proasta calitate, aparut intr-un magazin cu pretentii „istorice”, n’am mai citit decat pe la unguri, cumani si alti dusmani inversunati, care de-a lungul timpului au venit nepoftiti si nedoriti de nimeni pe la noi, in speranta ca rasa, natia si patria noastra strabuna, Dacia, vor dispare din istorie si vor ramane ei stapani, numai ca vorba proverbului „Apa trece, pietrele raman”.

L-ati luat drept tinta pe D-l Dr.Napoleon Savescu,si l-ati criticat pentru ca se declara dac, nu un urmas al tiganilor Romei, insa scopul dvs. a fost de fapt, sa atacati si denigrati poporul roman, despre care toate popoarele lumii cu exceptia ungurilor, cumanilor, pecinegilor,avarilor, aromanilor, bulgarilor, sarbilor, rusilor, polonezilor, tiganilor, gagauzilor si kazarilor, stiu din documente si surse istorice autentice ca se trage din neamul traco-geto-dacilor. Iar pentru a le pune pumnul in gura, celor care se considera urmasii mosilor si stramosilor nostri geto-daci, ati venit cu falsa ipoteza ca, comunistii au reinventat biografia lui Burebista. Ati facut aceasta cu scopul, ca atunci cand, romanii vor auzi ca-i vorba despre comunisti si Ceausescu, vor renunta la trecutul lor istoric si vor fugi si de umbra lor. Regele geto-dac Burebista, care a fondat primul Stat Dac Centralizat din care au facut parte 15 triburi dintre care doar doua nu erau de origine geto-daca si au fost distruse, nu a fost nici inventat si nici reinventat de nimeni, si nu-i nici un mit ori o fabula, ci acesta a fost si este un personaj istoric autentic de o mare importanta si valoare nationala. Cei care-l neaga pe Burebista, precum si istoria, cultura, civilizatia si traditiile stramosesti Traco-Geto-Dace, nu sunt decat niste palavragii si barfitori ca dvs., care habar n’aveti de fapt de istorie,ci va place sa faceti o propaganda penibila, bazata pe interpretari si speculatii bizare culese dupa ureche. Si aceasta rezulta chiar din titlul articolului „...cum mai falsificam istoria”. In fond asta faceti falsificati istoria, pentru a justifica prezenta veneticilor straini pe pamantul sacru al Daciei.

D-na Manea, daca nu va considerati o urmasa a geto-dacilor,ci cu totul altceva, ce sunteti de origine, de aruncati cu atata inversunare cu noroi, cu laturi si cu zoi, in tot ce are poporul roman mai de pret si valoare ? Hai aveti curajul si prezentati-va ca sa stim mai bine cu cine avem de-a face. Cat despre olteanul Nicolae Ceausescu, despre care circula zvonuri ca avea ceva sange jidanesc in el, nu numai nevastasa, si nu avea infatisare de geto-dac, asa cum au moldovenii, muntenii si transilvanenii, ar fi fost bine sa fi devenit adeptul lui Burebista si al Daciei strabune, dar n’a fost asa cum l-ati prezentat dvs. si altii in mod eronat. Ca fost detinut politic anti-comunist in tara mea natala, Romania si luptator pentru libertate, dreptate si adevar, am avut mult de furca cu regimul dictaturii comuniste al lui Ceausescu, si va pot spune cu toata siguranta ca, daca Ceausescu ar fi avut intr-adevar ceva pentru Burebista, Decebal, Dacia si Zamolxis, cum avea puterea sa mute muntii din locul lor, putea foarte usor si fara nici o opunere din partea cuiva sa schimbe denumirea tarii din Romania in Dacia. Dar n’a facut-o pentru ca nu dorea revenirea la radacina nationala a poporului nostru, la un nationalism luminat si intelept, ci pe el il interesa internationala sionisto-socialisto-comunista cu care de fapt a murit pe buze.

Negati cu nerusinare istoria mosilor si stramosilor nostri traco-geto-daci, din care se trage poporul roman de astazi, dar nu veniti cu nici o documentare, ori argumente stiintifice logice din care sa rezulte adevarul despre rasa si natia noastra. Prin aceasta v-ati dat de gol cat de mult urati si huliti rasa si natia nostra si cat de disperata sunteti de a-i falsifica trecutul istoric, ca nu cumva sa fim ce am fost altadata, adica geto-daci si adeptii dinamicului cult pagan al lui Zamolzis (ZEUL MOS), ci sa fim mereu supusi si sa credem in miturile, aberatiile si absurditatile religiei crestine a lui Isus Cristos. Acest jidan n’a fost niciodata crestin, dar pentru a pune omenirea sub dominatia si sclavia dumnezeilor abrahamitici ai imparatiei lui Israel, si-a marit turma cu nejidani , iar din pacate a gasit destui naivi si fraieri sa duca dupa cap jugul robiei judeo-crestine.

Sub pretextul ca predati lectii de istorie, ati atacat in mod grosolan pe cei mai mari istorici ai tarii noastre ca:Miron Costin, Vasile Conta, Mihai Kogalniceanu, Mihai Eminescu, Ion Heliade Radulescu, A.D.Xenopol, Bogdan Petriceicu Hajdeu, Costache Negri, Vasile Alexandri, Vasile Parvan, Nicolae Densusianu, Hadrian Daicoviciu, Petre P.Panaitescu, Nicolae Iorga si multi altii. Au fost si acestia cumva tot comunisti ca Ceausescu, de i-ati citat pe multi dintre ei in articolul dvs. „cum mai falsificam istoria” ? Acestia pe baza unor date,documente si cercetari stiintifice, au scos in evidenta adevarul despre trecutul istoric al geto-dacilor si al urmasilor lor si acest lucru v-a deranjat.Ca autoare a unui articol care se vrea „istoric” si „stiintific” va doare adevarul spus de acesti mari istorici nationali, cat si de altii mondiali, incat ati explodat ca o petarda artificiala, care face zgomot, dar care n’are mare efect asupra oamenilor din jur, nu mai cu seama asupra D-l Dr.Napoleon Savescu, care este un dac blindat cu adevaruri istorice de necontestat.

Ati spus despre Iosif C. Drãgan, ca a „fost legionar, apoi comunist”, dar nu prezentati nici o dovada din care sa rezulte acest lucru. Iar daca va referiti doar la faptul ca D-l Prof.Dr.Dragan a dat mana cu comunistul Nicolae Ceausescu, asta nu inseamna ca era comunist. Si presedintele american Nixon, regina Marei Britaniei si alti demnitari din vest au dat mana cu comunistul Nicolae Ceausescu, dar aceasta nu inseamna ca acestia erau comunisti. Apoi sa stiti si dvs. ca D-l Prof.Dr.I.C. Dragan a fost adeptul Maresalului Ion Antonescu, care l-a trimis in strainatate cu misiunea sa intareasca rezistenta din exil contra Imperiului Diabolic Comunist, si a fost cuzist ca politician, cum a fost si Maresalul Ion Antonescu, deci n’a fost legionar, chiar daca a avut simpatii pentru legionarii codrenisti.

Desi stiti bine ca nationalismul si comunismul sunt doua ideologii diametral opuse, in mod intentionat i-ati bagat pe nationalisti in aceiasi categorie cu comunistii cu scopul de a-i defaima si distruge, pentru ca, se stie ca, o natiune fara nationalisti este ca o natiune moarta. Prin urmare nu mai dezionformati lumea ca nationalismul ar fi ceva rau, ca in realitate este temelia, baza, ori coloana vertebrala al unei natiuni. Iar cand spui despre ceva ca-i bun ori foarte bun, tot asa este cand spui nationalism ori ultranationalism,de dreapta ori extrema dreapta.Asadar, ultranationalismul si extrema dreapta nu sunt ceva exagerat si daunator, ci sunt esenta si elita nationalismului si dreptei. Dar cum dvs. sunteti departe de asa ceva, desigur va este greu sa recunoasteti aceste adevaruri, ci aiuriti cu totul altceva din gelozie, egoism si ura rasiala contra rasei si natiei noastre.

Si nu-i nevoie sa avem eprobete cu sangele geto-dacilor de acum circa doua mii de ani ca sa putem facem o analiza ADN, cum indruga un suporter al dvs. in comentariul lui, ci pentru a ne da seama cine-i urmas al geto-dacilor si cine nu, facem analiza sangelui la intreaga populatie, apoi luam analiza sangelui de la populatia din regiunile de unde au provenit huno-mongolii (ungurii), cumanii, pecinegii, avarii, aromanii, bulgarii, turcii, tatarii, sarbii, rusii, polonezii, tiganii, germanii, gagauzii, grecii, macedonenii, kazari si legiunile romane compuse din tot felul mercenari , inclusiv africani si atunci stim cu exactitate cine este si din cine se trage. In mici proportii s-o fi amestecat sangele geto-dacilor cu sangele acestor popoare navalitoare, dar el este totusi pastrat curat de bastinasii adevarati ai patriei noastre. Si dovada este ca moldovenii, muntenii si transilvanenii, au infatisarea dacilor de pe columna lui Traian de la Roma, pe cand restul sunt niste tuciurii, parosi si cu o fata de bidon turtit, niste figuri sinistre si oribile.

Va opuneti cu inversunare revenirii la Dacia, dar stiti dvs. nu mai departe ca, conducatorii rascoalei din Transilvania din 1748, Horia, Closca si Crisan, au avut in gand refacerea Daciei, fapt pentru care au fost numiti de toata presa europeana, inclusiv de cea maghiara ca fiind „Rex Daciae” ? O fi fost acesti Rex Daci comunisti ca Ceausescu ? Stiti dvs. ca pana si tarina rusa Ecaterina in anul 1781, a vrut sa refaca Dacia, cu conditia sa-l puna guvernator al Daciei pe nepotul ei, ducele Constantin ? O fi fost aceasta comunista ca Ceausescu ? Nu va simtiti deloc jenata de toate dejectiile si elucrubatiile fanteziste pe care le debitati pe seama Daciei si a lui Zamolxis ? Chiar asa de groasa sunteti la obraz ?! Incercati dvs. sa manipulati opinia publica cu tot felul de viclesuguri, minciuni si falsitati, ca n’am fi ceea ce de fapt suntem, adica urmasii geto-dacilor, dar va osteniti degeaba, ca noi, urmasii geto-dacilor, nu ne mai lasam ademeniti si manipulati de nimeni. Si asa cum jidanii dupa doua mii de ani si-au adus amintea ca provin din Judeea si Israel, iar in anul 1948 si-au refacut statul lor Israel, tot asa si noi, urmasii geto-dacilor avem tot dreptul sa ne refacem Dacia asa cum a fost acum doua mii de ani. Cel putin noi, urmasii geto-dacilor, nu ne-am impanzit ca jidanii in intreaga lume ori am pretins vreodata ca, patria noastra este acolo unde traim bine cum s-au exprimat jidanii, ci am ramas pe pamantul nostru strabun, indiferent cate necazuri am suferit ori cat de mult ne-am razboit cu Imperiul Roman, Imperiul Otoman, Imperiu Rusesc, Imperiul Austro-Hungar, Imperiul Diabolic Comunist si cu toti care au indraznit sa-si bata joc din bunatatea, onoarea si demnitatea noastra.

Jidanii sunt in jur de 15 milioane in intreaga lume, iar in proportie de 85% nici nu sunt decendenti din Judeea si Israel, ci sunt o rasa turcomana care prin secolul al 7-lea s-au convertit la judaism,au folosit nume personale jidanesti, au vorbit si scris in ebraica, s-au circumcis, au avut sinagogi si rabini, au studiat Tora si Talmudul si au tinut sarbatorile jidanesti Sabbath, Chanukka, Yom Kippur, Passover etc. Vezi . http://www.khazaria.com. Acesti sionisti kazari, care au fondat Imperiul Kazar (652-1016 AD) au ocupat ilegal Palestina in 1947 si au fondat Statul Rasist Sionist Israel. Si culmea ironiei, daca-i arati cu degetul pe jidani pentru raul pe care l-au facut si mai cu seama pentru ca, au sters Palestina de pe harta lumii , automat te acuza de anti-semitism. Iata cine vorbeste despre anti-semitism, tocmai jidanii, care sunt cei mai mari anti-semiti din lume si dovada este ca lupta impotriva a peste 300 de milioane de semiti arabi, sa-i extermine si sa le ia pamanturile si bogatiile naturale, mai cu seama aurul negru atat de important si cautat astazi. Daca nu sunt un admirator al jidanilor, nu inseamna ca sunt rasist,dar pe buna dreptate jidanii adevarati se opun cu inversunare guvernului si statului sionist din Israel.

In concluzie ar fi cazul sa va cereti scuzele de rigoare D-lui Dr. Napoleon Savescu si celor care-i impartasesc ideile, teoriile si conceptiile despre geto-daci, Dacia si Zeul Mos. De fapt, nu numai acestor adepti ai restabilirii adevarului istoric si suveranitatii nationale a Daciei, trebuie sa va cereti scuze, ci intregului popor roman, pentru ca ati incercati sa lasati impresia in articolul dvs. “stiintific”, ca acest popor n’are nici o baza fundamentala, ci este un popor al nimanui, facut din flori. Probabil ca, dvs. si altii ca dvs. aveti impresia ca femeile geto-dacice, care erau atat de devotate si credincioase sotului si familiei lor, erau niste depravate si mute si abia au asteptat sa vina mercenarii (criminalii) legiunilor romane, sa-si cracaneze picioarele, sa le descleste gura si sa le invete limba latina, cand este bine cunoscut faptul ca majoritatea mercenarilor din legiunile romane erau homosexuali si nu vorbeau limba latina, ci ii interesa doar banii pentru care erau platiti sa jefuiasca si ucida. In scenele prezentate pe Columna lui Traian de la Roma, se poate vedea clar cum femeile geto-dacice ii biciuiau pe soldatii legiunilor romane si aceasta nu reprezinta nici pe departe manifestari, afectiuni si sentimente de dragoste fata de acesti contropitori, jefuitori si criminali. Ori credeti ca si femeile geto-dacilor isi puneau poalele in cap ca dvs., pentru a-si face de rusine si ocara neamul din care se trageau ? Mai cunosc eu pe niste jidani din SUA, cu numele de Manea, care ma tot muscau de partea dorsala, sunteti cumva ruda cu ei ? Continuand sa negati si sa luati in deradere adevarul istoric,intr-un magazin cu pretentii “istorice” nu-i exclus ca intr-o buna zi, sa aveti surpriza ca o urmasa a geto-dacilor, sa va dea cateva scatoalfe, asa cum bine meritati, pentru a va lecui de a mai injosi, insulta si denigra natiunea romana, urmasa a geto-dacilor.

Mai toate popoarele lumii isi cauta si apara radacina nationala, numai noi, urmasii geto-dacilor, n-avem acest drept, ci trebuie sa fim neaparat ceea ce ne dicteaza agentura straina. Povestea cu Romania si ca sunem romani, este cu cantec si a aparut abia acum circa 150 de ani. S-a recurs la aceaste denumiri , probabil ca un anti-dot fata de amenintarile si provocarile de tot felul ale slavilor, dar aceasta nu inseamna ca n’am fi geto-daci, ci ne-am trage din tiganii Romei. Intr-adevar a fost o mare greseala si o injusta alegere a denumirii de Roma-nia si rom-an, de aceia este bine sa revizuim istoria si sa eliminam tot ce nu ne apartine.

Vedeti noi, urmasii geto-dacilor, depunem uriase eforturi pentru a scoate adevarul istoric la lumina si nu vrem sa ne laudam cu ce nu ne apartine, pe cand ungurii nu vor sa auda de patria lor de origine Altai,ori tiganii de patria lor de origine Nepal, ori jidanii de “tara sfanta” Israel, ci stau fortat pe capul nostru ca niste neghiobi, asupritori si exploatatori sangerosi ai natiunei noastre si ai bogatiilor ei. Din lipsa de informare si a unei educatii nationale sanatoasa, s-a scapat in repetate randuri ocazia de a repara nedreptatea care ni s-a facut de-a lungul istoriei, dar astazi, cu ajutorul mijloacelor de informare rapida, ar fi pacat si o mare prostie sa mai ratam aceasta ocazie.

Prin urmare, este bine sa aveti in vedere, ca suntem mult mai multi decat credeti dvs, care optam pentru geto-daci, Dacia, Zeul Mos, Cultul Soarelui, divinitatea si filozofia pagana. Traco-geto-daci suntem pentru ca asa ne-a lasat DumneZEU pe fata pamantului, intr-un loc binecuvantat de el, iar daca dvs. aveti ceva impotriva, inseamna ca sunteti impotriva puterii lui Dumne-ZEU. Spiritul traco-geto-dac n-o sa-l gasiti mort in vreun deposit, muzeu,ori biblioteca, ci este viu si se transmite din generatii in generatii, ca un cod secret. Iar daca suntem cumva gresiti ori exagerati cum sustineti dvs., numai Domnul Nostru (OUR LORD) Eminescu are dreptul sa ne judece, nu dvs. ori veneticii de pe pamantul sacru al DACIEI. Apoi vorba cuvintelor dintr-o melodie cantata de regretatii nationalisti moldoveni Doina si Ion Aldea Teodorovici “Lasati-ne in legea noastra/Lasati-ne odata in pace!”.

DACIA PENTRU TOTDEAUNA!

DACIA FOREVER !

Dr.Constantin Burlacu, Presedintele Ligii Apararii Nationale.

New York City,13 Octombrie 7519(2011)

Comments

Simona Moon said…
frumos scris! chemarea sangelui! nu vreau decat sa ne lase in pace!
Unknown said…
Corect !!!!!!!!Va sustin in totalitate!
Liviu
cetatean dac ion dacu said…
VICTORIE- GENETICA HAMBURG A LOVIT LETAL pe toti adversarii DACISMULUI -STIINTA A FACUT DREPTATE =sintem DACI-nu ne tragem din romani=DACIA UNITA A INVIAT =sa votam un rege autohton sau un presedinte ce are in program acest deziderat=schimbarea formatitatilor e o chestiune de timp ..totul acum e legal numele nostru mlinar si unirea cu dacii basarabi care a fost facuta pe vecie de ilustrii nostrii inaintasi la 1918..asa sa ne ajute D.zeu...AMIN.CU MARE RESPECT DL BURLACU= MISCAREA PT. DACIA=semneaza milioane de cetateni daci...

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928