Agentii Satanei se dezlantuie

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/razboi-rece-intre-capii-bisericii~ni6ml5?cp=1

Razboi rece intre capii Bisericii

Patriarhia a somat Arhiepiscopia Tomisului sa prezinte un audit intern dupa ce Fiscul a pus sechestru pe "activele" prelatilor dobrogeni dar n-a primit nici un raspuns. IPS Teodosie si IPS Pimen isi disputa o manastire dotata cu hotel de lux, construita in Bucovina.Patriarhia romana i-a solicitat lui IPS Teodosie sa formuleze un raspuns scris in legatura cu neregulile financiare recent de presa. Potrivit purtatorului de cuvint al Patriarhiei, parintele Constantin Stoica, Arhiepiscopia Tomisului nu a raspuns adresei oficiale desi somatia fusese trimisa inca de luna trecuta. "Referitor la situatia de la Arhiepiscopia Tomisului, precizam faptul ca inca din 26 august 2010, Patriarhia Romana, in urma unei sesizari primite la Cancelaria Sfintului Sinod, a solicitat IPS Teodosie formularea unui raspuns scris in legatura cu neregulile administrativ-financiare semnalate. Pina in prezent, Arhiepiscopia Tomisului nu a raspuns adresei Patriarhiei Romane", a precizat, vineri, parintele Stoica.
Referitor la faptul ca IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a construit o manastire in satul natal Dorna Arini, judetul Suceava, purtatorul de cuvint al Patriarhiei a spus ca acest lacas este in jurisdictia teritoriala a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor. "Din punct de vedere canonic si statutar, prin hotarirea Sfintului Sinod, manastirea din localitatea Dorna Arini este in jurisdictia teritoriala a Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor. Potrivit Statutului pentru organizarea si functionarea BOR, eparhiile din cuprinsul Patriarhiei Romane sint autonome din punct de vedere administrativ, astfel ca problemele de orice fel trebuie reglementate pe plan local. Ca atare, in baza autonomiei eparhiale, este de competenta IPS Pimen al Sucevei si Radautilor ca impreuna cu IPS Teodosie, ctitorul manastirii, sa lamureasca problema organizatorica semnalata in presa", a declarat Constantin Stoica.

Spagi, executari silite si investitii hoteliere

Mai multe bunuri ale Arhiepiscopiei Tomisului, printre care Palatul Arhiepiscopal, terenuri si autoturisme au fost puse sub sechestru de catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Constanta, pentru o datorie catre stat de peste 4,2 milioane de lei. Potrivit unor surse citate de Antena 3, IPS Teodosie ar fi obligat bisericile din subordine sa stringa donatii pentru plate datoriilor. Cuantumul sumelor pe care ar trebuie sa le stringa fiecare parohie variaza intre 5 si 10 mii de euro. Presa a semnalat, in ultima perioada si faptul ca IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ar fi construit un hotel de lux in satul natal din judetul Suceava, unde se cazeaza vizitatorii manastirii. Investitia a fost realizata de prelat pe pamintul mostenit de la parinti, in timp de Arhiepiscopia Tomisului a intrat in executare silita. In plus,potrivit procurorilor constanteni, in martie 2009, la sase luni de la inceperea anului scolar, IPS Teodosie ar fi intermediat inscrierea la Facultatea de Teologie a unui reporter de la ziarul "Romania Libera". Tranzactia dintre reporterul sub acoperire si un reprezentat al Arhiepiscopiei l-ar fi costat pe jurnalist 3 mii de euro.


Acest articol este o dovada clara ca preotii crestini sunt niste diavoli impelitati pe care-i intereseaza banii si averea, nu sa-l slujeasca pe Dumne-ZEU asa cum in mod eronat pretind. De cand au aparut pe pamantul tarii noastre cam acum 1000 de ani, acesti agenti ai Satanei, au facut numai rau Natiunii si Patriei noastre. Preotii, calugarii si maicile ortodoxe, i-au crestinat cu forta pe romani, iar cei care refuzau sa se roage in biserici in limba slavona (o limba de neinteles de poporul nostru) li se taia limba; i-au biciuit pe taranii romani ca pe boi pe mosiile bisericilor si manastirilor, de tisnea sangele din ei cand ii pocneau cu biciu; i-au obligat pe romani sa plateasca taxe pana si pentru cenusa din vatra; au fost agentii tuturor agenturilor si asupririlor straine; au participat la lichidare morala si fizica a celor mai ilustri romani; patriarhul Miron Cristea l-a arestat si apoi in colaborare cu camarila regala l-a trimis in mormant pe nationalistul Corneliu Zelea Codreanu; au colaborat cu aparatul represiunei comuniste al securitatii si i-au tradat pe enoriasii crestini tiraniei comuniste pentru a trai ei bine; patriarhul rosu Teoctist a fost mana in mana cu dictatorul comunist Nicolaie Ceausescu si a fost in aceiasi masura rasponsabil de crimele comunismului contra poporului roman, de aceia reprezentatii bisericii ortodoxe din tara noastra s-au opus sa le fie publicate dosarele preotilor de la securitate; dupa prabusirea regimului dictaturii comuniste, in loc sa-si vada de biserica lor, au acaparat in mainile lor mosii intregi, paduri, lacuri, rauri, plantatii cu pomi si vita de vie, grajduri cu vite si oi de la fostele CAP-uri si s-au apucat de afaceri, iar povestea ca sunt preferatii lui DumneZEU este un praf aruncat in ochii naivilor ca celor din Noua Dreapta, PNG, PRM, Pentru Patrie, Fundatia George Mann si altele; ascund faptul ca religia crestina isi trage radacina din sinagoga satanei si umbla numai cu minciuni, fatarnicii si afaceri murdare; dispun de 4-5 miliarde de euro, pe care nu-i poate justifica provenienta, iar patriarhul Daniel este imbracat in vesmite cu fire de aur si se plimba in cel mai blindat si scump automobil din lume, in timp ce crestinii ortodocsi romanii sunt imbracati ca vai si amar de capul lor, n’au ce manca si nici dinti in gura sa-si mestece pesmetii s.a.m.d.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928