COMENTARIILE LUI CONSTANTIN BURLACU SUNT CENZURATE DE FALSFICATORII ISTORIEI DE LA MAGAZINUL „HISTORIA.RO”

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/dacomania-cum-mai-falsificam-istoria#comment-45310



COMENTARIILE LUI CONSTANTIN BURLACU SUNT CENZURATE DE FALSFICATORII ISTORIEI DE LA MAGAZINUL „HISTORIA.RO”



pastile

Domnule Burlacu, iarasi ati uitat sa va luati pastilele ?
Lamureste-ma. tu esti legionar nationalist roman sau moldovean. Nu stiu ce ma face sa cred ca daca te auzea Corneliu Zelea-Codereanu ce prostii debitezi , te toca el ca pe varza :-)
Apropo, daca esti bun, pot sa stiu unde ti-ai luat doctoratul ala in filozofie ?

Postat de: Anonim, 18 Octombrie 2011 |

răspunde

Pastile pentru vindecarea lui anonim

Mai nemernicule, de grozav ce esti vad ca, n’ai curajul sa-ti spui cel putin numele. Vai de capul tau viteazule, care c*** tot iazul. Auzi la el, cica “iarasi ati uitat sa va luati pastilele?” Despre ce pastile aiurzi mai neghiobule ? Ma cunosti tu de undeva ? Am pascut impreuna oile ? Am stat impreuna in aceiasi celula pentru motive politice nationaliste? Am indurate impreuna persecutiile comuniste ? Am fost impreuna la curve ? Am venit impreuna in SUA, ca refugiati politici anti-comunisti, cu ajutorul FBI-lui ? Mai zurliule sionisto-comunisto-masono-crestin, crezi ca daca tu esti toata ziua cu pastilele in gura, ca sa nu-ti explodeze nervii si dovleacul tau de pe umeri, toata lumea traieste din pastile ca tine ?! Eu am fost si sunt perfect sanatos asa ca nu duce tu grija mea si purta mereu sambetele, ca vorba proverbului “Ulciorul nu merge de multe ori la apa!”! Zici sa te lamuresc ce politica fac, dar crezi ca un debil mintal ca tine va intelege ceva ? Ei bine, sa stii ca, eu sunt nationalist geto-dac, ori chiar ceva mai mult, ultranationalist, si ma trag din Moldova nu din tiganii Romei ca romanii, sunt un vis al Garzii de Fier, dar nu ma consider legionar, ci mai degraba cuzist, dar asta nu-i problema ta. Am un mare respect si admiratie pentru principiile politice nationaliste, ale lui Corneliu Zelea Codreanu,dar nu si pentru cele religioase judeo-crestine, si mi se rupe sufletul cand stiu cum a fost tocat ca pe varza sarmanul, cu toata legiunea lui inspirata dupa legiunile romane, legiunea franceza si legiunea de ingeri jidani al Arhanghelul Mihail, pe care-l considera patronul Miscarii Legionare pe acest jidan. A luat o plasa cu acestea de-i putrezesc oasele in pamant de 72 de ani si eu nu vreau sa repet greselele lui catastrofale. Doctoratul in filozofie mi l-am luat de la o Universitate din California. Dar de ce vrei neaparat sa afli, vrei sa trimiti vreo anonima si pe acolo, sa avertizezi ca sunt un reactionar de extrema dreapta si nu trebuia sa-mi dea acest drept cum nu mi-a dat nici regimul dictaturii comuniste ? Tot un turnator ai ramas ?! Crezi ca americanii te baga in seama ca securisto-comunistii, cand SUA este plina de oameni de dreapta si extreama dreapta ca mine ? N’au reusit sa-mi faca mare lucru cercurile sioniste, dar nu un nimeni in drum ca tine, o spurcaciune care traeste in anonimat. Hai mars javro de aici, ca déjà a-i intercut masura si-ti curg rau balele turbate din gura !

Dr.Constantin Burlacu



citate din Xenopol si Parvan

Sfertodoctule, hai sa-ti dau niste citate din istoricii enumerati de tine despre Biblia dacomanilor "Dacia Preistorica":
"Teoria autorului că dacii ar fi închegat întâia civilizaţie a omenirei arată că avem a face cu un product al şovinismului şi nu cu unul al ştiintei" (Alexandru Xenopol)
"Romanul său fantastic 'Dacia Preistorică', plin de mitologie şi de filologie absurdă, care la apariţia sa deşteptă o admiraţie şi un entuziasm nemărginit printre diletanţii români în arheologie" (Vasile Pârvan)

Postat de: Anonim, 17 Octombrie 2011 |

răspunde

Citate istorice din Xenopol si Parvan cenzurate de magazinul Historia.ro

Mai sfertodoctule, ai deschis si tu cartea lui Vasile Parvan, si ai luat un citat din prima pagina, si gata te crezi mare “istoric”, “filozof” si “destept”ca Irina Manea. Dar iata sfertodoctule ce a tinut sa precizeze istoricul Vasile Parvan in cartea sa <>. “Pentru lipsurile si greselile ce se vor gasi mai jos sunt eu singur raspunzator; voi cauta a le indrepta prin alte lucrari ori la o noua editie a acesteia.” In fine, e cam greu sa pricepi aceasta, dar vreau sa-ti atrag atentia ca pentru a intelege adevarurile istorice spuse de Vasile Parvan in cartea sa,trebuie s-o citesti, s-o studiezi si sa-i iei bine intelesul, altfel te faci de tot rasul, pentru ca habar n’ai de istoria scrisa de istoricul Vasile Parvan. Mai jos voi da cateva citate din cartea sa si vreau sa vad daca mai ai ceva de guitat sfertodocule.

“Daca insa Dacia, si dupa Agrippa si dupa Ptolemaeus, avea ca hotar sudic Dunarea,dacii ca popor , chiar dupa stirile ce s-au mai pastrat la Ptolemaeus, s-au intins si in dreapta Dunarii, spre Pannonia,Dalmatia, Macedonia si Thracia.” Vasile Parvan Pag.134

“Preistoria getica incepe de fapt – ca si in vest – inca din vremea bronzului…Dacia nu poate scapa nimanui elementul excelent de datare fata de Vest si Sud…intre 1000—si 700 i.e.n., el constituie o civilizatie absolute specifica (analoga atat ca bogatie si stralucire, cat si ca extensiune, splendidului nostru eneolitic, ori mai clar, chalcolithic, cu mult superior ca ideie si forme neoliticului pur” Vasile Parvan pag 171

Pe columna lui Traian, atat barbatii, cat si femeile gete sunt cu mantale, resp,mantaii lungi pe umeri, iar <> e pe toate monumentele, fie de cult, fie funerare, reprezentat cu o mantie scurta fluturand in vant” Vasile Parvan pag.239

“Getii sunt pretutindeni si prin excelenta sedentari. Ocupatia lor principal e agricultura. Ei cresc si cai, mai ales in campia moldovo-valacha si in Dobrogea; dar animalele clasice ale gospodariei getice sunt – pentru arat, pentru carne, lapte piele, lana etc – boul si oaia. Poporul e organizat pe triburi (gentes) avandu-si fiecare o capitala; sat intarit, cateodata castel cu resedinta sefului de trib, al ,,principelui>>: daca e la munte, pe varful inaltimii celei mai bine aparate… Vestita, inca din vremea lui Platon, e medicina poporului getic, insusi Zamolxis fiind prezentat ca un (zeu vindicator)…. Religia dacilor a fost pana acum cu totul fals intrepretata, ca identica in principii cu cea a thracilor de sud. Si cu toate ca inca de la Herodot avem toate elementele necesare pentru a ne da seama ca zeul suprem dacic, e un zeu al cerului, fie senin fie intunecat, adorat in pesteri, pe inaltimele salbatice ale muntilor, invatatii moderni au atribuit si getilor credintei chthoniene, cu un zeu naturist, Dionysos, si culte orgiastice, iar pe Zamolxis l-au facut un fel de Hades <> (un zeu al lumii subterane). Am cautat sa dovedesc ca getii cred in nemurirea sufletului in sensul ca adevarata viata e viata cea viitoare intr-un fel de Walhall, la un loc cu Zamolxis;de aceia tot ce e trupesc, carnea, vinul, femeile, sunt de combatut daca vrem sa ajungem la gandul nemuririi. Zeul e in cer, iar nu pe pamant, sau sub pamant. “ Vasile Parvan pag.372-373)

“Getii s-au intins la N Dunarii pana in Boemia, la Oderul mijlociu, Vistula de Jos, baltile Pripetului si cataractele Niprului. Afirmatia lui Herodot (V3) ca neamul thracilor e cel mai mare din toata lumea dupa cel al inzilor se adevereste” Vasile Parvan pag.380

Asadar, citeste… si i-a aminte dobitocule.

Dr.Constantin Burlacu

Domnule Burlacu

Dumneavoastra nu aveti habar de doctrina Legionara.
Sunt convins ca daca Corneliu Zelea-Codreanu sau Sima va citeau articolul, a doua zi erati gasit rece cu un glonte in ceafa pe o gramada de gunoi.

Postat de: Anonim, 18 Octombrie 2011 răspunde

Gloantele lui CZC au fost pentru tradatorii de Neam si Tara

Si-a incercat Simon Hersh alias Horia Sima norocul dar cu mine nu i-a mers, asa cum i-a sapat groapa lui Corneliu Zelea Codreanu, prof.Nicolae Iorga, Maresalul Ion Antonescu si la multi alti nationalisti si ultranationalisti. Si nu mai umbla cu astfel de amenintari ca daca Corneliu Zelea Codreanu ar fi acum in viata, n’ar mai fi judeo-crestin, ci pagan asa cum a spus oamenilor sai de incredere, in cartea sa „Pentru Legionari” sa luati exemplu de lupta si sacrificiu al regelui geto-dac Decebal. Deci fara doar si poate vazand ce aberatii si tampenii debitezi, a doua zi erai gasit rece cu un glont in ceafa pe o gramada de gunoi, asa cum spui. Istoria se repeta si te sfatuiesc sa stai in banca ta daca vrei sa-ti fie indamna si nu vrei sa te caute Echipa Mortii.

Dr.Constantin Burlacu

Opiniile unor istorici despre

Opiniile unor istorici despre biblia dacomanilor "Dacia Preistorica":
"Teoria autorului că dacii ar fi închegat întâia civilizaţie a omenirei arată că avem a face cu un product al şovinismului şi nu cu unul al ştiintei" (Alexandru Xenopol)
"Romanul său fantastic 'Dacia Preistorică', plin de mitologie şi de filologie absurdă, care la apariţia sa deşteptă o admiraţie şi un entuziasm nemărginit printre diletanţii români în arheologie" (Vasile Pârvan)

Postat de: Anonim, 17 Octombrie 2011răspunde

Adevaratele opinii ale lui Xenopol despre geto-daci si religia lor.

Sfertodoctule, hai sa-ti dau cateva citate concrete din Istoria Romanilor scrisa de A.D.Xenopol, ca vad ca gemi de prost si triesti cu vaga impresie ca mosii si stramosii nostri geto-daci n’au existat, iar daca au existat, ai halucinatii ca au disparut in vant, dar te inseli amarnic imbecilule si nu-i exclus sa te ajunga blestemul lui Zamolxis.

„Dacii. Ei apar mai tarziu in istorie decat getii...Ca popor insa, dacii sunt pomeniti, dupa cat se pare, pentru intaia oara de geograful Strabon.Acest scriitor, care aminteste si el existenta getilor pe malul nordic al Dunarei, stabileste urmatoarea deosebire intre geti si daci: ‚Getii sunt acei care se inclina catre Pont si rasarit;Dacii, acei ce vin catre Germania si izvoarele Istrului” A.D.Xenopol (Istoria Romanilor, Vol I, pag.61)

„Getii si dacii erau doua ramuri ale aceluiasi popor, caci Strabon spune cu siguranta si din propria lui experienta ca „Getii si cu dacii vorbeau aceiasi limba’; iar Justin arata ca ‚Dacii sunt din samanta getilor’ si Pliniu adauga ca, „acei geti care au inceput a locui in Dacia, s-au numit si daci”. De aceia am si vazut, in locul raportat mai sus, ca Dio Cassius cuprinde sub numirea de daci pe popoarele ce locuiau pe ambele maluri ale Istrului, aratand apoi ca mai in special ar purta numele de daci aceia ce locuiesc pe malul nordic al fluviului ‚ fie ca sa fi fost si acestia geti sau traci. In acest loc vedem un deplin amestec intre geti si daci si ambele popoare poarta denumirile date si unuia si celuilalt din ele. Un alt loc tot din Cassius va adeveri si mai mult inca aceasta amestecare a numelor sub care erau cunoscute aceste popoare.’Ii numesc daci,spune el, caci asa se numesc ei insusi si cu acelasi nume sunt desemnati de romani, desi nu-mi este necunoscut ca ei sunt numiti geti de unii dintre eleni, nebagand ei de seama de spun bine sau rau”. A.D.Xenopol (Istoria Romanilor, Vol I, pag.67)

„Forma cea mai inalta a religiei la geti se intemeiase la acest popor inca cu mult timp inaintea lui Herodot, deorice el singur observa ca Zamolxis, urzitorul credintei de capetenie a getilor, trebuie sa fi existat cu mult inainte de Pitagora, si adauga ca getii traiau sub asezamintele create de Zamolxis inca in timpul expeditiei lui Darius in 513.... Religia getilor, desi la inceputul ei politeista ca cea a tuturor tracilor, s-a schimbat prin invataturile lui Zamolxis in o religie reflexiva, care vom vedea ca poarta in sine caracterul dualistic al invataturii lui Ormuzod si Ahriman a rasei eranice de care geto-dacii se apropiau mai mult... Zamolxis, propagatorul acestei credinte, fu adorat mai tarziu el insusi ca zeu... La traci, zeul national era Sabazius, numele trac al zeului aric universal,care la greci se numea Dionisos si la romani Bacchus, zeul veseliei, al vinului si inspiratiei profetice.” A.D.Xenopol (Istoria Romanilor, Vol I, pag.82-85)

„Moldova era tot acea tara, cum o descrie Verancius” „cu muntii riposi, cu padurile neumblate, cu panoarele nestrabatute, cu repezile sivoaie si rauri cu vadurile inselatoare, avand o calarime numeroasa aproape pana la inminunare. Moldovenii erau tot acel popor „de rasa puternica, gata sa respinga pe dusman, tocmai prin asezarea cea minunata a locurilor sale, imbracati in postavul lor galbui si paros, incaltati cu opinci, cu fata parlita de arsita soarelui, cu barba si parul in dezordine si zburlite, inarmati cu pari si coase, tinand piept dusmanului cu o barbatie si o iutime nemai pomenita”. A.D.Xenopol (Istoria Romanilor, Vol II, pag. 452)

P.S.Moldovenii sunt urmasii triburilor geto-dacice cunoscute sub numele de Carpi si Costoboci (Inteleptii).

Dr.Constantin Burlacu

Comments

Anonymous said…
Mãi Burlacule pentru tine toti sunt jidani, pâna si Horia Sima! Nu cumva si numele tãu ar fi de jidan cam asa; Kohn Braunstein zis "Constantin Burlacu"???

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928