Proiectul "legea Cojocaru"

Subject:"TVRR - sustine proiectul "Legea Cojocaru" "
Date:5/8/2011 7:37:30 P.M. Eastern Daylight Time
From:Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com
To:centrala@variantacojocaru.ro
CC:drconstantincojocaru@yahoo.com
Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Dr.Constantin Cojocaru,

Am urmarit cu atentie dezbaterea televizata pe care ati avut-o la TVRR,privitor la proiectul "Legea Cojocaru". Ati spus lucruri interesante, insa a 3-a cale nu este nici judeo-comunismul, nici judeo-capitalismul, dar nici judeo-crestinismul, ci NATIONALISMUL si DEMOCRATIA ORIGINALA, in care majoritatea are dreptul sa-si spuna cuvantul, nu o minoritate si mai cu seama cea sionista care domina astazi lumea financiara capitalista, asa cum a dominat pana nu de mult lumea comunista. Filozofia nationalista prevede ca daca ai un ou sau doua sau mai multe sa le imparti cu semenul tau de aceiasi rasa si sange si nu vad nimic rau in aceasta, adica sa-ti ajuti si iubeste fratele. Varianta adusa in discutie de interlocuitorul dvs. precum ca comunismul a avut drept scop sa faca proprietatea comuna pentru toata lumea este total falsa. Comunismul care este in exclusivitate opera jidanilor, a avut drept scop sa faca bogatiile unei tari si proprietatea induviduala a nejidanilor, comuna pentru jidani, iar dupa ce si-au atins acest scop, jidanii au lasat comunismul sa se prabuseasca ca un castel de nisip si au inventat o alta forma de asuprire, exploatare si jefuire uman pe scara mai larga si care este cunoscut sub denumirea de globalism,ori Noua Ordine Mondiala. Povestea cu comunismul cu fata umana, ori capitalismul cu fata umana s-au dovedit ca sunt niste vrajeli, iar situatia din Romania si din lume nu poate fi salvata decat cu ajutorul unei democratii cu fata umana, adica a unei democratii originala/nationala/nationalista, care sa respecte principiile de libertate, dreptate si adevar ale majoritatii, nu a unei mici minoritati care s-a cocotat in varful piramidei si dicteaza omenirii ce are de facut.

Din alta ordine de idei, nu va suparati dar mizand pe principiile fundamentale ale crestinismului, proiectul dvs. va fi sortit falimentului. Si Capitanul Corneliu Zelea Codreanu a mizat pe fapul ca va rezolva problemele tarii cu ajutorul religie si bisericii crestine si zace in pamant de peste 70 de ani, cand n'apucase sa implineasca nici 40 de ani cu toate ca era consioderat de unii crestini "Atletul lui Isus Cristos". Care sunt principiile fundamentale ale crestinismului D-le Dr.Cojocaru ? Acele care preved sa-ti iubesti dusmanii, sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului, sa pleci capul si sa fi tolerant cu cei care-ti fac rau, iti ucid parintii si fratii, iti jefuiesc averea si tara, iti inlocuiesc istoria, cultura, religia si traditiile stramosesti cu istoria, cultura si traditiile religioase ale mostenirii judaice si te fac sclavul judaismului si sionismului international in propria ta tara ?

Avand in vedere ca ati studiat bine biblia si sunteti un moralist crestin care luptati contra egoismului din oameni, si mai cu seama a oamenilor crestini, masoni, comunisti, capitalisti si globalisti v-asi roga sa ma ajutati sa gasesc in biblie un adevar gol-golut care acum imi scapa in ce episolie, capitol si verset este inserat. Este vorba de faptul ca un om a vrut sa-l cunosca pe Isus Cristos mai bine. Isus Cristos a acceptat intalnirea cu el si au dormit amandoi o noapte intreaga in pieile goale in acelasi pat. Va multumesc anticipat si va doresc mult succes in lupta pentru o Romanie Mare, libera si suverata de la Nistru pana la Tisa si a romanilor si numai a romanilor.

Cu multa stima,
Dr.Constantin Burlacu din NYC,USA.

P.S. Se pare ca proiectul dvs. nu se cam potriveste cu influeta sionista in Romania.
















Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928