Trienala Marii Garnizoane a Templierilor

http://www.antena3.ro/life-show/cultura/romania-a-primit-cele-mai-inalte-onoruri-la-reuniunea-din-sua-a-templierilor-masoni-video-80874.html?cpage=1#comments

In primul rand este bine sa  se stie ca masonii sunt cei mai mari servitori ai jidanilor. Aceasta organizatie oculta a fost infiintata de regele jidan Solomon si are drept scop construirea noului Templu al Ierusalimului de unde sa fie dirijata si condusa omenirea de catre elita suprematiei sioniste. O mare contributie la infaptirea acestui plan diabolic  il au crestinii, care sunt un produs al judaismului, dar avand creierii spalati de religia judeo-crestina, crestinii nu-si dau seama ca de fapt servesc interesele sinagogii sataniei, iar bisericile ori catedralele lor construite in mare parte de catre masoni/templeri, este locasul in care oamenilor le este intunecata si indobitocita mintea cu traditiile si obiceiurile satanice ale mostenirii judaice.Aici vreau sa-l atentionez pe Petrica Arsenie ca are dreptate pe undeva, dar scapa din vedere faptul ca toate cruciadele si razboaiele de astazi declansate de tarile crestine pentru Isus Cristos si crestinism au fost si sunt opera masonilor/templarilor, iar cei care au fost si sunt sacrificati sunt prostimea crestina, care crede orbeste ca astfel va ajunge in imparatia cerului si va sta in vecii-vecilor la dreapta lui Isus Cristos. Si “R’ are pe undeva dreptate, dar se pare ca a trait degeaba in America, daca nu a inteles inca ca “botezul crestin” nu-i decat o metoda diabolica care te tine legat sa urmezi sfaturile si dogma cabalistica a sectei dizidente a judaismului denumita crestina.Sorin are dreptate cand spune ca masoneria este o” idiotenie”. Asa este, dar cei mai idioti sunt de fapt crestinii pentru ca le fac jocul masonilor si jidanilor, fara sa-si dea seama.Povestea cu anti-Crist adusa in discutie de Doina este adevarata, dar in nici un caz anti-Cristul , nu va fi un  jidan ca David Rockefeller, ori un mason ca Stefan Masu, ori alt judeo-mason, ci va fi un adept al divinitatii pagane, care va reinvia credinta in Cultul Soarelui si puterea energetic cosmic a Svastici.

In al doilea rand, vad ca in articol se face multa valva ca templarii/masonii ar fi  un fel de supraoameni, care detin toate secretele cerului si pamantului si sunt atat de puternici incat nici nu mor ca oamenii de rand, ci traiesc in taina  mii si mii de ani darorita sortului care-l poarta si a sarutului rusinos care-l depun. Ei bine, daca astfel sta situtia, cum explica masonii/templerii faptul ca Statele Unite, care are cei mai multi masoni si jidani din lume, are un deficit de peste 14 trilioane de dolari, tara este plina de someri si oameni care dorm in strada, inflatia este in floare, scolile isi inchid  portile, pensionarii se astepta la taierea pensiei, iar oamenii sunt lipsiti de asigurari medicale cu toata palavrageala lui Obama ? Aceiasi situatie este si in Romania, poate chiar mai tragica, iar masonii/templarii din Romania, in majoritatea lor apartinand etniilor straine, ca fostul rege Cioaba,fostul rege Mihai, guvernatorul bancii nationale Mugur Isarescu, patriarhul orthodox Daniel(tigan sarb) si altii  se lauda cu mari realizarii si ca in Romania, pe care alti haidamaci o considera “Gradina Maicii Domnului” ar fi ‘raiul” pe pamant. Vai si amar de viata bietului roman, care datorita fostilor comunisti, a masonilor, jidanilor si a etniilor straine, a ajuns sa nu se poata c*** de foame. Si mai vine un adept al conspiratiei internationale sioniste ca Traian Basescu sa spuna ca poporul roman nu se poate realize ca este “limitat” si ca sa nu astepte ca ministrii sa lucreze pamantul. Da poporul roman este limitat pentru ca alde Traian Basescu, ministrii lui si opozitaia i-a limitat poporului roman dreptul la libertate, dreptul la exprimarea libera a cuvantului, dreptul la munca, dreptul la pensie, dreptul la invatamant, precum si dreptul la ajutore financiare, ca da, ce mai baga ministrii in buzunare daca banii sunt acordati celor dornici sa munciasca si sa faca progrese, nu sa stea limitati ?! In fine, toate acestea au loc, pentru ca lumea crestina se lasa pacalita de sperantele desarte din Biblie, cu Isus Cristos, cu sfintii, arhanghelii si ingerii jidani. Daca lumea crestina se v-a destepta si va intoarce spatele religei crestine care a sclavizat-o, in mod sigur viata oamenilor se va schimba radical in bine, iar codosii si perversii astia de masnoni si jidani, nu le va mai rade in nas. Intr-adevar va mai trece timp, pana lumea asa zisa crestina se va destepta, dar vine si acel timp, cu toate ca unii pe aici din necunostinta de cauza,se dau in vant dupa jidanul si sionistul Isus Cristos, care le-a otravit mintea.

In al treilea rand, vreau sa precizez ca intr-un intelept si batranesc proverb romanesc se spune ca “Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Ei bine, tot asa se va intampla si cu planurile asa zisei Noii Ordine Mondiale judeo-masonice. Aceasta omenire de pe pamant nu-i facuta de jidani, masoni ori crestini, ca ei sa faca un comert cu umanitatea asa cum vinzi vitele la iarmaroc. Iar prezenta peste tot astazi in lume a rasei galbene, ma face sa cred ca mai degraba omenirea va fi supusa acesteia decat pretinsei suprematii sioniste. Iar daca s-a ajuns aici, este o dovada ca judeo-masonii sunt niste oameni incapabili, nu niste “inteleptii” si “fiii luminii” lui Lucifer cum pretind.Asa cum am mai spus jidanii si masonii au fost puternici datorita crestinilor care le-au cantat in struna, nu ca ar fi fost ceva de capul lor.In concluzie Dorel are dreptate s este bine sa tineti cont de vorbele lui intelepte.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928