Jidanul Sf.Ap.Andrei

http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/sfantul-apostol-andrei-58872.html#108674



D-le judeo-crestin Gh.Dobrin (nume de aroman, nu de roman), poti d’ta sa dovedesti prin documente si fapte autentice cum jidanul Sf.Ap.Andrei, ucenic al jidanului Isus Cristos,a devenit ocrotitorul si patronul spiritual al tarii noastre ?

- Prin faptul ca in anul 106, Imperiul Roman si sclavii lui jidani din Peninsula Balcanica, au ocupat 14 % din teritoriul Daciei si au jefuit de langa Sarmisegetuza 165 000 kg de aur si 331 000 kg de argint, cea mai mare comoara a geto-dacilor din lume ?

- Prin faptul ca grecii si fratii lor jidani au pus stapanire pe cetatile geto-dacice de la Marea Neagra, si au fortat crestinarea geto-dacilor ?

- Prin faptul ca peste tara noastra au trecut toti barbarii asiatici ca: hunii, mongolii, tatarii, kazarii, cumanii, ungurii, pecinegii, tiganii, avarii, bulgarii si multi altii si ne-au devastate tara ?

- Prin faptul ca tara noastra a fost destramata si impatrtita de catre aceste triburi nomade care s-au oplosit pe pamantul sacru al Daciei pagane si i-au sclavizat pe geto-daci ?

- Prin faptul ca tara noastra a fost cotropita de 13 ori de catre taristii rusi si judeo-bolsevicii sovietici ?

- Prin faptul ca Transilvania a stat 1000 dea ani sub ocupatia hoardelor barbare maghiare ?

- Prin faptul ca Moldova a fost atacata atat de polonezi cat si de turci si au murit o multime de moldoveni in lupta cu aceste lifte straine ?

- Prin faptul ca Muntenia si Moldova au fost ocupate de regimul tiraniei fanariotilor greci si jidani de la Constantinopol si i-au obligat pe enoriasii crestini sa plateasca taxe si pentru cenusa din vatra ?

- Prin faptul ca daca geto-dacii si urmasii lor moldoveni, munteni si transilvaneni, refuzau sa se roage in bisericile satanei judeo-crestine in limba slavona li se taia limba, ori daca refuzau botezul crestin erau inecati de mici copii ?

- Prin faptul ca ne-a fost alungat domnitorul tarii noastre Domnul Alexandru Ioan Cuza si ne-au fost adusi regi straini de origine jidaneasca din Germania ?

- Prin faptul ca in cele doua razboaie mondiale declansate de catre conspiratia judeo-masono-comunista au murit atata amar de lume in tara noastra ?

- Prin faptul ca ateii Marx, Engeles, Lenin, Stalin, Ana Pauker, cu ajutorul regelui tradator si vanzator de Neam si Tara, Mihai Hohenzollern, au instaurat regimul dictaturii judeo-comuniste in tara noastra, din care cauza peste un milion si jumatate de romani, urmasi ai geto-dacilor au fost ucisi si peste cinci milioane au fost persecutati in temnitele teroarei rosie judeo-comuniste ?

- Prin faptul ca atat Domnul nostru (Our Lord) Mihai Eminescu cat si Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, pentru ca si-au dat seama ca religia crestina este o escrocherie jidaneasca si s-au indepartat de biserica crestina, au fost ucisi miseleste si bestial ?

- Prin faptul ca in timp ce poporul nostru traieste in saracie si mizerie, tara este inglobata in zeci de miliarde de dolari si euro ca datorii externe, iar patriarhul ortodoxo-mason Daniel, se imbraca in vesminte cu fir de aur, are telefone celulare cu diamante, automobile blindate, o armata de body-guarzi ai Mossadului si peste cinci miliarde de euro in banciile jidanesti ?

- Si atunci cum este jidanul Sf.Ap. Andrei ocrotitorul si patronul spiritual al tarii noastre, cand tara se duce de rapa, iar poporul nostru din cauza religiei judeo-crestine este cel mai amarat si nefericit popor din lume ?
Bine ca l-au spanzurat pe acest Sf.Ap.Andrei cu fata in jos pe o cruce pagana, ca ne-a adus cel mai mare rau si nenorocire pe capul nostru, a urmasilor geto-daci, dar vine timpul cand aceiasi soarta vor avea toti cei care-i urmeaza sfaturile, ca totul are un inceput si un sfarsit si nimic nu scapa nepedepsit de puterea divina a Cultului Soarelui. Prin urmare frati romani, urmasi ai geto-dacilor, retineti ca Sf.Ap.Andrei, Sf.Ap.Petru (Simon),Sf.Ap.Pavel, Isus Cristos si toti discipolii lui au fost jidani sadea, nu ce aiureaza unii ca au fost fiii lui DumneZEU. Dumne-ZEU cel a tot puternic si adevarat, nu este jidan de origine, asa ca, ar fi cazul ca, fanaticii crestini s-o lase balta cu propaganda lor judaista si sionista, ca nu mai tine figura decat pentru prosti si naive, adica pentru goimi.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928