Serban Suru se dezlantuie.

Subject:Re: iata ce zice Serban Suru:
Date:9/22/2011 11:17:54 A.M. Eastern Daylight Time
From:Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com
To:puscasuvlad@ymail.com
CC:petruaros@yahoo.com
Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Puscasu,

Materialul pe care mi l-ati trimis nu-i decat o mocirla in care sa balacesc agentii securitatii, ori mai bine spus ai SRI-lui cum se numeste mai nou securitatea,ca Serban Suru,Tudur Ionescu, Marian Munteanu, Gigi Becali si altii.Sa fiu sincer nu ma intereseaza legiunea crestina a acestor impostori, care bat campii si umbla dupa cai morti sa le ia potcoavele. Pana in prezent n'au nici o fapta concreta contra raului si pericolulului ce-l reprezinta agentura straina care a pus monopol pe Romania, ci umbla cu barfe si intrigi, ca nu cumva nationalismul din Romania sa reinvie, asa cum doreste Nicador Florea Codreanu si altii dintre colaboratorii lui din tara si strainatate printre care ma numar.Am extras cateva citate din material, pe care le-am considerat pe de-a dreptul ostile ideilor si idologiei nationaliste, inclusiv a Garzii de Fier si cauzei nationale, din care citez:


„Citind declaraţiile mele, ai văzut că sunt moderate. Evident că dizidenţii noştri de la Cuvântul Românesc urlă tot timpul: Jos Iliescu!, dar ce pun în locul lui?

"Jos Iliescu!,dar ce pun in locul lui?", asta a putut sa debinteze unul care pretindea ca-i Comandantul Miscarii Legionare ? Aceasta a fost exact formula comunistilor si inseamna ca Horia Sima era un comunist imputit, care merita un pumn sub barba de sa-i sara placa din gura.

La insistenţele lui Şerban Suru şi cu aportul acestuia, o parte din vechii legionari, în frunte cu Mircea Nicolau, înfiinţează în 1992 partidul Noua Românie Creştină. Preşedinte al partidului a fost, încă de la început, Şerban Suru.

Cum adica, a fost Vechea Romanie Crestina si a trebuit inlocuita cu Noua Romanie Crestina ? Astia nu stiu decat sa se invarta ca o curca biata in jurul bisericii si al crestinismului, care n'au nimic comun cu nationalismul.


Toate aceste atacuri nu au rămas fără ecou în lumea legionară, simiştii de la Fundaţia George Manu reacţionând, prin intermediul lui Virgil Maxim, care considera, în septembrie 1995, că Mişcarea Pentru România era „o legiune creată de guvernul neo-comunist ca diversiune”[55].

Nu numai Miscarea Pentru Romania, dar toate asa-zisele miscari legionare de la ora actuala din Romania, cu exceptia cele infiintata de nepotul lui Corneliu Zelea Codreanu sunt „o legiune creată de guvernul neo-comunist ca diversiune”.

Şerban Suru s-a impus ca lider al Mişcării Legionare ca urmare a faptului că după ce Horia Sima s-a stins din viaţă, în 1993, nimeni nu şi-a mai atribuit titlul de „şef al Mişcării Legionare”. Prin urmare, legitimitatea sa este dată de faptul că s-a impus ca şef al organizaţiei, respectând perceptul legionar de bază conform căruia un lider se impune, el nefiind ales. Fiind un „om la faptei”, aşa cum îl numeşte Răzvan Codrescu[64], deşi contestat de mulţi dintre bătrânii legionari, atât din exil, cât şi din ţară, fie ei „simişti” sau „codrenişti”, Suru are de partea sa avantajul tinereţii, ca şi faptul că nu a „cultivat făţiş gâlceava interlegionară”[65].

Serban Suru a fost impus ca lider al Miscarii Legionare de catre SRI, cu acordul lui Horia Sima si nu-i decat un sarlatan care incearca sa profite de ocazie ca adevaratii legionari sunt impiedicati de legile mostenirii judaice de a-si manifesta sentimentele nationaliste si reinvia Garda de Fier, o organizatie strict politica, care nu-i subordonata bisericii crestine a jidanului Isus si a discipolilor lui tot de origine jidaneasca.

În articolul Nazismul în lume, şeful Mişcării Legionare explică faptul că:„toate textele traduse şi imaginile reproduse reprezintă doar punctul de vedere al organizaţiilor respective. Ele nu sunt şi punctul de vedere al Mişcării Legionare şi, în consecinţă, nu ne reprezintă. ML nu are nimic de a face cu nazismul sau rasismul. Ideologia ML este diferită de cea naţional-socialistă.

O asemenea tampenie nu poate exista decat in mintea unui om bolnav cu capul. Aceasta nu-i decat o diversiunea securisto-sionista contra miscarilor nationaliste care in anumite tari se numesc nazism, fascism etc. Sa fie clar ca Buna Ziua ca, Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Miscarii Legionare, a optat pentru apararea rasei,natiei si tarii sale, nu pentru semiti, negrii, tigani, maghiari sau alte natii straine.Iar daca ideologia Miscarii Legionare este diferita sau chiar opusa miscarii national-socialiste inseamna ca-i un gunoi, care sta ca un obstacol in calea unui nationalism luminat si a unei ideologii intelepte.

Asociaţia Acţiunea Română a fost înfiinţată de nepotul Căpitanului, Nicador Zelea-Codreanu, pe numele său adevărat, după unele surse, Nicador Florea Codreanu[99], în iunie 2000, când a fost înregistrată ca persoană juridică la Judecătoria Sectorului 2 din Municipiul Bucureşti. Aşa cum aflăm de pe site-ul oficial al asociaţiei, Acţiunea Română luptă pentru renaşterea şi educarea poporului român în spiritul valorilor naţionale şi creştine, pentru perfecţionarea condiţiei umane şi pentru schimbarea mentalităţilor greşite în privinţa valorilor civice şi democratice (…)[100].

Foarte frumoase principii. Bravo D-le Nicador Florea Codreanu!


Astfel, jurnalista Catherine Lovatt ridica o serie de întrebări, referitoare la acest anunţ, de „reînfiinţare a Mişcării Legionare”: „Ce forme va lua noua mişcare? Vor rămâne principiile şi scopurile fasciste aceleaşi? Va câştiga o mişcare de extremă dreapta suport popular? Ce va însemna acest lucru pentru grupurile minoritare care trăiesc în România?”[101]. Deci, declaraţiile lui Nicador Zelea-Codreanu din 1999 au trezit ecouri internaţionale.

In loc sa puna umarul alaturi de Nicador Florea Codreanu si sa reinvie adevarata Miscare Legionare, sobolanii astia de simisti, ii cauta nod in papura, si propaga ideile anti-fasciste, si pro-sionisto-comuniste ale Catherine Lovatt, care o elogiaza pe dictatoarea sionisto-comunista Elena Ceausescu.Vezi http://www.ceausescu.org/ceausescu_texts/elenas_legacy.htm


Nicador considerând că „toţi simiştii îl „mănâncă” pe ZELEA

Foarte adevarat. Asa este !

Ca simbol, Noua Dreaptă, nu a optat pentru „Gardul” legionar, ci pentru Crucea Celtică, aceasta fiind, in opinia liderilor organizaţiei „unul dintre cele mai răspândite simboluri creştine, prezent în mii de biserici şi în simbolistica populară a fiecărei naţiuni europene”[114].

Deci fac ce fac acesti pretinsi legionari si tot in jurul simbolurilor judeo-crestine si a mostenirii judaice se invart. Vai de capul lor, cu prostia si tampenia asta o sa ramana.


După 1994, după ce am înfiinţat primul cuib şi Biblioteca Legionară, după ce am activat în public, am avut o serie întreagă de activităţi, unele dintre ele fiind în contact direct, ca să zic aşa, cu administraţia de stat. Spre exemplu, în 1995, 1996 şi 1997, în cadrul Parlamentului României, pe vremea aceea şeful SRI‑ului era Virgil Măgureanu, de fiecare dată după ce îşi prezenta annual raportul în cadrul Parlamentului, ţinea o conferinţă de presă. La toate conferinţele de presă am participat, iar domnul Virgil Măgureanu nu a avut ce să facă decât să recunoască faptul că Mişcarea Legionară nu a făcut deocamdată nimic ilegal şi că nici unul dintre membrii ei nu a fost pus sub o acuzaţie penală (…).

Ce vreti mai mult decat faptul ca Miscarea Legionara din Romania respecta si este supusa legilor sionisto-comuniste ? Si mai pretinde ca-i nationalista, cand in realitate nu intreprinde nimic contra celor care jacmanesc si fura Natia si Tara noastra ?! Cel care a intreprins actiuni "ilegale" si a fost pus sub acuzatii penale ca fiind adevarat legionar, de catre Magureanu si cei care au preluat sefia SRI-lui, se numeste Constantin Burlacu, fapt pentru care a fost expulzat din tara de Iliescu-Roman-Magureanu, a fost declarata persona non-grata, a avut interdictie de a intra in Romania si i-a fost intocmit un proces in baza OUG 31/2002. Dar asta nu conteaza, ca pe mine legionarismul incepe sa nu mai ma intereseze prea mult, pentru ca este o pierdere de timp si fiind demodat nu da nici un rezultat concret.


Mişcarea Legionară are la bază ideologia creştină, dacă mă pot exprima aşa, deci fundamentele creştine. Fără discuţie că ea nu se suprapune peste Biserica Creştină. Cum spunea şi întemeietorul Mişcării Legionare, Corneliu Zelea-Codreanu, „Biserica este cu mii de metri deasupra noastră”(…).

Corneliu Zelea Codreanu a fost un bun organizator si un bun manuitor de pistol, dar in privinta bisericii n'a fost prea intelept si a dat-o in bara. Ce sa-i faci mai iau oamenii plasa.


Ş.S.: Statutul este Cărticica Şefului de Cuib. Ai şef, îl respecţi. Nu se alege, şeful se impune.

Asta a fost cand era lupul catel. Acum situatia este cu totul alta, iar carticica sefului de cuib a fost valabila pe timpul lui Corneliu Zelea Codreanu, nu acum cand oamenii pleaca in cosmos.

O.L.: Dumneavoastră ce titulatură aveţi în cadrul Mişcării Legionare?

Ş.S.: Sunt şeful Mişcării Legionare.

Sef pe dracul! Un papagal ca toti papagalii.


Ş.S.: Ce altceva poate să fie? Nici măcar, o să specific după aceea foarte clar că, cei care se înscriu în partidul înfiinţat de Mişcarea Legionară nu sunt membri ai Mişcării Legionare, ca nu cumva cineva să trăiască cu senzaţia că dacă s-a înscris în partidul Mişcării Legionare a devenit legionar. Că sunt şi unii care abia aşteaptă să spună că sunt legionari pentru că sunt înscrişi în partid. Nu domnule, nu eşti legionar. Sunt două activităţi care sunt clar diferite: o activitate strict politică, o activitate strict legionară. Eşti membru în partid, dar nu înseamnă că eşti şi membru al Mişcării Legionare

Asta numai unul pus de cineva de forma in fata Miscarii Legionare putea sa faca astfel de declaratii absurde si bizare. Cum adica te inscri in partidul taranist, dar nu esti taranist.Te inscri in partidul democrat, dar nu esti democart.Te inscrii in partidul liberal dar nu esti liberal. Te inscrii in partidul comunist dar nu esti comunist. Te inscri in partidul conservativ, dar nu esti conservativ. Te inscrii in partidul republican dar nu esti republican.Te inscrii in miscarea nazista, dar nu esti nazist. Te inscrii in miscarea fascista, dar nu esti fascist.Te inscri in Micarea Legionara, dar nu esti legionar s.a.m.d. Vai de caul lui, este un imbecil inganfat si fudul, vorba proverbului "Prostul daca nu-i si fudul inseamna ca nu-i prost destul". Cu asemenea hadamaci Miscarea Legionare nu mai ajunge niciunde.

Cu urari de bine si multa stima,
C.Burlacu


In a message dated 9/22/2011 6:01:25 A.M. Eastern Daylight Time, puscasuvlad@ymail.com writes:
http://www.miscarea-legionara.net/doc_miscarea%20in%20postcomunism%205.html

Comments

Anonymous said…
cel ce intervieveaza ca si cel intervievat sunt la fel de idioti, asta inteleg eu din text.
Zob said…
Nu poți avea încredere în grupările politice din România. Singura acțiune de care ești sigur este cea pe care o săvârșești personal. Sper să se înțeleagă ce ce trebuie.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928