Robert Horvath Deva,Presedinte de filme internationale Deva-New York-Tokyo si ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme

Subject:Citeste... si ia aminte !

Date:12/25/2010 2:36:55 P.M. Eastern Standard Time

From:DACIALAN@aol.com

Reply To:kirostudio@yahoo.com

Catre,Robert Horvath Deva,Presedinte de filme internationale Deva-New York-Tokyo si ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme.

Stimate Domnule Robert Horvath Deva,

Recent, am aflat despre dvs. si blogul dvs. http://devanewyork.blogspot.com
de la un camarad din Romania si vazand cu ce va ocupati, nu m-am putut abtine sa nu va scriu cateva randuri.



In primul rand, asi dori sa stiu daca sunteti roman get-beget, pentru ca, dupa numele care-l purtati nu faceti deloc aceasta dovada. Probabil, acest nume vi l-ati luat cand ati primit cetatenia Americana, crezand ca daca va lepadati de numele romanesc, veti avea mai mult succes in SUA, mai cu seama in industria cinematografica, nu-i asa ?



In al doilea rand, din cate am inteles sunteti de 30 de ani in SUA, deci ati venit cam odata cu mine. Cum ati venit aici ca refugiat politic ca si mine, ori ca producator de filme ? Incepand din 1980 si pana in 1990, am participat la mai toate manifestatiile anti-comuniste din fata Misiunei Romane din New York si chiar din fata sediului postului de Radio Europa Libera, contra infiltratiei comuniste de acolo, organizate de mine si alti anti-comunisti romani, dar nu-mi amintesc sa va fi vazut o singura data la aceste manifestatii contra dictaturii comuniste din Romania si a agenturii comuniste din lumea libera. Cum explicati aceasta ? Aaaa! …profiturile ca cineast erau mai importante pentru dvs. decat lupta contra imperiului diabolic comunist si a agentilor ei din SUA. Acum vad ca sunteti foarte activ, ce sa-i faci vorba proverbului “Dupa razboi multi viteji se arata”.



In al treilea rand, in perioada 9/11/2001, Traian Basescu, nu era presedintele Romaniei, ci primar al orasului Bucuresti, iar din cate stiu se ocupa cu lichidarea cainilor vagbonzi, nu cu vanzari de arme. Ca sa scoti arme din tara si sa le comercializezi in strainatate, cred ca-ti trebuie niste aprobari speciale din partea presedintelui tarii, a guvernului si a autoritatilor de frontiera,nu-i asa ? In perioada respectiva erau la putere Ion Iliescu, Adrian Nastase si altii din PSD, inclusiv idolii dvs. Mircea Geoana, Traian Melescanu, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Victor Ponta si altii, responsabili de securitatea nationala a Romaniei din perioada respectiva, inclusiv despre traficul cu arme. Din declaratiile pe care le-ati facut la adresa lui Traian Basescu, rezulta nu numai ca sunteti un om patimas, dar sunteti si foarte egoist si plin de ura, mai cu seama pentru ca Traian Basescu, a condamnat comunismul, fie si de forma; a acordat la peste un milion de moldoveni de peste Prut, cetatenia romana si opteaza pentru reunificarea Republicii Moldova cu Romania.Deci este total opus planurilor rusesti, de separarea Moldovei de patria mama Romania,iar dvs. afirmati sus si tare, fara nici un argument si logica ca-i omul rusilor, al FSB-lui cum se numeste mai nou KGB-ul. De ce ? Va face placerea sa dati cu batul la rahat sa puta ? Eu nu cred ca noul curent de dreapta American, in special Tea Party, impartaseste politica dvs. ori a pro-sovieticilor ca Geoana, Melescanu,lipoveanul rus Antonescu,Voiculescu ori a tignului Ponta.



In al patrulea rand, ati afirmat ca, v-ati adresat la FBI din New York, 26 Federal Plaza, 23rd Floor,New York, NY 10278-0004,directorului asistent,Janice K.Fedarcyk si agentului special Gregory A.Fowler, precum si la Interpol, ONU, Departamentul de Stat, Departamentul de Finate, Senatului si Congresului American,Guvernului Romaniei, Politiei Romane, Ambasadorilor Romaniei, DIE, UE, ati uitat, ori in mod intentionat ati omis sa mentionati Mossadul si Israelul. Pai cum sa fiti luat in serios de catre aceste institutii americane, mai cu seama de catre FBI, cand sustineti ca: “TRAIAN BASESCU CONDUCE O INTREPRINDERE DE CRIMA ORGANIZATA SPECIALIZATA IN SPALATE DE BANI CARE OPEREAZA PE TERITORIUL SUA !”, “ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !”, “TRAIAN BASESCU ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK !”, “EXPOZITIA AL QUEDA BASESCU A FOST SPONSORIZATA DE TEHERAN” ,” EXPOZITIA DE LA NEW YORK A FOST ORGANIZATA SI SPONSORATA DE AGENTI ARABI DIN SERVICIILE SECRETE.ACESTIA AU O INFLUENTA EXTRAORDINARA CREIND UN STAT IN STAT.ORDIN DE LA TEHERAN – BANII DIN ARABIA SAUDITA”, “BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL “, “.ROMANIA CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA”, “CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA DESCOPERIT LA BUCURESTI.!”, “BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.”, “
FLOTILA AL QUEDA IN PORTUL ROMANESC CONSTANTA”, “NUMEROASE CENTRE DE ANTRENAMENT AL QUEDA FUNCTIONEAZA PE TERITORIUL ROMANIEI !”, “BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA ) IN KUNAR , AFGANISTAN !”, “BASESCU IN ATENTIA INTERPOLULUI !”si “BANDA DE SPIONI BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPITATA”, si alte bombe incendiare cu care vreti sa speriati si impresionati lumea. Din cate am observat nici FBI si nici alte autoritati americane nu v-au raspuns, ci doar din partea romana ati primit niste raspusuri evazive. Dupa cum se vede treaba, aceasta este o rafuiala personala a dvs. cu Traian Basescu, de aceea ati cerut, citez:“TRAIAN BASESCU TREBUE PUS SUB ACUZARE DE TRAFIC DE ARME IN USA”, pentru ca asa vreti dvs. nu ca aveti dovezi contra lui. Din cele constate pana acum, rezulta ca va bizuiti doar pe speculatiile eronate din presa care nu pot fi luate in considerare ca dovezi concrete si palpabile. Daca americanii s-ar lua dupa capul dvs. referitor la presedintele Romaniei, ar insemna sa bombardeze si sa faca praf Romania asa cum au facut Irakul, Afganistanul si Pachistanul. De fapt si la urma urmei, poate ca asta urmariti, numai ca vorba proverbului “DumneZEU nu se uita in gura vacarului”. Nu credeti ca ar fi mai bine ca dvs. sa va vedeti de cinematografie decat de investigatiile ziaristice privind terorismul si transportul ilegal de arme, cu care cautati nod in papura si desinformati opinia publica ?! Deci pana a ajunge sa-l dea in judecata pe Traian Basescu, americanii trebuie mai intai sa afle daca 9/11 a fost o operatie terorista a arabilor ori o lucrare din interiorul SUA-lui pentru a gasi un pretext de a ataca tarile islamice,cum se spune in American Free Press, si declaratiile unor politicieni amercani marcanti. Adevarul inca nu se cunoaste, de aceia jidanii care au stat acasa la 9/11, cauta tapi ispasitori desi se stie ca circa 500 de jidani au fost arestati in SUA de FBI in legatura cu 9/11, iar dvs. si altii bateti campii cu acuzatii false.Dupa cum se vede treaba nimeni n’a dat doi bani pe investigatiile dvs. ca jurnalism in ce priveste “terorismul”, iar Traian Basescu a fost invitat de cateva ori ca oaspete de onoare al Casa Albe si administratiei americane. Ziceti ca in Romania a fost o flotila al Queda si ca pe teritoriul Romaniei exista centre de antrenament ale teroristilor arabi. Unde anume exista asa ceva, in bazele americane de pe teritoriul Romaniei ??? Si unde a asamblat Bin Laden bomba nucleara in pesterele din Tora-Bora ??? Ne credeti prosti D-le Harvarth, ori n’aveti nici un discernamat si credibilitate in cele afirmate ?!





In al cincilea rand, va laudati ca l-ati interviat pe rusul Victor Bout, in inchisoarea din Bangkok, Tailanda, fara nici o problema si l-ati intrebat “Daca nu sunteti vinovat si n'ati participat in vanzari de arme, apoi de ce americanii sunt dupa dvs.? “ Iar el, v-a raspuns ca, n’a intreprins nimic ilegal si ca asa a primit ordine. Asadar, fara a sta mult pe ganduri, ne putem da seama ca pe americani ii intereseaza cine-i dadea ordine lui Bout si nu cred sub nici o forma ca acesta era Traian Basescu, ci dilerii de arme din Rusia, care le-au incurcat traficul de arme facut de americani, ori vreti sa spuneti ca americanii sunt sfinti in aceasta privinta, iar armele si munitile vandute de americani nu functionaza si nu ucid pe numeni, nu-i asa ? Apoi scapati din vedere ca cei mai mari traficanti de arme din lume sunt americanii. Pentru dolari jidanii din America vand si America, nu numai arme, de aceia economic SUA a ajuns un dezastru. Spre exemplu, americanii au vadut arme chimice si bacterologice lui Saddam Hussein din Irak, pentru a le folosi impotriva Iranienilor, apoi americanii au acuzat Irakul ca detine arme de distrugere in masa, au invadat Irakul si l-au spanzurat pe cel mai mare prieten al lor din Irak, Saddam Hussin. Un alt exemplu, americanii, i-au dat cele mai sofisticate arme lui Bin Laden sa lupte contra imperiului diabolic sovietic, iar astazi il considera pe acesta, care a fost cel mai mare om de incredere al americanilor, ca fiind cel mai mare terorist din lume.Un alt exemplu, americanii dau gratuit arme Israelului in valoare de miliarde de dolari anual din taxele americanilor, ca Israelul sa le foloseasca impotriva populatiei din Gaza, Vest Bank, Liban si alte tari arabe, iar dvs.vad ca nu prea sunteti mare specialist, in a cerceta si condamna aceste acte teroriste si criminale ale Israelului, ci le considerati probabil actiuni "patriotice" si un drept al jidanilor de a ucide nejidani, asa cum a scos in evidenta Dr.David Duck pe Internet: http://www.youtube.com/watch?v=JM_Vvc_NJME, http://www.youtube.com/watch?v=vgI1aph7AsE&feature=related. Apoi daca sunteti un asa mare ziarist specialist in terorism si transporturi ilegale de arme, de ce nu vorbiti despre faptul ca Israelul a vandut arme Iranului ? Si nu numai atat , dar a vandut secretele rachetelor americane “Patriot” instalate in Israel, Chinei comuniste, care este inamicul numarul unu al Americii din punct de vedere economic si militar ?



In al saselea rand,vad ca, ati vorbit despre directorul Aeroportului din Otopeni,Bucuresti, Valentin Vasilescu, ca declaratiile lui despre traficul de arme si tigari v-au intrigat. Il cunosc pe Valentin Vasilescu din 1990, cand am fost expulzat de autoritatile romane din Romania, cu primul avion inapoi in Statele Unite din ordinul regimului Iliescu-Roman sub acuzatia ca sunt spoin FBI si ca am venit in Romania sa cauzez probleme “democratiei originale “ din tara mea natala. Am avut si am o corespondenta bogata cu D-l Valentin Vasilescu, care m-a informat ca foarte multe avioane americane ale CIA-lui, care aterizau in Bucuresti, erau pline cu afgani, irakieni si alti islamici luati ostatici si depusi in fostele inchisori din fostele tari ale lagarului comunist, dandu-mi chiar lista cu numele avionelor si a zborurilor. De ce, domnule ziarist specialist in terorism, nu scoteti nici un cuvant despre aceste acte ilegale si criminale contra luptatorilor pentru libertate si dreptate islamici numiti de catre Israel si agentii acestora “teroristi” ? Cum adica, daca americanii au luptat pentru independenta contra Imperiului Britanic, sunt teroristi ? De unde si pana unde luptatorii pentru libertate si dreptate dintr-o tara, care nu vreau sa se supuna dominatiei rusesti, americane, englezesti ori jidanesti sunt considerati neaparat teroristi ? Unde este logica si argumentele palpabile, cu care vreti sa impresionati lumea ?!



In al saptelea rand, doresc sa scot in evidenta ca, in scrisoarea adresata D-lui Razvan Ungureanu, Director al Serviciului de Informatii Externe ati spus, citez : “Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. (Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti (N.A.Sic). Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii.” Apoi tot dvs. ati spus, citez: “Totusi trebuie sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog-ul creat de serviciul special” . Pai d-le Harvath, este originala fotografia cu Andrei Badin,ori este un trucaj “facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia dvs Kiyoko” ? Pai daca-i un trucaj al sotiei dvs., de ce sotia dvs. se ocupa cu astfel de falsuri si uz de falsuri ??? Nu sunt un adept al lui Train Basescu ori al lui Razvan Ungureanu, dar ca sa-i spuneti lui Ungureanu ca: “Pentru ca s-au deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti”, mi se pare un lucru extrem de exagerat si anormal din partea dvs. Sa fiu in locul lui, v-asi chema in fata justitiei, si in mod sigur nevand nici o justificare v-ati balbii ca si mentorul dvs. ex-regele Mihai care a vandut si tradat Romania la 23 August 1944, si mai vrea inca sa fie regele romanilor dupa ce timp de 3 ani si jumatate a fost regele comunistilor si iudeo-bolsevicilor sovietici, iar in 2009, a fost oaspete de onoare al Moscovei la parada bolsevica anti-fascista ?!? Rusine !!! Badin asta, care se da drept ruda cu niste legionari batrani din Chicago, a scris o multime de ineptii la adresa mea. El zice ca nu sunt recunoscut de batranii legionari, de parca eu asi avea nevoie de aprobarea acestor pierde vara sa impartasesc ideologia nationalista a Capitanului Corneliu Zelea Codreanu, ori a Prof.A.C.Cuza, Prof.Nicolae Iorga, Maresal Ion Antonescu si alti lideri marcanti nationalisti romani. Cateva informatii despre mine le puteti gasii pe Web-situl : http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Editorial-Cine-este-mister-Burlacu-11-725.html



In al optelea rand, ati spus, citez:” SALVATI CULTURA SI LIMBA ROMANA !
FASCISMUL ANTINATIONAL IMPOTRIVA LUI EMINESCU SI TOT CE ESTE ROMANESC!” Domunule Harvath, dvs., stiti in primul rand ce inseamna definitia de fascism sau bateti campii ??? Eminescu, adica Domnul nostru (Our Lord) a fost acuzat de fascism si anti-semitism, iar dvs, nu sunteti depare de aceste acuzatii puerile.

Atat Paptaievici, cat si Tismaneanu, sunt jidani sadea, iar dvs, refuzati sa le spuneti pe nume pentru a lasa impresia ca daca s-au nascut in Romania, gata-gata,sunt neaparat romani.De asemenea, prezentati niste informati lansate de Wikileanks, ca fiind adevarate, dar nu comentati nimic despre faptul ca idiotul util Julian Assange, nu prezinta nimic despre secretele intre Israel si SUA. Chiar sa nu exista nici o legatura secreta intre SUA si Israel cand se stie bine ca pentru a ajunge presedinte american ori senator ori congressman, trebuie sa juri ca esti in primul rand loial Israelului si apoi SUA-lui ??? D-le Robert Horvath Deva, sunteti sigur ca sunteti roman, ori un mancator de c**** ca multi altii ?



In al noulea rand, ati afirmat ca, sunteti la curent cu un raport aparut pe masa Casei Albe a lui Barak Obama.Aveti cumva acces la Casa Alba si in institutiile federale americane, de vreti sa lasati aceasta impresie ??? Stie FBI-ul cu ce acuzatii bizare umblati si ca de fapt sunteti un trouble-maker ? Faptul ca v-a ignorat este si acesta un raspuns, dar cum sunteti cam gros de obraz este greu sa intelegeti care-i situatia si ca nu prezentati nici un interes si importanta.



In al zecelea rand, daca tot pretindeti ca sunteti “ziarist specialist in terorism” de ce nu anchetati si dati in vileag abuzurile, teroarea, crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de regimul dictaturii comuniste din Romania contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ? Aaaa! nu vreti sa-i deranjati si trageti la raspundere pe acesti teroristi si criminali comunisti, pentru ca majoritatea lor au fost jidani de origine, nu-i asa ??? Din surse romanesti si americane, rezulta ca, peste 100 de milioane de oameni inocenti au fost victimele tiraniei comuniste din 1917 pana in 1990. In Romania si Moldova au fost ucisi de catre judeo-comunisti peste un milioan de fiinte umane inocente, au fost deportati peste un milion in Siberia si Extremul Orient sovietic, iar peste 6 milioane au fost bagati in lagarele si puscariile comuniste.Fiind un luptator pentru libertate, dreptate si adevar, am fost crunt persecutat de regimul tiraniei comuniste din Romania si am fost inchis pe motive politice, pentru ca, am facut parte din miscarea de rezistenta nationala contra imperiului diabolic comunist si aceasta o dovedesc cu fapte, nu cu vorbe goale. Dar dvs. cu ce ati contribuit la daramarea regimului terorist comunist, instalat la putere in Romania, de tancurile judeo-bolsevicilor sovietici in colaborare cu fostul rege Mihai si partidele asa-zise istorice (taranist, liberal, socialist, democrat) ? Faptul ca, dupa ce judeo-comunistii si-au atins scopul, i-au dat un sut in fund fostului rege Mihai, iar pe liderii taranisti si liberali i-au aruncat in inchisorile comuniste, si-au meritat soarta, pentru ca au fost tradatori si vanzatori de Neam si Tara.



In incheiere doresc sa va spun ca daca aveti vreo neclaritate, va rog sa nu ezitati sa ma contactati. Puteti sa-mi dati intalnire la FBI, ori CIA ori Pentagon, ca eu nu am nimic de ascuns si nu fug de justitie. Sunt un luptator roman pentru libertate,dreptate si adevar si asa vreau sa mor.



Cu stima,



Dr.Constantin Burlacu, Presedintele Ligii Apararii Nationale.



New York City, 25 Decembrie 2010





Subject:


Citeste... si ia aminte !

Date:


12/25/2010 2:36:55 P.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)






Catre,

Robert Horvath Deva,Presedinte de filme internationale Deva-New York-Tokyo

si ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme.



Stimate Domnule Robert Horvath Deva,



Recent, am aflat despre dvs. si blogul dvs. http://devanewyork.blogspot.com

de la un camarad din Romania si vazand cu ce va ocupati, nu m-am putut abtine sa nu va scriu cateva randuri.



In primul rand, asi dori sa stiu daca sunteti roman get-beget, pentru ca, dupa numele care-l purtati nu faceti deloc aceasta dovada. Probabil, acest nume vi l-ati luat cand ati primit cetatenia Americana, crezand ca daca va lepadati de numele romanesc, veti avea mai mult succes in SUA, mai cu seama in industria cinematografica, nu-i asa ?



In al doilea rand, din cate am inteles sunteti de 30 de ani in SUA, deci ati venit cam odata cu mine. Cum ati venit aici ca refugiat politic ca si mine, ori ca producator de filme ? Incepand din 1980 si pana in 1990, am participat la mai toate manifestatiile anti-comuniste din fata Misiunei Romane din New York si chiar din fata sediului postului de Radio Europa Libera, contra infiltratiei comuniste de acolo, organizate de mine si alti anti-comunisti romani, dar nu-mi amintesc sa va fi vazut o singura data la aceste manifestatii contra dictaturii comuniste din Romania si a agenturii comuniste din lumea libera. Cum explicati aceasta ? Aaaa! …profiturile ca cineast erau mai importante pentru dvs. decat lupta contra imperiului diabolic comunist si a agentilor ei din SUA. Acum vad ca sunteti foarte activ, ce sa-i faci vorba proverbului “Dupa razboi multi viteji se arata”.



In al treilea rand, in perioada 9/11/2001, Traian Basescu, nu era presedintele Romaniei, ci primar al orasului Bucuresti, iar din cate stiu se ocupa cu lichidarea cainilor vagbonzi, nu cu vanzari de arme. Ca sa scoti arme din tara si sa le comercializezi in strainatate, cred ca-ti trebuie niste aprobari speciale din partea presedintelui tarii, a guvernului si a autoritatilor de frontiera,nu-i asa ? In perioada respectiva erau la putere Ion Iliescu, Adrian Nastase si altii din PSD, inclusiv idolii dvs. Mircea Geoana, Traian Melescanu, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Victor Ponta si altii, responsabili de securitatea nationala a Romaniei din perioada respectiva, inclusiv despre traficul cu arme. Din declaratiile pe care le-ati facut la adresa lui Traian Basescu, rezulta nu numai ca sunteti un om patimas, dar sunteti si foarte egoist si plin de ura, mai cu seama pentru ca Traian Basescu, a condamnat comunismul, fie si de forma; a acordat la peste un milion de moldoveni de peste Prut, cetatenia romana si opteaza pentru reunificarea Republicii Moldova cu Romania.Deci este total opus planurilor rusesti, de separarea Moldovei de patria mama Romania,iar dvs. afirmati sus si tare, fara nici un argument si logica ca-i omul rusilor, al FSB-lui cum se numeste mai nou KGB-ul. De ce ? Va face placerea sa dati cu batul la rahat sa puta ? Eu nu cred ca noul curent de dreapta American, in special Tea Party, impartaseste politica dvs. ori a pro-sovieticilor ca Geoana, Melescanu,lipoveanul rus Antonescu,Voiculescu ori a tignului Ponta.



In al patrulea rand, ati afirmat ca, v-ati adresat la FBI din New York, 26 Federal Plaza, 23rd Floor,New York, NY 10278-0004,directorului asistent,Janice K.Fedarcyk si agentului special Gregory A.Fowler, precum si la Interpol, ONU, Departamentul de Stat, Departamentul de Finate, Senatului si Congresului American,Guvernului Romaniei, Politiei Romane, Ambasadorilor Romaniei, DIE, UE, ati uitat, ori in mod intentionat ati omis sa mentionati Mossadul si Israelul. Pai cum sa fiti luat in serios de catre aceste institutii americane, mai cu seama de catre FBI, cand sustineti ca: “TRAIAN BASESCU CONDUCE O INTREPRINDERE DE CRIMA ORGANIZATA SPECIALIZATA IN SPALATE DE BANI CARE OPEREAZA PE TERITORIUL SUA !”, “ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !”, “TRAIAN BASESCU ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK !”, “EXPOZITIA AL QUEDA BASESCU A FOST SPONSORIZATA DE TEHERAN” ,” EXPOZITIA DE LA NEW YORK A FOST ORGANIZATA SI SPONSORATA DE AGENTI ARABI DIN SERVICIILE SECRETE.ACESTIA AU O INFLUENTA EXTRAORDINARA CREIND UN STAT IN STAT.ORDIN DE LA TEHERAN – BANII DIN ARABIA SAUDITA”, “BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL “, “.ROMANIA CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA”, “CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA DESCOPERIT LA BUCURESTI.!”, “BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.”, “
FLOTILA AL QUEDA IN PORTUL ROMANESC CONSTANTA”, “NUMEROASE CENTRE DE ANTRENAMENT AL QUEDA FUNCTIONEAZA PE TERITORIUL ROMANIEI !”, “BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA ) IN KUNAR , AFGANISTAN !”, “BASESCU IN ATENTIA INTERPOLULUI !”si “BANDA DE SPIONI BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPITATA”, si alte bombe incendiare cu care vreti sa speriati si impresionati lumea. Din cate am observat nici FBI si nici alte autoritati americane nu v-au raspuns, ci doar din partea romana ati primit niste raspusuri evazive. Dupa cum se vede treaba, aceasta este o rafuiala personala a dvs. cu Traian Basescu, de aceea ati cerut, citez:“TRAIAN BASESCU TREBUE PUS SUB ACUZARE DE TRAFIC DE ARME IN USA”, pentru ca asa vreti dvs. nu ca aveti dovezi contra lui. Din cele constate pana acum, rezulta ca va bizuiti doar pe speculatiile eronate din presa care nu pot fi luate in considerare ca dovezi concrete si palpabile. Daca americanii s-ar lua dupa capul dvs. referitor la presedintele Romaniei, ar insemna sa bombardeze si sa faca praf Romania asa cum au facut Irakul, Afganistanul si Pachistanul. De fapt si la urma urmei, poate ca asta urmariti, numai ca vorba proverbului “DumneZEU nu se uita in gura vacarului”. Nu credeti ca ar fi mai bine ca dvs. sa va vedeti de cinematografie decat de investigatiile ziaristice privind terorismul si transportul ilegal de arme, cu care cautati nod in papura si desinformati opinia publica ?! Deci pana a ajunge sa-l dea in judecata pe Traian Basescu, americanii trebuie mai intai sa afle daca 9/11 a fost o operatie terorista a arabilor ori o lucrare din interiorul SUA-lui pentru a gasi un pretext de a ataca tarile islamice,cum se spune in American Free Press, si declaratiile unor politicieni amercani marcanti. Adevarul inca nu se cunoaste, de aceia jidanii care au stat acasa la 9/11, cauta tapi ispasitori desi se stie ca circa 500 de jidani au fost arestati in SUA de FBI in legatura cu 9/11, iar dvs. si altii bateti campii cu acuzatii false.Dupa cum se vede treaba nimeni n’a dat doi bani pe investigatiile dvs. ca jurnalism in ce priveste “terorismul”, iar Traian Basescu a fost invitat de cateva ori ca oaspete de onoare al Casa Albe si administratiei americane. Ziceti ca in Romania a fost o flotila al Queda si ca pe teritoriul Romaniei exista centre de antrenament ale teroristilor arabi. Unde anume exista asa ceva, in bazele americane de pe teritoriul Romaniei ??? Si unde a asamblat Bin Laden bomba nucleara in pesterele din Tora-Bora ??? Ne credeti prosti D-le Harvarth, ori n’aveti nici un discernamat si credibilitate in cele afirmate ?!





In al cincilea rand, va laudati ca l-ati interviat pe rusul Victor Bout, in inchisoarea din Bangkok, Tailanda, fara nici o problema si l-ati intrebat “Daca nu sunteti vinovat si n'ati participat in vanzari de arme, apoi de ce americanii sunt dupa dvs.? “ Iar el, v-a raspuns ca, n’a intreprins nimic ilegal si ca asa a primit ordine. Asadar, fara a sta mult pe ganduri, ne putem da seama ca pe americani ii intereseaza cine-i dadea ordine lui Bout si nu cred sub nici o forma ca acesta era Traian Basescu, ci dilerii de arme din Rusia, care le-au incurcat traficul de arme facut de americani, ori vreti sa spuneti ca americanii sunt sfinti in aceasta privinta, iar armele si munitile vandute de americani nu functionaza si nu ucid pe numeni, nu-i asa ? Apoi scapati din vedere ca cei mai mari traficanti de arme din lume sunt americanii. Pentru dolari jidanii din America vand si America, nu numai arme, de aceia economic SUA a ajuns un dezastru. Spre exemplu, americanii au vadut arme chimice si bacterologice lui Saddam Hussein din Irak, pentru a le folosi impotriva Iranienilor, apoi americanii au acuzat Irakul ca detine arme de distrugere in masa, au invadat Irakul si l-au spanzurat pe cel mai mare prieten al lor din Irak, Saddam Hussin. Un alt exemplu, americanii, i-au dat cele mai sofisticate arme lui Bin Laden sa lupte contra imperiului diabolic sovietic, iar astazi il considera pe acesta, care a fost cel mai mare om de incredere al americanilor, ca fiind cel mai mare terorist din lume.Un alt exemplu, americanii dau gratuit arme Israelului in valoare de miliarde de dolari anual din taxele americanilor, ca Israelul sa le foloseasca impotriva populatiei din Gaza, Vest Bank, Liban si alte tari arabe, iar dvs.vad ca nu prea sunteti mare specialist, in a cerceta si condamna aceste acte teroriste si criminale ale Israelului, ci le considerati probabil actiuni "patriotice" si un drept al jidanilor de a ucide nejidani, asa cum a scos in evidenta Dr.David Duck pe Internet: http://www.youtube.com/watch?v=JM_Vvc_NJME, http://www.youtube.com/watch?v=vgI1aph7AsE&feature=related. Apoi daca sunteti un asa mare ziarist specialist in terorism si transporturi ilegale de arme, de ce nu vorbiti despre faptul ca Israelul a vandut arme Iranului ? Si nu numai atat , dar a vandut secretele rachetelor americane “Patriot” instalate in Israel, Chinei comuniste, care este inamicul numarul unu al Americii din punct de vedere economic si militar ?



In al saselea rand,vad ca, ati vorbit despre directorul Aeroportului din Otopeni,Bucuresti, Valentin Vasilescu, ca declaratiile lui despre traficul de arme si tigari v-au intrigat. Il cunosc pe Valentin Vasilescu din 1990, cand am fost expulzat de autoritatile romane din Romania, cu primul avion inapoi in Statele Unite din ordinul regimului Iliescu-Roman sub acuzatia ca sunt spoin FBI si ca am venit in Romania sa cauzez probleme “democratiei originale “ din tara mea natala. Am avut si am o corespondenta bogata cu D-l Valentin Vasilescu, care m-a informat ca foarte multe avioane americane ale CIA-lui, care aterizau in Bucuresti, erau pline cu afgani, irakieni si alti islamici luati ostatici si depusi in fostele inchisori din fostele tari ale lagarului comunist, dandu-mi chiar lista cu numele avionelor si a zborurilor. De ce, domnule ziarist specialist in terorism, nu scoteti nici un cuvant despre aceste acte ilegale si criminale contra luptatorilor pentru libertate si dreptate islamici numiti de catre Israel si agentii acestora “teroristi” ? Cum adica, daca americanii au luptat pentru independenta contra Imperiului Britanic, sunt teroristi ? De unde si pana unde luptatorii pentru libertate si dreptate dintr-o tara, care nu vreau sa se supuna dominatiei rusesti, americane, englezesti ori jidanesti sunt considerati neaparat teroristi ? Unde este logica si argumentele palpabile, cu care vreti sa impresionati lumea ?!



In al saptelea rand, doresc sa scot in evidenta ca, in scrisoarea adresata D-lui Razvan Ungureanu, Director al Serviciului de Informatii Externe ati spus, citez : “Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. (Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. In cursul acestei zile am fost anuntat de aparitia unor noi probe si ca o echipa speciala de detectivi a plecat spre Bucuresti (N.A.Sic). Un atac de asemenea amploare pe teritoriul SUA nu putea fi efectuata fara aprobarea la cel mai inalt nivel. In afara de un scandal diplomatic de proportii se profileaza punerea conducatorului statului roman dupa gratii.” Apoi tot dvs. ati spus, citez: “Totusi trebuie sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog-ul creat de serviciul special” . Pai d-le Harvath, este originala fotografia cu Andrei Badin,ori este un trucaj “facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia dvs Kiyoko” ? Pai daca-i un trucaj al sotiei dvs., de ce sotia dvs. se ocupa cu astfel de falsuri si uz de falsuri ??? Nu sunt un adept al lui Train Basescu ori al lui Razvan Ungureanu, dar ca sa-i spuneti lui Ungureanu ca: “Pentru ca s-au deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti”, mi se pare un lucru extrem de exagerat si anormal din partea dvs. Sa fiu in locul lui, v-asi chema in fata justitiei, si in mod sigur nevand nici o justificare v-ati balbii ca si mentorul dvs. ex-regele Mihai care a vandut si tradat Romania la 23 August 1944, si mai vrea inca sa fie regele romanilor dupa ce timp de 3 ani si jumatate a fost regele comunistilor si iudeo-bolsevicilor sovietici, iar in 2009, a fost oaspete de onoare al Moscovei la parada bolsevica anti-fascista ?!? Rusine !!! Badin asta, care se da drept ruda cu niste legionari batrani din Chicago, a scris o multime de ineptii la adresa mea. El zice ca nu sunt recunoscut de batranii legionari, de parca eu asi avea nevoie de aprobarea acestor pierde vara sa impartasesc ideologia nationalista a Capitanului Corneliu Zelea Codreanu, ori a Prof.A.C.Cuza, Prof.Nicolae Iorga, Maresal Ion Antonescu si alti lideri marcanti nationalisti romani. Cateva informatii despre mine le puteti gasii pe Web-situl : http://www.jurnalulbtd.ro/articol-Editorial-Cine-este-mister-Burlacu-11-725.html



In al optelea rand, ati spus, citez:” SALVATI CULTURA SI LIMBA ROMANA !
FASCISMUL ANTINATIONAL IMPOTRIVA LUI EMINESCU SI TOT CE ESTE ROMANESC!” Domunule Harvath, dvs., stiti in primul rand ce inseamna definitia de fascism sau bateti campii ??? Eminescu, adica Domnul nostru (Our Lord) a fost acuzat de fascism si anti-semitism, iar dvs, nu sunteti depare de aceste acuzatii puerile.

Atat Paptaievici, cat si Tismaneanu, sunt jidani sadea, iar dvs, refuzati sa le spuneti pe nume pentru a lasa impresia ca daca s-au nascut in Romania, gata-gata,sunt neaparat romani.De asemenea, prezentati niste informati lansate de Wikileanks, ca fiind adevarate, dar nu comentati nimic despre faptul ca idiotul util Julian Assange, nu prezinta nimic despre secretele intre Israel si SUA. Chiar sa nu exista nici o legatura secreta intre SUA si Israel cand se stie bine ca pentru a ajunge presedinte american ori senator ori congressman, trebuie sa juri ca esti in primul rand loial Israelului si apoi SUA-lui ??? D-le Robert Horvath Deva, sunteti sigur ca sunteti roman, ori un mancator de c**** ca multi altii ?



In al noulea rand, ati afirmat ca, sunteti la curent cu un raport aparut pe masa Casei Albe a lui Barak Obama.Aveti cumva acces la Casa Alba si in institutiile federale americane, de vreti sa lasati aceasta impresie ??? Stie FBI-ul cu ce acuzatii bizare umblati si ca de fapt sunteti un trouble-maker ? Faptul ca v-a ignorat este si acesta un raspuns, dar cum sunteti cam gros de obraz este greu sa intelegeti care-i situatia si ca nu prezentati nici un interes si importanta.



In al zecelea rand, daca tot pretindeti ca sunteti “ziarist specialist in terorism” de ce nu anchetati si dati in vileag abuzurile, teroarea, crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de regimul dictaturii comuniste din Romania contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ? Aaaa! nu vreti sa-i deranjati si trageti la raspundere pe acesti teroristi si criminali comunisti, pentru ca majoritatea lor au fost jidani de origine, nu-i asa ??? Din surse romanesti si americane, rezulta ca, peste 100 de milioane de oameni inocenti au fost victimele tiraniei comuniste din 1917 pana in 1990. In Romania si Moldova au fost ucisi de catre judeo-comunisti peste un milioan de fiinte umane inocente, au fost deportati peste un milion in Siberia si Extremul Orient sovietic, iar peste 6 milioane au fost bagati in lagarele si puscariile comuniste.Fiind un luptator pentru libertate, dreptate si adevar, am fost crunt persecutat de regimul tiraniei comuniste din Romania si am fost inchis pe motive politice, pentru ca, am facut parte din miscarea de rezistenta nationala contra imperiului diabolic comunist si aceasta o dovedesc cu fapte, nu cu vorbe goale. Dar dvs. cu ce ati contribuit la daramarea regimului terorist comunist, instalat la putere in Romania, de tancurile judeo-bolsevicilor sovietici in colaborare cu fostul rege Mihai si partidele asa-zise istorice (taranist, liberal, socialist, democrat) ? Faptul ca, dupa ce judeo-comunistii si-au atins scopul, i-au dat un sut in fund fostului rege Mihai, iar pe liderii taranisti si liberali i-au aruncat in inchisorile comuniste, si-au meritat soarta, pentru ca au fost tradatori si vanzatori de Neam si Tara.



In incheiere doresc sa va spun ca daca aveti vreo neclaritate, va rog sa nu ezitati sa ma contactati. Puteti sa-mi dati intalnire la FBI, ori CIA ori Pentagon, ca eu nu am nimic de ascuns si nu fug de justitie. Sunt un luptator roman pentru libertate,dreptate si adevar si asa vreau sa mor.



Cu stima,



Dr.Constantin Burlacu, Presedintele Ligii Apararii Nationale.



New York City, 25 Decembrie 2010





Subject:


Re: Citeste... si ia aminte !

Date:


12/25/2010 6:34:12 P.M. Eastern Standard Time

From:


kirostudio@yahoo.com

Reply To:


To:


DACIALAN@aol.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)




Domnule Burlacu

Am sosit in SUA datorita unei scrisori a Presedintelui Carter. Acessta scrisore mi-a salvat

viata in ultimiul moment. Fiind acuzat pe buna dreptate de transmiterea unui material filmat

despre Ceausescu. L-am filmat la o nunta la Scornicesti ( unde faceam un film ) vorbind cu

un grup de tovarasi despre bomba atomica.

In lunga dumneavoastra scrisoare vorbiti despre mine dar nu si despre dumneavoastra,

Putem cominica atat timp cat sunteti politicos.

Parerile despre mine dint numeroase. Sunt singurul artist care arboreaza la expozitiile

in jurul lumii steagul Romanesc tricolor si portretul Regelui Mihai . Deschideti Devagallery.

Puteti sa ma vizitati la Studioul meu de film din NY. Anuntati in prealabil.

Sarbatori fericite

Robert

Return-Path:

Received: from mtain-mc05.r1000.mx.aol.com (mtain-mc05.r1000.mx.aol.com [172.29.96.77]) by air-md09.mail.aol.com (v129.4) with ESMTP id MAILINMD091-8b944d167f743d8; Sat, 25 Dec 2010 18:34:12 -0500

Received: from web58004.mail.re3.yahoo.com (web58004.mail.re3.yahoo.com [68.142.236.112])

by mtain-mc05.r1000.mx.aol.com (Internet Inbound) with SMTP id 18BD93800004C

for ; Sat, 25 Dec 2010 18:34:09 -0500 (EST)

Received: (qmail 45511 invoked by uid 60001); 25 Dec 2010 23:34:07 -0000

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1293320047; bh=+nTQENWvBtxGHW6Q2Em52O/gJI0EWilPBP2k51XTWkw=; h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:References:Date:From:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type; b=FHCdNzcXzayitp4wQS0t22j6D2h/BfWigXE8dNyADXGIRkILUe/5h/zyMLmZMW8/oElnLREhUe31JPe70V4/o3CaTj2JoAORXBSb0yp2vhi06yYQ8z2UVIneOPyB84pdbYnAdR/YBNLtXkN/+ZoqzceX+2VZD7+2HEc0ddN006E=

DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;

s=s1024; d=yahoo.com;

h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:References:Date:From:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type;

b=gU+Seq1CX++2oLH+tDpvxnqrd8llnHFam06wpb52zLFbO6QEQvkV837aC+BWVOgn+x7+9fhyrb92V6AFBGBFvoWRWM6tW4UZo0sUEVRLWr9tm+aT5R7abXqeidONSppDrlGNzuubEGlScU+Bo8oimvNxeJvAvRWymFTXHaYygLk=;

Message-ID: <847291.45168.qm@web58004.mail.re3.yahoo.com>

X-YMail-OSG: ptMn5L4VM1k3TSEnyVVrqhmRINwkjsa3HInU05Fxa9ffgJq

482k7AmRw0Kv6G3QZJUDsXrlsMMWnbk9EqbrHrYp3lkw8jazc29HzKnMqejo

.k7bF1X5NgFrRj_WSNCwWGYIp8.CZVgQIl7HLdVa5CThP7HzUX1CHaapxaVS

6.wP4KMeMeNw_0Qtxb.oVhMLWpTqAnikzPJz5HP.dmnF7Z3xLLaXKdoQJBOl

4Si.emSkg1M0NCsqUduK7wymp0Hy9hPIgqQqSMygSkj7pGirCjiR4JiYMHjt

Dhho_JYV8nMz9SPizvOKrpBD1rq5sTY2Lc6YLPxSsBu58qzZGlvcZuhqc__p

EPkpf.o0k5QWedzoxEmgrZdPXF0Yt7iK1p3QY2Aa1SiRYVO2RcwkQotZpK63

ZWcclZ.2H.GI-

Received: from [66.108.2.197] by web58004.mail.re3.yahoo.com via HTTP; Sat, 25 Dec 2010 15:34:07 PST

X-Mailer: YahooMailRC/553 YahooMailWebService/0.8.107.285259

References: <4d93b.310f8322.3a47a1d7@aol.com>

Date: Sat, 25 Dec 2010 15:34:07 -0800 (PST)

From: Robert Horvath

Subject: Re: Citeste... si ia aminte !

To: DACIALAN@aol.com

In-Reply-To: <4d93b.310f8322.3a47a1d7@aol.com>

MIME-Version: 1.0

Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-1302793318-1293320047=:45168"

x-aol-global-disposition: G

x-aol-sid: 3039ac1d604d4d167f7146c8

X-AOL-IP: 68.142.236.112

X-AOL-SPF: domain : yahoo.com SPF : none



Subject:


Re: Citeste... si ia aminte !

Date:


12/26/2010 7:07:30 P.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)






Domnule Horvath,



Va multumesc pentru mesaj si pentru invitatia de a va vizita la studioul dvs.,dar cu parere de rau trebuie sa va spun ca, nu prea am timp de vizite, desi mi-ar face placerea sa va intalnesc si sa disctam fata-in-fata cele zece puncte atinse de mine, mai cu seama al 4-lea pe care-l consider o primejdie foarte grava la adresa Romaniei.



Apreciez faptul ca ati fost sincer si mi-ati spus ca, l-ati filmat pe Ceausescu la o nunta in Scornicesti. Ei bine, ca sa te fi apropiat de Ceausescu si sa-l filmez, inseamna ca erati bine vazut si de mare incredere pentru Securitate, iar fapta de infidelitate fata de cel mai “iubit” conducator al tarii noastre, de care ati dat dovada, se pedepsea intr-adevar aspru in timpul “paradisului” comunist. Cred ca ati transmis caseta filmata ori o copie a ei americanilor, mai mult pentru conversatia cu “tovarasii” privind fabricarea de arme nucleare, desi nu cred ca, pentru americani acesta era un mare secret. Din cate sunt informat, americanii l-au incurajat pe Ceausescu,si i-au dat chiar materialele necesare pentru fabricarea bombei nucleare, iar el ar fi construit vreo trei astfel de bombe. Si cand ma gandesc ce spume la gura facea Ceausescu impotriva imperialismului American, ca apoi, cand am venit in America sa aflu ca el facea mari afaceri cu imperalistii americani, iar cand acestia veneau in Romania, le asigura nu numaui hoteluri si vile de lux, precum si cele mai delicate mancaruri si vinuri, dar le punea la dispozitie prostituate, si chiar homosexuali si lesbience. Iar noi, romanii de rand, daca indrazneam sa cerem un pasaport sa plecam din “raiul” comunist in America, ori alte tarii ale lumii libere, eram purtati pe la militie, securitate si procuratura -- batuti, schingiuti, inchisi ori chiar ucisi. Imi amintesc ca, in timpul unei anchete la securitate, pentru raspandirea de manifeste anti-comuniste in tara, un ofiter de securitate mi-a spus ca, vreau eu sa plec in America, dar ca ei au mana lunga si vor face comunismul si in America. Venind in America, am aflat din documente oficiale ca situatia este cu totul inversa si ca comunismul a fost un experiment al capitalistilor occidentali si ca a fost facut cu dolarii Americani din bancile jidanesti din Brooklyn si de catre comisarii comunisti jidani din Vest Manhattan, ceeace denota ca acel ofiter de securitate era un prost si imbecil, care merita un scuipat intre ochii.



Faptul ca, presedintele American Jimmy Carter, v-a salvat viata, foarte frumos din partea lui. Carter n’a fost chiar asa negru cum l-au descries unii, apoi faptul ca le ia apararea palestinenilor, are tot respectul si stima din partea mea. Insa americanii au adus si foarte multi teroristi si criminali comunisti aici. Spre exemplu George Bush Sr. l-a ajutat pe Col.Coler cel mai mare tortioner si calau comunist din Romania sa vina in America. Apoi America este plina de fosti ofiteri ai KGB-lui si ai Armatei Rosii si culmea ironiei primesc pensii din taxele americanilor, de parca ar fi lucrat pentru America, nu pentru Imperiul Diabolic Comunist de la Moscova si fostele tari comuniste. Din cauza lui Ceausescu care s-a oferit la cererea lui Kissinger si a altor jidanui bogati din SUA, sa faca relatii cu China comunista, toata industria Americana a fost transferata la comunistii chinezi, iar unde te intorci astazi pe strazile americane vezi numai chinezi, care nu cred ca au venit aici de dragul Americii, ci in misiuni special comuniste.



Insusindu-mi multe din ideile intelepte ale Capitanului Corneliu Zelea Codreanu, precum sunt cele referitoare la: “Vorbeste cand trebuie. Vorbeste ce trebuie. Oratoria ta sa fie fapta, nu vorba goala”, nu-mi place sa ma dau mare si sa vorbesc despre mine, ci despre cauza nationala pentru care lupt si pentru care mi-am pierdut tineretea si viata in lupta pentru libertate, dreptate si adevar.Totusi daca veti reciti cu atentie mesajul meu precedent, veti observa ca printre randuri v-am dat cateva informatii despre mine.



Cu drapelul Romaniei sunt de accord sa-l expuneti peste tot in lume, pentru ca face o mare cinste si onoare romanilor de pretutindeni, dar punerea portretului fostului rege Mihai, altauri de drapelul Romaniei pe care l-a patat, l-a vandut si l-a tradat, este nu numai o rusine, ci o mare crima.



Sarbatori Fericite !



C.Burlacu



Subject:


Re: Citeste... si ia aminte !

Date:


12/26/2010 8:08:54 P.M. Eastern Standard Time

From:


kirostudio@yahoo.com

Reply To:


To:


DACIALAN@aol.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)




Stimate Domn

Am citit cu atentie randurile dumneavoastra. Avem definitiv idei politice diferite.

Anticomunismul l-am avut in singe. Familia mea cea mai bogata din Transilvania

a fost decimata de comunisti la propriu. Unchiul meu Poli a fost scos din ancheta

securitatii intr-un cosciug metalic ca sa nu se vada torturile suferite. Nu am fost nici macar pioner si nici utecist.

Sunt absolvent sectia de operatorie IATC Bucureti. Filmul de la Scornicesti a fost facut despre nepotelul

de 8 ani a lui Ceausescu ....dansator calusar. Nu am iesit niciodata din Romania si nu mi sa aprobat viza

nici macar in Bulgaria. Sunteti pe o pista gresita.

Nu sunt antisemit si nici nationalist de vreo culoare. Ma-m ridicat insa in apararea

adevarului istoric . Sunt singura persoana care sa confruntat in public cu comisia

WIESEL. Sunt prieten apropiat a lui Coja, Corvin etc. Sunt specialist in cel de al doilea razboi mondial

si admirator al maresaluli Ion Antonescu. Aerticolul meu " Romanii Criminali sau Eroi

a fost publicat in zeci de publictii romanesti inclusiv in ultimul numar al revistei scriitorilor romani din Canada.

Parerile extremiste nu ma intereseaza iar faptul ca aparati regimul Basescu mi se pare deplorabil.

Cu sinceritate

Robert





Deschideti

Rosh Hashana – 8 septembrie 2010-

CU OCAZIA ANULUI NOU EVREII AU DATORIA DE A MULTUMII ROMANILOR SI IN PRIMUL RAND MARESALULUI ANTONESCU PENTRUCA CA IA SALVAT DE LA HOLOCAUST. IATA CE SPUNE PRESEDINTELE ISRAELULUI PERES DESPRE ACEST GEST UNIC IN ISTORIA UNIVERSALA”Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade ale istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei, care au venit în Israel ÅŸi au ajutat la construirea acestui stat, dar i-au păstrat ÅŸi identitatea ÅŸi cultura ÅŸi dragostea pentru România.” Aceasta declaratie cu intradevar extraordinar a fost facuta acum cateva zile cu ocazia vizitei in Romania. In acest moment al istoriei la conducerea Romaniei a fost ION ANTONESCU SINGURUL OM CARE A AVUT CURAJUL SA SE OPUNA LUI HITLER, EL A DAT VOCE VOINTEI POPORULUI ROMAN. DEPE TERITORIUL

REGATUI ROMANIEI NU A PLECAT NICIUN TREN SPRE LAGARELE MORTII.

ACEST ADEVAR AL ISTORIEI A FOST ASCUNS ROMANILOR.!

: DESCHIDETI

http://video.google.com/videoplay?docid=-3001110215792007342#

Acest video a fost editat tendentios si acompaniat de o minciuna de tip stalinist.

NU AM NEGAT NICIODATA HOLOCAUSTUL SAU SUFERINTELE EVREILOR.

ACEST TEXT AR TREBUI PUBLICAT IN FIECARE MANUAL SCOLAR SI CITIT IN PARLAMENTUL ROMANIEI.

IATA TEXTUL COMPLECT AL INTERVENTIEI MELE PUBLICAT IN NEW YORK MAGAZIN.

Robert Horvath (New York): „Istorie cu jumătăţi de măsură la ICR New York“



Stimate domnule editor Grigore L. CULIAN,




Ma numesc Robert Horvath, sunt de profesie cineast, absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti (IATC) si am lucrat la multe studiouri din Romania, indeosebi la Televiziunea Romana. Actualmente, imi continui activitatea la studioul meu de film, “Kiro Studio International”, cu sedii in Manhattan (New York) si Tokio. Sunt cunoscut, de asemenea, in calitate de grafician, ilustrator si pictor.
In data de 20 martie 2008 a avut loc, la Institutul Cultural Roman din New York, un eveniment dedicat special Holocaustului din Romania din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. La aceasta manifestare a participat si o delegatie din Romania, remarcandu-se prezenta d-lui general Mihai Ionescu, directorul Muzeului Holocaustului din Bucuresti. Pentru ca adevarul istoric a fost prezentat unilateral si subiectiv, am avut o interventie pe care, in cazul ca o considerati pertinenta, va rog sa o publicati in ziarul Dvs. Redau mai jos interventia mea de la acest eveniment. Cuvintele sunt traduse din limba engleza, deoarece la ICR din New York este inca interzisa folosirea limbii romane!



Doamnelor si Domnilor, Deoarece v-ati referit in expunerea Dvs. la necesitatea ca generatiile viitoare sa afle adevarul despre tragedia Holocaustului si pentru ca astazi copiii invata la scoala ca romanii sunt vinovati de genocid, as vrea ca ei sa afle si faptul ca romanii au fost aceia care au salvat intreaga populaltie evreiasca de pe teritoriul actual al Romaniei. Asistam la un fapt poate unic in istoria celui de al Doilea Razboi Mondial, anume acela ca un om s-a opus presiunii germane, salvand mai mult de jumatate milion de oameni de la pieire. Acest miracol romanesc se datoreaza in primul rand pozitiei intransigente si plina de curaj a maresalului Ion Antonescu. In al doilea rand, mai trebuie tinut cont si de caracterul specific al societatii romanesti din perioada respectiva. Ma refer aici la Ion Bratianu, Iuliu Maniu, la partidele istorice, la Regina Elena, la Dr. Lupu, la Patriarhul Nicodim, la Mitropolitul Balan, la intreaga Biserica Ortodoxa Romana si la multi altii care au pus umarul la salvarea evreilor. Cred insa ca factorul principal il reprezinta mentalitatea, psihologia si omenia romanilor.
Care sunt faptele istorice? Dupa inceperea razboiului, se desfasoara foarte rapid operatiunile militare in Basarabia si Bucovina de Nord, unde este masacrata populatia evreiasca si unde fortele romanesti coopereaza cu cele ale germanilor. In curand, in spatele frontului, apar comandourile germane specializate in operatii de “curatire” si, paralel, incep deportari de familii intregi din populatie evreiasca, dincolo de Nistru, in Transnistria. Pentru mine, moartea chiar si numai a unui singur om nevinovat reprezinta o tragedie, dar trebuie sa iau in consideratie si statistica.
Pentru ca subiectul este foarte controversat, las la aprecierea audientei sa deduca adevarul – din diferite surse. Una dintre ele ar fi “Enciclopedia Iudaica”, o lucrare de referinta, in care se mentioneaza cifra de 40.000 de morti, plasand Romania pe locul 10, ca vinovatie, in timp ce raportul Dvs., al Comisiei, se refera la 420.000 de victime, Romania ajungand pe locul 2, imediat dupa Germania. Tinand seama de paritatea po***tiei, Romania devine, nici mai mult, nici mai putin, prima “Killing-machine” din istoria celui de al Doilea Razboi Mondial!
In aritmetica Comisiei se adauga si Ardealul de Nord, acolo unde populatia evreiasca a fost decimata, numai ca, atunci, Ardealul de Nord se afla sub controlul maghiar. Dumneavoastra mai treceti cu vederea si alte fapte: ca toti barbatii evrei in putere au fost incadrati in Armata Rosie, ca o mare parte din poppulatie a fugit in interiorul Rusiei si ca foarte multi evrei au murit de moarte naturala sau de boli contagioase (tifos), de care a suferit intreaga popopulatie, inclusiv Armata Romana.
Responsabilitatea Guvernului Romaniei in aceste evenimente este mare, dar este greu sa fie separata de responsabilitatea germanilor.
Ma voi ocupa in continuare de momentul crucial, anul 1942, care este sters cu buretele sau distorsionat ca semnificatie istorica. Mihai Antonescu, Ministrul de Externe, se intalneste cu Hitler, in acea toamna, si ii comunica hotararea de a nu-i preda pe evreii din Regatul Romaniei. Vreau sa va mai amintesc, domnule general Mihai Ionescu, doua documente semnificative, pe care sper si cred ca le cunoasteti: la o saptamana de la aceasta intalnire istorica, Ion Antonescu declara, intr-o sedinta a Consiliului de Ministri: “Nu voi face jocul rasist al germanilor si ii voi slava pe toti evreii mei”; dupa alte doua saptamani, la o alta sedinta a Consiliului de Ministri, Ion Antonescu declara: “Eu mi-am dat cuvantul sa asigur viata si libertatea evreilor si ma voi tine de cuvant”. Toamna lui 1942 pecetluieste pentru totdeauna salvarea unei intregi populatii de la moarte, condamnata la “solutia finala” de catre Hitler.
Ma voi referi acum la Raportul Comisiei Holocaustului, lucrare unde o reala tragedie este folosita pentru anumite interese politice. In 2002, Guvernul Romaniei, bazandu-se pe documentele Arhivei Nationale si in conjunctie cu toate documentele primite de la Muzeul Holocaustului din Washington, DC, decreteaza, fara echivoc, ca pe teritoriul Romaniei nu a avut loc Holocaustul. La mai putin de doi ani, insa, Guvernul Romaniei isi schimba pozitia, infiintand o Comisie care, bazandu-se pe exact aceleasi documente, decreteaza ca in Romania a avut loc un genocid de proportii inimaginabile. Comentariile sunt de prisos!
Vreau sa mai spun asistentei ca Raportul Wiesel de cercetare a crimelor Holocaustului reprezinta un atac fara precedent la adresa demnitatii romanilor. In concluzia raportului se spune: “Romanii sunt vinovati de genocid, chiar daca in anumite regiuni au supravietuit evrei”. Inainte de a intra in fondul problemei, doresc sa mai remarc ca “anumite regiuni” reprezinta, de fapt, Romania de baza, Romania esentiala, adica in actualele ei granite. Raportul arunca o vina colectiva, acuzand de genocid intreaga populatie romaneasca. Aceasta idee de vina colectiva apartine ideologiei fasciste si/sau comuniste, aruncand vina – reala sau imaginara -
catorva asupra unei intregi colectivitati nationale, rasiale sau sociale. Iar o vina colectiva nu are ce cauta in discursul unei democratii! Se merge atat de departe incat se spune ca majoritatea populatieii romanesti a sprijinit Holacaustul!
Ma intreb: oare cum a fost posibil asa ceva, cand faptele din Bucovina si Basarabia au fost foarte putin cunoscute de populatietie. Eu personal am plecat la 32 de ani din Romania si nu am auzit niciodata despre aceste evenimente. Romania este prezentata in acest material ca o tara fascizata si complet rasista. As vrea sa-i amintesc domnului general si cercetator istoric faptul ca fascismul a fost lichidat in Romania cu ocazia rebeliunii legionare. Fragmentul care m-a intrigat profund este urmatorul: “Holocausul isi are radacini adanci in istoria si cultura romana”! Aceasta constatare aduce un atac frontal Istoriei Romaniei si nu scapa de aceasta
decapitare niciun om politic, niciun partid istoric, niciun moment al istoriei si nici al monarhiei. Deci, Istoria Romaniei este prezentata de Comisie in primul rand ca o istorie a antisemitismului. Acelasi tratament i se aplica insa si Culturii Romanesti.
Nu scapa de “atentia” noii inchizitii nicio personalitate culturala, de la Alecsandri, Eminescu, Kogalniceanu, Hajdeu, Slavici etc., iar in epoca moderna nu scapa nici Emil Cioran, Noica, Mircea Eliade. Asadar, in opinia Comisiei, Cultura Romaneasca nu este importanta prin valentele sale universale, ci numai prin caracterul ei rasist si antisemit. Cu alte cuvinte, Mihai Eminescu si ceilalti piloni ai Culturii Romanesti sunt, nici mai mult, nici mai putin, vinovati pentru cauzarea Holocaustului. Cruciti-va, doamnelor si domnilor, cruciti-va, domnule general!.
Concluzia acestei Comisii a dat o unda verde unei adevarate “vanatori de vrajitoare”, avand ca victima cultura si limba nationala. Atentia este in primul rand indreptata asupra lui Mihai Eminescu si a lui Mircea Eliade, fiind orchestrata din birourile presedintelui Institutului Cultural Roman (ICR), d-l Horia Roman Patapievici.
Avand la dispozitie un buget de cateva milioane de dolari, avand sub control edituri si reviste culturale, el si ciracii sai au pornit un atac delirant indreptat impotriva a tot ce este romanesc. D-l Patapievici spune in clar: “Eminescu, ca poet national, si intreaga cultura nationala nu-si au locul sub zodia internationalismului”. Sau: “Daca vreti sa intrati in Europa, trebuie sa va debarasati de Eminescu”. Daca nu credeti, ma voi referi la seara dedicata “Luceafarului poeziei romanesti”, desfasurata la Consulatul General al Romaniei din New York si boicotata de Institutul Cultural Roman New York, condus de d-na Corina {uteu, ai carui angajati nu au avut
decat curiozitatea de “a baga capul” la acest eveniment care a durat 6 sau 7 ore.
Aceasta manifestare a avut loc prin bunavointa Consulului General al Romaniei la New York, d-l Pietro Lucian Pavoni, caruia trebuie sa-i exprimam sincera gratitudine. Nu pot sa nu adaug faptul ca nu mi se permite (de doi ani!) sa particip la activitatile
ICR New York, deoarece am cerut sa se vorbeasca si romaneste la manifestarile organizate de Institut (pentru participarea din aceasta seara, a trebuit sa mi se dea o derogare speciala de la Washington!).
Vreau sa mai adresez cateva cuvinte doamnelor si domnilor din spatele meu, care striga, cu inversunare, sa nu fiu lasat sa mai vorbesc si sa fiu dat afara! Daca Dvs. mai sunteti azi in viata, aceasta i se datoreaza maresalului Ion Antonescu si – in primul rand – omeniei romanilor. Este greu pentru mine sa inteleg cum multi romani accepta orice compromis, inclusiv acest raport degradant. La fel, nu pot sa inteleg cum multi evrei, in loc sa fie recunoscatori si sa le arate gratitudine celor care le-au salvat viata, stau si asteapta sa le mai dea inca o palma. Un adevar spus doar pe jumatate seamana cu o minciuna. Pe fundalul unei tragedii adevarate, asistam aici la un atac fara precedent la adresa Istoriei si Culturii Romanesti. Daca vrem sa ne recastigam demnitatea, trebuie sa spunem adevarul
intreg. Va multumesc pentru rabdarea si atentia Dumneavoastra.



ROBERT HORVAT , Cineast New York

http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/ ROMANII CRIMINALI SAU EROI ?



Scrisoare Deschisa

MAJESTĂŢII SALE REGELE MIHAI I AL ROMÂNIEI



Sire,



Mă numesc Robert Horvath şi sunt de profesie cineast, absolvent al Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti (I.A.T.C.) şi am lucrat în mai multe studiouri mari din România, îndeosebi la Televiziunea Română. Actualmente, îmi continui activitatea la studioul meu de film, cu sedii în New York şi Tokio. Sunt cunoscut, de asemenea, sub numele de Deva (oraşul unde m-am născut) în calitate de grafician, ilustrator şi pictor.



Majestate,



Fiind un erou al copilăriei mele, am purtat întodeauna, în buzunarul pantalonilor, o monedă de argint cu efigia Dumneavoastră. Această monedă mi-a fost confiscată de Securitate ÅŸi niciodată înapoiată. Fiind acuzat de spionaj (prin transmiterea unor materiale filmate despre CeauÅŸescu spre Occident), mi-am propus ca, în cazul în care scap cu viaţă, să nu uit nimic ÅŸi să mă alătur celor care au vrut o contra-revoluÅ£ie în România. Acest lucru ar fi însemnat readucerea adevăratelor valori la vârful ţării ÅŸi reversarea revoluÅ£iei sociale care a adus la conducere scursura mahalalelor, adunată cu pleava de leneÅŸi de la marginea satelor. M-am alăturat celor care au vrut să reinstaureze mult hulitul regim “burghezo-moÅŸieresc”, care, într-un timp istoric extrem de scurt, a adus prosperitate ÅŸi intrarea ţării în civilizaÅ£ia europeană.



Am vrut să aducem înapoi un regim care să redea demnitatea Armatei Române, mereu terfelită şi acum, peste noapte, acuzată de uciderea a aproape jumătate milion de români evrei; am vrut o întoacere la Dumnezeu şi la Biserică; am vrut o reîntoarcere la adevărata cultură; am vrut o şcoală unde copiii să nu înveţe minciuni şi să vină acasă plângând auzind că părinţii şi bunicii lor au fost cei mai mari criminali de război. Am crezut în reconciliere, în iertarea celor care au greşit, dar şi în pedeapsirea celor care au ucis. Mă refer, aici, la genocidul împotriva unor oameni nevinovaţi, a căror singură vină a fost că au citit mai multe cărţi şi că nu au fost ţărani săraci. Am vrut un rege care să apere legile, Constituţia şi, implicit, să ne apere pe noi.



Majestate,



Am dorit ca dumneavoastră, fiind o personificare a însăşi istoriei celui de al Doilea Război Mondial, să rupeÅ£i, în sfârÅŸit, tăcerea, spunând adevărul că ROMÂNII NU SUNT VINOVAÅ¢I PENTRU HOLOCAUST ci, dimpotrivă, au făcut un lucru pe care alÅ£ii nu au îndrăznit să-l gândească: AU SALVAT ÃŽNTREAGA POPULAÅ¢IE EVREIASCÄ‚ DE LA HOLOCAUST. Acest moment unic al istoriei, când un popor salvează un alt popor de la moarte, trebuie făcut cunoscut ÅŸi, sper, celebrat de evrei ÅŸi de români împreună. Este momentul, cred, Majestate, ca, prin vocea Dumneavoastră, ultima personalitate importantă a celui de-al Doilea Război Mondial rămasă în viaţă, acest miracol românesc să fie făcut cunoscut întregii lumi. Nu cred că există un loc mai prielnic pentru a spune ADEVÄ‚RUL decât aici, la New York, la o sinagogă cu evrei români. După o introducere despre rolul monarhiei – în special al Reginei Elena, mama Dvs. -în salvarea evreilor, va veni ÅŸi rândul Majestăţii Voastre. Nu rămâne decât să spuneÅ£i: “Eu am fost acolo ÅŸi ÅŸtiu ce s-a întâmplat. Românii i-au salvat pe toÅ£i evreii de pe teritoriul Regatului României, regatul meu”. Aceste cuvinte, puÅ£ine dar magice, îndreptând istoria, vor reda românilor, pentru totdeauna, demnitatea furată. VeÅ£i vorbi, probabil, cu lacrimi în ochi, despre suferinÅ£a evreilor ÅŸi îi veÅ£i asigura că majoritatea românilor a fost alături de ei. Astfel, în faÅ£a unei presiuni extraordinare, având trupe germane în Å£ară, întreaga societate românească, monarhia, partidele istorice ÅŸi Biserica au pactizat ÅŸi conspirat pentru salvarea evreilor. Nu veÅ£i uita să spuneÅ£i că a existat un singur om în toată istoria războiului care i s-a opus lui Hitler, spunându-i, fără ezitare: “Nu îi dau pe evreii mei” (rostită de MareÅŸalul Ion Antonescu). Vă sugerez, în final, să folosiÅ£i un citat al marelui rabin Åžafran, care, vorbind de anii războiului, îşi arată iubirea ÅŸi recunoÅŸtinÅ£a pentru “bunul ÅŸi blajinul popor român”. Un rege are datoria să spună unui popor când a greÅŸit, să-l laude pentru bine ÅŸi să-l apere în faÅ£a lumii când este nedreptăţit ÅŸi umilit.



Responsibilitatea guvernului de la BucureÅŸti pentru crimele comise în primele două luni de război este de netăgăduit. De asemenea, nu trebuie negat faptul că familii întregi din populaÅ£ia evreiască din Basarabia ÅŸi Bucovina au fost deportate dincolo de Nistru, suferind de foame, epidemii sau de epuizare fizică. Dar, pornind de la o tragedie reală, adică moartea a câtorva mii de oameni, fapt prezentat în procesul Ion Antonescu, se ajunge la cea mai bizară deformare a istoriei. Astfel, o comisie condusă de un dezechilibrat mintal, Elie Wiesel, fără nicio competenţă legală sau vreo greutate morală, declară peste noapte România ca fiind prima maÅŸină de ucis (“kiling machine”) din istoria lumii. Deci, Armata Română, a cărei misiune principala era recucerirea unor teritorii, fără ordine primite, fără muniÅ£ie ÅŸi disciplină germană, fără trupe ÅŸi comandouri specializate în operaÅ£ii de curăţire (SS ÅŸi EInzatszruppe) ucide aproape jumătate milion de oameni, în numai două luni, ÅŸi masacrează aproape 8 mii de bătrâni, femei ÅŸi copii pe zi (bărbaÅ£ii evrei încă în putere fiind încadraÅ£i în Armata RoÅŸie, iar cea mai mare parte a populaÅ£iei evreieÅŸti a fugit în interiorul Rusiei). Astfel, Armata Română depăşeÅŸte cu mult performanÅ£a maÅŸinii de război germane, sprijinită de fasciÅŸtii ucrainieni, estonieni ÅŸi lituanieni. Pornind pe această linie a ilogicii, putem să ne întrebăm de ce ţăranii români, elementul de bază al Armatei NaÅ£ionale, având această unică pornire spre bestialitate, nu au fost folosiÅ£i mai departe în implementarea “SoluÅ£iei Finale” a lui Hitler.



Nu de mult a avut loc, la Institutul Cultural Român din New York (ICR), o întâlnire cu reprezentanÅ£ii “Industriei Holocaustului” din BucureÅŸti, unde s-a “remarcat” d-l general Mihai Ionescu, o veche coadă de topor. Atunci, am reuÅŸit, printr-o intervenÅ£ie foarte dură ÅŸi percutantă, să-i ridiculizez ÅŸi-i să trimit acasă cu coada între picioare pe reprezentanÅ£ii celei mai tragicomice comisii din istorie: Comisia Wiesel. Prima ÅŸansă a fost dată de Guvernul României în 2002, care, bazându-se pe documentele Arhivei NaÅ£ionale ÅŸi în conjuncÅ£ie cu documentele primite de la Muzeul Holocaustului din Washington, DC, decretează, fără niciun echivoc, că PE TERITORIUL ROMÂNIEI NU A AVUT LOC HOLOCAUSTUL. La mai puÅ£in de doi ani, însă, acelaÅŸi Guvern al României îşi schimbă poziÅ£ia, înfiinţând o Comisie care, bazându-se pe aceleaÅŸi documente, decretează că



ÎN ROMÂNIA A AVUT LOC UN GENOCID DE PROPORŢII INIMAGINABILE!



Åži, pentru ca absurdul să fie total, după negarea Holocaustului, acelaÅŸi guvern, în acelaÅŸi an, 2002, scoate un decret-lege prin care negarea Holocaustului este pedepsită cu până la 15 ani de închisoare! Admiţând că, în cazuri grave, se poate aplica această lege ÅŸi retroactiv, ar fi normal ca însăşi guvernul să-ÅŸi afle locul cuvenit în spatele gratiilor! Creat la comandă, pentru câştigarea unor avantaje politice, Raportul Comisiei spune că “România a ucis, a ucis, a ucis”. Asfel, se spune, fără clipire, un mare neadevăr cutremurător: “ÃŽn România a fost decimată întreaga populaÅ£ie evreiască, cu excepÅ£ia unor regiuni unde au supraveÅ£uit”. I-am asigurat pe membrii delegaÅ£iei că adevărul este exact invers ÅŸi că aceste câteva regiuni reprezintă, de fapt, actualul teritoriu al României. Mă întreb ce trebuie aruncat mai întâi în lada de gunoi a istoriei: guvernul sau autorii acestu raport. Concluzia înebunitoare a comisiei “ROMÂNII SUNT VINOVAÅ¢I DE GENOCID” nu trebuie lăsată fără un răspuns. Când cineva vine la tine acasă ÅŸi te face criminal, cred că este cazul să îi arăţi, fără ocol, uÅŸa. Cred că nu este prea târziu, Majestate, să faceÅ£i acest gest, în numele tuturor.



Istoria este făcută întodeauna de învingători. Dar, atâta timp cât nu se spune răspicat că a existat un singur om în întreaga istorie a celui de al Doilea Război Mondial care s-a opus lui Hitler, salvând jumătate milion de suflete de la moarte sigură (MareÅŸalul Ion Antonescu) rămânem în minciună. Nu putem nega opinia lui Goebels, căpetenia nazistă, care, în jurnalul personal, spune: “M-am dus de mai multe ori la Hitler ÅŸi i-am spus că Antonescu conduce cu ajutorul duÅŸmanilor noÅŸtri. Sub nasul nostru pleacă nenumărate vapoare cu evrei spre Palestina. S-a ajuns să se trimită alimente pentru evreii români din FranÅ£a”. Cred că sunteÅ£i de acord să-l credem mai degrabă pe Goebels (acesta avea zeci de agenÅ£i la BucureÅŸti, care îi spuneau adevărul), decât pe Wiesel, care are mii de agenÅ£i locali care se încurcă însă în minciuni.



Dacă de pe teritoriul Regatului României nu a fost trimis niciun evreu spre lagărele de concentrare naziste, nu aceeaşi soartă au avut-o cei surprinşi de război pe teritoriul german sau pe al axei fasciste. La ordinele Mareşalului Antonescu, Guvenul României a făcut eforturi extraordinare pentru a-i încuraja pe evrei, a le face viaţa mai uşoară şi a salva mii de oameni de la moarte sigură. Prin acţiuni disperate, contra cronometru, oamenii Mareşalului Ion Antonescu scot din trenurile morţii zeci de famili, opresc arestări şi execuţii în ultimul moment sau dau zeci de paşapoate în alb cu nume româneşti. După cum reiese din documente, s-a încercat de multe ori scoaterea evreilor români chiar şi din lagărele de concentrare. Pentru că documentele esenţiale a activităţii statului român pentru salvarea evreilor de la moarte sunt ascunse în raport, pun sub semnul întrebarii onestitatea, imparţialitatea şi chiar legalitatea Comisiei Wiesel. Astfel, în directiva guvernului din toamna anului 1942 se spune, cu claritate:



“ÃŽntrucât în România evreii sunt consideraÅ£i cetăţeni români, ei trebuie să se bucure ÅŸi în străinătate de protecÅ£ia statului român”. ÃŽn final, se cere să se intervină pentru recuperarea averilor evreilor români aflaÅ£i pe teritorul Reich-ului. Ca urmare a faptului că MareÅŸalul Ion Antonescu cerea înapoierea “evreilor săi”, în răspuns, Ministerul Afacerilor Străine al FranÅ£ei comunică, în ianuarie 1943, LegaÅ£iei Române de la Vichy, că este favorabil repatrierii evreilor români aflaÅ£i în FranÅ£a. La 28 mai, Ministerul Afacerilor Străine ÅŸi DirecÅ£ia Generală a PoliÅ£iei stabilea normele în vederea “revenirii în Å£ară a evreilor cu drepturi foarte bine stabilite la cetăţenia română ÅŸi a căror primire în România a fost admisă în mod excepÅ£ional, dintr-un spirit de umanitate faţă de situaÅ£ia grava ce li s-ar fi creat în străinătate”.



ÃŽn urma instrucÅ£iunilor personale ale ministrului român de Interne, Mihai Antonescu, din 6 aprilie 1943, LegaÅ£ia României din Berlin a adresat (pe 12 aprilie) o notă către Auswärtiges Amt, solicitând o intervenÅ£ie la serviciile germane competente ÅŸi în special la Geheimestaatspolizei (Gestapo) pentru eliberarea cetăţenilor români nearieni arestaÅ£i după 31 martie 1943 ÅŸi acordarea vizelor de plecare în România. Din “raÅ£iuni politice”, Auswärtiges Amt a dat curs cererii. ÃŽn circulara trimisă de Sicherheitsdiest (Serviciul Secret-SD) la 30 aprilie către unităţile din subordine se cerea acestora să înceteze arestările în rândul evreilor români, iar la Bruxelles, consulul român se duce personal la Gestapo, cerând sistarea arestărilor ÅŸi deportărilor ÅŸi obÅ£ine, la 6 mai, eliberarea celor arestaÅ£i. Peste o săptămână, LegaÅ£ia germană anunţă “că au fost luate măsuri să nu mai fie arestat niciun supus român”. ÃŽn decembrie 1943, a început acÅ£iunea pentru salvarea evreilor din Italia ÅŸi Grecia. ÃŽn scurt timp, sub nasul nemÅ£ilor, evreii sunt aduÅŸi în Å£ară. Primăvara anului 1944 va intra în istorie ca un miracol românesc: MAREÅžALUL ION ANTONESCU SALVEAZÄ‚ 11.000 DE EVREI DE LA HOLOCAUST, trimiţând instrucÅ£iuni LegaÅ£iei Române din Budapesta să dea viza de intrare în România (9.837 de vize) pentru mii de evrei unguri ÅŸi străini aflaÅ£i în Ungaria.



Un document de extraordinară importanţă îl reprezintă ÅŸi raportul generalului Ion Gheorghe, ministrul de la Berlin, care descrie eforturile susÅ£inute ale diplomaÅ£iei româneÅŸti pentru a-i salva pe evreii români aflaÅ£i deja în lagăre. El precizează: “atitudinea hotărâtă din partea noastră, declarând formal că înÅ£elegem să ne rezervăm drepturile suverane asupra cetăţenilor români, oricare ar fi originea lor. Astfel, nu poate fi acceptată internarea de către Germania a evreilor supuÅŸi români”. Raportul ajunge la Mihai Antonescu, în 22 octombrie 1943. ÃŽn perioda următoare, prin legaÅ£ia de la Berlin, s-au făcut noi intervenÅ£ii în sprijinul evreilor români din lagăre. ÃŽn luna mai 1944, ministrul de la Berlin primeÅŸte o telegramă disperată de la BucureÅŸti: “nu este posibil să ne dezinteresăm de soarta cetăţenilor noÅŸtri nearieni care solicită protecÅ£ia la care au drept legal… Vă rog deci să binevoiÅ£i a face tot ce stă în putinţă pentru ocrotirea, eliberarea ÅŸi repatrierea celor în cauză”.



ÃŽi asigur pe toÅ£i cei interesaÅ£i că documentele pe această temă sunt numeroase ÅŸi intenÅ£ionez să le strâng într-o carte intitulată “Omenia” (Antonescu ÅŸi românii salvează evreii de la Holocaust). Am citit multe documente ÅŸi niciunul nu m-a uimit ÅŸi cutremurat precum cel datat 27 aprilie 1944, prin care Guvernul Român, prin Radu Lecca, cere oficial ÅŸi fără menajamente repatrierea evreilor români internaÅ£i la Bleichauer ÅŸi Auschwitz (document B’nai B’rith international). ÃŽntr-o Å£ară ameninÅ£ată cu ocuparea completă de către germani, înlăturarea lui Ion Antonescu, abolirea monarhiei, deportarea tuturor evreilor ÅŸi instalarea lui Eichman la BucureÅŸti (operaÅ£iuni paralele “Margarethe 1” – Ungaria ÅŸi respectiv “Margarethe 2” – România) o ultimă încercare de a salva evreii români de la o moarte sigură mi se pare un act de o demnitate sublimă.



Comisia Elie Wiesel pentru studierea Holocaustului îşi intitulează “opera” Raport Final. Dar, pentru că au apărut noi cărÅ£i menÅ£ionând 800.000 de victime pe teritoriul controlat de autorităţile române, mi-am dat seama că această statistică nu se va opri niciodată. ÃŽn consecinţă, cred că este cazul ca orice român sau evreu care gândeÅŸte raÅ£ional ÅŸi are bun simÅ£ să se opună acestui monstru care a luat-o razna. Trebuie să menÅ£ionez că Comisia Wiesel a dat undă verde unei adevărate vânători de vrăjitoare ÅŸi de antisemiÅ£i, având ca victimă cultura ÅŸi limba română. Astfel, aici, la New York, la Institutul Cultural Român (director pe Corina Åžuteu), Eminescu este boicotat, iar folosirea limbii române este absolut interzisă. Pentru că demolarea statuii poetului naÅ£ional este aproape desăvârÅŸită ÅŸi limba română declarată periculoasă, nu rămâne decât să aÅŸteptăm interzicerea arborării steagului tricolor.



O altă consecinţă a acestui raport este acerbarea antisemitismului ÅŸi a sentimentelor antiamericane. Minciuna, exagerările fără limite ÅŸi călcarea în picioare a demnităţii oamenilor nu putea să nu creeze resentimente ÅŸi chiar ură. Poate că inteligenÅ£a evreiască va realiza într-o bună zi că această politică de tip “bumerang” este contraproductivă ÅŸi chiar periculoasă pentru viitor. România a fost o Å£ară care i-a aÅŸteptat pe americani, iar acum abia aÅŸteaptă ca ei să plece. Dar nimic nu depăşeÅŸte în gravitate faptul că toÅ£i copiii învaţă la ÅŸcoală că fac parte dintr-o naÅ£iune de criminali. Aici nu mai este loc de întors, pentru că se merge prea departe. Fiecare părinte, indiferent dacă este român, ungur, evreu sau Å£igan (ordinea nu contează), are datoria morală să rupă paginile pline de minciuni ordinare din cartea de istorie în faÅ£a copiilor ÅŸi a întregii familii. Fiecare profesor are datoria să vorbească despre omenia ÅŸi curajul românilor care au salvat de la moarte o jumătate million de oameni nevinovaÅ£i, chiar dacă această lecÅ£ie nu face încă parte din programul de învăţământ. ÃŽn acest fel, vom face un prim pas spre recâştigarea demnităţii noastre, iar copiii noÅŸtri se vor întoarce de la ÅŸcoală cu fruntea sus.



Majestate,



Un rege are datoria să ne apere istoria, cultura şi să fie alături de noi la nevoie. Cred că sunt în asentimentul ţării să vă rog să vă ridicaţi în ceasul din urmă şi să spuneţi ADEVĂRUL. În acest fel, veţi recupera istoria şi onoarea tuturor. Când va veni momentul, veţi mulţumi destinului care v-a dat şansa să faceţi ceva important pentru trecutul, prezentul şi viitorul ţării. Majestate, vă găsiţi la o ultimă încrucişare de drumuri, având posibilitatea de a pleca spre istorie ca REGELE MIHAI I al ROMÂNlEI sau ca un Mihai oarecare, în curând uitat de toţi.

http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

ROBERT HORVATH (Deva) CINEAST New York,



Subject:


Re: Citeste... si ia aminte !

Date:


12/27/2010 10:13:46 P.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)






Domnule,



Foarte bine ca ati citit cu atentie randurile mele,dar avand “definitiv idei politice diferite”, n’are nici un rost sa ne mai pierdem timpul cu acest dialog, ci fiecare cu politica si viata lui. Eu nu sunt fecior de bani ghiata, nu ma trag dintr-o familie de bogatasi din Moldova, dar nici din familie de calici. Familia mea, in majoritatea cazurilor, din cele mai vechi timpuri pe care le cunosc, au facut parte din oastea Moldovei si au fost niste luptatori drepti, curajosi si viteji. Bunicul meu Gheorghe Burlacu, a luptat in primul razboi mondial pe viata si pe moarte la Marasesti, iar unchii mei, inclusiv tatal meu Petru Burlacu, au luptat in cel de-al doilea razboi mondial pe frontul din Est, pentru reintregirea tarii si contra imperiului diabolic comunist. Parintii mei au fost tarani gospodari si la locul lor, fapt pentru care ma madresc cu ei. Ei si-a facut avere prin sudoare si munca cinstita, fara sa insele pe cineva, sa faca specula,escrocherii, falsuri, ori sa asupreasca si exploateze pe cineva, pentru a deveni bogati, cum au devenit in majoritatea cazurilor oamenii bogati din tara noastra.Si nici o comoara geto-dacica n’au gasit, iar daca chiar ar fi gasit asa ceva, ar fi predat-o patrimoniului national.Nici eu n’am fost pionier ori utecit, pentru ca eram considerat fiu de chiabur si legionar, cu toate ca parintii mei nu se numarau printre cei mai bogati oameni din tara cum va laudati dvs. Sub acuzatia ca sunt fiu de chiabur si legionar, mi-a fost rapit dreptul la invatatura in Romania, spunadu-mi clar ca Buna Ziua, ca in societatea comunista au dreptul sa invete, numai fiii celor care construiesc societatea comunista, nu si cei care vor s-o distruga, iar daca nu-mi convine,mi-au spus, ca, n’am decat sa plec in America sa ma invete americanii, ca tot ii astept si sunt adeptul lor.



Am mai auzit eu de un mare bogatas, tot de pe la Deva,Transilvania, de Dr.Petru Groza,numit si Burghezul Rosu, care pentru interese personale si de a trai cat mai bine s-a dat cu comunistii si a fost primul prim-ministru comunist in tara noastra. Si prin partile Botosaniului era un mare boier putred de bogat, Vasescu, care in timpul alegerilor din 1946, facea propaganda comunista, incat l-au scuipat si biciuit niste tarani, de a trebuit sa plece cu coada intre picioare, cu toate ca avea gradul de maior si intra la palatal regal din Bucuresti ca la el acasa.Asa ca nu sunt nici pe o pista gresita, ci sunt pe faza si n’am voie sa gresesc tinta.



Desi nu v-am intrebat daca sunteti sau nu anti-semit, doresc sa va spun ca nici eu nu sunt anti-semit. Eu sunt anti-jidan si anti-sionist, pentru ca aceste finite biologice reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate si sunt resposabili pentru instaurarea tiraniei comuniste in tara mea natala, Romania. Anti- semiti sunt jidanii prin faptul ca au sters Palestina de pe fata pamantului si au o ura rasiala si criminala contra celor peste 300 de milioane de semiti arabi. Apoi jidanii din Israel si diaspora, sunt circa 15 milioane, dar in proportie de 85% nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt o rasa turcomana, care s-a convertit la Judaism si care au format in trecut Imperiul Kazar, care prin destramare au invadat Europa si intreaga lume, si se dau mai jidani si sionisti ca adevaratii jidani si sionisti.(vezi: http://www.khazaria.com/).



Cred ca ati fost sincer cand ati spus ca nu sunteti “nationalist de vreo culoare”. Denumirea de nationalist vine de la natiune si inseamna un om care lupta pentru natiunea din care-si trage originea. Ori dvs. cu numele cel purtati de Horvath, n-aveti cum sa fiti nationalist roman, descendent al geto-dacilor, ci sunteti cum ati spus un internationalist Deva-New York-Tokyo.Si culmea ironiei, cand cineva va spune adevarul in fata ziceti ca nu va intereseaza“parerile extremiste”. Mai mult, fara nici o justificare si dovada concreta, va place sa puneti vorbe in gura altuia.Eu v-am spus clar “Nu sunt un adept al lui Train Basescu”, iar dvs. mi-ati reprosat fara nerusinare ca,” aparati regimul Basescu” si facand-o pe-a nea Ghita mai si spuneti “mi se pare deplorabil”. Referitor la regimul Basescu v-am spus urmatoarele, citez:

“Din cate am observat nici FBI si nici alte autoritati americane nu v-au raspuns, ci doar din partea romana ati primit niste raspusuri evazive. Dupa cum se vede treaba, aceasta este o rafuiala personala a dvs. cu Traian Basescu, de aceea ati cerut, citez:“TRAIAN BASESCU TREBUE PUS SUB ACUZARE DE TRAFIC DE ARME IN USA”, pentru ca asa vreti dvs. nu ca aveti dovezi contra lui. Din cele constate pana acum, rezulta ca va bizuiti doar pe speculatiile eronate din presa care nu pot fi luate in considerare ca dovezi concrete si palpabile. Daca americanii s-ar lua dupa capul dvs. referitor la presedintele Romaniei, ar insemna sa bombardeze si sa faca praf Romania asa cum au facut Irakul, Afganistanul si Pachistanul. De fapt si la urma urmei, poate ca asta urmariti, numai ca vorba proverbului “DumneZEU nu se uita in gura vacarului”.”



Pana americanii il vor captura pe Traian Basescu,ei pot bombarda si face ruini Romania in baza afirmatilor si acuzatiilor dvs., tot asa cum au procedat cu Irakul pana l-au capturat pe Saddam Hussein, iar pe Bin Laden nici dupa atatia ani de razboi contra lui n’au reusit sa puna mana pe el, in schimb Afganistanul este facut praf si pulbere de catre americani, pentru ca acolo au fost baze de antrenament,precum si centru militar si financial al Queda, despre care dvs. ati spus ca sunt acum active in Romania datorita lui Traian Basescu. Va cam jucati cu cuvintele si de-a razboiul domnule, dar este bine s-o faceti pe socoteala dvs. nu a Romaniei.Il acuzati pe Basescu ca este pro-sovietic, dar treceti cu vederea, ca pentru Mircea Geoana si moscovitii lui, nu pentru Basescu, urma sa soseasca la Bucuresti Gorbaciov si muscalii lui, sa sarbatoreasca victoria aliatului lor in alegeri. Mai informati-va domnule, ca numai un om bine informat si stapan pe situatie poate invinge raul.



Referitor la materialul din “Rosh Hashana – 8 septembrie 2010”, scrisoarea adresata armeanului Culian si scrisoarea adresata fostului rege Mihai, am tras concluzia ca nu sunteti prea bine informat si jucati exact cartea pe care o vor jidanii. Apoi nu va suparati, Maresalul Ion Antonescu nu cred ca are nevoie de avocati, atata timp cat istoria si adevarul istoric sunt de partea sa. Acum cand s-a prabuist regimul dictaturii comuniste, dvs. trebuie sa le dati jidanilor peste cap cu holocaustul rosu comis de ei in timpul regimului tiraniei comuniste contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, nu sa deviati de la acest subiect destul de important din punct de vedere juridic si istoric, si sa incercati sa va umiliti si dezvinovatii in chip si fel pentru niste pretentii si acuzatii bizare ale jidanilor. Sper ca m-ati inteles. Si uitati-l pe fostul rege Mihai ca el nu-i de partea romanilor, ci a dusmanilor Romaniei. Acum vreo 40 de ani un preot din Germania, vazand ca la celelalte comunitatii de acolo din Europa de Est, vine cate un fost demnitar de-al lor, l-a invitat sa vina si fostul rege Mihai printre Romani, iar el a refuzat spund ca nu-l intereseaza romanii. Aceste stiri au aparut in ziarele romanesti din Germania. Mai mult, in Decembrie 1989, fostul rege Mihai si chiar seful legionarilor sectei simiste, Horia Sima, s-au deplasat la Budapesta si le-au promis ungurilor Transilvania, daca-i ajuta sa revina la putere in Romania. Ce naiv suntet domnule, fapt pentru care nu pot sa pun nici o baza in dvs. vorba lui Corneliu Zelea Codreanu “ In omul care a fost pacalit odata, sa nu pui nici o baza, ca poate fi pacalit si a doua oara”.



Cu aceiasi sinceritate,



C.Burlacu

Subject:


Re: RASPUNS

Date:


12/29/2010 12:09:33 P.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)




In a message dated 12/28/2010 7:26:39 P.M. Eastern Standard Time, kirostudio@yahoo.com writes:



CUNOSC PROBLEMA. VASILESCU LA FILMAT PE BASESCU LA OTOPENI.

CASETA A FOST PREDATA ...ANTENA 3. APROAPE TOATE ARMELE BOUT -KASSAR SUNT

DE PROVENIENTA ROMAEASCA, SEMNATURA..EXPORT BASESCU...MINISTRU AL TRANSPORTURILOR

.....SI PRESEDINTE/

Cu bine



ROBERT



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bine, bine, dar daca cunoasteti situatia, de ce n'aveti curajul sa va legati de supraputeri militare ca Statele Unite, Rusia si Israel,care se ascund in spatele acestor afaceri murdare si criminale, ci va legati de o tara neputincioasa ca Romania, care daca ar spune nu, e rau, daca zice da, e rau, deci oricum ar da-o toata vina trebuie sa cada asupra Romaniei, nu pe adevaratii traficanti de arme si munitii din lume. In aceata privinta sunteti total gresit si necinstit fata de Romania, asa ca-i cazul sa reveniti mai cu atentie asupra acestui subiect si sa meditati mai bine. Apoi sa nu credeti nici o clipa ca daca Basescu cade de la putere si vine Geoana, ori alt fecior de fost comunist, in Romania va fi raiul pe pamant.Dimpotriva, vor trage de Romania ca cainii de ciolan, iar populatia va trai in continuare de la o zi la alta cu vaga speranta ca va veni Isus Cristos, sa-i dea mura-in-gura, sa duca o viata mai buna si sa sfarseasca aceasta lume.



Cu bine,



C.B.

Subject:


Re: RASPUNS

Date:


12/30/2010 3:40:50 A.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)


In a message dated 12/29/2010 6:22:06 P.M. Eastern Standard Time, kirostudio@yahoo.com writes:

Stimate

Eu amestec vorbele sau scrisul cu faptele. Dumneavoastra numai cu vorbele.

Eu am fost singurul cara am aparut in fata Comisiei Wiesel care a plecat cu

coada intr-o picioare. In capul dumneavoastra totul este simplificat fara nuante

si fara speranta. Nihilism si dorinta de a nu face nimic. Eventual doriti o revolutie

.....facuta de altii. Ce ati facut pentru tara in ultimi 20-30 de ani. Inainte de a judeca

pe altii judecati-va pe dumneavoastra. Vorba militianului...Actele la control !

Todeauna de vina sunt altii ....evreii, negrii..tiganii si niciodata dumneavoastra.

Complexele de inferioritate va ineaca mintea. In loc de dragoste de semeni raspanditi

numai ura. Eu am ajuns un cunoscut artist printre putini care au nume si au facut cariera

in occident. Dumneavoastra un ....mai nimeni. Gata ajunge. Obraznicia incepe sa supere.

Cand veti enumara un singur lucru merituos in viata mai discutam. Pana atunci ......

Robert



Domnule,



Sunteti de 30 de ani in America, dar n’aveti nici o fapta contra comunismului, ori contra conspiratiei internationale a dusmanilor umanitatii, adica contra jidanilor, care sunt cel mai mare rau si pericol pentru umanitate, ci bateti campii. Unde si cand ati aparut in fata Comisiei Wiesel, ca nimeni n’a auzit de dvs., nici ca, cineva din acea comisie, inclusiv Wiesel, sa fi plecat cu coada intre picioare de frica dvs.Astea sunt niste halucinatii si inchipuiri bizare ale dvs. Din contra, sunt informat ca, nu numai comisia infiintata de Wiesel se ocupa cu acuzatii contra Armatei si Natiunei Romane, ca, au ucis jidani, ci mai nou si comisia de cercetarea crimelor comunismului a lui Tismaneanu, a deviat de la subiect si cerceteaza asa-zisul holocaust nazist contra jidanilor din Romania.Si de unde ati scos ca “In capul dumneavoastra totul este simplificat fara nuante si fara speranta. Nihilism si dorinta de a nu face nimic.”, din burta dvs., ori din propaganda de dezinformare a agenturii sionisto-comuniste ? Daca n’ati auzit de mine pana acum, deci nu ma cunoasteti, nu-mi cunoasteti activitatea politica, de ce va place sa mancati un c**** cu lingura si sa spuneti ca tare-i bun ? Tot dvs. din gelozie, ura si egosism ati spus: “Eventual doriti o revolutie….facuta de altii.” Eu nu ca ma laud, dar sunt dovezi ca m-am batut in parte cu fortele de securitate si militie si foarte multi securisti si militieni au incasat-o de la mine de le-a sunat apa in cap.Dar dvs. ati luat ori ati dat vreo palma comunismului ? Am fost cel care din exil, am condus lupta contra regimului dictaturii comuniste din Romania si am suportat pe toate caile revolutia din 1989, fapt ce l-a determinat pe Ceausescu la simulacru de proces care l-a avut, sa declare ca, revolutia contra sa si a regimului comunist este opera fortelor fascisto-legionare, facand aluzie indirect la mine, care cu sase luni inainte de a fi lichidat, i-am spus intr-o scrisoare ultimatum ca, daca nu aboleste dictatura comunista va primi un glont in cap, si asa s-a intamplat. Am incercat in 1990 sa ma reintorc in tara, dar am fost expulzat din tara mea natala cu primul avion inapoi in SUA, sub acuzatia ca sunt spion al FBI-lui, iar Parlamentul Romaniei mi-a comunicat in scris ca, am interdictie de a intra in Romania fiind considerat persoana non grata. Dar dvs. care pretindeti ca ati facut praf Comisia Wiesel si ca ati “ajuns un cunoscut artist printre putini care au nume si au facut cariera in occident.” ati fost expulzat din Romania si ati avut interdictie de a intra in tara, pentru faptele dvs. impotriva raului, tiraniei si crimelor judeo-comuniste, de va laudati ca “Eu amestec vorbele sau scrisul cu faptele.”, pe cand eu asi fi “numai cu vorbele., situatie cu totul inversa.Si mai aveti tupeul sa ma intrebati “Ce ati facut pentru tara in ultimi 20-30 de ani.” Cat bine am facut eu pentru tara in cei 30 de ani de exil, asi putea sa scriu, nu o carte, ci doua pline cu fapte, dar dvs. nu va laudati decat cu niste acuzatii fabricate la sinagoga satanei, precum ca .”ROMANIA CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA”, “CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA DESCOPERIT LA BUCURESTI.!”, “BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.”, “
FLOTILA AL QUEDA IN PORTUL ROMANESC CONSTANTA”, “NUMEROASE CENTRE DE ANTRENAMENT AL QUEDA FUNCTIONEAZA PE TERITORIUL ROMANIEI !”, “BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA ) IN KUNAR , AFGANISTAN !”, ori cu cariera de artist, desi nu sunteti cunoscut de nimeni, ca mare artist, ci va laudati si jucati bambilici.Pretindeti ca sunteti mare producator de filme, dar in afara de faptul ca l-ati fi filmat pe Ceausescu, n’am auzit ca in cinematografiele americane sa ruleze un film produs de dvs.Mai departe, in tot ce ati intreprins pana acum ca ziarist specialist in terorism si vanzari ilegale de arme, n’ati facut altceva decat sa acoperiti afacerile murdare ale cercurilor puterii sioniste, si sa cautati nod in papura Romaniei si lui Bin Laden, afgani, arabi si palestinieni si ceilalti anti-jidani si anti-sionisti. Eu n’am gresit cu nimic fata de rasa,natia si tara mea natala, asa ca n’am pentru ce, sa ma judec ori sa am vreo remuscare. Si nici nu-mi place sa dau vina pe cineva doar ca-i jidan, negru, tigan, ungur, rus, german, asa cum aiuriti dvs. Ci judec aceste etnii, si chiar pe romani daca-i cazul, pentru raul pe care l-au facut Neamului,Tarii,pacii si umanitaii, nu pentru motive rasiale. Eu nu sunt crestin sa fiu tolerant si sa-mi iubesc dusmanii cum i-a invatat jidanul Isus Cristos pe nejidani crestini, ci sunt pagan de religie, adept al Cultului Soarelui si nu uit si nu iert pe nimeni, asa ca “Complexele de inferioritate va ineaca mintea” dvs. nu mie, desi ma cam indoiesc ca aveti descernamant si caracter. Si mai indrazniti sa spuneti ca “In loc de dragoste de semeni raspanditi numai ura”, cand exact asta faceti dvs. cand vorbiti de rau despre presedintele romanilor Basescu, pentru a va razbuna in fond pe romani si Patria noastra, ori cand dati cu batul la rahatul de comisie Wiesel sa puta,ori cand va legati de viata mea aiurea’n tramvai, fara sa fi stiut cel putin pana acum ca existati pe aceasta lume. Mai departe ati spus, citez: “Dumneavoastra un ....mai nimeni. Gata ajunge. Obraznicia incepe sa supere.Cand veti enumara un singur lucru merituos in viata mai discutam. Pana atunci ......” Domnule,m-ati facut sa zambesc fara sa vreau.Dupa ce dvs. sunteti un nimeni in drum, cu niste urechi caplaugi ca jidanii, mai si indrazniti sa spuneti “Gata ajunge”. Da ! domnule, ajunge cu perversitatea dvs., iar obrazniciea dvs. a intercut masura si incepe intr-adevar sa supere.Nu va mai cer sa-mi enumerati un singur lucru meritos, pentru ca v-am studiat bine si n’aveti asa ceva, ci sunteti o jigodie ca toate jigodile, care se da mare in gara mica.Vorba proverbului “Daca-i dai nas lui Ivan, el se urca pe divan”. Cam asa ceva am patit eu cu dvs. Crezand ca sunteti om de omenie si de cuvant, v-am intins o mana prieteneasca, iar dvs.vad ca, tam-nesam, ca la comanda, aruncati cu noroi, cu laturi si cu zoi in mine. Apoi daca aveti prieteni ca aghiotantul jidanului Alexandru Graur, Ion Coja (numele de Coja nu-i de roman, ci slav si inseamna piele) si este adeptul judeo-masoneriei, ori ca fostul rege Mihai Hohenzollern ( de origine jidaneasca din Germania), adeptul lui Stalin si al elitei suprematiei sioniste, care l-a tradat si vandut pe Maresalul Ion Antonescu, precum si Armata si Natiunea Romana, m-am lamurit cine sunteti, vorba proverbului “Spune-mi cu cine te aduni, ca sa-ti spun cine esti”. In incheiere doresc sa va spun ca, eu sunt un luptator si patriot nationalist,cunoscut de la New York la Bucuresti si de la Bucuresti la Tel Aviv si asa mai departe, iar daca ati avea cel putin 10% din faptele mele contra intunericului satanic judeo-masono-comunist, ar fi un lucru mare si ar insemna ca sunteti cineva, dar nu sunteti decat un terchea-berchea, care va place sa va bagati in treburile romanilor, ca musca’n c**** calului. Cu numele de Horvart, nu faceti nici o cinste si onoare Natiunii Romane, de aceia ar fi bine sa-i uitati pe romani si Romania, ca n’aveti nimic comun cu acestea, iar faptul ca v-ati nascut pe pamantul sacru al tarii noatre, ca milioane si milioane de jidani,tigani si unguri, nu inseamna ca gata-gata sunteti roman si aveti sange romanesc.De asemenea, va rog frumos sa uitati numele meu si adresa mea de E-mail, ca nu ma intereseaza deloc sa corespondez cu un dusman inversunat al romanilor si al Romaniei si mai cu seama al nationalismului. Aveti dreptate cu “Vorba militianului...Actele la control !”, iar daca n’aveti fapte si nici nu sunteti roman get-beget, urmas al geto-dacilor, ci un venetic de prin Altai, ori Kazaria, nu-mi ramane decat sa va spun si eu…Actele la control… ori Valea!



C.Burlacu –cosmarul dusmanilor Neamului si ai Patriei !

Subject:


Re: La revedere

Date:


12/30/2010 10:51:33 A.M. Eastern Standard Time

From:


DACIALAN@aol.com

Reply To:


To:


kirostudio@yahoo.com

CC:


BCC:


Sent on:




Sent from the Internet (Details)


In a message dated 12/30/2010 7:13:54 A.M. Eastern Standard Time, kirostudio@yahoo.com writes:



NU AM DECLARAT NICIODATA CA SUNT ROMAN SI NU AM CE DISCUTA

CU OAMENI FARA CULTURA SI EDUCATIE. TINAND SEAMA CA NU ATI AMINTIT NICIUN LUCRU MERITORIU

FACUT IN VIATA CI DOAR LOZINCI VOM INTRERUPE DEFINITIV SI IREVOCABILCORESPONDENTA,

ROBERT



Am banuit de la bun inceput ca nu sunteti roman, ci un oaspete nedorit si nepoftit de nimeni in Romania, dar care incercati sa va dati mai roman decat romanii, insa cu mine nu va merge. In ce priveste cultura si educatia dvs. ea lasa de dorit si se limiteaza la niste turnatorii josnice pe la diferite foruri internationale pe care le numiti rapoarte, ori memorii, ori "fapte". Si aceasta o faceti cu scopul de a face rau Romaniei si romanilor, numai ca, asa dupa cum v-am spus "Dumnezeu nu se uita in gura vacarului". Acum cand, v-ati dat arama pe fata, va atrag atentia sa stati in banca dvs. si sa nu va mai bagati nasul unde nu va fierbe oala, ca nu-i frumos si civilizat, ci dati dovada ca n'aveti nu numai cultura si educatie, dar sunteti un nesimtit, lipsit de scrupule si rusine. Iar daca nu intelegeti,si va veni din senin un scuipat intre ochi, sa nu va mirati de unde vine ca, vine de la mine.



La revedere,



Dr.Constantin Burlacu - Un ostean al Oastei Zeilor lui Zamolxis.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928