Tiganul din Noua Dreapta, George Bara este un mincinos si ipocrit

http://www.napocanews.ro/2010/12/sa-ne-cladim-imaginea-publica-prin-autovictimizare-tismaneanu-herta-muller-shafir-si-altii.html/comment-page-1#comment-26279



de Dr.Constantin Burlacu la 6 December 2010 - 3:05 am

Asculta mai George Bara, mai tigane, vad ca, faci ce faci si o dai mereu in bara. Tu te-ai uitat vreodata in oglinda ca sa-ti dai seama ca n’ai infatisare de roman,urmas al geto-dacilor, ci de cioroi ? Si las-o balta ca v-asi fi facut pe voi de la Noua Dreapta ceea ce n’ati fi, adica venetici, ca in corespondenta pe care am purtat-o cu multi dintre voi de la Noua Dreapta ati recunoscut ca, nu toti sunteti romani get-beget, ci sarbi, aromani, tigani,unguri, turci, greci etc. Iar daca tu zici ca esti de la organizatia Noua Dreapta, de ce-ti bagi tu nasul unde nu-ti fierbe oala in treburile altora si mai ales in probleme de spionaj ? Vad ca, pe de o parte le plangi de mila unor dizidenti comunisti, ca: Petru Culianu, Michael Şhafir, Andrei Codrescu, Petru Clej, Vladimir Tismăneanu, Herta Muller, Dinu Zamfirescu, Mihnea Berindei si altii –majoritatea jidani, masoni si dizidenti comunisti–iar pe de alta parte te folosesti de acestia nemernici sa lovesti in mine ? De ce ? Pentru ca eu n’am fost niciodata pionier, nici UTC-ist, nici PCR-ist si nici dizident,nici agent securist, ci un nationalist si reactionar de dreapta, un adevarat patriot anti-judeo-mason, anti judeo-crestin si anti-judeo-comunist ?! Si aceasta rezulta clar din editorialul “http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Editorial-Cine-este-mister-Burlacu-11-725.html “ Zici ca dialogul pe care l-am purtat cu n_dreapta@yahoo.com este “evident fabricat”. De unde esti atat de sigur, esti tu cumva cel care te ascunzi sub falsa adresa de “n_dreapta@yahoo.com” ?
Ai scris negru pe alb si te-ai laudat ca: “Realul mister rămâne însă în jurul morţii lui Culianu. Despre unele piste false, lansate de Oişteanu sau Coja (aparent pe poziţii diferite în această chestiune) am să mai scriu. La fel despre “Fiii lui Avram Iancu” şi despre o anumită structură “patriotică” din cadul DIE care operează clandestin şi azi şi care a încercat să îl atragă de partea lui Ceauşescu pe Emil Cioram, aflat la Paris.” In primul rand se scrie Cioran, nu Cioram. Apoi de unde ai tu aceste surse de informare despre care vorbesti, esti angajat cumva ca maturator la birourile Serviciilor de Informatii din tara si ai aceste dovezi cu care te lauzi de la cosul lor de gunoi ??? Ca sa fii cadru activ al SRI,ma indoiesc, pentru ca, esti prea prost pentru aceasta functie, iar dupa acuzatiile neintemeieate pe care le vanturi prin presa contra DIE-lui, astia ti-ar da un picior in fund cat ai clipi din ochi, de ti-ar sari fulgii si pofta de a mai scrie romane de domeniul stiintifico-fantasticului pe socoteala acestora.

Mai departe ai spus: “Motivul şi autorii uciderii lui Ioan Petru Culianu, discipolul şi protejatul lui Mircea Eliade, nu au fost descoperite până acum. Împuşcat în stil KGB, în plin avânt creator, exact după vizita fostului suveran Mihai I în Chicago. Toate tezele şi teoriile, atât cea avansată de Andrei Oişteanu, cât şi cea a profesorului Ted Paul (Universitatea DePaul din Chicago), se rezumă la câteva piste destul rudimentare: Culianu a fost fie asasinat de către legionarii din exil, fie de către serviciile secrete din România”. Apoi ai spus: “urmând să se căsătorească cu o evreică. Unul dintre primi acuzaţi de această crimă a fost Constantin Burlacu.” Pai ce sa mai vorbim, daca in Romania a fost instaurata dictatura judeo-comunista de catre fostul rege Mihai si partidele asa-zise istorice (taranist, liberal, socialist si communist) de vina este Constantin Burlacu care nici nu era nascut pe atunci. Daca in Romania regimul dictaturii judeo-comuniste a comis abuzuri, crime, genocid si holocaust rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, de vina este Constantin Burlacu. Daca fostii jidani comunisti in frunte cu Petre Roman-Neulander, au distrus industria, agricultura, comertul, finatele, deci intreaga economie nationala a Romaniei, de vina este Constantin Burlacu. Daca astazi romanii avand creierii spalati de judeo-comunism si mai cu seama de judeo-crestinism, este un popor decazut, las, nefericit si care traieste in saracie si mizerie, traind de la o zi la alta cu vaga speranta ca va veni un alt jidan, Isus Cristos sa-i de-a mura-in-gura si sa sfarseasca lumea, de vina este Constantin Burlacu. Mai tare, voi astia care ati indragit tot cei strain si dati cu piciorul in tot ce-i al romanilor bun si de valoare, imi purtati sambetele, ma acuzati de toate relele pamantului si-mi sapati groapa, dar sa nu uitati ca intr-un proverb se spune “Nu sapa groapa altuia ca, ai sa cazi singur in ea”.
Apoi stiti voi, legionarii astia facuti la comanda, ca sotia lui Mircea Eliade era jidauca si ca sora ei era casatorita cu o mare scula din CC al P.C.R., iar locuinta profesorului Eliade din Chicago devenise un viespar al securitatii si mossadului ? Dar despre faptul ca Ioan Petre Culianu a fost trimis in strainatate de Securitate si atat el cat si familia lui din SUA, aveau inalte grade masonice, ati stiut voi, mancatorii astia de c*** cu lingura ? Si care era marea cultura a lui Culianu, masoneria si magia neagra care o practica, precum si lupta inversunata contra nationalistilor romani si a Garzii de Fier, pe care le denigra si barfea ca la usa cortului ? Mai si pretinzi ca esti simpatizant legionar ori chiar legionar ? Rusine !!! Eu n’am fost niciodata suspectat de autoritatile americane, de FBI pentru impuscarea lui Culianu, iar acuzatile tale si ale altora impotriva mea sunt simple speculatii bizare, crezand ca doar-doar prin acestea,ma veti pune jos si scoate din arena politica. Aici in SUA, a circulat zvonul ca in timpul vizitei pe care fostul rege Mihai a intreprins-o la Chicago,intalnidu-se acolo cu Culianu, i-ar fi propus sa-l faca ginere si print, insurandu-l cu fiica sa Margareta. Aceasta stire ajungat probabil la urechea jidaucei cu care era logodit, a deranjat-o enorm de mult si a pus capat dragostei lor intr-un mod nebanuit. Dar cum autoritatile nu prea au curajul sa se lege de jidani, pentru ca-i considerat “poporul ales al lui DumneZeu”, gurile rele au fabricat tapi ispasitori si au dat vina pe mine si pe “Fiii lui Avram Iancu”, organizatie care nici nu cred ca exista decat pe hartie, iar daca totusi exista, nu cred ca se va lasa pagubasa, sa nu-ti dea riposta cuvenita. Te cam joci rau cu focul mai George Bara!
In ce priveste mesajul cu titlul “Curaj, Unitate si Loialitate!” nu este nici o amenitarea la adresa nimanui, ci face parte din programul Ligii Apararii Nationale si al Noii Garzi de Fier. Eu nu dau nici un scuipat pe acest Michael Şafir, nu mai cu seama sa impartasesc cu el ideologia nationalista a Ligii Apararii Nationale. Prin urmare, mai mincinosule si ipocritule,iti dau un sfat si anume, lasa-te de acuzatii false si nu tot ma linge atata’n fund, ca vorba proverbului “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Si nu uita ca jidanii sunt bine informati si versati, asa ca nu se lasa desinformati si manipulati de un nimeni in drum ca tine si alti casca gura din Noua Dreapta. Asadar, nu mai incerca degeaba sa-ti cladesti o imagine publica prin autovictimizare, ca nu mai tine vrajeala.

Dr.Constantin Burlacu – Cosmarul dusmanilor umanitatii.


http://www.napocanews.ro/2010/12/si-a-ascuns-eliade-trecutul-legionar.html/comment-page-1#comment-26281



de Dr.Constantin Burlacu la 6 December 2010 - 4:10 am

Din unele surse dezvaluite de cineva care a apartinut Comunitatii jidanesti din Romania, am aflat ca Mircea Eliade, nascut in Focsani, ar fi fost jidan de origine. El ca si George Beza,Vernechescu, Mihai Stelescu, Simon Hersh alias Horia Sima, au fost introdusi in Garda de Fier de catre conspiratia internationala judeo-masono-comunista, cu scopul de a-l inlatura pe Corneliu Zelea Codreanu si transforma Miscarea Ligionara si Garda de Fier, in organizatii pe placul acestei conspiratii straine. Avand in vedere ca Capitanul Corneliu Zelea Codreanu a fost lichidat, iar Garda de Fier a fost distrusa de groparul acesteia Horia Sima, era normal ca el sa nu mai aiba nici un interes sa vorbeasca Garda de Fier ori sa recunoasca ca a fost adeptul ideologiei acesteia, ca de fapt n’a fost decat in interese straine meschine si perfide.Un adevarat roman si legionar n’are nimic de ascuns. Mircea Eliade a fost casatorit cu o jidauca, a carei sora a fost casatorita cu o mare scula in CC al PCR-lui, iar locuinta sa din Chicago devenise un viespar al securitatii , mossadului si cercurilor sioniste. Prin volumele lui religioase, el n’a facut altceva decat sa-i indemne pe romani sa se inchine la dumnezeii inventati de jidani.

Comments

Anonymous said…
GEORGE BARA?

am gasit pe internet:

http://georgebara.blogspot.ro/
Anonymous said…
tovarasule Burlacu,am impresia ca esti un antisemit notoriu,de altfel semeni putin cu mine,ca nici mie nu-mi plac si nu suport pe evrei.Adevaru trebe spus cu orice prijlej,ca jidanii sionisti isi fac de cap la Romania Dacia.Trebe sa ai increde in eu,ca te voi sprijini,chiar de iesti rasist si sovin,si probabil platit de evrei sa faci agitatie.Eu am fost recent in Israel si acolo pe litoral am vazut multe femei din armata care faceau plaje,cu mitraliera sub sutien.Ei bine ei isi apara tara si cand merg la SOARE,care e numele tau de cod.Trebe sa ma intelegi si nu sa ma jignesti.Si io am ideili mele,si am studiat mult la Oradea si in Noa dreapta ,si trebe sa ma respecti la mine.
sa traiesti batrane burlacu si sa ma auzim cu bine.In luna mai peste nici o luna vin in New York in America,si sper sa ma intalnesc cu dumneata si cu Andrei badin.

Salut

Al tau,George Bara NapocaNews
Anonymous said…
De acord cu dl Burlacu. Noi, antisemiții, trebuie să fim uniți. 1488!

Dan Mercea, London City University

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928