Noi trebuie sa credem in DumneZEUL nostru, nu in dumnezeii abrahamitici.

Date:5/13/2011 12:24:49 P.M. Eastern Daylight Time
From:Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com
To:petruaros@yahoo.com
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 5/11/2011 2:02:30 P.M. Eastern Daylight Time, petruaros@yahoo.com writes:

Draga domnule Doctor,
_cu sau fara Cristos NEVOLNICI sunt mizeri si robii, gandesc prin foale si n-au discernamantul Adevarului ci-s sclavii minciunii viclene!( o stim amandoi prea bine!)



Foarte adevarat si corect spus.


_ Zambesc, draga domnule doctor, ambi sunte Puternici! Insa io imi permit sa zic ca am ramas chiar si in iadul mason-bolsevic-iudeu tot puternic si cu Capul deasupra tuturor loviturilor sataniste!



Daca sub regimul dictaturii judeo-masono-comunist, v-ati manifestat cum va manifestati astazi, aveti toata cinstea si onoarea din partea mea. Eu am ramas neschimbat, adica am avut curajul sa ma manifestez pe fata contra intunericului satanic comunist sub Cortina de Fier comunista si am curajul sa ma manifestez in continuare in capitala mondiala a sionismului si a agentilor lor cei mai puternici,orasul New York.



_ Nu va CRED! Ci sunt sigur ca nu impotriva Monarhiei sunteti ci impotriva celor ce au batjocorit NOTIUNEA de Monarhie si Principiile Ei! ( ganditi-va!)



Familile monarcice din Europa sunt mai toate inrudite intre el si au sange jidanesc. Ele n'au vrut binele popoarelor in care se aflau pe tronul lor, ci au slijit interesele judaismului, de aceia trebuie sa dispara de pe fata pamantul ca reprezinta interesele raului. Fostii monarhi Cohrn-Zollerni din Romania, au fost adusi pe tronul tarii noastre dintr-o tara straina, de catre masoni, nu de poporul roman, care l-au iubit si pretuit pe domniotorul Al.I.Cuza, care nu era nici monarh, nici rege, ci un om din popor. Iar daca dvs. sunteti impotriva oamenilor care provin din popor inseamna de fapt ca sunteti impotriva poporului si vreti sa fim condusi de monarhii straine, de agentii satanei. Se vorbeste despre regii Traco-Geto-Dacilor, dar nu se stie cu exactitate daca acestia din punct de vedere istoric s-au numit regi ori conducatori. Apoi geto-daci care credeau in proprietatea comuna nu cred ca avea monarhie. Monarhia este formata dintr-o clasa bogata care se separa de restul populatiei si intodeauna pune interesele ei inaintea intereselor poporului, alfel ar da faliment singura. Vad ca tot ii trageti cu monarhia, dar ca unul care ziceti ca credeti in DumneZeu, pe care-l numiti Suprauniversal si Adevarul sublim, credeti ca acesta in imaratia cerului are nevoie de monarhie, de imparati, regi, printi, lorzi, baroni si magnati, ori toti oamenii acolo sunt simpli fiii ai lui Domnezeu ? Apoi daca credeti ca exista un singur DumneZeu, de ce acestra n'a facut omenirea dupa chipul si infatisarea lui, ci a facut rasa alba, rasa neagra, rasa galbena, rasa rosie si alte rase ? V-ati luat rau dupa jidani care pretinzand ca ei sunt poporul ales al lui Dumnezeu, exista un singur Dumnezeu,cel inventat de jidani.

_ Cert sunt/subscriu ca Educatia si Instructia este Ziditoare de Neamuri! Insa stiu ca stiti ca nimanuia nu-i poti varsa Intelepciune cu galeata in ratiune/minte!



De acord.


_ Adevaratul Simt/Spirit National romanesc( va rog sa nu mai folositi spurcaciunea " nationalist=poporanism") a fost propagaat inca din anii 1817-1818 de fratiiVacaresti, trecand prin generatia 48-tista , Eminescu, culminand cu generatia Mota-Codreanu!!

Simtul si spiritul national al poporului nostru este expresia nationalismului, populismului si democratiei. Dar nu o democratie a vestului salbatic, ori cea de la zidul de la Ierusalim, ci o democratie originala in care majoritatea are un cuvant de spus nu minoritatea. Termenul de nationalism vine de la natiune, ca si termenul de populist care vine de la popor, iar cine sunt impotriva acestor forme ori sisteme de conducere, inseamna ca are o problema, o grava problema, pe care mai devreme ori mai tarziu va rasufla.


_ Din pura coincidenta azi am recitit inscrierile politice ale lui Eminescu si acolo Eminescu defineste clar toponimele de dincolo de Prut si Nistru, chiar daca sumar/nu toate!

Scrierile politice ale lui Eminescu sunt grozave, numai ca pe poporul nostru nu-l intereseaza asa ceva, ci cum sa-l slujeasca pe jidani mai bine pentru cativa arginti.


_America este condusa de Vitelul de Aur al jizilor!!Oricare comparatie cu Romania este ( cel putin inca!) neavenita, sau si injusta!

Aici n'am inteles exact ce vreti sa spuneti, dar dupa parerea mea Romaniei ii trebuie vreo 200 ori 300 de ani sa ajunga la nivelul de dezvoltare al Americii, ma refer la SUA, nu la tarile din America de Sud, care se pot compara cu Romania. Cat despre Vitelul de Aur al jidanilor el conduce nu numai America, ci toate tarile crestine ca Anglia, Franta, Italia,Germania,Romania, Rusia si restul. Nu vedeti ce s-a intamplat in Rusia ortodoxa, toti jidanii din proletari comunisti au devenit mari magnati, iar cine traieste cu impresia ca Rusia, Romania si fostele tari comuniste nu mai sunt conduse de jidani, se inseala amarnic.

_ SUNTETI NEDREPT !! Si am sa va spun de ce! Cum adica terorile carliste, antonesciene, si mai apoibolsevic-comuniste toate de factura/ordin iudeo-mason apartine Miscarii Legionare ?? Masacrarea Muiscarii Legionare este in deplinatate un act jidov-mason! Capitanul , C.Z.C. a prevazut aceeasta diavoleasca venire " De vor veni acestia nu vor pleca pana nu ne vor sataniza!" ( scriu din memorie!)



Cum adica sunt nedrept, prin fapului ca arat cu degetul ca, Miscarea Legionara condusa de Horia Sima a fost in cardasie cu regele Carol al II-lea si aghiotantii sai(fapt rezultat chiar din cartile lui Sima), ori a facut guvern-national cu Ion Antonescu, apoi ca niste curve legionarii s-au intors contra lui, numai pentru faptul ca urma sa intre in razboi alaturi de Germania contra intunericului satanic comunist si pentru reintregirea neamului, ori ca prin secretarul general al Miscarii Legionari, legionarii urma sa faca o alianta cu sionistii lui Ana Pauker, daca pe acesta nu-l taia trenul ? Este adevarat ce a spus C.Z.C., cum tot atat de adevarat este ca el a infiintat miscarea sa cu scopul de a lupta contra judeo-masono-comunismului, dar cu timpul el insusi a deviat de la aceasta lupta si a alunecat pe panta judeo-crestina, iar intre miscarea sa si cei cu Oastea Domnului, nu era mare diferenta. De fapt C.Z.C. si Miscaria Legionara isi tiparea cartile si brosurile la tipografia Oastei Domnului din Sibiu, cea ce inseamna ca aceasta organizatie ortodoxa avea o mare influenta asupra lui C.Z.Codreanu. Apoi cum a indraznit Capitanul C.Z.Codreanu care a fost format politic la scoala cuzista, sa puna la intrare la Casa Vedre din Bucuresti un afis pe care scria "Aici nu intra cuzistii si jidanii!" Deci in mentalitatea lui de legionar (legionar=mercenar, nu patriot),el a ajuns sa-i compare pe cuzisti cu jidani, nu-i asa ? O mai mare insulta, tradare si crima din partea lui C.Z.Codreanu, nici nu se putea. De aceia probabil Maresalul Ion Antonescu fiind cuzis ca politician, n'a iertat aceasta greseala a Miscarii Legionare. Apoi alianta care a facut-o in alegerile din 1937, C.Z.Codreanu cu Iuliu Maniu si Partidul Taranis care era cunoscut ca a doua veriga a comunismului, a fost o alta mare greseala a lui C.Z.C. La procesul intentat lui Iuliu Maniu de catre comunisti, Maniu a declarat ca a facut aceasta alianta cu legionarii si C.Z.Codreanu, pentru a-l anifila si indeparta de la ideile si ideologia sa nationalista. C.Z.Codreanu a declarat pe fata ca-i contra jidanilor, in schimb inghenunchia, saruta si jelea pe icoanele jidanilor din bisericile crestine, mai cu seama la o biserica din Bucuresti, unde preotul fiind mason, se stergea in altar cu mana pe la fund si pe la coaie, apoi i-o intindea Capitanului Corneliu Zelea Codreanu s-o sarute. In mod sigur daca
C.Z.C. ar fi stiut aceasta l-ar fi impuscat in fata altarului, dar ce sa-i faci daca el nu si-a dat seama ca preotii crestini, cu mici exceptii sunt agentii satanei si diavolului. Apoi asasinarea de catre legionari a lui Nicolae Iorga, unul dintre cei mai mari anti-jidani din tara noastra, este o fapta criminala de neuitat si de neiertat. Prin urmare seful Miscarii Legionare, Horia Sima, care a fost agent carlist si s-a retras de la guvernare pentru ca guvernul infiintat de Carol al II-lea luase masuri severe contra jidanilor,a facut rebeliunea legionara contra maresalului Ion Antonescu, pentru ca acesta se pregatea de razboi contra judeo-comunismului, Sima a dat ordin de asasinarea Prof.Nicolae Iorga care era anti-jidan, a evadat din lagarele germane cu scopul de-al asasina pe Adolf Hitler si pune capat astfel suferintelor jidanilor, a colaborat din plin cu judeo-masono-comunistii, iar cel nedrept, din toate aceste adevaruri sun eu, nu-i asa ? Nu va suparati dar este bine sa ganditi si meditati inainte de a ma acuza de ceva ca stiu mai multe secrete ale Miscarii Legionare decat credeti dvs.

_Draga domnule Doctor ,
va rog sa cititi textul dumneavoastra subliniat de mine cu rosu, are o mare nuanta de smecherie/viclenie ins ava voi elucida zicand: "Tradatori NICIODATA nu-i voi socoti pa oameni SIMPLI/SARMANI ci pre Dregatorii marsavi implicit TRADATORI DE NEAM ! Cred ca sunt explicit!
Voi sari peste cateva propozitii considerandu-le ca au sau chiar sunt cu un iz de zeflemea!

Nu prea am inteles ce vreti sa spuneti, de aceia va rog sa fiti mai explicit.

Apoi, voi zice:
_ daca va indragesc si nu pot sa fiu deranjat de multele cuvinte neavenite/neadequate, (pe care altii le-ar considera insulte/defaimari) este tocmai fiindca avem ceva in comun : "Puterea de Lupta dovedita prin FAPTA, Viata dusa, de noi!

Cine anume ar fi dupa dvs. acei altii care ar considera adevarul spus de mine insulte si defaimari ? Si de ce credeti ca a spune adevarul gol-golut, ar deranja pe cineva si ar considera ca sunt cuvinte neavenite si neadegvate ? In primul rand nu sunt nascut ieri, ca sa ma las dus de nas de cineva, apoi s-au cam ludat multi legionari ca-mi pun pamant in gura, numai ca vorba proverbului "DumneZEU nu se uita in gura vacarului".
_ in consecinta, a Vieti Duse , ambii nu avem necesar sa ne dam cu caramile Romei in piept ci Viata ne va fi Marturie in Fata Etrernului Dumnezeu!

De acord.

_ mai mult nu noi vom invoca sau vom proceda la ascunderea dupa Eroii Neamului romanesc, oricum inutila, poate nici chiar ei nui erau mai breji in situatia/starea pe care noi am facut cele ce am facut! (cred ca v-ati gandit ca poate n-aveau sansa sa fie asa viteji ca in vremurile Domiilor Lor!!) !

Corect.

Draga domnule Doctor, voi incheia intrun mod mai optimist, zicand: "Stiu ca daca ar fi sa participam la o Batalie, Lupta sau mai multe intru Neamul crestin romanesc apoi muli caramidari cu pepturi pline de catramizi din Roma, estice su vestice ar fi puscati din spate ( ca i-ar pusca dusmanii cand fug de fric/lasitate !!

De cand neamul nostru a devenit crestin,nici nu mai poate fi numit neam, ci o turma de oi, a caror pastor este un jidan sadea.

Ma bucur ca Stiu ca ambii am Ramane "Sub Scut"pana la Biruinta Neamului romanesc sau am fi purtati " Pe Scut" de Neamul nostru Biruitor !!
Ce altceva ma poate interesa??!!

Ma bucur ca vreti sa ramaneti sub scut pana la biruinta neamului nostru, cum voi ramane si eu, dar tare am teama ca neamul despre care vorbim nu mai exista decat in istorie, iar dovada este ca tara noastra este condusa de minoritatile straine.

Cu sarutari de manurii Distinselor Doamne !
si cu aceleasi sincere considerente respectoase Dumneavoastra
petru borodi/Cluj
P.S. AS dori sa stiu daca cumva il stiti pe Vasile Bouleanu, as vtrea sa stiu in ce ape se scalda , cat este de basisto-bochist sau/si comunistoid?
pare-mi-se ca-i in Cicago(?!)Banuesc ca-i cam jido mason(??!!)

Am schimbat cateva E-mailuri cu Vasile Bouleanu din Chicago si am vazut ca a raspandit unele materiale pe care i le-am trimis, dar de un timp de vreme, mai ales dupa ce am aparut pe Youtube cu lovitura data sionismului, nu mi-a mai scris. Probabil ca face politica pentru interese personale nu nationale si atunci n'are rost ca eu sa-mi pierd timpul cu el.

Cu multa stima si respect,
C.Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928