Cum sa ajungi tradator de tara si de neam

Raspuns la articolul "Cum sa ajungi tradator de tara si de neam"

http://www.sibiul.ro/stiri-locale/cum-sa-ajungi-tradator-de-tara-si-de-neam/34608/#spam

Asculta mai Dumitru Chiselita,vad ca te scuipa omul intre ochi, iar tu te stergi si te prefaci ca jidanul,ca ploua. Chiar atat de nesimtit esti ?! Mai si te lauzi ca esti “roman”, poate rom, cum se numesc mai nou tiganii, altfel nu ti-ar place muzica mizerabila tiganeasca cu elucubratiile si invectivele ei. Dar apropo de faptul ca: “Pentru ca suntem tari si neamuri diferite. Eu sunt roman, dv. Dac”. Crezi tu ca ar fi existat astazi romanii, daca n’ar fi existat geto-dacii ? Nicivorba! Denumirea de roman si Romania, a aparut doar acum 150 de ani, pe cand dacii (ori geto-dacii) si Dacia, (ori Geto-Dacia), are o istorie de mii de ani vechime. Si aceasta se poate dovedi oricand, din sursele si documentele istoricie, nu cu “bla bla bla” cum aiurezi tu. Apoi nu uita ca in venele oricarui roman get-beget, curge sange de geto-dac, nu de alta etnie, altfel nu s-ar mai numi roman, ci o ciorcitura etnica, un venetic, un parazit. Dar cum de fapt tu ai probabil sange albastru si esti un puradel al regelului si imparatului tiganilor dinSibiu, era de asteptat, sa nu-ti convina glasul sangelui nostru de traco-geto-daco-roman. Si de unde ai scos mai imbecilule, ca bastinasii din tara noastra sunt de origine slava, din fundul tau tarsit si care pute a hoit ?!

Iar cand te-ai referit ca “Å¢ara mea e una frumoasa”, in mod sigur te-ai referit la Romania, care nu-i altceva decat vechiul si sacrul pamant al geto-dacilor, nu un imens pustiu nepopulat, cum susti tu si boanghenile astea de unguri care au dat busna pe la noi, neinvitati si nedoriti de conationalii nostri. Asa ca-ti convine sau nu, asta-i realitatea si adevarul istoric. Geto-dacii, a caror urmasi sunt romanii, sunt cel mai vechi popor European, o rasa pura alba, pe care veneticii straini vor s-o starpeasca pentru a deveni ei stapani pe bogatiile tarii noastre, de aceia tu ii elogiezi atat de mult pe straini si ignori si injosesti acest popor nobil al geto-daco-romanilor. Si nu te mai lauda atat de tare ca esti “judeo-crestin” ca aceasta inseamna de fapt un sclav al jidanilor si cum erei crestine i-a sunat sfarsitul si incep erele noi (New Age) ale neopaganismului, s-ar putea sa te invarti mult si bine, ca o curca beata, in jurul bisercii, fara sa ajungi vreodata in imparatia lui Dumne-ZEU.

Tot tu ai spus : “Iar acum va va supara foarte mult ceea ce spun. imi place la nebunie muzica evreiasca, umorul evreiesc, mancarea evreiasca, organizarea lor, solidaritatea dintre ei, patriotismul lor de la care multa lume ar avea de invatat si at fi bine sa ii studieze intai, apoi sa viseze noi Holocausturi.” Pai cum sa nu ma supere cele afirmate de tine cu atata entuziasm, cand romanilor le chiorae matele de foame, sunt someri (iar stranii mari afaceristi, care traiesc din belsugul tarii),batranii duc lipsa de medicamente, intreaga populatie bastinasa traieste in saracie si mizerie, iar tu te indeletnicesti cu cele mai delicate mancaruri jidanesti kosher, asculti la nebunie muzica jidaneasca (psalmiile lui David), si te veselesti cu umorul jidanesc, in timp ce poporul roman plange de necazuri si suparari.

Si lasa vrajeala cu “organizarea lor, solidaritatea dintre ei, patriotismul lor de la care multa lume ar avea de invatat si at fi bine sa ii studieze intai” ca voi crestinii invatati si studiati de doua mii de ani “organizarea”,”solidaritatea” si “patriotismul” jidanilor si vad ca tot prosti si sclavi ai jidanilor ati ramas. Cat despre “apoi sa viseze noi Holocausturi”, te referi la holocaustul rosu comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, nu-i asa ? Ori la faptul ca Israelul a sters Palestina de pe fata pamantului si a comis cel mai sadic holocaust din istoria omenirii contra populatiei palestinene, nu-i asa ? Sau tu nu traiesti pe lumea asta, de te prefaci ca n’ai auzit despre abuzurile, crimele, atrocitatiile, genocidul si holocausturile comise de jidani contra umanitatii, ci doar pleci urechea la “holocaustul” nazist, in care se spune ca au fost gazati 6 milioane de jidani, nu odata, nu de doua ori, ci de mai multe ori, dintre care 5 999 999 traiesc in New York ??? Apoi s-o crezi tu ca un minoritar din Romania daca n’ar avea profituri in tara noastra,si n’ar trai mai bine in Romania decat in tara lui de origine, ar fi prietenul romanilor! Deci interesul poarta fesul, nu ca strainii nu mai poat de dragul romanilor si sunt gata de orice patriotism si scarificiu pentru a-i face fericiti pe romani.

Mai departe ai spus: “inchei exprimandu-mi multumirea ca nu am trait, amandoi, inGermania anilor 40 ori in Romania aceleiasi perioade”. Aici ai dreptate! O da, sa te fereasca Dumne-ZEU sa fi fost in viata prin anii ’40 si sa te fi cunoscut, ca te-asi fi facut ingeras judeo-crestin si te-asi fi lecuit de mult sa devi tradator si vanzator de Neam si Tara.

“Cat despre propaganda nazista, antisemita… ma abtin”, ai spus. Mai nemernicule, eu nu sunt nazist, pentru ca nu sunt german de origine, ci sunt nationalist, un mare adept al idealurilor si aspiratiilor nationale ale inaintasilor neamului meu, ca: Burebista, Deceneu, Dece-bal(de zece ori balaur), Petroporianus, Mihai Eminescu,Ion Heliade Radulescu, Vasile Conta, A.D.Xenopol, Bogdan Petriceicu Hajdeu, Costache Negri, AL.I.Cuza, Vasile Alecsandri, Mihai Kogalniceanu, A.C.Cuza, N.C.Paulescu, Corneliu Zelea Codreanu,Nicolae Iorga, Maresalul Alexandru Averescu, Maresalul Constantin Prezan, Maresalul Ion Antonescu si a multor altor capete luminate ai elitei neamului nostru.De asemenea, am spus si repet, nu sunt antisemit, ci sunt anti-jidan si anti-sionist pentru ca, aceste fiinte biologice reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate. Acestia au nascocit crestinismul pentru a sclaviza spiritual o mare parte a omenirii, apoi tot acestia au inventat si condus comunismul care a comis cele mai oribile crime, atrocitati, genocid si holocaust rosu contra unei mari parti al umanitatii. Din surse documentare americane se spune ca judeo-comunistii au ucis peste 100 de milioane de oameni inocenti in Europa, Rusia si restul lumii, din 1917 pana in 1990. Apoi tot acesti dusmani ai umanitatii au inventat mai nou globalismul pentru a distruge economia intregii lumi si aduce omenirea la decadere, foamete, saracie si mizerie.

Pentru ati imbogati cunostintele, tin sa subliniez ca, rasa semita numara peste 300 de milioane de suflete, dintre care doar 15 milioane sunt jidani, evrei, judei, israeliti ori cum pretind acesti diavoli ca se numesc. Iar dintre aceste 15 milioane de jidani, doar 10-15 % daca sunt descendenti din Judea si Israel, restul sunt kazari, o rasa turcomana, convertita la Judaism, nu ca ar avea sange jidanesc, desi o fac mai pe-a jidanul, decat jidanii originari. Anti-semiti sunt jidanii, si dovada este ca ei lupta contra celor peste 300 de milioane de semiti arabi, pentru a le lua petrolul, bogatiile si-i sterge de pe fata pamantului cum au procedat cu palestinenii si infaptui astfel Israelul Mare. Numai ca vorba proverbelor “Socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din targ”,iar “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Imperiului jidanesc i-a sunat sfarsitul, iar jidanii sunt constienti de aceasta, de aceia pentru a trage de timp, se folosesc de idioti utili ca tine si altii care declanseaza chiar mari cruciade in numele lui Israel, Isus Cristos si al suprematiei elitei sioniste.

Vad ca te legi aiurea’n tramvai de doctoratul meu si ma defaimezi. Mai haidamacule, crezi tu ca daca n’asi avea legal doctoratul la baza, jidanii care sunt mari avocati, judecatori si procurori, si stau permanent cu ochii pe mine, nu m-ar fi chemat in fata justitei pana acum si condamnat pentru fals ori uz de fals ? Mai da prost mai esti si mai si incerci sa-i prostesti si pe altii, ca sa nu fi singur! Jidanii sunt mai informati ca tine si ca altii care bateti campii si mancati un c**** cu lingura si spuneti ca-i tare bun, de aceia nu se leaga de acest lucru, ci de faptul ca-i demasc si spun adevarul, cum putini romani au curajul s-o faca.

Zici ca n’ai gasit nici o referire la lucrarile mele, dar i-a verifica tu mai bine si vei afla foarte multe. Spre exemplu, fa o mica verificare la Libraria Congresului American si vei gasi cartea mea “History of Moldova”

http://www.loc.gov/fedsearch/metasearch/?cclquery=History+of+Moldova+by+Constantin+Burlacu&search_button=GO#query=(History of Moldova by Constantin Burlacu)&filter=pz:id=lcweb|ammem|catalog|ppoc|Thomas

http://catalog.loc.gov/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?DB-local&BBID=13054062&v3=1

Cartea mea “Istoria Moldovei” a fost arestata si interzisa in Romania din cauza agenturii straine si a unor tradatori si vanzatori de Neam si Tara ca tine. Asa ca vezi-ti de treaba ta, si nu-ti mai baga nasul unde nu-ti fierbe oala, ca rabdarea noastra are limita.

Jos tradatorii si vanzatorii de Neam si Tara !

Romania este a romanilor, NU a minoritatilor straine !

Dr.Constantin Burlacu din NYC

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928