Anti-Cristul

ANTI-CRISTUL ESTE UN INTELEPT SI PUTERNIC OPONENT AL RAULUI, ROBIEI, SARACIEI, CRIMEI, HOMOSEXUALITATII, MINCIUNEI, ESCROCHERIEI, SUPERSTITILOR, ABERATILOR, ABSURDITATILOR SI DECADERII MORALE SI SPIRITUALE A UMANITATII, PROMOVATE DE RELIGIA DIABOLICA JUDEO-CRESTINA A LUI ISUS CRISTOS.

O fanatica crestina din orasul Kalispell, statul Montana,SUA, Kathleen Folden in etate de 56 ani, soferita de tir s-a deplasat la 680 miles sa distruga un tablou expus in galeria muzeului din orasul Loveland din statul Colorado,in care era infatisat Isus Cristos angajat intr-un act homosexual. Ea a patruns la 6 Octombrie 2010 in muzeu, inarmata cu o bara de metal de aproape un metru, a spart vitrina de sticla in care se afla tabloul si l-a sfaramat in cateva bucati, spunand: “Cum tu ai putut sa-l discreditezi pe domnul meu?”. Maniaca crestina Folden este fecioara si asteapta sa vina domnul ei s-o dezvergineze. Politia din Loveland a aresatat-o pentru fapta ei criminala, dar a fost eliberata a doua zi, pe cautiune, printr-o “minune” crestina de catre un binefactator cretin si luata de alta extremista crestina,Jan Emery, care la randul ei il astepata pe Isus Cristos sa vina si sa-i fie mireasa.Avocatul lunaticii crestine Folden,a declarat saptamanalului “American Free Press” ca clienta sa, Kathleen Folden, a declarat in tribunal la 15 Octombrie a.c., ca-i “nevinovata” si urmeza sa fie judecata in Ianuarie 2011. Dar cum paguba comisa de ea,nu depaseste mai mult de 1000 de dolari, este posibil sa se aleaga doar cu o amenda.Tabloul in cauza a fost mutat accesului public. Goima asta de Folden, in loc sa le dea in cap preotilor catolici care violeaza minori si raspandeste astfel homosexualitatea in lume, s-a apucat in mod inconstient sa distruga urmele unei realitati istorice de necontestat.

Adevarul este ca pana a se indragosti de Maria Magdalena cu care a avut un copil, Isus Cristos a fost nevastuica lui “sfantul” Petru, motiv ce l-a determinat pe Isus sa poarte parul lung ca o femeie si sa aiba afinitati si senzatii feminine. Isus si Petru au fost indragostiti unul de altul la nebunie, iar cand Petru a aflat ca Isus a tradat dragostea amoroasa dintre ei, a raspandit zvonul ca Maria Magdalena este o curva ordinara, o depravata si descreierata mintal. In realitate Maria Magdalena a fost o printesa jidauca, care l-a suportat financiar si material pe Isus Cristos, ramandu-i fidela pana la moarte. Isus Cristos n’a lucrat o zi in viata lui, ci a dus o viata primitiva, parazitara si de hoinar, din care cauza n’avea bani nici sa-si cumpere o perche de sandale, ci umbla descult ca un cersetor de la capul podului. El umbla calare pe un magar, gasit probabil abandonat de cineva, de unde vine si porecla de Isus, adica omul de sus de pe magar. Si uite asa a devenit Emanuel, numele lui adevarat de la nastere, Isus, apoi si Cristos, adica omul sacrificat pe crucea pagana a Imperiului Roman. Cat despre fecioara Maria, aceasta fiind violata de un soldat roman, a ramas insarcinata de acesta la etatea de 14 ani. Conform legilor jidanesti de atunci, orice minora jidauca, care a incalcat legile judaismului si a ramasa gravida, trebuia ucisa cu pietre. Pentru a salva-o de la aceasta moarte crancena, Iosif, care era destul de inaintat in varsta -- avea sotie, copii si nepoti -- si-a facut mila de aceasta copila de 14 ani,mintand ca ea a ramas gravida cu el si a luat-o de sotie. Necrezand mai nimeni ca Iosif ar fi fost capabil s-o lase gravida pe aceasta minora, si disparand soldatul care a lasat-o insarcinata, s-a creat un mit misterios, in urma caruia s-a zvonit ca, a fost insarcinata de duhul sfant. Asadar, povestea ca, fecioara Maria a fost insarcinata cu Isus de catre Dumnezeu, precum si povestea invierii lui Isus a treia zi dupa moarte, nu sunt fapte reale bazate pe documente autentice, ci sunt niste speculatii, halucinatii si imaginatii bizare, in care numai idiotii si schizofrenici mai pot crede astazi in astfel de minuni fara o baza stiintifica si argumente logice.

Unii fanatici crestini, in mod constient ori inconstient, sustin ca Isus Cristos a fost ucis de catre jidani, dar in realitate el a fost ucis de catre Imperiul Roman. Pe atunci jidanii erau sclavi ai Imperiului Roman si n’aveau nici o putere sa-l controleza ori influenteze cu ceva. Imperiul Roman l-a ucis pentru ca el s-a dat drept Mesia, mult asteptat de jidani sa-i salveze din sclavia Imperiului Roman. Neputand face, cat a fost in viata, nici o minune dumnezeiasca de a-i salva din sclavia romana pe jidani, Isus a preferat sa fie sacrificat pe cruce conform pedepsei pagane romane. Astfel el i-a ordonat lui Juda, unul dintre cei mai intelepti discipoli ai lui, sa tradeze planurile lui contra Imperiului Roman, repet contra Imperiului Roman, nu a jidanilor, fata de care a declarat ca scopul lui este sa intareasca mostenirea,legile si traditiile judaismului, nu sa le distruga.

Povestea ca jidanii sunt de vina pentru moartea lui Isus Cristos este o nascocire a Imperiului Roman, pentru a starni ura impotriva jidanilor si-i tine astfel mai bine in sclavia lui. Imperiul Roman, fiind la randul lui condus de unii imparati, despre care nu se stie cu exactitate cine au fost tatii lor, cum nu se stie exact nici cine a fost tatal adevarat al lui Isus Cristos, nu si-au dat seama ca prin crucificarea lui Isus, vor atrage mila si simpatia unor naivi, usor de influentat, si astfel cu timpul, din asupritori ai lui Isus Cristos si ai jidanilor, v-a ajunge Imperiul Roman si lumea alba sclava la jidani. Iar dovada, este realitatea de astazi.

De fapt, nu Imperiul Roman de la Roma a fost prea mult responsabil pentru promulgarea crestinismului, ci Imperiul Roman de la Constantinopol, condus de greci. Grecii nu sunt o rasa pura europeana, ci o rasa asiatica, originara de pe Volga. Dupa ce au parasit tinuturile lor asiatice de pe Volga, grecii s-au stabilit timp de vreo 200 de ani in desertul egiptean, unde s-au incrucisat cu jidanii, care erau sclavi ai faraonilor. Fiind un popor nomadic migrator, ca mai toate popoarele asiatice, grecii au parasit desertul egiptean si au declarat razboi tracilor, reusind sa cucereasca o parte din teritoriul Traciei, unde se afla Grecia de astazi. La inceput grecii si-au insusit religia pagana a tracilor, faurindu-si chiar proprii zei, dar avand apucaturi jidanesti preluate de cand au stat impreuna cu jidanii in desertul egiptean, au abandonat religia sacra pagana si s-au convertit la secta dizidenta a judaismului numita crestina. Primul care a legalizat religia judeo-crestina in Europa, a fost imparatul grec Constantin cel Mare in anul 313. Acesta a legalizat religia judeo-crestina, cu conditia ca jidanii care erau servitori la curtea sa, sa nu divulge secretul ca el avea relatii sexuale cu ma’sa si a comis fapte criminale impotriva unor oameni nevinovati, inclusiv a fratelui sau. Cum de fapt jidanii nu sunt oameni de cuvant, ci de gheseft, aceste fapte au rasuflat si sunt bine cunoscute de oameni cu o minte inteleapta, nu cu o doaga la cap.

In mocirla crestina, in care se balaceste astazi circa 25% din populati globului, a fost tarata cu forta si tara noastra. Dupa ruptura care s-a produs in anul 1054, intre cele doua biserici crestine, cea romano- catolica si cea bizantina, denumita si ortodoxa, dupa judaismul ortodox care ar insemna „dreapta credinta”, tara noastra a fost invadata de o multime de preoti si calugari greci. Asadar, grecii care sunt porecliti jidanii de peste ape, au impus natiunei noastre religia judeo-crestina. Acesti barbosi si parosi nespalati de greci, in numele lui Isus Cristos si al religiei crestine au asuprit si exploatat sangeros popultatia tarii noastre. Prin ideologia crestina acestia au reusit sa incuie si indobitoceasca mintea romanilor in asa fel, incat cu greu se va scutura de acest jug al robiei intunericului satanic judeo-crestin. Iar daca se iveste vre-un roman care gandeste intelept si are curajul sa spuna adevarul, imediat, ca la comanda, este acuzat de adeptii lui Isus Cristos ca-i eretic, bigot, xenofob, nebun si se trezeste chiar cu o caramida in cap ca Domnul Nostru (OUR LORD) Mihai Eminescu.

Pentru o documentare si intelegere mai buna de unde-si trage crestinismul radacina si seva cu care se hraneste, am extras cateva texte facute publice pe Internet , din care citez urmatoarele:

“CreÈ™tinismul îmbină tradiÈ›ii din iudaism, pe care le îmbogățeÈ™te cu mărturia Noului Testament. Ca moÈ™tenitor alături de islam È™i iudaismul contemporan al tradiÈ›iei religioase orientale, creÈ™tinismul perpetuează până în ziua de astăzi credinÈ›e È™i mituri născute pe malurile Eufratului acum mai bine de 5000 de ani.... Această religie È™i crezul ei este în continuitate cu iudaismul primului secol, revendicându-se ca împlinire a legământului încheiat de Dumnezeu cu poporul lui Israel.... Primelor comunități creÈ™tine de origine ebraică ivite ca urmare a predicii lui Iisus Hristos È™i a apostolilor săi foarte curând li s-au alăturat È™i comunitățile de origine păgână născute (mai ales) din apostolatul lui Saul din Tars, care a purtat, a inserat creÈ™tinismul într-un context mai amplu, atât geografic cât È™i cultural. ….. Iudaismul priveÈ™te creÈ™tinismul ca fiind o eroare: Original, adică în iudaism...” (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cre%C8%99tinism)

„Crestinismul este o religie universala,cu vechime bimilenara, construita pe temeiul credintei în Iisus Christos, ca fiu si mesager al lui Dumnezeu, trimis pe pamânt în vederea rascumpararii omenirii din captivitatea pacatului original al cuplului Adam si Eva, precum si a mântuirii omenirii. Aparut în sec.I d.Hr. în Palestina si acceptat de unii evrei din diaspora, apoi atragând prozeliti dintre cei de alte religii, crestinismul se dezvolta repede, de la forma sa initiala de secta iudeo-crestina, la o religie autonoma, sprijinita pe miturile cuprinse în textele epice din Evanghelii si din Faptele Apostoli-lor si consolidata teologic prin Epistolele apostolului Pavel si în Epistolele sobornicesti ale apostolului Ioan, raspândita apoi în cuprinsul Imperiului Roman chiar în sec.I, constituindu-se într-o comunitate de adepti, numita Biserica crestina, care se considera "trupul lui Christos", iar dupa sfârsitul evului mediu invadând lumea, astfel ca azi (potrivit unor statistici formale) ar însuma peste un miliard de credinciosi. Crestinismul a avut nevoie de câteva secole pentru a-si elabora doctrina; credinta cresti-na e definita abia de conciliul IV ecumenic (Calcedonia, 451), prin formularea crezului ,care stabileste esenta ei; aceasta esenta rezida în: acceptarea misiunii de mântuitor a lui Iisus Christos, calitatii lui de fiu al lui Dumnezeu, nascut din Fecioara Maria, deci de Dumnezeu si de om în acelasi timp, "monogen, în doua naturi, fara confuzie nici schimbare, fara diviziune nici separatie". http://www.e-referate.ro/referate/Crestinismul2005-03-18.html

“Multa lume crede ca religia crestina este curata, ca totul se face in cadrul ei ca asa trebuie. Dar oare cati stiu ca suntem plini de paganisme, incepand de la pomenile facute in numele mortilor (de origine egipteana), crucea (care este crucea romana de reastignire si schingiuire) si pana la faptul ca duminica este zid e odihna in memoria unei religie de mult disparuta (Sol Invictis).
Ce alte obiceiuri, care sunt mai mult sau mai putin pagane, cunoasteti? Si pana la urma, ce inseamna pagan in esenta ?(definitia corecta)” http://www.roportal.ro/discutii/ftopic3122.html

Eu sunt pagan si am credinta in Zei, natura, divinitate si cosmologie, dar tin sa precizez toate acestea, ca o corecta informare a fratilor mei romani(traco-geto-daci) de religie crestina ortodoxa, catolica, ori protestanta, pentru ca ma doare inima si sufletul cand vad ce plasa au luat cu religia crestina. De sute de ani, il tot asetapta, de la o zi la alta,an de an, pe Isus Cristos, sa vina, sa-i ierte de pacate (probabil pacatele de a crede in crestinism), sa le dea mura-in-gura, sa invie mortii si sa sfarseasca aceasta lume. Dar vor astepta mult si bine pentru ca Isus Cristos este mort de 2000 de ani si nu va veni nici peste un an, nici peste zece, nici peste o suta, nici peste o mie, nici peste un milion, nici peste un miliard, nici peste un trilion de ani, intr-un cuvant, niciodata. Jidanii care au inventat povestea cu Mesia, nu-l mai asteapta acum pe Mesia sa-i salveze si nici n’are rost de vreme ce ei au sclavizat global omenirea si detin in mainele lor finatele si un puternic arsenal nuclear de distrugerea umanitatii. Crestinii care sunt numit goimi de catre jidani, adica animale de munca pentru jidani, nu valoreaza nimic pentru jidani si aceasta rezulta chiar din declaratia rabinului sef al Israelului si a altor personalitatri marcante ale judaismului si sionismului international. Vezi vido-clipul:

http://www.youtube.com/watch?v=cYBsDwjezQI

De asemenea, vezi vido-clipul http://www.youtube.com/watch?v=FJjSzXkm55o cu declaratiile facute in Elvetia de catre activista jidauca Barbara Lerner Spectre, care suporta ideea de multiculturalism si amestecul multietnic in Europa. Aceasta a fost combatuta recent de cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, spunand ca aceasta este o prostie si trebuie renuntat la asa ceva. Jidanii urmaresc cu orice prêt sa schimbe cultura si traditiile stramosesti europene, in schimb ei vor sa-si pastreze neatinse traditiile mostenirii judaice.

Mult timp am crezut ca Protocoalele “inteleptilor” sionului scrise in 1897 in ebraica, au fost traduse corect si publicate de Prof.Pr.ortodox rus Nilus in 1905. Astazi cand vedem ca planurile jidanilor sunt pentru o cucerire globala a omenirii, nu pot crede ca in acele protocoale,jidanii s-au referit in exclusivitate doar la crestini, dar ortodoxul Nilus a tras jarul la turta sa crestina. Si ce a inteles ? S-au revoltat cu ceva crestinii pe jidani pentru planurile lor de a-i nimici ? Nicivorba ! Dimpotriva, care mai de care in speranta ca le v-a cadea ceva jidanilor printre degete, vin cu tot felul de povesti, cum i-a protejat in casele lor pe jidani si ca trebuie sa-i iubim pe jidani pentru ca ei sunt “poporul ales al lui Dumnezeu” si multe alte indemnuri la supunere si umilinta fata de jidani. Pentru a-si atinge planurile lor diabolice de dominarea globala a lumii, jidanii trebuie sa distruga toate religile: islamismul, budismul, hindo, confucionismul, ateismul, neopaganismul si pe liberii cugetatori, nu numai pe crestini, care din sentimente nationaliste patriotice, nu din afinitati fata de religia crestina s-au pronuntat si au actionat in unele cazuri contra Imperiului Satanic Jidanesc.

Razboaiele de astazi din Afganistan, Irak, Pachistan si contra Iranului, nu sunt razboaie de nimicirea crestinilor, asa cum este pravazut in protocoalele sionului, traduse eronat de crestinul Nilus, ci contra lumii islamice care refuza sa se predea si supuna. Si culmea ironiei, cei care lupta si mor in aceste razboaie pentru interesele globalismului sionist, sunt tocmai soldatii din tarile crestine, despre care in protocalele sionului se spune ca jidanii vor sa-i stearga de pe fata pamntului (probabil de teama sa nu se destepte si sa se lepede de crestinism). Adevarul este ca acum, doar islamicii lupta cu arma in mana contra dominatiei intunericului satanic sionist. Iar budistii si hindusii, lovesc aceasta conspiratie pe plan economic. In schimb crestinii nu opun nici o rezistenta fata de dominarea lumii de catre jidani, din care motive, nu poti pune baza in ei nici pana trec pragul, pentru ca sunt tradatori, perversi si lasi.

Pentru a subjuga lumea, jidanii au inventat tot felul de sisteme, ca: masoneria, crestinismul, comunismul,capitalismul si mai nou globalismul ori Noul Ordin Mondial al Imperiului Jidanesc. Ei se folosesc de acestea dupa bunul plac, iar lumea crestina asteapta in mod eronat, sa vina Isus Cristos, deci tot un jidan s-o salveze si sa duca o viata mai buna si fericita, lucru care tine de domeniul fanteziei. Pentru a face loc masoneriei si crestinismului in lume, au fost ucisi milioane si milioane de nejidani inocenti. Pentru a impune comunismul si capitalul jidanesc in lume, au fost ucise alte milioane si milioane de nejidani inocenti. Iar pentru a impune globalismul jidanesc a provocat cea mai mare criza economica si un mare haos in majoritatea tarilor, inclusiv in Statelor Unite unde-si au cuibul principal si sunt initiatorii principali ai coruptiei, inflatiei si somajului din lume. Iar daca sesizezi toate aceste faradelegi si nedreptati contra omenirii provocate de acesti dusmani ai umanitatii esti imediat acuzat de anti-semitism.

Am mai spus si repet, nu sunt anti-semit, ci numai anti-jidan si anti-sionist, pentru ca aceste fiinite biologice reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate. Anti-semiti sunt jidanii si dovada este ca au comis cel mai teribil holocaust contra semitilor palestineni, au sters Palestina de pe fata pamantului si sunt in razboi cu peste 300 de miloane de semiti arabi. Jidanii in proportie de circa 80% nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt o rasa turcomana care s-a convertit la Judaism si a fondat in trecut Imperiul Kazar, care dupa dezmembrare, acesti judeo-kazari, au invadat Europa, alaturi de mongolo-hunguro-tatari. Tin sa subliniez ca eu n’am nimic impotriva jidanilor care muncesc cinstit, isi vad de nevoile lor si nu-si baga nasul unde nu le fierbe oala, ci ma leg numai de cei care au asuprit si exploatat sangeros omenirea si se cred “poporul ales al lui Dumnezeu”, niste supraoameni ca: David, Solomon, Isus, Marks, Engeles, Lenin, George Soros, Paul Wolfowitz, Elie Wiesel si multi altii. N’am auzit niciodata ca George Soros sa fi suportat vreo organizatie nationalista si anti-comunista din tara si exil, asa cum pretinde in mod arogant si vulgar. Dimpotriva, acesta i-a suportat financiar si moral pe dizindentii comunisti sa preia puterea ca, Petre Roman, Silviu Brucan, Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu si alte fosile comuniste. Prin urmare, Nicolae Ceausescu a asteptat in zadar, sa fie salvat de Soros, Kissinger si alti jidani din SUA si Israel in slujba carora s-a pus si a crezut orbeste ca un prost, tot asa cum crestini romani asteapta fara nici o garantie temeinica, sa fie salvati de jidanul Isus Cristos.

Dupa ce impun in lume tot felul de sisteme diabolice, imediat jidanii se prefac in victime ale acestora. Un exemplu recent este jidanul miliardar George Soros, nascut in Hungaria, care din declaratiile facute de comentatorul de la postul de televiziune americana Fax News, Glenn Beck, conservativ si mormon de religie, rezulta ca George Soros si-a adus o mare contributie la infaptuirea holocaustului nazist contra jidanilor, bagand jidani in lagarele de concentrare si confiscandule proprietatile. http://www.aolnews.com/nation/article/glenn-beck-slammed-for-horrific-remarks-about-george-soros-and-holocaust/19714077

Iata ce s-a scris in limba engleza in Jewish Journal din marele Los Angeles, citez:

“And George Soros used to go around with this anti-Semite and deliver papers to the Jews and confiscate their property and then ship them off … Here’s a Jewish boy helping send the Jews to the death camps. And I am certainly not saying that George Soros enjoyed that, even had a choice. I mean, he’s 14 years old. He was surviving. So I’m not making a judgment. That’s between him and God. As a 14-year-old boy, I don’t know what you would do.”George Soros is—many people would call him an anti-Semite. I will not. I don’t know enough about all of his positions on Jews… He’s also an atheist.”
– TV and radio host Glenn Beck”

http://www.jewishjournal.com/jews_and_mormons/item/glenn_beck_and_the_jews_he_doesnt_get_it_39101111/

Si aceste adevaruri iesite la lumina, din care rezulta ca, jidanii sunt responsabili pentru holocaustul nazist contra jidanilor, ar trebui sa le stie si Radu Ionid, Vladimir Tismaneanu, Bogdan Iacob, Adrian Cioflanca si altii care incearca sa-i scoata tapi ispasitori pe romani, germani, italieni, ucraineni si alte natii, chiar si pe americani, care i-a salvat. Recent presa si televiziunea din Romania si din strainate au prezentat descoperirile facute de un “supraom”, cercetator al holcaustului nazist, Adrian Cioflanca, a unor gropi comune in padurile din imprejurimele Iasului, in care ar fi fost aruncate cadavrele unor jidani, impuscati de Armata Romana in timpul pogromului din Iunie 1941. Desi timp de 45 de ani cat dosarele Armatei Romane si ale fiecarui legionar si cuzist au fost in mainile securitatii, militiei, judecatorilor, procurorilor si anchetatorilor comunisti in majoritatea lor jidani de origine, pe nimeni nu l-a interesat de victimele din aceste gropi comune, insa acum s-a ivit acest “supraom” de Cioflanca sa le faca cunoscute.Si mai se lauda cu asa ceva de parca acele oseminte, despre care nu se stie exact ale cui sunt, ar fi comori valoroase de aur. El a venit chiar si cu niste martori oculari, dar care nu prea au fost bine instruiti ce sa spuna, de vreme ce unii au declarat ca jidanii impuscati au cazut in niste rapi, altii ca au fost pusi sa-si sape gropile singuri, gropi de vreo 4 metri adancime, iar cand a fost pusi sa arate cam cat de adanci erau, au indicat cativa centimetri mai mult, deasupra unui om de circa un metru si saptezeci centimetri. Ce sa-i faci, datorita crizei economice mondiale care a afectat si tara noastra, pentru cativa bani, oamenii sunt in stare sa spuna orice. Acei tarani, au spus ca jidanii au fost dusi pe malul gropii si impuscati de Armata Romana, dar cine stie ce Soros de prin Romania, i-a dus la moarte, de care acei martori nu-si mai amintesc sau n’au voie sa vorbeasca.

In rapoartele prezentate de cei care studiaza pogromul din Romania contra jidanilor, pe care-l denumesc “holocaust”, desi este o mare diferenta, se spune ca in Romania ar trai astazi doar 6 mii de jidani, pe cand din informatiile culese de Nicador Florea Codreanu, nepotului Capitanului Corneliu Zelea Codreanu de la Ministerul de Externe al Romaniei si facute publice pe Internet (http://guardadelferro.blogspot.com/2010/10/mesaj-al-lui-florea-nicador-codreanu-la.html) , se spune ca circa 760 000 de jidani s-au intors inapoi in Romania si au capatat cetatenia romana si drepturi in tara noastre. De aici se poate deduce clar, ca, pentru a nu fi prea batator la ochi, jidanii diminueaza in mod intentionat cu un zero ori doua, cifra jidanilor, iar cand merge vorba sa pozeze in victime, umfla cifra cu cateva zerori si astfel la 4 mii de jidani ucisi, adauga un zero si ajung la 40 de mii,iar daca nimeni nu sesizeaza aceasta escrocherie, la 40 de mii mai adauga un zero si ajung la 400 de mii s.a.m.d.

Acum cativa ani, in Germania, germanii care si-au pierdut tatii, fiii si nepotii in cel de-al doilea razboi mondial, au cerut sa fie dezgropati soldatii germani impuscati de trupele aliate anglo-americano-sovietice, si aruncati in gropi comune. Jidanii insa, s-au opus, spunad ca in acele gropi comune sunt jidanii impuscati de nazisti si dezumarea lor este o insulta, blasfamie si denigrare la adresa jidanilor morti. Cum de acum la Iasi, n’au sarit in sus jidanii si n’au spus ca dezumarea acestor jidani este o insulta, blasfamie si denegrare la adresa jidanilor morti acolo ? Apoi cum de nu sunt prezenti acolo rabinii sa le ia ramasitele pamantesti si sa le ingroape cu onoruri conform traditiilor jidanesti ? La Bacau, atunci cand, s-a spus ca a fost descoperit, sapun facut de germani din jidani, fiecatre bucata de sapun a fost inmormatata cu mare tam-tam jidanesc de catre rabinii jidani. Ca apoi Tribunalul de la Nuremberg sa recunoasca ca fabricare de sapun din jidani de catre nazisti a fost un fals. Mai ramane sa fie recunoscut pe plan mondial ca n’au fost gazati si arsi in crematoarele naziste 6 milioane de jidani, cum pretind in mod injust jidanii. Iar daca le ceri sa prezinta lista cu numele celor 6 milioane de jidani ucisi in perioada nazista, nu numai ca refuza dar, te acuza de anti-semitism si chiar condamna in unele tari la inchisoare ca “Holocaust denail”. Deci n’ai voie sa cercetez aceaste “crime” sa pui intrebari pentru a afla adevarul, si aceasta nu se mai numeste democratie, ci dictatura jidaneasca. Dupa cum rezulta din statistici, in perioada celui de-al doilea razboi mondial, nici n’au existat 6 milioane de jidani in Germania si tarile ocupate de armata nazista, dar elita suprematiei sioniste mondiale, pentru a stoarce cat mai multi bani din aceasta poveste,sau “industria holocausului” cum a numit-o chiar, un istoric jidan, o tine pe-a ei, ca au fost ucisi nici mai mult nici mai putin, ci exact 6 milioane de jidani.

In Jurnalul de Botosani si Dorohoi, Ion Rotundu a scos in evidenta, acum cativa ani, cum in timpul pogromului contra jidanilor din ’41, samsarii jidani ii scotea pe jidani din casele lor si-i preda politiei si jandarmeriei pentru a fi deportati in Transnistria cu asa zisul “Trenul Mortii”. Adevarul este ca atat in perioada nazista, cat si in perioada comunista, jidanii s-au parat unul pe altul, s-au jefuit unul pe altul si si-au dat in cap unul la altul, si nu inteleg de ce daunele pricinuite de ei insusi, trebue sa fie despagubite de romani, germani si americani (?!).

Prin anul ’76, eram seful restaurantului-Camping categoria I-a, de la Sarbi,comuna Banca, judetul Vaslui, care apartinea de Cooperatia de consum din Barlad. Fiind plecat pentru cateva zile la o reciclare care s-a tinut la Soveja cu toti sefii de restaurante categoria I-a din jumatate de tara, a trecut intamplator pe la popasul touristic Sarbi un colonel de securitate din sectia care ma urmarea. Acesta vazandu-mi numele sub programul restaurantului, imediat i-a raportat sefului sau, un general de securitate originar din comuna Banca. Ce sa-i faci, ca’n povestea “Vorbesti de lup si lupul la usa”.

Generalul de securitate a contactat-o pe presedinta Cooperatiei de Consum Barlad si i-a cerut sa ma dea afara din serviciu sub motivul ca sunt extrem de periculos pentru societatea comunista. Astfel la intoarcerea mea de la Soveja am gasit restaurantul-Campingul inchis. Am intrebat-o pe presedinta Cooperatiei de Consum Barlad despre ce-i vorba, si cu toate aprecierile si elogile pe care mi le-a adus in trecut, mi-a comunicat ca sunt dat afara din serviciu, acuzandu-ma ca sunt spion American si asi intentiona sa fug din tara cu banii statului roman. In timpul inventarului, seful sectiei de alimentatie publica de la Barlad, un fost colonel din Armata Romana a Maresalului Ion Antonescu, care m-a apreciat foarte mult pentru activitatea profesionala comerciala de care am dat dovada, a fost total nemultumit de felul cum am fost tratat de presedinta Cooperatiei de Consum Barlad. El mi-a povestit ca o cunoaste pe aceasta presedinta jidauca de origine de cand erau copii mici, fiind vecini. Mi-a spus ca in copilarie, aceasta jucandu-se s-a zgariat la maini si picioare in niste sarma ghimpata de la un gard, iar cand au venit judeo-comunistii la putere a declarat ca acele zgarieturi sunt urmele torturilor indurate in timpul regimului militaro-fascist al Maresalului Ion Antonescu, fapt pentru care primea lunar o pensie de 3000 de lei, din partea Statului Roman ca victima a fascismului. Aceste informatii le-am trimis la Procuratura Generala, Tribunalul Suprem si Consiliul Securitatii Statului din Bucuresti. In urma unei anchete intreprinsa de aceste institutii, am aflat ca acestei jidauce i s-a taiat pensia de victima a fascismului, a fost destituita din functia de presedinta si detasata muncitoare necalificata la depozitul comercial de langa gara Barlad. Nu mi-a venit sa cred, dar acel fost colonel de armata si alti cativa prieteni din Barlad, m-au dus la fata locului si am vazut-o incaltata cu niste cizme de cauciuc ca o vacarita si carand ambalaje, o pedeapsa prea mica pentru escrocheria cu care a stors ani de zile poporul si statul roman de bani.

Tatal meu, fost veteran de razboi din cel de-al doilea razboi mondial, de pe frontul de est, contra judeo-bolsevicilor sovietici, mi-a povestit cum o multime de partizani judeo-bolsevici au fost blocati in subsolul unui bloc daramat in urma unui bombardament al aviatei germane. La cateva saptamani cand au fost descoperiti, s-a constatat ca pentru a supravietui jidanii s-au mancat unul pe altul. Si aceasta denota ca jidanii nu sunt numai avari dupa bogatiile altora, dar au si apucaturi salbatice de canibali. Si mai sustin unii impostori si idoti utili, ca crestinismul care-si trage radacina din Judaism, ne-a adus civilizatia, cand in Biblie este precizat clar, cum se ucideau fratii intre ei pentru averi, tatal isi viola fiicele,barbatii faceau perversiuni sexuale si multe altele. Dupa cum este relatat in Biblie, se zice ca Dumnezeu a facut cerul si pamantul cu tot ce exista pe el,inclusive primii oameni pe Adam si Eva, acum circa 6 mii de ani, in sapte zile. Adeptii acestor idei mincinoase, au sustinut aproape doua mii de ani, ca planate pamant este central universului, cu sediul la Ierusalim, numind Israelul chiar “tara sfanta”, cand de fapt acolo se intampla cele mai oribile crime din lume. Astazi numai prostii si imbecilii nu sunt de acord ca pamantul are miliarde de ani vechime si ca fiintele umane exista pe pamant de milioane de ani. Asa ca, ce tot aiureaza unii ca Isus Cristos este fiul lui Dumnezeu si a fost “trimis pe pamânt în vederea rascumpararii omenirii din captivitatea pacatului original al cuplului Adam si Eva” ? Apoi daca Dumnezeu este in ceruri, inseamna ca nu-i singur acolo, ci este inconjurat de o lume spirituala divina, de aceia mai toata omenirea spera ca dupa moarte sa ajunga inapoi de unde a venit pe pamant. Povestea ca Isus Cristos a fost unicul fiu al lui DumneZeu ori chiar DumneZeu este o mare minciuna inventata de crestini, pentru a-si mari turma.

In timpul perioadei diabolice comuniste, preotii si calugarii crestini, i-au tradat si vandut la securitate si militie, pe enoriasii crestini, ca pe vite. Mai mult, cei care au persecutat, torturat si ucis oameni inocenti sub regimul dictaturii comuniste, dupa caderea comunismului de la putere, au gasit refugiul in religia crestina, pe care o propaga cu nerusinare si n’ai voie sa te atingi cu ceva de ei,pentru faptele lor criminale, ca ei acum sunt “sfinti” crestini a lui Isus Cristos si zic ca te bate Dumnezeu daca-i tragi la raspundere pentru raul si crimele comise. Un alt exemplu. In timp ce populatia din tara nostra este amarata, prost imbracata, o mare parte n’are nici dinti in gura si nu stie cum sa stranga un banut sa dea ceva de pomana pentru sufletul mortilor, conducatorii bisercii crestine, se scalda in dolari, euro si monede de aur si argint.

Acesti unsi ai lui Isus Cristos, nu duc o viata primitiva ca mentorul lor, ci sunt imbracati in vesminte cu fire de aur, traiesc in vile si apartamente de lux, se plimba in cele mai scumpe automobile din lume, au telefoane celulare cu diamante, folosesc Internetul si tot felul de tehnologie electronic moderna, create de stiinta, nu de religia crestina, care s-a pronuntat impotriva stiintei si progresului uman, spunad ca acestea sunt lucrarile diavolului. Si mai pretind inca preotii crestini, ca, ei sunt inzestrati de Dumnezeu cu o putere magica, de a face exorcism, adica vraji cu care ar scote diavolul din om, cand ei insusi sunt in slijba diavolului, nu in slujba lui Dumnezeu, cum induc lumea in eroare ?!

Ca se gasesc pe aici pe colo, cate un preot ori calugar, care nu tine cont ca patriarhul bisericii ortodoxe din tara noastra, unii episcopi si o multime de preoti sunt membrii ai organizatiilor secrete masonice subordonate jidanilor, si se pronunta contra masoneriei, este o vorbarie goala, pentru prostime. Apoi am observant ca unii preoti si calugari, din necunostinta de cauza, sustin ca cifra 666 este o cifra satanica. In realitate aceasta este cifrul chei succesului al Cultul Soarelui si Fiii Luminii, de aceia cei care o apreciaza au succes, iar crestinii care-o detesta, cersesc ca niste milogi la capul podului si duc o viata amara, ca vai de capul lor. Biserca sfatuieste lumea sa se opuna avortului, condamnand avortul ca pe un mare pacat in fata lui Dumnezeu, ca da, ce s-ar face biserica care se considera “supranaturala”, daca nu s-ar inmultii robii ei sa-i faca mendrele ?! In schimb, vad ca, nu-i nici un pacat daca maicile crestine isi pun sub mantaua de calugarita, o fusta scurta, ca sa arate cat mai sexi, si se duc la cluburile de noapte sa bea, danseze si sa aiba rapoarte sexuale, apoi umple terenurile ori padurile din jurul manastirilor cu copii avortati de ele.

In fine, sunt multe de spus, despre felul cum este prostita si orbita lumea de catre jidani, in special pe linie religioasa crestina. De aceea, cand ii vezi pe unii romani, mai cu seama din forumurile crestine, cum se dau in vant dupa acest mentor al fenomenului judeo-crestin, care le-a incuitat si indobitocit mintea, te apuca scarba si greata de astfel de mediocritati si imbecialitati. In asemenea situatie, nu’ti ramane decat sa dai dreptate proverbelor in care se spune ca “Fiecare pasare pe limba ei piere”si “Cum iti asterni asa dormi”. Apoi nu-i exclus ca atunci cand, securistul Pavel Corut, s-a alaturat marsului contra homosexualitatii din Bucuresti, s-o fi facut tocmai pentru ca stia ca Isus Cristos a fost homosexual. Strigand ca “Vrem normalitate, nu perversitate!”, Corut a fost acuzat de catre fanaticii crestini ca-i Anti-Christ. Cei care nu stiu de fapt ce inseamna Anti-Crist este bine sa stie ca: ANTI-CRISTUL ESTE UN INTELEPT SI PUTERNIC OPONENT AL RAULUI, ROBIEI, SARACIEI, CRIMEI, HOMOSEXUALITATII, MINCIUNEI, ESCROCHERIEI, SUPERSTITILOR, ABERATILOR, ABSURDITATILOR SI DECADERII MORALE SI SPIRITUALE A UMANITATII, PROMOVATE DE RELIGIA DIABOLICA JUDEO-CRESTINA A LUI ISUS CRISTOS.

In occident a fost raspandit zvonul ca Anti-Christul vine din Romania si aceasta stire mi-a facut o mare onoare si ma-si bucura si mai mult daca fiecare roman ar devein un Anti-Crist si sa fie siguri ca nu se vor prabusi cerul si pamantul pentru aceasta, cum nu s-a prabusit nici cand n’a exista Isus Cristos. Oricum situatia este foarte precara, de aceia romanii ar fi bine sa-si puna mintea in functie si sa-si creeaze o noua religie, bazata pe un caracter national, nu de import. Religia stramoseasca pagana, pe care au avut-o mosii si stramosii nostri geto-daci este cea mai indicata.Si acest lucru nu-i greu de infaptuit daca exista putina bunavointa si intelepciune.Stiu ca crestinii sunt prea neputinciosi sa faca o schimbare religioasa, din care cauza aceasta problema, va fi rezolvata cu timpul de puterea divina, ca doar lumea nu se sfarseste astazi ori maine cum in mod fals sustin adeptii lui Isus Cristos. Apoi daca in acest an jidanii au sarbatorit anul lor calendaristic Judaic de 5771 de ani, noi romanii, urmasi ai geto-dacilor, de ce n’am sarbatori 7518 de ani de cultura si civilizatie umana conform caledarului nostru pagan? Si asa era crestina nu mai are nici o insemnatate si valoare, ci se sfarseste si vor nu vor crestinii, incep erele noi, ale New Agelui si neopaganismului.

Dr.Constantin Burlacu

New York City, 14 Noiembrie 7518 (2010)

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928