Ioan Petre Culianu si Drumul Invingatorilor

Subject:Re: NEWSLETTER - Drumul Invingatorilor
Date:5/21/2011 12:11:12 P.M. Eastern Daylight Time
From:Send IM to: DACIA LANDACIALAN@aol.com
To:webmaster@drumulinvingatorilor.ro
Sent from the Internet (Details)

Buna Ziua!
Stimati domni, nu va suparati, dar nu ma intereseaza persoana si lucrarile judeo-masono-crestine scrise de Ioan Petre Culianu, un fost periculos agent al securitatii comuniste si al cercurilor sioniste. Acest individ pe care dvs. il numiti “mare istoric,scriitor si eseist” si “mare specialist contemporan in istoria crestinismului” a avut misiunea sa monitorizeze activitatea anti-comunistilor si nationalistilor romani din exil, inclusive a Garzii de Fier, si sa predea informatiile obtiunute, securitatii si cercurilor sioniste, de aceai s-a atasat de Mircea Eliade, un fost “adept” al Garzii de Fier. O ruda a lui Culianu, este mare maistru Masonic in Pennsylvania,care vrea sa cucereasca mintea umana prin magie neagra, amanta lui a fost jidauca sadea, iar prietenii lui au fost jidani ori agenti ai sionismului. Nici Mircea Eliade, n’a fost mai breaz, cu toate ca este considerat o somitate, pentru volumele care le-a scris despre istoria religilor si a mostenirii judace a crestinismului. Din informatiile pe care le am, el ar fi fost jidan la origine, nascut in Focsani si a fost infiltrate in Garda de Fier, la cererea cercurilor judeo-masonice din Romania, cum a fost si Mihai Stelescu, dar fiind depistat si-a meritat soarta. Tare am teama ca nici Culianu n-a fost roman get-beget. Mircea Eliade a fost casatorit cu o jidauca sadea din Romania, a carei sora era casatorita cu o mare scula din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman. Casa lui Eliade din Chicago devenise un viespar al agenturii securisto-sioniste, iar cartea sa “La tiganici” este o dovada ca el a iubit aceasta natie spurcata si parazitara, nu pe romani ori romance.

In incheiere doresc sa va spun ca sunt interest sa citesc istoria adevarata a rasei, natiei si tarii noastre, scrisa de revezionisti ai istoriei, in rest nu ma intereseaza falsificatorii istoriei ori lucrarile celor care subjuga poporul roman intereselor diabolice ale crestinismului care-si trage radacina din sinagoga satanei.

Cu stima,
Dr.Constantin Burlacu

In a message dated 5/20/2011 11:18:04 P.M. Eastern Daylight Time, webmaster@drumulinvingatorilor.ro writes:

Bună ziua!

Pentru a nu uita că azi se împlinesc 20 de ani de la asasinarea lui Ioan Petru Culianu (detalii biografice), vă aducem în atenție câteva dintre lucrările acestui mare istoric, scriitor și eseist român, ale cărui studii i-au asigurat recunoașterea ca unul dintre marii specialiști contemporani în istoria creștinismului, în gândirea Renașterii și în istoria magiei:

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928