GERMANIA NU-I PATROANA EUROPEI

In ziarul american “The New York Times” din 14 Ianuarie 2007, in pagina 12, a aparut un scurt articol intitulat “Germanii imping Europa in Holocaust”, semnat de Dan Bilefsky. In articol se spune ca Germania intentioneaza sa se foloseasca de dreptul la presidentia semestriala a Uniunii Europene, de care se bucura, pentru a introduce in cele 27 de state membre a uniunii, o lege prin care negarea Holocaustului sa fie pedepsita cu inchisoarea pana la trei ani, ca in Germania. Pe data de 11 Ianuarie, a.c., Ministru de Justitie al Germaniei de la Berlin,Brigitte Zypries,a declarat ca angajamentul Germaniei de a combate rasismul si xenofobia,precum si tinerea memoriei Holocaustului in viata, sunt obligatii istorice solide si necesare. “Noi intodeauna am spus ca, acesta nu poate fi un caz care mai poate fi acceptat in Europa, sa spui ca Holocausul n’a existat si ca sase milioane de jidani n’au fost ucisi”, a declartat cea care imparte “dreptatea” in Germania, Brigitte Zypries. Ea a mai spus ca, acest pachet de legi, care va fi dezbatut timp de sase luni in Parlamentul European, va incerca sa criminalizeze declaratiile rasiale care incita la violenta impotriva unei persoane sau a unui grup si va legaliza un sistem de combaterea anti-semitismului, rasismului si xenofobiei.

Pana acum, am dat crezare argumentelor bine intemeieate si probelor concrete prezentate de mai multi revizionisti ai istoriei, cu renume mondial, care in urma unor cercetari ample a arhivelor si din declaratiile culese de la martorii oculari, au ajuns la concluzia ca Holocastul este un mit si ca, liderii suprematiei sioniste, se joaca cu cifra jidanilor morti dupa buna lor dispozitie. Existenta si credibilitatea asa zisului holocaust nazist, a fost dezbatut recent la Teheran, intr-o conferinta organizata de catre Guvernul Iranian, iar rezultatul nu este deloc pe placul Israelului si al agentilor lui din Uniunea Europeana si Statele Unite.Chiar si unii mari istorici jidani, in cartile lor, au divulgat secretul Holocaustul , spunad ca acesta este o industrie de stoarcerea banilor de catre elita sionista. Conform proiectului de lege al Brigitte Zypries, parca-i si vad pe acei jidani, majoritatea lor victime ale nazismului, imbracati in haine vargate si inchisi la Nuremberg, pentru trei ani, pentru a rescrie istoria, dupa bunul plac al actualului Guvern German si al Israelului.

Ca unul care n’am fost nascut pe timpul acela, pentru a-mi exprima opinia in privinta holocaustului, trebuie sa ma informez din carti, din actele aflate in arhive si declaratiile oamenilor care au trait acele timpuri si cum acestea sunt variate, iar declaratiile sionistilor si probele lor sunt foarte contravesate, sunt obligat sa dau crezare celor afirmate de omul “ordinei si legei” germane, Brigitte Zypries. Daca ea sustine ca, au fost ucisi sase milioane de jidani in Holacaustul nazist, inseamna ca nu vorbeste aiurea, ci detine niste informatii si acte autentice pe baza carora le-a facut numaratoarea celor morti. Avand in vedere raul pe care ginta lui Juda, l-a facut Romaniei si umanitatii de-a lungul istoriei, nu sunt un simpatizant al acestei rase si natii, si nici nu ma poate forta cineva sa fiu, dar te cutremuri, afland ca 6 milioane de jidani “inocenti”, deci cifra populatiei Israelului de acum 10 ani, au fost ucisi de germani, fara motive, in 3-4 ani. Aceasta inseamna ca Germania este o tara criminala si trebuie exclusa nu numai din Uniunea Europeana, dar si din randul tarilor democratice si civilizate din lume.

Problema holocaustului nazist, este o chestiune strict germana, si nu inteleg de ce, Germania incearca sa arunce gunoaiele ei in curtea tarilor europene, pentru a le umple cu aceasta murdarie, si le forteaza sa pastreze vie aceasta memorie ? Are Germania o populatie de 82 milioane, si este o tara dezvoltata economic, dar Germania nu-i patroana Europei, ca lumea sa tremure de frica inaintea ei ! Asta s-a intamplat candva, dar acele timpuri s-au dus pe apa Sambetei. Si inca ceva, Svastica nu-i nazista, ca sa poata fi considerata ca fiind, in exclusivitate germana,ci este cel mai vechi simbol religios din lume,cu o vechime de circa 10 mii de ani, si Guvernul German, oricat de pro-israelit ar fi, n’are dreptul sa le interzica sutelor de milioane de oameni din lume care cred in acest simbol religios pagan, ce semnifica binele si puterea divina cereasca. In fine, nu-i exclus ca ministrul german de justitie, Brigitte Zypries, sa fie “nepoata” lui Adolf Hitler, de vreme ce este atat de bine informata asupra jidanilor morti, dar ea nu-i Adolf Hitler, si nu-i nici la degetul cel mic de la picior al acestuia, ca sa aiba vreo influenta si intimideze cu ceva.

Apoi cine vorbeste contra xenofobiei si urii rasiale, pe care le considera crime, tocmai germanii ? Cand se stie bine ca Guvernul si Parlamentul German, din ura rasiala, xenofobie si bigotism s-au opus reunificarii Moldovei dintre Prut si Nistru cu Romania,precum si admiterii Romaniei in Uniunea Europeana, de parca tara noastra ar fi pe undeva prin Africa, Asia, Australia ori America, si nu in inima Europei ?! Afaceristii germani, si-au impanzit afacerile lor, nu prea cinstite si democratice, pe intreg teritoriul Romaniei, iar cand muncitorii romani cauta de lucru in Germania, sunt refuzati si inapoiati in tara si aceasta este o dovada clara de ura rasiala si xenofobie fata de romani.

Dar ura rasiala si xenofobia Germaniei contra Romaniei nu-i de azi ori de ieri, ci are implicatii mult mai adanci in istorie. Spre exemplu:

- In 1866,un print sarac german, care nu era in stare sa-si achite nici impozitul anual pe o cladire, a fost adus din Germania, ca conducator al romanilor de catre niste tradatori de tara pusi in serviciul intereselor straine. Este vorba despre Karl de Hohenzollern-Sigmaringean, care a venit in tara noastra travestit in tobosar,cu doi cai slabi si doua valize cu provizii de drum. Acesta, urcandu-se pe tron, si-a luat titlul de printul Carol al Romaniei.Dinastia germana Hohenzollern ori Cohen-Zollern, a fost ca un blestem si destin tragic pe capul romanilor.
- Perioada de la 1871-1879, e considerata cea mai neagra pentru romanii din nordul Moldovei (Bucovina). Autonomia bisericiasca a fost incalcata,iar la conducerea Bucovinei ajung germanii aliati cu huno-kazarii. In 1871, germano-jidanii uneltesc sa sarbatoreasca anexarea Tarii de Sus (Bucovina)la Austria.Ei au depus eforturi pentru a deschide o universitate cu scopul de a inlocui limba romana si propaga limba germana in acest teritoriu romanesc rapit ilegal. Revista “Convorbiri Literale” a aratat josnicia guvernantilor austrieci.

- Termenul de anti-semitism, a aparut prima data in 1879, inventat si folosit de ziaristul Wilhelm Marr, tot un german, ca o ostilitate contra jidanilor, membri ai unei etnii separate si periculoase fata de restul rasei semite si celelalte rase umane. Insusi faptul ca jidanii se considera “poporul ales al lui Dumnezeu”, este o manifestare clara de ura rasiala si xenofobie contra altor rase si natii. Astazi, rasa semita numara peste 300 de milioane de fiinte umane, iar jidanii care se cred singurii semiti din lume numara doar 15 milioane.Ei confunda in mod intentionat anti-sionismul cu anti-semitismul si au mers fara rusine, atat de departe incat a ajuns sa-i faca si pe palestineni si restul celor peste 300 de milioane de semiti arabi ca sunt anti-semiti, iar conform cardasiei germano-israelite, acestia ar trebui sa umble din puscarie in puscarie pentru “anti-semitism”.
- In urma razboiului pentru independenta din 1877, la Congresul de la Berlin din 13 Iulie 1878, atitudinea delegatiei germane conduse de Bismarck, fata de delegatia tarii noatre,condusa de Mihai Kogalniceanu si Ion Brateanu, a fost una brutala si cinica. Sub pretextul stabilirii pacii in Europa, Bismarck, presedintele acelui congres, a cerut sa fie sacrificat teritoriul din sudul Moldovei si sa fie anexat la Rusia, care ocupand injust acel teritoriu, a suprimat toate drepturile moldovenilor, cu acordul germanului Bismarck.
- Prima conflagratie mondiala au inceput-o germanii, in 1914. Sper ca “puternicii” germani, n’au uitat luptele din 1916 de la Maraseti, cand romanii luptand vitejeste sub lozinca “PE AICI NU SE TRECE!”, i-au invins. Desi Germania a fost infranta, in urma Tratatului de la Versailles din 28 Iunie 1919, a cerut ca Romania sa accepte sute de mii de jidani din Germania in tara noastra, care in urma constitutiei din Martie 1923, nu numai ca au primit drepturi egale cu ale romanilor, dar au acaparat 70% din avutia tarii noastre in mainele lor. Deci germanii i-au alungat pe jidani de pe pamantul lor, si a declarat ca nu recunoaste Romania ca tara independenta daca nu-i primeste, si tot germanii vin cu legi de pedepsirea anti-semitismului,rasismului si xenofobiei ? Asta-i din cale afara!

- Toate suferintele in Europa au inceput din cauza Germaniei.Comunismul a luat fiinta in Europa de vest, in mod special in Germania, si a fost exportat in Europa de est, cu titlul de inginerie sociala experimentata. Cel mai mare criminal comunisto-sionistul Vladimir (Unianov) Lenin,pe numele adevarat Israel Blank, a fost ajutat de catre germani de a se intoarce in Rusia din exilul din Elvetia,ascuns intr-un tren blindat si cu 5 milioane de dolari americani asupra lui.Comunismul a fost suportat de germani,pana la deplina cadere a acestor regimuri diabolice comuniste din Europa.

- Al doilea razboi mondial l-au inceput tot germanii in 1941. Cu ajutorul Germaniei tara noastra a fost divizata,in urma pactului secret semnat la Moscova la 23 August 1939, intre Veceslav M. Molotov (Skriabin), ministru de externe al Uniunii Sivietice si Ulrich Friedrich Wilhelm Joachim von Ribbentrop,ministru de externe al celui de-al Treilea Reicht,in prezenta lui Iosif V. Stalin (Djugasvili). In urma acestui pact germano-sovietic, la 26-27 Iunie 1940, URSS-ul a dat un ultimat Romaniei de a-si retrage trupele din teritoriul romanesc dintre Prut si Nistru, iar regele Romaniei, Carol al II,german de origine, a cedat acest teritoriu fara sa traga un cartus contra invadatorilor judeo-bolsevici. Dimpotriva, au fost aspru pedepsiti de catre acest rege german de origine, toti militarii romani, care au incercat sa-si apere Natia si Patria.

- Cel care a tradat in al doilea razboi mondial, lupta noastra pentru reintregirea Natiei si Patriei, precum si lupta contra Imperiului Diabolic Comunist, a fost Mihai de Hohenzollern,fostul rege al Romaniei, tot german de origine. Acesta la 23 August 1944, l-a arestat pe Maresalul Ion Antonescu, seful Guvernului si al Armatei Romane si l-a inchis in palatul regal, intr-un frigider, pentru a-l sufoca, apoi l-a predat tovarasilor lui sovietici pentru a-l judeca si asasina. Ca drept recompensa pentru ca a deschis larg portile invaziei judeo-bolsevicilor sovietici in Romania, Mihai de Hohenzollern a fost timp de 3 ani si jumatate regele comunistilor, apoi ca vechi colaborator al acestora, a fost lasat sa plece liber din tara, cu o colosala avere. Acum, desi a abdicat de la tronul Romaniei, acest urmas al dinastiei germane Hohenzollern, incearca sa revina in tara noastra, pentru a stoarce Poporul si Tara noastre de miliarde de euro si zdrobi ultima rezistenta nationalista si anti-comunista. Iata deci, in timp ce un taran roman,care detinea zece hectare de pamant era condamnat sub regimului dictaturii comuniste, instalat cu ajutorul ex-regelui Mihai, la 10 ani de puscarie, Mihai de Hohenzollern si viciosul lui anturaj, vin sa revindece mii de hectare de pamant, fara sa fi avut ceva de suferit. Si aceasta, pentru ca el, ca german, se crede “destept”, iar pe romani ii considera naivi si usor de manipulat.

- Germania s-a dezvoltat economic dupa cel de-al doilea razboi mondial datorita Programului de Recuperare Europeana,care a fost primul plan al Statelor Unite de reconstructie a tarilor aliate din Europa. Acest plan, a luat fiinta la 12 Iulie 1947,din initiativa Secretarului de Stat al Statelor Unite, George Marshall, si este cunoscut sub numele acestuia ca “Planul Marshall”. Numai in primii patru ani de la infiintarea acestui plan,Statele Unite au alocat 13 miliarde de dolari, care in 2006 echivala in jur de 130 miliarde de dolari. Acesti bani au fost acordati tarilor care au aderat la Organizatia de Co-operare Economica si Dezvoltare, de pe urma caruia a profitat cel mai mult Germania. Iata deci, dupa ce din cauza Germaniei, tara noastra a fost invadata de judeo-bolsevicii sovietici, majoritatea germanilor au beneficiat din plin de mari ajutoare economice din partea Statelor Unite, in baza Planului Marshall.

Monitoarea ministrului de justitie german, in probleme de combaterea rasismului, xenofobiei si negarea holocaustului nazist,este cancelarul german, Angela Merkel,care in primele sase luni ale anului 2007, detine presidentia Uniunii Europene. Desi pretinde ca-i fiica de pastor luteran, nu-i exclus ca, Angela Merkel, sa fie verisoara cu Ana Pauker,dupa comportamentul ei anti-fascist. Merkel, a fost secretara cu probleme de agitatie si propaganda comunista la Academia de Stiinte a Republicii Democrate Germania si a coloborat din inalta functie comunista care o detinea, cu Politia Politica comunista (Stasi). Si aceasta serveste drept proba ca, liderii religiosi, sotiile si copiii lor au fost cei mai mari agitatori si propagandisti comunisti, care n’au nici o rusine fata de Dumnezeu si lume. Ca mare fosta comunista, Merkel incearca sa mentina memoria vie a holocaustului nazist, cu scopul de a nu lasa loc demascarii si condamnarii holocaustului rosu, comis de comunisti ca ea, contra umanitatii. In holocaustul comunist contra popoarelor din Europa de est si Rusia au fost ucisi peste 60 de milioane de oameni inocenti,in majoritatea lor tarani si muncitori.Iar responsabili de aceste crime oribile,sunt in primul rand jidanii, care au condus regimurile opresiunii comuniste din 1917 si pana la caderea lor. Fiind tovarasa cu acesti jidani, Merkel incearca sa introduca in Europa si in intreaga lume, o lege globalista de combaterea anti-semitismului, pentru a nu-i putea trage la raspundere pe acesti teroristi si criminali comunisti, sub motivul ca aceasta ar insemna anti-semitism, rasism si xenofobie.

Constantin Burlacu,PhD, presedinte al Ligii Apararii Nationale
New York City, 15 Ianuarie 2007

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928