Nicolae Bojin

Subject:
D-le Nicolae Bojin, noi nu ne tragem de maneca. Sa fie clar !

Date:
6/9/2010 11:11:06 A.M. Eastern Daylight Time

From:
DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:
laebojin@yahoo.com

CC:
DACIALAN@aol.com

BCC:

Sent on:



Sent from the Internet (Details)


Domnule Nicolae Bojin,



Am luat nota de declaratiile dvs. ostile si defaimatoare pe care le-ati facut impotriva mea si doresc sa va intreb urmatoarele:



1). De unde ma cunoasteti dvs. pe mine de vorbiti despre mine tot felul de tampenii si aberatii ? Am pascut cumva impreuna oile, am mancat acelasi turtoi ars ori mucegait in inchisorile comuniste, am luptat impreuna cot-la-cot, pentru zdrobirea lui Ceausescu si a regimului dictaturii comuniste ?



2). Lucrati pentru serviciile secrete militare din Romania, ori pentru SRI, cum se numeste mai nou Securitate, de ziceti ca acestea "avea de facut lucruri mult mai importante si mai serioase decat o viata intreaga sa-l urmareasca pe Burlacu" ? Si ce lucruri atat de importate si serioase a avut de facut Pavel Corut, care "lucra in contra-inteligenta militara", ca din cate sunt informat armata a tras in populatia rasculata in 1989, a fost la cheremul sovieticilor, apoi vad ca este la cheremul NATO-lui si al ZOG-lui,numai in interesul Rasei,Natiei si Tarii noastre, nu este ? Cum adica este mai important si serios pentru armata romana sa lupte la mii de kilometri distanta, in Irak si Afganistan, si nu-i in stare sa lupte pentru eliberarea teritoriilor romanesti ocupate ilegal de Ucraina si Bulgaria ?!



3). Aveti acces la dosarul meu de la Securitate ? Daca nu, de unde stiti dvs. ca sunt "un marunt agitator din New York" ? Iar daca sunt "un marunt agitator" de ce de fiecare data, dupa ce mi-a fost ridicata interdictia de a intra in Romania, si am vizitat tara, am fost urmarit pas cu pas, nu numai de SRI, Politie si alte servicii secrete,ci inclusiv de serviciu de informatii militare, care m-a urmarit cel mai mult peste tot in tara ? Si nu cred ca Pavel Corut, a avut o influenta atat de mare asupra seerviciului militar de informatii, ca sa-l puna pe urmele mele, ci au fost alte ordine.



4). Din cate am aflat, ati fi trait un timp in Florida, SUA, dar nimeni nu va cunoaste aici ca mare legionar ori mare luptator anti-comunist si atunci cu ce fapte va laudati de aveti pretentii legionare si anti-comuniste ?



5). Vad ca vreti sa impresionati lumea ca sunteti mare purtator de cuvant al Miscarii Legionare. Foarte bine, dar unde exista acea mult laudata si unicata Legiune la care va referiti ? Pana in prezent, vand ca numai eu, Constantin Burlacu,sunt acuzat si condamnat de toata presa din Israel si Romania, pentru legionarism.Deci n'a prezentat nici un pericol pentru conspiratia internationala sionisto-securisto-comunisto-masonica nici Horia Sima,nici Chirila Ciuntu, nici George Balasu,nici Traian Golea, nici Faust Bradescu,nici Mircea Dimitriu, nici Mircea Nicolau, nici Serban Suru, nici Tudor Ionescu, nici Florin Dobrescu, nici Ovidiu Gules, nici George Becali, nici Nicolae Bojin, ori altii asa-zisi "batrani legionari", ci numai Constantin Burlacu. Legile mostenirii iudaice introduse in Romania, inclusiv OUG 31/2002, vad ca au fost adoptate in mod special impotriva mea, nu si impotriva celor care se bat cu pumnul in piept in Romania ca sunt legionari si ND, printre care va numarati si dvs. Cum explicati toate aceastea ?



6). Daca ziceti ca sunt ""un marunt agitator ", cum explicati faptul ca, Constantin Burlacu a fost declarat "persona-nongrata" in Romania si expulzat din tara de catre Guvernul Roman sub motivul ca-i agentul FBI-lui si un legionar periculos, nu Niculae Bojin ? Totodata, daca sunt "un marunt agitator", cum explicati faptul ca, lui Constantin Burlacu, i-a fost confiscata si interzisa cartea "Istoria Moldovei" de catre autoritatile romane sub motivul ca revizuieste istoria; face cultul personalitatii lui Codreanu, Cuza, Antonescu, Hitler, Mussolini; contine simboluri legionare si fasciste, si spune adevarul despre persecutiile,crimele, genocidul si holocaustul rosu comis de catre regimul judeo-comunist contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ? De asemenea, daca sunt "un marunt agitator" cum explicati faptul ca, lui Constantin Burlacu, i-a fost confiscate de catre autoritatile romane publicatia "The New Right" trimisa in Romania sub motivul ca contine materiale cu continut legionar, nu celor de la Permanente, Noua Dreapta, Gazeta de Vest etc. ? N'am auzit sa aiba astfel de probleme asa-zisii "batrani legionari", pentru ca ei au tradat de mult Garda de Fier si principiile nationaliste pentru care s-a sacrificat Corneliu Zelea Codreanu si au devenit agentii cercurilor sionisto-masono-comuniste. Ii am mai pe toti asa zisii lideri ai sectei simiste, inregistrati pe banda magnetica, iar o copie a acestor inregistrari o gasiti la Clauidiu Popa din Timisoara, a carui mentor am inteles ca sunteti. Dandu-si seama ca-i am la mana si i-am prins cu mata'n traista, au inceput sa arunce cu noroi, cu laturi si cu zoi in mine,crezand ca astfel ma pot discredita si distruge, dar s-au inselat ca s-au auto-distrus ei singuri. Majoritatea asa ziselor publicatii "legionare" ori care simpatizeaza cu ideia legionara, in proportie de 80% contine materiale care apara interesele religiei judeo-crestine, nu interesele cauzei nationaliste. Adeptii crestinismului sunt atat de incuiati la minte incat nu-si dau seama ca, prin aceasta ei propaga mostenirea judaica si sclavizeaza poporul roman intereselor Imperiului Diabolic Jidanesc, cu ajutorul Bisericii.



7). Sunt informat ca ati fi fost trimis de Horia Sima, in Romania, sa faceti propaganda pentru acesta si sa-l prezentati ca mare "ideolog" al Miscarii Legionare, demn de urmat. Astfel stand situatia, puteti dvs. sa-mi spuneti de ce Horia Sima i-a spionat pe adevaratii legionari, apoi informatiile le-a dat Sigurantiei si camarilei regale ? Se stie bine ca Codreanu a declarat razboi conspiratiei internationale judeo-masono-comuniste si chiar democratiei, inca din 1919, iar Horia Sima, s-a retras din guvernul numit de Carol al II-lea sub motivul ca acel guvern luase masuri severe de indepartarea jidanilor din viata publica a Romaniei. Cum explicati aceasta ca mostenitor al lui Sima ? Se stie bine ca in Ianuarie 1941, Maresalul Ion Antonescu, se pregatea de razboi contra Imperiului Diabolic Comunist si pentru reintregirea neamului, iar Horia Sima, prin rebeliunea sa, l-a sabotat pe Maresal,precum si pe Armata si Poporul Roman. Cum explicati aceasta ? Din Germania,comandantul legionar adjunct Constantin Papanace, i-a trimis prin Horia Sima, un mesaj sotiei sale din tara. Insa atunci cand, Horia Sima, s-a prezentat la locuinta sotiei lui Papanace, a violat-o cu forta si i-a facut un copil. Cum explicati aceasta "moralitate" legionara a lui Horia Sima, "demna de urmat" ? Cum explicati uciderea apostolului nationalismului si anti-semitismului din Romania,Prof.Nicolae Iorga de catre ciracii lui Horia Sima ? Pe unul din asasinii lui Iorga, l-am intalnit in New York, cu ani in urma in casa lui George Boian, dar a disparut ca magarul in ceata. Din cauza faptului ca Horia Sima l-a trimis in tara pe Nicolae Patrascu, Secretarul General al ML a lui Sima, sa faca alianta cu sionisto-comunistii lui Ana Pauker, s-a iscat zvonul " Capitane, nu fi trist, ca Miscarea Legionara trece prin Partidul Comunist". Cum explicati aceasta inalta tradare din partea lui Horia Sima ? Se stie bine ca sute de mii de legionari si simpatizanti legionari au fost intemnitati sub regimul comunist, multi dintre acestia au fost dusi in fata plutoanelor de executii si impuscati ca niste caini, pentru activitatea lor legionara, iar lui Horia Sima nu i s-a intamplat niciodata nimic. Din contra, se lauda ca a infiintat o armata la Viena si a luptat alaturi de SS, contra invadatorilor sovietici,iar la procesul de la Nuremberg, n'a fost citat nici cel putin ca martor si aceasta denota ca era omul acoperit al sovieticilor si sionismului international. Cum explicati aceasta ? De la un legionar care lucra pentru politia secreta germana, un fel de FBI german,am aflat ca atunci cand, Horia Sima, a murit in Germania, in servieta lui diplomatica au fost gasite 4 pasapoarte, dintre care doua eliberate lui Sima de catre Guvernul Israelian si consulatul israelian din Portugalia, ca om de afacere israelit. Cum explicati toate acestea ? Care este numele lui adevarat Horia Sima, ori Simon Hersh ? Mai sunt si multe alte intrebari, dar de-ati fi in stare sa raspundeti cel putin la acestea.



Astept raspuns cat mai urgent posibil.



Pentru Dumne-Zeu, Neam si Tara !





Dr.Constantin Burlacu din NYC,SUA.



……………………………………………………………………………………………………………….



Nicolae Bojin

laebojin
Offline
Send Email







Re: [actiuneaverde] securisti vs legionari




Cugetand asupra a doua chestiuni spuse aici: 1. "urmasii legionariilor(cu nume si renume),au fost si sunt anti-legionari." si 2. "Pavel Corut,care l-a urmarit toata viata pe Constantin Burlacu din New York" nu pot decat sa trag concluzia ca in ambele cazuri adevarul nu poate fi decat foarte departe.

Punctul al doilea mi se pare chiar foarte exagerat. Nu stiu daca este o intentie voita de a -i da importanta lui Burlacu, destul ca un minim de efort in ale gandirii iti spune ca Pavel Corut avea de facut lucruri mult mai importante si mai serioase decat o viata intreaga sa-l urmareasca pe Burlacu. Pavel Corut lucra in contra-inteligenta militara iar Burlacu, un marunt agitator de New York nu prezenta absolut niciun interes pentru serviciile militare romane de contra-informatii.



………………………………………………………………………………………………………………..




Subject:
Re: D-le Nicolae Bojin, noi nu ne tragem de maneca. Sa fie clar !

Date:
6/10/2010 2:30:56 A.M. Eastern Daylight Time

From:
laebojin@yahoo.com

Reply To:

To:
DACIALAN@aol.com

CC:

BCC:

Sent on:



Sent from the Internet (Details)


Dle C.Burlacu, n'am de ce sa-ti fiu ostil si nici nu a fost intentia mea sa te defaimez pentruca pur si simplu persoana ta ma intereseaza prea putin. Iti raspund din respect pentruca astepti un raspuns la lunga ta scrisoare, dar nu-mi face placere deloc sa port dialog cu un defaimator al lui Hristos.

Agitatiile tale la New York, in special cele anti-evreesti sunt bine cunoscute si nu sunt luate in serios de nimeni. Ei, evreii, se bizuie pe asemenea agitatii pentru a demonstra lumii ca exista acte de anti-semitism atingandu-si astfel scopurile. Deci nu ai facut altceva decat sa le dai apa la moara. Iar expulzarea ta din Romania de catre P.Roman se poate sa se fi facut de ochii lumii ca sa ai acoperire, sau din cauza ca Petrica nu a fost corect informat de jidanii lui din New York!

In ceea ce priveste Miscarea Legionara, supararile tale s'au pornit din momentul in care ai vazut ca nu esti acceptat in Miscare. Apoi s'a vazut si caracterul pe care il ai prin actele cu care te lauzi si aici in mesajul pe care mi l-ai trimis. Stiam de telefoanele pe care i le dadeai lui Chirila Ciuntu si in care te dadeai drept jidan, inca de pe atunci. Cu asemenea lucruri nu se pot ocupa decat oamenii marunti, smecherii, viclenii, oamenii cu deficiente de caracter. Deci fara sa te fi cunoscut personal, prin actele tale ti-ai facut cunoscut caracterul. Sa nu mai vorbim despre limbajul folosit in mesajele pe care le-ai avut de-a lungul timpului cu diferite alte persoane....

Tampeniile pe care le-ai debitat in legatura cu Horia Sima nu merita sa le dau atentie pentruca intrec masura.

In rest, toate cele bune!



PS. Daca tot te dai drept Doctor, comporta-te ca atare...



…………………………………………………………………………………………………………….



Subject:
Re: D-le Nicolae Bojin, noi nu ne tragem de maneca. Sa fie clar !

Date:
6/10/2010 12:44:42 P.M. Eastern Daylight Time

From:
DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:
laebojin@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:



Sent from the Internet (Details)


In a message dated 6/10/2010 2:30:56 A.M. Eastern Daylight Time, laebojin@yahoo.com writes:



Agitatiile tale la New York, in special cele anti-evreesti sunt bine cunoscute si nu sunt luate in serios de nimeni. Ei, evreii, se bizuie pe asemenea agitatii pentru a demonstra lumii ca exista acte de anti-semitism atingandu-si astfel scopurile. Deci nu ai facut altceva decat sa le dai apa la moara. Iar expulzarea ta din Romania de catre P.Roman se poate sa se fi facut de ochii lumii ca sa ai acoperire, sau din cauza ca Petrica nu a fost corect informat de jidanii lui din New York!

THE CDL REPORT

Published by the Christian Defense League

P.O.Box 449

Arabi,Louisiana 70032

October 1987 Issue100

Page 11



ROMANIAN PATRIOT PERSECUTED



One of the most interesting anti-Zionist publications we receive is the bi-language NEW RIGHT published by Romanian patriot, Constantin Burlacu. Mr. Burlacu is like many Eastern European refugees who have made their way to the United States. He is anti-Jewish, having seen how the Jews control Communist Romania.

Since Mr.Burlacu was born in 1949,the Jews haven’t been able to label him as a “war criminal”. However, his publishing the NEW RIGHT seems to have been too much for a Jew by the name of Dr.Charles H.Kremer to stomach. Dr.Kremer is the president to the Committee to Bring Nazi War Criminals to Justice. As a result of Kremer’s agitation, New York Police Commisioner, Benjamin Ward has begun an investigation of Mr. Burlacu.

In1985,Mr. Ward met with Mr.Burlacu and pictures were taken as praised the anti-Communist work being done by Mr.Burlacu.

When the Jews found out about this meeting they went into action not only to get Mr.Ward to denounce Mr.Burlacu but to investigate him.(for”war crimes”?) In a letter to Mr.Ward, Mr.Burlacu has this to say about Jews threatening his life:

“In the spring of 1985, a Jew from the Anti-Defamation League of B’nai B’rith and a special agent of the state of Israel,come to my house and told me that they will shoot me if I continue to speak the truth about the Jews and occult forces. Thus, under the protection of the American authorities,the Jews have the right to kill whoever they please in this country, and I and the anti-Communists are not even guaranteed the right to freely tell the truth.”

Any of our readers who would like to show support for Mr.Burlacu can write to him and receive a copy of his open letter to Mr. Ward as well as a sample copy of NEW RIGHT which is published in English and Romanian.Letters of support for Mr.Burlacu from non-Romanian Americans would encourage him and others to keep fighting for our freedom from Jewish Communism. Our readers can obtain a copy of NEW RIGHT and a letter to Mr.Ward by writing to: New Right Box 292- Brooklyn,NY 11237





P.S.

Vreau sa va spun in legatura cu Dr.Charles H.Kremer,mentionat in "Intrebari...si Raspunsuri" urmatoarele: Acesta impreuna cu inca sase indivizi s-a prezntat la Comisarul Politiei din orasul New York unde locuiesc, si i-au pus in vedere ca ei refuza sa paraseasca biroul acestuia, daca eu nu sunt deportat din SUA ca criminal de razaboi nazist. Comisarul politiei a ramas stupifiat si a anuntat FBI-ul.In cateva ore m-am trezit la serviciu cu o armata de agenti speciali ai FBI si detectivi. Cei de la FBI, care de fapt m-au ajutat sa vin in SUA, si-au dat seama ca aceasta este o inscenare a cercurilor sioniste, care recurg la metode si procedee mai putin democratice pentru a-i anihila si scoate din joc pe cei care spun adevarul, mai cu seama despre crimele, genocidul si holocaustul rosu, comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Mi-au spus despre ce-i vorba si m-au intrebat doar in ce an sunt nascut. Le-am spus ca in 1949. Mi-au multumit, si-au cerut scuze pentru deranj si mi-au spus sa nu-mi fac griji. Au plecat infuriati si i-au raportat comisarului de politie. Acesta cand a aflat in ce an sunt nascut,de teama sa nu dau politia in judecata pentru zeci si zeci de milioane de dolari, le-a pus in vedere jidanilor sa paraseasca imediat biroul si sediul politie ori risca sa fie arestati si diferiti justitie pentru fals si uz de fals. Astfel jidanii au plecat cu coada intre picioare facandu-se de ras in fata politiei si FBI-ului. Printre cei 7 indivizi care s-au prezentat la politie a fost si un roman. Este vorba despre sculptorul Constantin Antonovici. Acesta era moldovean de prin partile Radautului si era un fel de om care daca se afla in cercurile legionarilor se dadea mare simpatizat legionar, daca era in cercurile sioniste se dadea mare simpatizat jidan. Prin cineva, l-am intalnit de cateva ori in New York si-mi dadea din cand in cand telefon, probabil sa afle ce mai este nou pe partea mea si sa le raporteze jidanilor, numai ca pentru mine era prea mic si fara importanta. Avand teama ca voi da politia in judecat si stiindu-se cu musca pe caciula, a doua zi, Antonovici mi-a dat telefon sa-si ceara mii de scuze pentru prostia care a facut-o si ca sa-l iert ca a fost obligat de acestia sa mearga cu ei fara sa-i spuna exact despre ce-i vorba. Vazand ca nu le-a mers, am inceput sa primesc de la jidanii din JDL, telefoane de amenintare cu moartea si ca-mi pun bomba la casa si multe altele. Telefoane au fost urmarite de FBI, iar toti acei jidani care s-au ocupat de asa ceva au fost arestati, si bagati la inchisoare. Si-a incercat norocul si Mossadul si agentii lui din randurile comunitatii romanesti si chiar a legionarilor dar degeaba,ca eu sunt sus pe baricade, iar daca voi cadea fiti sigur ca voi cadea cu fata la dusman.







PSS. D-le Bojin, va raspund in curand, dar pana atunci este bine sa aveti in vedere ca sunteti prea marunt pentru un razboi asa de mare si cum se pare ca ati pierdut trenul securisto-comunist este bine s-o terminati cu falsul legionarism, dezbinarea si desinformarea.

………………………………………………………………………………………………………………..

Subject:
Re: D-le Nicolae Bojin, noi nu ne tragem de maneca. Sa fie clar !

Date:
6/12/2010 1:33:26 P.M. Eastern Daylight Time

From:
DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:
laebojin@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:



Sent from the Internet (Details)






D-le Nicolae Bojin,

Imi cer scuze ca m-am purtat frumos si respectos cu tine, dar nu meriti asa ceva, pentru ca esti o jigodie si lichea ordinara, de aceia de astazi inainte, ma voi purta cu tine asa cum meriti,ca atare, cum ai pretentii. In primul rand vad ca n’ai fost in stare sa-mi raspunzi la o singura intrebare. Din contra, ai venit cu alte aberatii si ineptii. Si aceasta ma face sa cred ca ori faci parte dintr-un centru de diversine sionisto-securisto-comunisto-masonica, ori esti un descreierat invidios. Zici ca nu-mi esti “ostil” si ca nu te “intereseaza” persoana mea, dar ma barfesti ca la usa cortului pe toate Web-urile si arunci cu noroi, cu laturi si cu zoi in mine, fara sa ma fi cunoscut vreodata ori sa-ti fi facut vreun rau. N’am mentionat nicaeri in mesajul meu, ca-mi face placerea sa port un dialog cu tine, asa ca nu-ti mai da importata si te crede mare “destept”. Eu ti-am pus niste intrebari, pentru lamurirea unor chestiuni politice, insa tu neavand dovezi si argumente logice sa-mi raspunzi, ai sarit tam-nesam la chestiunia religioasa, motivand ca “nu-mi face placere deloc sa port dialog cu un defaimator al lui Hristos”. Asadar, ce are sula cu prefectura ? Nici in clin nici in maneca! Dar tie iti place sa bati campii, mai ales cand esti prins la ingramadeala si cauti o portita de salvare.Stai foare prost la capitolul de logica, inteligenta, gandire si dovezi, si ar fi bine sa stai in banca ta si sa nu-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala.



In mesajul tau ai spus printre altele: “Agitatiile tale la New York, in special cele anti-evreesti sunt bine cunoscute si nu sunt luate in serios de nimeni.” Hai sa fim seriosi chiar asa sa fie ?! Pai daca “nu sunt luate in serios de nimeni”, de ce sunt criticat, acuzat si condamnat in presa din Israel si Romania pentru legionarism si ultra-nationalism, iar astia ca tine care va dati mari scule legionare, stati lejeri si nu va deranjeaza nimeni nici cu un cuvant ? Aaaa! uitasem voi nu sunteti “defaimatori ai lui Hristos” ori impotriva conspiratiei internationale jidanesti ca mine, ori cum a fost Eminescu, Cuza, Iorga, Codreanu, Antonescu si multi alti adevarati nationalisti romani. Oare chiar nu-ti dai seama ca cu astfel de afirmatii te dai de gol cat esti de patimas, egosist si plin de ura criminala impotriva mea ?!



Tot in mesajul tau ai spus, citez: “Ei, evreii, se bizuie pe asemenea agitatii pentru a demonstra lumii ca exista acte de anti-semitism atingandu-si astfel scopurile. Deci nu ai facut altceva decat sa le dai apa la moara. Iar expulzarea ta din Romania de catre P.Roman se poate sa se fi facut de ochii lumii ca sa ai acoperire, sau din cauza ca Petrica nu a fost corect informat de jidanii lui din New York!” Daca am sa te bag de unde ai venit pe lumea aceasta ai sa te superi,si ai sa te plangi ca folosesc un limbaj insultator, desi stii bine ca meriti aceasta. Am spus si repet, nu sunt anti-semit, ci anti-jidan si anti-sionist, pentru ca aceste fiinte biologice reprezinta un mare rau si pericol pentru umanitate. Anti-semiti sunt jidanii, prin faptul ca sunt impotriva celor peste 300 de milioane de semiti arabi si au comis cel mai cumplit holocaust din lume contra semitilor palestinieni. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca jidanii, in proportie de 85% nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt kazari, o rasa turcomana convertita la Judaism, deci care n’are sange al rasei semite. Asadar, acuzatiile de anti-semitism ale jidanilor sunt nejustificate si un fals grosolan. Dar apropo, de neamul lui Juda, pe care l-ai adus in discutie fara rost, de ce, pentru Corneliu Zelea Codreanu acestia erau jidani, iar pentru tine ei sunt evrei ? Esti tu mai destept, mai scolit, informat si mai patriot decat Codreanu ? Ori prin aceasta ai vrut sa le demonstrezi jidanilor cat de bine le lingi fundul ?! Ti-am spus toate acestea pentru a-ti imbunatatii cunostintele generale, dar tu esti responsabil de afirmatiile facute si trebuie sa vii cu dovezi concrete si martori ca, eu asi fi omul jidanilor cum in mod eronat pretinzi tu, altfel denota ca esti un mincinos, escroc si un ipocrit.



De fapt nu esti singurul care umbli cu astfel de desinformari si acuzatii bizare, mai sunt si altii. Spre exemplu, acum cativa ani, Mircea Teban din New York din gasca Nita-Golea, inflitrandu-se in organizatia mea, Liga Apararii Nationale, a inceput sa-i acuze pe fiecare, ba ca-i omul securitatii, ba ca-i omul sinagogii. El facea aceasta in mod intentionat, cu scopul ca oamenii sa n’aiba incredere unul in altul, ci sa stea cat mai dezbinati. Intr-o zi Teban, i-a bagat mana in gat, sa-l sugrume pe preotului ortodox Chereches din New Jersey, acuzandu-l fara sa-l cunosca, ca-i trimis de securitate sa se infiltreze in Liga Apararii Nationale. Daca nu saream in ajutorul lui Chereches, acesta poate era mort de mult din mainile lui Teban. Deci n’a murit sub unguri care i-au maghearizat numele din Deleanu in Chereches, n’a murit in inchisorile comuniste unde a fost detinut politic, ci trebuia sa moara in tara libertatii, ca asa vrea Teban, care se dadea in mod fatis “adeptul” al lui Codreanu si Hitler. Acest Teban si, inca vreo 7-8 romani din New York, au venit cu ideia sa mergem cu totii la FBI sa-i demascam pe agentii securisto-comunisti infiltrati in comunitatea romaneasca. Ei bine, dintre toti acestia numai eu si un roman originar din Oradea, ne-am prezentat la FBI-ul din New York City, la data si ora stabilita, restul au dat toti bir cu fugitii, inclusiv “faimosul anti-securisto-comunist” Mircea Teban. Si nici n’avea rost sa-mi pun intrebarea de ce, pentru ca se intelege de la sine. La cererea Pr.Chereches, Ing.Lucian Costea si a altor membrii ai Ligii, Teban a fost exclus din organizatia mea. De ciuda ca, n’a mai putut penetra in casa si organizatia mea, Mircea Teban i-a pus pistolul la cap sotiei mele, amenintand-o c-o impusca, ca-i securista. Si despre mine a starnit zvonul ca sunt ofiter de securitate,dandu-ma chiar in judecata sub aceasta acuzatie. La proces, judecatorul i-a cerut probe, iar el i-a spus ca n’are, ci asa crede el despre mine, iar eu trebuie sa fiu condamnat pentru aceasta, de parca justitia Americana ar fi fost justitia comunista, unde daca cineva avea necaz pe altcineva si spunea ca este anti-comunist era bagat cativa ani la puscarie. Vazand ca Teban umbla cu minciuni si acuzatii false, judecatorul a inchis cazul, punandu-l sa semneze un document, ca va sta departe de mine si nu va mai face nici o remarca la adresa mea. Dar nu si-a vazut de treaba lui, ci vazand ca nu tine vrajeala ca sunt securist, a raspandit zvonul ca sunt omul jidanilor, si nu merg la biserica pentru ca asi frecventa sinagoga. Vazand ca nici asa nu-si poate atinge tinta,Teban a incercat sa faca o demonstratie de protest la locul meu de munca, sub motivul ca eu care sunt anti-jidan lucrez unde sunt si jidani, iar el, ca crestin, care-i iubeste pe jidani n’are serviciu in Statele Unite, de parca serviciu in SUA, depinde de faptul daca-i iubesti ori urasi pe jidani. Politia i-a refuzat autorizatia de protest, si l-a avertizat ca daca o face ilegal risca sa fie arestat. Ramanand cu metalitatea comunista, Teban a crezut ca merge ca in fosta Republica Socialista Romania, daca esti anti-comunist te baga la puscarie, iar in SUA, daca esti anti-jidan te baga la puscarie, dar nu-i chiar asa. Afland de actiuniile neintemeiate ale lui Teban, atat compania mea, cat si politia, detectivii si FBI-ul au tras concluzia ca romanii sunt turnatori, lasi si n’au credibilitate, discernamant si caracter, ci isi dau in cap unul la altul, fara sa gandeaca si judece. Laudandu-se ca in timpul “revolutiei” din 1989, fratele lui din Cugir, a impuscat mai multi securisti, Mircea Teban s-a repatriat in Romania, unde a stat cativa ani, recasatorindu-se cu o romanca. Acum circa 3 ani, s-a inapoiat in Statele Unite, si fara sa tina cont de cele intamplate in trecut intre noi, a venit la mine acasa cu rugamintea sa-i fiu nasul copilului sau. Numai ca vazand indrazneala, obraznicia si badarania de care a dat dovada, sotia mea, l-a luat in primire, de i-a trecut pofta de a ma cauta si relua relatiile cu mine.



Un alt exemplu. In anul 2000, aflandu-ma in casa Prof.Dr.Lucian Man din Bucuresti, acesta mi-a sugerat ca ar fi bine sa-l contactez pe Pavel Corut si sa-l lamuresc s-o lase balta cu transformarea filozofiei si traditiilor cultului pagan al geto-dacilor, in falsuri care tin de domniul stiintifico-fantasticului. Am fost de accord, dar cand D-l Man l-a sunat pe Pavel Corut la telefon si i-a spus ca vreau sa-l intalnesc, acesta i-a reprosat ca n’are ce sa discute cu legionarul acela din America, agentul ZOG-lui. “D-l Burlacu agentul ZOG-lui ? Hai fiti serios D-le Corut, probabil ca-l confundati cu altcineva…” i-a spus D-l Man. Nu mi-a venit sa cred, si l-am sunat personal la telefon, dar dupa ce m-am prezentat, mi-a raspuns ca n’are ce discuta cu mine si mi-a inchis telefonul. Faptul ca n’a vrut sa discute cu mine, n’a fost nici o problema, dar ca sa ma acuze ca sunt agentul ZOG-lui fara sa justifice aceasta, este o dovada ca-i place sa arunce vorbe’n vant pentru naivi, idioti si fraeri si a ramas un securist imputit. Infiintand o organizatie ori un partid, Pavel Corut a transmis la toate filialele care le-a avut in tara, sa se fereasca de mine ca sunt foarte periculos. Membrii organizatiei lui m-au anuntat si nu stiau ce sa mai creda despre Pavel Corut, vazand cum ma vorbeste de rau, si ataca pe la spate.



Tot in mesajul tau ai spus: “In ceea ce priveste Miscarea Legionara, supararile tale s'au pornit din momentul in care ai vazut ca nu esti acceptat in Miscare. Apoi s'a vazut si caracterul pe care il ai prin actele cu care te lauzi si aici in mesajul pe care mi l-ai trimis.” Esti total dezinformat si gresit D-le Bojin! Numai ce am sosit in Roma, Italia in Mai 1980, si am fost contactat de un trimis special al Dr.Faust Bradescu din Franta. Sosind in Statele Unite, am fost pus imediat de catre Dr.Bradescu in legatura cu Chirila Ciuntu, Episcopul Trifa, Gheorghe Costea, Ion Simicin, Dr.Suga, Prof.Stefan Baciu si chiar cu Horia Sima. Nu treceau 2-3 saptamani ca, Chirila Ciuntu din Canada, sa nu-mi scrie ori telefoneze, asa ca ce spui tu sunt niste aiureli cu care incerci sa induci lumea in eroare. Am fost in bune relatii cu legionarul Gabriel Balanescu din California, dar de fiecare data, cand apelam la el, sa-si puna semnatura pe scrisorile adresate Guvernului American de a lua masurui impotriva regimului dictaturii comuniste din Romania, spunea ca, daca am face scrisoarea mai dura ar semna-o si el. Dupa ce faceam scrisoarea cum dorea, spunea ca daca am face-o si mai dura, ar semna-o cu multa placere. O faceam din nou cum dorea, dar din nou venea cu ideia ca daca ar fi si mai puternica ar semna-o si el. Vazand ca astfel ne duce cu cobza, am renuntat la sfaturile si serviciile lui.Oricum, n’am inteles niciodata de ce acest om care a avut curajul sa infrunte inchisorile imperiului intunericului diabolic comunist, i-a fost frica in tara tuturor posibilitatilor si libertatii sa-si puna semnatura pe scrisorile contra dictaturii comuniste. O fi devenit un fricos care fugea si de umbra lui, ori nu vroia sa incalce ordinele lui Horia Sima, de a nu ataca comunismul, masoneria si sionismul. Aceasta a ramas o enigma, atat pentru mine cat si pentru multi altii care s-au alaturat cu curaj si barbatie luptei contra Imperiului Diabolic Comunist si a conspiratiei internationale jidanesti.



Pe parcurs, dandu-mi seama ca nu-i ceva in regula cu Horia Sima si Miscarea pe care o conducea, m-am retras din aceasta Miscare. Deci nici vorba ca n’am fost acceptat in Miscare, ci eu am renuntat la ea. Aflandu-se ca am rupt legaturile cu secta simista, am fost imediat contactat de legionarii Miscarii codreniste de sub comanda D-lui Nicolae Seitan din Spania. Am intretinut stranse legaturi si niciodata nu s-a iscat vreo divergenta intre noi, cu adevaratii legionari ca: Dr.Petre Valimareanu, Al.Bidian, Dr.Constantin Nagacevschi, Victor Apostolescu, N.Arnautu, Prof.Anton Ciuntu, Ovidiu si Niki Constantinescu, Coman, Ionescu, Andreis Makarow, Dr.Serban Milcoveanu, Prof.Dr.Col.John Onila,Prof.Lascu,Prof.Protopopescu, Dumitru Em. Popa, Elisabeta Popescu, Dumitru Podeanu, Dr.Cariolan Brad, Caranfil Spanachi, Ioan Badescu, Ing.Dan Pieptu, Mihai Popa, Gelu Bucur, Catalin si Nicanor Florea Codreanu si multi altii.Totodata, am intrat in contact cu gruparea Emilian-Pantazi din Germania, care mi-au trimis o multime de informatii despre legionari si exilul romanesc. Am avut stranse legaturi cu Cap.Mihai Delcescu, Dr.Col.Cornel Petrasevici si multi alti nationalisti. Cu capitanul Ion Pantazi, fiul generalului Pantazi, ma cunoasteam din Romania, unde am stat impreuna in inchisoarea Vacaresti, pentru motive politice.



Retreganu-ma din randurile Miscarii condusa de Horea Sima, simistii de necaz si cu scopul de a se razbuna si-mi face rau, au trimis Mossadului si la publicatia “Revista Mea” din Israel, o poza a mea cu svastica pe brat, o poza a mea in care eram impreuna cu comisarul politiei din New York, poze din timpul demonstratiei care am orgnizat-o in fata sediului postului de radio “Europa Libera” din New York, impotriva judeo-comunistilor de acolo si multe alte informatii, incat le-a dat sansa jidanilor sa urle impotriva mea, facand spume si bale la gura ca niste potai turbate.Iar tu vii cu tampenia si minciuna ca, actiuniile mele “nu sunt luate in serios de nimeni”. Dar nu numai pe la spate m-au lovit ca niste lasi si misei simistii, ci si-au incercat norocul prin metode criminale, numai ca nu le-a mers. Nu mai departe, dar legionarul Zaharia Pana din New York, pentru ca l-am intrebat pe prietenul lui, Grigore Caraza, ce fel de legionar mai este Pana, daca a colaborat in Romania la publicatiile comuniste si si-a publicat acolo poeziile “legionare”, Pana m-a dat imediat in judecata pentru calomnie si defaimare de caracter. Afland ca am dovezi, la proces, Pana, a recunoscut sub juramant in fata judecatorului ca, a colaborat la unele publicatii comuniste din tara in care si-a publicat poeziile, incat judecatorul a inchis cazul, dandu-mi mie castig de cauza si dreptul sa-l dau in judecata pe Pana pentru aceleasi acuzatii. Dandu-si seama de gravitatea situatiei pe care a creat-o el insusi, Pana m-a rugat sa nu-l dau in judecata si si-a cerut mii de scuze, spunad ca de fapt el n’are nimic impotriva mea, dar l-au fortat altii sa faca aceasta, crezand ca astfel ma poate pune la punct.



Vad ca esti foarte gelos ca eu scot in evidenta o multime de intamplari si fapte din viata mea, care pe unii ii deranjeaza, pe altii ii uimesc si-i incurajeaza sa procedeze ca mine, nu sa stea lejeri si sa priveasca cu mainile incrucisate la lupta altora. Tu care n’ai nici o fapta in interesul cauzei nationale, ci ai umblat ca si acum doar cu dezinformarea, este normal ca, nu te poti lauda cu nimic, decat cu defaimarea si dezbinarea nationalistilor si anti-comunistilor romani, precum si cu dezinformarea opinei publice.



De asemenea, in mesaj ai mai spus: “Stiam de telefoanele pe care i le dadeai lui Chirila Ciuntu si in care te dadeai drept jidan, inca de pe atunci. Cu asemenea lucruri nu se pot ocupa decat oamenii marunti, smecherii, viclenii, oamenii cu deficiente de caracter. Deci fara sa te fi cunoscut personal, prin actele tale ti-ai facut cunoscut caracterul. Sa nu mai vorbim despre limbajul folosit in mesajele pe care le-ai avut de-a lungul timpului cu diferite alte persoane....” Ai stiut tu pe dracul de telefoanele date lui Chirila Ciuntu. Pai cum adica, stiai tu, care erai considerat un nimeni in drum printre legionari despre aceste telefoane si nu stia Chirila Ciuntu, seful sectei simiste din America ? Si daca te lauzi ca le stii pe toate-toate, de ce nu i-ai pus in garda pe Golea, Bratu, Sima-Taranu,Boian si pe multi altii si i-ai lasat sa cada in cursa intinsa de mine ? Apoi minti de ingheata apele ca, m-am dat drept jidan la telefon. Verifica mai bine banda magnetica de la Claudiu Popa din Timisoara, si ai sa constati ca nici unde nu apare vocea mea in acele convorbiri telefonice inregistrate ale acestor tradatori legionari si anti-comunisti.Vreti-nu-vreti, trebuie sa recunosteti ca, voi simistii, ati luat plasa si trebuie s-o terminati cu legiunea voastra de doi lei, asa ca n’are rost sa incerci s-o dregi intr-un fel sau altul, ca lumea nu-i proasta voastra.



Recent Armata Israeliana, inarmata pana in dinti, a atacat un vapor cu ajutoare pentru palestineni, impuscand 9 pasageri, ranind cateva zeci si luand ostatici circa 600 de pasageri, iar fara nerusinare si bun simt, Guvernul Israelian a declarat public, ca de fapt soldatii israelieni au fost victime ale pasagerilor de pe acel vapor. Tot asa si tu, in loc sa te bucuri ca agentii sionisto-masono-comunisti din cadrul Miscarii Legionare si exilul romanesc au fost demascati, vii cu perla ca de “asemenea lucruri nu se pot ocupa decat oamenii marunti, smecherii, viclenii, oamenii cu deficiente de character”, deci ca si agresorii jidani, acesti tradatori legionari pozeaza in victime, ale celor care i-au demascat. De unde esti bre tu de pamant ca vad ca-ti suna rau apa in cap ? Referitor la caracter ai vrea tu sa ai caracterul meu,un character intelept si puternic,dar n’ai cum sa-l ai pentru ca esti o jigodie si lichea ordinara.Cat despre limbaj, eu raspund la fiecare pe masura lui. Te comporti civilizat, ma comport civilizat, te porti ca in porc, iti dau peste rat de-ti trece pofta de a mai manca un c**** si spune ca tare-i bun. Deci sa nu te astepti din partea mea, daca am doctoratul la baza sa ma port civilizat, manierat si politicos cu un porc, pentru ca porcul este tot porc, nu om de caracter si ar rade de mine, lunadu-ma drept naiv, fraer si idiot, daca m-asi purta frumos cu un porc or magar, ori bou incaltat ca tine.



Spre sfarsitul mesajului tau ai spus: “Tampeniile pe care le-ai debitat in legatura cu Horia Sima nu merita sa le dau atentie pentruca intrec masura.” Ce vorbesti domnule, chiar asa dobitoc esti, incat nu-ti dai seama ca mentorul tau a fost de fapt groparul lui Corneliu Zelea Codreanu, al Miscarii Legionare si al Garzii de Fier ? Eu am spus adevarul despre Horia Sima, cu probe extrase chiar din cartile sale scrise cu manuta lui, din care rezulta cum ii tragea de limba pe legionari, iar informatiile le preda Sigurantei si camarilei regale, in slujba carora activa in secret.Nu mai departe, dar pentru a-l atrage pe tatal Capitanului de partea sa, prin ani “40-41, sarlatanul Horia Sima, l-a mintit ca Capitanul traieste intr-un loc secret, stiut numai de el.Cand mosul si-a dat seama cum a fost tras pe sfoara de Simon Hersh alias Horia Sima, s-a intors contra lui, dar prea tarziu, ca déjà Sima se folosise de el la maximul.



Inainte de moarte, Alexander Eugene Ronnette, M.D.,D.D.S. &D.M.D. din Chicago, care a stat o viata intreaga alaturi de Horia Sima,pe care l-a suportat financiar si la cunoscut ca pe un cal breaz, a scris brosura intitulata “O PACOSTE SAU UN DESTIN VITREG” in care l-a demascat pe Horia Sima, ca fiind cel mai mare dusman al Miscarii Legionare. Apoi nu numai Dr.Ronnette, s-a intors impotriva lui Sima, ci foarte multi altii, “mai bine de doua sute de legionari din cei mai viteji, mai curati si mai credinciosi”, cum a precizat Dr.Ronnette in lucrarea sa. Printre acestia se numara Vasile Iasinschi, Radu Budisteanu, Vasile Posteuca, Prof.Anton Ciuntu, Pr.Stefan Palaghita, Nicolae Arnautu, Prof.Dumitru Gazdaru, Constantin Papanace,Nicolae Seitan, Petre Valimareanu si multi altii. Mai jos iti trimit extrase din capitolul “HORIA SIMA CA OM SI CA SEF AL MISCARII LEGIONARE” din lucrarea Dr-lui Ronnette, iar daca continui sa spui ca, ce spun eu si atatia alti legionari adevarati despre Horia Sima, sunt “tampenii”, inseamna ca nu esti numai prost de dai in gropi, dar esti nebun de-a binele.

Traiasca Capitanul si Noua Garda de Fier !

Pentru Dumne-ZEU, Neam si Tara !

Dr.Constantin Burlacu din SUA.









HORIA SIMA CA OM SI CA SEF AL MISCARII LEGIONARE


“…Prin atitudinile si masurile arbitrare pe care le lua, a pricinuit multe faramitari si rupturi in Miscarea Legionara. In 1953 prin degradanta purtare, a priciunuit faramitarea celui mai numeros grup legionar in 1953 (Argentina), pentru ca dupa aceea sa se pripeasca si sa dizolve garnizoana din Buenos Aires, provocand marea dizidenta din 1954, cand impreuna cu domnul Vasile Iasinschi l-au parasit mai bine de doua sute de legionari din cei mai viteji, mai curati si mai credinciosi.

Nici o forta politica nu reusise inainte sa rupa unitatea Legiunii.Nici Carol cu spriinul lui Stelescu si a lui Beza, nici Antonescu, nici incercarile lui Ribbentrop si Goering, nici amenintarile masoneriei.. Numai el, cu comportarea lui inganfata si autosuficienta, si cu credinta ca lui i se putea ierta orice marsavie si slabiciune degradanta, numai el a reusit sa faramiteze Miscarea pana in zilele prezente.

Horia Sima a transformat Miscarea Legionara a lui Corneliu Zelea Codreanu si dintr-o uriasa revolutie morala si de renastere nationala a reusit sa o degradeze la un simplu partid politic. Corneliu Zelea Codreanu nu a arncat LEGIUNEA ARHANGHELUL MIHAIL in arena murdara a politicianismului. Pentru a participa in arena politica crease Formatiunea Codreanu, Garda de Fier si la urma “Totul Pentru Tara”. Erau formatiuni secundare care tasneau din trupul viguros al unei Miscari de Reanviere Morala si Spiritula. Erau ca si alte formatiuni care aparase pe masura ce Legiunea crestea si se spiritualiza, cum au fost ; “Prietenii Legiunii”, “Legiunea Soportiva”, “Restaurantele Legionare”, “Bacaniile Legionare”, “Taberele de Munca Legionara”, “Colportajul Legionar”, cele douasprezece reviste legionare care apareau lunar in diferite regiuni, ziarele “Cuvantul”, si “Buna Vestire”, Revistele de Cultura Legionara (Axa, Vremea,etc), “Scoala de Viitori Deputati”, “Casa Legionarilor Raniti”, “Corpul Mota-Marin”, Fratiile de Cruce, “Cetatuile de Fete.”

Daca in 1940 sefia Miscarii Legionare a fi fost luata de catre unul dintre fondatorii “Legiunii Arhanghelul Mihail”, alta ar fi fost soarta Miscarii. Ma intreb daca exista o cale care sa ne indurume spre salvarea natiunii noastre si a Statului Roman de la decaderea in care se afla ? Ar mai exista oare vreo sansa a transformarii spirituale si nationale, care sa ne salveze de la desfigurarea satanizata produsa de comunismul diabolic in acesti cincizeci de ani ?

Vom putea rezista impotriva eforturilor oculte a dusmanilor ce ne inconjoara si aspira sa dezintegreze tara noastra, Romania ?

Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.”

Cu durere constat ca virusul simist domina in publicatia clubului de la “PERMANENTE”. Membri acestui club se misca pe dimensiunile unui piliticianism perimat si ruginit de ambitii si egocentrism. Onoarea, cinstea, integritatea morala si setea de adevar nu mai sunt principii de baza. TRANSFORMAREA MISCARII LEGIONARE INTR-UN PARTID POLITIC ESTE O ADEVARATA PACOSTE PENTRU NEAMUL NOSTRU. SUNTEM MENITI UNUI DESTIN VITRIG ??”

(O PACOSTE SAU UN DESTIN VITREG de Alexander Eugene Ronnette, M.D.,D.D.S. &D.M.D.)

Nota: Am fost socat de cele scrise de Dr.A.E. Ronnette din Chicago inainte de moarte pentru adevaratii patrioti nationalisti romani din care citez :”Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea de dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” Multi ani, i-am supus ca Horia Sima este un tradator si dusman de moarte al Garzii de Fier, dar a continuat sa stea alaturi de Sima. Este bine totusi, ca acest legionar de mare valoare nascut pe meleagurile din nordul Moldovei, si-a dat seama, ca am avut dreptate si a lasat scrise aceste declaratii ca un testament pentru cei care lupta pentru cauza nationala pentru care a luptat Capitanul Corneliu Zelea Codreanu. Asadar, este bine, ca fiecare sa retina ca, numai prin revenirea la “vechile traditii geto-dace”, ne puntem salava Neamul si Patria, nu prin cabala judeo-masono-crestina a lui Isus Cristos. Dr.Ronnette, a sesizat bine ca cei de la Permanente, in frunte cu Mircea Nicolau si Mircea Dimitriu, sunt ca niste virusi simisti. Acesti dublii agenti au lansat zvonul ca eu nu sunt recunoscut de batranii legionari, de parca mie, care am avut si contnu sa am legaturi cu elita legionara, imi trebuia recunostita acestor virusi simisti care lupta sa distruga Garda de Fier. Constantin Burlacu,Ph.D.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928