ERELE NOI (NEW AGES) SI LUPTA NATIONALISMULUI CONTRA FANATISMULUI, BARBARISMULUI SI TERORISMULUI SIONISTO-CRESTIN.

DE CONSTANTIN BURLACU Ph.D.

INCEPUTUL SI SFARSITUL EREI JUDEO-CRESTINE

Conflictul declansat de fanaticii, barbarii si teroristii sionisto-crestini contra celor care-si iubesc si apara natia,rasa, istoria, cultura, traditiile si mai cu seama religia nationala, nu-i nou. Acest conflict dureaza de circa doua mii de ani, si nu va inceta, decat odata cu sfarsitul erei sionisto-crestine si inceperea Erelor Noi, ale neo-paganismului. Multa lume, care pe baza de origine, n’are nimic comun cu lumea jidaneasca, a devenit adepta religiei crestine, fara insa, sa aiba habar de cele mai elementare lucruri despre crestinism si scopurile urmarite de aceasta religie monoteista diabolica.

Dar mai intai sa vedem cine sunt si de unde vin jidanii. Jidanii au fost un trib nomadic din desert, care in secolele 14 si 13 i.e.n. au invadat Palestina. Fiind plini de bube, raie si lepra, toata lumea a fugit din calea lor, devenind astfel, stapanii acelor locuri. La inceput l-au numit Judea, iar mai tarziu Israel, dupa numele tribului, si au inceput sa-si impuna nu numai punctul lor de vedere, dar chiar legile lor, cum dealtfel procedeaza mai peste tot in lume, unde pune piciorul jidanul. Adunand tot felul de legende, anecdote, proverbe, si obiceiuri folclorice jidanesti, scrise in limba ebraica si aramaica, jidanii le-au numit literatura Vechiului Testament. Acesta a aparut in secolul 5-lea i.e.n, iar mai tarziu a devenit o copie a Bibliei si Torei (Talmudului). Jidanii si-au intemeiat si un fel de monarhie a lor, dar a caror regi erau in realitate niste ciobani care pasteau caprele pe muntele Sionului. Printre care Saul (in jurul anului 1025 i.e.n),David (1013-973 i.e.n), care a stabilit capitala tribului sau la Jerushalayim,Solomon (973-950 i.e.n.). Revoltandu-se intre ei, jidanii si-au impartit regatul in doua -- cel de Nord si cel de Sud. In regatul de sud, cu capitala la Yerushalayim, s-a numit Judea (950-586 i.e,n.). Cele mai multe scrieri din Vechiul Testament au fost scrise in aceasta perioada, numite si documentul “J” adica referindu-se la Judean, nume pentru Dumnezeu, Jahweh ori Yehweh. Aceasta a fost ca un supliment la Cartea Judecatorilor sau Magistratilor. Multe scrieri literare ale Vechiului Testament, au fost codificate cu literea “E”, pentru ca a fost folosit in nordul Israelului, nume pentru Dumnezeul, Elohim. Unele dintre aceste scrieri au fost combinate si codificate cu litera “P”, Pentateuch ori pentru preoti, gasiti in primele sase carti ale Vechiului Testament. A urmat apoi o perioada de exil a jidanilor in Egipt, (597-397 i.e.n.), iar in 397-143 i.e.n, jidanii au fost ocupati de catre Imperiul Persan, apoi de Greci si Imperiul Roman.

Crestinismul este o secta a judaismului, infiintata de Isus, penultimul profet al rasei semite, ultimul fiind Mahomed. Denumirea de crestinism a fost data de greci, prin traducerea din ebraica a cuvantului Mesia (cel ales),crucificat pe cruce (Isus), adica omul de pe cruce (Cristos). De asemenea, cuvantul “Biblie” vine din greceste si inseamna “carte”. Cartile pagane grecesti erau numite sacre,iar biblia, desi este o carte de legende jdanesti pentru adormit naivi a fost numita la randul ei “sfanta”. Biblia, care se mai numeste si “Sfanta Scriptura” a jidanilor si crestinilor, este o colectie a culturii si istoriei din Israel si imprejurimile acestuia, numite “traditii din batrani”. Biblia cuprinde 80 de carti, care au fost scrise intre 1200 i.e.n. si 150 e.n. Primele 39 de carti, care apar in Vechiul Testament,au fost scrise in ebraica intre 1200 i.e.n. si 100 e.n., dar nu se gaseste nici un manuscris original, ci doar mici fragmente din asa numitul scrolls de la Marea Moarta, ale lui Isaiah, gasit in anul 1947 e.n. Un numar de 27 de carti, cuprinse in Noul Testament, au fost scrise in greceste intre anii 50-150 e.n., de catre grecii care vorbeau ebraica, adica de jidanii greci, deci cu mult dupa moartea lui Isus Cristos. Celelalte 14 carti, gasite in Septurgint, sau in versiunea greceasca a Vechiului Testament, si care provin din anii 200 i.e.n. si 100 e.n., n’au fost tiparite si sunt acceptate numai de o parte dintre crestini, mai cu seama de catre cei vestici. Din cele relatate chiar in Biblie, rezulta ca, Isus, nu a urmarit niciodata sa distruga legile judaismul satanic. Dimpotriva, el sustine ca a venit sa indrepte si sa intareasca legea lui Moise, un alt profet al judaismului, care a inventat cele zece porunci. La inceput toti cei care l-au urmat pe Isus, erau jidani sadea, care vedeau in el un fel de Mesia, adica Dumnezeul mult asteptat de jidani, pentru salvarea si mantuirea jidanilor.

In Noul Testament, care a fost tiparit in secolul al 4-lea e.n., a fost introdus Evanghelile si Apocalipsa lui Ioan, scrisa in anul 96 e.n. De asemenea, au fost introduse scriirile apostului Pavel, care a murit la Roma in 62-64 e.n. in urma persecutiilor ligionarilor romani. Jidanii nu s-au lasat insa intimidati de noua secta religioasa a judaismului numita crestina, ci si-au pastrat traditiile religiei judaice. Cartea “sfanta” a jidanilor se numeste Talmud si reprezinta in afara de istoria jidanilor,codurile unor legi codificate, numite Mishnah, iar comentariile despre acesta sunt numite Gemara. Aceasta lucrare se mai numeste si Tora, la baza careia stau primele cinci carti ale Bibliei. Talmudul se imparte in doua: Talmudul Palestinean, care a aparut intre secolele 3 si 5 e. n., si Talmudul Babilonian, care a aparut intre secolele 3 si 7 e.n. Ambele ilustreaza tradiile legilor cunoscute ca Hagagada, exceptand Talmudul Babiloniat care contine o Gemara diferita. Ambele talmuduri au fost tiparite intre 1520-23 in Venice. Intregul Talmud Babilonian a fost tiparit in limba engleza in 1935-52 e.n.,in Anglia, iar Talmudul Palestinian a fost tiparit in franceza si latina in secolul al 19-lea e.n.

Mitul este radacina de inceput, a tuturor raselor si natilor. Fostul profesor de la Merton College din Oxford, John M.Roberts in cartea sa “O istorie a Europei”, a spus: “Institutile legale,sociale si politice sunt materii ale mitului si fictiunii,la fel ca si realitatea concreta. Un aspect al acesteia este prezenta ei frecventa in permanenta, la nesfarsit”. Toate rasele si-au stabilit propria mitologie, cu exceptia astazi a natiei noastre care s-a lepadat de mitologia nationala si de trecutul nostru de glorie, si a cazut in adormire si in mreaja dogmei judeo-crestine, care este o mitologie complet straina de natia si rasa noastra. Religia crestina, pe care crestinii o mai numesc “sfanta dintre sfinte”, este o copie a celor 16 religii existente in trecut. De exemplu: 1. Thulis din Egipt (1700 i.e.n.). 2. Krishna din India (1200 i.e.n.). 3.Crite din Chaldea (1200 i.e.n.). 4. Atys din Phrygis (1170 i.e.n.). 5.Thammus din Siria (1160 i.e.n.) 6. Hesus (Jesus) al Druizilor Celtici (834 i.e.n) 7. Indra din Tibet (725 i.e.n.) 8. Bali din Orrisa (725 i.e.n.) 9. Iao din Neapal (622 i.e.n.) 10. Buda Sakia ori Munii Sakia din India (600 i.e.n.) 11. Alcestos din Euripides (600 i.e.n.) 12. Mithra din Persia (600 i.e.n.) 13. Quetzacoatl din Mexic (587 i.e.n.) 14. Prometeus din mitologia greaca (547 i.e.n.)15. Wittoba din Teligonese (522 i.e.n.) 16. Quirinus din Roma (506 i.e.n.).


Toate cultele solare si cosmice, stau la baza tuturor sistemelor religioase din lume. Toti dumnezeii fizici si mitici, poarta o multime de nume, depinzand de era si locul unde in mod particular isi are fiecare religie traditia. Si despre toti se spune ca, s-au nascut dupa steaua lor, au venit din cer ca sa se nasca ca om, s-au nascut dintr-o fecioara, s-au nascut in pestera ori locuri miraculoase, s-au nascut in timpul de iarna, s-au nascut sa salveze omul din pacate, au fost vizitati de oameni intelepti si magi, au fost ridicati in slava cerului de ingeri, le-au fost pusa viata in pericol cand erau prunci si condamnati la moarte, au crescut intr-o lume obscura,au fost pusi la incercare de diavol, au fost crucificati, au inviat si s-au inaltat la cer.

Din izvoarele istorice, am aflat ca, nu numai Isus din Nazaret, a fost crucificat, ci toti acesti numiti salvatori ai lumii au suferit moartea pe cruce. Spre exemplu: Krashna-India; Sakia-India; Iva-Nepal; Indra-Tibet; Mitrha-Persia; Tammuz-Babilonia; Criti-Chaldea; Attis- Phrygia; Baili-Orissa; Thules-Egipt; Orontes-Egipt; Witoba- Telingones;Odin-Scandinavia; Hesus- Druizii Celti; Quetzalcoatl-Mexic. De asemenea, toate mamele acestora, incep cu litera M, si Maria. De exemplu: Maria, mama lui Isus; Maia, mama lui Buda; Maia, mama lui Hermes; Maya,mama lui Agni; Myrraha, mama lui Adonis; Mirraha, mama lui Bacchus; Maya Maria, mama lui Sammona Cadom (salvatorul Siamese) si Mariama, mama lui Krishna. Asadar,situatia este cu totul alta, in ce priveste istoria religilor, decat aberatiile si absurditatile cu care religia crestina incearca sa se dea drept inceputul si sfarsitul lumii. Astazi, nimeni nu mai crede ca, chestiunile despre absolut sunt autoritatea suprema a bisericii crestine ! Si e ceva de nedrescris cata nerozie, marsavie, viclenie, parsivitate si lasitate poate exista in mintea celor care cred ca, lumea este veche numai de 6 000 ani si ca daca nu crezi in aceasta vei arde in focul iadului.

Multi fantici crestini, fiind lipsiti total de caracter si discernamant, au raspandit ideia falsa si absurda, precum ca Natiunea si Tara noastra, Romania, care poarta acest nume de numai 143 ani, s-a nascut ca natie si a devenit crestina, acum doua mii de ani, odata cu Isus Cristos. Dar din documentele istorice autentice,nu din spusele unui badea Gheorghe de la Cuca Macaii, care a ajuns si el popa ori predicator, ori din cele scrise dupa imaginatia si inchipuirile vulgare ale fanaticilor si lunaticilor crestini, se spune ca primii crestini au fost jdanii care au trait in Judeea. In timpul lui Isus (si multi ani dupa), jidanii fiind cotropiti de Imperiul Roman, au fost dusi ca sclavi in diferite tari cotropite de romani. Printre jidanii luati sclavi de romani, se numarau si acei jidani care credeau in Isus, ca: Petru, James si Ioan din Yerushalayim in anul 40-50 e.n. Acesti adepti ai lui Isus, pentru a supravietui si scapa de robia romana, au inceput sa-si faca prozeliti si sa propage invataturile religioase ale lui Isus sub Imperiul Roman. Si mai cu seama in partile Palestinei si Etiopiei de astazi, unde au aparut primele colonii judeo-crestine, apoi in Peninsula Balcanica, cotropita de romani. Legiunile Romane, fiind din punct de vedere religios pagane, au interzis si pedepsit aspru, chiar cu moartea orice manifestare judeo-crestina. Adevarul este ca nu Isus este apostolul ori fondatorul crestinismului, ci asa zisul Apostol Pavel, care a propagat ideologia sectei Judaista a lui Isus Cristos sub Imperiul Roman si in Europa, cu scopul de a ruina vechiul Imperiu Roman. Jidanii fiind niste creaturi diabolice si satanice, nu s-au lasat intimidati de pozitia anti-crestina a Imperiului Roman. Dimpotriva, pentru a-i mari turma lui Isus cu goimi, au inceput sa recurga la tot felul de sarlatanii, jonglerii, farmece, vraji, magie, blesteme si chiar comiterea de crime oribile impotriva paganilor si a Imperiului Roman. Recurgand la metode perfide si meschine, cu timpul au reusit sa-i corupa pe imparatii romani. Acesti imparati romani, lasandu-se ademeniti, maguliti si inselati de argintii lui Juda, cu circa 400 de ani dupa moartea lui Isus, au legalizat religia judeo-crestina sub Imperiul Roman si in Europa.

Pana in anul 260 e.n. religia judaica a sectei crestine, a fost considerata ceva ilegal. Si abia in timpul lui Gallienus, corupt pana peste cap, a admis ca secta judaica a crestinismului este ceva eligibil si legal. Religia judeo-crestina, a fost legalizata in anul 313, e.n. de catre Imparatul Roman Constantin (280-337 e.n.), in urma vestitului edict de la Milano. Imparatul Constantin, s-a nascut in Moesia (acum Yugoslavia). El s-a botezat crestin pe patul de moarte , devenind Constantin cel Mare, dar si-a pastrat titlul pagan de “Pontifix Maximus”, asa cum au procedat si succesorii sai. Paranoia si tirania lui a facut ravagii. Imparatul Constantin a pus taxe uriase si a oprimat oameni inoceti. El si-a ucis sotia de-a doua (Fausta) prin sufocare, iar pe fiul sau cel mai mare Crispus, l-a ucis in secret, impreuna cu un nepot si un numar mare de membrii respectabili si prieteni, ca apoi sa fie declarat de catre crestinsim “sfant” si “unsul” lui Dumnezeu. In urma hotararii Consiliului Roman de la Nicea din anul 325 e.n., care l-a inventat pe Isus Cristos si “venirea lui Isus a doua oara”, crestinismul a devenit o religie oficiala de stat a Imperiului Roman. La inceput, crestinii au fost o mica minoritate, dar fiind suportati de imparatii romani cumparati de jidani, au inceput sa semene samanta sionisto-crestina printre paganii rasei albe. Crestinismul pretinde ca, la baza sa, sta o intreaga si ultima dezvoltare a judaismului. El accepta propagarea din ebraica a Vechilui si Noului Testament si asteapta sa vina Isus, a doua oara din cer, sa-i mantuiasca pe cei care au crezut in el si sa-i judece si pedepseasca pe cei care nu s-au supus legilor diabolice si satanice ale lui Avram, Moise, David, Solomon, Isus si alti jidani, care se autoconsiderau “poporul ales al lui Dumnezeu”.

Cei care au raspandit cel mai mult microbul sectei judeo-crestine in Europa, au fost grecii, care sunt ca si jidanii niste parveniti in Europa. Grecii isi trag originea din nord-estul Marii Caspice (Kazastanul de astazi). Dupa ce au migrat din acele locuri si au ratacit circa 200 de ani prin desertul egiptean, au venit in Tracia, acum circa 3800 de ani. In desertul egiptian grecii s-au corcit cu jidanii, din care cauza au fost porecliti jidanii de peste ape. In Tracia, care este Patria mosilor si stramosilor nostri geto-daci, grecii au gasit o mare cultura si civilizatie, pe care, dupa ce si-au insusit-o, au distrus-o, si ne-au impus religia judeo-crestina, arta, cultura si obiceiurile mozaice jidanesti.

Crestinismul a inceput sa se dezvolte mai tare in Europa incepand cu secolul al 8-lea in timpul lui Charlemagne, ca imparat al Imperiului de Vest. Tot in acea perioada, judeo-crestinismul, a penetrat si in Muntenia impus de Imperiul Bulgar. Adevarul este ca nu numai grecii sunt niste parveniti in Europa, ci si bulgarii, care-si trag originea de pe Volga de sus, un tinut intre Volga si Kana. Pentru a fi acceptati in Europa, bulgarii s-au convertit la crestinism si sunt cei care le-au taiat limba muntenilor, daca vorbeau limba materna si refuzau sa treaca de la paganism la crestinism. Nici sarbii, care se dau mari crestini ortodcsi, nu sunt originari de pe locurile unde se gasesc acum, ci sunt veniti, de undeva din nordul Poloniei si tarile baltice. Apoi sa nu mai vorbm despre unguri, care sunt un amestec de judeo-ungaro-kazari, care atunci cand au venit in Europa, prin secolul al 9-lea practicau ca religie judaismul. Acceptand convertirea la crestinism, Biserica Romano Catolica, le-a dat putere deplina ungurilor asupra Transilvaniei, pentru a-i exploata si crestina cu forta pe paganii transilvaneni.

In Europa de Est, din cauza unor radacini adanci ale paganismului, crestinismul a patruns cu mare greutate. Astfel ucrainenii au fost crestinati in 860, polonezii in 966 in timpul lui Mieszko I, iar rusii in 980 in timpul printului Vladimir.In Moldova, crestinismul, a luat o amploare mai mare, abia prin secolul al 14-lea, odata cu asa-zisii descalicatori. Tot in secolul al 14-lea, au aparut si primele biserici crestine in tara noastra si aceasta este o mare dovada din care rezulta ca, lumea nu a alergat cu gura cascata dupa crestinism, asa cum alearga unii fanatici crestini astazi, si pe care daca-i iei bine la scuturat, afli ca de fapt sunt niste smecheri, sarlatani, escroci si mincinosi de ingheata apele. Deci sa fie clar, mosii si stramosii nostri geto-daci si urmasii lor pana prin secolul al 14-lea au fost pagani, si au ramas pagani, asa ca de unde si pana unde, au scos unii ca, tara noastra are o traditie judeo-crestina de 2 000 ani ? Poporul nostru, a ramas pagan pana in timpurile noastre, nu numai prin obiceiurile si traditiile pagane pe care le celebreaza, chiar daca crestinismul a furat multe sarbatori pagane si le-a dat denumiri judeo-crestine, dar prin insusi felul romanului de a fi. De exemplu: Nici un popor din lume, n’are ca poporul roman, atatea injuraturi dure, la adresa crestinismului, a lui Cristos, Maica Domnului, arhanghel, pasti, biserica, anafura, tamaie, agheazma, cruce, evanghelie si multe altele. Toate acestea vin din subconstientul fiecarui roman, de multe ori involuntar. Si aceasta este cea mai buna dovada de respingere a crestinismului de catre natia noastra. Liderii crestinismului din vest, au declarat de nenumarate ori si sunt chiar carti scrise in aceasta privinta, in care se spune clar ca, poporul roman, este crestin numai atunci cand merge vorba despre botezuri, nunti si inmormantari, in rest a fost si a ramas pagan si pot sa spun ca ma mandresc de acest adevar.

In anul 1054 e.n., din cauza unor neintelegeri, Biserica crestina s-a impartit in trei principale divizii: cea de Vest condusa de Biserica Romano Catolica; cea de Rasarit, condusa de Biserica Crestin Ortodoxa cunoscuta si sub numele de Biserica Bizantina si cea Protestanta ca un rezultat al acestor reforme. Cazund sub influenta Bisericii Crestine Ortodoxe, numita si Biserica de rit Bizantin, multi romani crestini se mandresc cu arhitectura, sculptura si pictura bizantina, fara insa sa-si dea seama ca, aceasta nu reprezinta altceva decat arta mozaica, adica o arta a judaismului satanic si diabolic din Judea si Israel. Reusind sa distruga ideologia si sanctuarele pagane din Europa, si mai ales cu ajutorul cavalerilor Teutoni si a natiunilor slave, Biserica crestina a devenit o forma dictatoriala de stat. Incepand cu anul 1204 Imperiul Bizantin a inceput sa se clatine, iar in anul 1453, Imperiul Otoman reusind sa captureze Constantinopolul si pe liderii imperiului refugiati in Biserica Sf.Sofia, s-a sfarsit cu Imperiul si Biserica Bizantina. Fostele tari de sub influenta bizantina, si-au pastrat denumirea crestina de tari ortodoxe. In anul 1582 papa Gregori al XIII a decis schimbarea calendarului, creat sub Julius Caesar in 46 i.e.n. si a impus calendarul crestin ( Vezi The New York Times,23 Decembrie 2002,pag 4). Acest calendar crestin, a fost adoptat de Anglia si America in 1752. Calendarul Gregorian a impus oficial, politic si social dominarea Erei Crestine, numind anul 1 anul nasterii lui Isus. Dar Biserica crestina, a calculat gresit cu cativa ani, nasterea lui Isus Cristos, care s-ar fi nascut in anul 4 i.e.n., sau poate mai devreme si in luna februarie, nu in ziua de 24 Decembrie, cand este ziua Zeului Soare, adica renasterea soarelui dupa un ciclu solar anual.

De la infiintare si pana in prezent secta crestina a judaismului, care in mod absurd si ridicol, pretinde ca si-a adus contributia la dezvoltarea civilizatiei si faurirea unei societati moderne si drepte, a provocat mari dureri umanitatii si a facut sa curga mult sange nevinovat in numele lui Isus Cristos. Lunaticii crestini, adepti ai societatii secrete judeo-masonice, au declansat prima Cruciada in 1095, si au capturat Jerushalayimul in 1099. A urmat a doua Cruciada in 1147-9, a treia Cruciada in 1189, a patra Cruciada in 1202 si a cincia Cruciada in 1216-7. Apoi a urmat Inchizitia si alte revolte si pogromuri, in care au fost ucisi nu numai islamii si jidanii, dar si un mare numar de pagani.

Din sursele istorice rezulta ca masoneria a fost infiintata acum circa 3000 de ani de catre “regele” jidan Solomon, care a construit Templul de la Yerushalayim. Primii masoni, purtand sort, mistrie, compas si echer, s-au numit zidari sau templari, adica cei care construiesc templul Yersushalayimului. Acesti templari n’au disparut cum mint unii, ci ei inca activeaza in secret. In 1760 a luat nastere gruparea satanica a templarilor numita Iluminatii. Aceasta a fost infiintata de Adam Weishauput, nascut jidan,care s-a convertit la catolicism si a devenit preot catolic. Majoritatea presedintilor Statelor Unite au fost masoni; denumirea de Romania a fost plamadita intr-o loja a templarilor de la Roma; actualul guvern si parlament din Romania este plin de templari si chiar "regele" si "imparatul" tiganilor au grade masonice foarte inalte. Conducatorii Biericii crestine si liderii globalizarii sunt templari (masoni). Acum, acesti judeo-masono-crestini, asteapta sa se coboare din cer noul Templu al Yerusalayimului si sa puna intreaga omenire sub sclavia si dominatia Imparatiei satanice a lui Israel.

Religia crestina a interzis timp de circa 500 de ani riturile pagane ale neamului nostru si se foloseste de forte oculte negative, de diavolul si satana pentru asi atinge scopul. Un mare istoric si filozof, Lloyd M.Graham, in cartea sa “Deceptiile si Miturile din Biblie”, a spus ca: “jidanii nu l-au ucis pe Cristos, ci l-au creat pe el”, si ca, “ Biblia nu este “cuvantul lui Dumnezeu”, ci a fost fondata din sursele pagane”. Tot Graham a mai scos in evidenta ca: “Cele spuse in Biblie, a inspirat Cruciadele, aceste “razboaie sfinte” pentru un intreg mormant mitologic”, si ca, “Razboaiele, tirania si opresiunea din Natiunele Crestine incepand de la Constantin au cauzat moartea a peste 200 000 000 de oameni.” In cei 2000 de ani de crestinism, crestinii i-au ucis nu numai pe pagani, dar chiar pe crestinii lor ; catolicii i-au ucis pe ortodocsi, ortodocsii pe protestanti si invers.

Biserica catolica, a fost plina de masoni si a avut patru papi de origine jidaneasca, ba chiar cinci daca-l punem la numar si pe actualul papa, jidan din Polonia,care lucreaza cu diavolul si a carui mama s-a numit Wanda Katz. Pentru a ajunge unsul Domnului Isus Cristos pe scaunul de la Vatican, predecesorul sau a fost ucis printr-o otrava care i-a fost pusa de templari in pantofi. Biserica catolica a fost cea mai mare dusmana a lui Hitler si Codreanu, a Nationalismului si Nazismului si aceasta nu numai pentru ca sforile ei sunt trase de la Yerushalayim, ci pentru ca in randurile preotilor avea o multime de masoni si homosexuali pe care Hitler abia astepta sa-i bage'n cuptor si sa-i arda de vii. Povestea ca, catolicismul a suportat "holocaustul" nazist contra jidanilor, este o smecherie fabricata la sinagoga, cu care jidanii si agentii lor incearca sa stoarca de la prostime, cat mai multi bani. Iar in acelasi timp, sa lase impresia ca catolicismul ar fi anti-jidanesc, ca astfel, cat mai multa lume, sa cada in plasa catolicismului si a papei. In ultima suta de ani, pogromurile contra jidanilor au fost suportate de preotii ortodocsi cu vederi politice nationaliste, dar nicidecum de catre preotii catolici care au fost si sunt mana in mana cu judeo-masoneria internationala.

Eu cred ca unii oameni trebuie sa fie foarte naivi daca se lasa manipulati si cuceriti cu atata usurinta de altii si mai cu seama de adeptii religiei sionisto-crestine. Oare chiar asa de orbiti si uluiti de cap sunt unii oameni de nu vad frauda, falsul si minciuna religiei judeo-crestine ? In aceasta privinta, doresc sa scot in evidenta cum de pe Columna lui Traian de la Roma, a fost dat jos “badita” Traian si inlocuit cu sfantul Petru (jidan). Dar nu numai acel monument a fost falsificat, ci si a doua columna de la Roma, cea a imparatului Aurelius Marcus (120-80 e.n.) care a purtat razboi cu germanii, a fost dat jos Marcus si inlocuit cu sfantul Pavel (jidan). Iar lumea tace pentruca ori nu obsearva aceasta frauda ori este naiva. Oare chiar asa de greu este pentru unii oameni sa-si dea seama ca, catolicii, templarii (masonii) si in general toti crestinii sunt servitorii jidanilor, numiti si goimi, adica animale de munca pentru jidanul international ? Oare chiar asa de greu este pentru crestini, sa-si dea seama ca orice crestin este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Isus si discipolii sai au fost jidani sadea ?

In tara noastra, invataturile biblice, au fost predata in limba greaca si bulgara (slavona), si cum poporul nostru nu cunostea aceste limbi straine, va puteti inchipui ce mult intelegeau el acea bolboroseala straina. Intr-un timp, poporul nostru a fost fortat sa se inchine si roage in aceste limbi straine in bisericile crestine, iar cei care refuzau li se taia limba din gura, si aceasta este o alta dovada ca crestinismul a fost introdus cu forta la noi. In timpul fanariotilor, taranii nostri care formau majoritatea populatiei, au fost biciuiti si fortati de Biserica crestina, sa faca zile de claca pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine si erau obligati sa plateasca taxe pana si pentru cenusa din vatra. Mult mai tarziu, vechii nostri cronicari, au tradus anumite texte din Biblie in limba noastra geto-daco-latina. Dar cine sa informeze Natiunea noastra, despre toate aceste adevaruri, preotii crestini care n’au nici un respect fata de neamul nostru, mai cu seama daca e sa tinem cont ca majoritatea lor au fost turnatori la Securitate ori chiar securisti in haine de preot ?! Aaaa! Da… au fost si unii preoti care au fost persecutati si chiar dusi in fata plutoanelor de executie si impuscati, dar nu pentru ca erau crestini, ci pentru ca au facut politica legionara si anti-comunista, iar cine sustine altceva, in aceasta privinta, este total dezinformat ori de rea credinta.

Adevarul este ca religia crestina impiedica abilitatea si libertatea omului de asi atinge un inalt potential. Pana acum 150 de ani, taranii nostri care erau baza tarii noastre, n’aveau voie sa invete carte si au fost tinuti in nestiinta de carte, tocmai pentru a nu-si lumina mintea si respinge religia crestina ca pe ceva strain, marsav si parsiv. Eu inteleg ca trecerea de la crestinism la neo-paganism nu-i un lucru care se face peste noapte. De exemplu, uitati-va, cat de greu este sa le scoti oamenilor din cap, teoriile comuniste care le-au fost implantate timp de 50 de ani de catre satana judeo-comunista, dar nu mai cu seama sa le scoti cu asa usurinta crestinismul din cap,care le-a spalat creierii oamenilor timp de circa 500 de ani. Oricum, este bine ca fiecare sa-si dea seama ca era crestina a apus si apar Erele Noi, cele ale unei noi religii si in mod sigur peste 1 000 ori 2 000 de ani, nimeni nu va mai vorbi despre crestinism, decat ca o religie care a indobitocit si intunecat caracterul uman. Religia crestina, a fost impotriva stiintei umane, a progresului si dezvoltarii tehnologiei moderne si pana nu demult sustinea chiar ca planeta Pamant este flata si ca pamantul este centrul universului. Si atunci, cum pretinde crestinismul ca datorita lui avem astazi o civilizatie moderna ? Apoi numai Dumnezeu stie exact, de cand este lumea aceasta, cate religii si civilizatii s-au perindat pe pamant, unele poate mult mai dezvoltate si moderne decat cele de astazi. Cunoasterea este dreptul capatat la nastere, si cine neglijeaza aceasta in viata este gol pentru viitor. Invata din experienta ta, din greselile tale si ale altora si arata ca esti intelept si ca urmezi instinctul tau. Un om desavarsit este unul care se ascunde intr-o falsa personalitate si mentine o balanta in viata lui, a familiei lui, rasei lui, cu natura si mitologia indigena, simbolurile si invataturile de cunoastere ale puterii divine, ale lui DumneZEU. Acei care devin gelosi, egoisti, hapsani, lacomi si cu o voce negativa, intodeauna vor cadea si vor avea o viata zbucimata. Omul niciodata nu trebuie sa fie lipsit de cunostintele originei si scopurilor exstentei sale. Doctrina crestina si industria din secolul nostru, au corupt societatea umana si a transformat-o intr-un robot, care gandeste si actioneaza la comanda.

Desi pretindem ca traim intr-o lume civilizata si moderna, astazi omenirea este confruntata cu multiplele probleme ale: coruptiei, somajului, inflatiei, foametei, mizeriei, saraciei, cancerului, SIDA, razboie, emigratie, terorism, fanatism, barbarism. Si nu-i bine sa-ti insulti propria inteligenta spund ca acestea nu sunt o problema cruciala, cand te lovesti de ele la tot pasul pe suprafata pamantului.Si nu-i bine sa-i insulti pe cei care au avut si au curajul sa previna toate acestea spunand ca nu-ti pasa, ca oricand poti fi contaminat de acestea vicii si microbi, daca nu lupti contra lor. Si nu-i bine sa-l acuzi pe Dumnezeu pentru caderile si hausul in care traim,pentru ca trebuie sa ne dam seama ca omul este responsabil pentru tot ce si-a facut cu mana lui. Oamenii in general nu sunt rai,dar anumite conditii impuse mai cu seama de conspiratia internationala jidaneasca si colaboratorii ei, ii pun in situatii dificile, sa-si piearda de multe ori cumpatul si sa nu mai poata face distinctia intre bine si rau. Numai aceia este bun pentru popor si om, cand vine din samburele lui, din radacinele sale si este realizat de el insusi pentru binele sau. Nu-i nici o exagerare daca o natiune respinge religia judeo-crestina si vrea sa-si cladeasca propria ei filozofie religioasa. In fond, toate formele religioase si experientele universului au fost create, in esenta ca o forma de conceptie divina pagana si reintoarcerea noastra la radacina nationala si paganism, nu-i ceva exagerat,daunator ori rau. O religie adevarata este cea care lasa viata sa traiasca si intelege legile naturii, omului si universului. In multe cazuri, nu sunt dusmanii nostri cei care ne fac viata grea, noi ne facem singuri, prin faptul ca ne-am pierdut increderea in noi si am intors spatele la tot ce-i bun si al nostru. Asadar, singura solutie de a iesi din aceasta critica dilema este sa avem curajul sa ne lepadam de religile si filozofiile straine si sa ne intoarcem la radacina nationala, la religia noastra sacra din strabuni, a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci. Si aceasta nu este numai dorinta mea, ci este glasul sangelui si al stramosilor nostri care vine din adancuri.

Acum, ca si in trecut, lunaticii crestini, care au acces la armele de distrugere in masa, ameninta omenirea cu o noua Cruciada impotriva celor care nu impartasesc ideile teroriste si criminale ale cabalei judaice de infaptuirea Bisericii Universale si a economiei globale. Astfel, in Statele Unite, activeaza Coalitia Crestina Americana (CCA), de sprijin pentru Israel si a sionismului international. Aceasta coalitie, care se da drept conservativa si de dreapta, este condusa de niste fanatici crestini, care sunt in legatura cu cele mai extreme si violente elemente sioniste. Printre acestia se numara liderii crestini ca: Jerry Falwell, Pat Robertson si Jemmy Swaggert. Ei sustin noua Cruciada sionisto-crestina contra Irakului si tarilor arabe, afirmand ca prin aceasta nu fac altceva decat sa implineasca profetiile bibliei, de infaptuirea Israelului Mare de la Nile la Eufrate (Genesis 15:18) si venirea a doua oara a lui Isus Cristos sa sfarseasca lumea si sa dea batalia globala pentru Armageddon. Asadar, atentie romani, la liderii crestinatatii ca, ei nu-l slujesc pe Dumnezeu cel adevarat, ci pe Satana,iar unul din agentii sinagogii satanei in Romania este falsul opozant Corneliu Vadim Tudor. Intr-un document al Academiei de Arta si Stiinta Americana se spune recent ca, costul Cruciadei contra Irakului costa in jur de doua trilioane de dolari, din taxele platite de cetatenii americani, care in majoritate se opun acestui razboi.

In Romania, in timpurile grele de astazi, de lupta contra conspiratiei internationale jidanesti se ocupa Liga Apararii Nationale, Noua Garda de Fier si alte cateva organizatii nationaliste, dar acesta conspiratie diabolica a raului, trebuie zdrobita pretutindeni. Aceasta este deja infranta, si se va prabusi in curand cu toata puterea ei financiara si militara, asa cum a cazut comunismul, ca un castel de nisip, cu tot sprijinul si suportul jidanesc, acordat acestui fagel al umanitatii. Jidanii, sunt in jur de 15 milioane in intreaga lume, asa ca n’au cum sa domine nici pe noi romanii ca numar, dar nu mai cu seama omenirea, care numara cateva miliarde de fiinte umane si dintre care numai circa 30% ar avea apartenenta religioasa crestina. Si dintre acestia doar cateva milioane sunt crestini devotati lui Isus, restul sunt crestini doar cu numele. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca doar 5% din cele circa 15 milioane de jidani sunt jidani adevarati, restul sunt kazaro-mongolo-turci, o corcitura de natii, care au trecut la judaism si se dau drept jidani. Astazi, nu numai albii si arabii s-au ridicat contra jidanilor, dar si negrii, chinezii si indienii, deci incet-incet cu toata suprematia si propaganda jidaneasca, incepe sa nu mai fie colt pentru jidani pe suprafata pamantului, pe care ei vor s-o cucereasca si subjuge.

ERELOR NOI ALE NATIONALISMULUI SI PAGANISMULUI


Incercarile Bisercii crestine de acapararea si insusirea ritul si ritualurile pagane au dat faliment, iar paganismul a inceput sa renasca asa cum renaste Soarele in fiecare ciclu solar anual. Deschizand dictionarul, vom gasi ca “pagan” inseamna satean (taran), un om foarte credincios si apropiat lui DumneZEU. Eu sunt pentru aceasta religia poleteista pagana, pentru o noua religie, un nou inceput, o noua constiinta si pentru neo-paganismul modern al New Agelui. Dar inainte de a fi atins acest scop si face curatenie si ordine in tara, este bine sa lamurim si sa punem la punct lucrurile in proprile noastre familii de nationalisti. Lasandu-se ademeniti si vrajiti de promisiunile si sperantele desarte propavaduite de Biserca crestina, precum este povestea cu mantuirea si ca maine vom duce o viata mai buna, multi nationalisti din trecut, au cazut in mreaja religiei crestine si au slujit in mod inconstient interesele diabolice si satanice de inghenuncherea si sclavizarea natiunei noastre de catre jidani prin Biserica crestina.


Nationalismul si paganismul nu sunt de astazi ori ieri, ci au o vechime de mii si zeci de mii de ani, de cand s-au format rasele si natile. Multe dintre documentele istorice, care vorbesc despre existenta acestora au fost distruse de catre cei care au interesul sa disparem ca neam si ca tara, dar sunt documente care s-au pastrat si dupa care ne putem ghida si reface tot ce am pierdut. Din sursele istorice stim nu numai despre mosii si stramosii nostri geto-daci, dar si despre inaintasii lor tracii, divinii pelasgi si hiperboreeni – oameni considerati nemuritori ai civilzatiei atlante. Geo Stroe de la Academia Dacoromana din Bucuresti, in lucrarea sa, “Dacoromania nemuritoare”, a spus: “Unii spun ca lumea a inceput chiar de pe Dunarea(Istru) si din Carpati (Rifei). Tara s-a numit Ramania, Pelasgia, Hiperboreea (“regiunile udate de Dunarea si Don…pe care antichitatea le numea hiperboreene -Macrobiu), un plai binecuvantat al dacilor celor neastamparati undeva la mijlocul norodului lumii si al Europei, Tara Zeilor, Geticus Polus (polul, getic-Martial). Daksa (“cel capabil” – sancrita: forta, ratiune, capacitate, derivat: Dacia – centrul suprem al lumii in care Muntele Omul este “osia lumii” (folclor preistoric), tara binecuvantata de zei, Tara nemuritoare,Matca Europei,Tara Soarelui…”. Adevarul este ca multe dintre obiectele si ruinile cetatilor antice din Grecia si Italia, au apartinut Traciei, in care un rol principal l-au avut stramosii nostri geto-daci.

Astazi, multi se dau drept adeptii nationalismului, dar habar n’au ce inseamna nationalism, ori confunda acest termen cu crestinismul. De aceia, inainte de a vorbi despre nationalism, doresc in primul rand sa explic de unde vine termenul de “Nationalism”. Termenul de “Nationalism”ori “Nationalist” vine de la cuvantul “Natiune”, care se trage din verbul latinesc “nasci”( a te naste), care la origine inseamna un grup de oameni de aceiasi rasa, nascuti in acelasi loc, chiar daca acel loc, cuprinde o suprafata mai mare ori mai mica. Istoricul si filozoful John Stuart Mill in cartea sa “Justificarea Revolutiei Franceze din Februarie 1848”, la pag. 5, a spus, ca: “natiunea inseamna toate portiunile unei specii umane care poarta acelasi nume, vorbeste aceiasi limba, ca toti ceilalti”. Natiunea inseamna un popor unit si puternic, care are un patrimoniu fizic si biologic: corpul si sangele; un patrimoniu national: pamantul tarii si bogatiile lui si un patrimoniu spiritual care cuprinde conceptia despre DumneZeu, natura, univers, viata, lume, cultura si morala. Asadar, nationalismul deriva de la Natiune si inseamna apararea intereselor nationale, unitate si independenta. Temeliile nationalismului sunt adanc infipte in principiile dragostei pentru Natiune si Tara, din care-si trag radacinele atat principiile autoritatii cat si principiile libertatii pentru care au luptat si sacrificat inaintasii nostri, printre care si marele ideolog national Corneliu Zelea Codreanu. Nationalismul a fost sloganul campionilor care au militat pentru educatie nationala, dezvoltare economica, intarire militara, libertate, independenta, suveranitate, ordine si lege, egalitate in drepturi pentru semeni, justitie si unitate nationala a celor care doresc modernizarea societatii noastre. Nationalismul, a fost cunoscut in toate timpurile ca un puternic curent social-politic de unitate nationala. Si este centrul de loialitate suprema pentru marea majoritate a populatiei, care formeaza Statul-National si de drept care exista ori aspira la aceasta. Intre Statul-National si Nationalism, a existat intodeauna o corelatie si o asemanare din punct de vedere politic, social si istoric.


Istoricul roma, A.D.Xenopol in cartea sa “Istoria Romanilor” la pagina 59, a spus: “Dintre toate popoarele Traciei, ne spune tot Herodot, ‘Getii fura singurii care se incercara sa se impotriveasca regelui Darius, cand acesta trecu in Europa; dar el ii intalni in regiunea dintre Hemus si Istru si ii spuse. Getii, dupa cat se vede, vroiau sa indreptateasca reputatia de care se bucurau la popoarele de ginta lor, de a fi cei mai nobili si mai virtuosi dintre traci’”. Marele istoric Herodot,a trait in secolul al 5-lea i.e.n., iar regele Persei, Darius I, cunoscut si sub numele de Darius cel Mare,a trait intre 558 ? si 486 i.e.n. Tot Xenopol in cartea sa “Istoria Romanilor” la pagina 70 la scos in evidenta pe istoricul grec Strabon (63 i.e.n –24 e.n.), care a spus : “ Toti tracii si mai ales getii , noi toti (caci dintr-insii ma mandresc ca ma trag si eu), ne abtinem de la casatorii”. Referitor la inaintasii nostri, Strabon a spus ca dacii aveau o limba comuna cu getii, iar “acestia ar vorbi aceiasi limba cu tracii” si aveau aceiasi identitate rasiala.


Intr-adevar, mosii si stramosii nostri geto-daci, au fost puternici , “cei mai numerosi dupa neamul indienilor, cei mai cinstiti si cei mai viteji dintre traci”, cum a spus Herodot. Geto-dacii au vanturat Europa si au obligat pana si pe vestitul Imperiu Roman sa le plateasca tribut. Astazi, popoprul nostru in loc sa se mandreasca cu trecutul nostru de glorie, cu o cultura si o civilizatie de peste 10 000 ani, se lasa calcat in picioare de niste venetici si ciofligari oplositi pe la noi, care ne-au falsificat adevarul istoric.


In revista de cultura, Miorita Noastra” din Noiembrie-Decembrie 2002, in articolul D-nei Prof.Michaela Al.Orescu, “Imparatii Daci ai Imperiului Roman”, la pag.16, se spune ca, savantul rus, A.Kifisin, a afirmat despre neamul si tara noastra urmatoarele: “Dacia a fost cu adevarat cel mai vechi centru cultural din intreaga lume, din cele cunoscute pana in prezent si stramosii romanilor de azi au exercitat o puternica influenta asupra culturii intregii lumi antice, respectiv a vechii Elade, a vechiului Egipt, a Gumerului si chiar a Chinei, cu efecte de cultura pana in Extremul Orient”. Si atunci cum indraznesc acesti parveniti si jigodii, care se dau drept reprezentatii Neamului si Patriei noastre milenare, sa ne injoseasca si dezonoreze, raspandind falsa idee ca noi ne-am nascut ca Neam si ca Tara, doar acum doua mii de ani, odata cu nasterea lui Isus Cristos ? Mai mult, pentru a compromite si distruge prestigiul nostru national, aceste lepadaturi si secaturi ordinare, care se dau drept romani, inghenuncheaza si se umilesc pe la portile Uniunii Europene ( care este o copie a Uniunii Sovietice, inventata tot de jidani), pentru a fi primita Romania in Europa. Ei faca aceasta, de parca mii si mii de ani, noi romanii, am fi fost asezati pe undeva prin Asia, Africa, Australia ori America, si n’am fi cea mai veche natiune a Europei, cea mai europeana tara, inima Europei, matca Europei, Tara Sfanta, Tara Zeilor si TARA SOARELUI. Dar sa speram ca, spiritul si constiinta nationala vor fi trezite din adormire, si asa cum in anul 55 i.e.n., s-a gasit un mare nationalist si adept al paganismului, regele Burebista, care a unit toate triburile geto-dacice si a intemeieat Statul Unitar si Centralizat Geto-Dac, cu capitala la Sarmizegetusa, tot asa se va gasi cineva --acum sau in viitor -- sa restabileasca vechea frontiera pe Nistru si pe Tisa, sa refaca Dacia si sa puna capat coruptiei, umilintei, nedreptatii, haosului, dezbinarii, intrigii, saraciei si mizeriei care au coplesit acum neamul si pamantul nostru sacru.


Un inceput bun si promitator,pentru indeplinirea principiilor nationale de unitate, libertate si independenta ale Neamului si Patriei noastre, le-a avut miscarile natonaliste din perioada 1821-1848 si dupa. In aceste miscari nationaliste s-au ridicat la loc de cinste si onoare, Tudur Vladimirescu, Col.Alexandru Ioan Cuza, Vasile Alexandri, Mihai Kogalniceanu, Constantin Negruzzi, Alecu Rusu,Anastasie Pana, Costache Negri,Grigore Carp, Theodor Rascanu, Vasile Malinescu, Nicolae Balcescu, Ioan Heliade-Radulescu, Avram Iancu, Simion Barnutiu, Andrei Saguna, Axente Sever, Mihai Eminescu (parintele nationalismului romanesc) si multi altii. Schimbarile radicale si legile adoptate de Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, au creat o ostilitate aproape plina de ura si viclenie din partea celor care au pierdut multe surse de imbogatire si au fost exclusi de la putere. Acesti indivizi ordinari, conspiratori impotriva Domnului Cuza-Voda, multi dintre ei romani inscrisi in masonerie, dar marea majoritate veniti sau impinsi din afara, cum au fost fanariotii, care sunt jidani greci din cartierul Fanar din Constantinopol, s-au unit prin ceea ce aveau cu totii in comun: lipsa de patriotism si exploatarea interesului national fata de tarani si noua tara. Ei au hotarat eliminarea Domnitorului Cuza, nu numai din cauza reformelor radicale si a faptului ca multi dintre ei si-au pierdut drepturile si privilegile,dar pentru faptul ca Cuza avea legaturi secrete cu tarul Alexandru al II-lea,care a condus Rusia intre 1855-1881 si care era cunoscut ca un mare anti-jidan si anti-mason.Punand mana pe corespondenta secreta pe care Cuza a avut-o cu Alexandru al II-lea,adversarii lui Cuza au aflat ca, la cererea tarului rus, Cuza urma sa-i lichideze pe toti masonii,jidanii si ramasitele fanariotilor din tara noastra. Astfel, inainte ca Cuza sa-si puna in aplicare planul, ei au hotarat sa-l dea jos de la putere. Eliminarea Domnitorului Al.I.Cuza,a insemnat o lovitura de stat,arestarea Domnitorului si alungarea lui peste granita. Aceasta a avut loc in Februarie 1866. Asadar, de fiecare data, cand nationalistii au inceput sa-si spuna cuvantul si sa preia puterea, impotriva lor si mai cu seama impotriva Domnitorului Al.I.Cuza, primul domn al tarii, ales de popor, care a abolit exploatarea si asuprirea taranilor de catre Biserica crestina, s-au ridicat ca intodeauna, lichele si veneticii ca: Ioan C.Brateanu, L.Catargiu, Dimitrie Ghica, C.A.Rossetti, Ioan Ghica, Petre Mavrogheni, Nicolae si Stefan Golescu, Dumitru Sturza si altii.


O miscare nationalista bine inchegata si hotarata sa apere interesele nationale, a fost Partidul Democrat-Nationalist infiintat la Iasi (leaganul culturii si nationalismului romanesc) la 23 August 1910 de catre Prof.A.C.Cuza si Prof.Nicolae Iorga. Printre membrii proeminenti ai acestui partid se numara Petre Irimescu din Botosani, Butureanu din Dorohoi, Berea din Bacau, Ioan Zelea Codreanu din Suceava, Petre Jecu din Braila, Stefan Bogdan din Bucuresti, Gen, Marcu din Craiova, Livezeanu din Valcea, Sumuleanu din Iasi, Toni, C.N.Ifrim, Stefan Petrovici, C.C. Coroiu si altii.


Partidul Democrat-Nationalist, actiona sub lozinca editata de Prof.Nicolae Iorga, “Romania pentru romani, numai pentru romani si pentru toti romanii”.Acest partid avea un vast program de guvernare a tarii. Articolul nr.45 din programul sau, prevedea solutionarea problemei jidanesti in felul urmator: “Solutia pentru rezolvarea problemei jidanesti, poate fi indeplinita prin eliminarea jidanilor, dezvoltarea puteri de productie a romanilor si protejarea planurilor lor”. Partidul Democrat-Nationalist avea inca din 1921 ca simbol Svastica, cand “national-socialismul german era abia in embrion”, au spus Corneliu Zelea Codreanu (ideologul nationalismului) si marele pamfletar roman Pamfil Seicaru. Prof. A.C.Cuza a ales semnul Svastica, ca fiind cel mai stravechi simbol sacru al paganismului si al rasei albe, si ca o pozitie logica de combatere a religiei judeo-crestine si pentru expulzarea totala a elementelor diabolice jidanesti. Acest partid, a avut mai multe publicatii, dar cea mai importanta si cunoscuta, a fost “Actiunea Romaneasca” infiintata de Prof.Nicolae Iorga in 1907, si prin care atat Prof. N.Iorga cat si Prof.A.C.Cuza, au demascat conspiratia internationala jidaneasca contra tarii noastre, pacii si umanitatii.


O alta miscare nationalista, hotarata sa apere interesele nationale, a fost Liga Apararii Nationale infiintata la Iasi la 4 Martie 1923 de catre Prof. A.C.Cuza (apostolul nationalismului romanesc). Totul a decurs bine, pana cand dusmanii interni si externi, au reusit sa strecoare intriga, dusmania si dezbinarea in cadrul acestei miscari, care reprezenta intr-adevar nationalismul luminat. Cazand prada invrajbirii si mai cu seama planurilor jidanesti de diminuarea miscarii nationaliste, aceasta organizatie s-a rupt in doua: cuzistii si statutarii. In urma acestei scindari, unul dintre liderii proeminenti ai Ligii, Corneliu Zelea Codreanu, a infiintat la Iasi la 24 Iunie 1927,a treia miscare nationalista, Miscarea Legionara “Arhanghelul Mihail”. Nu stiu de unde si cum i-a venit ideia lui Codreanu, sa dea aceasta denumire unei miscari pur nationaliste romanesti. Se zice ca, in ce priveste Legiunea s-a inspirat dupa Legiunele Romane, iar in legatura cu “Arhanghelul Mihail” din timpul cand fiind inchis la Vacaresti pentru motive politice nationaliste, intrand in bisericuta care se afla in incinta inchisorii, icoana Arhanghelului Mihail i-ar fi facut cu ochiu.


Nu gasesc de cuviinta ca denumirea de Miscarea Legionara “Arhanghelul Mihail” a fost o alegere demna si inteleapta si sa explic de ce: In primul rand Arhanghelul Mihail nu a facut parte din dumnezeii nostri ori Oastea Zeilor lui Zamolxis, ci a fost un jidan oribil si sinistru. Pentru interesele satanice ale judaismului, Arhanghelul Mihail, a infipt sulita in simbolul geto-dacilor cu capul de lup si coada de balaur sau in unele cazuri numai cu balaurul, care simboliza intelepciunea si puterea spirituala a religiei pagane. In al doilea rand, legionar inseamna mercenar, adica un om care pentru bani il omoara si pe ta'su si pe ma'sa. In dictionar scrie negru pe alb, ca legionar inseamna mercenar, un soldat care lupta intr-o armata sau legiune straina pentru bani. Ca sa-i numim "patrioti" pe cei din Legiunile Romane, care au ucis bestial pe geto-daci, au cotropit 14% din teritoriul Daciei, au jefuit talhareste din Dacia 165 000 Kg de aur si 310 000 Kg de argint, au luat 50 000 de prizoneri geto-daci pe care i-au transformat in sclavi si gladiatori la Roma, iar in cei 165 de ani cat au tinut ocupata acea parte a Daciei au carat la Roma graul si bogatiile geto-dacilor, e ceva ipocrit, ridicol si penibil. In anul 271 e.n., legiunile romane au fost izgonite pentru totdeauna din Dacia peste Dunare, de catre triburile geto-dacice si germanice. Odata cu legiunile romane au fost alungati toti colonistii adusi de romani, inclusiv negri, jidani si alte natii si chiar acei geto-daci care se corcise cu acesti venetici si pe care romanii nu-i recunosteau ca cetateni ai Imperiului Roman, ci ii numea aromani, adica neromani. Astazi, pe buna dreptate, acei aromani de peste Dunare, spun ca ei sunt primii urmasi ai Romei si se dau mai romani decat romanii, pentru ca ei sunt un produs al colonialismului Imperiului Roman, nu al Imperiului Geto-Dacilor. Si pentru ca tot veni vorba despre persecutarea si jefuirea noastra de catre invadatorii straini, asa cum cerem despagubire pentru tezaurele tarii noastre de la Moscova, tot asa trebuie sa cerem despagubire Romei, pentru cele 165 000 kg de aur si 310 000 kg de argint jefuite de Imperiul Roman. De asemenea, trebuie sa cerem despagubire Ungariei, pentru ca a jefuit timp de aproape 1 000 de ani Transilvania, apoi Israelului pentru ca jidanii sub regimul dictaturii judeo-comuniste au comis cele mai orbile crime, genocid si holocaust contra Natiunei Romane, pacii si umanitatii.


Eu sunt adeptul ZEULUI SOARE, al lui Zamolxis, al svasticii si al religiei poleteiste pagane. Cred in puterea si spiritualitatea divina a lui Zamolxis si Oastea Zeilor lui Zamolxis, si cand spun aceasta am in vedere pe Zeita Bendis, Zeul Luminii, Zeul Razboiului, Zeul Dreptatii, Zeul Adevarului si alti zei. Dar aceasta nu ma impiedica sa fiu adeptul Garzii de Fier care are o denumire mult mai corecta si aproape de sufletul romanesc. Denumirea de Garda de Fier, a fost data la Iasi, in Februarie 1930, de catre nationalistul Cranganu. De asemenea, nimic nu ma impiedica sa fiu adeptul principiilor politice nationaliste, dar numai al principiilor politice nationaliste ale lui Corneliu Zelea Codreanu. Apoi eu nu sunt numai adeptul lui Codreanu, ci al tuturor inaintasilor natiei mele care s-au sacrificat pentru binele Neamului si al Patriei. Printre acestia se numara Ion Antonescu, A.C.Cuza, Mihai Eminescu, Al.I.Cuza, Stefan cel Mare, Pretoporianus, Decebal , Burebista si altii. Acestia au fost si calauzele principale ale lui Corneliu Zelea Codreanu, dar unii “legionari”, vor sa lase impresia ca C.Z.Codreanu a fost inceputul si sfarsitul nationalismului din Patria noastra.


Multi vin cu argumente ca Corneliu Codreanu, a fost un mare crestin si era considerat atletul lui Isus Cristos si asa trebuie sa fie toti urmasii lui. Cine l-a citit si studiat cu atentie pe Codreanu, si-a dat seama ca, el in tot timpul umbla inarmat, chiar daca avea asupra sa si o cruciulita si carticica religioasa “Sfantul Anton de Padova”. Si aceasta, pentru ca el stia, ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii, si atunci trebuia sa-si ia unele masuri de auto-aparare. Vizitand o familie in nordul tarii, care avea si un baiat de vreo 11 ani, el ar fi pus pe masa o ciocolata si pistolul lui si l-a rugat pe baiat sa aleaga din cele doua ce-i place mai mult. Si baiatul a preferat pistolul si aceasta pentru ca in constiinta unui pui get-beget de roman, este mai importanta arma, decat cauza burtii. Mai mult, din documentele si faptele legionare autentice, reiese clar, ca inceputul pedepsirii exemplare a tradatorilor si vanzatorilor de Neam si Patrie, au facut-o Codreanu, Mota si alti lideri legionari, si aceasta vine in contradictie cu legile si invataturile religiei crestine ale lui Isus Cristos.


Un pretins lider al Miscarii Legionare din Romania, m-a acuzat in presa, ca sunt contra crestinatatii si a latinitatii poporului roman. Eu nu doresc sa le impun ceva cu forta ori sa-i ucid pe crestinii romani, asa cum adeptii crestinismului i-au schingiuit si ucis pe paganii nostrii geto-daci, ci ca unul care am fost botezat crestin ortodox ca si ei, vreau doar ca ei, sa inteleaga ca se inchina si roaga la un Dumnezeu fals, impus prin spalarea la creieri cu variate metode si procedee psihiologic judeo-crestine, ura si violenta. Crestinismul a fost impus poporului roman nu prin convingere, ci prin santaj, smecherie, falsuri, vraji, minciuni si inversarea adevarului. De asemenea, vreau ca ei sa inteleaga ca noi nu ne tragem din tiganii Romei, asa cum in mod fraudulos circula zvonuri, ori din jidanul Isus Cristos, ci ne tragem dintr-un neam nobil, cinstit si drept, din geto-daci si Zeul Soare. Este oare atat de greu de tinut minte aceste simple lucruri ?! Daca nu, atunci de ce fug crestinii romani de realitate si adevarul istoric ? In cartea sa, “Pentru Legionari”, Codreanu i-a sfatuit pe legionarii lui, sa ia exemplu de lupta si sacrificiu al regelui geto-dacilor Decebal. Si acum, oare ce vor mai spune legionarii sectei simisto-sionisto-crestine, ca Codreanu a fost anti-crestin si contra latinitatii poporului roman, pentru faptul ca l-a dat exemplu si elogiat pe regele Decebal care era pagan anti-crestin si anti-roman?


Intr-un mesaj, transmis de un camarad din Romania, am fost informat ca un adept al falsei miscari nationaliste numita “Noua Dreapta”, l-a instiintat ca are dezlegare de la duhovnicul sau sa ma ucida pentru ca sunt pagan si cred in Zeul Soarelui, nu in Isus Cristos. Si aceasta este o dovada, ca fiind crestin, el este stapanit de diavolul si are apucaturi teroriste si criminale ca ale diavolului. Nu vreau sa-mi pierd timpul cu astfel de fiinte anti-umane, ci vreau doar sa-i spun atat lui, cat si duhovnicului lui si tuturor celor care gandesc ca ei, ca, noi toti suntem copiii soarelui, nu al lui Isus Cristos. Din pantecele lui planeta noastra s-a nascut. O lege eternala a naturii ne-a asezat sa fim in sfera si influenta lui. Spatiul cosmic este rece, dar soarele incalzeste planeta pamant, pentru tot ce este viu. Inaintasii nostri au stiut aceasta din timpurile cele mai indepartate de aceia s-au inchinat la sfantul Soare, fara de care, in foarte scurt timp, viata pe pamant ar ingheta si disparea. Asadar, Soarele este cel care intretine victorios spiritul si viata noastra, nu jidanul Isus din Nazaret, regele Iudeilor (INRI) si discipolii lui. Isus Cristos a avut proiecte pentru jidani, tot asa cum si noi in acelasi context incercam sa redescoperim trecutul religiei noastre sacre, si sa facem un efort eroic pentru a arata natiei si rasei noastre adevarul. Rasa si natia noastra a geto-dacilor si a tuturor urmasilor- urmasilor acestora, adica a moldovenilor, muntenilor si transilvanenilor, sau romani cum ne numim acum, are un DumneZeu pagan, pe Zeul Soarelui ori Zamolxis, nu un Dumnezeu crestin, provenit din rasa semitica a neamul satanic al lui Juda.


Unii pretinsi legionaro-crestini, fac multa valva in legatura cu faptul ca o echipa de legionari, a plecat in Spania sa lupte si sa moara, pentru ca acolo judeo-comunistii trageau cu mitraliera in chipul lui Isus Cristos. Daca doar la acest lucru se limiteaza ideologia legionara, inseamna ca aceasta faimoasa si prestigioasa organizatie isi pierde orice valoare nationala si nationalista. Nu cred ca, acestea sunt calitatiile care si le atribuie in fond Miscarea Legionare, ci cele legate de rezolvarea problemelor politico-sociale-economice, de lupta contra intunericului satanic judeo-masono-comunist si apararea cauzei nationale.


O mare greseala a lui Corneliu Zelea Codreanu, a fost ca in Noiembrie 1937, in loc sa incheie o alianta cu nationalistii cuzisti, a incheiat o alianta cu Iuliu Maniu, seful Partidului Taranist. Taranistii sunt cunoscuti ca fiind a doua veriga a comunismului. Ei au infiintat organizatia pro-comunista “Sumanele Negre”, apoi impreuna cu comunistii au infiintat pe frontul de est, diviziile comuniste “Tudor Vladimirescu” si “Horia,Closca si Crisan”, care au tras in Armata Romana si in patriotii nationalisti romani. Dupa ce judeo-comunistii s-au folosit la maximu de Iuliu Maniu, l-au aruncat acolo unde ii era de mult locul, in inchisoare. Desi acest lucru trebuia sa-l faca Maresalul Ion Antonescu, pentru ca stia bine de la Nazisti, ca Iuliu Maniu este spionul agenturii straine in Romania. Pai cum vine aceasta, vasazica pe de o parte Maresalul Antonescu, da ordin sa fie arestati si asasinati niste copii nevinovati legionari, iar pe de alta parte, trece cu vederea peste actiunea de spionaj si tot raul pe care l-a facut Maniu cauzei noastre nationale ? In timpul procesului intentat de comunisti, fiind intrebat cum explica alianta sa cu fascisto-legionarii, Maniu si-a dat arama pe fata, spunad ca, a facut-o cu scopul de a-i anihila si distruge pe legionari din interior. Daca ar fi stiut Capitanul ce caracter pervers, marsav si depravat avea Iuliu Maniu, l-ar fi facut ingeras din 1937 si astazi, nu mai avea tupeul si obraznicia, un taranist ca Constantin (Ticu) Dumitrescu, care a fost decorat de Ceausescu personal cu medalia socialismului, sa spuna ca legionarii au fost turnatori ai securitatii, cand toata lumea stie ca Codreanu si camarazii lui, au inceput lupta contra intunericului satanic judeo-masono-comunist inca din 1919. Din cate am aflat, Iuliu Maniu vorbea mai tot timpul ungureste, ca sa nu inteleaga romanii despre ce-i vorba, iar secretara, doctorul de familie si toti argatii lui Maniu erau jidani unguri. Maniu era gelos si invidios pe Elena (Magda) Grumberg-Wolf Lupescu, pentru ca regele Carol al II-lea se insurase cu ea, nu cu el “marele patriot transilvanean”.


Rasufland ca, Corneliu Zelea Codreanu, a acceptat sa se intalneasca in secret cu Octavian Goga, seful Partidului National Roman (fosta Liga), pentru a reface ruptura nationalista din 1927, ambii lideri nationalisti au devenit tinta dictaturii carliste. Poetul Octavian Goga a fost gasit mort in imprejurari neelucidate inca, iar la 16 Aprilie 1938, Codreanu, seful Garzii de Fier,a fost arestat din porunca regelui Carol al II-lea si a patriarhului Miron Cristea, seful guvernului si al bisericii crestine. Dupa niste simulacre de procese, in care a fost condamnat pentru “calomnie” impotriva Prof.Nicolae Iorga si “inalta tradare” de Tara, Codreanu a fost condamnat de catre Tribunalul Militar din Bucuresti la 10 ani munca silnica. Afland de aceasta injustitie, Prof.Vasile Cristescu,care a fost imputernicit de catre C.Z.Codreanu, prin sotia sa Elena Codreanu, sa preia conducerea Garzii de Fier, a trimis regelui Carol, prin Generalul Moruzzi, un Manifest-Memoriu la 26 Octombrie 1938, prin care i-a cerut sa-l elibereze pe Codreanu si sa inceteze prigoana impotriva legionarilor. Dar regele Carol, nu numai ca a ignorat acel manifest, dar vrand sa scape de Codreanu a pus la cale asasinarea lui. Astfel, sub pretextul ca, au vrut sa fuga de sub excorta, in timp ce era transportati de la inchisoarea Ramnicul Sarat la Bucuresti, in noaptea de 29/30 Noiembrie 1938, ora 4:00 dimneata, Corneliu Zelea Codreanu, impreuna cu inca 13 legionari arestati, avand lanturi la maini si la picioare, au fost strangulati, apoi ciuruiti de gloane de politie, in padurea Tancabesti, din ordinul lui Carol al II-lea si a lui Armand Calinescu, promovat de patriarhul Miron Cristea in postul de prim ministru. Auzind de acest asasinate odiose, Adolf Hitler a retras toate decoratiile si diplomele de merit si onoare acordate monarhiei si guvernului din Romania de catre Germania.


C.Z.Codreanu l-a admirat pe Adolf Hitler (1889-1945) si pe Benito Mussolini (1883-1945). Acest mare ideolog nationalist, a scris mai multe carti printre care: Ghid bun pentru romani (1923), Carticica sefului de cuib(1927), si Pentru Legionari(1936). De asemenea, el a scris o multime de articole, circulare si insemnari politice, pe care le-a publicat in publicatiile nationaliste : Pamantul Stramosesc, Cuvantul, Calendarul, Dacia, Buna Vestire, Apararea Nationala, Svastica si altele. Codreanu a fost un om cu o prestanta intelectuala si o tarie de caracter de mare valoare. El si-a inchinat viata luptei pentru apararea intereselor nationale ale Neamului si ale Tarii. Cu orice prilej, el a sfatuit poporul, mai cu seama pe tineret, sa mearga numai pe caile indicate de demnitate si onoare. Sa nu se uite niciodata ca, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, care a fost adeptul Coroanei Regale si al Cruciei lui Isus Cristos, a fost asasinat miseleste de catre monarhie si liderii crestinatatii, pusi in slujba intereselor jidanesti.


Dupa moartea lui Codreanu, Garda de Fier si-a continuat in clandestinitate activitatea, sub conducerea Prof.Vasile Cristescu numit de Codreanu. Dar Prof.Cristescu n’a reusit sa stea mult in fruntea Garzii de Fier, fiind tradat de catre Horia Sima, un agent provocator infiltrat in miscare. Prof.Cristescu, a fost impuscat in noaptea de 26 Ianuarie 1939, in Str.Capitan Aviator Teodor Iliescu,Nr.15 din Bucuresti in urma unor schimburi de focuri cu agentii politiei carliste.


Horia Sima, care la origine s-ar fi numit Simon Herch, a avut stranse legaturi cu camarila regala a lui Carol al II-lea, si a colaborat din plin cu dusmanii Garzii de Fier ca: Gen.Moruzov, seful Serviciului Secret al Armatei Romane (un fel de Canarsie al Romaniei); Urdureanu, ministru Palatului; Gen.Bangliu, seful Inspectoratului de Jandarmi; Nicki Stefanescu, director general al Sigurantei; Gabriel Marinescu, seful Politiei; Mihail Ghemegeanu, Ministru de Interne. Toate acestea sunt spuse chiar de Sima in cartea sa “Sfarsitul unei domnii sangeroase” , la pag.245,250.din care citez: “In fiecare zi aveam zeci de intalniri cu legionarii. Umblam dintr-o casa intr’alta si dintr’un cartier intr-altul al Bucurestilor, cu iuteala pe care mi-o putea procura masina. In afara de aceasta, ma intalneam zilnic fie cu Nicki Stefanescu fie cu Morozov, pentru a le comunica rezultatele anchetei mele printre legionari”. Tot Sima a mai spus: “Dupa ce mi-au dat drumul si dupa ce s’au convins ca nu ies cu o iota din programul stabilit, oamenii din jurul Palatului s’au decis sa arda etapele, dandu-mi consacrarea de om politic”. Deci Sima stabilise programe comune cu dusmanii de moarte ai lui Codeanu si ai Garzii de Fier. Mai departe el povesteste, citez: “M’am intors in cabinetul lui Urdureanu, unde acesta m’a intampinat euforic:


  1. Ei, ce spui, Domnule Sima ? Ce impresie ti-a facut Maiestatea Sa Regele ?

  2. Domnule Ministru, sunt coplesit. Mai intai tineretea lui. Apoi judecata lui clara. Apoi, libertatea de care m-am bucurat pentru a-i expune toate problemele, inclusiv cele mai dificile. Un om de inteles. Sunt coplesit. N’am sa uit niciodata acest moment. Trebue sa facem totul, si Dvoastra si noi, sa salvam situatia Regelui…”


Fiind omul camarilei regale si al agenturii straine, Sima a ajuns in guvernul format de regele Carol al II-lea. El nu era bine vazut de legionarii codrenisti, ca Noveanu si Bidian, dar Sima avand in spatele lui pe agentii regelui a inceput sa-si dea importanta. “Dupa ce l-am vazut pe Tatarascu, am cerut audienta regelui, care m’a primit imediat. N’a fost o audienta protocolara si nici nu s-a scris de ea in gazete, dar a avut urmari importante in viata politica a tarii, caci, in 2 Iulie 1940, s-a decis soarta guvernului Tatarascu” , a spus Sima in aceiasi carte,la pag. 290. Tot in legatura cu guvernul Tatarascu, Sima a mai spus: “Ca urmare a campaniei mele de alarma si a ultimei mele audiente la Rege, guvernul Tatarascu a demisionat si s-a format un nou guvern sub conducerea lui Ion Gigurtu, in 3 iulie 1940” (pag.292). Guvernul Gigurtu, fiind un guvern de dreapta, pro-german, a anuntat printr-o declaratie program la 4 Iulie 1940, ca aspira la o “sincera incorporare in sistemul creat de Axa Berlin-Roma” (pag.342), iar la 5 Iulie a anuntat “retragerea tarii noastre din Societatea Natiunilor” (pag.342). Nefiind de acord cu programul pro-german si anti-jidanesc al guvernului Gigurtu, la 7 Iulie, Horia Sima, care era Ministru Cultelor si Artei, si-a dat demsia din guvern. “Aceste masuri au fost tolerate si chiar incurajate de Regele Carol al II-lea in speranta ca popularitatea miscarii legionare va putea fi abatuta spre albia national-crestina a partidului Goga-Cuza”, a spus Sima despre guvernul “Partidul Natiunii”, infiintat de rege. De asemenea, Sima a mai spus: “Guvernul Gigurtu, tot din ordinul Regelui si tot cu acelasi obiectiv, reluase politica anti-iudaica a guvernului Goga-Cuza… Masurile contra evreilor luate de guvernul Gigurtu fusesera mult mai anemice decat cele legiferate de guvernul Goga-Cuza. A dispus eliminarea evreilor din invatamant si alte functiuni publice, a impus oricarei restrictii la intrarea evreilor in Universitate, a exclus copiii de evrei din “Straja Tarii” si a interzis casatorile mixte intre evrei si romani…”(pag.345). Acum cred ca, toata lumea a inteles, de ce au fost asasinati numai Codreanu, Goga, Antonescu si Cuza, iar Horia Sima a murit de batranete si de moarte naturala, tocmai pentru ca el era aparatorul jidanilor in Romania, un fel de Corneliu Vadim Tudor de astazi. Sima care inlocuise salutul legionar “Traiasca Legiunea si Capitanul !” cu “Sa traiti Maiestate !”, a reusit sa-si atinga scopul, ducandu-l in eroare pana si pe tatal Capitanului, Prof. Ion Zelea Codreanu, iar cand acesta si-a dat seama cum a fost lucrat de Sima, a fost prea tarziu, ca Sima pusese deja mana pe Miscarea Legionara. Sima a fost agentul lui Carol al II-lea, al judeo-masoneriei internationale si al cumunisto-securistilor si mai cu seama al sionistei Ana Pauker. Prin metode si procedee viclene, Sima i-a distrus pe nationalistii romani si i-a protejat pe sionistii si agentii acestora. Asasinarea celor 165 de jidani si masoni de la Jilava, din timpul preluarii puterii de catre Sima, a executat-o legionarul Col.Stefan Zavoianu, fara aprobarea si stirea lui Sima. Sima vroia sa-i faca salvati pe aceste bestii si canalii, ca drept recunostinta fata de faptul ca si ei l-au salvat de atatea ori, si mai cu seama de a nu fi impuscat de Ilie Codreanu, fratele Capitanlui.


Dar Sima a fost dusmanul de moarte nu numai al lui Corneliu Zelea Codreanu si Ion Antonescu, dar si al lui Adolf Hitler. In brosura sa intituala “Tara si Exilul”, pe care o edita la Madrid, Spania, Sima a scris acum cativa ani ca, a evadat din lagarele de concentrare naziste, unde era bagat alaturi de jidani, tigani, homosexuali, hoti, criminali, masoni, comunisti si alti paraziti umani, cu scopul de a-l asasina pe Adolf Hitler si pune capat suferintelor diavolilor jidani si jidanti. Un altul dusman de moarte al lui Ion Antonescu si Adolf Hitler, a fost ex-regele Mihai de Hohenzolern.


Fiind un agent al judeo-bolsevicilor sovietici, regele Mihai a dat URSS-lui tezaurul Romaniei realizat in perioada 1866-1917 in valoare de 9,5 milioane lei aur, azi 38 miliarde de dolari americani. De asemenea, el a dat URSS-lui tezaurul Romaniei realizat intre 1916-1944 in valoare de 40 vagoane aur si a obligat tara noastra sa plateasca despagubire de razboi URSS-lui in valoare de 300 milioane dolari aur, care a fost luat de catre judeo-bolsevicii sovietici cu ajutorul Cominternului de zeci de ori mai mult. Pentru a intoarce armele contra Germaniei Naziste, regele Mihai I, a dezarmat Armata Romana si a predat rusilor 130 000 de soldati si ofiteri romani, care au fost luati prizoneri si deportati in Siberia si Extremul Orient sovietic, de unde majoritatea nu s-au mai intors si le putrezesc oasele in cine stie ce gropi comune, stiute numai de regele Mihai si stapanii lui de la Moscova si Yerushalayim. Tot regele Mihai este cel care la 12 Septembrie 1944, a predat rusilor un numar de 117 798 de militari germani si unguri, iar in 1945 a predat rusilor 100 000 de cetateni romani de origine germana pentru a lua drumul Gulagului sovietic.


La 23 august 1947, regele Mihai, i-a declarat cetatean de onoare al Romaniei pe calaul comunist I.V.Stalin, care a ucis peste 40 de milioane de oameni inocenti, i-a acordat diploma de cetatean de onoare al Romaniei lui M.Molotov, iar Andrei Visinski a fost decorat cu ordinul Carol. Pentru inaltele servicii aduse judaismului, comunismului, socialismului, masoneriei si sionismului international, regele Mihai I, a fost decorat de criminalul comunist Stalin cu cea mai inalta distinctie militara comunista, Ordinul Victoria "Pobeda", iar presedintele american Harry Truman, i-a acordat in Mai 1947 gradul de "Comandant sef al Legiunei de Merit". Ma’sa care la origine era jidauca grecoaica, pentru ca a luptat sa-i salveze de la moarte pe jidani, masoni, comunisti, homosexuali si tigani, deci nu i-a salvat pe romani a caror regina pretindea ca este, a fost declarata "Cetatean de Onoare" al Israelului (post-mortem), de catre guvernul Israelului si sionismul international.


Prin urmare monarhia Hohenzollern ori Cohen-Zollern, a facut numai rau tarii noastre. Dupa venirea ei pe tronul Romaniei, a urmarit sa transforme Romania intr-o tara a jidanilor cu numele de Judeland, iar romanii sa devina cetateni de categoria a doua in propria lor tara. Inceputul judaizarii l-a facut dand denumirea unui loc pitoresc din tara noastra de Sinai (capitala secreta a jiudaismului din Romania), dar pentru a nu se prinde romanii de smecheria jidaneasca i-au mai adaugat la coada un "a" si a iesit Sinai(a), un fel de sora a Sinai-ului din Israel. In afara de o multime de teritorii romanesti pe care le-a cedat altor tari, la cererea agenturii straine din care facea parte, coroana regala Hohenhollern, a dat ca zestre Sirbiei jumatate din Banatul nostru. Astazi dupa ce regele Mihai I, a tradat si vandut Romania la 23 august 1944 si a fost regele judeo-comunistilor timp de trei ani si jumatate, incearca cu nerusinare sa revina din nou pe tronul Romaniei, pentru a baga Natiunea Romana in mormant cu el.


Horia Sima a murit in Germania, acum cativa ani. Politia secreta germana, a gasit in servieta sa diplomatica patru pasapoarte. Doua purtau nume jidanesc ca om de afacere jidan si au fost eliberate, unul de catre Guvernul Israilean, iar altul de catre un Consulat Israilean dintr-o tara occidentala. Dupa venira mea in Statele Unite, am intretinut stranse legaturi cu ambele tabere legionare, inclusiv cu Horia Sima, Valerian Trifa, Gheorghe Costea, Chirila Ciuntu si altii. Dar dandu-mi seama ca Sima si ciracii lui fac un joc dublu si numai reinvierea cu adevarat a Garzii de Fier ori a altor organizatii cu caracter nationalist nu doresc, am rupt relatiile cu ei, si mi-am infiintat propria organizatie, fapt pentru care s-au repezit asupra mea ca niste himere sa ma sfasie. Din aceasta cauza, am intrat in mare conflict cu simistii, care m-au lovit pe toate caile mai rau ca judeo-masono-comunistii. Cu unii simisti, care si-au dat seama ca am dreptate, am ajuns la intelegere, dar m-au rugat sa nu divulg nimanui aceasta. De exemplu: Dr.Alexandru Suga, care era foarte pornit impotriva mea, dupa ce m-am intalnit cu el in Germania, a hotarat sa ma sprijine, dar rasufland aceasta, la 3 luni dupa intalnirea noastra a murit de atac de cord, lucru care a ramas pentru mine o enigma. D-l Gabriel Balanescu din California, care a facut ani grei de inchisoare sub regimul dictaturii comuniste, cu toate ca era in tabara simista m-a incurajat tot timpul in actiunile mele, dar si el a murit. Dr. Faust Bradescu din Franta, cel mai apreciat de mine dintre simisti si cu care am ramas intr-o stransa colaborare, pana cand s-a apucat, cu cativa ani inainte de moarte, sa le scrie unor tineri adepti ai Garzii de Fier din tara, sa fie foarte atenti cu mine ca sunt “extrem de periculos”, lucru pe care oamanii si mai cu seama Claudiu Popa din Timisoara, mi l-a comunicat imediat. Oricum, Dr. Bradescu, a facut niste lucruri foarte importante pentru cauza noastra, pe care din motive lesne de inteles nu le pot face cunoscut, dar pentru mine ramane un erou. La inceput, am avut o impresie placuta si despre Traian Golea, care a retiparit o multime de carti legionare, pana ne-am intalnit in Florida si mi-am dat seama ca crede orbeste in tradatorul Sima, primeste materiale de la securitate contra ungurilor si intretine relatii cu jidani ca Elie Wiesel, cel cu “holocaustul”, care zice ca “Romania, a ucis, a ucis, a ucis”. Golea i-a promis lui Wiesel, ca-l ajuta sa infiinteze o universitate in limba ebraica la Cluj-Napoca, cu condita ca jidanii, sa-i ajute pe romani contra ungurilor din Transilvania. De asemenea, am avut o mare admiratie si respect, pentru Dr.Alexander Ronnett din Chicago, dar am intrat in conflict cu el, tot din cauza lui Sima, ca sa aflu, nu cu mult timp inainte de a muri, ca a scris o brosura foarte critica la adresa lui Horia Sima.


De altfel, toate generatiile natiei noastre au fost confruntate cu proprile lor probleme, unele lasate pentru noi de catre stramosii nostrii, altele create noi. Dintre problemele actuale cele mai grave sunt cele referitoare la raul si pericolul ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numite judeo-kazari, care in numele unei miscari diabolice numita sionista, ameninta nu numai tarile arabe sau cele crestine care vor sa scape de acesti diavoli, ci intreaga lume si planeta pamant. Pentru a-si atinge scopurile lor marsave, perfide si meschine, conspiratia internationala sionisto-crestina, il forteaza pe om sa neglijeze puternic intelepciunea, cultura, spiritualitatea si intregul sistem de valori si traditii etice; sa se amestece cu alte rase si natii, pentru a creea o alta lume care sa slujeasca pe veci interesele satanice ale jidanilor. In timpurile noastre, omenirea nu-i condusa de regi si conducatori cu idei filozofice ori de catre eroi ai ideilor morale si spirituale, ci de o mafie guvernamentala care se autoimpune si ocupa diferite pozitii ale puterii si nu se lasa pana nu-si indeplineste scopurile propuse. De aceia, noi trebuie sa ne imbogatim cunostintele, sa revizuim istoria si sa ne intoarcem la radacina neamului din care ne tragem identitatea nationala si la religia pagana. Cunostinta si intelegerea sunt niste privilegii de care se bucura mintea umana si noi trebuie sa le insusim cat mai repede si bine. Nu astepta rezultate fara sa depui vre-un efort. Si nu uita ca eroii, au o importanta vitala pentru elucidarea adevarului si pentru dezvoltarea si interesul national al Neamului si Patriei.


Religia Pagana are trei principii morale care stau la baza ei. 1). Legea Naturii. Natura, care produce tot ce este bun pentru om, natie, rasa, societate si stat. 2).Fericirea sau Binele. Aceasta se refera la perfectiunea noastra biologica si psihologica, care sunt speranta la toate eforturile noastre. 3). Virtutea. Aceasta este rezultatul cauzei binelui, fericirii si a tot ceea ce ne-a oferit natura. Astazi coruptia si legile injuste au o reflectie directa asupra unei societati bolnava si degenerata, care respinge morala lui Dumnezeu si legile naturii. Cauza care il face pe om sa devina diavol este ignoranta. Omul nu poate schimba trecutul, care este adanc intiparit in recordul vietii sale ca o memorie. Prezentul este ca o reflectie si rezultat al efectului din trecut si alte influente din prezent. In timpul actual, sistemele “democratice” si principiile ei de globalizare, au contribuit substantial la prabusirea moralei si civilizatiei si se opun dezvoltarii elitei nationaliste, capabila sa dea lovituri mediocritatii si vulgaritatii celor care se erijeaza in conducatorii, stapanii si jandarmii lumii. Timpul si technologia s-au schimbat, dar omul nu. Omul a devenit nepasator si strain nu numai fata de natura si viata cea de toate zilele, dar chiar fata de spiritualitate. Un om bun, trebuie sa fie bun, toata viata lui, nu numai partial sau cand devine neputincios in fata naturii si a lui Dumnezeu. De aceia, virtutile noastre trebuie sa fie intodeauna ca un ghid in viata de respectarea legii naturii, a ideilor sociale si mai cu seama de respingere a ideilor si conceptiilor celor care-l impiedica pe om, care-l injuga pe om, si-l face sclavul unor societati secrete inumane. Este foarte important de retinut, ca in relatii de prietenie, numai cei care te accepta in esenta ta, nu sub o alta masca care ar vrea ei sa fi, sunt adevaratii prieteni.


Corpul omului face parte din materia universului si este subordonat legilor si cailor acestuia.El creste, infloreste, vestejeste si moare. Pentru noi este imposibil sa putem schimba acest curs al vietii, dar putem mentine corpul sanatos si energic, pentru a supravietui cat mai mult. Pentru aceasta, noi trebuie sa avem cunostinta despre toate functiile oaselor, muschilor si organelor din corp si sa studiem cauzele de imbolnavire si tratament. Pentru a te mentine sanatos, trebuie sa fi integru, armonios, cadentat, cordonat, intre cele trei parti ale existentii vietii: nasterea, cresterea si imbatranirea. Timpul este lung, dar viata scurta, asa ca nu-ti bate joc de sanatate si viata. Sanatatea este o necesitate, un principiu vital al fericirii, fara de care viata devine imposibila si mizerabila. In primul rand, ca sa poata trai, corpul nostru are nevoie de suflet, dar sufletul exista si dupa ce corpul omului este neinsufletit. Inca de pe timpul Hiperboreenilor, se crede ca oamenii continua sa se reincarneze pe pamant pana cand sufletul implineste complet prevederile spiritualitatii. Nimeni dupa ce moare nu scapa de legile naturii si universului, ci trebuie sa le urmeze si dupa moarte, pentru ca asa este destinul. Natura si universul nu sunt moarte, ci toate sunt pline de viata. Si nici un alt cadou nu poate fi mai mare decat puterea mintii, de a gandii si intelege toate aceste forme care combina spiritualitatea cu natura si cosmologia. O minte dezvoltata, poate contribui substantial la un nivel inalt de viata, de a aspira si avea capacitatea de a emana energii divine.


Sangele este fundatia fiecarei rase si este considerat raul vietii. Ficare sange are glasul lui, de aceia este bine ca fiecare natie si rasa sa-si urmeze glasul sangelui din care provine. Viata virtuala a fiecarui om este in sange. El este puterea suprema a vietii noastre, care alimenteaza corpul inclusiv creierii. Fara sange, inima omului nu poate bate mai mult de 30 de minute, de aceia noi trebui sa-l pretuim si pastram cat mai curat, fara amestec cu sange de la alte rase. Asa cum fiecare om doreste sa-si pastreze personalitatea lui, tot asa trebuie sa fie respectat si sangele.



Gandirea omului este invizibila, in capul omului, asa cum spiritul omului este invizibil in corpul sau. Si nu exista nici o limita absoluta pentru gandirea umana cat poate absoarbe, retine si memora in procesul ei de imbogatire spirituala. O societate inalta, se poate cladi, numai daca mentine acest curs natural al evolutiei si are creierii cat mai sanatosi si cu o influenta asupra cailor care le are de strapuns. Nu este deajuns ca omul sa traiasca numai pentru a exista, fara sa-si puna intrebarea pentru ce exista. Adevarul este ca, oamenii isi irosesc cea mai mare parte a gandirii, de a acumula in viata cat mai multa avere, bani, invataturi scolare, insa atunci cand spiritul paraseste corpul fizic, tot ce el a acumulat material dispare fara nici un beneficiu pentru spirit. Omul trebuie sa stie sa-si acumleze inaltele dorinte pentru sine. Scopul unei civilizatii inalte, nu trebuie sa puna restrictie omului de a face progrese stiintifice, mecanice, technologice si imbogatii, sau de a face progrese spirituale, rasiale si culturale.


Visul si Mitologia sunt fundamentele de baza ale vietii. Si ele sunt dovezi ca omul nu gandeste cu creierii, ci prin creieri, deci este dirijat de alte mecanisme mult mai sofisticate si invizibile. Doctorii au inca o cale lunga de strabatut pentru a gasi raspuns la toate intrebarile legate de profesia lor. Un adevarat doctor este un produs al Naturii, nu un produs al speculatilor si imaginatilor. Cunostintele despre Natura sunt fundamentul Stiintei Medicale si sunt impartite pe diferite departamente ale stiintei : Stiintele Fizice, Astronomia, Filozofia, Alchimia.


Stiinta trebuie sa fie bazata pe adevar, altfel nu este stiinta ci numai un fel de a lucra. Stiinta poate explica totul inafara de ea insusi. Ea ne invata pe noi, sa producem confort si avantaje, dar nu se sfarseste in sinea ei, asa cum nu se sfarsesc cerintele spirituale. Omul gandeste, dar nu stie nimic de unde vine gandirea. El aspira, dar nu stie de unde vin aspiratiile lui. El traieste, dar nu stie pentru ce traieste. El este aici pe pamant, dar nu stie de ce este aici, cand a venit, de ce a venit si de ce Natura il ajuta, sa-si formez un stat, o civilizatie si sa-i mentina moralul.


Scopurile stiintei si civilizatiei, nu sunt progrese ale stiintei, ci progrese al omului. Toate progresele umane, sunt rezultatul eforturilor repetate ale sufletului omului, de a da o expresie vie ideilor spirituale, care sunt adanc implantate in memoria fiecarei rase cand si-a gasit adapost pe acest glob. Evolutia omului, nu poate fi evaluata dupa personalitate, cunostintele academice, popularitate si venitul material, ci depinde de sufletul si spiritul care sunt monitorul destinatatii si existentii transcedentale ale vietii. Este total gresit spus ca spiritul este considerat ceva pios si bun, iar materia si corpul sunt ceva rau. Omul este o componenta atat a spiritului cat si a corpului uman si pentru asi urma destinul se foloseste de materia din jur. Ideia de destin, cere o experienta in viata nu experiente stiintifice cu calculatoare ori false doctine religioase. Povestea, sa fi bogat doar cu sufletul si sarac material ca, numai asa, te poti mantui de pacate si trai in rai, este o naivitate, prostie si tampenie. Ea a fost inventata de cei care vor sa ne tina mereu in sclavie, intuneric si umilinta fata de fortele raului si iadului judeo-crestin. Atata timp cat i-l iubesti pe Dumnezeu, Natia si Patria ta, nimeni nu trebuie sa aiba frica si teama de Dumnezeu. Dumnezeu nu-i o sperietoare de ciori, ci ceva divin si atotputernic, care ne-a creat si ne iubeste pe noi, asa cum parintii isi iubesc copiii lor.


Sanctuarele erau socotite locuri sacre si casa Zeilor si Zeitatilor. In sanctuarele pagane, toate eforturile artistice au fost concentrate pe partea exterioara, pe cand Bisericile crestine au neglijat aceasta si s-au axat pe partea interioara, pentru a putea ascunde faptul ca este o religie de import. De sute de ani, Judeo-crestinii, incearca sa ne distrga sanctuarele si miturile noastre stravechi si sa ne schimbe sarbatorile noastre religioase. Dar cu toate eforturile depuse de dusmanii religei pagane, ei n’au reusit sa distruga miturile, riturile, traditiile si obiceiurile noastre pagane, ci continua sa dainuie si in zilele noastre. Dintre acestea, voi aminti doar cateva: Ziua Soarelui din timpul soltitiului de iarna, pe care crestinii au rebotezato in nasterea lui Cristos (Craciunul) ori Pomul de Craciun (adica Pomul Luminii, cu o vechime nu de 2 000 ani, ci de peste 10 000 ani), si pe care jidanii o numesc ziua luminii (chanukha); sarbatorile echinoptiului de primavara, cand infloresc florile si se vopsesc si incristesc oule( traditie cu o vechime de peste 10 000 ani), pe care judeo-crestinii au rebotezato in Pasti si Pasovar. Miturile folclorice pagane sunt reprezentate prin muzica si arta, precum si prin obiceiurile stramosesti de anul nou, cand se umbla pe la casele gospodarilor cu plugusorul, bradul (pomul vietii), bucimul, capra, calusarii, lupul, balaurul. Hora si cercul, apoi cununa rotunda de brad(wreath) din timpul sarbatorilor de iarna, toate simbolizeaza soarele si sunt traditii pagane. Sarbatoarea Halloween din America, care se tine la 31 Octombrie, este sarbatoare sfintilor si magilor pagani.


Svastica este unul din cele mai vechi si sacre simboluri ale religiei divine pagane cu o vechime de peste 8000 de ani si reprezinta soarele si binele. O alta marturie vie care reprezinta traditiile noastre stramosesti sunt frumoasele costume nationale, pe care romanii le imbraca mai cu seama in zilele de sarbatoare. Toate acestea sunt marturii ale trecutului, prezentului si viitorului nostru pagan. Prin urmare, pe aceste criterii este bazata viata, istoria si religia noastra spirituala, nu pe falsitatea dogmei judeo-crestine. Vesmintele in care se imbraca preotii crestini, n’au nimic comun cu traditiile noastre din strabuni, ci sunt identice cu ale semitilor: rabinii si imanii.


Unii detesta mitolgia si o confunda cu ceva care tine de domeniul stiintifico-fantasticului. Dar o multime de fenomene, legate de spiritualitatea divina pagana, au loc chiar si in zilele noastre pe pamantul nostru sacru. Cine a vizitat plaiurile si meleagurile de langa Piatra Neamt, Gradiste, Mestecanis, Polovragi, Muntii Bucegi, care erau considerate locuri sfinte ale geto-dacilor, si-a putut da seama ca acele locuri istorice vibreaza si sunt incarcate de energie si bobite de cristal, care circula in vazduh. Acestea sunt fenomene rar intalnite in lume ale puterii divine pagane.


Slugoii agenturii straine, care pana nu de mult au slujit Imperiul Diabolic Comunist, iar acum slujesc Imperiul Satanic Jidanesc, incearca pe toate caile sa distruga traditiile mostenirii noastre geto-dacice si pagane si sa impuna traditiile judaismului in tara noastra. Printre acestia se numara, un oarecare Adrian Nastase, care a fost numit prim ministru al Romaniei de catre agentul judeo-bolsevismului sovietic si al cercurilor sioniste internationale, Ion Iliescu. Acest ipocrit si impostor, care pentru argintii lui Juda, se lasa manipulat de jidani, ca o papusa de teatru, a emis legi aspre si draconice pentru suprimarea drepturilor si libertatilor, precum si de discriminare rasiala, xenofobie si ura criminala impotriva Natiunei Romane. O dovada in aceasta privinta este OUG nr.31/2002 care interzice orice manifestare cu caracter national, exprimarea libera a cuvantului ori propagarea adevarului despre crimele, genocidul si holocaustul comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Intr-un discurs pe care anti-romanul si anti-nationalistul Adrian Nastase l-a tinut la Universitatea Columbia din New York in Februarie 2002, a spus: “Am reusit sa ne reconciliem cu mostenirile istorice dureroase ale fascismului…Am inapoiat proprietatile confiscate, am distrus statuile fascistilor, am condamnat antisemitismul si am pastrat mostenirea iudaica a Romaniei”. Acest individ corupt si obscur, s-a dovedit a fi foarte capabil de a distruge statuile si memoria eroilor si martirilor nostri si tot ce-i pur romanesc si de valoare, insa cand merge vorba sa faca ceva pentru binele, fericirea si prosperitatea Neamului si Tarii, a demonstrat ca este incapabil si o nulitate. Nu stiu exact la ce s-a referit cand a spus: “am pastrat mostenirea iudaica a Romaniei”. Probabil o fi jidan la origine, ori a avut in vedere ca acum guvernatii tarii noastre, depun juramantul ca pana in 1944 pe legile cabalice jidanesti ale Bibliei, ori ca Biserica crestina, care este o arma secreta a judaismului satanic, a fost repusa in drepturi depline si poate manipula si spala creierii omului ca pe timpul regimului fanariot. Dar Nastase nu-i singurul care vrea sa judaizeze natiunea noastra, mai are si alti tovarasi crescuti in sanul partidului comunist, printre care pe propagandistii rosii Adrian Paunescu si Corneliu Vadim Tudor, care reprezinta o falsa opozitie in Romania. Adrian Paunescu, face parte din secta judaica a “Jidanilor pentru Isus”(Jews for Jesus), iar Vadim, care se declara crestin protestant, considera psalmile lui David, “cantarea-cantarilor”, construieste jidanilor statui in Romania si-i indeamna pe romani sa se pocaiasca si impartaseasca de la izvorul Maicii Domnului si sa se supuna “poporului ales al lui Dumnezeu”, adica jidanilor, daca vrea s-o duca bine si sa se mantuiasca. Vadim si complicii sai, vor sa faca in Romania, un nationalism pe placul globalismului jidanesc si al fortelor oculte. Aceste aberatii si absurditati, fac parte din profetiile noilor “profeti” ca: Corneliu Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Adrian Nastase, Petre Roman, Radu Ioanid, Sorin Iulian, Nicolae Cajal, Elie Wiesel, Silviu Brucan si altii ca ei.


Un rol importat in deznationalizarea Natiunii Romane si judaizarea Romaniei, il are si Serviciile Secrete (fosta Securitate si SRI). Avand teama de repercusiuni din partea poporului roman, pentru abuzurile, crimele, genocidul si holocaustul pe care organele de securitate le-au comis contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii sub regimul tiraniei judeo-comuniste, fostii ori actualii agentii ai Serviciilor Secrete, lucreaza pentru sinagoga satanei si foretele raului. Mai mult, SRI cum se numeste mai nou Securitatea, continua represalile contra nationalistilor si a celor care se impotrivesc sclavizarii si dominarii tarii noastre de catre neamul lui Juda. Din randurile acestor securisti se aud voci care elogiaza comunismul si i-l considera o societate inalta, a oamenilor muncii din Romania. Dar situatia este cu totul alta. Serviciile Secrete din Romania, fiind conduse de niste elemente declasate cu o pregatire submediocra, care sufera de tulburari psihice, sindromuri de ratare si manifestari paranoice, au inversat adevarul despre mine si au dezlantuit o inversunata diversiune contra mea si a nationalismului, dar degeaba ca timpul lor a apus. Nu stiu pe ce putere divina se bazeaza agentii Serviciilor Secrete din fosta Republica Socialista Romania, dar articolul de fata, este o dovada logica si clara ca le pot da lectii la orice ora din zi ori din noapte.


Un specialist in probleme de judeo-comunism si securitate, Traian Romanescu, in cartea sa “ Marea Conspiratie Evreiasca”, la pag.20 si 23, a spus: “Comunismul teoretic este, in mod evident, comunismul “propagandistic”, momeala cu care sunt inselate masele de muncitori pentru a le atrage catre partidele comuniste si a le folosi apoi ca arma politica si ca masa revolutionara in lupta prin intermediul careia evreii incearca sa obtina puterea statala. Odata capatata aceasta putere, evreii incep sa puna in practica adevaratul comunism, care nu este altceva decat aplicarea majoritatii “sfaturilor” cuprinse in cele 24 de Directive secrete dictate de Primul Congres Mondial Evreiesc, care a avut loc la Basel, Elvetia, in 1897. Evreii au creat comunismul teoretic sau “socialismul stiintific”, cu toata dialectica materialismului si teoriile economice de rigoare, nu pentru a-l pune vreodata in practica -- ei insusi stiau de la inceput ca nu se poate aplica—ci pentru a-l folosi in activitatea deloc simpla de atragere a maselor si de folosire a acestora ca instrument permanent in lupta pentru putere. Era nevoie de niste teorii complicate, cu aparenta stiintifica si ingenios prezentate, pentru a duce de nas lumea ne-iudaica, ce nu trebuia sa isi dea seama ca toate aceste teorii nu aveau nici un fel de baza reala si ca, prin urmare nu erau aplicabile…Fireste ca acesti comunisti “idealisti” bine intentionati nu realizeaza ce se pregateste cu ajutorul lor, si contribuie cu toate fortele de care dispun la implantarea dictaturii rosii, dar in momentul in care vad adevarata fata a comunismului, asa cum este el aplicat de catre evrei in tarile subjugate, isi dau seama ca au fost pacaliti si protesteaza. Dar este prea tarziu ! Odata implantata dictatura, sprijinul lor nu le mai este necesar evreilor, care guverneaza prin teroare organizata sistematic. Nefericitii care visau la paradisul rosu nu mai au altceva de facut dect sa taca si sa sufere sau sa-si piarda capetele. Vechii lor sefi comunisti sunt lichidati la cea mai mica dovada de nemultumire, iar cei care raman nu mai sunt decat niste automate care executa ordinele evreilor aflati in spatele lor. Treptat, toti acesti “tovarasi” sunt executati…”. Si ca exemplu il avem pe Lucretiu Patrascanu, Gheorghe Gheoghiu-Dej, Nicolae Ceausescu si o intreaga armata de generali si ofiteri chiar de securitate. Si nu se stie cum vor hotara pana la urma stapanii lor, soarta lui Ion Iliescu, Adrian Nastase, Corneliu Vadim Tudor si a celorlalti servitori ai cahalei jidanesti. Asadar, a sosit timpul ca agentii Serviciilor Secrete, sa nu se mai lase pacalitii de agentura judaica, ci sa gandeasca cu capul, nu cu fundul.


Natia si rasa, sunt sustinute nu numai de o minte superioara a oamenilor de stiinta, ci si de invataturile spirituale ale religiei, a oamenilor lui Dumnezeu. De ce a trbuit sa sufere omenirea opresiunea crestina mai mult de o mie de ani ? Stiu crestinii cat de mari au fost crimele lor ? Crestinismul a pus ignoranta deasupra adevarului, sclavia deasupra libertatii, stagnarea deasupra avansarii, si crezurile inamicilor deasupra mostenirei pagane. Adeptii paganismului au suferit enorm crimele, pogromurile, cruciadele, inchizitia si holocaustele crestine. Ele au fost comise in mod deliberat de crestinism, pentru a suprima oamenii inocenti si intuneca si indobitoci mintea umana cu o dogma rigida si imorala judeo-crestina. Aceasta religie straina care a avut o influenta dominanta enorma asupra societatii, nu impartaseste o istorie comuna cu noi paganii, iar eroii si sfintii crestini, nu au servit niciodata interesele vitale ale oamenilor nostri. Dar cea mai mare tragedie pe care a suferit-o natiunea noastra si rasa alba in general, a fost atunci cand a intors spatele adevaratului nostru Domnezeu, Zeul Mos (Zamolxis). Din acea zi, poporul nostru, a stricat radacinele lui istorice si legaturile directe care le-a avut cu spiritualitatea divina, cu legile naturii, care sunt nu numai niste simple legi, ci o necesitate a vietii.


Istoria noastra si a omenirii nu este doar un simplu teatru de intamplari si niciodata nu va fi asa ceva, ci este cursul destinului uman si universal. Este pentru marele nostru avantaj, sa acceptam conceptul uman de pe aceasta planeta si realitatea ca, o inalta civilizatie a existat inainte de a fi scrisa istoria noastra. Oamenii lui Dumnezeu, servesc ca un pod intre originea noastra distantata si ca un monitor care procura dreptate si asigura tot ce este necesar pentru viitor pe aceasta planeta care sta in coltul universului. Cand noi vom ajunge sa gandim ca ne-am nascut intro lume fizica provenita dintr-o lume astrala si nefizica la care noi ne intoarcem de unde am venit, atunci putem cunoaste esenta aceasta care se numeste viata.


Societatea noastra, ca sa fie sanatoasa si puternica, are nevoie de cunoastere, adevar si curaj. In trecuta numeroase metode de societati au fost incercate. Fara aceste incercari si sperante, toate eforturile ar fi fost vagi. Acestea sunt principiile dupa care trebuie sa se ghideze orice societate, nu cele de frica, ignoranta, suprimare, sfiala si umilinta, propagate de religia crestina, pentru a-l face pe om sclav sau goim, adica animal de munca pentru cei care pretind ca sunt “poporul ales de Dumnezeu” -- diavolii jidani. Religia pagana este pentru dezvoltare si progres, pe cand religia crestina, paralizeaza eforturile de libera gandire si ratiune a omului. Gradul unei civilizatii se masura dupa realizarilor, progresele si scopurile unei natii si rase.


Nu numai fiintele umane au scopuri, ci natiunile, rasele si civilizatia trebuie sa aiba un inalta scop si destin catre cea ce aspira. A.H.Guerberg in cartea sa “Miturile stravechilor norvegieni” la pagina 337, a spus: “Stramosii nostri credeau total in regenerare, si asteptau ca dupa un anumit spatiu de timp, pamantul purificat de foc si curatat de catre scufundarea in apa, sa infloreasca din nou in toata frumusetea lui de altadata, luminat de soare, care ca un car de triumf a fost condus de fiica pamantului, nascuta inainte ca lupul s-o sfasie pe mama ei. Noua orbita a zilei n-a fost imperfecta, asa cum primul soare a fost si al carui raze n’au fost asa de lungi si arzatoare si un protector a fost plasat intre el si pamant. Acestea care au beneficiat mai mult de razele soarelui au facut ca pamantul sa ramana intr-o manta verde si sa aduca o multime de flori si fructe din abundenta”. Asadar, cunostintele despre sine, trebuie sa fie cunonostintele despre constiinta, care sunt amandoua casa pentru amandoi: Dumnezeul paganilor si conceptiile stiintei. Amandoua, oamenii de stiinta si paganii au aceleasi scopuri si ofera aceiasi mentalitate de libera gindire.


Lumea in care noi traim nu are un punct de inceperea timpului. Pamantul este un fragment provenit dintr-o mare planeta. Cand aceasta planeta a inceput in urma unei explozii ori a unei ciocniri cu alta planeta n’are atat de mare importanta. Important pentru noi este ca, planeta pamant este un suport al sistemului de viata al omenirii si civilizatiei. Civilizatia din timpurile noastre are radacini adanci in civilizatile din trecut. Cand incerci sa identifici cat mai multe civilizatii din trecut, noi descoperim cu usurinta ca ele sunt legate intre ele. Astazi, societatea crestina, incearca sa lase impresia ca este prima societate umana de pe planeta Pamant, dar daca privim in istorie, descoperim o multime de societati mult mai avansate si civilizate decat cea crestina.


Cercetarile stiintifice din ultimii ani, au scos in evidenta ca, UNIVERSUL nostru, a inceput sa existe de acum 10 000 000 000 ani, iar pamantul a fost format printr-o ruptura planetara, acum circa 4 600 000 000 ani. Acest lucru a fost elucidat de catre elementii radioactivi. Planeta Pamant, se invarte in jurul Soarelui, in compania altor planete si a mii de planete mici si un numar imens de comete intr-un curs eliptic. Nigel Calder scris in Noua Enciclopedie Britanica (1995) ca “ Soarele este o stea ordinara nascut intr-o suburbie a unei galaxii care constituie aproximativ 100 000 000 000 de stele; noi vedem doar o sectie din aceasta, a galaxiei Calea Lactata, ca o mica lumina noaptea pe cer”. Acest sistem galactic, are un diametru ecuatorial de 100 000 ani lumina si un diametru polar de 15 000 de rotatii mai putine decat axa centrala a acestui sistem, completand o intreaga rotatie in 250 milioane de ani, mutandu-se cu o viteza de 190 de miles pe secunda, ori de zece ori mai repede decat pamantul in jurul soarelui. Pentru aproximativ 5 miliarde de ani pamantul se invarte in jurul soarelui.


Omul este un fenomen relativ nou pe pamant si se presupune ca specia umana a aparut pe pamant acum 3,8 milioane de ani, dar nu-i exclus ca omul sa fi existat cu mult timp inainte de a veni pe pamant, cu o nava spatiala in urma unei furtuni cosmice. Diferenta de fizionomie si culoarea pielei, este o dovada ca omul a venit din directii planetare diferite, unii mai devreme decat altii. Noi credem ca cunoastem foarte multe, dar in realitate cunoastem foarte putin despre Univers si despre circumstantele care-i da energie omului pe pamant.


Fiintele umane au recunoscut ca exista forte cosmice invizibile care lucreaza cu spiritualitatea divina, natura si lumea materiala. Aceste forte sunt pozitive ori negative, ale binelui ori ale raului. Ele sunt responsibile pentru formarea vietii umane si destinul ei. Aceste forte invizibile pot actiona ca o electricitate, magnetism, lungimi de unde si gravitate, si sunt greu de inteles, dar astfel de fenomene exista. Adevarul este ca omul traieste intr-o lume mult mai intunecata decat, cand a trait in timpurile stravechi.


Intrebuintand cele mai avansate instrumente de cercetare cosmica, astronomii au fotografiat un grup de galaxii in constelatia Como Berenice care se intinde pe o distanta de 500 milioane ani lumina. Datorita tehnologii ultramoderne, astronomii vor reusi sa penetreze peste un miliard de ani lumina. Prima perioada glaciala, a avut loc acum 600 000 – 540 000 ani si este impartita in patru Ere ale inghetului (Ice Ages), care cuprind intre 50 000 –100 000 ani. Al 4-lea Ice Ages, a inceput acum 180 000 ani si s-a sfarsit acum 10 000 ani. Acum noi traim in Era post-glagiala care este aproape de 12 000 ani de era noastra, si se asuma ca noua era (Ice Age) , va incepe in 50 000 – 60 000 de ani deacum inainte. Asa ca Dumnezeu, n’are inceput si n’are sfarsit. Pentru Dumnezeu si om timpul nu merge inainte si inapoi, ci el ramane constat, cu toate ca noi i-l masuram in secunde, minute, ore, zile, nopti, saptamani, luni, ani, mii si milioane de ani. Asadar timpul n’a trecut si viitorul nu dispare, dar el poate fi vazut ca o linie gradata, pe care noi masuram cateva trepte care merg in sus.


Romanii care se nasc astazi, se nasc intr-o lume a discordiei, coruptiei, rascoalelor, razboaielor, opresiune anti-nationala, precum si in framantari, manipulari, somaj, ignoranta, boli si suferinte, intoleranta, umilinta, santaj, minciuna, fals. Datoria noastra este sa demascam si zdrobim toate aceste rele ca generatia viintoare a copiilor nostri, sa nu se mai impiedice de aceste obstacole care distrug natia, rasa si civilizatia si face viata noastra imposibila si mizerabila. Aceasta depinde de noi si pana cand natura umana nu va gandi sa traiasca in armonie, nu va fi pace si liniste pe pamant. Si este imposibil, pentru om sa obtina un adevar de la justitie, pana cand nu va avea ambitia si curajul sa se implice in aceasta. Sa nu uiti niciodata, ca esti de rasa alba si ca nu esti numai pentru tine, ci si pentru toata natia ta. Tot ce tu ai fizic si mintal au fost plasate in tine de la generatiile precedente, care au incredere in tine ca, vei redescoperii tezaurul cultural si etic al natiei noastre si le vei transmite generatiilor care vor veni dupa tine. Totul e ca un cerc, care-l simbolizeaza pe Dumnezeul nostru Soarele. In tot ce vei intreprinde pentru binele Neamului si al Patriei nostre, sa ai incredere deplina in Liga Apararii Nationale si Noua Garda de Fier, care sunt singurele reprezentante autentice ale mostenirii nationaliste traditionale national-pagane ale Natiei si Patriei noastre seculare.


-The New York Times,December 23,2002 :”Hailing the Solstice and Telling Time, Mayan Style” by Tim Weiner Pag.A4

-The Jewish Week,December 27,2002 “A White Chanukah ? – The line between Christian and secular culture blurs during the holiday season” by Michelle Prus, pag.11



Comments

Anonymous said…
Interesanta expunere. Numai ca in etapa actuala pentru rom^ni primatul nu trebuie sa fie lupta anti-crestina si anti-iudee ci lupta contra propriilor slabiciuni ale rom^nilor printre care placerea de bauturi alcoolice, placerea tutunului si a telenovelelor, placerea show-urilor televizate, placerea necititului, etc. Rom^nii ar trebui sa nu mai lupte si sa se mai dusmaneasca intre ei precum stelistii cu dinamovistii, legionarii cu comunistii, ortodocsii cu greco-catolicii, bogatii cu saracii, emigrantii cu cei ramasi in tara, etc. Ca sa nu mai amintim ura intre generatii (parintii cu copii), ura intre rude si neamuri ( cum ar fi dusmania dintre neamurile mamei si neamurile tatalui). Si sa nu uitam dusmania dintre oraseni si sateni, intre cei cu studii superioare si cei fara studii, etc. Este mult de munca. Cine poate munci cu folos in aceasta privinta ? Nu prea vad cine s-o faca. Cand se vor fi realizat cele de mai sus, si nu numai, adaugand la rom^ni si lipsa in mare masura a moralitatii, a loialitatii, a spiritului social si civic, etc, am putea sa discutam si despre religie si despre judaism. Ca sa-l scoti pe rom^n din letargia si ignoranta in care l-au tinut stapanitorii si invadatorii, migratorii si veneticii, ca si religia care-l prosteste pe om cu dictonul "Crede si nu cerceta" in asa fel ca daca i se spune rom^nului sa se arunce-n putz el se arunca, cred ca este o misiune imposibila. Deja rom^nii au fost condamnati la moarte iar sentinta este in curs de executare cu ajutorul lui Vadim, Paunescu, Becali, Iliescu, Nastase, etc, si ciracii lor. Pacat de eforturile zadarnice(si uneori gresite pentru ca il ia etalon pe Zelea si nu numai) ale prof. dr. Constantin Burlacu.
Chiar ma intreb uneori cum va putea un rom^n cu scoala profesionala sau chiar cu liceul si ai caror stramosi poate nici nu stiau carte acum 100 de ani, sa-si incerce puterile cu un evreu ai carui stramosi stiau carte inca de acum 2000 de ani cand levitii si rabinii se straduiau sa-i ridice pe judei prin citit si scris si nu numai ?
Radu.
PS. Si totusi se mai poate face ceva ? 1- Pentru ca actualul regim iliescian instaurat prin lovitura de stat din 1989 nu va face nimic bun pentru geto-daci, acualii rom^ni ci doar pentru minoritari.
2- Ar putea un partid din actualele partide sa faca ceva viabil pentru majoritari si nu numai pentru minoritari ? Nu cred pentru ca toate partidele actuale sunt facute dupa chipul si asemanarea PSD-ului lui Ion Iliescu. Chiar si un nou partid nu va putea fi inscris la tribunal decat daca este tot dupa chipul si asemanarea PSD-ului.
3- Ar putea BOR sa infaptuiasca acest deziderat, sa-i ridice pe toti rom^nii la un nivel de cultura, instructie si educatie cum il au unele popoare din vestul Europei, protestante sau catolice ? Eu cred ca nu. Daca n-au reusit in doua mii de ani, cum sa mai realizeze ceva in continuare decat sa-i prosteasca pe rom^ni cu minunile de la Maglavit, icoane care plang, tamaduiri cu moaste sfinte sau apa sfintita, etc ?
4- Poate ar fi buna o noua religie pentru rom^ni, una protestanta sau neo-pagana. Dar ce garantie avem ca noii preoti rom^ni n-or sa faca precum vechii preoti rom^ni ?
Anonymous said…
Frate, vad ca faci reglari fine de gandire, dar coboara la realitate, nu sunt asa multe conspiratii, cum afirmati dv. sa te duci acum 3000 de ani ca sa dai romanilor de azi orgoliu, nu mi se pare sanatos, avem nevoie de fapte bune, multe si mici, ex. traducerea unui articol in wikipedia romaneasca, ceva modest, dar util. Religiile, aparitia si extindera lor sunt fenomene sociale nu conspiratii, mai ales ca extinderea crestinismului se intinde pe 15 secole, nu putea fi o conspiratie. Oamenii au imbratisat religiile de frica, omul ca animal inteligent are angoase, si trebuie linistit cu ceva. O zi buna, Marco din Spania !

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928