CRESTINUL CORNELIU888 DENIGREAZA MARII EROI AI NEAMULUI

CRESTINUL CORNELIU888 DENIGREAZA MARII EROI AI NEAMULUI

Subject:

Pentru Corneliu, un crestin fanatic, idiot si paranoic.

Date:

2/23/2010 1:00:59 A.M. Eastern Standard Time

From:

DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:

corneliu888@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

Mai Corneliu, mai crestinule paranoic, n’am stiut ca esti atat de intoxicat de aberatiile,absurditatiile si prostiile religiei crestine, incat continui ca un nesimtit sa-mi scrii toate mizerile si porcariile care ti le-a bagat in cap ideologia diabolica crestina. Vad ca te scuipa omul intre ochi,iar tu te stergi si te prefaci ca ploua. Pana acolo a ajuns neobrazarea, badarania si obraznicia ta, specifica adeptilor Imperiului Satanic Crestin. Mi-ai tot promis ca nu-mi mai scrii, dar vad ca nu te ti de cuvant, pentru ca crestinii n’au cuvant, ci sunt niste mincinosi,pervers si jigodii.

Nu vi cu nici un argument concret si logic sa ma combati, ci debitezi mereu tot felul de tampenii, infamii si frustari erotice din incapacitatea, imbecilitatea si imposibilitatea ta de gandire. Manifestarile si ideile tale crestine, numai prostii, credulii si disperatii le pot aprecia si accepta, nu si oamenii care cunosc adevarul si resping cu dispret ipocriziile si bestialitatile crestine.

Vad ca te crezi buricul pamantului daca esti crestin si mai cu seama orthodox, cand se stie bine ca in special ortodocsii sunt considerati cei mai inapoiati si redusi mintal dintre toti crestinii, cu o mentalitate si caracter nu departe de al animalelor din jug. Mai iesi si tu in lume, nu neaparat pe 5 Avenue din Manhattan, ci in alte tarii si-ti vei da seama ca nici 25% din populatia globului, nu este crestina, iar toate tarile crestine sunt la cheremul jidanilor, pentru ca nu degeaba i-au convertit jidanii la crestinsm si-i considera goimi, adica animale de munca pentru interesele jidanului international.

Si nu mai aiuri si avea halucinatii bizare precum ca, “Romanul era déjà crestin inca dinainte de a primi credinta sub forma ei canonizata si institutionalizata”. Aceasta este o minciuna grosolana, care s-a cuibarit in mintea ta bolnava din insuficienta informare, iar leacul bolii tale nu-l are decat Gaia. Religia crestina a fost impusa in tara noastra prin diferite constrangeri si chiar prin dictatura crestina. In Transilvania, crestinismul a inceput sa prinda radacini, imediat dupa crestinarea ungurilor. Biserica Romano Catolica de la Roma, avand in vedere ca mongolo-huno-kazarii unguri aveau ca religie judaismul, pentru a impiedica formarea in central Europei a unui stat cu religie direct judaica, i-au convertit pe ungurii la catolicism. Ungurii au fost de acord cu conditia ca Vaticanul sa accepte stapanirea lor asupra Transilvaniei, o provincie a Daciei cu numeroase bogatii naturale, in special aur. Vaticanul nu numai ca nu s-a opus cu nimic, dar a trecut cu vederea peste toate abuzurile, jafurile si crimele comise de unguri impotriva populatiei bastinase din Transilvania. Transilvanenii care s-au opus asupririi si exploatarii sangeroase a crestinilor unguri, au avut de suferit cele mai cumplite chinuri, fiinde trasi pe roata, ori spanzurati cu fata in jos si spintecati. Iar tu nemericule, vi cu perla ca, ca salvarea neamului nostru vine prin biserica crestina, care de fapt ne-a terorizat, schingiuit si ucis fara crutare si mila ? In Moldova si Muntenia, crestinismul a inceput sa ia amploare odata cu venirea asa-zisilor “descalicatori” desi originea lor ramane o enigma.

Mai departe ai spus: “Retine ca romanul este legat de credinta crestina ca de propriul lui suflet”.Ba tu sa retii ca romanul a fost crestinat cu forta, insa in subconstientul fiecarui roman adevarat, domneste dinamicul cult pagan al Zeului Mos (Zamolxis). De aceia, ca o respingere a religiei crestine, din adancul sufletului romanului crestin, ies cele mai infioratoare insulte si injuraturi la adresa lui Cristos, Maica Domnului, Arhanghelul Mihail, Biserica, Manastire, cruce, aghiazma, botez etc. Dar am impresia ca tu umbli cu capul prin nori, daca nu stii toate aceste fapte si evenimente adevarate, care au loc zilnic.

Stiu ca exista multa prostime in Romania datorita religiei crestine, asa ca nu ma impresionaza cu nimic faptul ca la Iasi, “la 14 octombrie la pelerinajul de Sfanta Cuvioasa Parascheva”s-au adunat un milion de naivi crestini, iar numarul lor ar fi in crestere, pentru ca creste si prostia din ei. Si la 23 August 1944, sute de crestini romani s-au urcat de bucurie cu flori pe tancurile judeo-bolsevicilor sovietici si nu mai se oprea sa-i imbratiseze si sarute pe invadatorii sovietici, asa ca nu poti conta pe crestinii romani, pentru ca, sunt ca niste curve, cand cu crucea cand cu dracul.Si aceasta denota ca n’au o educatie nationala sanatoasa, ci sunt lipsiti de caracter, demnitate si discernamant, sunt niste idioti utili.

Deci dupa mentalitatea ta crestino-cretina, Vladimirescu,Eminescu, Cuza, Codreanu si Antonescu, nu numai ca n’ar fi “marii eroi ai neamului”, dimpotriva, tocmai ei, care au fost victime ale conspiratiei internationala judeo-masono-crestino-monarho-comunista, “au tras tara in cea mai mare nenorocire a istorie, al carei urmari nu s-au terminat nici acum.” Mai ce “destept”,“cinstit” si “drept” esti cu cei care si-au pus viata in pericol pentru apararea intereselor nationale ale Rasei,Natiei si Patriei noastre. Unde ai invatat mai Corneliu toate acestea la universitatea Stefan Gheorghiu ? Si mai folosesti culoare verde la scris ca sa lasi impresia ca esti legionar, nu este-asa ?! A carui legiune esti tu de fapt adept: 1) Al legiunilor romane pagane care l-au ucis pe jidanul Isus Cristos ? 2) Ori al legiunilor de ingeri jidani de sub comanda Arhanghelui jidan Mihail, care s-a luptat sa-i scoata pe jidani din sclavia romana si sa-i faca pe romani si alti nejidani sclavii jidanilor ? Hai spune adevarul, nu mai duce lumea cu presul, ca nu tine vrajeala. Stiu tinerii acestia crestini, imbracati in camasi verzi legionare, ca de fapt tu si biserica crestina va folositi de ei, in fond nu dati nici un scuipat pe idolul lor Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, pe care-l consideri un erou intre ghilimele si-l acuzi de toate relele pamantului, de cele mai mari nenorociri din istoria noastra si de dezastrul tarii ?! Asadar, degeaba ti-ai luat numele de Corneliu, ca tu nu esti nici la degetul cel mic de la picior al lui Corneliu Zelea Codreanu.

Un frate al tau in crestinism, de culoare negra, racnea ca un descreierat acum vreo trei zile intr-un metrou din Manhattan ca, cine nu-l iubeste pe Isus Cristos este impotriva lui Dumnezeu. O asemenea infamie nu putea sa iasa decat din mintea primitiva a unui crestin. Un alt crestin, de data aceasta roman, mi-a trimis recent, un mesaj, in care-mi spune ca Isus Cristos a fost si este Dumnezeu in carne si oase, si ca cine nu crede aceasta face un mare pacat si va arde in focul iadului. De ce insistati voi crestinii, in mod viclean si arogant sa-i determinati pe oameni sa creada in prostiile si tampeniile voastre crestine ? Chiar nu va dati seama cat sunteti de ridicoli si penibili ?! Eu stiu ca-i greu sa opresti gurile rele,si ca lumea crestina vorbeste prostii pentru ca-i proasta, dar daca eu si alti pagani, precum si oameni de alte religii cum ar fi hindu, budista si islamica nu fortam pe nimeni sa treaca la aceste religii, de ce numai crestinii isi baga coada peste tot ca diavolu, si incearca sa-i atraga mai mult cu forta pe oameni in turma lor ? Oare chiar cred crestinii ca DumneZeu are nevoie de ei, de turma lor de dobitoci ?

Traim in anul 2010, insa voi, infocatii astia ai crestinismului, ascundeti si astazi fata de enoriasii crestini, faptul ca, crestinismul isi trage radacina din sinagoga satanei si ca tot ce se spune in Biblie, se invarte numai si numai in jurul Israelului si al jidanilor, pe care voi crestinii din naivitate si imbecilitate, considerati ca-i “tara sfanta” si “poporul ales al lui Dumnezeu”. Sunteti niste sarlatani si excroci ordinari care induceti lumea in eroare cu tot felul de sperante desarte si mai ales prin faptul ca ortodoxismul ar fi ceva bun si deosebit fata de catolicism si alte secte crestine, cand se stie bine ca, foloseste aceiasi Biblie, aceleasi predici si aceiasi slugarnicie fata de neamul lui Juda si Isus Cristos.

Nu inteleg de ce vorbesti neintrebat de nimeni, in numele cetatenilor romani si mai cu seama a consatenilor mei ? Eu sunt o persoana foarte bine vazuta si respectata pe locurile si meleagurile mele natale, iar daca vei avea vreodata ocazia sa stai de vorba cu consatenii mei si sa-ti povesteasca cum m-am luptat cu militia si securitatea de le-a sunat apa in cap, in mod sigur ti se va face parul in cap maciuca. Eu am parasit Romania, nu din cauza cetatenilor romani, care intr-un fel ori altul erau victime ale tiraniei comuniste, ci din cauza persecutiilor indurate sub regimul dictaturii comuniste. Am fost ajutat de FBI sa vin in America, pentru inaltele servicii aduse cauzei anti-comuniste, libertatii,dreptatii si adevarului. FBI-ul este cea mai reactionara organizatie de dreapta americana, cu care nu te poti juca cum crezi tu, ca aceasta este o institutie serioasa al ordinei si legii. La FBI am avut ocazia sa vad ca dosarele mele de acolo,erau de trei ori mai voluminoase decat cele de la Securitate, numai ca FBI-ul nu se ia dupa anonime, false acuzatii, turnatori, lasi si toti cacaciosii si mincinosii. Acestia pe de o parte ma acuzau ca sunt securist si comunist, iar daca vedeau ca nu tine figura, ma acuzau ca sunt fascist, legionar, nazist, ultranationalist, extremist de dreapta si anti-semit, iar daca vedeau ca nu tine nici asa vrajeala, ma acuzau ca am pistol mitraliera si ca l-am impuscat pe Dragan din Canada, pe Culianu din SUA si i-am batut si nenorocit pe multi altii. Toate aceste suspiciuni si acuzatii false au fost scormonite de niste nulitati umane, de niste diavoli impelitatii care merita zdrobitii ca niste viermi, pentru ca fac in zadar umbra pamantului.

Mai paranoicule, si acum am o noutate pentru tine. Imediat dupa asa-zisa revolutie din 1989, am incercat sa vin in Romania, tara mea natala, dar am fost expulzat din tara cu primul avion, inapoi in SUA, sub acuzatia ca sunt spion al FBI-ului si ca am venit in Romania pentru a rasturna regimul “democrat” si instala la putere un regim de nuanta fascista si anti-semita. Printr-o scrisoare primita din partea Parlamentului Romaniei si semnata de un secretar cu nume unguresc, mi s-a adus la cunostinta ca am fost declarat “persona nongrata” si am interdictie de a intra in Romania. Dar ia spune-mi, daca te crezi asa mare zmeu crestin,mare aparator al cauzei nationale si crestine si gata de orice sacrificiu pentru DumneZEU, Neam si Patrie, ai fost vredata expulzat din Romania si ai avut cumva interdictie de a intra in tara ? Cred ca, nici vorba de asa ceva, pentru ca esti un nimeni in drum, care te doare drept in fund de interesele nationale si nu stii decat sa faci spume si bale la gura ca o potaie turbata, care urla a paguba la luna si la stele. Prin urmare numai faptele conteaza, nu si vorbaria goala cu care te hranesti de la o zi la alta, crezandu-te cineva, mare uns al lui Dumnezeu, probabil un uns cu excremente umane. Ma numar printer putinii care au avut de furca nu numai cu Securitatea si represiunea comunista, dar cu Mossadul, JDL, ZOG si alte servicii secrete ale cercurilor elitei sioniste. Asa ca nu ma sperii deloc de unul ca tine, care face haz de necaz si bazaie ca musca’n zar.

Ca un fapt deosebit, doresc sa-ti spun ca, un cumnat al meu, care a fost preot ortodox in Romania, a fost batut asemenea cu moartea la Securitate, pentru motivul ca eu, m-am lepadat de religia crestina si m’am renascut pagan, asa cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci. Aceasta bataie i-a nenorocit sanatatea, din care cauza anul trecut a incetat din viata la etatea de 62 de ani, ramanand in urma 8 copii, majoritate sub 20 de ani, fara nici un suport financiar. Acum la drept vorbind ce vina avea acest cumnat al meu preot orthodox, ca eu sunt pagan, nationalist si de dreapta ? Si tocmai cine era adeptul lui Isus Cristos si al religiei crestine, Securitatea !

Dar ia spune-mi tu ce grad ai avut in militie ori securitate, ori ce functie inalta ai detinut sub regimul dictaturii comuniste ? Te intreb aceasta, avand in vedere ca toti fostii securisti si comunisti, se dau astazi drept sfinti crestini si-ti vorbesc despre Isus, Maica Domnului si crestinism mai ceva decat preotii si calugarii crestini ortodocsi. Ei fac aceasta, nu ca ar avea credinta in Isus Cristos si crestinism, ci pentru ca cei persecutatii si nenorociti de ei, sa n’aiba curajul sa-i traga la raspundere, pentru ca, imbratisand religia crestina, l-ar trage la raspundere pe Dumnezeu. Le fuge lor mintea la multe hotii si smecherii, numai ca, mai devreme ori mai tarziu, vor fi trasi la raspundere pentru faptele lor criminale.

Se pare ca esti un individ handicapat, atat din punct de vedere psihic cat si fizic, un individ plin de gelozie, egosism si ura criminala, de nu incapi pe lume din cauza mea. Cine te crezi tu, mai judeo-crestinule, Gheorghe dracul ? Nu uita ca si Ceausescu s-a crezut marele mahar in Romania, dar a fost lucrat cum am vrut eu si oamenii mei din Statele Unite si alte tarii, de aceia la simulacru de proces pe care l-a avut, a declarat ca lovitura contra sa si a regimului comunist este opera fortelor fascisto-legionare din strainatate. Stia el ce stia, numai ca a preferat sa moara ca un prost cu international socialista pe buze, iar jidanii au gasit alti fraeri in locul lui.

Mi-ai spus ca nu te intereseaza ce spun eu.Foarte bine. Dar daca astfel sta situatia, cum explicit faptul ca ai pana si adresa mea de acasa ?! Ai de gand sa-mi faci o vizita inopinata ? Te astept si mi-ar face placerea sa te intalnesc, iar daca va fi cazul sa te fac si ingeras crestin. Si-au incercat si altii norocul,inclusive cei din secta simista, asa ca nu esti primul. Multi au fost gasiti intepeniti pe cacastoare, altii au plutit pe apa ca niste rahati raschetati, iar daca cumva va fi sa cad, fii sigur ca voi cadea cu fata la dusman.Ti-am scris toate acestea, nu pentru a te impresiona si destepta, ca esti prea prost si idiot sa fi de folos cu ceva cauzei nationale, ci pentru a salva ceea ce se mai poate salva, desi ma indoiesc ca te vei prinde de figura la ce m-am referit. N’am ce sa-ti mai spun, decat s-o termini cu prostiile, marsavia si tampeniile crestine, cu care intoxifici mintea oamenilor, ca rad si curcile de tine iar istoria cu Solutia Finala si deparazitarea cu Zyclon B se repeat.

Sa te ajute DumneZEU sa-ti vezi de mucii tai!

Dr.Constantin Burlacu din NYC.

Subject:

Burlacule...

Date:

2/21/2010 6:32:27 A.M. Eastern Standard Time

From:

corneliu888@yahoo.com

Reply To:

To:

DACIALAN@AOL.COM

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

...ti-am citit cateva din postari si "articole".

Ele sunt atat de primitive, incat produc greata. Chiar si din punctul de vedere al scopurilor pe care ti le propui, ele produc numai prejudicii.

In locul tau, cel putin as sterge din semnatura titlul (probabil fals) de Ph. D., ca te faci de ras si degradezi valoarea titlului si la altii.

Corneliu.

Return-Path:

Received: from mtain-mj10.r1000.mx.aol.com (mtain-mj10.r1000.mail.aol.com [172.21.164.94]) by air-ma05.mail.aol.com (v127_r1.1) with ESMTP id MAILINMA053-b5264b8119cb3cf; Sun, 21 Feb 2010 06:32:27 -0500

Received: from web112310.mail.gq1.yahoo.com (web112310.mail.gq1.yahoo.com [98.137.26.156])

by mtain-mj10.r1000.mx.aol.com (Internet Inbound) with SMTP id 0768A38000110

for ; Sun, 21 Feb 2010 06:32:26 -0500 (EST)

Received: (qmail 49972 invoked by uid 60001); 21 Feb 2010 11:32:26 -0000

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1266751946; bh=3VbhXSsO92MZF9D3cAxGh3xkxku8DVrcUYV6XT+BjkQ=; h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=OOXxp00fym27SHPoCN8pfLf8s3u73U1XLUQbSnvZZhQpJ15rDHzWRkXtXXoec0q7nkaDEESu6c00O6AQ4Kt5jy+bI+DcuoqZvjplDkBISWc/Kg/ukBwTX1VKoaRr9IJTNbQ6GfCYilDx59exd+mBLjsLXe121DpVTZSknXoRXEs=

DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;

s=s1024; d=yahoo.com;

h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;

b=RlJy+L2wbkTI6b7oatW1rybpWXcgJ5rgM+/XqsVxmM65LYJCp7AybN5i6IIfXluBuc478TTULix0WTMh2Z1wl66Ofq57yPpjvVRK5vPNefkfzSKi3Hz8cPyMbI32pZ2IGMYWkM6cRWi+Ajabl2iOs7r5yyAhOiWwZvbSxP1/d0I=;

Message-ID: <526346.49690.qm@web112310.mail.gq1.yahoo.com>

X-YMail-OSG: DeiQmM0VM1kXgO4E41g9LUXWWKfn5_SpeQGqOvIdddENovTX.uH_iBCUTq4HO8YZ.ADFeqrwwgjoEtfdmLAQnua9iSJlWzGE.6qsSHNPApKpUbW8BiMqm3e4R1GDqXBtk.yw93wQrZU.2kh8_RaJwJmpAlYHtCdHCSCE2uCyIplqaihtmK.wO45x_UYG5nn7ZLd8DSIpXBBjrhRtKwwY6VSJuHj2q8RoiYA_On3J0fv.EdPwgJZzOeCwa387Fo4OPX8-

Received: from [217.132.201.252] by web112310.mail.gq1.yahoo.com via HTTP; Sun, 21 Feb 2010 03:32:26 PST

X-Mailer: YahooMailRC/300.3 YahooMailWebService/0.8.100.260964

Date: Sun, 21 Feb 2010 03:32:26 -0800 (PST)

From: Corneliu Corneliu

Subject: Burlacule...

To: DACIALAN@AOL.COM

MIME-Version: 1.0

Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-738766326-1266751946=:49690"

x-aol-global-disposition: G

x-aol-sid: 3039400c89b44b8119ca6fa9

X-AOL-IP: 98.137.26.156

Subject:

Pentru Corneliu cel cu coarne, agentul sinagogii satanei.

Date:

2/21/2010 1:28:14 P.M. Eastern Standard Time

From:

DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:

corneliu888@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

In a message dated 2/21/2010 6:32:27 A.M. Eastern Standard Time, corneliu888@yahoo.com writes:

...ti-am citit cateva din postari si "articole".

Ele sunt atat de primitive, incat produc greata. Chiar si din punctul de vedere al scopurilor pe care ti le propui, ele produc numai prejudicii.

In locul tau, cel putin as sterge din semnatura titlul (probabil fals) de Ph. D., ca te faci de ras si degradezi valoarea titlului si la altii.

Corneliu.

In primul rand tu n'ai pascut oile cu mine ca sa ma iei cu "Burlacule"si nici n'am impartit aceiasi celula sub regimul dictaturii comuniste pentru cauza nationala ca sa crezi ca ne putem tragem de maneca.In al doilea rand, in mod sigur te-a deranjat foarte mult adevarurile scoase la iveala de mine, de aceia ai exploadat si te-ai sinucis singur, fara sa ma vatamezi cu ceva. In al treilea rand, este bine cunoscut faptul ca, atunci cand, este vorba despre un nationalist de dreapta, imediat se gaseste un prost ca tine sa dea cu maciuca in bala, sa arunce in el cu noroi, cu laturi si cu zoi. Si daca ar fi numai aceste rele, dar din gelozie, egoism si ura criminala, treceti la asasinate, asa cum ati procedat cu Tudor Vladimirescu, ori cu Domnul Eminescu, care este adevaratul Isus Cristos al romanilor, ori cu Al.I.Cuza, care va luat mosiile si le-a dat taranilor romani, ori Corneliu Zelea Codreanu, care a fost arestat din ordinul sefului crestinatati din Romania,apoi judecat, intemnitat si asasinat de Carol al II-lea, in complicitate cu patriarhul ortodoxiei romane, ori cu Maresalul Ion Antonescu, arestat, inchis si asasinat de regele Mihai I in complicitate cu sionistii si partidele asa-zise istorice (istorice prin faptul ca au asuprit si exploata sangeros poporul roman in complicitate cu biserica crestina, comunistii, socialistii, masoneria si sinagoga satanei). In al patrulea rand, in mod sigur tu esti un Scaraotchi imbracat in sutana de preot, ori calugar, un agent periculos al sinagogii satanei, care te-a deranjat ce am scris eu despre religia crestina, ori mai corect spus judeo-crestina, pentru ca, vrei-nu-vrei trebuie sa recunosti ca crestinismul isi trage radacina din sinagoga satanei, iar orice crestin este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Emanuel, alias Isus, adica omul de pe magar, iar apoi si Cristos prin faptul ca a fost rastignit pe o cruce, a fost jidan sadea, nu nepotul lui Deceneu.In al cincilea rand, am o veste pentru tine si alde tine, erei crestine i-a sunat sfarsitul, iar poporul nostru se va lepada de diavolul numit crestin si se va intoarce la radacina nationala, la adevaratul DumneZEU, la Zamolxis si cultul Soarelui, asa ca ia bine aminte ce ti-a spus un soldat al Oastei Zeilor lui Zamolxis si al puterii divine cosmologige.

Pentru Dumne-ZEU,Neam si Patrie !

Dr.Constantin Burlacu din SUA

Subject:

Re: Pentru Corneliu cel cu coarne, agentul sinagogii satanei.

Date:

2/21/2010 3:40:31 P.M. Eastern Standard Time

From:

corneliu888@yahoo.com

Reply To:

To:

DACIALAN@aol.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

Doctore Burlacu,

nu iau in seama treaba cu coarnele care desigur n-au legatura cu doctoratul si nici cu subiectul.

Dealtfel n-am prea inteles in ce esti atat de doctor si mai ales care a fost ilustra institutie universitara care a consimtit sa-ti acorde doctoratul. Dar dupa stilul tau de formulare, banuiesc ca n-a fost una romaneasca.

E foarte comod s-o faci pe eroul sezand in Brooklyn, departe de problemele reale ale tarii, simtindu-le "prin corespondenta" si neexpunandu-te riscurilor confruntarii reale.

E foarte comod deasemenea sa predici bazaconii pentru care orice taran din Bucovina sau Oltenia te-ar scuipa drept in ochi, dar pentru care in America nimeni nu te ia in seama printre milioanele de aiuriti de acolo.

Bineinteles ca n-am de gand sa polemizez cu tine pe tema ideilor paranoice pe care le propagi. Ele sunt atat de ridicole, incat se autoanuleaza.

Daca Occidentul este putred nu inseamna ca neamul romanesc este la fel. Iar daca va veni de undeva renasterea neamului, ea va porni tocmai din Biserica, asa cum a pornit in toate vremurile de restriste.

Asa cum Credinta Adevarata a aparat candva neamul impotriva invadatorilor turci si l-a ferit de islamizare si dizolvare, la fel va actiona si in viitor, inclusiv impotriva aiuritei idei de intoarcere la paganism.

Cum sa zic, de fapt esti un inamic al natiunii si incerci sa-i stergi traditia inchegata de multe secole, dorind s-o inlocuiesti cu o credinta primitiva, mult prea vag cunoscuta si care, nu uita, practica in mod curent sacrificiile umane.

Uita-te mai bine in oglinda si vezi-ti dimensiunile adevarate. Poate ca imaginea ce o vei vedea te va face insfarsit sa gandesti.

Problemele natiunii sunt cu totul altele decat cele "identificate" de tine.

Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun. Orice om poate fi salvat, inclusiv tu.

Corneliu.


Subject:

Pentru Corneliu cel paranoic, agentul sinagogii satanei.

Date:

2/21/2010 6:57:26 P.M. Eastern Standard Time

From:

DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:

corneliu888@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

Mai Cornelus cel paranoic si dusman inversunat al mostenirii, traditiilor si civilizatiei pagane, precum si al mosilor si stramosilor nostri geto-daci, fara de care n’am fi exista astazi pe aceasta lume, de ce nu stai tu linistit in barlogul tau de la manastire, ci incerci sa impungi cu coarnele oameni inocenti ca mine, care pun interesele nationale inaintea intereselor meschine si perfide ale bisericii crestine ?! In comuna mea natala, Mihai Eminescu, judetul Botosani, era un fanatic, maniac si lunatic crestin, care isi facuse cu fierul rosu niste cruci pe picioare si umbla descult pe niste geruri si troiene de zapada de abia puteai sa le razbati.El facea aceasta cu scopul ca, atunci cand, vine Isus Cristos sa-l gaseasca suferind, asa cum a suferit Isus cand a fost rastignit si sa-l ierte de pacate si sa-l aseze pe scaun la dreapta lui Isus Cristos, dumnezeul crestinilor. Cred ca-l chema Corneliu, dar stiu ca era poreclit de toata lumea popa prostul. Esti cumva tu acel popa prostul ori inca n’ai ajuns in stadiul acelei dragoste si iubiri nebune dupa Isus Cristos ?!

Vad ca te deranjeaza faptul ca mi-am luat doctoratul, si nu stii cum a fost posibil sa nu-mi interzica ca in Romania dreptul la invatatura sub motivul ca sunt reactionar de dreapta, ultranationalist, anti-judeo-masono-crestin, precum si anti-sionisto-comunisto-socialist. Ei bine, aici este America, nu Republica Socialista Romania, apoi nu toate facultatile si universitatile sunt controlate de jidani, masoni, crestini ori comunisti, iar Constitutia America inca este in vigoare si n’a fost desfiintata de elemente dusmanase si carpanoasa ca tine. Se incearca dar fara succes. In mesaj ai spus “ banuiesc ca n-a fost una romanesca.” Chiar atat de tare ati introdus voi crestinii mostenirea, traditiile si legile jidanesti in Romania, inca nimanui nu-i este permis sa absolveasca o facultate ori universitate in Romania, daca nu-i de acord cu intunericul satanic judeo-crestin ?! Ma voi meritatri pocniti cu biciul de sa tisneasca sange din voi, asa cum biciuiati voi crestinii pe taranii nostrii care erau obligati sa presteze zile de claca pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine si erau obligati sa plateasca taxa si pentru cenusa din vatra. Ati umblat sub regimul comunist cu coletivizarea, pentru a le lua inapoi taranilor romani, pamantutrile date de Cuza, ori pentru ca s-au sacrificat viata in razboaie si ati turnat populatia la securitate, si mai scoateti capul ? Asadar, pe tine si alde tine, te v-a scuipa taranii din nordul tarii, Oltenia si din intreaga tara, pentru ca voi adeptii crestinismului ati facut numai rau si pana acum circa 160 de ani, Biserica crestina le-a interzis taranilor nostri sa invete carte, pentru ca a vrut sa-i tina in jug la munca capului ca pe niste animale. Nemernicule, nesimtitule si nerusinatule ce esti! Si mai te crezi “destept” si “civilizat”? Tu esti un inamic al rasei si neamului Romanesc, pentru ca prin crestinism spurci rasa si natia noastra alba cu toate hazanile pamantului, cu tigani, unguri,rusi, ucraineni, bulgari, sarbi, macedoneni, greci, negri, asiatici cu care te asociezi in religia crestina. Deocamdata Romania ta crestina este putreda, nu occidenul care va da ceva de lucru, de mancare si bani, care in loc sa-i dati poporului amarat il depuneti in bancile Patriarhie Ortodoxe Romane, ca preotii sa traieasca in lux si belsug, sa se plimbe in cele mai luxoase masini si sa se imbrace in haine cu fir de aur, in timp ce populatia, n’are ce manca si nici dinti in gura ca sa-si mestece macarea, ci umbla rufoasa cum umblau tiganii cu cortul. Daca chiar se da atat de tare in vant dupa Isus, de ce patriarhul bisericii ortodoxe romane, nu umbla ca dumnezeul lui Isus, calare pe un magar, ci in cel mai bilindat automobile, mai blindat chiar decat al lui papa de la Vatican ? Prin urmare ideile tale sunt aiurite, ridicule si paranoice, de aceia crestinismul trebuie smuls din radacini, asa cum a fost smuls comunismul si aruncat la gunoi. Mormanul de gunoi crestin este mare, asa ca tu poti sa ciripesti cat vrei de pe acel gunoi, ca un pitigoi, ca timpurile crestinismului au apus si lumea nu mai vrea sa traieasca in minciuna si vaga speranta crestina, ca va veni Isus sa ierte lumea de pacate si s-o sfarseasca. Pai daca Isus vine sa sfarseasca lumea, nu s-o faca fericita si mai buna, atunci sa nu mai vina in vecii-vecilor,ca nimeni nu duce lipsa de asa ceva. Si lasa povestea de adormit naivi cu “Credinta Adevarat” ca ar fi salvat tara noastra de la “islamizare si dizolvare”, facand aluzie indirect la Constantin Brancoveanu. Si alte tari crestine au fost invadate de turci, dar nici una dintre ele n’au trecut la Islamism. Constantin Brancoveanu, care era jidan de origine a fost ucis nu pentru ca era crestin orthodox, ci pentru ca era un mincinos si sarlatan, care si-a incalcat cuvantul de onoare dat in fata sultanului, crezandu-se mare smecher judeo-crestin. Au fost atatia domnitori crestini romani, care s-au supus Imperiului Otoman, dar nici unul n’a avut soarta lui Constantin Brancoveanu, pentru ca n’au fost asa mari sarlatani si escroci ca el. Asa ca mai studiaza documentele istorice, inainte de a manca un c**** cu lingura si spune ca tare-i buna. Ii tot tragi ca un birjar contra credintei pagane, care practicata pana si in timpurile modern de astazi(pomul de craciun, incristarea oulor, obicieiurile de Anul Nou, mai cu sama in Moldova) ca ar fi o credinta primitive, care practica sacrificii umane. Dar voi crestinii, cand ati facut cruciadele, ori primul si al doilea razboi mondial, ori mai recent razboaile din Irak, Afganistan si Pakistan, ce ati ucis, cumva muste, nu fiinite umane inocente ? Eu cred ca intoarcerea la paganism ar fi bine s-o sarbatorim prin sacrificarea ta in teapa, daca nu prin aruncare in ea, cel putin una sub coasta asa cum a primit-o Isus de la un soldat pagan. Ce zici e o idei grozava, nu-i asa tradatorule ? Bai labagiule, ia uitate tu in oglinda si vezati de nasul tau si mai cu seama barna din ochiul tau, nu paiul din ochiul altuia. Ca orice crestin increzut, esti foarte arogant, flegmatic si porcos, dar cu mine nu tine figura. Si sa nu uiti nici in mormant ca problemele natiunii sunt tocmai cele ridicate de mine, iar raul cel mare il reprezinta nu numai aceste fiinite biologice numiti jidani ori evrei, ci insusi conducatorii Bisericii crestine, care direct ori indirect servesc interesele jidanilor, nu intersesele nationale ale Romaniei (DACIEI).

Zamolxis sa-ti dea minte cel putin sa te cari la timp in Israel, ca sa nu mai spurci pamantul sacru al Daciei, care este Tara Sfanta, Tara Soarelui, Tara Zeilor, tara romanilor -- urmasi ai geto-dacilor. Pentru dusmanii lui Zamolxis, Rasei, Natiei si Patriei noastre, nu exista salvare, nici mila, nici tolerant si nici iertare si uitare, ci vor fi blestemati din generatie-in-generatie. Sluga jidaneasca imputita ce esti!

Dr.Constantin Burlacu

Subject:

Pentru Burlacu, in speranta ca se va dezintoxica.

Date:

2/22/2010 12:56:22 A.M. Eastern Standard Time

From:

corneliu888@yahoo.com

Reply To:

To:

DACIALAN@aol.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

Doctore Burlacu,

dupa ce ai incercat sa ma impresionezi cu operele tale alese, cu"bogatul" tau curriculum vitae si cu profunda cunoastere a nebuloaselor spirale din Universul cu creat de Dumnezeul Unic, mi-ai trantit un spici cinci lei noi care se vrea rezumatul si chintesenta profesiei tale de credinta, sau mai bine zis de necredinta. Un spici paranoic.

Nu trebuia sa muncesti atat de greu, toate imi sunt cunoscute, pana si adresa ta de acasa, daca aceea se poate numi "acasa".

N-ai fugit din Romania de raul lui Ceasca, ci de romani in general, pentruca un specimen ca tine nu poate fi acceptat nici macar de vecinii de cartier. Altfel te-ai fi intors. Acolo, in anonimitatea NY nimanui nu-i pasa de tine, poti face orice, numai sa platesti "taxes".

Retine ca romanul este legat de credinta crestina ca ce propriul lui suflet. Romanul era deja crestin inca dinainte de a primi credinta sub forma ei canonizata si institutionalizata. Ai vazut vreodata milionul de credinciosi veniti in pelerinaj la Iasi, adevarata Capitala Spirituala a Romaniei, la 14 octombrie la pelerinajul de Sfanta Cuvioasa Parascheva? Ai stiut ca numarul acestora creste pe an ce trece? De unde sa stii, daca nu poti vedea azi decat pseudo-bisericile din Manhattan?

Si nu uita ca "marii eroi ai neamului" de acum cateva zeci de ani cu care vrei sa te asemeni au tras tara in cea mai mare nenorocire a istoriei, al carei urmari nu s-au terminat nici acum.

Nu stiu daca voi continua disputa cu tine. Esti profund intoxicat.

Sa te ajute Dumnezeu intru indreptare.

Corneliu.

Subject:

Pentru Corneliu, un crestin fanatic, idiot si paranoic.

Date:

2/23/2010 1:00:59 A.M. Eastern Standard Time

From:

DACIALAN@aol.com

Reply To:

To:

corneliu888@yahoo.com

CC:

BCC:

Sent on:

Sent from the Internet (Details)

Mai Corneliu, mai crestinule paranoic, n’am stiut ca esti atat de intoxicat de aberatiile,absurditatiile si prostiile religiei crestine, incat continui ca un nesimtit sa-mi scrii toate mizerile si porcariile care ti le-a bagat in cap ideologia diabolica crestina. Vad ca te scuipa omul intre ochi,iar tu te stergi si te prefaci ca ploua. Pana acolo a ajuns neobrazarea, badarania si obraznicia ta, specifica adeptilor Imperiului Satanic Crestin. Mi-ai tot promis ca nu-mi mai scrii, dar vad ca nu te ti de cuvant, pentru ca crestinii n’au cuvant, ci sunt niste mincinosi,pervers si jigodii.

Nu vi cu nici un argument concret si logic sa ma combati, ci debitezi mereu tot felul de tampenii, infamii si frustari erotice din incapacitatea, imbecilitatea si imposibilitatea ta de gandire. Manifestarile si ideile tale crestine, numai prostii, credulii si disperatii le pot aprecia si accepta, nu si oamenii care cunosc adevarul si resping cu dispret ipocriziile si bestialitatile crestine.

Vad ca te crezi buricul pamantului daca esti crestin si mai cu seama orthodox, cand se stie bine ca in special ortodocsii sunt considerati cei mai inapoiati si redusi mintal dintre toti crestinii, cu o mentalitate si caracter nu departe de al animalelor din jug. Mai iesi si tu in lume, nu neaparat pe 5 Avenue din Manhattan, ci in alte tarii si-ti vei da seama ca nici 25% din populatia globului, nu este crestina, iar toate tarile crestine sunt la cheremul jidanilor, pentru ca nu degeaba i-au convertit jidanii la crestinsm si-i considera goimi, adica animale de munca pentru interesele jidanului international.

Si nu mai aiuri si avea halucinatii bizare precum ca, “Romanul era déjà crestin inca dinainte de a primi credinta sub forma ei canonizata si institutionalizata”. Aceasta este o minciuna grosolana, care s-a cuibarit in mintea ta bolnava din insuficienta informare, iar leacul bolii tale nu-l are decat Gaia. Religia crestina a fost impusa in tara noastra prin diferite constrangeri si chiar prin dictatura crestina. In Transilvania, crestinismul a inceput sa prinda radacini, imediat dupa crestinarea ungurilor. Biserica Romano Catolica de la Roma, avand in vedere ca mongolo-huno-kazarii unguri aveau ca religie judaismul, pentru a impiedica formarea in central Europei a unui stat cu religie direct judaica, i-au convertit pe ungurii la catolicism. Ungurii au fost de acord cu conditia ca Vaticanul sa accepte stapanirea lor asupra Transilvaniei, o provincie a Daciei cu numeroase bogatii naturale, in special aur. Vaticanul nu numai ca nu s-a opus cu nimic, dar a trecut cu vederea peste toate abuzurile, jafurile si crimele comise de unguri impotriva populatiei bastinase din Transilvania. Transilvanenii care s-au opus asupririi si exploatarii sangeroase a crestinilor unguri, au avut de suferit cele mai cumplite chinuri, fiinde trasi pe roata, ori spanzurati cu fata in jos si spintecati. Iar tu nemericule, vi cu perla ca, ca salvarea neamului nostru vine prin biserica crestina, care de fapt ne-a terorizat, schingiuit si ucis fara crutare si mila ? In Moldova si Muntenia, crestinismul a inceput sa ia amploare odata cu venirea asa-zisilor “descalicatori” desi originea lor ramane o enigma.

Mai departe ai spus: “Retine ca romanul este legat de credinta crestina ca de propriul lui suflet”.Ba tu sa retii ca romanul a fost crestinat cu forta, insa in subconstientul fiecarui roman adevarat, domneste dinamicul cult pagan al Zeului Mos (Zamolxis). De aceia, ca o respingere a religiei crestine, din adancul sufletului romanului crestin, ies cele mai infioratoare insulte si injuraturi la adresa lui Cristos, Maica Domnului, Arhanghelul Mihail, Biserica, Manastire, cruce, aghiazma, botez etc. Dar am impresia ca tu umbli cu capul prin nori, daca nu stii toate aceste fapte si evenimente adevarate, care au loc zilnic.

Stiu ca exista multa prostime in Romania datorita religiei crestine, asa ca nu ma impresionaza cu nimic faptul ca la Iasi, “la 14 octombrie la pelerinajul de Sfanta Cuvioasa Parascheva”s-au adunat un milion de naivi crestini, iar numarul lor ar fi in crestere, pentru ca creste si prostia din ei. Si la 23 August 1944, sute de crestini romani s-au urcat de bucurie cu flori pe tancurile judeo-bolsevicilor sovietici si nu mai se oprea sa-i imbratiseze si sarute pe invadatorii sovietici, asa ca nu poti conta pe crestinii romani, pentru ca, sunt ca niste curve, cand cu crucea cand cu dracul.Si aceasta denota ca n’au o educatie nationala sanatoasa, ci sunt lipsiti de caracter, demnitate si discernamant, sunt niste idioti utili.

Deci dupa mentalitatea ta crestino-cretina, Vladimirescu,Eminescu, Cuza, Codreanu si Antonescu, nu numai ca n’ar fi “marii eroi ai neamului”, dimpotriva, tocmai ei, care au fost victime ale conspiratiei internationala judeo-masono-crestino-monarho-comunista, “au tras tara in cea mai mare nenorocire a istorie, al carei urmari nu s-au terminat nici acum.” Mai ce “destept”,“cinstit” si “drept” esti cu cei care si-au pus viata in pericol pentru apararea intereselor nationale ale Rasei,Natiei si Patriei noastre. Unde ai invatat mai Corneliu toate acestea la universitatea Stefan Gheorghiu ? Si mai folosesti culoare verde la scris ca sa lasi impresia ca esti legionar, nu este-asa ?! A carui legiune esti tu de fapt adept: 1) Al legiunilor romane pagane care l-au ucis pe jidanul Isus Cristos ? 2) Ori al legiunilor de ingeri jidani de sub comanda Arhanghelui jidan Mihail, care s-a luptat sa-i scoata pe jidani din sclavia romana si sa-i faca pe romani si alti nejidani sclavii jidanilor ? Hai spune adevarul, nu mai duce lumea cu presul, ca nu tine vrajeala. Stiu tinerii acestia crestini, imbracati in camasi verzi legionare, ca de fapt tu si biserica crestina va folositi de ei, in fond nu dati nici un scuipat pe idolul lor Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, pe care-l consideri un erou intre ghilimele si-l acuzi de toate relele pamantului, de cele mai mari nenorociri din istoria noastra si de dezastrul tarii ?! Asadar, degeaba ti-ai luat numele de Corneliu, ca tu nu esti nici la degetul cel mic de la picior al lui Corneliu Zelea Codreanu.

Un frate al tau in crestinism, de culoare negra, racnea ca un descreierat acum vreo trei zile intr-un metrou din Manhattan ca, cine nu-l iubeste pe Isus Cristos este impotriva lui Dumnezeu. O asemenea infamie nu putea sa iasa decat din mintea primitiva a unui crestin. Un alt crestin, de data aceasta roman, mi-a trimis recent, un mesaj, in care-mi spune ca Isus Cristos a fost si este Dumnezeu in carne si oase, si ca cine nu crede aceasta face un mare pacat si va arde in focul iadului. De ce insistati voi crestinii, in mod viclean si arogant sa-i determinati pe oameni sa creada in prostiile si tampeniile voastre crestine ? Chiar nu va dati seama cat sunteti de ridicoli si penibili ?! Eu stiu ca-i greu sa opresti gurile rele,si ca lumea crestina vorbeste prostii pentru ca-i proasta, dar daca eu si alti pagani, precum si oameni de alte religii cum ar fi hindu, budista si islamica nu fortam pe nimeni sa treaca la aceste religii, de ce numai crestinii isi baga coada peste tot ca diavolu, si incearca sa-i atraga mai mult cu forta pe oameni in turma lor ? Oare chiar cred crestinii ca DumneZeu are nevoie de ei, de turma lor de dobitoci ?

Traim in anul 2010, insa voi, infocatii astia ai crestinismului, ascundeti si astazi fata de enoriasii crestini, faptul ca, crestinismul isi trage radacina din sinagoga satanei si ca tot ce se spune in Biblie, se invarte numai si numai in jurul Israelului si al jidanilor, pe care voi crestinii din naivitate si imbecilitate, considerati ca-i “tara sfanta” si “poporul ales al lui Dumnezeu”. Sunteti niste sarlatani si excroci ordinari care induceti lumea in eroare cu tot felul de sperante desarte si mai ales prin faptul ca ortodoxismul ar fi ceva bun si deosebit fata de catolicism si alte secte crestine, cand se stie bine ca, foloseste aceiasi Biblie, aceleasi predici si aceiasi slugarnicie fata de neamul lui Juda si Isus Cristos.

Nu inteleg de ce vorbesti neintrebat de nimeni, in numele cetatenilor romani si mai cu seama a consatenilor mei ? Eu sunt o persoana foarte bine vazuta si respectata pe locurile si meleagurile mele natale, iar daca vei avea vreodata ocazia sa stai de vorba cu consatenii mei si sa-ti povesteasca cum m-am luptat cu militia si securitatea de le-a sunat apa in cap, in mod sigur ti se va face parul in cap maciuca. Eu am parasit Romania, nu din cauza cetatenilor romani, care intr-un fel ori altul erau victime ale tiraniei comuniste, ci din cauza persecutiilor indurate sub regimul dictaturii comuniste. Am fost ajutat de FBI sa vin in America, pentru inaltele servicii aduse cauzei anti-comuniste, libertatii,dreptatii si adevarului. FBI-ul este cea mai reactionara organizatie de dreapta americana, cu care nu te poti juca cum crezi tu, ca aceasta este o institutie serioasa al ordinei si legii. La FBI am avut ocazia sa vad ca dosarele mele de acolo,erau de trei ori mai voluminoase decat cele de la Securitate, numai ca FBI-ul nu se ia dupa anonime, false acuzatii, turnatori, lasi si toti cacaciosii si mincinosii. Acestia pe de o parte ma acuzau ca sunt securist si comunist, iar daca vedeau ca nu tine figura, ma acuzau ca sunt fascist, legionar, nazist, ultranationalist, extremist de dreapta si anti-semit, iar daca vedeau ca nu tine nici asa vrajeala, ma acuzau ca am pistol mitraliera si ca l-am impuscat pe Dragan din Canada, pe Culianu din SUA si i-am batut si nenorocit pe multi altii. Toate aceste suspiciuni si acuzatii false au fost scormonite de niste nulitati umane, de niste diavoli impelitatii care merita zdrobitii ca niste viermi, pentru ca fac in zadar umbra pamantului.

Mai paranoicule, si acum am o noutate pentru tine. Imediat dupa asa-zisa revolutie din 1989, am incercat sa vin in Romania, tara mea natala, dar am fost expulzat din tara cu primul avion, inapoi in SUA, sub acuzatia ca sunt spion al FBI-ului si ca am venit in Romania pentru a rasturna regimul “democrat” si instala la putere un regim de nuanta fascista si anti-semita. Printr-o scrisoare primita din partea Parlamentului Romaniei si semnata de un secretar cu nume unguresc, mi s-a adus la cunostinta ca am fost declarat “persona nongrata” si am interdictie de a intra in Romania. Dar ia spune-mi, daca te crezi asa mare zmeu crestin,mare aparator al cauzei nationale si crestine si gata de orice sacrificiu pentru DumneZEU, Neam si Patrie, ai fost vredata expulzat din Romania si ai avut cumva interdictie de a intra in tara ? Cred ca, nici vorba de asa ceva, pentru ca esti un nimeni in drum, care te doare drept in fund de interesele nationale si nu stii decat sa faci spume si bale la gura ca o potaie turbata, care urla a paguba la luna si la stele. Prin urmare numai faptele conteaza, nu si vorbaria goala cu care te hranesti de la o zi la alta, crezandu-te cineva, mare uns al lui Dumnezeu, probabil un uns cu excremente umane. Ma numar printer putinii care au avut de furca nu numai cu Securitatea si represiunea comunista, dar cu Mossadul, JDL, ZOG si alte servicii secrete ale cercurilor elitei sioniste. Asa ca nu ma sperii deloc de unul ca tine, care face haz de necaz si bazaie ca musca’n zar.

Ca un fapt deosebit, doresc sa-ti spun ca, un cumnat al meu, care a fost preot ortodox in Romania, a fost batut asemenea cu moartea la Securitate, pentru motivul ca eu, m-am lepadat de religia crestina si m’am renascut pagan, asa cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci. Aceasta bataie i-a nenorocit sanatatea, din care cauza anul trecut a incetat din viata la etatea de 62 de ani, ramanand in urma 8 copii, majoritate sub 20 de ani, fara nici un suport financiar. Acum la drept vorbind ce vina avea acest cumnat al meu preot orthodox, ca eu sunt pagan, nationalist si de dreapta ? Si tocmai cine era adeptul lui Isus Cristos si al religiei crestine, Securitatea !

Dar ia spune-mi tu ce grad ai avut in militie ori securitate, ori ce functie inalta ai detinut sub regimul dictaturii comuniste ? Te intreb aceasta, avand in vedere ca toti fostii securisti si comunisti, se dau astazi drept sfinti crestini si-ti vorbesc despre Isus, Maica Domnului si crestinism mai ceva decat preotii si calugarii crestini ortodocsi. Ei fac aceasta, nu ca ar avea credinta in Isus Cristos si crestinism, ci pentru ca cei persecutatii si nenorociti de ei, sa n’aiba curajul sa-i traga la raspundere, pentru ca, imbratisand religia crestina, l-ar trage la raspundere pe Dumnezeu. Le fuge lor mintea la multe hotii si smecherii, numai ca, mai devreme ori mai tarziu, vor fi trasi la raspundere pentru faptele lor criminale.

Se pare ca esti un individ handicapat, atat din punct de vedere psihic cat si fizic, un individ plin de gelozie, egosism si ura criminala, de nu incapi pe lume din cauza mea. Cine te crezi tu, mai judeo-crestinule, Gheorghe dracul ? Nu uita ca si Ceausescu s-a crezut marele mahar in Romania, dar a fost lucrat cum am vrut eu si oamenii mei din Statele Unite si alte tarii, de aceia la simulacru de proces pe care l-a avut, a declarat ca lovitura contra sa si a regimului comunist este opera fortelor fascisto-legionare din strainatate. Stia el ce stia, numai ca a preferat sa moara ca un prost cu international socialista pe buze, iar jidanii au gasit alti fraeri in locul lui.

Mi-ai spus ca nu te intereseaza ce spun eu.Foarte bine. Dar daca astfel sta situatia, cum explicit faptul ca ai pana si adresa mea de acasa ?! Ai de gand sa-mi faci o vizita inopinata ? Te astept si mi-ar face placerea sa te intalnesc, iar daca va fi cazul sa te fac si ingeras crestin. Si-au incercat si altii norocul,inclusive cei din secta simista, asa ca nu esti primul. Multi au fost gasiti intepeniti pe cacastoare, altii au plutit pe apa ca niste rahati raschetati, iar daca cumva va fi sa cad, fii sigur ca voi cadea cu fata la dusman.Ti-am scris toate acestea, nu pentru a te impresiona si destepta, ca esti prea prost si idiot sa fi de folos cu ceva cauzei nationale, ci pentru a salva ceea ce se mai poate salva, desi ma indoiesc ca te vei prinde de figura la ce m-am referit. N’am ce sa-ti mai spun, decat s-o termini cu prostiile, marsavia si tampeniile crestine, cu care intoxifici mintea oamenilor, ca rad si curcile de tine iar istoria cu Solutia Finala si deparazitarea cu Zyclon B se repeat.

Sa te ajute DumneZEU sa-ti vezi de mucii tai!

Dr.Constantin Burlacu din NYC.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928