Tiganii membri in Noua Dreapta, cu pretentii legionare ???

http://vecheagarda.wordpress.com/2010/04/09/constantin-burlacu-intre-psihoza-si-medicamentemedicamente/#comment-8

1.Mai Catalin Danoiu din Strehaia, mai tigane jegos, de ce nu-ti vezi tu de satra ta si murdaresti portretul Capitanului si simbolul legionar cu mainile tale jegose si pline de excremente si pisat de caine ? Tu chiar nu te uiti in oglinda se vezi ce mutra de bidon turtit ai si ca, negreala din jurul ochilor si buzele vinete te dau de gol ca esti un tigan borat si imputit ? Te-au numit bine unii „tigan,legionar si securist” http://redwatchromania.wordpress.com/2010/02/21/tigan-legionar-securist/ Numai ca tu n’ai deloc mutra de legionar roman si nici chiar de securist roman, ci mai dergraba de hot de buzunare si baiat de nicovala, cu radacini adanci in Nepal, tara de origine a tiganilor.

2.Auzi la el, cica „Carol a primit acceptul lui Hitler pt al elimina pe Capitan.” Cine ti-a spus aceasta groparul Garzii de Fier,Simon Hersh, alias Horia Sima ? Sa stii si tu mai dementule, care ai ura pe profetul german Adolf Hitler, pentru ca a vrut sa starpeasca parazitii lumii, adica pe jidani, tigani, comunisti si homosexuali, ca afland vestea ca Corneliu Zelea Codreanu, a fost arestat si asasinat din ordinul Bisericii Ortodoxe Romane si al lui Carol al II-lea, a retras toate medalile germane acordate lui Carol al II-lea si a restituit toate medalile lui Carol al II-lea acordate Germaniei.Pe Sima si ciracii sai,Hitler i-a bagat in lagarele grrmane, alaturi de tovarasii lor jidani, masoni, comunisti si homosexuali, pentru ca erau ca si acestia anti-nationalisti, anti-fascisti si anti-nazisti.Pune mana si citeste cel putin cartile lui Sima si vei vedea ca el s-a retras de la guvernare, tocmai din motivul ca guvernul luase masuri aspre de inlaturarea jidanilor din viata politica, administrativa, sociala si economica a Romaniei.

3.Daca ai avea putin habar despre fenomenul legionar si despre evenimentele care au avut loc inainte ca pamantul romanilor sa ajunga la unguri, rusi si bulgari, n’ai mai vorbi tot felul de prosti si aberatii absurde. Pune mana si citeste, spre exemplu, cartea „Romania si sfarsitul Europei” (Madrid: Dacia Press, 1966), scrisa de fostul Ministru de Externe al Romaniei, liderul legionar Mihail Sturdza, si vei vedea cum Hitler aproape ca s-a rugat de Guvernul Romaniei sa nu treaca de partea dusmanilor Germaniei Naziste, garatandu-i astfel, nu numai integritatea teritoriala a Romaniei, dar oferindu-se sa dezvolte economic Romania, si s-o transforme dintr-o tara eminamente agricola, intr-o tara dezvoltata industrial.Fiind insa refuzat de catre Guvernul si Monarhia din Romania, lui Hitler nu i-a ramas decat sa le faca concesele celor care s-au alaturat Germaniei Naziste fara prea multe rugaminti.

4.Corneliu Zelea Codreanu, a avut o mare admiratie pentru Adolf Hitler si aceasta rezulta chiar din cele scrise de Capitan. Tu ca tigan, este normal sa-l urasiti pe Hitler, pentru ca a facut deparazitare cu voi si v-a pus cu botul pe labe. Voi tiganii sunteti si contra Maresalului Ion Antonescu, pentru ca v-a dus la Bug, desi nu la Bug trebuia sa va expulzeze el, ci in Nepal, la mosii si stramosii vostrii din nordul Indiei, de unde proveniti.

5.Eu am foarte multa logica in gandire, de acea nimeni n’are argumente concrete sa ma combata,ci umbla cu speculatii si bat campii. Apoi dupa cum bine vezi, am chiar multa rabdare daca inca existi si faci spume si bale la gura ca o potaie turbata contra mea si a adevaratilor nationalisti. Auzi la el „Nu vi dumneata din America sa ne inveti pe noi din Romania cum este cu nationalismul.” Mai boratura oribila,mai schizofrenicule, cand eu luptam in Romania pentru cauza nationalista si contra intunericului satanic comunist, tu si satrarii tai furati gaini din cotetele oamenilor gospodari, asa ca nu te mai da nationalist roman, ca tu nu esti in primul rand roman, dar nu mai cu seama sa fii nationalist. Si nu te mai da mare reprezentant al Noii Drepte, ca numai tiganii inflitrati acolo, sa compromita aceasta organizatie cu pretentii legionare, poate sa-ti impartaseasca halucinatiile si mizeria ta. Sa sti si tu, ca, atunci cand, eu am infiintat „The New Right” in SUA,in 1985, majoritatea celor de la Noua Dreapta din Romania nici nu erau nascuti pe lumea aceasta.

6.In viitorul nu prea indepartat, am de gand sa vin in Romania,tara mea natala, tara parintilor si bunicilor mei, tara mosilor si stramosilor mei, iar tu si ceilalti tigani ca tine care o faceti pe-a „legionarii”, pe-a „securistii” si pe-a „nationalisti romani”, ar fi bine sa va carati cu satra la timp din tara noastra,tara romanilor, a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, daca vreti sa nu suportati consecintele. Credinta ortodoxa are doar cateva sute de ani in Romania, nu 2000 de ani cum minti si aiurezi tu, crezand ca poti gasi refugiul in biserica, in jurul careia v-ati oplosit cand v-au abandonat tatarii. Credinta stramosesca, adica credinta pagana a rasei si natiei noastre are peste 10 mii de ani, asa ca plimba ursul mai tigane ursar, ca habar n’ai de religie si istorie.

„La revedere.”, ai spus ?! Bine ca-ti iei la revedere de la mine, dar sa-ti iei si de la Romania, cu toate ca din greseala te-ai nascut acolo si nu in Nepal. Dar tare am teama ca vei continua sa fi un mancator de c****, ca si porcul a zis numai pe asta, dar nu s-a tinut de cuvant.

Pentru Zamolxis,Geto-Daci si Dacia !

Dr.Constantin Burlacu

P.S. Ceea ce scriu eu, este pentru oameni normali, insetati de libertate, dreptate si adevar, nu pentru fanatici, lunatici, maniaci si paranoici crestini si cretini ca tine.

P.S.2 Voi sunteti contra Traciei, pentru ca nu sunteti de origine traca, ci asiatica si africana.

P.S.3 Voi tiganii sunteti contra nazismului pentru ca va dat cu flitul ca sunteti paraziti si microbi.

P.S.4 Sunt curios daca Tudor Ionescu iti v-a da o medalie sau un picior in fund, pentru intriga,defaimarea si dezbinarea miscarii nationaliste si a liderilor ei.

Comments

gygy said…
esti prost

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928