LEGIONARII DIN PPP STAU COT-LA-COT CU JIDANII SI CELELALTE ETNII STRAINE CARE DEZMEMBREAZA, DISTRUG SI JEFUIESC ROMANIA.

Subject:“Miscarea Legionara—Mostenire sau Blestem ?”

Date:3/27/2011 11:10:52 P.M. Eastern Daylight Time

From:DACIALAN@aol.com

To:buciumul@yahoo.com

CC:florin.dobrescu.13@gmail.com

Sent from the Internet (Details)

Scrisoare Deschisa

Stimate Domnule Florin Dobrescu,

Am vazut ca ati participat la emisiunea “Nimic important” de la antena 2 Tv,care a avut ca subiect “Miscarea Legionara—Mostenire sau Blestem ?” http://www.youtube.com/watch?v=Tooxo7CAlFw M-am bucurat pentru aceasta, insa sunt foarte nemultumit de faptul, ca desi D-l Lucian Mandruta, v-a oferit in repetate randuri prilejul sa-i atacati ori contraatacati pe dusmanii Nationalismului si ai Miscarii Legionare,ati ratat aceasta ocazie si v-ati limitat de a vorbi despre niste lucruri fara insemnatate, cu care ati incercat sa-i periati pe jidani, ori mai pe intelesul tuturor sa-i lingeti in fund. Mai mult, in loc sa-i criticati, atacati si condamnati pe jidani, pentru ca inaintea celui de-al doilea razboi mondial au acaparat in mainele lor in proportie de 75% bogatiile tarii noastre si au asuprit si exploatat sangeros poporul roman, apoi ne-a adus tirania comunista pe capul noastru,dvs. v-ati legat tam-nesam de cuzisti pe care i-ati numit “agresivi” si “extremisti”, de Maresalul Ion Antonescu pe care l-ati numit “tiran” si “dictator” precum si de Armata Romana pe care ati numit-o “terorista” si “criminala”. De ce ?

L-ati vazut pe jidanul Aurel Vainer, cu toate ca stie bine ce s-a intamplat in Romania, sa-i critice, atace si condamne pe jidanii rasposabili de crime, genocid si holocaust rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, comise sub regimul dictaturii judeo-comuniste ??? Nicivorba!!! Este bine cunoscut faptul ca, sionistii au comis cele mai teribile acte de terorism si asasinate din lume, iar Vainer sustine cu nerusinare ca sionistii nu sunt la extrema. Si atunci, de unde si pana unde, atata ura si invidie in dvs. contra cuzistilor, care au fost cei mai ultra-nationalisti romani, ori a eroului si martirului national roman,Maresalul Ion Antonescu ? Vainer a negat pana si fapul ca majoritatea fostilor membrii ai partidului comunist inainte de 1944, au fost de origine jidaneasca. Si culmea ironiei, a dat vina pe legionari ca au ingrosat randurile partidului comunist dupa 1944. Si cum este de o obraznicie si nerusinare rar intalnita, nu-i exclus sa-i acuze maine pe legionari, ca au comis acele crime oribile contra poporului roman in timpul regimului dictaturii judeo-comuniste. Revenind la Corneliu Zelea Codreanu, adevarul este ca, a fost botezat de Prof.A.C.Cuza, a fost educat in spirtit nationalist la scoala cuzista, a fost cununat de Prof.A.C.Cuza cu SVASTICA pe cap, iar Maresalul Ion Antonescu, a fost un mare adept al cuzistilor si legionarilor, nu un “tiran” si “dictator” cum aiuriti dvs. si altii de teapa dvs.

Din cate am inteles,sunteti moldovean la origine de prin partile Bacaului. Ei bine, in perioada guvernarii regimului militaro-fascist al Maresalului Ion Antonescu, in judetul Bacau, era sef, cuzistul I.V.Emilian, care a refuzat sa execute ordinele Maresalului de a-i aresta, persecuta ori ucide pe legionarii revoltati contra Armatei,Statului si Natiunii Romane. Si atunci, cum indrazniti sa spuneti ca bunicul dvs. originar din judetul Bacau, a fost arestat si a suferit sub Maresalul Ion Antonescu ?! Probabil bunicul dvs. n’a fost legionar autentic, ci simist, secta care n’are nimic comun cu Miscarea Legionara si Garda de Fier infiintate de Corneliu Zelea Codreanu. Va spun aceasta pentru ca, adevaratii legionari nu s-au luat dupa dementa lui Horia Sima, agentul sionismului international si al camarilei regale, de a se lupta cu Armata Romana cu scopul de a sabota razboiul care se pregatea pentru reintragirea Neamului si a Patriei noastre, precum si pentru zdrobirea Imperiului Diabolic Comunist. Din contra, adevaratii legionari, ma refer la cei codrenisti, s-au inrolat in Armata Romana si au plecat voluntari pe frontul de est, pentru ca interesele nationale ale Natiuniei si Patriei noastre,au fost mult mai importante decat Miscarea Legionara, o organizatie nationalista ca multe altele.Nu va suparati dar bunicul dvs. fiind fidel lui Horia Sima, nu Natiunii si Patriei,prin faptul ca a fost arestat pentru incercarea de lovitura de stat, si-a platit pacatele.Ziceti ca, Maresalul Ion Antonescu n’a avut nici o legitimitate ca sef al Statului si al Armatei, dar ce legitimitate a avut Horia Sima, l-a ales pe el poporul roman ca vice-premier ? Marea vina a Maresalului Ion Antonescu a fost ca, n’a pus mana pe Horia Sima si Iuliu Maniu si sa dea cu ei de pamant sa le sara din cap, toti aburii tradarii nationale, ci s-a razbunat pentru actiunea criminala a lui Horia Sima, pe niste tineri inocenti legionari, care nici nu stiau bine ce inseamna de fapt Miscarea Legionara si Garda de Fier.

Am observat ca sunteti foarte tanar si nu stiu de unde ati aflat dvs. despre “crimele” comise de legionari ori “extremistii” cuzisti, pe care ati incercat sa le justificati intr-un fel sau altul, dar nu stiti si n’ati vorbit nimic despre abuzurile, violenta, teroarea si crimele comise de judeo-comunisti contra poporului roman sub regimul communist, in care v-ati nascut si care nu se limiteaza la cateva zeci de victime, ci la cateva sute de mii de oameni inocenti. De ce n’ati vrut sa-l contraziceti pe Vainer si v-ati lasat impins cu atata usurinta de acesta, pe panta care a vrut el si nu l-ati pus la punct de a raspunde pentru crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de judeo-comunisti contra Natiunii Noastre,pacii si umanitatii?

Am vazut cum veneticul asta de Vainer se lafaia in fotoliu si va vorbea de sus ca si cum nu-i pasa de raul, jaful si crimele pe care jidanii lui, le-au comis, iar dvs. de multe ori plecati capul in jos si cat erati de mare, pe atat va faceati de mic in fata acestuia. Iar cand Vainer s-a laudat ca are doua patrii – Romania si Israel—de ce nu l-ati intrebat, cum vine asta, adica el are dreptul la doua patrii, iar dvs. ca nationalist roman, n’aveti dreptul nici la o patrie, la nici un drept in tara bunicilor, strabunicilor si a mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci din care, noi, romanii ne tragem originea??? Asi fi fost curios sa aud ce ar mai fi indrugat marele parlamentar Vainer. Unde va sta mintea cand dezbateti niste probleme atat de importate si serioase ? Mai va si laudati ca sunteti reprezentatul Partidului Pentru Patrie, pe cand in realitate n’aveti nici o patrie, pentru ca patria nationalistilor romani este patria lui Vainer si a altor etnii straine.Sa stiti si dvs. ca jidanii din Romania spun, ca doar, nu-i doare gura ca patria lor este Israel si Romania, iar daca se muta din Romania in Germania spun ca patria lor este Israel si Germania, iar daca de acolo se muta in America spun ca patria lor este Israel si America s.a.m.d. Si mai indrazneste Vainer sa se laude ca in careul de la intrare in Ministerul de Externe al Romaniei, se spune “Totdeauna Fidel Patriei”, cand ei jidanii sunt fideli doar Israelului, restul tarilor prin care trec, mai cu seama a goimilor, le asupresc si exploateaza singeros in scopuri de imbogatire prin afaceri murdare si jaf.

Ca sa inteleaga mai bine lumea ce inseamna fenomenul si caracterul jidanesc, dau un citat al lui Benjamin Franklin despre jidani:

“Putina lume stie ca revolta coloniilor americane , in urma cu mai bine de 200 de ani , a fost provocata de incercarea plutocratiei iudaice ( este vorba , in special , despre marile trusturi financiare ale vremii) de a-si extinde dominatia si asupra teritoriilor din Lumea Noua. Unul dintre "Parintii" Revolutiei Americane a avertizat inca din 1787 asupra pericolului evreiesc. Iata ce spunea inteleptul Benjamin Franklin la "Adunarea Constituanta" ("Constitutional Convention") de la Philadelphia : "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington , ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare , domnilor , vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare , ei au adus atingere integritatii morale a natiunii , au distrus reteaua comerciala , s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea , au incercat sa elimine crestinismul , iar atunci cind au intimpinat rezistenta , au purces la strangularea financiara a respectivei tari.(...). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra , evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici , incit vor domina si vor devora intrega tara , iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele , si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.” Din pacate , profetia lui Benjamin Franklin s-a implinit. In mai putin de 200 de ani , previziunile batrinului om de stat american au devenit cruda realitate. Sper ca nu este cineva atit de rau-voitor incit sa-l acuze de "rasism" , "antisemitism" sau "xenofobie" pe marele ideolog al Revolutiei Americane !”, a spus avocatul Vlad Hogea, cel care a fost exclus din PRM pentru vederile lui politice nationaliste.

L-ati lasat pe Vainer sa acuze Natiunea Romana si mai cu seama pe nationalistii cuzisti si legionari, precum si Armata Romana de anti-semitism, fara sa aveti curajul sa-i dati replica cuvenita ca, anti-semiti sunt jidanii, prin faptul ca au sters Palestina de pe fata pamantului si au cea mai mare ura rasiala si criminala contra palestinenilor si a altor sute de mii de arabi ai rasei semite . Atat Cuza cat si Codreanu, precum si Antonescu, deci cuzistii, legionarii si Armata Romana, n’au intreprins actiuni contra jidanilor din motive rasiale, adica pentru ca sunt semiti, ci din motive bine intemeiate si anume, pentru ca jidanii si mai cu seama sionistii, ne’au facut cel mai mare rau de-a lungul timpului. Si acest lucru trebuia sa-l specificati clar, ca sa se stie adevarul si niciodata sa nu mai indrazneasca jidanii sa acuze pe cineva de anti-semitism inainte de a se vedea pe ei insusi. Prin urmare, legile de condamnarea si pedepsirea manifestarilor si actiunilor anti-semite trebuie sa fie valabile si pentru jidani, pentru ca jidanii sunt cei mai anti-semiti din lume si acest lucru este dovedit prin ura lor rasiala si criminala impotriva semitilor arabi. Si nu cred sub nici o forma ca, cei peste 300 de milioane de semiti arabi vor accepta vreodata ca cele cateva milioane de jidani, cati exista in lume, sa fie patronii rasei semite, cum se erijeaza jidanii.

Iar atunci cand, Vainer, a ridicat problema democratiei, de ce nu i-ati spus verde in ochi, ca el este cel mai anti-democrat, prin fapul ca, nu respecta principiile democratiei originale, care prevede ca intr-o tara majoritatea are un cuvant hotarator de spus, nu minoritatea. Se stie ca, jidanilor nu le convine de democratia originala, de aceia au inversat regulile democratiei, si vor ca minoritarii se fie stapani pe majoritari, iar orice impotrivire contra pretentiilor absurde ale minoritarilor este considerata fara nerusinare si logica, o actiune anti-democratica.

Nu numai in Romania, dar in orice tara prin care au trecut, profitand de bunatatea oamenilor, jidanii au format stat-in-stat, si au asuprit si exploatat sangeros pe toti cei care au fost toleranti si ospitalieri cu ei.Eu traiesc de peste 30 de ani in Statele Unite, care este considerata cea mai democrata tara din lume si bastionul libertatii, dar n’am auzit ca, comunitatiile etniilor de aici, care in multe cazuri sunt de ordinul zecilor de milioane cum sunt spaniolii, germanii si altii, sa-si permita sa aiba propriul partid care sa candideze in alegeri ori sa aiba din oficiu propriul reprezentant in Congresul American. Aceasta este posibil numai in Romania, unde orice comunitate straina, isi permite de la sine putere sa-si faca de cap, sa-si impuna tendintele lor dictatoriale asupra romanilor, sa aiba propri lor reprezentanti in Parlamentul Romaniei, regi si imparati, si aceasta situatie nu mai trebuie sub nici o forma tolerata.

O societate normala dupa conceptia lui Vainer este una in care este exclusa majoritatea, asa ca ar fi cazul sa ne mai lase in pace cu ifosele sale si sa inceteze de a judaiza si colonializa Romania cu jidanii lui din Israel si de pretutindeni. Nu-i convine aceasta, n’are decat sa se care cat mai repede in Israel, ca romanii vor fi fericiti si satisfacuti sufleteste fara prezenta jidanilor in Romania. Au stat destul pe capul nostru si au supt sangele poporului roman, fara sa-i fi invitat si dorit cineva. Acum jidanii au tara lor, Israel, pe care o numesc “tara sfanta”, asa ca sa plece acolo si sa stea sfinti in banca lor.

Iar atunci cand, Vainer, a povestit ca in timpul Statului National Legionar avea 8 anisori si nu poate uita cum o echipa formata din trei persoane, printre care un ofiter si un legionar cu camasa verde, diagonala si cizme, au venit la ta-su si i-au trecut “munca de o viata” in proprietatea Statului Roman, de ce nu l-ati intrebat daca ta-su si-a agonisit acea avere prin munca cinstita, muncind in mina, in uzina, la prasit pamantul, la spalat WC-uri, maturat strazile, ori si-a facut-o prin specula, camata si tot felul de escrocheri cu ace, nasturi si mosorele? Si-a declarat profitul, a platit taxele cuvenite ca tot romanul cu care vrea sa fie egal in drepturi ?! Ori ta-su a venit din Kazaria bogat, nu ca restul jidanilor cu cateau sub caruta?! Iar cand v-a intrebat daca stiti cifra legionarilor din rezistenta nationala contra comunismului, de ce n’ati spus si dvs. 6 milioane. Iar daca o considera exagerata, aveati ocazia sa-l intrebati public, daca el stie cifra celor 6 milioane de jidani, cat pretind jidanii ca au fost “ucisi” de nazistii, cu numele si adresa fiecarui jidan ? Ii tot trag cu holocaustul nazist, dar nu prezinta nici o dovada concreta din care sa rezulte numele si adresa celor 6 milioane de jidani “ucisi”, iar pentru a astupa gura, tot omul dornic sa afle adevarul, este acuzat si condamnat pentru “negarea holocaustului”. Nu observati ca ei aplica vechea formula din Biblie cu “crede si nu cerceta”, valabila doar pentru naivi, inculti ori fanatici ?!

Atat dvs. cat si Vainer ati incercat sa lasati impresia ca in Romania, nu mai sunt decat cativa jidani, care n’ar sta agatati de putere ori comert, ci ar lucra din greu sarmanii in ocnele de plumb si de sare, la padure, pe santiere, in uzine, la spalat WC-uri, la prasit pamantul ori la coada vacii. Dar din declaratiile facute de Florea Nicador Codreanu, nepotul Capitanului Corneliu Zelea Codreanu, cel mai indreptatit sa conduca Partidul Totul Pentru Patrie, rezulta ca pese 700 de mii de jidani din Israel s-au inapoiat in Romania. Aceasta cifra a fost obtinuta de D-l F.N.Codreanu de la Ministerul de Externe al Romaniei. Si atunci de ce umblati cu oca mica ca jidanii ?! http://www.youtube.com/watch?v=oyHAx16094E&feature=related

Am incercat sa-mi cumpar un apartament in capitala Moldovei,Iasi, insa rudele, prietenii si camarazii mei de acolo, m-au informat ca, daca doresc acest lucru, trebuie sa chem la telefon in Israel. I-am intrebat de ce, si mi-au comunicat ca, majoritatea apartamentelor, mai cu seama intr-o zona centrala mai buna,sunt proprietati ale jidanilor din Israel. Iata unde s-au cuibarit din nou jidanii, tocmai in Moldova, unde sustin ca au indurat cele mai crancene pogromuri.

Intr-o carte editate de Moses Rosen, fostul rabin sef al Comunitatii Israelite din Romania, acesta povesteste cum fiind luat in armata si detasat in nordul Moldovei, pentru a nu pleca in para focului pe front, s-a prefacut ca-i bolnav si a cazut in drum intr-o balta. A fost gasit de un taran moldovean, care a incercat sa-l ajute, dar cand Moses l-a intrebat “Daca ai stii ca sunt jidan, m-ai ajuta?”. Iar taranul i-a spus: “Daca esti jidan, atunci sa arzi aici ca un chibrit!”. In fine, din cate sunt informat nu numai in Iasi au navalit jidanii ca lacustele, ci in intreaga tara, iar in orasul Cluj-Napoca si-au facut un mare centru al judaismului, chiar cu ajutorul legionarilor batrani ca Traian Golea si cei din cuibul lui. Acum se intelege de ce Vainer spune ca Romania este patria lui si a celorlalti jidani din Romania,pentru ca ei vor sa-i domine pe romani , sa fie stapanii romanilor si sa subjuge intreaga omenire.

Atunci cand, D-l Mandruta l-a intrebat pe Vainer “Sunteti stapanul lumii ?” Iar el a spus ca nu, indrugand ca-i doar stapanul casei lui, uita-se sa spuna ca si stapan in Parlamentul Romaniei, ca doar de aceia, ca pesionar, sta agatat de ciolan acolo. De ce, nici dvs. si nici D-l Mandruta nu l-ati intrebat, dar cu restul jidanilor care sunt mari bancheri,bagati cu mainile pana’n coate in finante, sunt presidenti, primi ministri, senatori, congresmeni, governatori, primari, ambasadori, judecatori, procurori, anchetatori, cardinali, preoti, maistrii lojelor masonice, patronii marelor companii industriale, agricole si comerciale, manipulantii aurului galben si negru,directori ai Ministerelor Finantelor, IRS,Wall Street, FMI, ori care controleaza Casa Alba, Pentagonul, NATO, Uniunea Europeana, Kremlinul, deci activeaza in afara Israelului si mai cu seama in tarile goimilor,cum ramane, nu sunt stapanii lumii ? Sunt ei cumva dumnezei asa cum sustine Vainer ca, stapanul lumii este unul singur Dumnezeu ? Nu sunt jidani sadea ca Vainer ?! Aaaa! jidanii sunt “poporul ales al lui Dumneze” deci dupa ei,au dreptul sa fie stapanii lumii, iar restul sclavii lor, nu-i asa ?!

Ati fost intrebat de D-l Mandruta, “Dvs. aveti un Dumnezeu comun cu un evreu ?”, si ati raspuns cu mandrie “De ce nu!”, la care D-l Mandruta a reactionat ironic “Noi ca nationalisti romani ?!”. Este problema dvs. daca credeti intr-un dumnezeu abrahamit, asa cum v-a spus Vainer si nu credeti in cultul zamolxian al mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci, asa cum de fapt ar trebui sa credeti, daca sunteti descendentul acestora, nu al judaismului international. Dar va atrag atentia ca, atat Miscarea Legionara cat si Garda de Fier,precum si alte grupari ale lui Corneliu Zelea Codreanu, au avut la baza o conceptie politica, nu religioasa. Pentru promovarea credintei in jidanul Isus Cristos exista in tara noastra Biserica Ortodoxa, asa ca nu-i neaparata nevoie de Miscarea Legionara Arhanghelul Mihail, sa cante Aleluia. Motivul principal pentru care au luat fiinta Miscarea Legionara si Garda de Fier, a fost in primul rand pentru a apara interesele nationale ale Natiunii si Patriei noastre,impotriva amenintarii intunericului satanic judeo-comunist asa cum de altfel ati spus, nu interesele religiei judeo-crestine internationale. Aceasta organizatie nationalista de dreapta a promovat principiile de libertate, dreptate si adevar, asa ca dvs. si alti fanatici crestini, confundati Miscarea Legionara cu Oastea Domnului, o secta religioasa a pocaitilor ortodocsi.

Si nu mai prostiti lumea, ca Horia Sima, a condamnat asasinarea Prof.Nicolae Iorga, ca tocmai Horia Sima, este cel care a dat ordin sa fie asasinat Prof.Nicolae Iorga, pentru a lasa impresia ca legionarii adevarati s-au razbunat pe acesta pentru procesul de calomnie pe care Prof.Iorga l-a intentat lui Corneliu Zelea Codreanu. Stiu acest lucru, tocmai de la unul dintre legionarii care au participat la asasinarea Prof.Nicolae Iorga si pe care l-am intalnit in casa lui George Boian din New York. George Boian, care se dadea drept cuzist, era in stranse relatii cu Horia Sima datorita fratelui sau, care ar fi fost un fel de mana dreapta al lui Sima, iar Sima, din spusele D-nei Boian, ar fi venit de cateva ori in vizita la Boian in SUA. Acel legionar mi-a povestit cum a participat din ordinul lui Horia Sima la asasinarea Prof.Iorga, crezand ca daca sunt in casa lui Boian, sunt de-al lor. Nu stiu exact daca el traia in Statele Unite, ori era doar in vizita, dar cu toate ca m-am interesat de el, nu l-am mai intalnit de atunci niciodata.

Ati vorbit despre o brosura a lui Horia Sima, de prin anii ’90 prin care i-ar fi indemnat pe romani sa traiasca in buna intelegere si egalitate in drepturi cu minoritatiile straine. Aruncati acea brosura la cosul de gunoi, ori folositi-o ca hartie pentru WC-u, pentru ca-i valabila numai pentru imbecili si oanmeni fara caracter national. Din cauza sfaturilor “intelepte” ale lui Horia Sima, legionarii n’au intrat in politica dupa 1990, ci au stat deoparte si au supt din deget, iar ungurii, jidanii, tiganii si celelalte etnii, in cardasie cu fosilele comuniste si cele taranisto-liberale, au pus mana pe putere si au pus legi prin care au interzis Miscarea Legionara si orice organizatie nationalista de dreapta. Deci asta a fost de fapt scopul urmarit de Horia Sima, anihilarea oricarei incercari de reactivarea Miscarii Legionare. Acelasi lucru l-a facut Horia Sima si inainte de 1941, cand s-a retras de la guvernare, pentru ca guvernul din care facea parte, el si alti legionari, luase masuri severe impotriva veneticilor straini si mai cu seama contra jidanilor, care au supt si sug sangele poporului roman. Daca nu credeti toate acestea, cititi cu atentie cartile scrise chiar de Horia Sima cu manuta lui, si va veti convinge ca nu va mint, pentru ca interesul meu este sa le deschid bine ochii oamenilor, pentru a nu-i lasa sa repete greselile lui Horia Sima si secta sa simista. Sunt informat ca mai multi nationalisti de dreapta, adepti ai Garzii de Fier, v-au spus s-o lasati balta cu Horia Sima, dar se pare ca sunteti incapatinat rau si nu vreti sa acceptati realitatea.

Si acum fie vorba intre noi,ce mare scofala a fost ca sionistii de prin oraselele din nordul Moldovei, iar fi cerut unui preot sa le preadea literatura legionara ? Si auzi la el, cica au “avut admiratie pentru nationalism” si vroiau sa se “inspire” din doctrina legionara. Oare chiar atat de naiv sunteti, de credeti ca sionisto-comunistii n’aveau informatii despre Carticica de cantece, Carticica Sefului de Cuib, Pentru Legionari si ale materiale legionare, cand ei misunau ca soboloanii peste tot in tara noastra ?! Hai domnule Dobrescu fiti serios si nu mai umblati cu tot felul de copilarii sa-i elogiati si impresionati pe jidani. Fiti dintr-o bucata asa cum ii placea lui Corneliu Zelea Codreanu sa fie legionarii, adica sa vorbeasca numai ce trebuie si cand trebuie, iar oratoria lor sa fie fapta, nu vorba’n vant.

Iar acum hai sa va intreb o simpla intrebare, care este valabila si pentru ceilalti pretinsi legionari din Romania, si anume. Ce este mai important si mai important dupa dvs., Natiunea si Patria noastra, ori jidanul Isus Cristos si discipolii lui ? V-am intrebat aceasta, ca lumea sa stie cu cine are de-a face, vorba proverbului “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti”. Adevarul este ca, ideologia nationalista de dreapta nefiind reimprospatata, atat batranii cat si tinerii adepti ai Miscarii Legionare, au ramas la mentalitatea anilor ’27, cand legionarii traiau cu impresia ca icoana jidanului Arhanghelul Mihail le-a facut cu ochiu si ca cine nu-i devotat crucii crestine si coroanei regale n’ar fi bun roman. Iar daca eu incerc, sa le explic oamenilor ca povestea cu icoana care ar fi facut cu ochiul este o inchipuire bizara, iar biserica crestina si monarhia, au tradat nu numai Miscarea Legionara,dar intreaga Natiune Romana, mai toti pretinsii legionari se reped la gatul meu ca niste himere sa-l sfasie, mai rau decat jidanii. Si aceasta o fac nu ca sunt constienti, ci pentru ca sunt total dezinformati, n’au o educatie nationala sanatoasa, ci o tin prostese pe-a lor, ca le stiu pe toate-toate.

Cat despre tanarul de langa dvs., era complet debusolat sarmanul, am crezut ca-i mai istet cum arata, dar m-am lamurit ce-i in mintea lui cand a spus: “Noua tinerilor in general,nu ne place sa ne spuna cineva ce avem de facut…” Ei da, ce sa mai vorbim! Dupa el, tinerii studenti trebuie sa le dea lectii profesorilor, nu invers. Cat despre “anti” dupa el e bine ca exista anti-romanism, anti-legionarism, anti-nationalism dar nu intelege de ce exista si anti-comunism, anti-jidaism, anti-sionism, anti-mosonerie, anti-monarhie, anti-maghiarism si anti-globalism. Mai bine tacea decat sa-si arate lipsa de cultura, disciplina si a unei educatii nationala sanatoasa.

Din cauza unei intreruperi de circa 70 de ani, a prezentiei oficiale in viata politica a tarii, a organizatiilor nationaliste de dreapta si mai cu seama din cauza exterminarii ganditorilor, teoreticienilor si filozofilor de dreapta de catre regimul judeo-masono-comunist, s-a creat un mare gol in aceasta privinta. Iar daca incerci sa umplii acest gol, cu idei si teorii noi, corespunzatoare timpului de astazi, intampini un puternic obstacol,din partea celor care n’au progresat, n’au invatat nimic din necazurile prin care au trecut, ci cred ca pot da timpul inapoi cu 70 de ani.Profitand de aceasta discrepanta, discordie si dezbinare care exista in randurile adeptilor nationalismului de dreapta,elemente declasate, provenite din randurile stangii, pentru asi ascunde trecutul dubios si mai cu seama pentru a compromite ideia de dreapta, au creeat false organizatii si partide de dreapta si centru-dreapta. Astfel, in numele dreptei, aceste elemente de stanga deghizate in democrati, dezmembreaza, distrug si jefuiesc Romania, iar acest joc periculos, trebuie demascat si curmat. Sa fie calar pentru orice politician, ca un partid de dreapta ori centru-dreapta autentic, pune in primul rand interesele nationale ale Natiunii si Patriei, inaintea intereselor personale. Pe cand astia din Romania, vopsiti la comanda ca sunt de dreapta ori centru-dreapta, procedeaza tocmai invers, sunt corupti pana in maduva oaselor si sunt lipsiti de orice bun simt si demnitate nationala.

Si cu D-l Mircea Mandruta, desi este un journalist versat, care-mi place, am o mica rafuiala si anume. Istoria Miscarii Legionare, a lui Corneliu Zelea Codreanu, nu-i dubioasa si nici blestemata, ci este una prestigioasa, de mare cinste si onoare pentru Natiunea Romana si aceasta sa fie clar ca Buna Ziua, cu toate ca intre cuzisti si legionari au existat niste mici neintelegeri. Dubioasa si blestemata este istoria jidanilor si asta incepand din cele mai vechi timpuri cunoscute a aparitiei acestor finite biologice numiti abramisti, judei(jidani),israeliti, evrei, kazari, ides, bolsevici, sionisti, iudaisti,comunisti, masoni,diavoli, globalisti, satanisti, ghesaftari, speculanti, camatari, perciunati, gusati, “poporul ales al lui Dumnezeu”, “tara sfanta” ori cum se mai numesc. Din documente si alte surse istorice provenite chiar din partea unor istorici jidani, am aflat ca majoritatea jidanilor care au invadat Europa, iar mai tarziu au imigrat in America ori Israel,nu au sange descendent de la nici unul dintre cele doua triburi,Israel si Judeea. Ei sunt o rasa care provin din triburile turcomane care s-au convertit la Judaism si care “au folosit nume personale jidanesti,au vorbit si au scris in ebraica, au fost circumcisi, au auvut sinagogi si rabini,au studiat Tora si Talmudul,si au sarbatorit Hanuka, Pesach si Sabatul”, asa cum este mentionat in Istoria Kazariei (http://www.khazaria.com ). Acesti sionisto-kazari care au fondat Imperiul Kazariei (652-1016 AD), au ocupat in mod ilegal si dubios Palestina si au fondat Statul Rasist Sionist Israel in 1947.

Am toata stima si respectul pentru bunicul D-lui Mandruta, daca zice ca a fost cuzist, cum a fost si bunicul meu,Gheorghe Burlacu,dar fara suparare, ca un mare adept al ideologiei inteleapta si de mare valoare a cuzistilor, vreau sa subliniez ca, daca bunicul d-lui Mandruta ar trai astazi, si ar afla ca nepotul lui drag,pe care probabil l-a iubit ca pe ochii din cap, a stat ani de zile alaturi de jidanul comunist Silviu Brucan-Brukner, care a spus ca poporul roman este un popor de prosti, in mod sigur i-ar da o urecheala zdravana, daca nu chiar l-ar strange de gat.

In concluzie, doresc sa va sugerez, sa nu mai stati lejer, calare pe o cladire cu 6 etaje in Bucuresti,ori sa va luati dupa alde Vainer, care a spus, auzi la el, cica, ar fi imposibil ca miscarile nationaliste de dreapta sa mai ajunga la putere, ci pregatiti-va pentru marea batalie care se va da in curand pentru salvarea Rasei,Natiunii si Patriei noastre, ca nu jidanii, ungurii, tiganii si alte etnii straine sunt indreptatite sa decida soarta si viitorul romanilor, urmasi ai geto-dacilor, ci noi, romanii si mai cu seama patriotii nationalisti.

Ziceti ca sunteti membru in Partidul Pentru Patrie (PPP) din 1996. Pai cum vine asta, de atata timp n’ati fost in stare sa strangeti semnaturile necesare ca acest partid sa aiba cel putin un reprezentant in Senat si Camera Deputatilor ?! Si atunci pentru ce mai exista Partidul Pentru Patrie, doar ca o stafie a trecutului, ori de a bate matanii si face parastase ?

N’ati facut nimic, nici cei din Partidul Pentru Patrie, nici cei de la Fundatia George Manu, nici gruparea lui Serban Suru, nici cei de la Forumul Noua Dreapta, pentru ca v-ati luat dupa sfaturile injuste ale lui Horia Sima,gropoarul Garzii de Fier si al Miscarii Legionare, de a nu va implica in politica, ci sa-i lasati pe veneticii straini, pe comunisti si colaboratorii lor taranisti, liberali si monarhisti sa faca politica tarii noastre. Si aceasta nu inseamna numai tradare de Neam si Tara, ci o sinucidere a ultimelor ramasite nationaliste. Fara actiuni concrete, fara sacrificii, nationalismul de dreapta, nu prinde viata, ci decade si moare, ori asta a dorit Horia Sima toata viata lui si sper ca nu doriti sa fiti un al doilea Horia Sima,ci un adevarat nationalist roman.

Multi au semnalat faptul ca exista o mare deosebire in cea ce intreprind eu, si ceea ce fac pretinsii legionari din Romania, inclusiv dvs. Intr-adevar exista aceasta deosebire de vederi, pentru ca eu optez ca Miscarea Legionara,Garda de Feier si alte grupari politice infiintate de Corneliu Zelea Codreanu, sa fie asa cum a fost la inceput cand au facut parte din Liga Apararii Nationala, ori Partidul Cuzist, adica pe placul Natiunii si Tarii noastre si mai cu seama pe placul nationalistilor autentici de dreapta, pe cand dvs. si alti pretinsi legionari de astazi, doriti ca aceste organizatii nationaliste de dreapta sa fie pe placul jidanilor si a altor venetici si acceptati ca romanii sa fie considerati cetateni de mana a doua in propria lor tara.

Traiasca Legiunea si Capitanul !

Traiasca Nationalismul si Cuza !

Traiasca Romania Mare si Antonescu !

Dr.Constantin Burlacu din NYC,SUA.

Comments

Anonymous said…
Simate domn
Inclin sa cred ca in lume mai exzista multi oameni patrioti nationalisti Romani si neromani care spun adevarul istoric al poporului Roman,indemnati si pe acestia sa scrie despre noi si poporul lor alaturi de dumneavoastra ,despre cei care ne considera ,ne inseala si ne fura tot ce e de pret si au gandul marsav de a conduce lumea cu guvernul lor de >>iluminati<< .

Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Anonymous said…
HAI DACIA! DESTEPTAREA ROMANI PATROTI ! HOTII ! HOTII ! HOTII !HOTII !!! HOTII BLESTEMATI AI NEAMULU STRAMOSESC ROMANESC IAR NE-AU INCALECAT SI FURA TOTUL!

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928