Intrebari si raspunsuri






Dr.Constantin Burlacu

In a message dated 4/3/2011 3:56:28 A.M. Eastern Daylight Time, contact@nationalisti.ro writes:

Buna ziua,

Ma numesc Marius Tranca. Vin din partea lui Auckland. Am o oarecare notorietate nu tocmai buna in tara; mizerabilii au reusit sa ma condamne la inchisoare cu executare acum cativa ani pentru OUG 31/2002 .. respectv art.317 C.P..
Acum as vrea sa trec direct la subiect... Am vazut blogul dvs. plus clipul de pe youtube.com. In consecinta as vrea sa va pun niste intrebari daca doriti cu privire la Liga Apararii Nationale si Noua Dreapta nu pentru mine pt ca eu stiu mersul insa cu acordul dvs bineinteles, as vrea sa pun materialul pe www.nationalisti.ro pentru a putea sa trezim tineretul la realitate si sa nu mai pice in ghearele lui Ionesecu.

Buna Ziua,

Am auzit de dvs si despre necazul prin care ati trecut. Daca nu ma insel,am incercat sa intru in contact cu dvs. trimitandu-va mai demult un E-mail, de la care n'am mai primit raspuns, probabil s-o fi pierdut pe drum. In baza OUG 31/2002 cu care ati avut probleme, mi-a fost arestata si interzisa cartea mea "Istoria Moldovei". Autoritatile romane mi-au intocmit dosar de condamnare, dar printr-o adresa primita de la Inalta Curte de Apel din Bucuresti, am fost informat ca a incetat urmarirea mea penala, iar cele circa 2000 de bucati ale cartii mele, au fost transferate de la Parchetul din Timisoara la Casa Patrimoniului National din Arad.
In ce priveste intrebarile pe care mi le-ati pus va raspund dupa cum urmeaza:

Iata intrebarile:... si raspunsul.

1. Puteti sa ne spuneti putin pentru inceput despre trecutul
dumneavoastra si cine sunteti? Multi nu stiu. (intrebare optionala,insa daca doriti sa o faceti, va rog sa o faceti mai pe larg)
Despre trecutul meu sunt multe de spus. Asi putea sa scriu un roman pe aceasta teama, dar problema este alta si anume. Atunci cand, povestesc despre suferintele pe care le-am indurat din cauza imperiului diabolic sionisto-comunist, unii se bucura in prostie, iar daca vorbesc despre faptele mele contra acestui imperiu satanic, altii zic ca ma laud. Deci oricat asi incerca sa spun adevarul si sa informez opinia publica, trebuie sa se gaseasca cineva sa aiba ceva negativ de comentat. Dar indiferent ce vor incerca sa spuna unii si altii, adevarul este ca eu, Constantin Burlacu, sunt nationalist si ma trag din familie de nationalisti (cuzisti si legionari), iar daca a fi nationalist inseama de fapt a fi fascist,precum si anti-sionist, anti-jidan, anti-mason, anti-monarhist,anti-comunist, anti-crestin si anti-globalist sa stiti ca nu-mi este teama sa spun ca sunt. Iar faptele mele sunt marturia si dovada.

2. Cum vedeti Romania in prezent?

Avand in vedere situatia actual in care se afla tara noastra nici nu cred ca mai exista Romania romanilor ca sa mai pot vorbi despre asa ceva. In prezent Romania este o colonie de munca fortata a jidanilor, ungurilor, tiganilor si a altor etnii straine, iar romanii sunt cetateni de categoria a doua in propria lor tara, un fel de goimi in termen biblic, adica animale de munca pentru jidani si alti paraziti ai umanitatii. Si totusi problema grava nu o reprezinta acesti venetici straini, care in mai putin de 48 de ore problema cu ei poate fi rezolvata, ci problema grava sunt insusi romanii. Romanii sunt invatati sa traga in jug, iar atunci cand, cineva incearca sa le ia acest jug de dupa cap si sa le indice calea cea adevarata, dreapta si luminoasa, calea libertatii si demnitatii umane, traiesc cu impresia ca vrei sa le faci rau si in loc sa se uneasca in jurul celui care le deschide ochii, ei incearca sa-i dea in cap tot acestuia, nu celor care le-a pus jugul dupa cap si-i inrobesc. Deci lupta trebuie dusa mai intai cu romanii, si dupa ce ei au o educatie nationala sanatoasa, jidanii si ceilalti venetici dispar inainte de a primi riposta cuvenita.

3. Unde se va ajunge intr-un final cu nationalistii avand in vedere legile aspre?

Da, legile din Romania sunt foarte aspre, dar nu cu etniile straine, cum de fapt ar trebui sa fie, ci cu majoritatea populatiei, adica cu romanii.Dar legi aspre au mai fost si in trecut contra romanilor,spre exemplu, in timpul unor ocupatii straine, a fanariotilor, monarhiei, judeo-bolsevismului, comunismului si chiar a taranistilor si liberalilor,dar este stiut ca nevoia schimba legea si atunci si aceste legi ale mostenirii judaice de astazi din Romania, vor fi schimbate, pentru ca se stie ca orice inceput are si un sfarsit, iar sfarsitul acestor legi diabolice este foarte aproape, chiar mai aprope decat cred dusmanii umanitatii. Acestia se asteapta la izbucnirea unui surprize neplacuta, de aceia sa nu credeti ca dorm prea linistiti pe perna, ci au deja cosmaruri si halucinatii urate pe masura raului pe care l-au facut poporului nostru si altor popoare. Timpul este inca vitreg cu nationalistii autentici, dar ei vor reveni si vor fi mai multi si mai puternici decat au fost in trecut, iar biruinta in final va fi a nationalismului, nu a internationalismului de sorginte sionisto-iudaica.

4. Care este clica mafiota ce controleaza Romania?

Clica mafiota cea mai puternica care controleaza astazi Romania este a elitei suprematiei sioniste, apoi urmeaza ungurii, tiganii si restul etnilor straine. Toti acestia jefuiesc Romania in stil mafiot. Iar asa zisele partide de guvernamant ori opozitie nu sunt altceva decat niste sindicate ale acestei clici mafiote care se prefac de ochii lumii ca apara interesele poporului roman.Un rol importat in aceasta clica mafiota i-l joaca preotii, calugarii si masonii, care sunt ca o garantie “spirituala si morala” ca nimic nu i se va intampla unui mafiot daca v-a face o cruce mare si v-a da Cezarului ce-i a Cezarului, iar lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu. Leacul pentru aceasta clica mafiota nu poate fi decat Excadronul Mortii, Echipa Mortii, Echipa Fulger si alte organizatii paramilitare nationaliste si ultranationaliste, care vor reinvia foara doar si poate.

5. Dupa parerea dumneavoastra credeti ca exista sanse in tara sa se legalizeze ceva fara sa fie de partea sistemului mafiot?

Da, este posibil sa se legalizeze orice, fara sa depinda cu ceva de sistemul actual mafiot, daca exista putina vointa din partea poporului roman si mai cu seama a nationalistilor. Aveti exemplul comunismului care tinea totul sub controlul lui si uite ca comunismul cat a fost de puternic in fata revoltelor populare n’a mai putut face fata si s-a prabusit ca si cum n’ar fi fost. Un alt exemplu sunt revolutiile recente din tarile arabe contra dictatorilor si agentilor Israelului, care cad unul cate unul, fara ca sistemul din care au facut parte sa poata opri cu ceva vointa acestor popoare rasculate. Nici chiar Mossadul ori CIA, nu s-au astepta la asa lovitura, care a venit ca o vijele ce a maturat si matura totul din calea ei. Poate n-o sa credeti, dar tot astfel se va intampla in curand in Europa cu ultimele ramasite sionisto-comunisto-socialiste mai ales ca chestiunea cu Uniunea Europeana si NATO este o momeala a globalismului sionist din care numai fraerii au muscat.

6. Noua Dreapta este legala. Ce parere aveti de ea? Va rugam
argumentati cu dovezi clare pentru cei ce nu cred.

Noua Deapta este o organizatie cu cantec. Cand a fost infiintata de Av. Vasile Rosu din Bucuresti si alti cativa nationalisti a fost la inceput o organizatie serioasa. Multi mi-au reprosat ca-i de fapt o copie a publicatiei “The New Right” a Ligii Apararii Nationale din Statele Unite,care a aparut prima data in 1985, ca o publicatie nationalista si de lupta contra comunismului si colaboratorilor lui. Fiind in legatura cu conducerea Noii Drepte din Romania,am fost informat ca, s-au facut puternice presiuni din partea SRI-lui si a procuraturii asupra acestei organizatii, incat mai toti din conducerea ei au fost fortati sa-si dea demisia. SRI-ul dorea ca aceasta organizatie sa fie ca si restul organizatiilor cum este PRM-ul, Fundatia George Manu, Gruparea Serban Suru, Partidul Pentru Patrie si altele pe placul sionismului international, nu a unui nationalism authentic si luminat cum doream de fapt eu. De teama ca nu cumva nationalistii se se organizeze in secret, fara controlul SRI-lui, l-au inventat pe Tudor Ionescu ca mare nationalist de dreapta, iar aceasta organizatie a inceput sa se manifeste mai cu seama pe linie legionara, desi din cate sunt informat legile din Romania considera Miscarea Legionara in afara legii. Deci daca eu, ori dvs. ori Grigore Oprita, ori Andrei Molnar ori alt nationalist se manifesta pe taram nationalist, imediat se ivesc probleme cu autoritatile romane, iar daca Tudor Ionescu si gasca lui, formata in mare parte de membrii etniilor straine cu pretentii de nationalisti romani fac salutul fascist, au uniforme formate din camasi verzi, si practica simboluri interzise de legile mostenirii iudaice din Romania nu li se intampla niciodata nimic, din contra poate primesc si ceva premii pentru actiunile lor de nuanta legionara. Ca orice roman patriot si bun, am trecut cu vedera peste faptul ca Tudor Ionescu pretinde ca este fondatorul Noii Drepte si nu altii inaintea lui,ori ca ce face el serveste interesele religiei judeo-crestine, nu a cauzei nationale, am incercat sa-l contactez, dar am primit un raspuns negativ. El mi-a spus clar de la bun inceput sa nu ma astept din partea lui si a Noii Drepte la actiuni contra evreilor de vreme ce mentorul lor este un evreu. Din aceste motive si mai cu seama pentru slugarnicia Noii Drepte fata de religia judeo-crestina am intrat intr-un mare conflict cu Tudor Ionescu si cu alti lideri de filiale din tara, in majoritatea cazurilor de alta etnie decat romani get-beget. Fiind la cheremul SRI-lui si al agenturii straine, Noua Dreapta n’a reusit pana in prezent sa aiba un singur deputat ori senator in Parlamentrul Romaniei. Si atunci, pentru ce mai exista doar de a-i tine sub control pe tinerii dornici sa lupte pentru cauza nationala a Neamului si Tarii ?

7. Noua Dreapta vrea sa creeze Partidul Nationalist. Cum vedeti lucrul acesta?

Noua Dreapta din Romania umbla dupa cai morti sa le ia potcoavele, nu sa creeze ceva in binele rasei,natiei si tarii noastre. Ca sa creezi un Partid Nationalist trebuie mai intai sa fii nationalist, sa fi fost nascut cu acest dar de la Dumnezeu si sa-l ai in sange. Eu cred ca Tudor Ionescu si sfatuitorii lui, vor mai degraba sa compromita nationalismul, de aceia vazand ca a esuat treaba cu Noua Dreapta, care n’a facut nimic bun pana in prezent pentru interesul national isi incearca norocul cu Partidul Nationalist, crezandu-se probabil acum un A.C.Cuza, ori un Nicolae Iorga, ori un Octavian Goga, ori un Ion Antonescu, ca de C.Z.Codreanu s-a folosit degeaba pana acum. Nu stiu cine le-a bagat unora in cap idea ca daca esti crestin (orthodox,catolic ori protestant) esti nationalist de dreapta.Asta este o prostie si o tampenie pe care o intalnesti in general numai la romani. Nu poti sa fi nationalist, iar in acelasi timp sa crezi orbeste intr-o religie internationalista cum este religia crestina si sa fi frate cu toate hazanile pamantului. Un adevarat nationalist crede in credinta strabuna a mosilor si stramosilor nostri geto-daci, in divinitatea pagana si Zeul Zamolxis, in cultura si civilizatia noastra ariana, nu intr-un dumnezeu abrahamitic si legendele jidanesti de adormit naivi din biblie. Inteleg ca in perioada cand romanii n’au avut posibilitatea de a se informa, iar dreptul lor ca crestini la informare era limitat si chiar interzis de legile cabaliei crestine care impuneau formula cu “crede si nu cerceta”, dar acum cand au rasuflat atatea adevaruri despre religia judeo-crestina, este o aberatie si ironie sa mai crezi in dumnezeii, sfintii, arhanghelii si ingerii inventati de iudaism pentru a pune omenirea sub dominatia si sclavia jidanilor. Oare este atat de greu sa arunci o privire asupra tarilor crestine si sa constati ca toate sunt la cheremul jidanilor tocmai datorita religiei crestine care-si trage radacina din sinagoga satanei ?! Multi ani am crezut ca “Protocoalele Inteleptilor Sionului” sunt atentice, ca pe parcurs sa-mi dau seama ca ele au fost modificate in asa fel de ortodocsii rusi Nilus si Butmi, ca sa fie favorabile crestinismului. Si ce au inteles s-au ridicat cu ceva crestinii contra tiraniei si hidoasei cotropiri jidanesti ? Nici vorba ! Dimpotriva s-au lasat alcolizati de jidani in bodegele lor, unde isi lasa pe camata munca de o viata. Crestinii avand creierii spalati de dogma crestina care-si trage radacina din sinagoga satanei,nici nu si-au dat seama cum au ajuns sclavii jidanilor, ori goimi in termen biblic, adica animale de munca pentru jidani. Apoi avand in vedere ca jidanii au fost raspanditi in intreaga lume si urmaresc dominarea si subjugarea intregii omeniri, este imposibil ca planurile autentice ale jidanilor din “Protocoale” sa se fi limitat doar la distrugerea lumii crestine pe care au creat-o cu mare greutate si prin viclesuguri stiute numai de ei,ori a monarhilor europene, cu ajutorul carora au asuprit si exploatat sangeros tarile crestine. Puterea jidanilor nu consta in faptul ca ei sunt “poporul ales al lui Dumnezeu”, care este o aberatie si minciuna groteasca, ci in faptul ca crestinii sunt robii lor. Jidanii ii aspuresc si exploateaza pe crestini dupa bunul lor plac , iar culmea ironiei, crestinii cred ca acceptand jugul robiei dupa cap, fac voia lui Isus Cristos si vor ajunge in imparatia lui Dumnezeu. In concluzie ca sa fi ori sa devi nationalist si sa creezi un Partid Nationalist, trebuie sa te intorci la radacina nationala, care este baza rasei, natiei si tarii noastre. Apoi trebuie sa incepi cu revizuirea istoriei si sa arunci la cosul de gunoi tot ce a fost falsifictat de-a lungul timpului de catre etniile straine care au dat busna pe la noi, neinvitate si nedorite de nimeni.Ori ma indoisc ca Partidul Nationalist pe care intentioneaza sa-l fondeze Tudur Ionescu si ai lui, opteaza pentru traditiile si obiceiurile mostenirii pagane ale inaintasilor nostrii, pentru Cultul Soarelui ori pentru revenirea la denumirea tarii noastre de DACIA. Bine ar fi, si m-asi bucura pentru aceasta din tot sufletul, dar eu cred ca Tudor Ionescu si cei care se ascund in spatele lui vor ramane pe mai departe credinciosi religiei sataniste judeo-crestine, iar nationalismul lor va fi tot atat de fals cum a fost si noua lor dreapta.

8. Se va putea legaliza cumva/candva Liga Apararii Nationale sau altceva de acest gen? (Daca nu sau este dificil va rog precizati motivele.)

Atata timp cat Liga Apararii Nationale opteaza pentru binele, prosperitatea si fericirea Natiunii Romane nu vad nici un motiv logic de ce nu ar fi legalizata in Romania. Cum adica este inregistrata legal in Statele Unite la Departamentul de Stat si de Justitie si activeaza legal de peste 25 ani si nu poate fi legalizata in Romania ?! Personal n’am facut inca nici o cerere de inregistrarea legala in Romania a Ligii Apararii Nationale, iar respingerea Ligii Apararii Nationale de catre autoritatile romane, ar fi o dovada clara ca in Romania nu exista democratie, libertate si nici un respect pentru dreptul liber la exprimare, ci o dictatura ascunsa care fara doar si poate, va provoca un scandal international pe aceasta tema.Eu sunt un patriot nationalist, un luptator pentru libertate si daca am avut curajul sa lupt pentru zdrobirea Imperiului Diabolic Comunist, sa nu creda cumva fosilele sionisto-comuniste ca ma voi opri aici, ci lupta continua pana la victoria finala. Prin urmare, sa fie clar ca Buna Ziua, ca eu nu voi avea liniste si pace, pana cand Romania nu va fi a romanilor si numai a romanilor de la Nistru si pan’ la Tisa, iar adevarul istoric si demnitatea nationala nu vor fi restabilite.

9. Ce parere aveti despre restul miscarilor in afara de Noua Dreapta precum Miscarea Legionara si Partidul Pentru Patrie?

Eu sunt un vis al Garzii de Fier, iar cand vine vorba despre Miscarea Legionara, mai ales despre partea ei politica nationalista, creste inima in mine de bucurie si-mi place sa vorbesc cu mare admiratie despre trecutul ei de lupta contra intunericului satanic judeo-masono-comunist. Unii de frica ori din lasitate inceraca sa-i diminueze acest prestigiu si faima nationala, reducand-o doar la o secta crestina ca a pocaitilor.Aici ma refer mai cu seama la cei de la Fundatia George Manu, care in revista lor Permanente, nu inceteaza sa vorbeasca despre cultura, legendele si traditiile jidanesti din biblie, despre jidanul Isus Cristoas, despre arhangheli si ingeri jidani, despre Maica Domnului, care n’a fost niciodata botezata crestina, ci a ramas o jidauca habotnica si alte absurditati si inchipuiri bizare judeo-crestine. Deci pe de o parte nu ne convine de legile mostenirii judaice impuse in Romania, care interzice Miscarea Legionara si alte organizatii nationaliste de dreapta, iar pe de alta parte ne ducem din punct de vedere crestin ca niste melusei blanzi in gura lupului, adica tot la jidani. Asta este o prostie din cale afara. Le-am urmarit declaratiile multor fosti detinuti politici legionari de pe YouTube si te simti total revoltat impotriva suferintelor si chinurilor prin care au trecut in perioada dictaturii judeo-comuniste, dar se pare ca muti dintre ei n’au invatat nimic de la viata, de la experienta prin care au trecut, daca-ti vorbesc de asa-zisa “spiritualitate si morala crestina”.Hai sa fim seriosi! In primul rand, orice crestin este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Isus (omul de sus de pe magar) in care cred crestinii, a fost jidan sadea si a crezut in dumnezeul abrahamitic Yahova. Apoi moralitatea crestina biblica, consta in faptul ca tatal isi regula fiicele; sa nu prea-curvesti, adica sa curvesti dar nu chiar atat de tare ca Avram, ori David, ori Solomon care a avut sute de amante; sa-ti ucizi fratele pentru avere; sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului; sa-ti iubesti dusmanii si sa te lepezi pana si de parintii care te-au facut, daca vrei sa faci voia lui Isus Cristos si sa-l urmezi cu adevarat. Nu sunt toate acestea specificate clar in biblie ? Si atunci de ce umbla unii legionari cu aceasta depravare, dezmat si perversitate, considerate de naivi “spiritualiate si morala” crestina ?! Sa nu stie ei oare ca, rasa,natia si tara noastra au o vechime mult mai mare in istorie decat rasa semita a jidanilor si ca noi am fost facuti din alt aluat si de catre alti dumnezei decat cei abrahamitici ai jidanilor ? Sa nu fi auzit ei de spiritualitatea si demnitatea nationala ?! Unii isi justifica credinta in Cristos, ca o razbunare pentru ca acesta ar fi fost ucis de jidani. Dar aceasta nu-i deloc adevara, ci este o minciuna prin care te determina sa cazi in mreaja mitului creat in jurul jidanului Isus Cristos. Isus Cristos a fost condamnat si ucis de Imperiul Roman, nu de jidani. Jidanii n’aveau nici o putere atunci, iar Imperiul Roman putea sa-i rastigneasca pe toti jidanii pe cruce fara ca acestia sa poata opune vreo rezistenta impotriva colosalului Imperiu Roman. Nici povestea ca Isus a fost tradat de fratelui lui Juda,nu-i adevarata. Doar vorba merge ca Juda l-a tradat pe Isus pentru 30 de arginti, cand in realitate Isus i-a cerut lui Juda, cel mai de incredere om al sau sa-l tradeze pentru a fi rastignit pe crucea pagana si-i plange lumea de mila. Si povestea cu invierea si inaltarea lui la cer, este cusuta cu ata alba. Dupa ce a fost coborat de pe cruce si pus in mormant, a fost furat din acel mormant de discipolii lui si pus in alt mormant, a carui oseminte ar fi fost descoperite nu de mult in Israel.Nu exista nici o dovada stiintifica precum ca el a inviat, iar trupul lui format din carne si oase s-a inaltat la cer, fara ajutorul unor mecanisme de inalta technologie, iar despe OZN-uri nu se vorbea pe atunci.Crestinii si mai cu seama ortodocsii si catolicii fac o cruce mare cand merg la biserica ori cand trec pe langa un locas crestin, ori chiar in casa lor, dar fara sa-si dea seama ca crucea este de fapt un simbol religios pagan, iar Isus si ceilalti jidani, n’au avut niciodata, dar niciodata, ca simbol religios crucea si pana si Jidanii pentru Isus, au ca simbol Steaua lui David nu crucea pagana, dar cu oamenii neinformati si neducumentati este greu sa vorbeste despre toate acestea, de aceia jidanii ii pun foarte repede la punct pe crestini, pentru ca ei, joaca o carte jidaneasca. Revenind la Miscarea Legionara, este greu ca ea sa mai aiba astazi vre-un succes daca a ramas la mentalitatea de acum 70 de ani si mai cu seama daca continua sa creada in religia judeo-crestina si monarhie, care de fapt au tradat nu numai Miscarea Legionara, ci intreaga Natiunea Romana si pe toti nationalistii romani. Apoi la drept vorbind, daca exista Biserica Ortodoxa Romana, care se ocupa cu propagarea culturii si traditiile mostenirii judaice din biblie, la ce mai este nevoie de Miscarea Legionara sa faca acelasi lucru ? Miscarea Legionara, ar trebui sa fie o miscare strict politica care sa apere interesele cauzei nationale ale rasei,natiei si tarii noastre, care nu exista doar de la Isus Cristos incoace, ci au mii si zeci de ani vechime. A te invarti ca o curca beata in jurul bisericii crestine, n-o sa rezolvi niciodata problemele nationale culturale, economice,sociale, militare ori de alta natura de interes nationala,ci vei fi pe veci sclavul unui fals dumnezeu, unei false religii. Este adevarat ca unii legionari sunt pe faza cand eu vorbesc despre toate acestea si sunt constienti ca Miscarea Legionara nu trebuie sa se limiteze doar de a face niste parastase pentru pomenirea mortilor, ori de a se aduna an de an pe locurile unde au fost ucisi eroii si martirii legionari, ci prin actiuni politice si fapte pentru salvarea cauzei nationale.S-a remarcat destul de bine in aceasta privinta gruparea legionara a lui Florea Nicador Codreanu din Bucuresti si gruparea legionara a lui Mihai Popa din Iasi. In ce priveste Partidul Pentru Patrie, daca se vrea legionar ar trebui corect sa se numeasca Partidul Totul Pentru Patrie cum a fost istoric si de drept. Pentru Patrie eu cred ca vine mai degrada de la postul de radio al regimului dictaturii comuniste “Pentru Patrie”, care facea propaganda pentru strainatate si spre surprindera mea si a multora redactor-sef era legionarul Radu Gyr, pe numele adevaratr Radu Dumitrescu. Pentru moment este bine ca sunt mai multe grupari nationaliste de dreapta in Romania, dar ar fi bine ca toate acestea sa se uneasca intr-un singur partid, ori miscare, ori liga, ori in ceva nou, dar care sa se ocupe in mod serios de politica, de interesul national.

10. Ultima intrebare si la care insistam sa raspundeti pe intelesul tuturor. Ce poate face un nationalist pentru a lupta si a da randamnet in acest moment?

Un nationalist, indiferent ca-i tanar ori batran, trebuie mai intai de toate sa se informeze si documenteze bine, cu alte cuvinte sa-si faca o educatie nationala sanatoasa. Se stie ca un om bine informat conduce jocul si ca, numai cine lupta poate castiga marea batalie. Ori nu te poti prezenta in fata opinei publice sa spui ca esti impotriva raului ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numiti judei, israeliti, ori kazari, dar crezi in dumnezeul lor abrahamitic, cum a procedat tanarul Florin Dobrescu intr-o emisiune la antena 2Tv. Apoi in politica nu merge sa te joci ca la rosa si neagra, ci trebuie in primul rand sa dai dovada de seriozitate,de fapte si ca ideile si ideologile care le impartasesti sunt de nuanta strict nationala, nu de import, care au menirea sa te faca scalvul lor. Domnul Nostru (Our Lord) Mihai Eminescu a avut perfecata dreptate cand a spus “Cine-au indragit strainii/Manca-i-ar inima cainii,/ Manca-i-ar casa pustia/ Si neamul nemernicia!” ori ‘Religia – o frază de dânÅŸii inventată/Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,/Căci de-ar lipsi din inimi speranÅ£a de răsplată,/După ce-amar muncirăţi mizeri viaÅ£a toată,/AÅ£i mai purta osânda ca vita de la plug?” Dar cati dintre romani l-au studiat si inteles pe Eminescu? Ori cati dintre romani stiu ca noi ne tragem dintr-un neam mare si nobil, neamul traco-geto-dacic ? Cati dintre romani isi dau seama ca noi apartinem unei mari civilizatii si culturi europene si ca am fost cei mai intelepti, cinstiti si viteji dintre toti tracii ? Cati dintre romani cunosc trecutul nostru de glorie ? Cati dintre romani stiu ca noi am avut o credinta sacra in Dumnezeu si divinitate, iar acum din prostie si tampenie romanii se inchina la dumnezeii abrahamitici ai jidanilor, impusi de fortele oculte, prin teroare si crima in tara noastra ? In fine, sunt multe de spus, dar avand in vedere ca tara este plina de hoti si tradatori si mai cu seama de preoti crestini turnatori, ca lupta unui nationalist sa dea randament, trebuie sa actioneze in secret si numai in secret, iar dupa ce este sigur si stapan pe situatie, poate duce lupta in mod deschis, cu cartile pe fata. Cu alte cuvinte ca un nationalist sa aiba credibilitate, trebuie sa aiba un character sanatos si puternic, sa fie foarte vigilent si versat, incat sa nu poata nimeni sa-l dea la intors. Iar cine nu este suficient de pregatit si darz sa mearga pe aceasta cale este bine sa nu se aventurieze, pentru ca nu numai lui isi face rau, ci cauzei nationale.Nationalismul trebuie sa fie format din oameni dintr-o bucata, oameni care stiu ce vor si pentru ce lupta si gata de orice sacrificii pentru DumneZEU, Neam si Tara. Si eu cred ca sunt destui romani capabili sa treaca la actiune pentru adevar, dreptate si libertatea rasei, natiei si tarii noastre, dar nu-si dau seama ca, calauza pe care ei o asteapta este chiar in subconstientul lor si nu trebuie sa faca altceva decat s-o trezeasca din adormire si atunci situatia se va schimba radical.

Nota mea: Daca nu doriti sa raspundeti la intrebarile de mai sus nu este problema, insa am gandit ca sunt esentiale pentru a face lumea sa-si dea seama de multe lucruri. Daca nu puteti sa ne ajutati cu prezenta, macar din SUA... virtual.
Interviul va aparea pe www.nationalisti.ro daca raspundeti la
intrebari. Totodata numele dvs va fi publicat doar daca la prima
intrebare precizati.
Daca doriti totusi sa dati raspunurile pentru luminarea mintii
tineretului iar eu nu am precizat ceva va rog sa completati.

Va multumesc.
Cu respect,
Marius Tranca. 14!
--
Cu stima,
Echipa www.nationalisti.ro

P.S. In speranta ca v-am dat raspunsul asteptat si ca lumea va intelege lucruri care pana acum nu le-a inteles pentru ca mai toti politicienii, cu mici exceptii, au evitat sa spuna lucrurile pe nume, va doresc mult succes in lupta pentru o Romanie Mare, libera, suverana si independenta, de la Nistru pan’la Tisa si a Romanilor si numai a Romanilor. Numele meu puteti sa-l publicati fara grija, caci eu raspund de tot ce v-am spus si nu fug de justitie.
Cu multa stima,
Dr.Constantin Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928