Drept la replica

Drept la replica

Subsemnatul Marius Tranca, solicit acordarea Dreptului la Replica pe care nu l-am utilizat fata de anumite articole scrise de Ziarul dvs.

As dori sa imi publicati fara sa modificati nimic din ce am scris in ziar. Totodata va rog nu mai adaugati de la dvs absolut nimic. Dupa publicarea acestui drept la replica sunt dispus sa dau un interviu tot prin e-mail, unde sa-mi formulati intrebarile la care doriti sa va raspund. O voi face cu sinceritate, doar asta caracterizeaza un Nationalist.

Va multumesc pentru intelegere si o zi cat se poate de buna la serviciu !

Avand in vedere cele mentionate in Ziarul Adevarul cu privire la cazul meu unde sunt facut fascist, rasist, xenofob, sovin s.a.m.d. am de precizat inainte de toate ca ati facut o mare confuzie nu dumneavoastra personal cat personaele ce v-au influentat in interviurile luate cu privire la mine si pentru care scoala nu a fost o institutie pe care o frecventau intr-un mod normal atat timp cat dansii nu cunosc ca FASCISMUL nu este egal cu NAZISMUL precum nici cu NATIONALISMUL, ultima idee fiind cea care ma anima, imi da putere sa lupt (intr-un mod legal bineinteles) si sa ma simt MANDRU CA SUNT ROMAN, dat fiind faptul ca se lupta pentru pastrarea Identitatii Nationale, Iubirea fata de Neam si Teritoriul Tarii Noastre, nicidecum una care sa indemne la ura care persoane necalculate sau rauintentionate afirma de parca am instiga la revolta intregul Popor Roman.

Precizez in acelasi timp ca dovezi precum ca eu as fi facut parte din « Societatea Gebeleizis » nu au existat, nu exista si nici nu vor exista din simplu fapt ca adevarul este mai puternic decat afirmatii de tip mincinos si interpretat in favoarea tradatorilor de Neam si Patrie pentru care conceptul de Loialitate si Onoare nu exista, ale unei clici Mafiote ce este dispusa sa-si vanda si mama pentru o avere in plus sau cine mai stie, facand din mine primul caz pe tara condamnat pentru nazism, dupa 1946, de la asasisnarea Maresalului Ion ANTONESCU, si-or fi luat si o prima grasa si un post de prim-procuror ca era prea clar in timpul proceselor cum se tineau de capul meu si am informatii ca anumite persoane implicate in dosar cu statut de martor au fost influentate sa scrie ce se dicteaza iar altele nu au clacat in fata presiunilor de tip bolsevic ale Procuraturii (ca pe vremea raposatului lor tovaras Ceausescu ce posibil il tin in rama la loc de onoare) ca nu il pot numi Parchet la modul sau strategic de a ancheta cu un terorism psihic. Cu alte cuvintele : NIMIC NU ESTE DREPT.

Nu ma pot pronunta in legatura ca nu exista si persoane care cu adevarat se numesc PROCURORI si nu MARIONETE ce isi fac treaba cum trebuie, judeca cum trebuie si privesc situatia din toate unghiurile si nu cu ochelari de cal pe care altii ii adopta in mod intentionat pentru a face rau, ceea ce da dovada de masochism dus la extrem. Ma intreb cum sa ai o astfel de placere sa anchetezi niste tineri si sa ii ameninti ca daca nu declara inmpotriva mea pica cu mine in dosar drept inculpati ? Cine este infractorul aici ? Si il numesc infractor pentru ca ceea ce s-a procedat a fost santaj din sursele mele.

In sinea mea cred ca nu exista diferenta intre un hot idiot de drept comun si un parlamentar, scopul fiind acelasi : furtul, bine... unul la nivel de gainar, altul la nivel national, poate chiar international ca e mai la moda, iar acel mare hot ce nu mai cotizeaza la «Statul din Stat » sau nu mai e pe placul sefului de «Clan » ca de filiala nu-i pot spune, intra la puscarie (cazul G. Becali, cazul O.Vantu si cati si mai cati).

Ma uit putin in jurul meu si ma gandesc cum de este posibil sa inghitim atata minciuna bagata cu forta pe gatul nostru incat sa credem intr-o Istorie predata in scoli si nu in cea Reala (precum spunea si Cheloo de la formatia Parazitii fapt pentru care il respect enorm ca spune lucrurilor PE NUME) tinand cont ca ea este mereu scrisa de invingatori.

Asa ca dragi compatrioti priviti putin in jurul dumneavoastra la hotii ordinari si libidinosi de va fura si va indobitocesc sistematic cu televizorul incat nici macar sa iesiti in strada nu mai puteti daca va da un sac de porumb sau unul de faina in cazul taranilor. Iar in cazul orasenilor se promit eventuale salarii mai mari.

Imi este rusine prea mare pentru fratii mei Romani care in loc sa adopte principiul «Mai bine o zi vultur decat o viata cioara » , ei adopta din contra si din pura idiotenie ce se mosteneste probabil, urmatoarea : « Capul plecat sabia nu-l taie » .

Am o intrebare insa romanilor : va place cum traiti ? nu mai exista clasa de mijloc, exista «clasa de jos » , denumita frumos asa, iar pe fata sa-i zicem SCLAVIE.. si mai exista « clasa de sus » care tot pe fata o pot denumi fara rusine si pe proprie raspundere MAFIE ce face Politie Politica cu toti cei ce neaga vehement valorile neo-comuniste din ziua de azi pe care tot ei le numesc «democratie » si dau Ordonante de Urgenta Guvenamentale care sa combata iubirea fata de pielea mea alba (sa ma faca negru atunci dar e cam greu, doar sa ma bage la cuptor ceea ce nu m-ar mira peste ceva timp), de natia mea, de teritoriul pe care m-am nascut si vreau sa mor. Problema este ca acele ordonante au devenit peste noapte legi tot la cererea israelitilor, adica al Poporului Ales, Al Oamenilor cum isi zic dansii, nu al animalelor ca noi.

Cu ce suntem noi vinovati ?

Suntem cu mai multe lucruri fara grija domnilor. Am tradat pana si Germania in al 2-lea Razboi Mondial, iar TRADAREA dupa parerea mea de ROMAN cred ca este cea mai grava fapta ce trebuie pedepsita cu moartea ; ne-am impuscat un Erou, pe care la cererea evreilor l-au si introdus drept criminal de razboi, ne-am dat pe mana comunistilor ce ne-au trimis fratii in Lagarele din Siberia, Inamici Anti-Comunisti la moarte pe Canalul Dunare-Marea Neagra, pe care i-am inghitit atat timp ca niste dobitoci pentru ca intr-un final asta ne caracterizeaza, repet, dobitocenia ce nu este incurabila in anumite cazuri, ca intr-un final tinerii nostri sa moara la Revolutie DEGEABA VAD, ca sa vina un alt nesabuit precum comunistul sub acoperire, domnia sa, Ion Iliescu (cu ramuri nu tocmai romanesti).

Apoi urmeaza faptele din prezent in care toti il denumesc pe Basescu (nici el roman decat cu acte, dar uitati, conduce Tara ca un capitan beat de vapor), citez textual: “curva ordinara”, dar imediat se lasa linistiti de militia romana, pentru ca politie nu o pot numi atat timp cat actioneaza intr-un hal oribil comunist unde aresturile sunt pline de sange si detinutii sunt batuti in crunte moduri de mascati ai penitenciarelor fara motive intemeiate numai pentru ca acesi criminali cu masti pe fata sa se simta bine posibil din cauza ca nu ii satisfacuse gay-ul acasa, ca tot e legal sa fii gay, nu Base ?

Cand Guvernul a scazut 25% din salarii voi ce ati facut ? Ati fost in strada ? Poate unii da, si aia unii foarte putini. Erau anumite cifre anuntate ca vor sosi acolo, dar parerea mea iarasi cred ca au fost cumparati liderii de sindicat obligati sa actioneze contra acestui act terorist al Guvernului Neo-Comunist de la Cotroceni la adresa intregului Popor Roman, ceea ce ma face sa-i numesc TRADATORI DE PATRIE, lasand fara o mare parte din venit cu care sa-si hraneasca familiile atatia oameni, atati pensionari care nu au cu ce isi pot plati medicamentele si cate si mai cate... RUSINE !

Si acum sa vorbim despre cei nedemni sa poarte Drapelul si Stema Romaniei pe maneca de la uniforma :

Cei mai jenibili se afla in militie, o institutie unde rar exista cate 2-3 politisiti capabili si nu de tip «garcea » care folosesc doar bastonul din dotare impotriva TOT A TINERILOR NATIONALISTI ce striga din suflet UNITATE NATIONALA si vor binele TUTUROR, si repet, NU II CATALOGATI NAZISTI !

Acesti incapabili au reusit pe mine personal sa ma bage in puscarie pentru o fapta de tip politic sa-i zic asa pentru ca altfel nu se poate numi timp ce infractiune de drept comun nu a fost.

Totul a pornit in 2005 in urma unui scandal PERSONAL intre mine si anumiti tineri care intr-un final, la presiunea mintilor diabolice ale unor persoane total dubioase care sunt de origine iudaica (cititi putin Biblia lor sa vedeti ce incita la rasism – chair ei se considera oameni iar pe noi niste animale ce trebuie sa le slujim), a ajuns totul sa fie facut dreot un scandal de tip RASIST pentru a fi anihilat din start pentru porniri legale de tip nationalist si intr-un final am ajuns sa ispasesc 6luni din 8 de detentie la Penitenciarul Jilava si Penitenciarul Focsani dupa care am fost eliberat pe buna purtare. Cu toate ca imi ispasisem pedeapsa, un anumit domn ce nu doresc sa ii precizez identitatea, cel ce mi-a facut mersul la puscarie, declara dupa eliberare ca este total consternat ca am scapat asa de repede datorita activitatilor mele subversive (vai doamne !) I-am iertat, n-am mai zis nimic. Cu siguranta Cineva de Sus ii vede si mai devreme sau mai tarziu roata se va intoarce dupa cum spune Legea Universului daca e sa o luam si pe partea aceasta...

Un caz socant a fost cel in care in ziua de 13 Octombrie cand sentinta a ramas definitiva iar Politia a primit ordin sa ma aresteze, au procedat cu mine de parca as fi fost un terorist, nicidecum un tanar de 21 de ani care si-a exprimat niste idei NATIONALISTE in baze legale. La acea vreme la conducerea S.I.C. Buzau, respectiv Serviciul de Investigatii Criminale se afla o ruda mai indepartata de a mea, respectiv dl. Saris care culmea dupa actul in care fusesem arestat si aproape ca mi-au rupt mainile in acele momente cand am fost pus la pamant, dat cu capul de usa si cred ca si vecinii au fost socati destul de mult la tipetele lor precum : POLITIA ! NU MISCA ! JOS JOS JOS ! LA PAMANT s.a.m.d iar zona in care locuiesc era impanzita cu masini de filaj de la Servicul de Urmariri din cadrul IPJ Buzau, telefonul meu cat si al prietenei mele probabil ascultat de Serviciul de Telecomunictii Speciale, substructura a Servicului Roman de Informatii de parca ar fi fost cazul lui Omar, dar ma rog, am ajuns sa fiu dus prima data in loc de arest dupa cum spunea legea, direct in biroul rudei mele indepartate Saris, dar care ne stim, unde am fost tinut legat si luat peste picior despre convingerile mele de tip strict Nationalist dar continuau sa ma faca rasist, inamic al Statului, mai aveau sa zica terorist dar erau si ei constienti ca nu am avut niciodata bombe si nici in acel moment nu aveam.

Apoi am fost introdus in cadrul Arestului IPJ Buzau unde am fost bagat in mod special pentru a ma afecta psihic, pe izolare, bineinteles, nu inainte ca marele maestru comunist de militian sa foloseasca pasul de defilare hitlerist si totodata salutul cu mana ridicata si lozinca verbala :HEIL HITLER ! in timp ce ma introducea in celula.

Daca dansii cred ca sunt un inamic al sistemul corupt eu tin sa le confirm acest lucru. Nu sunt anti-democrat daca cu adevarat la noi in tara ar fi democratie precum in SUA unde Dreptul La Libera Exprimare si Asociere nu poate fi ingradit de nimeni tinand cont ca sunt lasati sa defileze si cu steaguri cu zvastica. Incredibil dar adevarat ! In acest sens puteti cauta pe www.youtube.com despre National Socialist Movement USA si veti vedea intrunire lor protejate de politie unde se folosesc steaguri cu acele simboluri interzise la noi pe meleagurile ce in scurt timp vor fi cumparate pas cu pas de straini si fara dubiu, identitatea se va pierde, iar slugarnicia va fi in forme maxime ; in cateva cuvinte : vom ajunge o minoritate in propria Tara.

Cu alte cuvinte am dorit prin acest drept la replica ce sper sa imi fie acordat de Ziarul Adevarul, un ziar respectabil din cate vad cum anumite probleme sunt abordate de o echipa destul de bine instruita, sa demonstrez ca nu eu sunt criminalul «fascist » si ca de regula «hotul striga hotii ».

Imi pare rau pentru conationalii mei care mor de foame, dar mor din cauza nesabuintei lor si lipsei de curaj de a iesi in strada si a protesta in mod legal sa-o zic asa, impotriva Mafiei. Ce s-ar intampla ? I-ar aresta pe toti ? Nu cred !

Daca mi-ai pune intrebarea ce parere am in legatura cu aceste lucruri legate de dansii pot spune doar ca merita din plin sa traiasca cum au ajuns sis a nu se mai planga ca niste copii care le iei din jucarii. O merita pe deplin.

Va spun cu toata sinceratatea ca DIN INIMA SPER ca toti partasii si inclusiv micii tradatori involuntari la distrugerea Neamului Romanesc sa pateasca ce a patit si Ceausescu dar intr-un mod diferit, mult mai dur, fara sa insting la violenta, este doar opinia mea personala.

Cu stima pentru intreaga Redactie Adevarul,

Marius TRANCA – Nationalist independent de Dreapta.

--
Cu stima,
Echipa www.nationalisti.ro

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928