Cine te crezi d'ta D-le Ion Coja ?

Subject: Re: (no subject)
Date: 7/9/2010 7:53:28 P.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
To: ionzcoja@yahoo.com
Sent from the Internet (Details)

Iata cine sta tolanit cu o mutra hidoasa si sinistra pe drapelul Romaniei, fiul unui mocan macedonean. Domnule, drapelul Romaniei nu-i o carpa ori cerseaful d’tale pe care variezi. Stiu ca d’ta esti macedonean de la o cunostinta comuna, care mi te-a prezentat ca un legionar infocat, pe cand in realitate ai fost un comunist infocat. Unde ti-ai ascuns carnetul rosu de comunist, in dosul icoanei maicii domnului, ca si Vadim, un bulgaroi cu ceafa groasa ? Vorba Domnului nostru (Our Lord) Eminescu, “Bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire; Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman, Toata greco-bulgarimea e nepoata lui Traian! “ Pana si numele de Coja, te tradeaza ca nu esti roman get-beget. Coja in limba slava inseamna “piele”, asa ca nu mai induce lumea in eroare ca esti nationalist roman, ci iate de mana cu Gigi Becali si plecati in Macedonia voastra, ca ati spurcat destul pamantul nostru sacru, pe care-l mostenim de la Geto-Daci. Voi macedonenii, ca si jidanii, tiganii, ungurii si ceilalti venetici, numai rau ati facut de-a lungul istoriei Neamului si Tarii noastre. Cand au venit legionarii v-ati dat cu ei, cand au venit comunistii v-ati dat cu acesti diavoli impelitati, ca sa traiti voi bine. Astazi afland ca biserica ortodoxa dispune de 4-5 miliarde de euro si a acaparat in mainile ei, grajduri cu vaci, oi, porci si pasari ale fostului CAP si gostatului, mosii, munti, paduri, lacuri, rauri, ca in epoca fanariota, in timp ce poporul roman traieste in saracie si mizerie, v-ati dat toti macedonenii de partea bisericii ortodoxe, ca sa traiti tot voi bine, in lux si belsug din bogatiile poporului roman.

Pe You Tube, ai facut o vorbarie goala despre asa zisul “holocaust” nazist, “sapun din jidani” si alte referiri inutile la acuzatiile bizare, cu care umbla jidani sa stoarca cat mai multi bani din Germania, Romania, Italia, Polonia, Ucraina si alte tari europene in care au trait, inclusiv din Statele Unite, care le-a intins o mana de ajutor. Romania a fost nationalista in perioada celui de-al doilea razboi mondial, nu nazista, asa ca lasa Germania sa raspunda de asa zisul “holocaust” nazist, pentru ca dupa cum se spune in “Daily Express” din acea perioada “Judea Declares war on Germania”(Jidanii au declarat razboi Germaniei). Asadar, nu implica d’ta ca fraierul Romania in refuielile care le-au avut germanii si jidanii intre ei.

Te-ai apucat cu de la sine putere, cand erai senator, sa negociezi cu jidanii si Israelul, ca accepti sa vina 300 000 de jidani din Israel in Romania, daca jidanii renunta la pretentiile lor de despagubire pentru “holocaust” si aceasta inseamna ca, recunosti ca in Romania a fost un “holocaust” contra jidanilor , si vrei sa-i rasplatesti in alt mod pe jidani, adica sa-i faci stapani pe veci ai tarii noastre. Te crezi mare smecher D-le Coja, ca si Vadim, care pe de o parte se preface ca demasca conspiratia jidaneasca, iar pe de alta parte se linge pe bot cu jidanii ? In Romania, n’a exista nici un holocaust contra jidanilor, ci au fost doar niste pogromuri, din cauza ca, jidanii erau agentii judeo-bolsevicilor sovietici, au asuprit si exploatat sangeros poporul roman,au fost niste escroci si speculanti, au aruncat in aer trenuri militare care mergeau pe frontul de est, au semnalizat cu lanterne noaptea aviatia inamica, au aruncat cu uncrop si i-au scuipat pe soldatii romani, iar prin actiuniile lor de comando comuniste, au mitraliat soldati si civili romani.

Daca ai fi citit cartea “My Awakening” o carte bine documentata scrisa de Dr.David Duke din Statele Unite, in cateva cuvinte, din documentele scoase in evidenta la pag.414-417, le-ai fi inchis gura jidanilor care pretind ca la Falticeni, Romania, intr-un rit jidanesc, jidanii au ingropat in cimitirul jidanesc de acolo, douazeci de lazi cu sapun facut din jidani.Tot in cartea sa, Dr.Duke, in capitolul “Auschwitz: Centru principal al Holocaustului”, la pagina 420, scoate in evidenta cu documente, ca in 1989, Popa John Paul al II-lea a binecuvantat cele 4.1 milioane de victime ale holcaustului Nazist care a avut loc acolo, dupa cum era indicat pe placa de la intrare scrisa in diferte limbi. Imediat dupa vizita papei, acea placa a fost inlocuita cu alta in care se spune ca acolo, la Auschwitz au murit 1.2 milioane. “Pentru multi ani, oficial s-a declarat ca sase milioane de jidani au fost victime ale holocaustului, inclusiv cele patru milioane care pretind ca au murit la Auschwitz. Interesant, cand numarul de la Auschwitz au fost reduse cu trei milioane, nimeni nu s-a grabit sa corecteze enciclopediile ori vechile povesti referitoare la sase milioane de figuri”, a spus Dr.David Duke.

Intr-o scrisoare adresata lui Philip Roth, ai spus “După ÅŸtiinÅ£a mea…” Poate ai vrut sa spui ca dupa informatiile, ori opiniile ori imaginatiile d’tale, nu dupa “stiinta” d’tale, ca d’ta nu reprezinti nici o stiinta sa fie clar. Apoi in materialul intitulat “HITLER KAPUT?” ai spus,citez: “Repet, această definiÅ£ie, atât de convenabilă pentru creÅŸterea neamului evreiesc, pentru interesele evreimii, a fost dată de naziÅŸti! De autorii Holocaustului! De asasinii a ÅŸase milioane de evrei!... Ce ditamai paradoxul! Prin definiÅ£ia evreului, ai cărei autori sunt autorii holocaustului, se poate spune că nici că le-a făcut cineva evreilor un bine mai mare decât autorii holocaustului!...” De unde sti d’ta D-le Prof.Dr.Ion Coja,mare academician, “istoric” si fost senator, ca au fost asasinati sase milioane de jidani, ai facut cumva d’ta in mod oficial numaratoarea jidanilor morti, cu numele, locul si data mortii lor? Daca nu, atunci de ce te bagi unde nu-ti fierbe oala, numai pentru a le face jocul jidanilor, fata de care te prefaci ca le demasti acuzatiile nefondate ? Dar de la un om care pretinde ca: “Am prieteni evrei”, nu te poti astepta sa spuna adevarul pe fata, ci umbla cu dedesupturi si se scuza ca: ”nu am făcut comentariul impus de lucruri È™tiute bine de toată lumea: evreii care se consideră victime ale comunismului ar fi timpul să afle È™i să È™tie că au fost victime ale altor evrei!...” din “delicateÅ£e ÅŸi din sentimentul foarte românesc numit „ruÅŸinea de ruÅŸinea celuilalt”. Lasa vrajeala asta de doi bani D-le Coja,ca noi, adevaratii nationalisti si anti-judeo-masono-comunisti, n’am stat cu rusinea si tradarea la masa, cum ai stat d’ta alaturi de jidanul bolsevic Alexandru Graur, si nici n’am avut prieteni jidani, ca jidanii nu sunt prieteni decat cu comunistii masonii si alti jidaniti, nu si cu nationalistii si anti-comunistii romani, pe care-i urasc de moarte.

Vad ca dezbati problema holocaustului nazist, in loc sa le dai peste cap jidanilor cu holocaustul rosu comunist comis de judeo-comunisti in timpul tiraniei comuniste contra Natiunii Romane,pacii si umanitatii. Nu faci acest lucru, nici d’ta, nici Vadim, pentru ca ambii ati fost niste colaboratori ai regimului judeo-comunist si ai aparatului lui de represiune si sunteti in aceiasi masura ca si jidanii, responsabili de persecutiile si suferintele indurate de poporul roman si mai cu seama de patriotii nationalisti si anti-comunisti, din care motive nici nu vreti sa auziti ori sa vedeti fetele lor.

Scrisoarea adresata lui Philip Roth ai inceput-o in felul urmator: “Cu nesfârÈ™ită uimire am luat cunoÈ™tință de faptul că în unele medii evreieÅŸti este aspru criticată ideea sionistă de a se înfiinÅ£a un stat patrie a tuturor evreilor. ÃŽntotdeauna am considerat că această idee este pe deplin firească È™i justificată, ÅŸi mă mir să aflu, de la dumneavoastră, că nu sunt puÅ£ini evreii care descoperă sau invocă un revers neplăcut al medaliei numită Israel ÅŸi sunt tentaÅ£i să absolutizeze acest revers, proclamând eÅŸecul edificării Israelului.” Este normal ca jidanii descendenti din Judeea si Israel, sa nu fie de accord cu jidanii descendenti din Kazaria, o rasa turcomana convertita la Judaism, care au pus stapanire pe Palestina si alte teritorii arabe si comit cele mai oribile acte de terorism si crime contra umanitatii, in numele jidanilor adevarati. Din cele scrise cu manuta d’tale rezulta ca pe de o parte zici ca statul Israel a fost fondat de Hitler, a carui bunic a fost jidan, iar pe de alta parte ca a fost fondat de sionistii comunisti. Una din doua D-le Coja, ca altfel pareti a fi patimas si ridicol. “Cartea din care am citat pare un samizdat, este semnată Kardel, evident un pseudonim. Iar titlul cărÅ£ii Adolf Hitler – ÃŽntemeietorul Israelului. Nici mai mult, nici mai puÅ£in! Un titlu pe care nu puteam să dau multe parale cu ani în urmă. Azi însă asemenea titlu mă face să ciulesc urechile: deci medicul curant, personal, al lui Hitler era un evreu...” ai spus pe de o parte. Iar pe de alta parte ai spus:” Astfel că alta ÅŸi cu totul inedită a fost Marea Diversiune prin care s-a ajuns la Marea Emigrare a câteva milioane de evrei, din Europa de Est spre Israel. Marea Diversiune prin care sionismul a făcut posibilă înfiinÅ£area Israelului s-a numit COMUNISMUL, instaurarea în Europa de Est ÅŸi în Rusia a regimului comunist. Teama, disconfortul È™i oroarea stârnite de regimul comunist printre evrei i-a determinat pe aceÈ™tia să părăsească țările în care s-a instaurat comunismul. Această diversiune este uitată sau ignorată de evreii care fac în continuare planuri pentru propășirea evreimii.”

Scrisoare deschisă adresata scriitorul jidan Philip Roth, ai intitulat-o “Prima scrisoare: Despre „dreptul evreilor la repatriere în țările lor de baÈ™tină europene”. Nu exista nici un document istoric din care sa rezulte ca tarile europene sunt tarile de bastina ale jidanilor, deci ei n’au nici un drept sa se repatrieze in aceste tari. Jidanii au venit nedoriti si nepoftiti de nimeni in Romania, Polonia, Germania si celelalte tari europene, prin destramarea Imperiului Kazar (secolul al 5-lea si 13-lea). http://www.khazaria.com/ “The history of Khazaria presents us with a fascinating example of how Jewish life flourished in the Middle Ages. In a time when Jews were persecuted thruout Christian Europe, the kingdom of Khazaria was a beacon of hope. Jews were able to flourish in Khazaria because of the tolerance of the Khazar rulers, who invited Byzantine and Persian Jewish refugees to settle in their country. Due to the influence of these refugees, the Khazars found the Jewish religion to be appealing and adopted Judaism in large numbers. … Origins. The Khazars were a Turkic people who originated in Central Asia. The early Turkic tribes were quite diverse, although it is believed that reddish hair was predominant among them prior to the Mongol conquests. In the beginning, the Khazars believed in Tengri shamanism, spoke a Turkic language, and were nomadic. Later, the Khazars adopted Judaism, Islam, and Christianity, learned Hebrew and Slavic, and became settled in cities and towns thruout the north Caucasus and Ukraine. The Khazars had a great history of ethnic independence extending approximately 800 years from the 5th to the 13th century.” Deci acolo unde a fost Kazarea este tara de bastina a acestor turcomani convertiti la Judaism si care se dau mai jidani, decat jidanii originari din Judeea si Israel. Asta trebuia sa-i spui d’ta lui Philip Roth,nu sa joci rosia si neagra, crezand ca jidanii nu mai pot de “delicateÅ£ia” ÅŸi “sentimentul” d’tale fata de ei. D’ta nu esti nici pe departe un David Irving al Romaniei, asa ca nu mai incurca treburile, ci du-te mai bine si paste oile parintilor d’tale daca nu le-a donat voluntar oranduirii socialiste, ca sa traieasca bine sub regimul comunist, ori du-te la o manastire si da din fund acolo in fata icoanei lui Isus Cristos pana nu mai poti, asa cum dau jidanii din fund ca magarii la zidul de vest de la Ierusalim.
Tot d’ta ai scos in evident, ca exemplu urmatoarele: “Vă mai amintesc È™i de declaraÈ›ia unui prim ministru israelian: „pericolul cel mai mare pentru israelieni nu sunt arabii, ci antenele televizoarelor care ne invadează minÈ›ile È™i sufletele cu reÈ›etele de la Hollywood...”. Pai daca arabii, nu prezinta nici un pericol pentru Israel, de ce vrei sa aduci 300 000 de jidani din Israel in Romania, ca sa pui Romania sub stapanirea globalismului jidanesc, asa cum ai pus-o sub stapanirea comunismului, atunci cand erai aghiotantul judeo-bolsevicului Graur ? Iar “retetele de la Hollywood” ale cui sunt, nu tot ale jidanilor, care au pus stapanire pe Hollywood, Pentagon, Congresul si Guvernul American ? D’ta chiar nu vezi ca n’ai nici o logica, credibilitate si discernamant ?!

Tot d’ta facad-o pe-a “desteptul” ai spus: “Iar când, un coleg, aproape emoÅ£ionat, mi-a dat să citesc Mein Kampf, din politeÅ£e nu l-am refuzat, dar nu am putut citi mai mult de 20-30 de pagini... Anoste. Nici vorbă să se compare cu cartea Căpitanului, Pentru legionari...” Deci habar n’ai ce este scris intr-o carte de 694 de pagini, dar spui ca: “Nici vorbă să se compare cu cartea Căpitanului, Pentru legionari”. Sunt un mare admirator al lui Corneliu Zelea Codreanu si am tot respectul pentru ideile si teoriile lui nationaliste, nu si pentru slabiciunea lui crestina, dar el este un boboc in comparatie cu colosalul Adolf Hitler, a carui program expus in cartea sa, daca ar fi aplicat de romani, Romania ar fi cea mai dezvoltata si puternica tara din Europa si poate chiar din lume. Apoi daca vrei sa faci un search pe Internet, gasesti peste 1 milion de postinguri cu Hitler, iar despre Codreanu daca gasesti cel mult 10 mii. Toata lumea a auzit de Hitler, indiferent ca, de bine ori de rau, dar despre Cornelui Zelea Codreanu, inafara de romani si cativa nationalisti occidentali, nimeni n’are habar cine a fost acest atlet al lui Isus Cristos, arestat din ordinul patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane si asasinat din ordinului monarhiei. Deci doua rele --crucea si coroana regala -- la care s-a inchinat din naivitate si prostie Codreanu si legionarii.

Tot d’ta ai afirmat: “Mi-aduc apoi aminte că am primit cu ani de zile în urmă o carte despre Hitler, o traducere brută a unei cărÅ£i nemÅ£eÅŸti. N-am putut citi mult, traducerea era extrem de proastă, de obositoare, iar faptele ghitleristului pentru mine neinteresante.” Pai daca faptele acestui hitlerist pentru d’ta sunt neinteresante, de ce te bagi in discutie ca musca in c**** calului, in privinta holocaustului, in care ar fi fost gazati sase milioane de jidani, nu odata, ori de doua ori, ci de mai multe ori, iar 5 999 999 dintre acestia traiesc in New York si mor de batranete si moarte naturala ? Iar daca Hitler,pentru d’ta este atat de neinsemnat, de ce te-ai interesat de moartea lui, citez: “ÃŽl întreb pe domnul Sofonie ce ÅŸtie de moartea lui Hitler. ÃŽmi răspunde, printre altele, că în 1990 la Moscova toată lumea bine informată comenta moartea lui Hitler, survenită undeva prin America de Sud, la vârsta de peste 90 de ani a împieliÅ£atului. Cum a reuÅŸit să scape Hitler din Berlinul deja ocupat de Armata RoÅŸie? Simplu, cu ajutorul unui avion, pilotat de o aviatoare. Mi-a spus ÅŸi numele ei. Nu l-am reÅ£inut. Zicea că este celebră... O fi!” De ce starnesti d’ta un rahat sa puta, din placere ori prostie ? Eu te rog sa-ti vezi de treaba d’tale si sa-i lasi sa vorbeasca despre judeo-comunisti, cei care au avut de suferit din cauza lor, nu d’ta care te lauzi ca ai prieteni jidani si ai contribuit din plin la intarirea regimului diabolic judeo-comunist din Romania.

Auzi la el, cica, “StimaÈ›i colegi, domni, tovarăși sau camarazi, vă mărturisesc că am început să trăiesc cu o grijă pe care nu mă aÈ™teptam să o încerc vreodată: grija că s-ar putea să nu mai primesc pensia, grija că nici salariul de cadru didactic al nevestii-mii nu mai este o certitudine indiscutabilă. Nimic nu mai este sigur în România de azi.” Cum ti-ai permis d’ta D-le Coja (Piele) sa-i pui in aceiasi oala pe camarazii nationalisti si legionari cu tovarasii d’tale comunisti si bolsevici ? Ti-am mai sups si repet ti-ai trait traiul sub regimul comunist, ti-ai mancat malaiul, asa ca nu meriti nici o pensie pentru activitatea comunista pe care ai desfasurat-o in viata d’tale, in detrimental Rasei,Natiei si Tarii noastre.Noi, nationalistii si anti-comunistii romani, in timpul regimului d’tale comunist, dupa care bocesti de mama focului, am fost persecutati si lasati muritori de foame, asa ca sa nu te astepti la mila, toleranta si iertare din partea noastra, ca noi aplicam legea Talionului “Palma pentru palma/ Dinte pentru dinte/Ochi pentru ochi si Moarte pentru moarte”. Atat pentru moment!

Dr.Constantin Burlacu – cosmarul dusmanilor interni si externi ai Neamului si Patriei.

Comments

Anonymous said…
Ion coja e un comunist !!
Anonymous said…
Jon Coja este un comunist ca toti fosti comunisti, azi chipurile sau transformat ca pederasti in "nationalisti"!

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928