Intrebari si raspunsuri

INTREBARI …SI RASPUNSURI.
Subject:
Intrebari
Date:
3/8/2010 2:08:44 A.M. Eastern Standard Time
From:
n_dreapta@yahoo.com
To:
dacialan@aol.com
Sent from the Internet (Details)
Vrem sa stim care a fost relatia ta cu Aristide Buhoiu,mare jurnalist,cu legionarul Ion Halmaghi si cu parohiile romanesti.Singura greseala pe care o faci,si nu realizezi,este aceea ca nu iei apararea Bisericii Ortodoxe,care e distrusa de masonerie.
Si spun asta,pentru ca ai avea mari sanse sa ai succes,aderenti,si sa creezi o miscare solida legionara,numai ca atacand Biserica,automat ai taiat acea sansa.Legat de daco-manie,era la moda pe vremea lui Ceausescu,cand s-a predat in toate scolile si facultatiile,pentru a ,,compara,, invazia romana si pe Decebal,ca si relatia Ceausescu-Moscova,asta se incerca de catre PCR atunci,prin daco-manie.Insa ceea ce spui tu legat de Decebal-Burebista,este veridic.Trebuie doar sa ai in vedere Ortodoxia,fara de care nu ai nici o sansa sa iti faci aderenti legionari,ci poate masoni,fosti comunisti.Spun asta pentru ca masonii vor sa distruga Biserica,prin infiltrari masive,asa cum au facut si comunistii,care doreau acelasi lucru:
Spun asta,pentru ca si securistii,vezi citatul de mai jos,aveau aceeasi atitudine fata de preoti,ca si cum o ai tu.Tot asa atitudine a avut si Valter Roman,sau jidanii din Basarabia,pe care tu ii pui la zid.Ia vezi ce spune securistul Craciun:
COLONELUL DE SECURITATE,G.CRACIUN,AIUD 1958-64

Prin munca cultural-educativă, am urmărit să zdruncinăm încrederea legionarilor de rând în şefii lor, să arătăm rolul nefast pe care l-au jucat preoţii şi teologii în activitatea trădătoare şi criminală a „Gărzii de Fier”, să desfiinţăm zeii şi miturile lor.

Pe lângă munca culturală ce-am desfăşurat-o cu elemente izolate şi masa de legionari, am făcut apel şi la unii din cei mai sănătoşi la minte, vizând direct şi în mod repetat preoţii şi medicii, cărora le-am cerut să ne ajute să introducem lumina în capetele bolnave şi întunecate ale legionarilor. Concret: am cerut preoţilor să se arate goi – cum sunt ei – mincinoşi şi şarlatani; să artate participarea lor directă la întunecarea minţilor legionare şi participarea directă la crimele legionare; doctorii să le demonstreze că minţile legionare sunt aparte de minţile oamenilor normali, să le demonstreze ştiinţific nebunia lor.
Apelurile noastre au găsit ecou şi am obţinut rezultate pozitive. Subliniez că în discuţiile cu legionarii vocabularul nostru a fost dur şi nu am îndulcit cuvintele. I-am învăţat pe preoţi să vorbească la persoana întâia când spun despre crime şi escrocherii. De altfel, cu timpul s-au obişnuit majoritatea legionarilor să spună „adevă-ruri”
This entry was posted on March 6, 2010 at 12:17


Subject:
Re: Intrebari
Date:
3/8/2010 7:06:29 P.M. Eastern Standard Time
From:
DACIALAN@aol.com
To:
n_dreapta@yahoo.com
Sent from the Internet (Details)

Stimate domn de la Noua Dreapta,

Confirm primirea mesajului pe care mi l-ati trimis, dar pentru a va raspunde la intrebari, va rog mai inainte de toate sa va prezentati cine sunteti, ca sa stiu daca sunteti un reprezentat ori membru autentic al Noii Drepte ori sunteti un mason codos care si-a luat denumirea de Noua Dreapta la deruta si lasa impresia ca sforile religiei crestine n’ar fi trase tocmai de masonerie si Judaism, ci acestea ar vrea sa-si distruga propria opera cladita de 2000 de ani.

Totodata,asa cum mi-ati trimis extrase din declaratia colonelului de securitate Gheorghe Craciun de la inchisoarea Aiud din 1958-64, va rog sa-mi trimiteti extrasa si din declaratiile preotilor crestini date la Securitate contra enoriasilor crestini si mai cu seama contra oponentilor intunericului satanic comunist. Ori credeti ca turnandu-i pe oameni la securitate, preotii faceau voia lui Dumnezeu, nu a Diavolului, si n’ai drept sa le ceri socoteala si atingi de ei ?

Va multumesc anticipat si astept raspuns.

Pentru DumneZEU,Neam si Patrie !

Dr.Constantin Burlacu din NYC.

Subject:
Re: Intrebari
Date:
3/11/2010 8:49:05 A.M. Eastern Standard Time
From:
n_dreapta@yahoo.com
To:
DACIALAN@aol.com
Sent from the Internet (Details)

Cu toata stima,d-le Burlacu,eu sunt un simplu membru ND din Focsani,Ioan Pop Andrei,si va scriu pe aceasta cale cu multa dragoste si apreciere pentru trecutul anti comunist al dvs.
Vreau sa va spun ca dvs aveti mari sanse,in special pentru judetele Moldovei sa va faceti adepti,data fiind geografia istorica a Miscarii Legionare,insa cultul dacilor sa nu mai reprezinte anti-crestinism,pentru ca multi se vor retrage de la aceste cuvinte.Am observat multe din discutiile dvs cu altii,si sunt de principiul ca roman pe roman sa nu se mai atace cu nici o ocazie,si asa suntem mult mult prea dezbinati ca tara,datorita istoriei,urii,conditiei sociale in special,si mai ales datorita dezbinariilor unora din alte neamuri.
Ori eu cum sunt roman,nu pot accepta sa vad ca romanii se cearta intre ei.M-am bucurat cand l-am vazut pe jidanul nespalat Petre Roman neulander,atacat de mai multi revolutionari,pentru ca ar fi dat telefoane consulatului sovietic,cerand sprijin armat.
Acolo se afla problemele romanilor si a Romaniei: in aceste minoritati,gen Brucan Brukner Saul Sivliu,Walter Roman,Ana Pauker,si toata gama de jidovi,iredentisti maghiari hortysti, sau rromi de la Romani Cris,sau cum s-or numi,care INSTIGA populatia pasnica tiganeasca,sau romaneasca la ura rasiala.Stiu ca in USA daca instigi asa,esti automat bagat la puscarie
Ba mai mult am inteles ca puscariasii au si implantat CIP,sau numai cei vinovati de ,,terorism,, in varianta masonilor Bush si altii? Asta nu stiu,pentru ca nu traiesc acolo,va spun sincer.
Ma bucur ca am luat legatura cu dvs,si sa dea Domnul sa rezistati si sa aveti un viitor bun in acea tara,care se pare ca se masonizeaza tot mai tare,pana la dictatura,cibernetico-tehnologica si informatica,cel putin.
Cu stima,Pop A.I.

Subject:

Intrebari si raspunsuri

Date:

3/13/2010 3:35:10 P.M. Eastern Standard Time

From:

DACIALAN@aol.com

To:

n_dreapta@yahoo.com

CC:

DACIALAN@aol.com

Sent from the Internet (Details)



Stimate Domnule Ioan Pop Andrei,

Inainte de toate doresc sa va multumesc pentru mesaj si va multumesc pentru simpatiile si aprecieriile care le-ati facut in legatura cu lupta mea contra intunericului satanic comunist. Traiesc de 30 de ani in Statele Unite, deci in cea mai democratica si libera tara de pe fata pamantului, dar aici Biserica este separata de Stat si aceasta grozava ideie trebuie introdusa si in Romania, ca lumea sa n’aiba frica de dictatura crestina, asa cum a avut in timpul regimului fanariot, cand Biserica ii obliga pe locuitorii tarii sa plateasca taxe si pentru cenusa din vatra. Prin separarea Bisericii crestine de Stat, si revenirea la cultul geto-dacilor, despre care multi habar n’au de asa ceva, dar se pronunta din naivitate si prostie impotriva, nu inseamna ca eu uneltesc sa le iau gatul crestinilor romani, asa cum crestinii le-au luat gatul paganilor. Departe de mine acest gand. Eu nu sunt pentru a le lua gatul nici securistilor romani, care au fost fortati sa executate ordinele date de judeo-comunisti, dar nu mai cu seama unor amarati de crestini romani,care n’au nici o putere si care au fost ca si mine victime ale dictaturii comuniste. Scopul urmarit de mine este ca crestinii ortodocsi romani, sa inteleaga ca au gresit enorm de mult, atunci cand, s-au lepadat de credinta lor pagana si s-au convertit la o religie straina de import, numita crestina sau mai corect spus judeo-crestina, pentru ca crestinii romani vor-nu-vor, trebuie sa admita ca crestinismul isi trage radacina din judaismul satanic.
Este ceva de neinteles pentru mine, de ce romanii, indragesc tot ce-i strain si care-i pune in sclavie, si da cu piciorul in tot ce este al lor mai bun si sacru ?!? Sa se creada oare crestinii romani chiar mai presus decat Domnul Eminescu si sa ignore invataturile lui intelepte dupa cum rezulta din versurile: “Cine-a indragit strainii/Manca-i-ar inima cainii/Manca-i-ar casa pustia/Si neamul memernicia.” Aceste cuvinte sacre ale Domnului Eminescu, au cazut ca un blestem pe capul Natiunii Romane. Sunt de accord cu dvs.,si va respect opiniile si principiul dvs. ca “roman pe roman sa nu se mai atace cu nici o ocazie,si asa suntem mult mult prea dezbinati ca tara, datorita istoriei, urii, conditiei sociale in special, si mai ales datorita dezbinariilor unora din alte neamuri.” Dar asta nu inseamna ca, daca un roman tradeaza interesele nationale ale Natiunii Romane si Romaniei, in favoarea intereselor internationale ale judaismului, sionismului, masoneriei, crestinismului, comunismului, socialismulului si mai nou ale globalismului, cunoscut si sub denumirea de Noua Ordine Mondiala jidanesca, noi trebuie sa-l toleram si iertam pentru raul facut, numai pentru simplu motiv ca-i fratele nostru. Cum adica, daca un crestin roman ucide un alt roman,un om inocent, nu trebuie tras la raspundere pentru ca-i crestin roman ? Asa ceva n-o sa admit niciodata, pentru ca n’are sens si logica! Ma bucur ca sunteti roman si un om intelegator, dar ca romanii sa nu se mai certe intre ei, trebuie sa se informeze, documenteze si sa aiba o educatie nationala sanatoasa, pentru a nu se mai lasa ademeniti,prostiti si dezbinati de straini, care vor sa-i domine si cucereasca, atat din punct de vedere social, cat si cultural, politic, religios, teritorial si militar. Si sa stiti ca cultul dacilor il reprezinta pe DumneZEU, natura, divinitatea si cosmologia de unde rasa si natia noastra se trage spiritual si fizic, si acest cult are o vechime de peste 10 mii de ani, cand nu exista nici judaismul ori masoneria, nu mai cu seama crestinismul, cum in mod eronat ati afirmat ca, “cultul dacilor sa nu mai reprezinte anti-crestinism, pentru ca multi se vor retrage de la aceste cuvinte”. Numai oamenii dezinformati si aroganti, ori care sunt ignoranti si urasc adevarul, ori perversii si lasii, ori fanaticii si paranoicii crestini se impotrivesc cultului dacilor si denigreaza si batjocoresc tot ce au avut mosii si stramosii nostrii geto-daci mai bun, sacru si de mare valoare.

In legatura cu Aristide Buhoiu, care ar fi fost maior de securitate la Lugoj si care in Statele Unite s-a invartit numai in cercurile agentiilor securisto-comuniste si cercurilor sionisto-masonice, n’am avut nici un fel de relatii. Cred ca, l-am vazut de doua ori in New York, fiind insotit de Petrica Paizan si Velvet Sapsa, apoi in timpul cand am fost expulzat din Romania in 1990, l-am vazut in Aeroportul Otopeni din Bucuresti discutand cu Virgil Magureanu, fostul director de SRI, care era insotit de o doamna si alti doi indivizi necunoscuti. In urma unor conflicte pe care le-a avut aici cu unii fosti detinuti politici anti-comunisti romani, am fost contactat de FBI, pentru a-mi cere parerea despre Buhoiu. Dar pe mine nu m-a interesat acest soi de escroci, care dupa ce au trait bine sub regimul tiraniei comuniste si au cutreierat lumea larga cu acordul securitatii, ca, “mare jurnalist” al Romaniei comuniste, in timp ce romanii rodeau oase ca cainii si erau bagati la puscarie daca indrazneau sa ceara un pasaport pentru plecarea din tara, au venit in lumea capitalista sa traieasca si mai bine decat in comunism.

Am avut legaturi cu foarte multi legionari din exil. Spre exemplu cu: Faust Bradescu (care m-a contactat imediat dupce am scapat din “raiul” comunist si am ajuns in Roma,Italia),Alexandru Suga, Gheorghe Costea, Petre Valimareanu, Alexandru Bidian, Aurel Seitan, Constantin Nagaceschi,Valerian Trifa, Traian Golea, Ion Simicin, Jhon Onila, Andrei Makarow, Anton Ciuntu, Chirila Ciuntu, Dumitru Gazdaru, Alexandru Ronnette, Gabriel Balanescu si multi altii. Din cate stiu Ion Halmaghi,a indurat din greu temnitele comuniste din Romania, dar reintors in Statele Unite unde s-a nascut, s-a ocupat mai mult de probleme religioase crestine, decat de politica legionara si de dreapta, de aceia nu m-a interesat acest personaj religios crestin. Relatiile cu legionarii sectei simiste au incetat dupa ce am citit si studiat bine cartile scrise de Horia Sima, in care recunoaste cum se ducea in casele legionarilor, pentru a-i trage de limba apoi dadea informatiile obtinute Sigurantei si camariliei regale. Sima s-a retras de la guvernare sub motivul ca guvernul adopta legi aspre de excluderea jidanilor din viata romanilor; a facut rebeliunea legionara din Ianuarie 1941 si a ordonat legionarilor sa traga in Armata Romana, care se pregatea de razboi contra Imperiului Diabolic Comunist; l-a prostit cum a vrut pe Prof.Ion Zelea Codreanu, tatal Capitanului; l-a asasinat pe istoricul Prof.Nicolae Iorga,monitorul lui Codreanu si al legionarilor anti-jidani si anti-sionisti, apoi l-a trimis din strainatate in tara pe legionarul Nicolae Patrascu, fost Secretar General al sectei simiste, sa faca alianta intre legionarii din tara si sionisto-comunistii lui Ana Pauker. Mai departe, intro editie speciala a revistei “Tara si Exilul” de prin anii ’82-83, Sima a scris negru pe alb cu mana lui ca, a evadat din lagarele naziste cu scopul de a-l asasina pe Adolf Hitler si pune capat suferintelor indurate de jidani. Deci de jidani il durea pe el inima, nu de romani si legionari. Apoi Sima si ciracii sai, au trimis o poza a mea cu svastica pe brat in Israel cerandu-le jidanilor sa nu le divulge numele, dar sa ia masuri severe impotriva mea, pentru ca, asi fi fost trimis aici de Ceausescu si Securitate si sunt un ultranationalist si reactionar de dreapta ca si fascistii Corneliu Zelea Codreanu, Prof.A.C.Cuza si Maresalul Ion Antonescu.

Cand am venit in Statele Unite,crezand ca parohiile ortodoxe de aici sunt stapanite de legionari asa cum in mod eronat circula zvonul, probabil datorita faptului ca episcopul Valerian Trifa a fost legionar, am frecventat un timp aceste biserici, dar dupa ce mi-am dat seama ca in ele roiesc tot felul de agenti notorii securisto-comunisti si ca bisericile ortodoxe care apartineau de Bucuresti erau controlate de Securitate, iar cele de la Vatra, care apartineau din punct de vedere canonic de biserica ortodoxa rusa de la Moscova, care era controlata de KGB, n-am mai trecut pragul acestor institutii religioase diabolice.

Dar apropo de episcopul ortodox Valerian Trifa. Am intrat in relatii cu episcopul Trifa inca de cand locuiam in Lafayette, Indiana si am avut o bogata corespondenta cu el. L-am intalnit o singura data in New York City, fiind insotit de “prietenul” sau nedespartit Pr.Florian Galdau. Afland ca ar fi hartuit pe nedrept de catre jidani, am trimis un protest la Departamentul de Justitie al SUA-lui. Am fost contactat de autoritatile americane care mi-au spus respicat ca episcopul Trifa va fi deportat din Statele Unite pentru ca a renegat apartenenta lui la Miscarea Legionara, fapta pedepsita aspru de legile americane. Am fost intrebat daca tatal meu, Petru Burlacu, cand a depus cerere de venire in SUA, a ascuns faptul ca a fost legionar. Le-am spus ca nu, si au confirmat ca-i adevarat. Spunandu-mi ca tatal meu si multi alti legionari, care traiesc in SUA, n’au ascuns trecutul lor legionar si n’au nici o problema aici, insa episopul Trifa ascunzand faptul ca a fost legionar, a incalcat astfel legile americane. I-am comunicat episcopului Trifa, ca, nu cred ca se mai poate face ceva ca, sa ramana in SUA, iar el a acceptat sa fie deportat, cerand voluntar sa plece in Portugalia. Prin urmare episcolul Trifa a fost deportat pentru ca s-a lepadat de Miscarea Legionara, nu ca ar fi ucis jidani in Bucuresti in anii ’40-41, cum au raspandit jidanii zvonul prin presa Americana. Daca jidanii ar fi avut probe ca el a comis crime contra lor, in mod sigur era judecat si condamnat la inchisoare, ori chiar executat cum au fost atatia altii.

Dupa deportarea sa, am aflat ca, episcopul Trifa a fost gazduit de multe ori de George Boian din New York, a carui frate a fost un fel de mana dreapta a lui Horia Sima. De la Doamna Boian, am aflat ca episcopul Trifa s-ar fi intalnit odata ori de doua ori cu tatal sau, in Ambasada Romaniei comuniste din Washington. Tot Doamna Boian mi-a spus ca regimul comunist de la Bucuresti, a vrut prin aceasta, sa-l santajeze pe episcopul Trifa de a trece de partea Bucurestiului, promitandu-i ca, daca face acest pas, nu va mai avea nici un fel de probleme cu jidanii in SUA. In fine, aflandu-se ca, am sarit in ajutorul episcopului Trifa si intrand in posesia pozei mele cu svastica pe brat, trimisa in Israel de Sima si ciracii sai, precum si a unei poze in care eram fotografiat impreuna cu Benjamin Ward, seful politiei din New York, Dr. Charles H.Kremer, presedintele Comitetului de Aducerea Criminalilor de Razboi Nazisti in fata Justitiei, a cerut autoritatilor americane deportarea mea din SUA, sub acuzatia ca asi fi “criminal de razboi” nazist, netinand cont de faptul ca eu sunt nascut in 1949. Referitor la Pr.Galdau, mentionat mai sus si care a fost prieten la catarama cu episcopul Trifa, am aflat ca a fugit din Romania, pentru a nu fi judecat pentru ca, a furat ajutoarele si banii acordati sinistratilor din parohia sa. Cumnatul preotului Galdau, Popescu, a fost mare scula in CC al PCR. Cu ani in urma, preotul Galdau, i-a anuntat pe jidanii din ADL si JDL, ca intr-o duminca a venit la slujba si Romanescu, cel care a scris cartea “Marea Conspiratie Evreiasca”. Acestia s-au adunat imediat in fata Bisericii sale, iar cand Romanescu a iesit afara, au strigat impotriva lui cuvinte de ocara si i-au dat cu o sticla de bere in cap. Nici George Boian nu era mare nationalist cum se credea. Ii placea sa se compromita ducandu-se la festivitatile date de Misiunea Economica a R.S.Romania din New York, pentru niste branza de burduf si o tuica. Iar cand l-am intrebat ce cauta printre comunistii si securistii care roiau acolo, mi-a strigat, sa ma duc in Romania, la Ceausescu sa fac politica nationalista si de dreapta, nu in America, fapt pentru care, un tanar nationalist roman, aflat de fata, a fost gata sa-l arunce pe fereasta de la bloc, daca nu-l opream. L-am intrebat pe Boian daca asa sta situatia, el de ce publica in buletinele lui articole nationaliste si anti-comuniste si mi-a reprosat ca, nu le scrie el. Deci cu acest soi de oameni a fost in cardasie episopul legionar Trifa, vorba proverbului “Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti.”

Dar nu numai cu episcopul Viorel Trifa, am luat plasa prin faptul ca am sarit in ajutorul lui, fara sa stiu ce a ascuns el, dar si cu Pr.Gheorghe Calciu-Dumitreasa. Luandu-ma dupa stirile care circulau in presa, precum ca, Calciu este persecutat de comunisti si fiind indemnat de Prof.Dr.Lucian Orasel din New York, am cerut Departamentului de Stat al SUA-lui, sa-i acorde o viza Americana lui Calciu si sa-l primeasca in aceasta tara. Ca dupa ce, a ajuns Calciu in SUA, sa aflu de la cineva care a stat cu Calciu in inchisoare, pentru ca, “ ar fi rostit sapte cuvinte crestine”, ca n’a fost persecutat cum s-a scris in presa si ca in puscarie n’a dus lipsa de nimic, decat ca i-a fost privata libertatea. Sosind in SUA, Calciu arata destul de bine, nu ca un om schingiuit si hamesit de foame. Mai mult, citind cartea “ THE ANTI-HUMANS (Anti-umanii)” scrisa de D.Bacu, fost detinut politic anti-comunist si publicata de (Soldiers of the Cross,Englewood, Colorado,80110,SUA – 1971) la pag.224, se spune ca, cel mai periculos re-educator de la Pitesti, a fost Gheorghe Calciu, fost student la medicina, numit “L’Eminence grise” de catre directorul inchisorii, Goiciu. Calciu i-a luat locul lui Turcanu si a fost numit Director al Organizatiei Detinutilor cu Convingeri Comuniste (ODCC). El ca si sefii sai Col.Zeller, Col.Dullberger, Col.Goiciu, Gen. Nicolschi si alti ofiteri de securitate, ii numeau pe detinutii politici legionari “banditi” si “criminali” si-i tortura sadic. Calciu i-l ponegrea si hulea pe Dumnezeu si Isus Cristos. Preotul orthodox Iosif Chereches, fost detinut politic in Romania comunista, care s-a stabilt in Roebling,New Jersey, mi-a povestit cum Calciu, dupa ce-i batea pe detinutii politici legionari pana tisnea sangele din ei, isi dadea pantaloni jos si-i obliga sa-l sarute in borta c******, spundu-le ca acolo este Maica Domnului, iar dupa toate acestea, este considerat mare “sfant” crestin al Bisericii Ortodoxe. Rusine!!! Tin sa precizez ca preotul Chereches nu-i ungur de origine, ci roman get-beget din Cluj-Napoca, care s-a numit Deleanu, dar i-a fost maghearizat numele cu forta de catre cotropitorii unguri din Transilvania.

Referitor la masonerie se stie bine ca a fost infiintata de catre regele jidan Solomon, care este mentionat in Biblie si in care din naivitate cred toti crestinii. Chipul lui Soloman se afla pictat numai in altarul bisericiilor ortodoxe, in care are accesul numai preotul si aghiotantii lui, nu si restul enoriasilor crestini, tocmai ca ei sa nu-si dea seama de legaturile masoneriei si judaismului cu religia crestina. Masoneria este pionul principal care a raspandit crestinismul in Europa si in intreaga lume; a facut cruciadele ; a construit cele mai mari catedrale crestine si sta astazi in spatele tuturor razboaielor nimicitoare pe care tarile crestine le-au dezlantuit impotriva lumii islamice, pentru ca, islamicii sunt o mare piedica in calea dominarii si subjugarii lumii de catre jidani. In trecut, majoritatea preotilor ortodocsi din tara noastra au fost greci de origine, iar multi, foarte multi dintre preotii crestini au fost membrii ai organizatiilor secrete masonice. Ei au acceptat aceasta fiind atrasi de gratificatiile date de masonerie, punandu-i astfel mai tare pe crestini sub dominatia si sclavia jidaneasca. De aceia, nu exista o tara crestina sa nu fie condusa, controlata ori la cheremul judeo-masoneriei, iar biserica ortodoxa nu scoate un cuvant in aceasta privinta, pentru ca-i complice direct cu judeo-masoneria la dominarea si subjugarea lumii.
Si atunci, de ce credeti dvs. ca, masoneria vrea sa distruiga Biserica, cand se stie bine ca crestinismul este opera masoneriei si isi trage radacina din sinagoga satanei ? Apoi cum putem crede in aceasta perla, cand se stie bine ca, patriarhul Daniel, episcopul Moldovei si alti episcopi si preoti sunt masoni ?! Iar daca unii securisti aveau aceiasi atitudine ca si mine fata de preoti, de biserica si crestinism, nu inseamna ca ne asemanam in ideologii, tot asa cum daca legionarii doreau sa formeze un om nou, iar comunistii ii trageau si ei cu “omul nou”, nu inseamna ca legionarii erau comunisti si invers. Asadar, nu mai veniti cu comparatii nefondate,cu care sperati ca doar-doar ma veti abate din drum, ca nu sunt nascut ieri, si nu ma las ademenit si intimidat de nimeni si de nimic. Intr-adevar in trecut,Statele Unite, a fost o tara masonizata de oameni de mare demnitate si onoare, care au cazut in masonerie ca musca’n zar,cum au cazut si unii demnitari romani, dar acum aici este introdusa treptat-treptat dictatura sionista, care este cea mai periculoasa si crancena dintre toate dictaturile.
Din asa zisa “munca cultural-educativa” desfasurata de Colonelul de Securitate Craciun la inchisoarea Aiud in 1958-64, rezulta clar ca Buna Ziua, ca acesta era un impostor si imbecil. Spre exemplu: Pe de o parte a spus ca legionarii Garzii de Fier credeau in “zeii si miturile lor”, iar pe de alta parte le-a cerut preotilor crestini, sa scoata in evidenta “participarea lor directa la intunecarea mintilor legionare”. Deci una este sa crezi in zeii pagani si alta este sa crezi in jidanul Isus Cristos si mostenirea judaica. Apoi preotii crestini au intunecat si indobitocit nu numai mintile legionare, ci a intregii natiuni romane, dar Col.Craciun nu se leaga de majoritatea crestinilor, pentru ca stie ca nu prezentau nici un pericol pentru intersele conspiratiei internationale judeo-masono-comunista, ci s-a legat strict numai de legionari si ceilalti nationalisti romani. Faptul ca preotii sunt “mincinosi si sarlatani” este foarte adevarat, dar nu trebuie sa trecem cu vederea peste aceasta si sa le luam apararea numai pentru faptul ca, aceasta a spus-o si un colonel de securitate, care servea interesele sionismului si judaismului ca si masoneria, comunismul si crestinismul. Astazi este bine cunoscut pe plan mondial faptul ca, daca esti nationalist, fascist, nazist si reactionar de dreapta si aperi intersele Natiei si Tarii tale, esti prost vazut si etichetat eretic,incult si nebun, iar daca esti sionist, comunist, socialist, crestin, globalist si aperi interesele Noii Ordine Mondiale jidanesti esti bine vazut si considerat mare “erou” si “patriot”. Mai nou agentii acestei conspiratii internationale, ii considera pe toti cei care se opun dominarii lumii de catre jidani, teroristi si criminali, iar jidanii care comit cele mai inumane acte de violenta, terorism, crime, genocid si holocaust impotriva umanitatii sunt considerati “poporul ales al lui Dumnezeu” si refuza cu inversunare sa dea socoteala in fata justitiei.

Doresc sa precizez faptul ca, nationalistii, fascistii, nazistii si reactionarii de dreapta, n’au fost niste idioti, inculti si nebuni cum i-au descris dusmanii umanitatii din gelozie, egoism si ura criminala. Dimpotriva, au avut si ei elita lor intelectuala formata din medici, profesori, avocati, ingineri, istorici, filozofi, oameni de stiinta, arta si cultura, inovatori etc. Toti acestia n’au devenit mari titrati datorita Bisericii crestine, ci datorita faptului ca au studiat si s-au pregatit intelectual in institute superioare de invatamant, separate de institutele teologice crestine. In Romania, intelectualitatea legionara era formata din doctori, profesori, ingineri, avocati, ofiteri, care s-au pregatit in institute de invatamant superior, nu in altarele Bisericilor Ortodoxe ori in institutele teologice. Apoi din sutele de mii de legionari, cati au fost in trecut, numai cativa dintre ei, care-i numeri pe degete, nefiind in stare de altceva mai bun, s-au dedicate religiei crestine si si-au irosit timpul si viata degeaba cu propagarea acestei filozofii orientale si africane.

Printre legionarii care s-au supus si umilit orbeste in fata “sfintilor” si “dumnezeilor” jidani si care prin activitatea lor judeo-crestina, au patat caracterul national, prestigiul si demnitatea Natiunii si Tarii noastre, se numara: Mircea Eliade, Emil Cioran, Petre Tutea, Gheorge Calciu-Dumitreasa, Dumitru Staniloaie, Bartolomeu Anania (despre care se stie ca, a facut voia Securitatii, nu a lui DumneZEU), Nicolae Steinhardt si altii. Si ce au inteles ei, daca au urmarit sa indoctrineze poporul roman cu filozofia crestina, traieste cumva Poporul Roman mai bine si este fericit ? Nicidecum! Dimpotriva, n’au fost cel putin nici ei fericiti, ci au avut o soarta vai si amar, nu mai cu seama sa-i faca fericiti pe altii. Probabil i-au facut fericiti pe jidani, vazand ca datorita lor, crestinii romani sunt ca o turma de oi, pe care o mulg cum vor ei. Cei drept, in timpul regimului dictaturii comuniste, au fost persecutati si o multime de preoti si calugari, dar nici unul dintre acestia n’au avut ceva de suferit, n’au fost persecutati, arestati, inchisi ori ucisi, pentru ca l-au iubit pe Isus Cristos si Maica Domnului si au propagat religia crestina, ci pentru ca au facut politica si mai cu seama politica legionara si anti-comunista.

Totodata, doresc sa scot in evidenta, ca Biserica crestina, s-a opus cercetarilor si dezvoltarii stiintei umane, pentru ca a a vrut sa-l tina pe om in intuneric si sclavie. Spre exemplu, atunci cand, Galileo Galilei, fizician, matematician, astronom si filozof italian a spus ca planeta pamant este ovala, Biserica crestina l-a contrazis si l-a bagat la inchisoare sustinand in mod absurd ideia ca planeta pamant este plata, este centrul universului si ca Soarele se invarte in jurul planetei pamant. Nu mai departe, dar in tara noastra, pana acum circa 150 de ani, taranii romani si copiii lor, n’aveau dreptul sa invete carte, ci erau tinuti de Biserica ortodoxa in jug ca animalele pentru a munci pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine.

Astazi multi fanatici crestini sustin sus si tare ca poporul nostru este crestin chiar inainte de a aparea pe fata pamantului crestinismul si aceasta este o mare minciuna, ipocrizie si infamie. Crestinismul a inceput sa patrunda mai adanc in tara noastra, acum circa 500 de ani, odata cu venirea asa-zisilor descalicatori in Moldova si Muntenia, a caror origine este o enigma. Deci de circa 500 de ani a inceput convertirea poporului nostru la aceasta religie de import, care-si trage radacina din sinagoga satanei si este o ramura a judaismului si nici vorba ca este crestin de 2000 de ani, de la Isus Cristos ori inainte de Isus Cristos. Inaintasii nostrii, care refuzau sa se inchine si roage in bisericile ortodoxe in limba slavona, o limba de neintales de poporul nostru, li se taia limba, erau inecati, ori biciuiti de tisnea sangele din ei, si aceste acte de barbarism, terorism si crime, au fost comise de preotii si calugarii crestini in numele lui Isus Cristos. Si se mai intreaba ori mira unii de ce sunt impotriva religiei crestine, cand este responsabila de atata rau si crime pe care le-a facut omenirii !

Rolul religiei crestine a fost sa-i scape pe jidani din sclavia Imperiului Roman si sa-l faca pe Imperiul Roman si alte popoare sclavi ai jidanilor. Din lipsa de informare si neglijenta, putina lume s-a prins de figura de planurile meschine si perfide ale jidanilor, iar daca lumea ar fi fost putin mai vigilenta si stapana pe ea, realitatea si destinul tarilor declarate crestine, ar fi fost astazi cu totul alta.Pentru a face loc mostenirii, traditiilor si legiilor judaice, Biserica a distrus credinta noastra strabuna, dreapta si adevarata si le-a spalat crestinilor creierii in asa fel, incat au devenit ca niste roboti, care actioneaza numai la comanda.Asadar daca Biserica, prin preotii si calugarii crestini, au distrus credinta noastra pagana de mare importanta si valoare pentru divinitate si cosmologie, de ce noi adeptii acestora, trebuie sa-i cantam in struna Bisericii Ortodoxe si s-o salvam, cumva pentru a ne face pe veci sclavii mostenirii judaice ?

Imi dau destul de bine seama ca, cei cu creierii spalati de judeo-crestinism n-o sa fie de acord cu mine, dar religia indiferent de ce natura ar fi, deci inclusiv cea crestina ori pagana, trebuie scoasa din scoli si institutiile publice de invatamant, pentru a-i da posibilitate elevului si studentului sa invete serios carte, pentru a deveni un om educat,nu sa pretinda ca se educa rugandu-se, inchinandu-se, batand matanii si afumandu-se cu tamaie. De asemenea, nu este deloc indicat,ca atunci cand, cineva se inroleaza la o facultate ori universitate, sa se apuce sa infiinteze acolo, cluburi crestine, ori ateiste, ori de noapte, ori de dreapta, ori de stanga, ci sa se pregateasca cat mai bine in domeniul care-l studieaza, nu sa-si piearda timpul prin astfel de cluburi si sa treaca prin aceste institutii de invatamant superior, ca frunza pe apa. Spun toate acestea, pentru ca tineretul Romaniei nu trebuie sa se lase influentat, constrans si indoctrinat de ideologii si obiceiuri straine, ci trebuie lasat sa gandesca liber, pentru a putea distinge binele de rau, si nu mai cadea in plasa desinformarilor, minciunilor de tot felul, speculatiilor si superstitiilor.

In legatura cu Ceausescu, PCR si Securitate,acestea au fost produse ale Moscovei, iar cine crede ca acestea n-au fost subordonate si controlate de judeo-bolsevicii sovietici, si traieste cu vaga impresie ca erau la cutite intre ele se inseala amarnic. Cei drept, in timpul lui Ceausescu s-a pus accentul mai mult decat in timpul monarhiei, pe trecutul nostru istoric si s-a vorbit mai deschis despre Imperiul Geto-Dac. Iar cine se opune readucerii in actualitate a istoriei Daciei, este tocmai Biserica Ortodoxa cu “pretentii nationale”, pentru ca are teama ca vorbindu-se deschis despre mosii si stramosii nostrii geto-daci, se va vorbi si despre dinamicul cult al Soarelui, despre divinitatea pagana si credinta in Zamolxis, care ar putea influenta lumea, sa se lapede de crestinsim si sa se reintoarca la radacina nationala a Daciei si la religia pagana.

Geto-dacii din care ne tragem noi romanii, datorita credintei lor pagane, erau uniti, intelepti si puternici si vanturau Imperiul Roman si Europa. De aceia, Biserica Ortodoxa, se opune acestor conceptii care faceau cinste si onoare poporului nostru, si vrea sa-l transforme intr-un popor supus intereselor straine si mai cu seama ale judeo-masono-crestinismului. Dar aceasta mentalitate diabolica judeo-masono-crestina implantata ca un microb in mintea romanului crestin, trebuie eliminata si inlocuita cu vechea credinta pagana, care pentru salvarea Neamului si a Tarii, este calea cea mai buna si dreapta de urmat. Aceasta nu este doar opinia mea, ci reprezinta valorile si nazuintile mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, despre care cei drept, Biserica Orodoxa nu vrea sa auda pentru ca monitorii ei sunt jidanii, nu geto-dacii, din care se trage natiunea romana.

Monstru communist Ceausescu, a avut doar 4 clase primare si a fost muncitor pantofar, dar punand accentul pe Dacia, a dat dovada ca a fost mult mai destept in aceasta privinta, decat preotii si teologii crestini romani, care pretind ca au doctorate in divinitate, in schimb sunt adeptii falsificarii religiei strabune, al istoriei si al adevarului. Pentru a tine in frau Natiunea Romana ca pe o turma de dobitoace, Biserica ortodoxa a sters cu buretele trecutul istoric, cultura si civilizatia geto-dacica, datorita carora existam ca rasa, natie si tara, dar sa nu se uite ca un popor fara istorie, n’are parte de viitor, iar daca biserica ortodoxa vrea sa distruga viitorul poporului roman, asa cum i-a distrus trecutul, poate s-o faca ca, n’are bun simt si scrupule, dar va fi blestemata de spiritele mosilor si stramosilor nostrii geto-daci si mai devreme ori mai tarziu va fi zdrobita de Oastea Zeilor lui Zamolxis. Sa nu creada cineva ca divinitatea pagana in care au crezut traco-geto-dacii, a disparut in vant, ci aceasta urmareste cu atentie de sus orice miscare, si sa fereasca Dumne-ZEU de ziua cand se va razbuna pe cei care au tradat, au batjocorit-o si au incercat sa distruga divinitatea pagana. Asadar, incercati sa priviti ce se afla dupa zid, nu numai in fata zidului care-l aveti in fata, altfel nu veti ajunge in spatiu cosmic, de unde a venit de fapt sufletul omului pe pamant. Frati romani, lasati absurditatiile si aberatiile crestine din Biblie sa le mestece si inghita jidanii, ca doar ei le-au nascocit. Voi sunteti plamaditi din alt aluat. Va trageti dintr-un neam nobil si sunteti Fiii Soarelui, Fiii Luminii, Fiii lui Dumne-ZEU, asa ca nu va mai lasati intimidati si ademeniti de cei care vor sa va faca robii lor.

Prin anii ’30 Corneliu Zelea Codreanu spunea ca poporul roman nu-i inca copt la minte. Ei bine, de atunci au trecut 80 de ani, iar poporul roman tot nu-i inca copt la minte, cu toate ca a fost victima dictaturii regale si dictaturii comuniste, ci se invarte ca o curca beata in jurul bisericii. Poporul nostru, fiind indobitocit de Biserica Ortodoxa, traieste cu vaga speranta ca va veni Isus Cristos, sa-l ierte de pacate, sa-l salveze, sa munceasca din zi in noapte pentru el, sa-i dea mura-in-gura si sa sfarseasca aceasta lume creata de DumneZEU, care exista de milioane de ani, nu doar de 2 mii ani, de cand a aparut legenda lui Isus Cristos, ori de circa 6 mii de ani cum pretinde “Sfanta Scriptura” (Biblie) ca, Dumnezeu, ar fi creat cerul si planeta pamant cu tot ce exista pe ea, in 7 zile, lucrand 24 de ore pe zi si ca Soarele se invarte in jurul planetei pamant, care este centrul Universului cu capitala la Ierusalim, iar toata lumea trebuie sa se invarta in jurul jidanilor, pentru ca ei sunt considerati “poporul ales al lui Dumnezeu”, iar Israelul “tara sfanta”. Cu astfel de minciuni, frauda si falsuri este prostita lumea crestina!


Da, am avut si mai am inca marea sansa de a creea o Noua Garda de Fier, asa cum scrie la carte, insa nu sunt deloc incantat sa mai fac aceasta,deoarece Miscarea Legionara a fost total compromisa si distrusa de catre groparul Horia Sima, asa cum am specificat clar mai sus. Apoi am in vedere ca, principiile politice nationaliste ale Miscarii Legionare, au fost compromise insusi de Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, prin distantarea sa de simbolul sacru pagan al svasticii,care are o vechime de peste 8 mii de ani si a aparut pentru prima data in Muntii Carpati, apoi prin faptul ca pe de-o parte se pronunta contra conspiratiei internationale jidanesti, iar pe de alta parte se umilea, inghenunchea, ruga si saruta chipurile jidanilor pictati in Bisericile crestine. Crezand orbeste in religia crestina, C.Z.Codreanu, a dat dovada de mare slabiciune, de aceia a fost manipulat cu usurinta de Biserica si mai cu seama de organizatia crestina “Oastea Domnului”, care a inceput sa scoata din nou capul. Apoi se stie bine ca Capitanul Corneliu Zelea Codreanu se considera atletul lui Isus Cristos, iar cel care a dat ordin sa fie arestat, intemnitat si apoi ucis, a fost tocmai primul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, Miron Cristea (1925-1939) si fost prim-ministru al Romaniei, in complicitate cu monarhia din Romania, condusa de regele Carol al II-lea. Asadar, tocmai Biserica Ortodoxa, pe care o admira si suporta C.Z.Codreanu, a fost cea care impreuna cu regale Carol al II-lea, i-au dat lovitura mortala lui Codreanu, fondatorul Miscarii Legionare si al Garzii de Fier, iar legionarii avand in vedere ca l-au ucis pe cel mai drag si iubit ideolog si conducator al lor, trebuie sa fie niste idioti, tampiti si imbecili , daca mai pun baza si suporta Biserica Ortodoxa si Monarhia.

Din cele scrise de dvs. rezulta ca, stiti bine, ca am perfecta dreptate, spun adevarul si sunt capabil de lucruri mari, intelepte si bune, dar ca n’asi avea succes numai pentru simplu motiv ca nu sunt adeptul judeo-crestinismului si nu-i cant in struna Bisericii ortodoxe. Dar la drept vorbind, hai sa va intreb si va rog sa-mi raspundeti sincer, ce a inteles si ce foloase a avut Corneliu Zelea Codreanu si Miscarea Legionara, daca a respectat si suportat Biserica Ortodoxa si Monarhia ? Nimic! Din contra, ca drept recunostinta si rasplata, C.Z.Codreanu si alti legionari, au fost bagati in pamant in floarea vietii tocmai de catre Biserica Ortodoxa si monarhia Hohenzollern ! Dar liderii legionari Mota si Marin, ce au inteles ca, au plecat in Spania, sa lupte si sa moara acolo, pentru ca, comunistii trageau cu mitraliera in chipul lui Isus Cristos ? Nu a mai venit datorita lor, intunericul satanic comunist peste tara noastra ?! Au venit cumva, crestinii spanioli, sa lupte impotriva invadarii tarii noastre de catre judeo-bolsevicii sovietici, asa cum s-au dus un grup de legionari din sentimente crestine sa apere Spania ? Nicivorba! In al doilea razboi mondial, Spania nici nu s-a alturat Germaniei, pentru a lupta impotriva Imperiului Diabolic Comunist, asa cum a facut-o Romania, ci a interest-o sa obtina cat mai multe profituri din coloniile pe care le-a avut in lume. Si aceasta este o dovada ca, asa-zisa fratie, unitate si solidaritate crestina este numai in mintea naiva a crestinilor romani, nu si al altor popoare crestine, care nu dau doi bani pe astfel de cugetari crestine.

Crezand orbeste in religia crestina, legionarii s-au sacrificat din naivitate si prostie, pentru apararea Bisericii si a dogmei crestine, iar dupa ce au facut aceste fapte negandite, tot ei sunt aratati cu degetul si sunt considerati capul tuturor rautatilor. Zeci de mii de legionari crestini,au fost arestati, intemnitati si dusi in fata plutoanelor de executie si impuscati sub regimul tiraniei comuniste, fara sa fie salvati de catre Isus Cristos, Maica Domnului si Biserica Ortodoxa. Deci daca Biserica Ortodoxa, n’a scos un cuvant si n’a facut nici un efort pentru a salva viata adeptilor ei, cum indrazneste sa pretinda ca se roaga la Dumnezeu pentru enoriasii ei ? Se roaga la dracul, nu la Dumnezeu, de aceia poporului roman ii merge din ce in ce mai prost si traieste in saracie si mizerie, in timp ce Biserica Orodoxa traieste in lux si belsug. Parca mergea vorba ca banii sunt ochiul dracului si ca Isus Cristos a dat cu toiagul in arginti, cum de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane are miliarde de euro in banci, in schimb Statul Roman si populatia tarii au mari datorii ?

Actualul patriarh al ortodoxiei romane, masonul Daniel, se plimba in cea mai scumpa si blindata masina din lume, nu ca Isus Cristos calare pe un magar. Si atunci, cum il urmeaza el pe Isus Cristos daca acesta calarea un magar, iar el se lafaieste in automobil de mare lux ? Si de ce Biserica Orodoxa prosteste lumea si n’are bunul simt sa recunoasca ca-i interesata sa aiba cat mai multi bani, mosii, lacuri, paduri si sa fie cat mai bogata, nu ca-l slujeste pe DumneZEU, pe care-l considera o papusa al ei, cu care face “minuni”, magie si farmece ?! Dar nu numai preotii sunt niste hapcari, ci si fratii lor mai mari, adica jidanii, care vin din Israel si alte tari in Romania, cu tot felul de hartoage si pretentii absurde, pentru a acapara din nou in mainele lor, mii si mii de hectare de pamant arabil, munti, paduri, lacuri, rauri, mine, cladiri, intreprinderi agricole, industriale si comerciale, profitand de bunatea crestinilor romani, care este sora buna cu prostia.

Si pentru ca tot va place sa vorbiti in numele Bisercii Orodoxe Romane, puteti sa-mi explicati a cui voie au facut-o preotii si calugarii ortodocsi, atunci cand, au umblat cu colectivizarea, a lui Dumnezeu ori al Satanei ? In timpul regimului comunist, preotii si calugarii ortodocsi, au umblat cu lamuritul prin sate si i-au constrains pe tarani prin diferte metode si procedee diabolice, sa le dea comunistilor pamantul pe care l-au capatat de la Domnitorul Al.I.Cuza ori jertfindu-se in razboaie, pentru a infiinta CAP-urile agriculturii socialiste. Taranii care se opuneau au fost batuti,ori aruncati in inchisori, ori ucisi, de aceea Biserica Ortodoxa Roman se opune cu inversunare sa fie publicate dosarele preotilor de la Securitate, pentru ca in timpul epocii comuniste au facut numai rau, asa cum au facut in timpul epocii fanariote. Si aceasta este o dovada concreta si clara ca, Biserica Orodoxa, a colaborat si a intarit dictatura comunista, deci este in aceiasi masura responsabila, ca si comunismul de crimele, genocidul si holocaustul rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Avand in vedere ca Poporul Roman, a ajuns somer, Biserica Orodoxa Romana, unelteste din nou sa puna mana pe pamanturile tarii noastre, cu scopul de a-i forta pe romani sa presteze zile de claca pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine pentru o strachina de faina, ca inainte de a fi expropriate mosiile de catre Domnitorul Al.I.Cuza.

Vazand ca n’are nici o justificare pe plan national si ca toata propaganda religiei crestine se refera in exclusivitate la Israel si jidani ca: Isus, Maria, Petru, Pavel, Moise, David, Solomon, Avram s.a.m.d., deci nici un cuvant de bine despre inaintasii nostrii, de parca ar fi fost atat de prosti de n’au stiut sa gandeasca, ori sa indruge doua vorbe, ori sa faca ceva bun pentru DumneZeu, umanitate si civilizatie, Biserica Ortodoxa, incearca sa-si faca prozeliti din randurile poporului roman. Astfel l-a declarat “sfant” crestin pe Domnitorul Moldovei, Stefan cel Mare, fara a tine cont ca in testamentul sau, el s-a distantat si a respins radical crestinismul. De asemenea, unii fanatici, maniaci si lunatici crestini, au cerut canonizarea Domnului Mihai Eminescu, care a fost cel mai mare critic al religiei crestine si al jidanilor. Daca s-ar fi cerut inlocuirea lui Isus Cristos cu Domnul (Lord) Mihai Eminescu, ar fi fost o fapta inteleapta, dar sa-l pui pe acest parinte al nationalismului romanesc, care a fost un om educat, in rand cu jidanii pictati in bisericile ortodoxe,care n’au avut nici doua clase primare, este o insulta, injosire si ponegrire grava a memoriei Domnului Eminescu. Nu exista nici un document justificator din care sa rezulte ca, atunci cand, Domnul Eminescu, a fost arestat, bagat cu forta in spitalul de nebuni si in cele din urma ucis cu o caramida, din ordinul regelui Carol I si al conspiratiei internationale jidanesti, Biserica Ortodoxa a sarit in ajutorul lui sa-l salveze, ori a protestat impotriva acestei nedreptati, a urii si crimei care l-au bagat in pamant. Dimpotriva, s-a bucurat ca si ceilalti dusmani ai lui, ca nu mai are cine sa-i deranjeze spunand adevarul pe fata, ori sa incerce sa-i destepte pe romani spunand in versuri ca “Religia – o fraza de dansii inventata”, adica de jidani pentru a-i tine pe crestini in jugul sclaviei, ca vitele de la plug.

De teama ca nu cumva, sa se lepede de crestinism, an de an, niste descreierati crestini raspandesc falsul zvon ca vine Isus Cristos sa mantuieasca si sfarseasca lumea. Si culmea prostiei, sustin ca Isus vine sa-i mantuieasca si pe copiii abia nascuti de pacatele lor. Iar daca-i intrebi, cand acesti prunci abia nascuti au avut timp sa faca pacate, iti da replica ca s-au nascut cu pacatele parintilor. Cu astfel de minciuni grotesti duc lumea cu presul si n’o scoti la nici un capat cu ei, pentru ca acesti paranoici crestini sunt fara nici un capat,fara DumneZEU si fara scrupule.Si uite asa ii trece viata unui crestin, plecand urechea la toti netrebnicii si la aberatiile si absurditatiile din Biblie. In loc sa-si dezvolte mintea data de DumneZEU, sa se destepte si sa vina in conctat cu adevarul, lumina si divinitatea cosmologica, are parte numai de necazuri si intunericul satanic si traieste cu vaga impresia ca astfel face voia lui DumneZeu si va ajunge in imparatia cerurilor. Vai de capul acestor crestini, care au halucinatii ca sunt fiii lui DumneZeu, dar in realitate sunt niste goimi cum i-au numit jidanii, adica animale de munca pentru jidani. Din cauza subdezvoltarii lor mintale nu evalueaza, nu fac progrese insemnate, iar sufletul lor in loc sa ajunga inapoi in spatiu cosmic si viata vesnica mult dorita, se invarte in intunericul satanic, ori in iad cum il numesc crestinii.

Lundu-se dupa zvonul raspandit de agentiile de stiri occidentale, precum ca anti-Cristul vine din Romania, cineva mi-a reprosat ca sunt anti-Crist. Da, sunt impotriva lui Isus Cristos pentru ca din cauza conceptiilor lui religioase judaice (Isus il avea ca dumnezeu pe Iahova, ca restul jidanilor), au fost ucisi sute de milioane de oameni inocenti, iar omenirea a fost tinuta in intuneric si sclavie, insa nu sunt impotriva lui Dumne-ZEU, adica a Zeului Suprem, ori Zeul Mos (Zamolxis). Deci una este sa ai credinta in DumneZEU, si alta este sa crezi in Isus Cristos si ceilalti falsi dumnezei ai jidanilor. Ortodocsii romani, sunt total confuzi si comit mari greseli, daca cred ca inchinandu-se lui Isus Cristos, se inchina lui DumneZEU. In primul rand bietul roman, care a cazut in mreaja Bisericii Ortodoxe, este bine sa stie ca, nu exista nici un document istoric religios din care sa rezulte ca Isus Cristos si religia judaica in care credea si pe care a practicat-o Isus Cristos, a avut ca simbol religios crucea. Crucea este un simbol al cultului pagan in care credea Imperiul Roman si era folosita la capataile mormintelor pagane, ori pentru pedepsirea celor vinovati de comiterea unor abuzuri si crime impotriva oamenilor inocenti, ori care denigrau religia pagana, prin rastignirea lor pe cruce. Ortodocsii romani fac semnul crucii, dar habar n’au ca acesta este un simbol pagan si ca atunci cand, se inchina si spun “Amin”, care in limba ebraica inseamna “Asa sa fie!”, sunt de acord in mod inconstient cu uciderea lui Isus Cristos si spun “Amin”, adica “Asa sa fie!” un Isus Cristos rastignit.

Am fost acuzat pe nedrept nu numai ca le vreau raul crestinilor romani, dar ca sunt anti-semit. Nu,nu sunt anti-semit, ci numai anti-jidan si anti-sionist, pentru ca acestia au adus jaful, teroarea si crima comunista in tara mea natala, Romania, precum si in alte tari ale rasei albe europene. Adevarul este ca cei mai mari anti-semiti din lume sunt chiar jidanii, pentru ca lupta impotriva popoarelor semite din jurul Israelului, sa le distruga si sa puna stapanire pe bogatiile lor, in special pe aurul negru – petrol. Pai cum sa nu fie jidanii impotriva popoarelor semite, care numara peste 300 de milioane de fiinite umane,cand se stie bine ca, majoritatea jidanilor,nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt o rasa turcomana convertita la Judaism, cunoscuta si sub numele de kazari, care se dau mai jidani decat jidanii autentici. Tot asa cum jidanul Neulander si-a luat numele de Roman, pentru a se da, ca, este mai Roman decat Romanii. Jidanii si-au schimbat numele jidanesti in nume romanesti pentru a deruta si asi atinge mai bine scopul de transformare a tarii noastre intr-o colonie de munca al lor. Dar hai sa nu folosesc termenul de “colonie” care bate la ochi, ci de “Gradina Maicii Domnului” cum doreste Prof.Dr.Ioan Coja sa fie tara noastra.

Ca adevarat roman,urmas al geto-dacilor, afirm fara nici o ezitare si regret ca intre Maica Domnului si Zeita Bendis, o prefer pe Zeita Bendis. Intre Isus Cristos si Zeul Zamolxis il prefer pe Zeul Zamolxis. Intre religia judeo-crestina si dinamicul cult pagan al mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, prefer religia pagana. Si de ce nu, daca e sa tin cont ca mai toata filozifia crestina este copiata dupa filozofia pagana. Multi ignorand divinitatea pagana care este cosmologica si eterna,au cazut si cad in mreaja falsei religii crestine, care este impotriva stiintei, cosmologiei si eliberarii spiritului uman din sclavie. Preotii, calugarii si maicile crestine, au umplut lumea cu informatii false si cu legende judeo-crestine pentru a sustrage atentia ca omenirea este pusa sub domninatia si sclavia jidaneasca cu ajutorul Bisericii crestine. Dar cum crestinismul este o religie trecatoare, divinitatea pagana va triumfa.

Este foarte adevarat ca, Moldova a fost leagnul culturii si nationalismului tarii noastre, si ca moldovenii, in comparatii cu restul tarii, avand atat de mult de suferit din cauza strainilor, sunt contra jidanilor, tiganilor, ungurilor, turcilor si slavilor inca din nastere. Dar astazi din cauza ca nimeni nu explica clar, sa se inteleaga ca, comunismul ca si crestinismul a fost creat de jidani, pentru interesele lor, majoritatea populatiei din Moldova este crestina si comunista si nu prea sunt semne sa se schimbe asa repede, ca sa poti conta pe ea. Iar minunile ceresti sunt foarte rare, tot asa cum sunt foarte rare marile genii ale rasei, natiei si tarii noastre.

N’am auzit sa fi existat o singura maica crestina, ori calugar, preot, episcop si patriarh roman, care cu riscul ca va fi acuzat de blasfamie, erizie si nebunie, sa le explice respicat enoriasilor crestini, ca cele scrise in Biblie, care vine din grecescul „Carte”, nu sunt cuvintele lui dumneZEU,ci sunt simple speculatii si inchipuiri bizare. Acesti reprezentati ai Bisericii Ortrodoxe Romane refuza cu incapatinare sa sa spuna adevarul, iar in predicile lor se invart in exclusivitate in jurul Judeei,Israelului si tarile invecinate acestora si se referea la istoria, legendele, anecdotele,traditiile si legiile mostenirii jidanesti.

Pentru a-i indeparta pe oameni de cultul pagan, Biserica crestina a raspandit zvonul ca a fi pagan este ceva rau si daunator moral, spiritual si fizic, ceva sinonim cu divinizarea diavolului, pe cand termenul de pagan, care este derivat din latinescul paganus, inseamna taran, care venera natura, deci un om foarte credincios lui DumneZEU.Ajungand sa-i defineasca pe sateni, ca au suflete pacatoase, pentru ca nu renuta la credinta lor sacra si sa devina judeo-crestini, Biserica crestina a comis o mare greseala, care a avut consecinte grave asupra fiintei umane. Si despre cifra 666, s-au scris verzi si uscate, ca lumea sa fuga ca dracul de tamaie de asa ceva. In realitate acesta cifra ar reprezenta anul nasterii unui mare zeu pagan, care detinea cheia succesului si care avea putere sa incuie si descuie intrarile in imparatia cereasca a lui DumneZEU. Aceasta este adevarul, nu cum in mod eronat s-a spus ca-i numele fiarei care se va ridica ca din ape si va domni peste intreg pamantul in numele Satanei.Cifra 666 este folosita in secret de papii de la Roma, care au adoptat multe dintre simbolurile si traditiile pagane, nu ca ortodocsii romani care se tem si fug si de umbra lor. Sunt unul dintre adeptii cifrei 666, ori SSS (in limba latina), ori CCC (in limba greaca), iar inainte ca cineva sa ia o atitudine potrivnica la tot ce afirm eu, este bine sa verifice, sa cerceteze si sa se informeze bine, din documente si surse istorice, pentru a nu se pune singur jos, vorbi gura fara el, si induce astfel si pe altii in eroare.

Asadar, eu nu reprezint nici un pericol pentru romanii cu mintea sanatoasa, care au respect pentru libertate, adevar si dreptate, dar cu oamenii necinstiti, egoisti, pervesi, micinosi, rai, tradatori si vanzatori de Neam si Patrie fiti sigur ca sunt necrutator si netolerant si merita sa fie zdrobiti ca niste viermi fara nici o mila si crutare, chiar daca sunt romani de origine. Din cauza acestor nemernici care incurca lumea, oamenii cinstiti si drepti nu pot sa duca o viata decenta si trai in liniste si armonie. Pentru mine politica este o arta, o arta frumoasa combinata cu cultul neo-pagan al Erei Noi, cu natura, divinitatea si cosmologia, iar eu ma sacrific numai daca-i vorba de cauza nationala, nu de interesele perfide si meschine internationaliste ale religiei judeo-crestine.

Situatia din Romania este foarte precara, atat din punct de vedere economic cat si social si aceasta din cauza unor politicieni corupti, fosti comunisti, masoni, preoti, jidani, unguri, tigani si alti venetici lipsiti de sentimente, nationale, morale si spirituale. O mare vina in aceasta privinta o poarta si Armata Romana, care in loc sa apere Natiunea Romana de dusmanii interni si externi, se duce sa lupte si sa se sacrifice in Irak si Afganistan, pentru interesele conspiratiei judeo-masono-crestina de distrugerea islamismului, care este un mare obstacol in calea globalismului sionist. Din cate sunt informat, Romania are cel mai numeros serviciu secret dintre toate tarile membre ale Uniunii Europene. Cu toate acestea, Romania geme de escroci, speculanti, hoti, spioni si jefuitori ai bogatiilor noastre naturale si mai cu seama al aurului si argintului. Si atunci, de ce este nevoie de un serviciu secret atat de numeroas, pentru a ma urmarii pe mine, pe tinerii din Noua Dreapta ca nu cumva sa intrte in relatii cu mine, pe legionarii si simpatizantii lor, ori pe cei care vor sa reinvie Dacia si cultul pagan al geto-dacilor ?

Sunt nemultumit si iritat si de faptul cum se prezinta si procedeaza membrii Noii Drepte. Acestia pe de o parte imbraca camasa verde legionara, fapt salutabil, frumos si admirabil, iar pe de alta parte se declara apolitici, un fel de organizatie de binefacere, cum este in SUA, ’’Salvation Army”. Acesti tineri ai Noii Drepte trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna, ca, gravele probleme cu care este confruntata tara noastra,nu se rezolva daca ei devin slugoii Bisericii Ortodoxe si trag clopotele si bat toaca in biserica ori manastire,ci prin actiuni vigilente, darze si autoritare de ordin politic, nu religios. Apoi nu inteleg de ce pana in prezent Noua Dreapta, n’a reusit sa aiba cel putin un singur reprezentat in Parlamentul si Guvernul Romaniei. Probabil ca-i lipseste calauza adevarata, care s-o incurajeze sa mearga pe calea cea buna si dreapta si sa nu mai bata apa in piua cu cea fost prin ani ’30, ori ce se spune in ”Carticica sefului de cuib”, ori ”Juramantul legionar Mota si Marin”, ca nu mai corespund deloc timpurilor de acum. Acestea au fost bune si valabile la timpurile lor, acum trebuie inventat si adoptat ceva nou, care sa faca fata necesitatilor de astazi.

Cu toate ca am avut unele divergente cu membrii Noii Drepte, si mai am inca rezerve fata de unii, avand in vedere ca multi membrii ai Noii Drepte au inceput sa se schimbe, sa se maturizeze, voi incerca sa trec cu vederea peste neintelegerile din trecut, si sa suport Noua Dreapta, asa cum am facut-o cand a fost infiintata pentru prima data si era condusa de catre Radu Sorescu. Suportul meu va fi strict politic si numai daca organizatia Noua Dreapta va face politica nationalista, legionara si de dreapta,iar in cazul ca, Noua Dreapta, nu accepta aceste conditii, ci pune interesele Bisericii Orodoxe inaintea intreselor Natiunii si Tarii noastre, drumurile noastre se vor desparti din nou, pentru ca eu nu vreau sa fiu consderat naiv ori fraier de catre cei care cunosc adevarul si nu se lasa manipulati de speculatile si exagerarile judeo-masono-crestine pe care Biserica crestina le ia drept realitati, dar care in fond sunt niste amagiri teribile.

Asadar, eu nu urmaresc sa-mi fac o faima pe seama Bisericii Ortodoxe, care se sprijina pe prostime,minciuna si fals, ci prefer sa raman un simplu patriot nationalist, care lupta pentru libertate, dreptate si adevar. Apoi eu nu fortez pe nimeni sa-si insuseasca ideile mele nationaliste ori pagane, ori sa se lepede de crestinism, asa cum ortodocsi crestini incearca sa-mi impuna mie, daca vreau sa am succes, ci vorba proverbului „Fiecare cum isi asterne,asa doarme”. Ca un fapt divers, doresc sa spun ca, acum circa 25 de ani, l-am cunoscut pentru prima data pe liderul legionar Dr.Alexander Ronnette din Chicago. Intalnirea noastra a fost cu ocazia unui parastat organizat in New York in memoria lui Corneliu Zelea Codreanu si al celorlalti eroi si martiri legionari. Totul a fost bine si la locul lui, pana i-am spus ca-i bine sa ne cinstim eroii si martirii, dar ar fi si mai bine daca am actiona sa zdrobim dictatura comunista din Romania, decat sa ne tinem doar de parastase. Apoi s-a suparat pe mine, pentru ca, asi fi incalcat regulamentul legionar, prin faptul ca am refuzat sa-l respect ca comandant legionar pe Horia Sima. Spre surprinderea mea si a multor altor romani nationalisti si de dreapta, inainte de moarte, Alexander Eugene Ronnette, M.D.,D.D.S. & D.M.D., a scris brosura intitulata ”O PACOSTE SAU UN DESTIN VITREG”, prin care l-a demascat pe Horia Sima, alaturi de care a stat o viata intreaga si l-a sustinut politic, material si financiar. Iata ce a scris printre altele Dr.Ronnette, citez:

”Vom putea rezista impotriva eforturilor oculte a dusmanilor ce ne inconjoara si aspira sa dezintegreze tara noastra, Romania ?

Raspunsul este cu fermitate: DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul : ‘O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.’ “

Asa este ! Numai prin “o totala dedicatie pentru binele natiunii” si “prin revenirea la vechile traditii geto-dace” cum a ajuns la conconcluzie Dr.Ronnette, putem avea “ O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER”, cum dorea Capitanul, nu prin supunerea orbeasca fata de Biserica Ortodoxa, care n’a reusit sa rezolve nici o problema nationala. Si aceste cuvinte spuse de un legionar cu experienta trebuie sa le intre bine in cap tinerilor din Noua Dreapta. Mai departe Dr. Ronnette a spus: “Cu durere constat ca virusul simist domina in publicatia clubului de la “PERMANENTE”. Membri acestui club se misca pe dimensiunile unui politicianism perimat si ruginit de ambitii si egocentrism. Onoarea, cinstea, integritatea morala si setea de adevar nu mai sunt principii de baza.” Prin urmare Mircea Nicolau, Serban Suru, Ovidiu Gules, Nicolae Nita, Florin Dobrescu, Tudor Ionescu si altii a caror idol este Horia Sima, este cazul sa inteleaga ca Horia Sima a fost un virus, nu un patriot legionar si s-o lase balta cu propaganda lor otravitoare simista. De aceia, daca vrem cu adevarat sa facem ceva bun si solid pentru Neam si Patrie, trebuie mai intai sa dezlegam tainele ascunse si elucidam lucrurile de unde s-au incurcat, nu sa ne dam pe mana Bisericii Ortodoxe pentru a ne anihila si lichida asa cum l-a lichidat pe Capitanul Corneliu Zelea Codreanu si intreaga elita legionara.

Eu traiesc de 30 de ani in Stalele Unite, dar n’am auzit ca cineva sa fie “automat bagat la puscarie”, daca “instiga” la ura rasiala. Asta ar insemna ca majoritatea puscariilor americane sa fie pline cu jidani, pentru ca ei sunt cei mai iraiti instigatori ai urii rasiale.Din cate stiu aici sunt legalizate oficial peste 4 mii de organizatii rasiale si vreo 2 mii anti-rasiale. Apoi eu nu sunt de accord cu acei fanatici rasisti, care se leaga tam-nesem de culoarea pielii. Dimpotriva, ma leg numai de cei care au facut rau oamnilor inocenti, indiferit ca sunt jidani, negri, unguri, tigani, rusi, germani ori chiar romani. Sa va dau un mic exemplu: Acum cativa ani, l-am ascultat la radio pe un negru, bine informat si educat, care-l elogia pe profetul german Adolf Hitler, cum nici un alb german cu ochii albastri, n’ar fi avut curajul s-o faca astazi. Si atunci, de ce sa fie urat, sa-i astupe cineva gura ori sa fie ucis acel negru, numai pentru ca era negru si spunea un mare adevar despre Adolf Hitler ?! Prin urmare, eu nu sunt impotriva jidanilor din motive rasiale, ci pentru faptul ca aceste fiinte biologice numiti jidani, ori evrei, ori israeliti reprezinta un mare rau si pericol nu numai pentru tara mea natala, Romania, ori pentru tara mea adoptiva Statele Unite, ci pentru intreaga umanitate. Nici impotriva lui Barack Obama, nu sunt ca-i negru, ci pentru ca are conceptii politice de stanga -- Marxist-leniniste, comuniste si socialiste -- din a coror cauza au fost ucisi peste 100 de milioane de oameni inocenti si au fost nenorocite o multime de tari. In legatura cu faptul ca puscariasii Americani au implant de CIP-uri, nu va pot confirma in ce masura este adevarat, pentru ca n’am fost arestat, n’am facut puscarie aici si n’am fost persecutat de autoritatile americane si sper ca suprematia elitei sioniste sa nu-si atinga scopul si sa am parte de asa ceva.
Cred ca, v-am raspuns satisfactor la intrebarile dvs., iar daca raspunsurile mele n’au fost cele asteptate si v-a deranjat adevarul spus de mine, imi cer scuzele de rigoare, si cu parere de rau, va fac cunoscut ca, corespondenta noastra inceteaza de astazi inainte. Asadar, ramane sa va hotarati daca putem face un front comun pentru cauza nationala, ori sunteti impotriva.

P.S.
Vreau sa va spun in legatura cu Dr.Charles H.Kremer,mentionat in "Intrebari...si Raspunsuri" urmatoarele: Acesta impreuna cu inca sase indivizi s-a prezntat la Comisarul Politiei din orasul New York unde locuiesc, si i-a pus in vedere ca ei refuza sa paraseasca biroul acestuia, daca eu nu sunt deportat din SUA ca criminal de razaboi nazist. Comisarul politiei a ramas stupifiat si a anuntat FBI-ul.In cateva ore m-am trezit la serviciu cu o armata de agenti speciali ai FBI si detectivi. Cei de la FBI, care de fapt m-au ajutat sa vin in SUA, si-au dat seama ca aceasta este o inscenare a cercurilor sioniste, care recurg la metode si procedee mai putin democratrice pentru a-i anihila si si scoate din joc pe cei care spun adevarul, mai cu seama despre crimele, genocidul si holocaustul rosu, comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Mi-au spus despre ce-i vorba si m-au intrebat doar in ce an sunt nascut. Le-am spus ca in 1949. Mi-au multumit, si-au cerut scuze pentru deranj si mi-au spus sa nu-mi fac griji. Au plecat infuriati si i-au raportat comisarului de politie. Acesta cand a aflat in ce an sunt nascut,de teama sa nu dau politia in judecata pentru zeci si zeci de milioane de dolari, le-a pus in vedere jidanilor sa paraseasca imediat biroul si sediul politie ori risca sa fie arestati si diferiti justitie pentru fals si uz de fals. Astfel jidanii au plecat cu coada intre picioare facandu-se de ras in fata politiei si FBI-ului. Printre cei 7 indivizi care s-au prezentat la politie a fost si un roman. Este vorba despre sculptorul Constantin Antonovici. Acesta era moldovean de prin partile Radautului si era un fel de om care daca se afla in cercurile legionarilor se dadea mare simpatizat legionar, daca era in cercurile sioniste se dadea mare simpatizat jidan. Prin cineva, l-am intalnit de cateva ori in New York si-mi dadea din cand in cand telefon, probabil sa afle ce mai este nou pe partea mea si sa le raporteze jidanilor, numai ca pentru mine era prea mic si fara importanta. Avand teama ca voi da politia in judecat si stiindu-se cu musca pe caciula, a doua zi, Antonovici mi-a dat telefon sa-si ceara mii de scuze pentru prostia care a facut-o si ca sa-l iert ca a fost obligat de acestia sa mearga cu ei fara sa-i spuna exact despre ce-i vorba. Vazand ca nu le-a mers, am inceput sa primesc de la jidanii din JDL, telefoane de amenintare cu moartea si ca-mi pun bomba la casa si multe altele. Telefoane au fost urmarite de FBI, iar toti acei jidani care s-au ocupat de asa ceva au fost arestati, si bagati la inchisoare. Si-a incercat norocul si Mossadul si agentii lui din randurile comunitatii romanesti si chiar a legionarilor dar degeaba,ca eu sunt sus pe baricade, iar daca voi cadea fiti sigur ca voi cadea cu fata la dusman.
Pentru Dumne-ZEU,Neam si Patrie !
Cu aceiasi stima,
Dr.Constantin Burlacu din SUA.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928